מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
פשוט כולם אותו מחיר פחות או יותר שדומים בהתחלה חשבתי ללכת על הES2C אב ראיתי שיש הרבה דגמים דומים Gigabyte GA-G31M-ES2C Gigabyte GA-G31M-ES2L GIGABYTE GA-P31-ES3G הכול אותו מחיר אותו שם רק C בסוף L בסוף מה בדיוק האבדלים ומה יותר כדאי ? *סמתי לב עכשיו שיש עוד כמה דגמים בשמות שונים באותם סביבות מחירים מה הכי מומלץ מבין כולם ?
-
- 5 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום אשמח להסבר על ההבדלים בין לוות האם הללו? ביחוד לגימינג והמלצה על לוח לא יקר מידי לoc עתידי וללא cf sli חשבתי על asrock z68 pro תודה
-
- 7 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מעבד i5 750 tray, ורציתי לשאול מה ההבדל בין שני לוחות אם של gigabyte: p55-ud3l vs p55m-ud2 פשוט ה-ud3l יקר ב-150 ש"ח ורציתי להבין למה כי מעל 700 ש"ח על לוח אם זה ממש יקר לי...
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
זה הסיפור: הורדתי מהאתר של אינטל עדכון ביוס ללוח אם שלה,אחרי ההתקנה המחשב עושה ציפצופים ושום דבר לא עובד. אחרי שבוע של נסיונות כושלים הצלחתי בזכות עדכון שפתאום הופיע 5 ימים אחרי העדכון הקודם ונחשו מה זו הגירסה הישנה! אוקי המחשב עלה והיום התקנתי עדכון חדש (בפחד!)גירסה p08 וברשימת העידכונים הופיע -"תוקנה בעיה עם מעבדי 2ghz" עבר לי בראש-"% זה שלי!!!" וזה גם התיקון היחיד שיש בגרסה החדשה. אני לא רוצה לחשוב על אלפי האנשים שהתקינו את זה ולא יצליחו לתקן כי זה לקח לי שבוע של עבודה קשה אז תקשיבו לי ואל תקנו לוח אינטל זה דכאון בלי oc! אני שמח שלי המחשב עובד לפחות! ראו הוזהרתם
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
הלוח אם שלי לא מתפקד, איזה חנות אמינה מומלצת לקניה והחלפת לוח אם? באיזור חולון
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
אני רוצה סוף סוף לקנות את המחשב החדש ואבא שלי רוצה רק אינטל ביגלל שהוא אומר שהם פחות מתחממים מהAMD והוא לא רוצה להקשיב לי... יש לכם איזה שהיא דרך שאני יוכל להוכיח לו את זה? תודה.. HellBoY
-
- 13 תגובות
- 898 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת אם למישהו יש דעה מוצקה לגבי העדיפות של אינטל על AMD או להיפך... אני דיי סגור על אינטל אבל אני פתוח להצעות. מה הקטע עם הקרטוע של אינטל לגבי ה 64BIT - התגברנו על זה או לא?... אני צריך לצפות שהאינטל\AMD החדש שלי יחזיק אותי או שעוד חודשיים אני אצטער שלא קניתי את האחר...? אני יודע שזו שאלה שאפשר לענות עליה ככה או ככה - אני פשוט צריך לשמוע כמה שיותר דעות לפני שאני משתכנע.
-
- 11 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום, לאחותי מחשב ישן- עם הלוח הזה:MSI Part No: MS-6702E-010 http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=K8T_Neo2-FIR בלינק הזה יש פירוט גדול של אופן הרכבת הזכרון, רק שאני לא "סומך על הידע שלי" ואני מעדיף להתייעץ עם מישהו עם הרבה יותר ניסיון - אתם! ומאחר והמחשב הישן שלי כבר לא מתפקד אני מעוניין להעביר לה את הזכרונות שהיו לי DDR SDRAM השאלה שלי, כי כבר היתה לי בעיה בעבר בהרכבת המחשב, דרש הכנסת הזכרון בסלוטים ספציפיים [מתברר שבאייבורי ה"טכנאי" לא ידע את זה, אז חבר נאלץ לפתור לי ת'בעיה] האם בשני הסלוטים הנותרים אפשר יהיה לדחוף את הזכרונות שיש לי, אחד של 256 ואחד של 512 מחברה שונה, ולא יהיו בעיות? והאם אין צורך לדאוג בעניין הDUAL DDR או משהו כזה, אם במקרה בלוחות…
-
- 7 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום, כנראה שלוח האם שלי "נשרף", המחשב נדלק אך לא מתקבל אות במסך וגם לא שום צפצוף מהרמקול של לוח האם. הסרתי את כ.המסך וניסיתי עם המובנה הסרתי את כל ההתקנים והבעיה לא נפתרה. האם זה יכול להיות הספק? המעבד? בכל מקרה אני אבדוק בקרוב מעבד אחר על לוח האם. בהנחה שזה לוח האם (רוב הסיכויים), אני צריך המלצה ללוח אם עם הדרישות הבאות: 1) SOCKET 775 - תאימות למעבד Intel Core 2 Extreme QX9770 2) זכרון DDR3 מקסימום אפשרי לפחות 16GB (אני משתדרג מ DDR2 מכיוון שהוא יקר יותר וקשה להשיג 4gb בכרטיס אחד) 3) FSB 1600MHZ -בכדי לנצל את יכולות המעבד. 4) מקום לכ.מסך אחד - אין לי צורך ביותר. 5) מינימום הוצאה אפשרית - אני צריך גם לקנות זכרונות וכדאי שכל העסק יהיה משתלם ולא יקר יותר מבניית …
-
- 8 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שמעתי שיש לו בעייה עם האורך של הכ. מסך.... יש לי INNO3D GF3 TI200 .צפוייה בעייה? ומה שמעתי שצריך לעשות לו עדכוני BIOS בשביל שהוא יעבוד נורמלי... אני כבר חושב לקחת במקומו את ה LEADTEK
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
-
1) שלום אני רוצה לקנות AMD 64 BIT ואני מתלבת בין 3 לוחות מה כדי לי לבחור: (אני צריך את המחשב למשחקים ואני מתכוון לעשות OC) אא והאם כדי לי לקחת את הלוח של ABIT ל AMD 64 ? הלוחות שאני רוצה הם: EPOX EP-8KDA3+ (nForce3) - ATX EPOX EP-8KDA3J (nForce3) - ATX Gigabyte GA-K8NNXP nForce 3 150 2) ועוד שאלה חשובה האם ההבדל בין ה 8KDA3+ וה 8KDA3J הוא רק בכמות חיבורי ה RAID
-
- 12 תגובות
- 898 צפיות
-
-
האם לוח אם שיש לו בחריצי זיכרון אפשרות למתח של 1.5V, יתאים לזיכרונות שבאתר יצרן כתוב שהם 1600MHZ ועובדים על 1.65V?
-
- 6 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לעזרה, יש לי כרגע מחשב עם I7-7700K, וקיבלתי מחבר מעבד I5-10500. השאלה היא אם שווה לי להחליף את הסט אפ ולעבור לאי 5, דור יותר מתקדם, או שזניח ביניהם היכולות, אשמח לעזרתכם..
-
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
- 2 followers
-
-
אתמול בשמחה התחלתי להרכיב את הלוח ;D, אבל בכל זאת זו פעם ראשונה, אז כמה שאלות ???: זה הלוח - http://www.asus.com/search.aspx?searchitem=1&searchkey=A8N-VM+CSM מצוין שם משהו לגבי מאוורר CHA_FAN, מה זה? לא קיבלתי שום מאוורר עם הלוח וברור לי שזה לא המאוורר של המעבד Optical Drive Audio, למה זה נועד (כתוב שזה INPUT AUDIO) אז מה בעצם השימוש המומלץ מניסיונכם? קיבלתי BRACKET לחיבור FireWire, מה השימושים שלו? 24-PIN POWER CONNECTOR, למארז שלי AC - http://www.arctic-cooling.com/pc_case2.php?idx=12 יש רק 20 PIN זה מספיק טוב?
-
- 9 תגובות
- 898 צפיות
-
-
צריך להחליף זיכרון במחשב, הלוח תומך בDDR3 1333, לא תהיה בעיה אם אני ישים 1600 במקום 1333? לא יהיו בעיות אחרי זה? ולמה 1333 יותר יקר מ1600?
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
האם תהיו מעוניינים ברכישת מעבדי Coffee Lake חדשים עם יותר ליבות מכל מה שהיה זמין לצרכן הביתי הפשוט עד היום? לכתבה
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
- 1 follower
-
-
יצא לי קצת להסתקל באתרים של חנויות מחשבים (לדוג' KSP) וראיתי שיש DDR3 בעל נפח של 4 ג'גה(2X2GB) יותר זול מ DDR2 בעל אותו נפח (2X2GB) אם מישהו יודע מה ההסבר לזה השמח לתשובה
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אני חושב לקנות את הזכרון הזה: TWINMOS DDR MEMORY 1024MB,400Mhz CL2.5 OEM Pack PC3200 והלוח אם שלי: http://www.baber.com/motherboards/asus/asus_p4xp-x.htm האם זה יעבוד? ומה זה בכלל PC3200?
-
- 7 תגובות
- 898 צפיות
-
-
-
-
קיבלתי עם המארז בז'ר ,אבל אין לו חיבור בלוח. האם אני יכל להיות רגוע והוא קיים בלוח? הלוח שלי הוא:GA-G41M-ES2L
-
- 7 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה שמוציאה מדעתי.... שדרגתי את המחשב סוף סוף לepox rga+ barton 2500+ העניין הוא שאני לא רואה את סוג המעבד כאשר במחשב עולה - לפני כן היה לי duron 1200 וזה תמיד עלה בהגדרות של המחשב. זה מוציא אותי מדעתי שאני לא יכול לראות שזה באמת 2500 - איך אפשר לפתור את זה? ניסיתי לראות דרך ה sandra 2003 אבל זה רק נותן לי לרטות שזה מעבד של אטלון 512 cache במהירות 1.10 ghz אני מקווה שלא עבדו עליי - אנא עזרתכם איך אפשר לראות את ה2500+ תודה
-
- 7 תגובות
- 898 צפיות
-
-
יש לי לוח של Foxconn דגם 661MX Pro: http://www.foxconnchannel.com/product/Motherboards/detail_overview.aspx?ID=en-us0000099 לוח מאוד ישן אבל בכל זאת, עושה את העבודה שאני צריך. לפני כמה ימים ניסיתי להתקין Vista, ההתקנה רצה סבבה לגמרי והמערכת עלתה כמו שצריך, הבעיה היא שמחשב כבר לא מזהה את הכרטיס רשת (On-Board), דבר שלא קרה לי אף פעם ב XP, אף פעם לא הייתי צריך להתקין דרייברים לכרטיס רשת, הוא תמיד עבד בלי בעיות. בגלל זה אני לא יכול להתחבר לאינטרנט בויסטה שזה דיי מעצבן. ניסיתי להתקין את הדרייברים שיש להם באתר אבל אי אפשר המחשב מעלה שגיאה שאפשר להשתמש בדרייברים רק ב Win 98/2000/Me/XP מה עושים? ניסיתי להתקין Windows 7 אבל גם אותה בעיה, איך יכול להיות ש XP מזהה את הכרטיס קול והרש…
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-
-