עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by extremex,

היי , לחבר שלי יש מחשב זה הפרטים : לוח אם : Motherboard Name Intel Pearl Creek DG31PR (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) ציפס'ט : Motherboard Chipset Intel Bearlake G31 זיכרון : System Memory 4092 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) כרטיס מסך : Video Adapter NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) מעבד : CPU Type DualCore Intel Pentium E5200, 2500 MHz (12.5 x 200) עכשיו הוא רוצה להחליף מעבד כי FIFA 2011 עובד לו על LOW הוא רוצה להחליף למעבד הזה : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21&products_id=13409 א.האם המעבד יתאים למחשב שלו ? ב.יש איזה חנות שמרכיבה גם ? ג.איך המעבד הזה בכללי ?

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  2. Started by Idanp,

נערך הודעה #8

• 11 תגובות
    • 874 צפיות
  3. Started by zahi74,

יש לי את לוח GA-965P-S3 ויש לי זיכרונות KINGSTON HyperX DDR2 4GB (2GBX2) 800MHZ CL5 DUAL CHANNEL KIT רק שהמחשב לא מצליח לזהות את 800 ומזהה אותו כ- 667 עידכנתי את הלוח F11 וגם זה לא עוזר נכנסתי לביוס וניסיתי לשנות רק שבתוך הביוס הוא מראה לי שהוא נמצא במצב קבוע על 667 אני משנה ל-800 וכלום זה לא עוזר מה יכולה להיות הבעיה??? המון תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 874 צפיות
  4. Started by Lethal_Acid,

אני רוצה לקנות מחשב עם מעבד P4 2.6 או 2.8, אבל הם קצת יקרים מה שווה לזה מבחינת קניית AMD? האם בכלל שווה AMD? נ.ב זה לא ל O.C ולא שום דבר אינטרנט משחקים סרטים. תודה.

• 8 תגובות
    • 874 צפיות
  5. שלום אני לא בטוח אם השאלה מיעדת לפה או לפורום מפרטים (כי אני לא מבקש מפרט מלא ומסודר) אז שאלתי פה. אני מעוניין לבנות מחשב שמצד אחד יריץ כמה VM's במקביל (המקסימום יהיה 3 במקביל) ויוכל לסחוב אותם בכבוד, ומצד שני ישמש אותי לשימושים משרדיים יום יומיים ומדי פעם גם למשחקים מזדמנים (אני לא ממש גיימר - אם יוצא לי לשחק פעם בשבוע זה יפה. בעיקר FPS ומשחקי ספורט. אבל בכל זאת שיוכל להריץ בצורה סבירה). לא מתוכנן אוברקלוק. אז קודם כל הזיכרון: אני אקנה 8GB של חברה מוכרת, אבל השאלה היא האם כדאי להתעקש על זכרון במהירות שעות גבוהה ועם תיזמונים נמוכים (ועם heatsync צבעוני - ומחיר בהתאם) או שניתן להסתפק בזיכרון VALUE פחות נוצץ ועם מחיר יותר הגיוני ? האם אני ארגיש הבדל משמעותי ? שנית, המעבד: …

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  6. Started by danvis,

מחפש לוח אם שעובד הכי טוב עם כרטיס מסך של איי טי איי רדון 9600

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  7. Started by beardedN,

אני מחפש לוח אם שעונה על הדרישות הבאות- agp x8 (בשביל הרדאון 9700 ) שיעבוד עם pentium 4 אני לא מתכנן OC כרגע אין לי מגבלה כספית מיוחדת כרטיס רשת וכרטיס קול מובנים- רצוי אני אודה מאוד לכל מי שיוכל לעזור לי

• 9 תגובות
    • 874 צפיות
  8. Started by yuri886,

שלום לכולם ברשותי לוח אם Asrock Z77 extreme 6 ללוח זה 3 חיבורים לכרטיס מסך , נכון לעכשיו הכרטיס שלי יושב על הסלוט העליון ביותר שקרוב לגוף הקירור של העבד מדובר בקירור מדגם NH-U12P SE של חברת Noctua מדובר ביחידת קירור לא קטנה שאלתי היא כזאת האם יש משמעות אם אני מעביר את הכרטיס מסך מסלוט אחד לסלוט אחר כדי לקבל יותר מרווח בין הכרטיס מסך והגוף קירור ?

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  9. Started by CoPyCaT,

שלום לכולם, אני על סף קניה של מחשב חדש, לוח: P4P800 DELUXE מעבד: P4 3.0GHz רציתי להתייעץ במומחים איזה זיכרון כדאי לי לקנות.

• 13 תגובות
    • 874 צפיות
  10. Started by poop,

שלום לכולם! השאלה שלי מתחלקת ל- 2 שאלות: 1. מה ההבדל בין מעבד בגירסה רגילה לבין גירסת STEPPING GO. האם זה עם פחות באגים, או מה? 2. ראיתי שיש למעבד Q6600 במהירות 2.4 גירסה כזו, ורציתי לשאול האם יהיה גם למהירות 2.66 שנקרא Q6700?? תודה רבה מראש.

• 13 תגובות
    • 874 צפיות
  11. שלום לכולם רציתי לשאול איזה מעבד יותר טוב לשימוש לעריכה מוזיקלית והפעלת תוכנות מוזיקה הנשענות ישירות על ביצועי המעבד. חשבתי לקנות את ה-Q6600 אבל אחד המוכרים שאיתם שוחחתי אמר לי שכדאי לי לקחת את ה-E8500 .הוא אמר לי שאמנם הוא 2 ליבות ולא 4 כמו ה-Q6600 אבל הוא יותר טוב מבחינת ביצועים ובשביל להפעיל תוכנות של מוזיקה הוא יהיה הרבה יותר טוב. אני לא יודע אם להאמין לו...אחרי הכל זה 4 ליבות וזה 2 ליבות.מה דעתכם בעניין? אגב כבר קניתי לוח אם: ASUS P5K PREIMUM מחבר ,במצב חדש.זכרונות אני כנראה אלך על קורסייר 2GB 800MHZ CL4 כרטיס מסך אני אביא משהו הכי פשוט..מה שנשאר לי זה רק המעבד..צריך את עזרתכם בעניין. בתודה מראש שי

• 6 תגובות
    • 874 צפיות
  12. הזמנתי שני סטיקים של ג'יגה 667 שבהזמנה רשום OCZ Gold 667. מצורפת תמונה של מהשקיבלתי שזה נראה לי דומה, אבל מסדרת ELITE ב-CL5, בעוד שהגולד ב- CL4. elite: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_5400_system_elite_dual_channel gold: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_5400_gold_gx_xtc_dual_channel אולי אני טועה, אולי לא. כי הם אכן בצבע זהב, ולא נחושת, אבל זה נראה לי מוזר, כי ב-SPD הם מופיעים כ-CL5. [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 874 צפיות
  13. Started by BobCaT,

מה עדיף לי P4 2.2 עם FSB 400 או533 אני לא ממש מתכוון לעשות OC אבל אולי עוד כמה זמן אני ירצה אז מה עדיף להישאר עם 400 או להחליף ל533 יש לי אפשרות להחליף ללא תשלום נוסף ובכלל מרגישים הבדל ביצועים בינהם?

• 7 תגובות
    • 874 צפיות
  14. שלום, רציתי לדעת מה יכולה להיות הבעיה בחיבורי הUSB אצלי - אני מחבר USB עם חיבור 3.0 ללוח אם (יש 2 יציאות של USB3.0 מאחור) אבל המהירות נורא נמוכה ואני מקבל התראה בעת החיבור שהמכשיר (DOK) יכול לתפקד מהר יותר אם אני אחבר לחיבור שתומך (שזה בעצם החיבור הכחול שאליו אני מנסה לחבר!). נכנסתי לביוס וראיתי שלא מופיע שם שום אזכור לUSB 3.0 (למרות שאמור להיות שם משהו לגבי זה לפי החוברת הדרכה של הלוח אם) לוח אם מסוג GA B75M D3H של גיגהבייט. (REV 1.0). התקנתי דרייברים של USB 3 אבל עדיין אחרי כיבוי והדלקה אין זיהוי של זה בביוס ומכשירים עובדים כאילו הם מחוברים לUSB 2 רגיל (מכשירים עם חיבור 3.0). מה לעשות? יכול להיות משהו שלא…

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  15. NuXeR טוען שדגם 1700 אומר שאפילו הוא עדיף מהxp2500

• 4 תגובות
    • 874 צפיות
  16. Started by DJ BLACK NIGHT,

שלום רציתי לדעת מה מומלץ יותר לגיימרים בכללי : AMD או אינטל במחשב בסך 8,000 תודה לכל המגיבים

• 15 תגובות
    • 874 צפיות
  17. שלום, יש לי מעבד core2due e6300 שהוא דיי ישן ורציתי לדעת אם יש טעם לשדרג למחשב עם מעבד I3, שאני רואה שהוא דיי זול. האם אני ארגיש בשיפור ביצועים שאני ממיר סרטי וידאו / האודיו ושיפור בטעינת משחקים? תודה!

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  18. מה עדיף פנטיום 3 או סלרון?

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  19. Started by talevi,

מה ההבדל בין ASUS STRIKER ל EVEGA 680I איזה פיצרים יש באחד שאין בשני? ומה עדיף?

• 13 תגובות
    • 873 צפיות
  20. Started by ambc,

שלום לעוזרים ברצוני לשדרג מעבד וזכרונות. האם כדאי לי ? לאיזה מעבד וזכרונות הייתם ממליצים ? פרופיל המחשב שלי קיים ! תודה מראש

• 10 תגובות
    • 873 צפיות
  21. Started by zaroor,

חברה מה עדיף בקנייה מבין 2 המעבדים זה לא לעבודה קשה, משחקים וכו' פשוט המחיר כמעט אותו הדבר חוץ מזה לא מובן לי בדיוק הקטע של הקונרו למשל זה E6300 שזה 1.8 GHZ אז בגלל שהוא ליבה כפולה הוא עובד כמו 3.6 או מה בדיוק הסיבה שאם כבר יצאו בדגם החדש במעבד אז הורידו את המהירות (הבנתי שבעתיד יצאו דגמים יותר מהירים) ומהי טכנולוגיית -VT למה זה תורם ,ראיתי גם שההיפרטריידינג בוטל

22. Started by nitsanroz,

להלן התמחור והקישור לכל כרטיס 5PB-E - 800 shekel http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=307&l4=0&model=1347&modelmenu=1 5PB-E plus - 917 shekel http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=307&l4=0&model=1399&modelmenu=1 5PB delux - 980 shekel http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=307&l4=0&model=1295&modelmenu=1 5PKC - 1013 shekel http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=534&l4=0&model=1694&modelmenu=1

• 7 תגובות
    • 873 צפיות
  23. Started by gtrippleg,

המערכת שלי מופיעה בקישור מימין מחפש מעבד למטרות גיימינג בעיקר לשלב בצורה חכמה עם החומרה הנוכחית שלי. מעדיף לא להשקיע בלוח אם חדש. המעבד שלי (core i3 4130) הוא צוואר בקבוק די רציני, אני יודע, למרות שאני חייב להודות שיחסית למחיר זה מעבד מעולה, שזולל שימוש יומיומי וגם גיימינג על הגדרות בינוניות-גבוהות באופן ראוי להערכה, אבל לא מספיק. קניתי אותו לפניי כמה חודשים והרעיון היה לסחוב איתו שנה ואז לשדרג, אבל זה מתסכל אותי לשחק משחקים חדשים עם R9280X והמעבד הזה, שבאופן מפתיע הסתדר די יפה עם battlefield 4 על 35-55fps על ultra... ולעומת זאת מגביל אותי מאוד בwatch dogs (שאני חייב לאמר שהוא חמוד אבל מעט מאכזב), ויתחיל להגביל אותי יותר ויותר במיוחד בשנה הבאה כשיצאו משחקים כמו witcher 3,…

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  24. Started by dennis14,

ג'י סקיל הוציאו שני סטים חדשים של 2GB DDR2 CL4, ה - HK וה - JS שמתומחרים בארץ מתחת ל - HZ ומעל ל - PK (קרוב יותר ל - HZ). לינקים: 1) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2236_2237_2398&products_id=16236 2) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2236_2237_2398&products_id=16235 רציתי לשאול איך הזכרונות ב - OC ? ובאילו צ'יפים הם מצויידים ?

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  25. Started by subarel,

לא מצאתי בפורמים שום דבר זה.... רק הודעות מלפני 5-6 שנים.. מה זה? ולמה זה כזה זול..? זה כזה גרוע שזה חצי מחיר מלוחות אם רגילים? בראל.

• 1 תגובה
    • 873 צפיות

דיונים חדשים בפורומים