מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
יש לי דואל של 256 MB זכרון מסוג 3200 שעובדים כדואל, אני יכול להוסיף עוד 128 MB (גם 3200 ומאותה חברה) ושלא יהרס הדואל? (קיבלתי מחבר 128 MB, זה לא שקניתי..) תודה
-
- 11 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אני צריך לבחור מעבד למחשב חדש. עכשיו הE4400 זול יחסית לE6550 ועולה 640 לעומת 900+, השאלה היא אם ההבדל בביצועים משמעותי? המחשב הוא למשחקים,הורדות ואינטרנט והכרטיס מסך הוא X1950PRO,לא מריץ תוכנות כבדות ותוכנות קידוד. אני מעדיף אינטל על AMD, איזה מעבד של AMD ברמה של E4400? ואיזה לוח עדיף? אני לא עושה אוברקלוק. P31 DS3L או P35 DS3L ההבדל בין הלוחות הוא 130 ש"ח. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום אני מחליף בימים אלו את הליבה של המחשב שלי, השאלה שלי אם בהחלפה של מעבד לוח וזכרונות יש לבצע ריפר של הווינדוס או שאפשר כמו בסטיק בראש הפורום למחוק את הדריברים של הלוח,אם כן מצורפת תמונה אני אשמח אם תגידו לי מה למחוק. תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום לכולם . ברצוני לרכוש מעבד 8400 ולוח אם מתאים . יש למישהו המלצה על לוח אם טוב בסדר גודל של 500 ש"ח? הציעו לי gigabyte ga-p35c-d53 . האם הוא טוב? אני ממש לא מבין בלוחות אם וכנראה גם לא אבצע OC בגלל חוסר ידע ולכן זה פחות חשוב לי . תודה מראש, שגיא
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
לפני כשלושה שבועות פורסמה ידיעה על ירידת מחירים כולל ירידה של 30% במעבד q6600. בפועל המעבד ירד מ 1100 ל 1040. לאן נעלמה הירידה? האם היא לא התרחשה עדיין או שמוכרי המחשבים בלעו את ההפרש לכיסם?
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
1. לאיזה שימושים עדיף מעבד אינטל ולאיזה שימושים עדיף מעבד AMD ? 2. האם מעבד Dual Core הוא מעבד אחד שמפוצל ל 2 ליבות, ו Dual Core 2 הוא באמת 2 מעבדים ? מה ההבדל בין 2 המונחים הנ"ל? 3. האם מעבדי ה Dual Core וה Dual Core 2 של AMD ושל INTEL הם כולם 64 ביט ? 4. האם כל מעבדי ה QUAD של AMD ושל INTEL הם 64 ביט ? 5. ארכוש מעבד Dual Core 2 למחשב משרדי, ואפילו המעבד הזה הוא יותר מידי בשביל גלישה ואופיס, חשבתי לרכוש QUAD, בעיקר כדי שהמחשב יחזיק זמן רב יותר (אני מניח שבקרוב יצאו תוכנות שיודעות לנצל QUAD), אך נאמר לי שזה בזבוז כסף, מכיוון שבטווח הקצר/בינוני, AMD ו INTEL יעברו לארכיטקטורה חדשה, ולכן זה יהיה הסתם בזבוז לרכוש כעת QUAD כאשר גם DUAL מספיק לי - האם זה נכון ? תודה !
-
- 13 תגובות
- 836 צפיות
-
-
האם זה נורמלי הfrequency למעבד i5 -750?
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
היי קלטו סרטון שלי על הלוח אם הפצצתי הזה ביקורת בונה תתקבל בברכה (סליחה על איכות השמיעה טעות של הצלם...)
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
מה עושים עם הheaders הללו? 1 x USB 3.0/2.0 header 2 x USB 2.0/1.1 headers תודה.
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אני מעוניין להרכיב מחשב ואני רוצה לקנות z390-i ורשום שהוא סדרה מיני השאלה אם זה מספיק בשביל מחשב גיימינג אני לא כלכך מבין ואשמח לתשובה..
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, לא בטוח לגמרי שכאן זה המקום הראוי לפרסם את השאלה, תקנו אותי אם יש בעיה. יש לי מחשב (יכולים לראות את המפרט בפרופיל) עם שני סטיקים של זיכרון - 4GB כל אחד - CORSAIR Vengeance 8GB (2 x 4GB) CML8GX3M2A1600C9B לאחרונה אני דוחק את גבולות הזיכרון הללו ושוקל לשדרג ל-16GB עם ערכה נוספת מאותו הדגם, שבזמנו (לפני שנתיים בערך) עלתה לי 333 ש"ח, אך לא מוצא את הערכה המדוברת בשום מקום. אשמח אם מישהו שיודע איפה אפשר למצוא יפנה אותי לכתובת הנכונה, ואם לא - אז אשמח לשמוע רעיונות חלופיים (ובשאיפה זולים - מתחת ל-400 ש"ח). שני פרטים שנראה לי כדאי לציין - לוח אם: Gigabyte GA-H77-D3H קירור מעבד: Scythe NINJA 3
-
- 7 תגובות
- 836 צפיות
-
-
יש לי סטיק אחד של Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11. אני מעוניין לקנות סטיק נוסף של 8GB, אך אין באפשרותי לקנות את אותו הדגם משום שאין אותו בחנויות הקרובות לביתי, לכן אני נאלץ לקנות סטיק של חברה אחרת. אילו חברות מומלצות? יש סטיקים שעולים 350 ויש כאלה שעולים 500, מה ההבדלים ביניהם? (בהנחה שהנתונים זהים, לפחות במבט ראשוני).
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
הגיע הזמן שסוף סוף נראה שיפור אמיתי במינסטרים מה 4/4 או 4/8 ליבות שאנחנו רואים מ2009. http://www.guru3d.com/news-story/6-core-intel-processors-going-mainstream-in-2018-with-coffee-lake.html
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4280
-
- 11 תגובות
- 836 צפיות
-
-
זהו מכתב תשובה מנציגות אסוס לגבי בעיות הOC בלוח. Adam - My engineering contacts at Asus have emailed me that the video compatability issues have been resolved and the fixes are in a new BIOS 1007 to be released very soon. I was also told they believe they can fix the overclocking issues and be very competetive with DFI. These fixes should be in a new BIOS next week. I will be out of the US for a couple of weeks, so you will need to look for new Asus BIOS at their site and on Forums. Wesley Fink Senior Editor, AnandTech, Inc. כמו שהבנתם..הלוח אמור יהיה לתת ביצועים דומים לDFI. (כשזה יקרה אני אוריד בפני אסוס את הכובע)
-
- 10 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום לכולם. קראתי פה בפורום ששינוי הזיכרון בביוס מT2 לT1 משפרת את הביצועים בהרבה ולא פוגעת בכלל בכלום. ניסיתי את זה(אני עכשיו מדבר ממחשב ישן יותר) על המחשב שנמצא בחתימה ולאחר שעשיתי SAVE AND EXIT המחשב פשוט לא עלה ! כאילו יש קול שהוא עובד אבל אין שום דבר על המסך, כלומר המסך שחור לגמרי ואי אפשר לעשות כלום. אפילו לכבות את המחשב אי אפשר וצריך בשביל זה להוציא את החיבור של הספק מהחשמל. מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני פותר אותה?? האם יכול להיות שנשרף חלק מהמחשב?!? אני מאוד לחוץ. תודה מראש. נ.ב המעבד נמצא ב2200 מה"ז.
-
- 8 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה... אז ככה... כבר מזמן אני רוצה לשדרג את המחשב שלי, כלומר המחשב שלי עכשיו על הפנים (מעבד Mhz 1.82) ו256 ראם אני רוצה שיהיה לי מחשב כזה שיתאים לי למשחקים (לדוגמא הלף לייף2), עריכת סרטים בקטנה ושמערכת ההפעלה תפעל חלק... יש לי תקציב עד 1800 (פחות או יותר).. אה... ושכחתי לציין שיש לי כרטיס מסך של ריידון 9600 פרו... תודה לכל העוזרים...
-
- 15 תגובות
- 836 צפיות
-
-
-
אז ככה... מהמעט שאני יודע על לוחות אם אני אנסה להסביר מה אני מחפש... התקציב: 700 ש"ח (אפשר להתגמש קצת יותר) בגדול אני מחפש לוח אם חזק ומהיר שמתאים למעבד INTEL P4 1.7GHZ קריטוריונים: בעל Socket 478 (שמתאים למעבד 1.7 של אינטל) בעל מינימום 4 חריצי PCI-E בעל מינימום 2 סלוטים לזיכרון שיהיה IDE, USB, AGP וכל השאר (או שיש את זה בכל לוח אם?) וזהו בעיקרון... זה ממש חשוב בשבילי... המלצות יתקבלו בברכה
-
- 14 תגובות
- 836 צפיות
-
-
האם הבדל המחירים בין 3000 ל3700 מצדיק את ההבדל ביניהם בביצועים?? איזה מעבד הכי משתלם לקחת (של amd) גם מבחינת ביצועים וגם מבחינת המחיר בארץ...! תודה רבה!! ;D
-
- 13 תגובות
- 835 צפיות
-
-
יש לי כרגע 3700 ש'ח לקנות בהם 4 חלקים ואני זקוק ליעוץ...(רק AMD?) חשבתי על מעבד 3500+..... ולוח אם של גיגבייט דגם K8nsnxp939 אני רוצה קירור במים ..(ניתן לשינוי) וזיכרון זה משהו שאני בדילמה איתו כי המבחר ענק וכל יום אני שומע שמשהו אחר יות טוב מהשני בקיצור אני חושב שאתם יכולים לעזור לי ואני בטוח שיש מפרט יותר טוב ממה שאני חשבתי עליו בסכום הזה דרך אגב המחשב בעיקרון מיועד לדברים רגילים.....העיקר שהכל יעבוד מהר מאוד וישמור על טמפרטורה נורמאלית תודה לעונים...
-
- 10 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שמעו אחי - אני עכשיו מחליף לוח אם ומעבד חדש על מעבד החלטתי אני קונה או את ה- INTEL Pentium 4 - 3.0 (530) - 1MB Cache, 800Mhz FSB 775PIN - RE או את ה- INTEL Pentium 4 - 3.2 (540) - 1MB Cache, 800Mhz FSB 775PIN - RE עכשיו יש לי בסביבות ה1000 שקל ללוח אם שיתאים למעבדים האילו. הבעיה , שאני לא מבין בלוחות אם... תגידו לי מה הכי טוב לקנות בתקציב הזה ושיתאים ... ומה ההבדל בין כולם??? תודה רבה... :-)
-
- 11 תגובות
- 835 צפיות
-
-
מהו? תציעו 3 ותנו קישורים או תאמרו איפה יש.. תודה רבה יונתן
-
- 17 תגובות
- 835 צפיות
-
-
יש לי במחשב 2 סטיקים של: 256MB DDR-SDRAM 3.0-3-3-8 במהירות שעון..(אם זה הגיוני) של 200 Mhz . אני מעוניין להסיף עוד: Kingston 512 266mhz המחשב יפעל.....יותר טוב?! והאם זה ביכלל יתאים? תודה
-
- 15 תגובות
- 835 צפיות
-
-
כשיגיע לארץ, האם הוא יעלה פחות מהנפורסים למיניהם? ומתי הוא אמור להגיע לארץ? אם בכלל..
-
- 6 תגובות
- 835 צפיות
-