מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
או בגרסא לא מקוצרת ... לפני כמה שנים קניתי מחשב ששמש אותי בצורה נפלאה, המעבד AMD XP 3200 ולוח אם של DFI - LANPARTY UT nF4 Ultra-D. לאחרונה קניתי מחשב חדש (בעזרת הפורומים כאן אפילו) וראיתי שהSocket 939 עוד לא מת, ובכ500-600 שקל אני יכול לקנות מעבד חדש.. השאלה שלי היא האם הלוח אם שלי תומך בסדרת הFX החדשה ועל איזה מעבד אתם ממליצים לHTPC (כל פי האתר של DFI לא אמורה להיות שום בעיה, אבל זכור לי במעורפל שכשקניתי ואתו היתה מגבלה של XP 3800 או משהו כזה, מה שהיה הכי חדש אז בשוק) תודה!
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
E2180 או PD925 רק בין שניהם מה עדיף? אני מבקש תשובה כי זה דחוף לי קצת
-
- 6 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש לאחותי הקטנה שיתבסס על i5 4440 ואני תוהה איזו ערכת שבבים אני באמת צריך , המחשב תכלס לצרכים בסיסיים וקצת משחקים , ברור לי שבחירת הלוח אם או הציפסט לא באמת משפיע על החלטות אלו,אבל בגלל שזה מחשב לאחותי הקטנה אני לא בטוח מה כדאי h81 או b85? אני באמת צריך כל מני פיצרים שבאים בb85 או שלהסתפק בפשוט יותר? זה גם שאלה כלכלית כי יש הבדל בכל מני מקומות שאפילו לפעמים בין 50-100 שקל
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם הגלה כנ"ל, מטעמי תקציב, מועילה ובאיזה מידה ? סליחה על הכפילות, כתבתי כבר שאלה דומה אבל משום מה לא הופיעה לי על המסך.
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב כזה CPU: INTEL P4 2.0A GHZ MB: ASUS P4S533 MSI GF 4 128 MB חשבתי בהתחלה ללכת על זיכרונות ה 512 של קינגסטון אבל נודע לי לא מזמן שהם עושים בעיות על מה אתם ממליצים? נ.ב לא מתוכנן oc אז אל תקחו את זה בחשבון
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה עדיף? EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin Abit KV8 Pro Via K8T800 Pro 754 ישמש למחשב AMD Athlon 64 3000. כרגע אני ללא שאיפות לאוברקלוק, אבל יהיה נחמד אם הלוח יהיה מסוגל לזה אם אני ארצה בעתיד.
-
- 11 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני רוצה לדעת איך אני יכול לנצל את הלוח-אם שלי הכי טוב יש לי את הלוח DFI LANPARTY UT NF4 ULTRA-D ואני רוצה לדעת אם אני צריך לשנות משהו כדי לשפר את הביצועים !! תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
אודה בבחירת זכרון איכותי ללוח z390-a prime,אני צריך 32 gb ,אפשרי גם 4 סטייקים של 8 לוח : https://www.asus.com/Motherboards-Components/Motherboards/PRIME/PRIME-Z390-A/ זכרון i7 9700k כרגע ללא כרטיס מסך
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
עד היום הייתי קונה רק אינטל במחשב החדש שאני מתכוון לקנות אני רוצה לנסות את AMD איזה סדרה של מעבדים יותר חזקים ב AMD, מעבדי Athlon או Opteron? אם יש לכם המלצות מעבר לזה יתקבלו בברכה
-
- 5 תגובות
- 516 צפיות
-
-
-
רכשתי את הזכרונות האלה: http://tms.co.il/product_info.php?products_id=4314 כפי שנראה 800 הרץ. וזה מה שהתוכנה רושמת שיש לי: http://www.2send.us/picture.php?file=867fffb699.jpg 399 הרץ?!?! עבדו עלי?!?!
-
- 5 תגובות
- 541 צפיות
-
-
טוב אז הלוח אם שלי (intel dp55wg) התקלקל ואני צריך אחד חדש אין צורך ב- SLI , ואני מתכנן לעשות המהרה. לא מתכנן לעשות שידרוגים אולי להוסיף כונן SSD מפרט: מעבד core i5 750 ספק כוח 650 וואט כרטיס מסך: GTX 570 ושאר הדברים הרגילים, אם צריך עוד מידע אני אספק אם אפשר אז לנסות לחסוך תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
חבר'ה מישהו יכול לעזור לי בלוח אם ומעבד? אני צריך לוח אם ומעבד בתקציב של עד 1350 ש"ח מעבד ולוח שיתאימו אחד לשני ששניהם יהיו טובים יחסית לתקציב... [glow=red,2,300]ושהמעבד[/glow] יהיה טכנולוגית [glow=red,2,300]64 ביט[/glow] ושבלוח חייב שיהיה pci-e כל תגובה תתקבל בברכה... אני מודה מראש לכל מי שיעזור לי....
-
- 10 תגובות
- 678 צפיות
-
-
תמונה אחת שווה אלף מילים [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 913 צפיות
-
-
המעבד הזול ביותר של סדרת RYZEN 7000 החדשה של AMD נכון לרגע זה הגיע אלינו - ואנחנו כאן על מנת לגלות לכם האם היא עשתה מספיק בשביל לשכנע את המשתמשים העממיים להישאר איתהלכתבה
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
- 2 followers
-
-
אני כנראה הולך לקנות השבוע זכרונות סמסונג, והשאלה איזה צ'יפים לדרוש מהמוכר. ואם אפשר קצת פרטים על הזכרונות (מה הבאס המינימלי שהם יגיעו לי אליו - במידה ואני אפול על זכרונות לא ממש אוברקלוקרים), ומה המתח הממוצע שהצ'יפים האלה דורשים... תודה (:
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי מעבד E2200 ולוח אם P5KPL-CM ואני מעוניין לשרדג את המעבד והכרטיס מסך. יש לי גם 1 GB זכרון של קינגסטון ואני מעוניין להרחיב גם את הזכרון. התקציב הוא 2000 שקל. תודה רבה לעוזרים !
-
- 11 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום בקורב יגיע אלי 1800+ ואני מתלבט בין לוחות אם אני מתכוון לעשות אוברקלוק לFSB אבל לא רוצה לאבד את האחריות אז אני צריך לוח שפותח את המכפלה אוטומטית חשוב שלוח יהיה NFORCE 2 או KT400 ושמחירו לא יעלה על 700 ש"ח (כמה שפחות יותר טוב)
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לוח אם לוח אם תוצרת MSI ATX דגם P45 Neo-F
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת השמות באתר הם Kingston 4GB DDR3 1333 ,Hynix 4GB DDR3-1333. אשמח לתשובה. תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של GIGA-BYTE דגם 7VAXP והורדתי את העדכון ביוס האחרון שלו איך אני מתקין אותו?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי מציעים לי לעשות טרייד אין 2 סטיקים של CORSAIR xms2 1GB pc-6400 c4 ולהוסיף 290 ש"ח ולקבל 2 סטיקים של AData 2GB pc-6400 c4 איך נשמע?
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
מתלבט בין I7-4790 ל I5-4690.. אולי אפילו בחסכון של הכסף לטובת הI5 אוכל לקנות את גרסת ה K ולוח אם שתומך OC ולהמהיר את ה4690 I5 ... אבל עדיין לא יהיו לן את הטכנולוגיות שיש בI7... השאלה איפה אני ארגיש את זה? חילוץ קבצי וינראר, פוטושופ, סביבות עבודה כגון visual studio.....? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מי שקרא את ההודעות האחרונות שלי בטח יודע שהיו לי בעיות במחשב... לפי כמה בדיקות שעישיתי לבסוף התגלה שנדפק לי הלוח אם בלבד ומכיוון שיש לי מעבד amd athlon 2000 (שהוא סוקט A כמובן) אני מחפש לוח אם לסוקט A. אין לי צורך במשהו מיוחד...אני צריך שהוא פשוט שיעבוד טוב עם המעבד(למרות שלפי מה שאני יודע לא צריך התאמה מיוחדת בין מעבד ללוח אם חוץ מעניין הסוקט)ואם אפשר אז שיתמוך ב-oc ...אני רוצה משהו זול בערך עד 300 שקל ושיהיה ממקום שאתם יודעים שהוא אמין. תודה
-
- 1 תגובה
- 448 צפיות
-
-
שמעתי שיש לו בעייה עם האורך של הכ. מסך.... יש לי INNO3D GF3 TI200 .צפוייה בעייה? ומה שמעתי שצריך לעשות לו עדכוני BIOS בשביל שהוא יעבוד נורמלי... אני כבר חושב לקחת במקומו את ה LEADTEK
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-