מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, בירצוני להרחיב את הזיכרון הפנימי של המחשב. הלחתי לחנות(ksp)וביקשתי ליקנות 3 ג'יגה זיכרון פנימי למחשב, אבל המוכר שאל אותי אם יש לי ddr1 או ddr2 איך אני בודק איזה מהם יש לי? אשמח לקבל תשובה מהר ככול האפשר, בתודה מראש omer_
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום , שני המעבדים האלה יעלו 316$ שהקונרו יוצא (כלומר בערך 1600 ש"ח בארץ). D960: Presler 3.6GHz/2MB L2 x 2800MHz FSB/DC מחיר עכשיו: 530$ (שיוצא הקונרו הוא יורד ל 316$ ) E6600: Conroe 2.40GHz/4MB L2/1066MHz FSB/DC והשאלה היא , מה יותר טוב? מה עדיף? תודה
-
- 14 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אני קונה עכשיו מחשב חדש ובודק את השוק לגבי לוחות אם..... מצאתי את הלוח אם של ASUS P4T533 בלי שום תוספות אחריו.... לא LC ולא S ולא כלום... עכשיו השאלה היא: איפה הוא בארץ? האם הוא טוב?
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
Benchmark של AMD OverDrive, לפני: 4469 אחרי: 6217 ____________________________ לוח אם: GA-MA790X-UD4P ____________________________ דבר ראשון, מומלץ לעדכן את ה FirmWare של הלוח אם (בחדש יש תמיכה משופרת ב ACC). לאחר מכן, כנסו לBios ולחצו CTRL + F1 על מנת לעבור למצב "מתקדם". תעבירו את ה FE לHybrid (לא חובה.. תלוי בלוח אם) ואת הACC (Advenced Clock Calibration) i בהצלחה! שאלות, הערות והארות יתקבלו בברכה.
-
- 6 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב נייד עם מעבד Intel Celeron M 530 1.73GHz ואני מעוניין להתקין מע' הפעלה של 64 ביט(WIN 7). אני לא מוצא אם המעבד הוא 64 ביט... תודה על העזרה.
-
- 7 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות לוח אם ABIT IL9 http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=330 ללוח יש 4 מקומות לכרטיסי זיכרון, ולכן אני מתלבט: האם כדאי לקנות סטיק אחד של 1GB (ובכך להשאיר שלושה מקומות לשדרוג עתידי - וכך אוכל להגיע ל-4GB) או לקנות שני סטיקים של 512MB וכך לנצל את ה Dual Channel (שבכמה משפר את הזיכרון דרך אגב?) אך בכך לתפוס שני מקומות, וכך אוכל בשדרוג עתידי להגיע רק ל 3GB? ד"א, המחיר הוא בערך אותו דבר תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש שילוב של לוח אם ומעבד באיזור ה-800-900 שקל. אני מעוניין לבצע אוברקלוקינג. אשמח לשמוע את ההצעות שלכם ! תודה.
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שמתי לב שבלוחות החדשים כתוב שיש מאיץ גראפי מובנה בצ'יפסט וגם במעבד אינטאל החדש יש מאיץ גראפי.(h67+i5 2500) איזה מהם יעבוד דרך היציאת וידאו? יש לוח בלי מאיץ גראפי כדי לחסוך בעלויות? בנוסף אפשרי לחבר 2 מסכים בDVI במערך כזה?(ללא תוספת כ.מסך)
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מחשב חדש, יש לי מפרט, אך אני רוצה להתייעץ בנוגע ללוח אם בלבד. אני מתלבט בין 2 אילו (של gigabyte): Gigabyte GA-K8NXP-9 - 1042nis Gigabyte GA-K8N Ultra-9 - 839nis הבנתי שבשני אין כרטיס רשת אלחוטי, אין DPS (Dual Power Supply, ואין מאוורר על ה-Chipset - יענו Passive Cooling. אין לי צורך ברשת אלחותי, אני לא יודע למה צריך DPS, ושמעתי שהחוסר באיוורור ל-nforce4 מסתכם בחום די גבוהה (ואולי לאי יציבות מער' ללא משחה מיוחדת?) מה אתם חושבים שכדאי? ז"א, מבחינת עלות ויציבות, 200 ש"ח הפרש, והדבר היחיד שמבדיל *מבחינתי* זה קירור... יש לציין שזה ישב בתוך מארז: ?Thermaltake Sviking VA4000BW * יש גם דגם זהה בתוספת SLI: Gigabyte GA-K8N Ultra-SLI - 985nis ואם יש הצעות אחרות המש…
-
- 11 תגובות
- 923 צפיות
-
-
RAMPAGE EXTRIME 2 מעבד קור I7 920 אשמח להמלצה של זיכרון טריפל 6 GB תודה.
-
- 6 תגובות
- 923 צפיות
-
-
http://reviews.infoworld.com/infoworld/reports/35SRamd.html הסקירה מתארת כיצד AMD הצליחה בכל לחדור לשוק מהעבדים, כיצד שרדה בו, השינויים באופי המוצרים עם השנים, כיצד שברה את המצור שהטילה עליה אינטל, המעבר לאתלון, המעבר ל AMD64. בחלק השני השוואה בין האופטרון לנוקונה (מעבד של אינטל תואם AMD64) מה דומה ומה שונה. החלק השלישי מתאר את המצב כיום מבחינת החדירה לשוק. קיצור תולדות AMD למתחילים :-)
-
- 8 תגובות
- 923 צפיות
-
-
יש למישהו מושג איפה אפשר לקנות בארץ את לוח האם: ASRock 990FX Extreme3? תודה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום קניתי מחשב חדש (לפני חודש) ויש לי בעיה מוזרה. אין לבעיה הזאת מיקום מיוחד כשהיא קורה ואין גם איזשהו זמן. פתאום באמצע משחק\גלישה באינטרנט\עבודה רגילה בווינדווס יש מסך כחול(על כל המסך) לשניה אחת בודדת וקשה לקרוא מה כתוב שם, מה שהצלחתי להבין שכתוב שם שהווינדווס מצא תקלה או משהו כזה ומוצא לעצמו לאתחל את עצמו ועל כל שאר המסך יש הרבה מספרים.... זה בערך מה שאני חושב שכתוב... גם קרה לי היום שהמחשב אתחל את עצמו כל פעם שהגיע למסך שמעלה את הווינדווס, נכנסתי למצב בטוח ועשיתי בדיקת וירוסים , ספייוורים ועוד כל מיני דברים אך לאחר שעשיתי ריסטארט זה חזר על הבעיה עד שאמרתי לחזור להגדרות שעבדו בפעם האחרונה... השאלה היא: מה יכולה להיות הסיבה לבעיה זו? זאת בעיית חומרה או תוכנה? שמתי את הש…
-
- 13 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום, לאחותי היה לוח אם EP43C-DS3 של Gigabyte. אני נתקל כרגע בסירוב לממש אחריות. אני צריך לוח אם חליפי. אני לא מעוניין בלוח אם של Gigabye. בעבר היה לי לוח אם של Gigabyte במחשב עם SOCKET A וגם הוא מת מהר מדי. אשמח להמלצות בהתאם למלאי שנשאר בחנויות. בתודה מראש, אור.
-
- 7 תגובות
- 923 צפיות
-
-
-
שמתאים למערכת AMD 3200 939 ולוח msi k8n neo4 ultra אני צריך 2*512 המחשב מיועד לאינטרנט PHOTOSHOP ומשחקים חשוב שתיהיה איזה אופציה לעשות לזה קצת OC בעתיד שהמחשב יחשב ישן קצת..
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שימו לב טוב טוב לתמונות אני עובד עם 2 מסכים 19 אינצ' אז בפרינט סקרין הוא תופס לי את שניהם כתמונה אחת...סתם לבדיקה כמה אפשר להעמיס עליו שימו לב איזה תוכנות רצות... BF2 FEAR DEMO ACT OF WAR EMULE KAZAA WINAMP ICQ ועוד כמה ברקע אנטיוירוס . WINDVD . DEAMON TOOL .ZBOARD TOOL [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-
-
Does anybody know a program that check the stability of the memory dimms? because I got some new dimms and I started getting blue screens and I don't know which one is faulty.
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-
-
http://tomshardware.bizrate.com/marketplace/category/cat_front.xpml?cat_id=465&rf=tom001 סתכלו למטה זכרון מס' 4 של KINGSTON. מה אתם אומרים שווה?
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
עשיתי בדיקה במחשב עם התוכנה הזאת משנת 2006 שיש להורדה כאן והתוצאות היו כך. ניקוד כללי 6909 SM 2.0 2685 SM 3.0 2432 CPU - 5059 רזולוציה 1280X1024 ללא AA פילטר אופטימלי! המפרט הוא כדלהלן מעבד I7 860 2.8 8600 GTS 256 מגה 4G RAM האם הניקוד נראה לכם טוב? ואם לא מה לדעתכם גרם לניקוד הזה ( כרטיס מסך יוחלף בזמן הקרוב).
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
יש לי כרגע AMD 1700 לוח 7VTXH PLUS של גיגהבייט ו256 זכרונות BUFFALLO. השאלה שלי היא כזו, אם אני יוסיף עוד זכרונות שישלים לי ל256, אני כבר אוכל לבטל את הזכרון הוירטואלי ב WIN XP, וכמה זה ישפר לי את הביצועים בלי זכרון וירטואלי, בסך הכל 256 MB DDR של סמסונג PC2100 ב 296 שקל זה כדאי? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
התקנתי זכרון 256SDRAM 100MHZ והמחשב מזהה רק 128 יש לי לוח אם אסוס P3 מה ניתן לעשות תודה
-
- 4 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום . לפני כמה חודשים עשו לי OC למעבד והעלו לי את התדר מ 3.0 ל 4.0 והכל עבד מעולה .. לפני כמה ימים נדהמתי לראות שהתדר ירד ל 3.0 בחזרה , ואין לי מושג איך זה קרה . השאלה שלי אם יש אפשרות להחזיר את התדר ל 4.0 בלי לעשות O.C מחדש ?
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
מה קורה כאשר אני לא שם את הJAMPER בNORMAL ומוציא אותו בכלל אין לי כוח לכבות את המחשב עכשיו כי אני מוריד דברים מהאיטרטנט ;D ואי אפשר להוריד אותם בתוכנת הורדה
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום לכם, הזמנתי מפרט מבוסס Quad מ-IQPC היום, כולל לוח אם Gigabyte p35 DS3L. הטכנאי שלהם המליץ לי ללכת דווקא על ה-DS3 עבור מעבדי Quad. מלבד התמיכה ב-Raid (שאינה מהווה שיקול) הוא הסביר לי שה-DS3 עובד עם 6 פאזות לעומת ה-DS3L שמכיל רק 4 פאזות. כך שמעבדים דורשניים כמו ה-Quad יטיבו לעבוד עם ה-DS3 שמספק מתח יציב יותר למעבד. מה דעתכם, ההבדל אמנם קטן (כ-100 ש"ח), אך האם השינוי נחוץ?
-
- 9 תגובות
- 923 צפיות
-