מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
לא עובדים ביחד? (albatron k8x800pro2)?
-
- 10 תגובות
- 960 צפיות
-
-
מהו הבדל "תכלס" בין CHIPSET 45-43-35 . אני מתכוון ל ביצועים במשחקים ללא CF ו ללא OC.
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
הרכבתי את המחשב שלי לבד כולל הכל למעט זכרונות,הזכרונות שלי עדיין לא הגיעו מארה"ב ניסיתי להפעיל את המחשב הכל פועל אבל אני עדיין לא מקבל אות מכרטיס המסך האם זה תקין?או שיש בעייה?
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
המחשב עובד, אבל בהפעלה הראשונה הוא קצת היה בשוק, יש לי 2X2 של A-DATA שעובדים על 5-5-5-18-23 ו- 2X2 KINGSTONE שעובדים על 6-6-6-18-24 , אני מדבר על זכרונות שעובדים בתדר 400MHZ לפי CPU-Z
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם של Asus A8N5X יש לי במחשב כרגע 1 ג'יגה זיכרון ,שתי סטיקים של 512 מגהבייט. עכשיו אני לא ממש יודע איזה סוג הם אני חושב שהם DDR SDRAM 512 (לפי התוכנה אוורסט) והמהירות רשום לי 200MHZ והשני 166 MHZ Module Name Samsung M3 68L6523CUS-CCC - זה השם של הכרטיס. חבר הביא לי שני סטיקים שרשום על הכרטיס - 256MB DDR-400MHZ-CL3 PC3200U-3033-0-A0 האם יש אפשרות לחבר את שניהם בנוסף למה שיש לי ?? והאם זה שהם 256 מגה לא יזיק כי השניים הם 512 . ואם אין אפשרות לחבר אותם אז איזה כרטיסים אני צריך לקנות ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
נמאס מהמחשב הנכחי,אז אני משדרג למשהו בינוני שייעבוד כמו שצריך.. מה דעתכם על זה ? AMD Sempron 64 (2800+) - [AM2]- RETAIL ASUS M2V AM2, K8T890, DDRII 800, PCI-E DDR II 667 - 1GB TwinMOS
-
- 6 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום, רכשתי זוג זיכרונות של Corsair DDR2 1024MB 800MHz 6400 CL4. בלוח אם יש מקום ל - 4 זיכרונות, ורציתי לדעת מה זה אומר שהזיכרונות עובדים ב - Dual Channel. האם אני צריך להרכיב אותם פיזית על הלוח אם בצורה מסויימת או שאני לא עושה כלום ומערכת ההפעלה מבצעת את מה שנדרש. בנוסף ארבעת הסלוטים שעל לוח האם מורכבים בזוגות, האם אני צריך להתקין את הזיכרונות בכל זוג בנפרד על מנת לקבל Dual Channel, או שאני יכול להתקין כל זיכרון היכן שבא לי. תודה,
-
- 6 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש לי מדפסת EPSON600 שאני ממש לא רוצה להחליף כי אני מדפיס המון והיא חסכונית והדיו שלה עולה גרושים והיא גם מדפיסה תמונות ממש אחלה. רק מה היא LPT ועכשיו כששדרגתי את המחשב שמתי לב שאין ללוח שלי שהוא DFI LANPARTY NF4 ULTRA-D יציאת LPT. אז מה עדיף כרטיס PCI ל LPT או מתאם USB ל LPT? מקודם בלוחות אם שהיה להם LPT אז כשהייתי מדפיס זה היה ממש מאיט את המחשב עד שההדפסה לא הסתימה, אם אני מביא את המתאם USB זה לא יהיה ?
-
- 6 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע 2GB זיכרון ורציתי להוסיף יש מקום הבעיה היא שהזיכרון הוא DDR2 667mhz ואני לא יודע אם לקנות עוד 2GB במהירות הזאת או ללכת על מהירות יותר גבוהה? אם אני אקנה עוד שני סטיקים של 1GB עדיין יפעל ה-dual channel? המפרט: INTEL E6600 DFI 975X/G 2GB זיכרון כמו שכבר אמרתי. תודה
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
היי, MSI B75MA-E33 vs. Gigabyte GA-B75M-D3V אני מתעניין לגבי ההבדלים ביניהם. חוץ מDVI שבעיני הוא לא רלוונטי כל עוד יש יציאת HDMI יש העדפה מבחינת אמינות?
-
- 4 תגובות
- 985 צפיות
-
-
-
מישהו הצליח להביא אוברקלוק משמעותי עם שתי זכרונות של 512 מהסוג שהצגתי?
-
- 1 תגובה
- 457 צפיות
-
-
1. כמה סלוטים של כניסת זיכרון יש לו? 2. ה-se מציין secend edition או גרסה מוחלשת?
-
- 3 תגובות
- 491 צפיות
-
-
בכמה הAMD VENICE 939 3000 למשל מהיר וטוב יותר מהSEMPRON 3000? באחוזים... ומה יותר טוב ביחס עלות\ביצועים?
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך אני מגדיר את מהירויות המאווררים ב Setup בביוס ? על איזה מהירות יש לשים אותם ? ( ABIT AN8 ULTRA ).
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
איך הAbit IP35? נשרף לי ASUS P5W DELUXE וחשבתי לקחת אותו, יש דעות בעד? נגד? יתרונות? חסרונות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
הלוח אם שלי של אינטל מסוג D945GTP ותכתוב שהוא תומך בסוג זכרונות עד 667MHZ עכשיו אני יכול לשים 800MHZ (יותר זול ונפוץ) והוא יזהה אותו כ 667MHZ כי אין לי בעיה עם זה . או שזה סתם יעשה בעיות ועוד כמה זה משנה אם זה בסטיק אחד או שתיים
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
קיבלתי אתמול תמחשב החדש עם הלוח הזה.אני מנסה להכנס לביוס וזה לא נותן.חשבתי בהתחלה שצריך ללחוץ DEL כמו בהרבה לוחות ,אבל מבדיקה בחוברת כתוב לי ללחוץ על F2.אני עושה את זה ועדיין הביוס לא עולה והמחשב ממשיך לשלב טעינת הויינדוס. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 2 כרטיסי זכרון ולוח אם שתומך בdual ddr בלוח יש 4 סלוטים, איך אני מחבר אותם לסלוטים כך שזה יעבוד ב-DUAL? האם צריך להגדיר משהו בביוס? תודה
-
- 18 תגובות
- 969 צפיות
-
-
יש 512MB (ב2 סטיקים של 256) ואני רוצה להוסיף עוד סטיק 512... האם זה יבטל את הדיואל?? (אני לא מתכוון לקנות סטיק של קינגסטון)
-
- 7 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום. אני שוקל לרכוש את הזכרון הנ"ל. מהירותו היא 800MHz לפי הבנתי. האם להימנע מרכישה של זכרון זה בשל מהירותו? האם ארגיש בהבדל בביצועי המערכת? אציין שמדובר על מחשב משרדי. תודה!
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע זיכרון ראם במחשב הנייח של 4GB אני הבנתי שאם אני רוצה לשדרג זיכרון RAM ל8GB רצוי להביא עוד סלוט של 4GB מאותה חברה של הזיכרון הקודם? זה נכון? או שאין משמעות בכלל? האם זה קריטי? כי יש לי של חברת CEON (לא שמעתי עליה בכלל...) ואני לא מוצא כרטיס נוסף שלה עם אותה מהירות..
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
5400X2 ו5600X2. המעבדים יהיו בתדר 2.8GHZ ויעבדו עם 1 ו-2 מגהבייט קאש, בהתאמה. מישהו אמר פרסקוט?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אחרי שיקולים רבים החטלתי לא להחליף מחשב ופשוט לשדרג,החלטתי להתחיל עם הלוח אם והספק ובהמשיך שיגעו הכרטיסים החדשים של ati לקנות אותם,עכשיו הדילמה שלי זה הלוח אם אני רוצה להביא תלוח אם הזה - Maximus II Formula s775 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 2xPCI-E למטרות oc , צריך סאונד טוב כלול בלוח אם הזה כרטיס קול של creative . מה אתם אומרים הוא לוח אם טוב?תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם, זה הלוח האם שלי: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4153#sp הבעיה היא שאני מנסה לשנות את ה BIOS MODE ל UEFI כי מותקן לי WIN 8.1 במחשב (SSD). לפי שלב 6 במדריך הזה: http://www.eightforums.com/tutorials/20256-uefi-firmware-settings-boot-inside-windows-8-a.html אם אין לי את האפשרות של UEFI זה אומר שהלוח אם שלי לא תומך, למרות שרשום ב SPECS של האתר שהוא כן תומך: [*=left]2 x 64 Mbit flash [*=left]Use of licensed AMI EFI BIOS [*=left]Support for DualBIOS™ [*=left]PnP 1.0a, DMI 2.0, SM BIOS 2.6, ACPI 2.0a מה פספסתי ? תודה לעוזרים מראש.
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-