מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
בעיה עם הזכרונות, מאד משונה, אז ככה כששמים את הזיכרון בסלוט הראשון הכל עובד אחלה, כמוסיפים או בסלוט השני או בשלישי, עוד זיכרון מאותו הסוג (יש 4 זכרונות), כולם עובדים על הסלוט הראשון, בשני ובשלישי, כאילו הם לא קיימים, ובכלל הביוס לא עושה פוסט אם נמצאים זכרונות באחד מהסלוטים (השני או השלישי), כלומר, שמים בסלוט הראשון = עובד אחלה, מוסיפים לסלוט השני או השלישי = לא מגיע לקטע של זיהוי הזכרונות, אשמח לפתרונות יצירתיים או כל תגובה שהיא (שקשורה כמובן ) תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים עם שני לוחות שונים של MSI, ובשניהם זה פשוט סיוט להכניס זיכרון (DDR). בשניהם לקח לי יותר משעה (זמן אמיתי!! - אני לא מגזים) להוסיף זיכרון או להכניס זיכרון שהוצאתי. צריך להשתמש בכוח. למה זה ככה. זה אמור להיכנס בקלות, לא? יש איזושהיא שיטה? לוח אחד זה: MSI 645E Combo (MS-6737E) אם תרצו אני יכתוב לכם את הלוח השני (אני לא ליד המחשב ההוא כרגע).[br]פורסם בתאריך: 14.09.2007 בשעה 20:07:26 :s05:
-
- 8 תגובות
- 615 צפיות
-
-
חבר הציע לי את המפרט הנ"ל במחיר של 1700 שקל כמובן אין אחריות אבל זה החומרה: מעבד: i5 6400 קירור למעבד: corsair h45 קירור מים! לוח אם: asus h110 m זיכרון: 16gb (8×2 ) ddr4 2133mhz של חברת kingston כרטיס מסך: gtx 970 gigabyte גרסת המיני מארז : corsair carbide air 240 בצבע לבן עם חלון ספק כוח: 450w של antec לא סגור על הדגם המדויק דיסקים: 240gb ssd של kingston 1tb Wd blue וויינדווס 10 מקורי+ מדבקה של הרישיון. האם שווה לרכוש את כל המחשב הזה קומפלט ב-1700 שקל או שעדיף לקנות חדש בכפול כסף? מה דעתכם האישית על החומרה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
קניתי AMD 3200 BARTON עכשיו המחשב עדיין לא הגיע ואני לא יודע איזה לוח לקחת כי הזמנתי בינתיים את ה ABIT NF7 הרגיל והוא תומך עד 333 FSB ויש את ה NF7-SL V2 שהוא תומך עד 400 FSB אבל 100 שקל להוסיף זה יקר לי ואני לא יודע אם המעבד שלי הוא 333 או 400 אז מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש את הלוח הזה. בביקורות שקראתי עליו, רשמו שיכולה להיות בעיה עם כמה קירורים שיחסמו את הסלוטים של הזכרון. הקירור שאני רוצה לקנות הוא OCZ VENDETTA2. מישהו יכול לאמת לי אם הקירור יחסום את הסלוטים או לא? אם יש פה מישהו עם השילוב הזה או אפילו לוח אחר של DFI שדומה מבחינת המידות עם הקירור הזה אני אשמח לתשובות ממנו. תודה.
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שדרוג למחשב שהלוח שלו כבר לא עובד עד 2000 ₪ מחשב למשחקים קצת מעל הממוצע משחקים כבדים בינונים לכרטיס שיש לי החומרה שיש מהמחשב הישן: מארז מחשב Thermaltake Soprano (VG7000BWS ספק כח Corsair HX520W צורב Samsung SH-S183L 18x כרטיס מסך Gigabyte- nVIDIA GeForce 8800GTS 320MB PCIe החומרה שאני חושב לקנות: מעבד Intel Core I5 2500K Box לוח אם Gigabyte GA-P67A-UD3 זכרון Kingston KVR1333D3N9/4G מאורר למעבד Scythe Katana 3 CPU Cooler או Arctic Alpine 11 משחה טרמית למעבד אפשר בלי משחה? ועם כן איזה מומלצת וכמה היא עולה? מה אתם אומרים על המפרט? תודה
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני קונה מחשב לעבודה משרדית והחלטתי לקנות מעבד E6550 איזה לוח אם הכי מתאים?
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
צמד הדגמים הנותרים במשפחת ה-HEDT המרשימה של המפתחת יהיו זמינים לרכישה בסוף החודש הנוכחי, בדיוק בזמן לקראת הגעת הדור המעודכן המקביל מבית אינטל לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 3 followers
-
-
מה קורה חברה? יש לי ת'אופציה לקנות אחד משני הלוחות הבאים, מה עדיף? ג'יגה בית - 8S648FX http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1645&ModelName=GA-8S648FX ASUS P5S800 (באתר שלהם יש רק ת'דגם של סוקט 775) http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=146&model=374&modelmenu=2 אז על מה אתם ממליצים? פשוט הלך לי הלוח אם שהיה לי... אם אתם מכירים משהו שעדיף או ממומלץ אחר אני אשמח ושאלה נוספת יש לוחות אם של DDR2 לסוקט 478?
-
- 10 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אז ככה, אני קונה היום מחשב, כן אני שואל ממש ברגע האחרון, ואני קונה שני סטיקים של ג'יגה 667. עכשיו ההבדל בין טווינס לספקטק הוא 60 שקל לסטיק, ובכללי 120 שקל. רציתי לדעת האם אני משקיע את ה120 במשהו כדאי? או רק בשם? כעקרון אני אשמח לחסוך אותם (: ולא מתכונן OC...
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
מדובר בלוח אם של אינטל. אני חושב P3 או P2 .
-
- 8 תגובות
- 580 צפיות
-
-
ערב טוב, זוג זכרונות שעובד בדואל מבית היוצר של CORSAIR האם במידה ואני מעוניין לשדרג ולהוסיף מה512X2 עוד 512X2, האם חובה מאותה החברה? או לא? אם לא, האם מומלץ שבכל זאת כן? זה יהיה הבדל של 100 ש"ח מחברת A-DATA סה"כ. אגב, כדי שכולם יעבדו בדואל, אני לא צריך שהשניים החדשים יהיו בדיוק מאותה הסדרה של השניים הקודמים, נכון? תודה לנותן המאמץ =)
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
ברוב חנויות המחשבים מצאתי של-BOX יש אחריות לכל החיים ואילו למעבדי TRAY רק 3 שנים. ההפרש במחיר הינו 53 ש"ח למעבד e8400 (סקיי פי סי). האם כדאי להוציא את הסכום הנ"ל עבור אחריות לכל החיים לבן אדם שיעשה המהרה. תודה.
-
- 7 תגובות
- 853 צפיות
-
-
קבלתי 4 זיכרונות של ניידים DDR3 מהירות 1600 אני מעוניין לבנות מערכת שולחנית על בסיס הזיכרונות האלה איזה לוח אתם מכירים שתומך בזיכרונות האלה שמתאים למעבדי הסוויל או IB ? או האם יש מתאם כלשהו שאני יכול להתקין זיכרונות כאלה על לוחות רגילים -?
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
זה כל האפשרויות פשוט מגעתי שם ואחרי זה המחשב ניהיה איטי במידה משמעותית לעומת מה שהיה ליפני...בבקשה עזרה... עכשיו זה עומד על DISABLE...תודה לעוזרים...
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות עכשיו מערכת AMD(לוח עם כרטיס גרפי מובנה-הבנתי שזה משפיע על העיניין) עם 512 זיכרון ובעוד שנה ככה להוסיף עוד 512 השאלה שלי היא אם לקחת עכשיו שני סטיקים של 256 ועוד שנה להוסיף עוד שני סטיקים של 256(1G סך הכל) או לקחת עכשיו רק 512 ואז עוד 512? זתומרת... האם תהיה ירידה בביצועים אם אני ישתמש בT2 ב4 הסטיקים או לא? כי הבנתי שגם בT2 הזכרונות עדיין פועלים בדיול צ'אנל. ואם אכן ישנה פגיעה האם היא משמעותית? עריכה: עשיתי חיפוש בנושא לפני כן והבנתי שT2 פחות טוב אבל לא ברור לי לחלוטין אם במקרה שלי שימוש ב4 סטיקים יפגע בביצועים ובכמה אחוזים תתבטא הפגיעה(בערך)...
-
- 4 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שמעו, ההורים של החליטו שהם רוצים לתת מתנה ליומולדת (איזה כיף לי !), אני יודע שהתקציב שלהם ממש מוגבל אז אני לא יודע אם זה בכלל אפשרי...ורשמתי תקציב בכותרת כי חייב אבל זה שיעור, ושאני שואל אותם מה התקציב אין להם תשובה ממש, אבל אני משער שזה לא הרבה. בקיצור אני צריך את השילוש הכי זול למשחקים, ואני לא ממש יודע מה התקציב שלי. אני חשבתי על 7200 + P43DS3 + 4GB, מה אתם אומרים ? הבנתי שהלוח הזה לא מומלץ, מה כן ? וגם יש עכשיו את ה 5200, מה אתם אומרים עליו ? אני אעשה OC.
-
- 8 תגובות
- 728 צפיות
-
-
תראו אנשים אני מרכיב לי מחשב חדש וקניתי כבר את כול החלקים חוץ ממעבד לוח אם וזכרונות למי שרוצה לדעת מה החלקים שלי אז הנה הרשימה : מארז tt lan fire ספק כוח tt buterflay כונן דיוידי lite on dvd דיסק קשיח wd 80 gb ide 8 b כרטיס מסך redaon 9800 pro 128 mb כונן דיסקטים nec flopy כרטיס קול creative soundblaster 5.1 כבלי ide מעוגלים של tt קתודה של סאבמן ועכשין עוד לא החלטתי איזה מעבד לקנות ובגלל זה עוד לא קניתי לוח אם וזכרונות אז לשאלה !!! יש לי תקציב של 3000 שקל למעבד ולוח וזכרונות אני מתלבט בין פנטיום 4 במהירות 3.0 לבין אטלון 64 +3400 שהוא במהירות 2.2 מה כדאי לי לקחת כי הפנטיום יותר מהיר מהאלטון אבל מצד שני לאטלון יצא ציון יותר טוב בבנצמריקם וגם אני רוצה שהמחשב הזה יחזיק י…
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב חדש amd 64 3200 וקניתי איתו קירור למעבד של זלמן http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_937&products_id=4297 הטמפרטורה של המארז היא 28 והטמפרטורה במעבד היא 73 ואתמול בלילה הייתה לי הזעקה וזה ביקש ממני לכבות את המחשב. כרגע אני עם המחשב הישן שלי. בבקשה מישהו יודע מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 505 צפיות
-
-
-
הלכתי להזמין היום מחשב מTMS ובמפרט שהבאתי היה הזיכרון הבא -http://tms.co.il/product/8795 . הם הציעו לי להחליף אותו ב-2 כאלה http://tms.co.il/product/9227 . להקשיב להם ?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. לא כל כך הבנתי מה יוצא במאי 4 ליבות או 6 ליבות ? 2. או הכוונה 4 ליבות במאי 6 -8 ליבות בספטמבר ? 3. up to 2133 MHz ,מה זה משנה ? הרי כיום אני מחבר 3930 ב-2800MHZ האם זה לא טוב יותר מ-2133? 4.Haswell-E X99 יוצא ב-מאי 2014 ? 22NM ? ובספטמבר יוצא 14NM ? 5. מה בעצם ההבדל או יתרון בין שיטת AMD 200MHZ לאינטל 100MHZ ?
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שמעתי לא יהיה כזה דבר P5 שיהיה פשוט Dual Procesor [משהו כזה] שזה אומר 2 מעבדים למחשב אחד.. [זה כבר קיים.. אבל רק למליינים] זה נכון? זה בטח משהו מפלצת..... וסתם לא יהיה נורא לפתח איזה דיון בנושא, אני מאמין שלא תרגישו איך הזמן יעבור מהר ועוד מעט זה כבר יהיה אצלנו..
-
- 2 תגובות
- 424 צפיות
-
-
איך אני מחבר 2 סטיקים של זכרון בלוח שתומך ב-DUAL ויש לו 4 סלוטים. האם צריך להגדיר בביוס משהו? יש תוכנה שבודקת האם כרטיסי הזכרון עובדים בדואל? תודה
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
כרגע יש לי 2x KINGSTON 512MB DDR CL3.0-3-3-8 שפועלים בדואל אני מתכנן לקנות עוד 2 כאלה שיעבדו בדואל אבל כל מה שאני מוצא זה CL3.0-3-3-3 השאלה שלי היא אם הם יעבדו טוב ארבעתם ביחד
-
- 7 תגובות
- 488 צפיות
-