עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Wiger,

שלום... אני קונה מחשב חדש, אני מתלבט בין שני לחות האם האלה: Abit KN8 Ultra s939, nForce4U, GBL, SATA II או gigabyte K8N51GMF-9 s939, NF4, VGA, PCI-E, SATAII אשמח לתגובת, המלצות, ועוד כל מיני הערות ובקשות.... תודה מיראש, שלכם WIGER

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  2. Started by Quickly,

שלום אני כבר מרגיש שהמעבד שלי מגביל אותי מאד ואני מעוניין לשדרג למעבד חדש יותר, אני לא יודע מה מתאים אז בבקשה תעזרו לי... המפרט שלי הוא כזה: AMD64 3000+ venice S939 @2200 PQI PC3200 DDR SDRAM 512x2 MSI K8N Neo4 Series (MS-7125) Platinum saphire RX1950XT Compucase + HEC 400 Sony DVD R/RW x16 איזה מעבד מומלץ לי לקנות שיתאים למפרט שלי? אני מתגייס עוד חודשיים לקרבי ככה שאני לא רוצה להוציא יותר מדיי כסף... המעבד הבא נראה לי טוב אך האם הוא יתאים למחשב שלי הוא שאני יצתרך לשדרג גם זכרונות או משהו כזה? http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1197 תודה

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  3. שלום. מצטער אם אני משגע אותכם, בנושא הקודם שפתחתי החלטתי ללכת על סוקט 939 אבל שינתי את דעתי והחלטתי ללכת על 754 (אני לא מתכוון להחליף מעבד השנתיים-שלוש הקרובות, וממאמרים שקראתי באינטרנט וכאן באתר- הבנתי שה939 זה לא בדיוק Dual channel). בקיצור אני מתעניין מאוד בלוח DFI LanParty שממה שאני קורא כאן אני מבין שהוא לוח פגז (ויפה ). במידה ואני יקנה אותו, האם תיהיה לי בעית תאימות בינו לבין G-Force 4? (זמנית כמובן) תודה רבה מראש לכל התותחים כאן.

• 4 תגובות
    • 518 צפיות
  4. Started by TheSexy,

כרגע יש לי זכרון:OCZ DDR2 1024MB CL4 667MHZ אני רוצה לקנות תזכרון הזה הוא יעבוד טוב עם הזכרון הנוכחי שלי http://skypc.co.il/pl_product~F2-6400CL5D-4GBPQ~15~0.htm

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  5. Started by m2000,

יש לי 256 זכרון פנימי כרטיס וודו 16 אני עומד להוסיף עוד 256 זכרון ולהחליף את הכרטיס מסך לG FORCE 4-64MB או ATI9000 הבעיה הקטנה היא שהמעבד שלי הוא פנטיום 3 700mhz האם אחרי השיפור שאני יעשה למחשב הוא יוכל להריץ דברים כבדים יחסית או משחקים חדשים טוב למרות המעבד הבינוני שלי?

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  6. Started by BlackDiablo,

http://planet.nana.co.il/bdz/tf.JPG לדעתי זאת טעות... אבל יכול להיות שיש כזה מעבד ? יש חיה כזאת ?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by a-v-i,

http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=642 מישהו שמע על הלוח הזה ויודע אם הוא אמור להגיע לארץ ואם כן מתי? לפי מה שאני רואה שם, יש לו תמיכה גם ב PCI-E וגם ב AGP... האם אני רואה נכון? עריכה: אה אוקיי, אני רואה שזה משהו אחר - AGR, ולא כל הכרטיסי AGP נתמכים..

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  8. Started by Ymac,

הי, ברשותי לוח 775 עם פלטה אחורית של CoolIT ECO שמודבקת אליו (ככה כתוב בהוראות ) ובגלל שקניתי לוח חדש אז הקירור הועבר אליו ואני בונה עם השאריות מחשב, ואני שם עליו קירור אחר. הבעיה היא שאני לא מצליח להסיר את הפלטה האחורית! היא דבוקה כ"כ חזק ואני מפחד לנזוק את הלוח למישהו יש רעיונות והצעות לפתרון?

• 5 תגובות
    • 918 צפיות
  9. שלום אני מעוניין לרכוש לוח אם למעבד Q9550 וכרטיס מסך אחד חזק רציתי לדעת אם חוץ מההבדל של ה-PCIx שב-PRO יש שניים ישנם עוד הבדלים תודה לכל העונים מראש

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  10. שמעתי פעם שמועה, שאם כל הסלוטים של הזכרון על הלוח מלאים, אז מהירות הזכרון יורדת ל 366MHZ זה נכון??? יש לי 2 של 512, ואני רוצה לקנות עוד 2 מה אומרים???

• 9 תגובות
    • 716 צפיות
  11. היי לכולם 1. ניסיתי לחפש מבחנים וטבלאות השוואה רצוי לפי פרמטרים שונים בין מעבדים עם חשיבות למעבדי AMD (החל מ- amd athlon 64 x2 dual core 4800+ ולחדשים יותר) אני זוכרת שבעבר הפנו אותי (נדמה לי גם מפה) לכאלה אולם כעת לצערי לא הצלחתי למצא, אודה לעזרתכם. 2. אשמח גם לטבלאות דומות עבור לוחות אם - זאת גם בין יצרנים שונים (מכירה את טבלאות ההשוואה באתר של GIGABYTE) לזכרונות, ואם אפשר גם לספקים. 3. ראיתי מבחן השוואתי בין AMD ATHLON II X2 240 VS ATHLON64 X2 4800 אולם הוא באתר שלא יצא לי לשמוע עליו ובחיפוש לא ראיתי שהוא מופיע פה. מישהו מכיר את האתר הזה? http://www.ultimatehardware.net/ האם הוא כזה שיש טעם להסתמך עליו? אשמח אם תציצו במבחן http://www.ultimatehardware.net/amd/amd_athlo…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום, יש לי לוח אם ASUS P5L-MX ניסיתי להתקין בו זכרון (1+1) 2GB OCZ DDR2 PC2-8000 Titanium Alpha VX2 Dual Channel http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_8000_titanium_alpha_vx2_dual_channel-eol אך המחשב לא עלה כלל - הוא קיבל חשמל אך לא היה אפילו צפצוף אחד רציתי לדעת קודם כל האם בכלל הזכרון הזה אמור להיתמך ע"י הלוח אם, ואם כן - מה כדאי לנסות? תודה

• 8 תגובות
    • 785 צפיות
  13. Started by zag_zag,

אני מתכוון לקנות מחשב חדש, ורציתי לדעת איזה מעבד עדיף לי מבחינת הצרכים שלי - משחקים ואינטרנט (לא עריכת / קידוד וידאו). נכון לעכשיו אני נוטה לכיוון של AMD עם Abit NF7. קראתי את הת'רד על השנאה לאינטל ועדיין נשארתי מבולבל... :-\

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by oren13,

אני לא יודע לגבי אינטל אבל ב64 ביט יש חור באחת הפינות

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by ashbit_q,

קניתי מחשב חדש וכשהפעלתי אותו לראשונה היה כתוב ממש איפה שנכנסים לביוס רק שלא נכנסים שהמחשב עושה משהוא בגלל אוברקלוק (דבר שלא עשיתי בכלל) לאחר מכן הוא מראה שהמעבד עובד במהירות 2.92 משהוא מכיר מה התופעה? בדקתי גם באוורסט את המהירות וזה אותו דבר כמו בהפעלת המחשב אם זה לא שייך לכאן אנא להעביר מצטער

• 6 תגובות
    • 948 צפיות
  16. שלום, מישהו מכיר משהו כזה? לא משנה לי החברה, כן משנה ה chipset אבל קודם שנדע אם קיים בכלל. אני מחפש לבנות מחשב קומפקטי ולינקים או הפניות לחנויות יעזרו לי מאוד. מחשבי HTPC הם בעייתיים לי (כי הם גדולים, וגם לא מכילים מספיק חריצי PCI לצרכים שלי. תודה על העזרה, מקסים.

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  17. מישהו יודע איך מגדירים את זה שיעבור 5.1 רמקולים? חיברתי את הרסיבר ליציאה הקואקסיאלית והוא קולט שידור סטראו רגיל וגם בתוכנה שבאה עם זה העברתי ל 5.1 וכלום.. לא מזהה 5.1 רמקולים רק סטראו רגיל.. מישהו יודע מה הבעיה אוליי?? ??? ??? ??? תעזרו לי

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  18. ואני לא יודע אם הוא לRDRAM או לDDRAM מישהו יודע???? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_294_793&products_id=3707

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  19. היי קניתי את ה hd5750 שהחליף את הX1950 PRO הישן שלי, אבל יש לי בעיה חדשה של צוואר בקבוק ענק שגורם בחלק מהמשחקים לביצועים אפילו יותר נמוכים ממקודם.. אז חשבתי אולי להחליף גם את המעבד למשהו שיתמוך בלוח אם שלי ויסתדר עם הספק הנוכחי. יצוין שהמפרט כרגע הוא: e6300 1.86 GHZ duo core 2 HD5750 abit il 9 pro conroe intel 945P ddr II 667 PCI-E 2 GM ram twinmos DDRII 667MHZ HEC 450TW-RF psu 450w 2x8cm fan 24 pin מה אתם חושבים? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  20. Started by pc student,

אני זקוק לביוס פרוץ ללוח asus A7N8X-X

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  21. מה ההבדל בן שני הלוחות של אסוס מלבד הפרש מחיר של כ 400 ש"ח 1.ASUS P5WD2-E Premium Intel 975X LGA 775 . 2.ASUS P5WDG2-WS Intel 975X LGA 775

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  22. אני רוצה לקנות את הלוח asus P5N32-SLI Premium/WiFi-AP כי יש בו כל מה שאני רוצה, אבל הוא מבוסס על הצ'יפ סט הישן nforce 590... האם כדאי לקנות אותו?

• 1 תגובה
    • 432 צפיות
  23. Started by Tomersoni,

איך המעבד הזה מבחינת מחיר כמעבד חזק אשר יהיה טוב במשחקים, עיצוב גרפי, ושאר השימושים כגון גלישה באינטרנט וכו'? האם הוא יהיה טוב לשימושים אלו וגם ייתן לי אפשרות לoc קל עד בינוני עם קירור סטוק? האם יש מעבד amd שעדיף עליו?

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  24. היום קניתי 2 ג'יגה זיכרון הבעיה היא שהמחשב מזהה את ה-1 ג'יגה הישן שלי, ורק 1 ג'יגה מהשתיים החדש . שאני עושה אפשרויות ב"המחשב שלי" הוא מראה לי כאילו יש 2 ג'יגה זיכרון אבל התוכנה אברסט מראה לי שיש 3 .. מה עושים ?

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  25. Started by Gico,

במפרטים מצוין לקנות מעבדים מסוג פאלרמו. בקטלוגים ברשת כתוב לדוגמא: (Sempron 3000+ (S-754 האם זה פאלרמו? תודה.

• 2 תגובות
    • 659 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.