עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום, במחשב שלי מעבדI7920. לפניו היה לי E6600 שהחלפתי ל I7, החלפתי כי ידעתי שהביצועים הם פי 4 ברנדרינג. (וכך היה באמת). ידוע מתי יבוא מעבד בתג מחיר של 1300-1500 שקלים שיהיה מהיר פי 4 ממה שיש לי עכשיו (ברנדרינג)? הסנדי ברידג' מהירים אבל לא פי 2 אפילו במחיר הזה.

2. Started by adi785,

שלום לכולם, היום רכשתי ב KSP זיכרון למחשב הנייד שלי. מדובר ב 1GM מתוצרת קינגסטון במהירות 667. הרצתי בדיקות על מנת לוודא שהמוצר תקין והוא אכן נמצא תקין אך CPU-Z לא מסוגלת לגלות את שם היצרן (ואפילו לא את שבוע הייצור!, צירפתי תמונת מסך), תוכנות אחרות גם לא גילו את שם היצרן האם הזיכרון מזוייף? תודה, [attachment deleted by admin]

3. Started by StablyBlade,

יש לי שתי שאלות: לחבר שלי יש שני מחשים עם פנטיום 3. אחד עם 933 MHZ והשני עם 450. אפשר להחליף בניהם? ואם אפשר אז חוץ מלחבר אותו במחשב השני צריך לעשות עוד משהו או שהמחשב קורא אותו לבד? השאלה השניים היא לגבי ההארד דיסק, אם מחליפים בין הארד דיסק אז צריך לעשות משהו חוץ מלחבר אותו? תודה

4. אני צריך עזרה בבניית מחשב. יש לי מחשב AMD מלפני 3-4 שנים.. התחלתי לשדרג את המחשב לפני כחצי שנה (קניתי מסך חדש,רמקולים G51 ,מקלדת, עכבר G5 ,דיסק קשיח, כונן וזכרון, בקיצור הכל חוץ מהרכיבים החשובים של המחשב) קניתי כל אחד מהם בנפרד וכבר הגעתי למסקנה שיהיה חכם הרבה יותר אם אני אשקיע עוד קצת ואקנה מחשב חדש.. שזה אומר בשבילי כרטיס מסך, לוח אם ומעבד. כל שאר הרכיבים חדשים אז אני פשוט אוסיף אותם למחשב החדש. אני רוצה לדעת מה יותר טוב לי למשחקים חזקים בעלי דרישות גבוהות? איזה מעבדים יהיו טובים לOC כשאני אצטרך את זה? הזכרון שקניתי הוא של DDR3 אז נא להציע לוח אם תומך(אין צורך שלוח האם יתמוך בCrossFire או בSLI). אני רוצה לדעת אם כדאי לי להשקיע יותר בכרטיס המסך או במעבד. אבל אני מוגבל ב…

• 7 תגובות
    • 911 צפיות
  5. כאמור, בדקו ודירגו. לידיעתכם .... https://www.tomshardware.com/reviews/cpu-hierarchy,4312.html

6. Started by pringles,

שלום! יש לי לוח אם gigabyte ga-k8nf-9 מעבד AMD athlon 64 3000+ כרגע יש לי 2 סטיקים של 256 כל אחד במהירות 266 אני משתמש במחשב מוזיקה סרטים משחקים ואינטרנט אימיול ואייסיקיו אני מרגיש שהזיכרון מגביל את המע' אז איזה זיכרון כדאי לי לקנות חשבתי על כמה אופציות תגידו מה נראה לכם או לחלופין תנו הצאות שלכם זכרוןוDDR 1024Mb 400MHz CL3וHynixו זכרוןוDDR 1024Mb 400MHz CL2.5וTwinmosו זכרוןוDDR 1024Mb 400MHz CL3וKingstonו חשוב לציין שלא מתוכנן שום אוברקלוק רק לשימוש רגיל שציינתי תודה

• 11 תגובות
    • 911 צפיות
  7. שלום קניתי מחשב חדש (לפני חודש) ויש לי בעיה מוזרה. אין לבעיה הזאת מיקום מיוחד כשהיא קורה ואין גם איזשהו זמן. פתאום באמצע משחק\גלישה באינטרנט\עבודה רגילה בווינדווס יש מסך כחול(על כל המסך) לשניה אחת בודדת וקשה לקרוא מה כתוב שם, מה שהצלחתי להבין שכתוב שם שהווינדווס מצא תקלה או משהו כזה ומוצא לעצמו לאתחל את עצמו ועל כל שאר המסך יש הרבה מספרים.... זה בערך מה שאני חושב שכתוב... גם קרה לי היום שהמחשב אתחל את עצמו כל פעם שהגיע למסך שמעלה את הווינדווס, נכנסתי למצב בטוח ועשיתי בדיקת וירוסים , ספייוורים ועוד כל מיני דברים אך לאחר שעשיתי ריסטארט זה חזר על הבעיה עד שאמרתי לחזור להגדרות שעבדו בפעם האחרונה... השאלה היא: מה יכולה להיות הסיבה לבעיה זו? זאת בעיית חומרה או תוכנה? שמתי את הש…

8. Started by STi,

יש לי לוח M2N SLI DELUXE רשום עליו שהוא-XMS2 READY קניתי כאלו וראיתי שיש זכרונות שרשום שהם sli ready ואצלי לא רשום,אני מפחד שזה בעייתי. הזכרונות שלי זה XMS2 512X2

• 10 תגובות
    • 911 צפיות
  9. אינטל פירסמה היום את צריכת החשמל של מעבדיה לשנת 2007 במפת הדרכים החדשה שלה. יש דגש על מעבדי ה Conroe L התקציביים שאמורים להחליף את מעבדי ה Celeron D, כאשר המעבדים החדשים יצרכו רק כ-35W -כמעט חצי מצריכת החשמל של ה Celeron D מבוסס ארכיטקטורת ה Net-Brust בעוד שהביצועים גבוההים יותר. לפי מפת הדרכים החדשה מעבדי ה Conroe L יצאו במהלך הרבעון השלישי של השנה בשני הדגמים הראישונים, Intel Celeron 430 ו Intel Celeron 440 כשלשניהם יש 512K של L2 Cache, ה FSB עומד על 800Mhz ומהירות של 1.8Ghz ו 2.0Ghz בהתאמה. מעבדים אלא נשארים בתהליך ייצור של 65Nm אך אודות לארכיטקטורה החדשה צריכת החשמל לא עוברת את קו ה 35W. מה לגבי המעבדים המרובעי ליבה של השנה החדשה? המרובע ליבות Q6600 שאמור …

• 6 תגובות
    • 911 צפיות
  10. אני עומד לרכוש מחשב ממש בקרוב בעיקר למשחקים הכי כבדים שיש, צפיה בסרי HD ועיבוד תמונות בתוכנות גרפיקה שונות. הגעתי למסקנה שעדיף לרכוש איתו את הויסטה 64 ביט (אני מקווה שה- 64 ביט היא בחירה טובה ושלא יהיו לי תקלות...). האם 4GB של זכרון ישפר משמעותית את הביצועים לעומת 2GB? אין לי בעיה להוסיף את ההבדל במחיר גם אם ההבדל בביצועים יהיה קטן מההבדל במחיר, השאלה עד כמה השיפור יהיה משמעותי אם בכלל?

• 11 תגובות
    • 911 צפיות
  11. Started by okitai,

שלום לכולם, קניתי את הלוח הזה בשביל פרוייקט HTPC. הלוח הזה נבנה ע"י ASUS במיוחד עבור HP ולכן כל מידע שיש הוא מועט ביותר (HP לא רוצה שימכרו אותו לפרטיים) ונמצא רק באתר של HP. אני צריך לדעת מה הפינים של חיבורי ה-F_Panel1 (חיבורי Power, Reset, HDisk, Power LED). אנא עזרתכם, תודה...

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  12. Started by qwe,

???

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  13. Started by avivlyaviv,

שלום. לפי איזה שנה התקנתי איזה פאץ של AMD שעושה שבזמן מנוחה או פשוט שאין הרבה תוכניות המעבד עובד יותר חלש (על 1000MHZ) אני רוצה לבטל את הפאץ הזה. איך אני יכל?

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  14. אז את מי עדיף לקחת? יש כאלו שאמרו לי שברור שצריך לקחת את D ויש אחרים שאמרו לי לא להתקרב למעבדי D ולקחת אפילו מעבד פנטיום רגיל אז אני שואל אתכם מה אני צריך לעשות?

• 7 תגובות
    • 911 צפיות
  15. Started by maor_dude,

היי האם לוחות אם שיש להם כרטיס גרפי מובנה יכולים להוציא וידאו לשני מסכים בו זמנית? אני רוצה לחבר את המחשב למוניטור ולמקרן ולהחליף ביניהם (בין עבודה שגרתית, לצפייה בסרטים).

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  16. Started by sagi_gan,

שלום אני חשבתי על a-data vistsa 500 mhtz 512x2 ב-800שח(אבל אין אותם במלאי וגם לא יהיה אז ירדתי מהם) והחלטתי ללכת על זכרונות אחרים(לא משנה לי יד שנייה או חדש) אז חשבתי על כמה דברים כמו Corsair Twin X Dual Channel 1GB 512MB X 2 DDR cl 2,3,3,6 (חדש עולה 1500 שח ואני יכול להשיג אותם ב-750 שח שווה או לא??) האם הזיכרונות האלו צורכים הרבה חשמ בישביל להגיע למהירויות גבוהות??(אני מקסימום יכול לספק לזיכרונות 2.9v-3.0v מקס!) כמובן אפשר עוד הצעות לזיכרונות שמגיעים ל- 500-600 מגה הרץ התקציב הוא 800 שח מקסימום! (אם מישהו מוכר זכרונות יד שנייה שיכנס ללינק שלי=) http://www.hwzone.co.il/tradezone/index.php?cat=showitem&item=4300

• 8 תגובות
    • 911 צפיות
  17. מאיצי ה-Nervana של יצרנית השבבים מתקרבים לשוק ומבטיחים להפוך את מעבדי ה-Xeon למומחים בלמידת מכונה ורשתות נוירונים לכתבה

18. Started by mulderfox,

רק לוח, מעבד, וזכרון. (עדיף 512MB) אני יודע שבבאנדל מבוסס אינטל המחירים גבוהים בהרבה, בעיקר אם נכנסים לתחום מעבדי הHT וDUAL DDR. השאלה אם זה כדאי, ומה ההתרשמויות מביצועי מעבדי HT? תודה!

• 7 תגובות
    • 911 צפיות
  19. אני מחליף מחשב וכרגע אני עם 3800 X2 ואני לא מתכוון לעשות שום אוברקלוק אז אני רוצה לדעת לאיזה כיוון ללכת. רציתי לדעת אם אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני לא מתכוון לבצע שום אורקלוק ולא אכפת לי מהחום שהמעבד פולט , אכפת לי רק שהמעבד יהיה מהיר האם משתלם לקנות מעבדי AMD סוקט AM2 מ5200 ומעלה? או שבאותו מחיר יש מעבדים של אינטל שהם עדיפים? *אם המעבדים של AMD צורכים יותר חשמל משמעותית אז תצינו כי זה די חשוב.

• 7 תגובות
    • 910 צפיות
  20. Started by גמני,

קודם כל רציתי לדעת מה הלוח המקביל שלו ב GIGABYTE ההתלבטות שלי היא האם אני צריך את הלוח הזה. הדרישות שלי הן: יכולת המהרה במעבדי Socket 1155 USB3 קדמי כרטיס קול מובנה טוב שימוש בליבה הגרפית של המעבד (ללא כרטיס מסך). תמיכה בכרטיס TV שדורש PCI EXPRESS *1 או*4 או *8 או *16 או אולי אחר בעתיד (לא יודע עדיין איזה) שיהיה נוח לשים מאוורר מוגן 2 בלי לחסום את כל הלוח שמירה על יכולת שדרוג של הזכרונות, אגב לא ברור אם לשמור על יכולת שדרוג ולא לקנות כבר עכשיו כשיש דברים כאלה למשל Transcend AxeRam 4GB Kit DDR3 2000Mhz CL9 1.6v,₪343 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2393 איזה כרטיס יכול להתאים לי? אם אפשר המלצות גם ל- GIGABYTE וגם ל- ASUS תודה

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  21. Started by Bessmertniy,

!! יש!! amd xp 2500 ומי שאמר לי שיפעל לי על 133 טעה... זה פועל על 166x11 כמו שצריך... ובקרוב אני יקנה...את ה alx 800 ואז אני יראה איזה OC אני יכול לעשות.

• 11 תגובות
    • 910 צפיות
  22. באמת שלא הבנתי איך זה עובד, שמתי לב שאפשר ללחוץ בקצה שלהם והם יורדים עד למטה אבל אין שום דבר שאפשר לשלוף יש למישהו איזה מדריך למשתש של אחד הקירורים או משהו?

• 4 תגובות
    • 910 צפיות
  23. שלום לכולם , ברשותי מחשב P4 3.2 פרסקוט : ( כ.מסך 5200 AGP זיכרון 512 קינגסטון DDR 1 HD 250 + 80 SATA לוח אם MSI קניתי מסך LCD חדש לחדר ברצוני לחבר אותו למחשב, אין יציאות מתאימות במחשב שלי וכבר חשבתי לקנות כ.מסך טוב לא ראיתי טעם לקנות כרטיס AGP כי ההשקעה לא שווה לטווח הארוך. בנוסף גם רציתי לשדרג את הזיכרון ומחירי הDDR יקרים מאוד בהשוואה ל DDR2 לכן החלטתי על השדרוגד הבא : המעבד נשאר כרטיס מסך 8600GT 512 http://www.skypc.co.il/pl_product~28562~8~0.htm לוח אם P35 DS3L ג'יגה בייט http://www.skypc.co.il/pl_product~39207~10~0.htm זיכרון קינגסטון 1 ג'יגה CL5 800 http://www.skypc.co.il/pl_product~KVR800D2N51G~15~0.htm למישהו יש הצעות לשיפורים או שהבחירות נכונות בהתאם לתקצי…

• 13 תגובות
    • 910 צפיות
  24. מבקש המלצה ללוח אם AGP8X עבור רדאון 9700PRO מעבד אינטל...רצוי צ'יפסט של SIS ולא VIA תודה!

• 5 תגובות
    • 910 צפיות

דיונים חדשים בפורומים