מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
היכן אפשר למצוא זכרון למחשב ישן יש לי crg Mhz 128 m
-
- 10 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום, אני משדרג את המעבד והכרטיס מסך. המפרט הנוכחי: gigabyte GA-K8Nf-9 nForce4 Socket 939 - לוח supertalent D32PB12C2 512MB 3200 CL2 X2 - זכרונות Thermaltake TT420APD 2-fan APFC - ספק מחפש מעבד Athlon 64 Dual Core שמתאים ל- socket 939 לא מוצא כזה - מוכן להשקיע כ-200-250 ש"ח בזה כמו כן מחפש כרטיס מסך ב-400-450 ש"ח למשחקים שמתאים לספק שיש לי (420W) וללוח (לדוגמא כרטיס עם DDR3 מתאים ללוח שלי?) תודה
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי רוצה לבנות מפרט על בסיס הG31 והE8400 עם זכרון סטנדרטי ושאר הדברים הרגילים. יש צורך בערכת שבבים יותר חדישה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שימו לב טוב טוב לתמונות אני עובד עם 2 מסכים 19 אינצ' אז בפרינט סקרין הוא תופס לי את שניהם כתמונה אחת...סתם לבדיקה כמה אפשר להעמיס עליו שימו לב איזה תוכנות רצות... BF2 FEAR DEMO ACT OF WAR EMULE KAZAA WINAMP ICQ ועוד כמה ברקע אנטיוירוס . WINDVD . DEAMON TOOL .ZBOARD TOOL [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום HW!!! ברשותי כרגע זכרונות מהסוג הבא: ELIXIR 1333 2*2GB CL9 אני מעוניין כרגע לקנות זוג של 4GB או 8GB בעלי מהירות 1600MHz ותיזמונים של 8 או 9 (עדיין לא סגור על התזמונים). בלוח אם שלי (P8P67) יש 4 סלוטים (2 כחול 2 שחור), האם אני יכל להכניס את הכל ביחד ? כלומר זוג על כחול וזוג על שחור ?
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום כולם. אני כנראה השבוע אזמין מחשב חדש אבל אני נשאר עם המארז שלי. השאלה שלי היא אם הפאנל הקדמי של המארז מושפע ע"י הלוח אם באופן ישיר. ז"א שאם יש לי USB במארז הוא מושפע מהלוח אם ישירות? לצורך העניין, יש לי את המארז Gigabyte Aurora 3D מלפני 7 שנים. עדיין לא היה USB3 אז. אבל אם אקנה לוח אם חדש שתומך USB3 כמו כל לוח אם היום והוא יחובר למארז, הUSB בפאנל הקדמי יקבל תמיכה של USB3? בקיצור איך בעצם פועל הפאנל הקדמי ומה משפיע עליו?! תודה רבה לעוזרים מראש
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום רב לכם. לאחר זמן רב שלא הייתי כאן, חזרתי, עם בקשה לעזרה... לאחר ששמתי לב כי המחשב שלי קצת מאיט, עקב עומס זיכרון [טוב, נו, כשאני עובד עם Netscape7, Crazy Browser, ובנוסף גם Photoshop7 וWinamp3 רוב היום, זה לא מפתיע]. אני משתמש בתוכנה לניקוי זיכרון, FreeRAMXPPro שמה, שאותה למי שלא מכיר ניתן למצוא בDownload.com, ועדיין, יש האטה משמעותית בשימוש המחשב שלי... אני רוצה לקנות תוספת לזיכרון. דבר ראשון אני צריך לברר איזה סוג זיכרון יש לי. אם מישה יוכל להגיד לי איך, אני אשמח... הבנתי שלא ניתן לשלב בין סוגי זכרון שונים. יש לי מקום על לוח האם שלי רק לשני כרטיסי זיכרון, ואחד תפוס, ע"י כרטיס של 256MB. לאחר שאני אגלה איזה סוג זיכרון יש לי, אני רוצה לקבל המלצות על כרטיסי 128MB וגם כן…
-
- 8 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני קונה מחשב מהחברה איסטרוניקס, עכשיו 2 שאלות לי אליכם. Intel Core2Du Quad 2.4 q6600 8m 1066 יותר/פחות טוב מ Intel Core 2 Extreme Quad Q6600 Box עכשיו, לי נתנו את הראשון(core2du) האם יש הבדל ביניהם? או שהם אותו דבר פשוט יש להם שם אחר? רשמתי נגיד בzap את המעבד הזה, זה לא מצא, ואת השני זה כן מצא. וגם ניסיתי לראות כמה m יש לאקסטרים, אבל לא רשום בשום מקום. ניסיתי לברר באתר הראשי של אינטל בקשר למעבד Core2Du, אין שום מעבד כזה בכלל אז בבקשה לא להגיד סתם, המעבדים האלו הם אותו דבר או שהם שונים? תשובה מדוייקת בבקשה ומפורטת.. 2. עוד שאלה קטנה בקשר ללוח אם, בחברה הנ"ל נתנו לי את הלוח אם הבא - Dragontailpeak ATX\DDR 2800\1333 האם הלוח אם הנ"ל טוב? בדקתי ב"מפרט הטכני" של ל…
-
- 4 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אני קונה מערכת מבוססת על מעבד Intel Pentium 4, 2A (512kb cache). נעצרתי בעיקרון על שלושה לוחות-אם (+ מחירים שאני יכול להשיג אותם) Gigabyte 8IEX - 120$ Gigabyte 8IEXP - 160$ Intel D845GBV - לא ביררתי מחיר עדיין. כרגע אין לי צורך ב-FireWire או ב-RAID (למרות שיהיה נחמד לנסות ) אז האם שווה לי להשקיע את ה-40$ האלו בזכרון נוסף (עולה לי 75$ ל-256 מגה של סאמסונג או של יונדאי, DDR 266). אגב, שווה לי להשקיע עוד 30$ בערך על זיכרון DDR 333? אני לא הכי רוצה לעשות אוברקלוק, וגם בשביל זיכרון DDR 266, עם המעבד שלי, אני אצטרך לעשות אוברקלוק קטן (לשנות ראטיו). תודה מראש על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה כבר זמן מה להגדיר שני כונני SATA 2 250GB פנימיים במערך של RAID 0, אך ללא הצלחה. אני קורא את ספר ההדרכה ורשום שם שניתן ליצור ריידאך ו רק באמצעות חיבור דיסק פנימי אחד ליצאת SATA_E2 ודיסק אחד חיצוני לחיבור SATA 2 EXTERNAL. נשמע לי מוזר, אך האם באמת אין אפשרות לחבר שני כוננים פנימים במערך של רייד 0? במידה ואני טועה כאן אשמח לקבל הדרכה קצרה בנושא. תודה.
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני חושד בזיכרון RAM שלי לאחר שהיו לי 2GB שכבר פגומים.כעת אני חושג בעוד זוג של 2GB. הזכרון הוא G SKILL PI EDITION 1066MHZ החשש שלי נובע מאיטיות גדולה מאוד במחשב ולכן בדקתי בתוכנה CPU-Z ואני רואה שם שרשום שהרוחב פס הוא 400MHZ. למטה אני רואה בטבלת התזמונים TIMINGS TABLE גם כן תדרים נמוכים http://www.fastup.co.il/v.php?file=82236997.png אז השאלה שלי,האם המהירות של ה-RAM שלי נדפקה,והאם עצם העובדה שזה מחובר בסלוט 2 ולא ב-1 (כאשר 1 ריק) משפיעה עליו? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום .. אני קונה מעבד חדש ומתלבט ביו INTEL לבין AMD מה עדיף לי? תודה...
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
איזה מהם אוברקלוקר יותר טוב כשהlanparty הוא לא בגירסאת האולטרה
-
- 7 תגובות
- 904 צפיות
-
-
סליחה על הבורות אבל יש לי כמה שאלות: 1. מה ההבדל בין Dual core ל Core 2 Duo 2. האם ליבה כבולה משמע כפול במהירות כלומר אם יש לי 2.5GHZ זה בעצם 5GHZ? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שווה לשדרג מ E6300 2.8GHZ ל E8400? המחשב בדגש על משחקים בכמה אחוזים יהיה שיפור?
-
- 8 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום לכולם לצערי הרב הלוח אם שלי של MSI לא מתפקד כמו שצריך והגיע הזמן להחליפו כיום אני סטודנט כך שכסף אין לי הרבה להשקיע 1000 ש"ח +- האיתי מעוניין לישמוע את ההמלצות שלכם לגבי לוח אם חדש + מעבד של AMD כיום המיפרט שלי כך : Mainboard : MSI K9N Platinum (MS-7250) Chipset : nVidia nForce 570 SLI Processor : AMD Athlon 64 X2 4200+ @ 2200 MHz corsair Physical Memory : 4096 MB (2 x 2048 DDR2-SDRAM ) Video Card : Nvidia Corp NVIDIA GeForce 9800 GTX/9800 GTX+ Hard Disk : SAMSUNG (80 GB) Hard Disk : ST310005 (1000 GB) DVD-Rom Drive : TSSTcorp CDDVDW SH-S223B SCSI CdRom Device DVD-Rom Drive : YXKHYB SLMN8123C9UR SCSI CdRom Device Monitor Type : ProView Technology - 22 …
-
- 8 תגובות
- 904 צפיות
-
-
טוב אז ככה.. בעבודה של אבא שלי זרקו מחשבים.. הוא הביא לי מחשב אחד שלם שרק הוציאו לו את ה HDD ואת ה RAM. בדקתי איזה לוח זה וזה EPOX EP-6VABA http://www.mainboard.cz/mb/epox/EP-6VBA.htm לפי מה שהבנתי מהנתונים שם ה 66/100MHz Front Side Bus. 3x DIMM Slots for SDRAM. זה אומר שצריך זיכרון במהירות 100 MHz עכשיו אני לא יודע למה אבל 100 עולה יותר מ 133.. אם אני אשים 133 MHz זה יפעל? ויש איזה משהו עוד שאני צריך לבדוק על הזיכרון לפני שאני קונה? (אם הםא מתאים או משהו) והאם 256MB יספיק בשביל שרת לינוקס קטן? או שכבר כדאי לקנות 512? או שבכלל אולי 128 יספיק? תודה לעוזרים עריכה: אם אני רוצה להתקין עליו Windows Media Center ולהוך אותו ל HTPC, 256 מגה זיכרון יספיק? והמעבד מספיק חזק? אי לא…
-
- 6 תגובות
- 904 צפיות
-
-
בדקתי באתר של GIGABYTE וראיתי שהe7400 לא מופיע ברשימת מעבדים המתאימים http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=2691#anchor_os למה הוא לא מופיע? אם זה לא אפשרי אפשר קונפיגורציה אחרת של לוח ומעבד בערך באותה הרמה של מה שרציתי. איזה זכרון 2 G מומלץ ללוח, רמת מחיר 250 ש"ח, לא למשחקים אבל שיהיה טוב תודה
-
- 7 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אפשר לשים על לוח אם ASUS A8N-E זיכרונות טווינמוס טויסטר עם שבבים BH-5 כי לפי מה שהבנתי הם דורשים יותר VOLTAGE
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16819111179 :-X
-
- 9 תגובות
- 904 צפיות
-
-
חברה בKSP יש את הזכורנות האלה במחיר ממש טוב של 245 שקל ל512MB A-DATA /VT ... האם שווה לי לקנות את זה או לא ! אנ ירוצה לקנות מחשב חדש עם 6600GT ובמחיר הזה חשבתי לקחת 2 גיגה של זכרון ב1000 .. אחרי הכל כל משחשוב לי בזכרון הוא שהמשחקים יעלו מהר .. אני משקח ב EQ2 ואני רוצה שהLOADING יהיה מהיר . האם הזכרון הזה יאכזב אותי או לא ?? בבקשה תענו לי תודה
-
- 5 תגובות
- 904 צפיות
-
-
http://www.eetimes.com/news/latest/showArticle.jhtml;jsessionid=2R2JDWESPI1NOQSNDBESKHA?articleID=175400070 Advanced Micro Devices said it expects to solve supply issues with some of its desktop processors by the first quarter. The Sunnyvale, Calif., chip maker sent a letter to some of its partners stating that several of its desktop processor models were in high demand and would continue to be difficult to obtain, said two systems builder who asked to remain anonymous. One of those systems builder said the note specified the Athlon 64 3500, 3800, the dual-core X2 3800 as well as the lower end Sempron 2600 and 2800 as being in tight supply.
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני כמה ימים עכשיו רציתי לדעת האם בשביל 200 שקל כדאי לי להחליף את Q9300 ל- Q9450. תודה
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מזמין בקרוב AMD 64BIT 3400 ולוח אם. עשיתי חיפוש וראיתי שהלוח הזה מומלץ פה בפורום : http://www.epox.nl/english/products/motherboard/8kda3.htm הוא עולה 620 שקל ב KSP . רציתי לדעת אם יש לכם אופצייה טובה יותר בטווח מחיר שלו או גג 700 שקל. ( כמובן בעל צ'יפסט של NFORCE3 ) נ.ב , שאלה אחרונה - לגבי המעבד.. ביררתי בלא מעט חנויות וקצת קשה להשיג את המעבד בגירסת ה CLAWHAMMER עם ה 1 מגה קאש שהבנתי מכם שהוא עדיף. את ה NEWCASTLE אני יכול לקבל כבר מחר. ל CLAW אני צריך לחכות עכשיו איזה שבועיים אתם ממליצים לחכות או שאני יכול להיות רגוע עם NEWCASTLE ? תודה .
-
- 9 תגובות
- 904 צפיות
-
-
קניתי לוח אם asus Maximus Extreme הלוח תומך DDR3 בילבד הבעיה שלי זה ליבחור את הזיכרון יש מלה חברות בשוק היום אז מה אתם אומרים מה ליקנות יש לי תקציב של 2300 שקל או קצת יותר מה אתם אומרים???..
-
- 10 תגובות
- 904 צפיות
-