עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by sam1441,

רשום בהוראות הלוח שצריך להשגיח על מינוסים ופלוסים, מה הכוונה בדיוק?

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  2. שלום, אני צריך לקנות מחשב ב KSP ומבחר הזכרונות שם מאד מצומצם בקטגוריה של DDR II 800. אז בעצם ההתלבטות שלי היא בין: 2x1GB Corsair XMS2 TwinX CL4 במחיר של 1170שח או 1GB TwinMOS TwiSTER CL5 במחיר של 375שח. (אני יקח אז שלושה סטיקים במחיר 1125שח) האם הזכרון הזה של TWINMOS נחשב ברמה טובה וזה לא יהיה הימור מצדי ללכת עליו? האם תהיה פגיעה בביצועים? כי מצד אחד ה corsair עם תזמונים טובים יותר אבל מה TWINMOS יהיה לי 3GB. המעבד הוא E6600 לוח אם GA-965G-DS3 לא מתכנן oc.

• 10 תגובות
    • 850 צפיות
  3. ראיתי את זה בזאפ דוקא מצא חן בעיני. http://zap.co.il/model.asp?model_id=437719 אני מחפש משהו מהיר במחיר סביר שיריץ כל מה שצריך crysis vista וכו.שיהיה 2 GB אני מתכוון לקנות שתי יחידות שיהיה 4GB איזו חברה הכי אמינה וממומלצת.?

• 10 תגובות
    • 849 צפיות
  4. Started by ambc,

שלום לעוזרים ברצוני לשדרג מעבד וזכרונות. האם כדאי לי ? לאיזה מעבד וזכרונות הייתם ממליצים ? פרופיל המחשב שלי קיים ! תודה מראש

• 10 תגובות
    • 849 צפיות
  5. לא יודע מאיפה, לא יודע איך, אבל הם מחזיקים אותו . . . Asus P5E3 Premium/Wifi@N Intel X48 (Socket 775) PCI-Express DDR3 Motherboard http://www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=MB-262-AS&groupid=701&catid=5&subcat=1050 מה אתם אומרים, זה המלך שהיה שווה לחכות לו ?

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  6. שלום לכולם, אני מחפש חנות בארץ ללוחות MINI ITX. אני מחפש לוח אם אינטל: INTEL DESKTOP BOARD D201GLY2 , INTEL DESKTOP BOARD D201GLY2A או משהו דומה באותו כיוון... למטרת בניית SERVER או NAS (שיבוסס על FreeNAS) בעל צריכת חשמל נמוכה ו- SMALL FORM FACTOR ועוד שאלה: האם יש תאימות ב- Motherboard tray של MICRO ATX ל-MINI ITX? במארז ANTEC ARIA למשל? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  7. שלום, במחשב שלי מעבדI7920. לפניו היה לי E6600 שהחלפתי ל I7, החלפתי כי ידעתי שהביצועים הם פי 4 ברנדרינג. (וכך היה באמת). ידוע מתי יבוא מעבד בתג מחיר של 1300-1500 שקלים שיהיה מהיר פי 4 ממה שיש לי עכשיו (ברנדרינג)? הסנדי ברידג' מהירים אבל לא פי 2 אפילו במחיר הזה.

8. אינטל פותחת דף חדש במחשבים ניידים באמצעות Tiger Lake - סדרת מעבדים בתהליך ייצור חדש עם שלל טכנולוגיות מתקדמות שחלקן מגיעות לעולם ה-PC לראשונה לכתבה

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  9. Started by captaincaveman,

האם אפשר לעבוד עם מסך אחד מחובר ללוח ושניים לכרטיס המסך? ואם כן, איך אני גורם לזה לפעול?

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  10. מה ההבדל בין מעבד i3-3240. 3.4ghz למעבד g2030 3.0ghz וכמה זה משמעותי למחשב שישמש לצרכים משרדיים.בלי משחקים תודה

11. 11 דגמי Ice Lake ניידים ראשונים בעידן ה-10 ננומטר נחשפים באופן רשמי עם שיטת מיתוג מעודכנת וחידושים בהיקף מפתיע לכתבה

12. אם יש בה מתח? כי יש לי הרגשה שהיא נגמרה :\ אני נוגע עם חומר מולך בפינים של ההפעלה ולא קורה כלום... אז אני רוצה לדעת איפה אפשר לקנות בטריה ללוח של פנטיום 1?

13. Started by danvis,

מחפש לוח אם שעובד הכי טוב עם כרטיס מסך של איי טי איי רדון 9600

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  14. מה גורם לו להיות גרוע ומה גורם לו להיות מעולה? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  15. Started by man,

יש ברשותי מעבד P4 2 GHZ , זכרון DDR333 SAMSUNG 512 MB ולוח אם +EPOX 4G4A. לאחרונה הורדתי כמה עדכונים לביוס מהאתר של EPOX מואתרים אחרים. פעלתי לפי כל ההוראות העתקתי לדיסק האתחול, אתחלתי את המחשב , הרצתי את AWDFLASH והתקנתי את הקבצים הדרושים. אבל משום מה אני לא יכול לשנות בביוס את הזיכרון מ266 ל333. מה אני לא עושה נכון? או למישהו יש אתר שממנו אפשר לראות את העדכון לביוס שבאמת יפעל?

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  16. אני ככל הנראה קונה מעבד AMD ATHLON XP 2400 ויש שני לוחות שאני מתלבט, אחד הוא ה ASUS A7N8X והשני הוא GA-7VAXP Ultra, מה אתם ממליצים לי ???

17. Started by Greave,

אהלן, התחילו להצטבר אצלי כמה שאלות שאני די רוצה לקבל עליהם תשובה: 1) לפי ההבנה שלי בפיסיקה - HZ זה יחידת מידה של תדירות סיבוב לשניה. רציתי לדעת אם משהו במעבד מסתובב ואם כן מה? 2) האם לכבל Svideo יש את היכולת להעביר אודיו? (פשוט חבר שלי טוען שכן וזה נשמע לי טיפה מופרך) 3) על מארז Supertalent הכסוף שלי יש שריטה קטנה בפאנל הקדמי, האם יש אפשרות לקנות את הצבע בו צבעו את המארז מאיפשהו? 4) במידה ואני מחליף מאווררים במארז - מה עדיף - שיכנס יותר אוויר משיצא, להפך או באופן שווה. זהו אני חושב - אני מודע לעובדה שלא כל השאלות קשורות בדיוק לכאן, אבל בעיקרון שאלה אחת הכי מעניינת אותי. תודה

• 9 תגובות
    • 849 צפיות
  18. Started by aerocool,

מה נותן ביצועים ורוחב פס של זיכרון טוב יותר ללא הבט תקציבי: לוח מבוסס 850E עים זיכרון 512 PC1066 HDR או לוח מבוסס 875 עים 2*256 PC3200 DDR -DC צריך תשובה דחוף יש לי היתערבות. ERO

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  19. Started by computer_freak,

מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה כל העניין עם הסינכרון? והאם זה באמת משנה משהו?

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  20. ברצוני לקנות את המארז + ספק הכי טובים שאפשר עד 650 שקל ראיתי שיש את הסקורפיו 868 והוא בא עם ספק 420 וואט של ריידמקס + שני מאווררים, השאלה היא האם הוא טוב? אם יש לכם עוד הצעות למארז וספק אנא רישמו תודה

• 13 תגובות
    • 849 צפיות
  21. שלום כולם מחר אני הולך לקאספי לקנות לאח שלי לוח למעבד a64 3200 clowhamer קיצר אין תאיפוקס המפורסם ורבים המליצו בחום על הלוח של גיגביט kn8s ואמרו שהוא המחילף של האיפוקס אז מה אתם חושבים עליו הוא עולה 480 שקל איך הוא? יש הערות\באגים\חסרונות משהו לא טוב? לא להתביש ועוד שאלה בקשר למעבד שיש לי ולאח שלי הוא atlon64 +3200 פטיש בנאים(cw) קיצר למשל אני מחר קונה משחק מחשב ורשום בדרישות מערכת 3 גיגה הרץ אבל למעבד הזה יש 2.2 גיגה הרץ אז המעבד הזה יריץ אותו חלק? או שאני אפילו לא יכול להעפיל איתו מכיון שאמרו לי שיש לamd 9 צינורות לעומת 6 באינטל אז אומרים ש 2.2 של amd משתווה ל 3.4 של אינטל האם זה נכון? תודה לעוזרים ושבת שלום!

• 12 תגובות
    • 849 צפיות
  22. Started by asher_pa,

קניתי מעבד AMD 2600 BARTON אבל לא נראה לי שהוא ברטון איך אני יכול לדעת אם זה ברטון או לא? כתוב עליו AXDA2600DKV3D Y868433240291 AIXIB 0332VPMW 1999AMD והוא בצבע ירוק לא חום דחוף אני רוצה לדעת לפני שאני שופך עליו משחה ואז אני לא יוכל להחזיר אותו!!!!! תודה תודה תודה

• 11 תגובות
    • 849 צפיות
  23. Started by mrmoti,

הלוח: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3602 יש לו 2 חריצי PCI-E, זה אומר שתומך SLI? עם כן, למה לא כתוב? באתר של DFI כתוב שה- CHIPSET זה NVIDIA nForce4, לא SLI

• 7 תגובות
    • 849 צפיות
  24. Started by pazer005,

עשיתי השוואה בין כל מעבדי 64 ביט שקיימים בארץ. ההשוואה נעשתה בחילוק של מגה הרץ של הליבה במחירו הנמוך ביותר בישראל לפי אתר ZAP. ברור שזה לא משקף כלום כי יש מספר מעבדים לדוגמה במהירות 2600 אבל חלקם עם זיכרון מטמון יותר או פחות וכו'. אבל זה דיי נותן דוגמה כלפי ביצועים/מהירות. ניתן לשים לב שם למספרים הנמוכים שאומרים כמה בכל מעבד שווה כל מגה הרץ אחד. כפי שאמרתי, אומנם זו לא השוואה הכי נכונה אך מעניינת. http://rapidshare.de/files/18272572/______.xls.html

• 9 תגובות
    • 849 צפיות
  25. Started by amitey,

היום יש לי מחשב עם 4G של DDR2 800. האם כדאי להחליף ל DDR -3 1333 או להשאר עם ה-2 (אני צריך גם ככה לקנות 4G ). ההבדל הוא בערך 100 ש"ח . האם ההבדל יורגש? תודה לכל המגיבים והמסבירים

• 11 תגובות
    • 849 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.