מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבט אם לקחת את ה Q6600 או לחכות לדגמים החדשים תודה רבה על עזרתכם.
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
הייתי רוצה לקנות זכרון של 2GB, אני לא ממש מבין בנושא הזכרונות אז אם אפשר שמישהו יגיד לי בבקשה איזה סוג זכרון מתאים למחשב שלי ואיזה כדי לקנות. הנה פרטי לוח האם שלי: Motherboard CPU Type Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) Motherboard Name Asus P5S800-VM (3 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) Motherboard Chipset SiS 661FX System Memory 512 MB (PC3200 DDR SDRAM) BIOS Type AMI (09/21/05) Communication Port Communications Port (COM1) Communication Port Communications Port (COM2) Communication Port ECP Printer Port (LPT1) תודה רבה ;D
-
- 12 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום, איזה מעבד (חייב להיות של AMD) עד תקציב של 1700 ש"ח הכי מומלץ למשחקים? והאם ניתן בכלל לקנות במחיר הזה מעבד "שלוקח בהליכה" את כל המשחקים הכבדים של היום כמו F.E.A.R למשל? קניתי את הלוח בלינק שלמטה כך שהמעבד יהיה חייב להתאים לו. תודה. http://www.asrock.com/product/product_939Dual-SATA2.htm
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היום באופן רשמי מושקת פלטפורמת האקסטרים החדשה של AMD שמביאה שני מעבדים עוצמתיים במיוחד - אנו מביאים בפניכם סקירה חיצונית של מועמד ראוי ללוח אם עבור מעבדים אלה - Prime TRX40-Pro של אסוס לכתבה
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
- 1 follower
-
-
האם ASUS P5Q תומך בזיכרונות 1000MHZ? אם כן מה עדיף 800 עם 4CL או 1000 עם 5 CL, מה עדיף לOC.? תודה מראש ערן.
-
- 7 תגובות
- 764 צפיות
-
-
חברי פורום יקרים, אנא הקדישו מספר דקות מזמנכם לקריאת חוקי הפורום והבנתם על מנת לשמור על רמת דיון גבוהה וכדי שיהיה לכולנו נעים יותר לגלוש ולהשתמש בפורום. לעיון בחוקי הפורום המלאים. דגשים לגבי כותרות: אין להדגיש את דחיפות העניין בכותרת. הדיונים של כולם חשובים בדיוק באותה מידה. על הכותרת להיות עניינית ומפורטת. הכותרת לא נועדה להיות הקדמה לדיון אלא לתמצת את נושא הדיון ולספק את תמצית הפרטים החשובים. כותרת עניינית היא כותרת שממנה ניתן להבין מהו נושא הדיון ולקבל את הפרטים הבסיסיים מבלי להיכנס לדיון עצמו. כותרת עשירה במידע ענייני תייחד את הדיון שלכם ותבדיל אותו מדיונים אחרים בעלי נושאים זהים או דומים. דגשים לכתיבת כותרת תקינה: -…
-
- 0 תגובות
- 33k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש. חיפשתי והתייעצתי וגיליתי שהרוב ממליצים על מעבד AMD ובעיקר AMD PHENOM 2 955 אבל אי אפשר שלא לשים לב לסדרת המעבדים החדשה של אינטל ובעיקר I5 וI7 מישהו מוכן לעשות לי קצת סדר, על מה עליי להתבבסס אם אני מעוניין במחשב שהוא רב תכליתי, כלומר משלב גם גיימינגוסרטים וגם עבודה משרדית ותוכנות כבדות? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
איזה מהם מראה באמת את החום של הליבות? רוני
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
רציתי לגעת על ההבדלים בג'יפסטים של לוחות האם P35, 945,965,975 איזה ג'יפסט עדיף? מה הייתרון של כל אחד מהג'יפסטים הנ"ל? ??? ??? ??? ??? ???
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
הביאו לי תוכנה של GigaByte שמעדכנת את הביוס שלי אולי למישהו יש את התוכנה או יודע מאיפה להוריד אותה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני כבר יודע את התשובה - לא ממש. אבל הנה: http://www.firingsquad.com/hardware/geforce_6600_GT_scaling_performance_pentium4/page4.asp כמובן שעם 6800U המצב היה שונה מעט. הנקודה היא, שCPU בינוני-מינוס (נניח P4 3.0) מסוגל להגיע למצב של ~60FPS בכל משחק, וברובם הוא יגיע להרבה יותר. היתר זה רק הכרטיס מסך! בהתחשב במה שראיתי שם, נראה כאילו A64 3200 הוא הבחירה הכי משתלמת כרגע. מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
-
אהלן ידידים! אני רוצה עכשיו לקנות למערכת שלי זכרון ראם. יש לי כרגע לוח אביט AS-8-V ומעבד אינטל S775 3.0 . אני מעוניין להרחיב את הזכרון שיש לי כרגע, שזה 256X2 של A-DATA. אני מתלבט בין 4חברות עיקריות, המיצגות4 דגמים: 1GB Starex 1GB Twinmos 1GB Kingston CL3 1GB Corsair (Value) CL3 המחירים הם: 600 600 640 650 (המחירים בהתאמה) כמו כן, רציתי לדעת מי מהם יותר טוב לOC, היות ולא מצאתי מידע בפורום המתאים, וכמו כן מדריך יעודי להמהרת הזכרון יהיה מבורך. תודה רבה, דניאל
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
-
רשום עליו INTEL PENTIUM PRO והוא רחב וגדול יותר מהמעבדים האחרים שראיתי. יש לי גם לוח אם מתאים לו. מה אתם אומרים? נראה לי שזה מעבד ישן של שרת, אבל יכול ליהות שאני טועה
-
- 9 תגובות
- 712 צפיות
-
-
רציתי לדעת מהו מערך SLI בלוחות אם ובכרטיסי מסך וזכרונות תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד לרכוש מחשב מבוסס האסוול. אני רוצה מחשב שיוכל לבצע בזריזות קימפול של קרנל של לינוקס. אני בפירוש לא גיימר, כך שהוא כלל *לא* מיועד למשחקים. שאלתי היא: ראיתי שיש מחשבים מבוססי האסוול עם i5 ועם i7 האם ההבדל הוא משמעותי ? אל מה כדאי ללכת ? בנוסף אשמח לקבל טיפים בנושא של רכישת מחשב מבוסס האסוול בברכה, דן
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום! עשיתי חיפוש פה בפורום וגם בגוגל ולא מצאתי הרבה מידע על הזכרונות של Hyundai. אשמח אם מישהו יודע מה רמתם לעומת Corsair, Crucial וכו'... בכל ההשוואות של זיכרונות לא ראיתי שהם משתתפים. אני צריך לשני מחשבים - לראשון DDR 2100 ולשני 3000. תודה מראש על כל מידע!!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מיזם בשם AYA-NEO גרף השקעות של מעל ל-7 מיליון שקלים עד כה - עם מטרה להתבסס על מעבדי ה-Ryzen הניידים של AMD בכדי ליצור מכונת משחקים ניידת ראויהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רציתי לדעת איזה מחשב נייד עדיף לקנות של חברת IBM או של HP ואם יש דגם מסויים שכדאי תודה
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
קיבלתי את המעבד הנ"ל במתנה. האם אני צריך להחליף לוח ? (לא אכפת לי אם ה-FSB יהיה בתדר נמוך יותר מ-1600) האם עדכון ביוס פשוט יעבוד ? ועוד שאלה. אין לי וינדוס, רק לינוקס. האם אני יכול לעדכן ביוס, או שאני צריך להתקין וינדוס בשביל זה ?
-
- 7 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אנשים יש לי לוח אם של ARISTO מסוג AM-639BX-S ואני לא מוצא עדכון מתאים בחיית תעזרו לי פה
-
- 1 תגובה
- 439 צפיות
-
-
מה ההבדל בין לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ללוח אם ASUS P5K שיש לו קירור יותר טוב בבקשה אם אפשר הסבר מפורט תודה.
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אז בשעה טובה קיבלתי את המחשב ושפתחתי אותו (טוב זה אני...) גילית שהגמפרים האלה כמו מפסקים מכובים הם פשוט על OFF, להרים אותם?
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לקנות 10 מחשבים למשרד. המחשבים יהיו מסוג אינטל סלרון. המחשבים ישמשו לפעולות מאוד בסיסיות וממש אין צורך שיהיו חזקים. כמו כן התקציב לכל מחשב כולל מסך הוא בסביבות ה-2500 שקל. אני מחפש כרגע לוח אם למחשבים. אני צריך לוח אם שיכלול כרטיס מסך מובנה, מחיר עד 400 שקל, והכי חשוב שיהיה לוח אם אמין ככל האפשר בהתאם למגבלות. על מה אתם ממליצים? האם יש לי סיכוי להשיג לוח עם צ'יפסט של אינטל? איך הלוח הזה לדעתכם: http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=700010&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=99&aff=zap
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-