עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by dramatic,

שאלה בקשר למשחקים. כיום איזה מעבד יהיה טוב יותר למשחקיםם ? מבחינת כוח ידוע לי שאינטל אבל מבחינתת ביצועי משחקי וכו'.... תודההה

• 5 תגובות
    • 911 צפיות
  2. Started by asaf16,

יש לי שאלה.. ה3200 זה הghz?או שזה קשור לשם הדגם?

• 11 תגובות
    • 911 צפיות
  3. Started by nushag,

שלום לכולם יש לי בעיה שמוציאה מדעתי.... שדרגתי את המחשב סוף סוף לepox rga+ barton 2500+ העניין הוא שאני לא רואה את סוג המעבד כאשר במחשב עולה - לפני כן היה לי duron 1200 וזה תמיד עלה בהגדרות של המחשב. זה מוציא אותי מדעתי שאני לא יכול לראות שזה באמת 2500 - איך אפשר לפתור את זה? ניסיתי לראות דרך ה sandra 2003 אבל זה רק נותן לי לרטות שזה מעבד של אטלון 512 cache במהירות 1.10 ghz אני מקווה שלא עבדו עליי - אנא עזרתכם איך אפשר לראות את ה2500+ תודה

• 7 תגובות
    • 911 צפיות
  4. הגעתי למסקנה המתבקשת שאין טעם להשאר בסוקט 939 רק בשביל הזכרונות. מכיוון שהכ. מסך שלי החליט שחרב עליו עולמו העניינים הסתבכו. [תופים] מפה לשם, זה הפתרון: e6300 Gigabyte GA-945G-S3 וסטיק כלשהו של DDR 667 בנפח ג'יגה. [/תופים] כך אוכל להסתדר עם האוןבורד לתקופה הקצרה שלפני ה1900XT שיגיע מאוחר יותר. אז מה דעתכם? צריך להבין שכל העניין חרג בהרבה מהתקציב המקורי, כך שכל חריגה נוספת אמורה להיות מינימום קדושה. (וכמובן שקיצוצים יתקבלו בברכה) ... בתקווה שהת'רד הבא שאפתח יהיה עם בנצ'ים ולא שאלות, אביתר.

• 11 תגובות
    • 911 צפיות
  5. שלום. יש בלוח יד שניה את המעבד- Q9550 ב- 1100 ש"ח, האם הוא משתלם מבחינת מחיר, והכי חשוב איך הוא באוברקלוקינג ? אני מחפש מעבד חזק, ו-OC טוב סביבות 1000 ש"ח, כנראה יחובר ללוח Gigabyte GA-EP45 עוד לא החלטתי, מה טוב ל-OC ? איך ה Q6600 מול Q8200 ? משתלמים ? תודה

• 10 תגובות
    • 911 צפיות
  6. חבר שלי רוצה לקנות עוד זיכרון, בEverst כתוב שיש לו לוח אם : DFI Nf4 Series ו בדקתי את הסטיקים שיש לו עכשיו אז יש לו 2 כפול 512 וכתוב עליהם DDR400. (אם זה משנה בשביל לדעת איזה לוח אם יש לו יש לו דואל קור 3800+) בכל מקרה הוא רוצה להוסיף עוד 2 ג'יגה ראם, איזה סטיקים הוא צריך לקנות? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 911 צפיות
  7. Started by yolh4f,

פשוט כולם אותו מחיר פחות או יותר שדומים בהתחלה חשבתי ללכת על הES2C אב ראיתי שיש הרבה דגמים דומים Gigabyte GA-G31M-ES2C Gigabyte GA-G31M-ES2L GIGABYTE GA-P31-ES3G הכול אותו מחיר אותו שם רק C בסוף L בסוף מה בדיוק האבדלים ומה יותר כדאי ? *סמתי לב עכשיו שיש עוד כמה דגמים בשמות שונים באותם סביבות מחירים מה הכי מומלץ מבין כולם ?

• 5 תגובות
    • 911 צפיות
  8. שלום רב, ברצוני להתייעץ לגבי השתדרגות לשני מעבדים שלא הצלחתי להחליט בינהם התכונות שאני מחפש: *אוברקלוק בינוני-גבוה-ברמה עיקרית *יכולות במשחקים עתירי FPS-ברמה עיקרית *עריכה גרפית (PHOTOSHOP וכו')-ברמה בסיסית *עריכת וידאו ברמה בסיסית יש לי מחיר ממש טוב לגבי שני המעבדים הללו ובשדרוג עם ה8400 מחיר תוספת ממש קליל אז איזה מעבד טוב יותר ליכולות OC ומשחקים..והאם ההבדל בין הQ9550 לQX ממשי/מורגש?? דבר נוסף שארצה לשאול עליו מהו המעבד היותר משתלם וטוב..על ציפפסט X38 וקירור TRUE 120 BLACK,ומהו ההבדל בין הREVISIONS (SWLAN )

• 9 תגובות
    • 911 צפיות
  9. Started by lipa,

ולי יש חתולים השפן הקטן שכח לסגור ...................... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3271587,00.html

• 8 תגובות
    • 910 צפיות
  10. Started by ZXY1,

חשבתי על זה מעבד - I3 3220 לוח - GIGABYTE GA-H77N-WIFI (חייב 2 יציאות HDMI) זיכרון - kingstone 4GB 1600MHS (את הזיכרון יש לי) מארז - COMPUCASE 8K01-200W כבלים - HDMI 2 מטר * 2 תקן 1.4 דיסק קשיח 320GB (יש לי את דיסק קשיח) מתאם - לדיסק קשיח "2.5 כמה יכול לעלות דבר כזה? יש רכיבים דומים זולים יותר? אני חייב חיבור של WIFI כי אין לי כבל אינטרנט בחדר יש ירידה באיכות בין אינטרנט קווי לאלחוטי? אפשר לבנות מארז דומה מקרטון / פלסטיק ? יש מדריכים לזה? "עשה זאת בעצמך" ?

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  11. אהלן. נראה לי שהגיע הזמן להחליף את המעבד שלי, המיפרט רשום בצד. שימושים עיקריים של המחשב הם משחקים מהשנים האחרונות בעיקר 2006-2010 ובעיקר משחקי RPG כמו: Oblivion, Fallout, Metro 2033,The Witcher וכו'. אני משחק על רזולוציה של 1440x900על הגדרות גבוהות ובלי אפקטים. אני לא מחפש שם של מוכר או קישור למכירה אלא שמות של דגמים שיהוו שדרוג משמעותי למערכת. התקציב שלי הוא 300 למעבד יד-שנייה. ועדיפות גבוהה למעבדים עם יכולות אוברקלוקינג מוכחות. בנוסף חשבתי גם למכור את 3 הסטיקים שלי ולקנות 2 חדשים עם תזמונים טובים, שיעבדו בדואל צ'נאל וישפרו את יכולות האוברקלוק של המערכת. השקעה של 75-50 ש'ח בכולל. האם לדעתכם זה שווה את זה? תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 910 צפיות
  12. Started by eliom,

שלום. סוג המחשב:נייח מערכת הפעלה:windows 7 32 bit יש לי לוח אם דגם p5kpl והבעיה היא שיש לי 2 זכרונות. של 3 GB ביחד.ורוב הפעמים שאני מפעיל את המחשב אני לא שומע את הצפצוף של הזכרונות והווינדוס לא עולה.עכשיו איזה זכרונות מתאים ללוח שלי? תודה.

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  13. Started by udif,

הלוחות מסדרה זו הגיעו עם מודול לחיבור SPDIF IN/OUT. המודול מתחבר לאחד מהסלוטים במארז ומחובר ללוח עם צמה וקונקטור עם 2 שורות של 5 מגעים. יש לי לוח 7NIF2 מסדרת SUMMIT שמכיל אותו קונקטור על הלוח, אבל לא בא עם המתאם עצמו (ואני לא מכיר גם אפשרות לקנות אותו). אני צריך תמונה טובה מקרוב של המודול על מנת לדעת איזה רכיבים יש שם. את המתמרים לסיבים האופטיים יש לי כבר, אני פשוט רוצה לוודא ש- Chaintech לא השתמשו בשום רכיבים מיוחדים חוץ מהמתמרים. למודול יש גם 4 מפסקים קטנים. מי שיודע למה הם משמשים מוזמן לענות לי.

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  14. Started by guychabra,

ב9 בספטמבר הכריזה Lisa Su. https://twitter.com/LisaSu/status/1303725578160349185 יאיי (לא מבין איך עד עכשיו לא עלתה ידיעה באתר על כך)

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  15. Started by el123,

שלום לחברים. הייתי רוצה לקבל מידע מאוד בסיסי: מה זה סוקט (SOCKET) ומה ההבד לבין 478 ל- 775 ןמה אומרי םהמספרים הללו? ומה ההבדל בין צ'יפסט 865 ו- 875 ומה זה בכלל צ'יפסט? ועוד דבר קטן: כשהלכתי לחפש מחשב וביקשתי לוח של אסוס ומעבד של אינטל נאמר לי שעדיף לוח של אינטל בתוענה כי הכ יטוב המקור כלומר אינטל עם אינטל יעבוד טוב יותר מאשר אינטל ואסוס? תודה מראש לכל העונים נ.ב. עשיתי חיפוש בפורום לגבי האאלות ולא מצאתי תשובה.

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  16. קניתי לוח והוא הגיע ללא כלום.... רק לוח . החנות אומרת שהוא OEM . נראה לי שאפילו OEM מגיע עם דברים בסיסים כמו מחוברת, דרייברים, כבלים, IDE. רימו אותי?

• 9 תגובות
    • 910 צפיות
  17. בבקשה תענו לי

• 9 תגובות
    • 910 צפיות
  18. מה ההבדל בניהם? ומה הפרש המחירים? תודה.

• 11 תגובות
    • 910 צפיות
  19. לגבי לוח P5VD2-MX http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5VD2MX/#CPUS האם אפשר לשים מעבדי 45NM כגון E5700 ודומיו? http://ark.intel.com/products/42801/Intel-Pentium-Processor-E5700-%282M-Cache-3_00-GHz-800-MHz-FSB%29 ואם לא, האם קיים עידכון ביוס שפותר את זה?

20. ברוב חנויות המחשבים מצאתי של-BOX יש אחריות לכל החיים ואילו למעבדי TRAY רק 3 שנים. ההפרש במחיר הינו 53 ש"ח למעבד e8400 (סקיי פי סי). האם כדאי להוציא את הסכום הנ"ל עבור אחריות לכל החיים לבן אדם שיעשה המהרה. תודה.

• 7 תגובות
    • 910 צפיות
  21. יש לי לוח GIGABYTE GA-7VRXP עם מעבד 1800+ , מהו המעבד המקסימלי שאפשר לשים על לוח זה (2600+, 2800+) האם יש ללוח זה מגבלה כלשהי????? תודה, איתן

• 8 תגובות
    • 910 צפיות
  22. שלום. אני מחפש לוח אם בסיסי, בתצורת M-ATX או Mini-ITX (מספיק לי), אבל מבולבל מאוד מערכות השבבים. המעבד שבו אשתמש יהיה סלרון. מנסה לשמור על העלות מינימלית, אבל האמינות חשובה. בנוסף, USB3 וגם SATA3 יהוו תוספת מבורכת (אם כבר, אז למה לא?) תודה מראש!!!

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  23. אם אני מוסיף זכרונות או כרטיס מסך או ספק חדש לא צריך לפרמט את המחשב נכון?

• 12 תגובות
    • 910 צפיות
  24. Started by kobipk,

שלום לכולם החלפתי משחה טרמית היום ומשום מה אחרי ההחלפה המחשב עולה ונותן לי הודעה של טמפרטורה גבוהה המחשב עולה בכל זאת ולא ניכבה מה שאמור לקרות במידה שהטמרטורה גבוהה במנהל התקנים המעבד לא קופץ למעלה בבקשה עזרה

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  25. Started by composite,

שלום, מכיוון שאני משדרג את המחשב אני רוצה להתאים אותו ל- OC. אילו מעבדים מומלצים לאוברקלוק מסדרת C של אינטל? ואיזה מעבדים מומלצים לאוברקלוק מסדרת AthlonXP של AMD? תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 910 צפיות

דיונים חדשים בפורומים