עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by beni125,

זיכרון של גיגה ב 245 מה שאומר ש 2 גיגה ב 490 אך היתרון הוא שזה 800 מגה הרץ ולכן זה טוב כי 667 קיום זה איזה 475 בערך http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6032#detailed צריך לבדוק אם זה שני סטיקים של 512 כי בדקתי באתר של גיסקיל ויש אפשרות ל 1 של 512 ו1 של גיגה ואפילו שני סטיקים של גיגה ב580 מסדרת הHk שטובים לoc http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6806

• 6 תגובות
    • 886 צפיות
  2. Started by nir1992,

מה זה בדיוק שני המצבים האלה? 1. write-through 2. write-back לפי המשפט הזה : When a datum is written to the cache, it must at some point be written to the backing store as well אני מבין כל מה שכתוב ב-cache מתי שהוא נכתב גם בזיכרון הראשי(הארד דיסק?) אז זה אומר שהמחשב זוכר כל דבר פעולה ושום מידע לא נמחק אלא אם כן אני אמחק אותו? איך הוא לא נסתם מרוב נתונים?

• 6 תגובות
    • 886 צפיות
  3. שלום לכולם אני חדש פה... אז ככה... כבר מזמן אני רוצה לשדרג את המחשב שלי, כלומר המחשב שלי עכשיו על הפנים (מעבד Mhz 1.82) ו256 ראם אני רוצה שיהיה לי מחשב כזה שיתאים לי למשחקים (לדוגמא הלף לייף2), עריכת סרטים בקטנה ושמערכת ההפעלה תפעל חלק... יש לי תקציב עד 1800 (פחות או יותר).. אה... ושכחתי לציין שיש לי כרטיס מסך של ריידון 9600 פרו... תודה לכל העוזרים...

• 15 תגובות
    • 885 צפיות
  4. אני משדרג את המחשב שלי ויש לי תקציב של 2800 שקל.. ואני צריך רק לוח אם ,וזכרונות, ומעבד אני בחרתי כבר זה intel 2.4 (533) וזה עולה 1200 שקל.. אז אני צריך ב 1600 שקל האלה לוח אם וזכרונות.. תודה. :-).. עריכה : אנחנו לא ממציצים על לוחת אם אלא ממליצים , ולכן הרשיתי לעצמי לערוך את הכותרת, ולא להטריח אותך. The Grey Matter

• 9 תגובות
    • 885 צפיות
  5. Started by adirnasri,

אני רואה בכל מיני מעבדים נגיד E8400 BOX אני רואה את זה במלא מעבדים מה זה אומר ה"BOX" תודה מראש

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  6. Started by barodoy,

שלום. כרגע יש לי לוח אם Z97 עם 2 זכרונות ראם DDR3 של קינגסטון. אני מעוניין להוסיף עוד 4 ראם, מה צריך לקחת בחשבון? האם אפשר לעבוד עם 3 כרטיסים? תודה.

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  7. Started by bigwave,

ללא אוברקלוק! יש הבדל? מורגש? למישהו יש לינק עם השוואה בניהם?

• 13 תגובות
    • 885 צפיות
  8. טום אומר שאין אפשרות לבצע שינוי בגלל מערכת הגנה שתפסיק פועלה של רכיבים חיוניים במצב של אוברקלוק. זה ממש באסה אם לא נוכל לעשות אוברקלוק למעבדים. לינק: http://www.tomshardware.com/hardnews/20040619_110346.html

• 9 תגובות
    • 885 צפיות
  9. Started by river,

שלום , קניתי לאחרונה מחשב חדש אבל שמתי לב למשהו מוזר כאשר מדליקים את המחשב אין את הביפ של הביוס מלוח האם , למרות הכל המערכת מתפקדת מצויין ואין בעיות או הודעות שגיאה כלשהן. האם אין את הביפ של הביוס בלוח האם ASUS P5Q PRO ? תודה

• 13 תגובות
    • 885 צפיות
  10. Started by a1a1a1a,

בדקתי באתר של GIGABYTE וראיתי שהe7400 לא מופיע ברשימת מעבדים המתאימים http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=2691#anchor_os למה הוא לא מופיע? אם זה לא אפשרי אפשר קונפיגורציה אחרת של לוח ומעבד בערך באותה הרמה של מה שרציתי. איזה זכרון 2 G מומלץ ללוח, רמת מחיר 250 ש"ח, לא למשחקים אבל שיהיה טוב תודה

• 7 תגובות
    • 885 צפיות
  11. Started by idok,

כל הזמן בפורום אני רואה שרושמים את הP4 2.4 ןמוסיפים לו A ו-B...מה זה אומר?

• 7 תגובות
    • 885 צפיות
  12. Started by JaguArrrr,

מה ההבדל בין הלוחות? האם זה מצדיק את המחיר?

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  13. Started by Xylene,

יש לי לוח אם GIGABYTE P55A-UD3 מבחינת זכרון עדיף לי 2 סטיקים או 3? בעיקרון יש הבדל מבחינת הלוח אם שלי? תודה.

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  14. יש לי 2 דיסקים שעובדים במערך של RAID 0 , ע"י בקר חומרה. השאלה האם ניתן לגבות את אותם 2 דיסקים , במערך RAID 1 , שבו גם יהיו שני דיסקים? כל הדיסקים יהיו זהים. או במילים אחרות ,לעשות מערך של RAID 1 על גבי מערך RAID 0?

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  15. ממליץ לעדכן, יש תמיכה במעבדי אינטל מסדרת E החדשים בטכנולוגיית 45 ננומטר. לפני העדכון, כיילו את הBIOS להגדרות ברירת המחדל, הורידו את התוכנה @BIOS מאתר GIGABYTE , התקינו את התוכנה. סגרו אל כל היישומים הפתוחים ברקע במחשב (זה כולל אנטיוירוס, תוכנות מסרים, חלונות אינטרנט וכו') פתחו את התוכנה @BIOS . לפני העדכון, שמרו את קובץ הBIOS הנוכחי שלכם (Save Currect Bios) - למקרה שתרצו לחזור אחורה. כדי להתחיל את העדכון, בחרו ב Update BIOS From File. נווטו אל קובץ הBIOS שהורדתם (הורדה למטה) ולחצו OK. אל תגעו בכלום במשך העדכון ותקוו שהכל יעבור בהצלחה. כנראה שתוכנת הRECOVERY המובנת תציל את הלוח במקרה שהעדכון נכשל. (אבל לא לסמוך עליה יותר מדי) הורדות: - קובץ הBIOS (גרסת F8) של GA-P35-DS3L…

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  16. Started by Arcanide,

שלום לכולם, אני בדיוק עומד לפי קניית מחשב חדש ואני כבר מבולבל, INTEL OR AMD אלה הם המעבדים התקצביים שמתאימים לי, ורציתי את עצתכם מה לקנות. אני לא מעור בביצועיו\נתוניו של האינטל.. ואני גם לא יודע איך לוח להתאים לו וגם לא איזה זכרון אם הייתי לוקח את הAMD אז הלוח היה Gigabyte k8nf9ultra ו2x512 DDR 400. אני צריך הצעה בבקשה ללוח טוב לאינטל ולזכרון(רק לוחות של גיגה בייט כי אני משיג אותם בזול) בנוסף עם המעכרת יעבוד GEFORCE 7600GT. המערכת מיועדת בעיקר לעבודה בווינדוס(תוכנות עריכת מוסיקה וקצת עריכה גרפית, אימיול וכאלה) ולמשחקים אבל לא מטורפים. אודה לכם אם תסבירו לי גם על הצ'יפסטים החדשים לאינטל תודה רבה קובי.

• 6 תגובות
    • 885 צפיות
  17. אני מעוניין לרכוש מחשב חדש, יש לי מפרט, אך אני רוצה להתייעץ בנוגע ללוח אם בלבד. אני מתלבט בין 2 אילו (של gigabyte): Gigabyte GA-K8NXP-9 - 1042nis Gigabyte GA-K8N Ultra-9 - 839nis הבנתי שבשני אין כרטיס רשת אלחוטי, אין DPS (Dual Power Supply, ואין מאוורר על ה-Chipset - יענו Passive Cooling. אין לי צורך ברשת אלחותי, אני לא יודע למה צריך DPS, ושמעתי שהחוסר באיוורור ל-nforce4 מסתכם בחום די גבוהה (ואולי לאי יציבות מער' ללא משחה מיוחדת?) מה אתם חושבים שכדאי? ז"א, מבחינת עלות ויציבות, 200 ש"ח הפרש, והדבר היחיד שמבדיל *מבחינתי* זה קירור... יש לציין שזה ישב בתוך מארז: ?Thermaltake Sviking VA4000BW * יש גם דגם זהה בתוספת SLI: Gigabyte GA-K8N Ultra-SLI - 985nis ואם יש הצעות אחרות המש…

• 11 תגובות
    • 885 צפיות
  18. מה עדיף ASUS P5K DELUXE לוח אם מבוסס INTEL P35 או GIGABYTE GA-P35-DQ6 לוח אם מבוסס INTEL P35 ואם G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel 4-4-3-5 מתאים להם .

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  19. יש לי 4 סטיקים בלוח: 2 של חצי ג'יגה ו2 של ג'יגה ארבעתם במהירות 800 ddr2 ברצוני להוסיף זכרונות במקום החצי ג'יגה א. האם זה ישפיע משמעותית על ביצועיי המחשב ב. אמרו שרק אם אשתמש עם צערכת 64 ביט ארגיש הבדל הלוח שלי הוא asus p5w dh והמעבד של אינטל 6600 2.4 GHZ

• 13 תגובות
    • 885 צפיות
  20. Started by GOVNER_T.S.Y,

איך הלוח הזה , האם הוא עדיין סוס או שכבר נחשב מיושן ?

• 8 תגובות
    • 885 צפיות
  21. Started by the_saint,

אני רוצה לקנות מעבד חשד ומתלבט בין אתלון 1700 עם ליבת Thoroughbred B או 2000 עם ליבת פאלמינו? ההבדל הכספי לא ממש משנה לי..

• 6 תגובות
    • 885 צפיות
  22. יש למישהו מושג איפה אפשר לקנות בארץ את לוח האם: ASRock 990FX Extreme3? תודה לעוזרים..

23. Started by Gal1992y,

עברתי לVISTA ULTIMATE ואני רוצה לשדרג את הזכרון, כרגע ישלי את זה http://www.skypc.co.il/pl_product~996632~15~0.htm mushkin 1gb*2 5-5-5-18 800mhz אני רוצה להוסיף סטיק אחד של 2GB כדי שביחד ייצא 4GB [אם אפשר לינקים לזכרונות טובים עד 250 שקל] השאלה מה מתאים לזכרון שלי.. בנוסף להתחשב בזה שיש לי gb- ga ds3l p43

• 9 תגובות
    • 885 צפיות
  24. דור המעבדים השולחניים המיועד להגיע אל השוק בשנה הבאה נקרא על שמו של עוד אמן רנסאנס מפורסם - וכולל כמה וכמה מאפיינים שאמורים לגרום לכולם להתרגשלכתבה

25. Started by bloodlion,

במקרה ואתה רוצה לקנות מחשב חדש פצצה ויש לך תקציב מוגבל על איזו משתי החברות תלך? אינטל או AMD?

• 3 תגובות
    • 885 צפיות

דיונים חדשים בפורומים