מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
שלום, רציתי להוסיף זיכרון למערכת שלי, חשבתי אולי לקנות שתי סטיקים של 4g של kingston וכרגע יש לי שתיים של 2g השאלה האם זה יעבוד כמו שצריך מבחינת הגודל בdual וכו' מבחינת תדרים לא אמורה להיות בעיה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
היי יש לחבר שלי פנטיום 3 (אינטל) עם 128 מגה זכרון לוח אם asus - 440bk/flagship הוא רוצה לחבר לו 120GB יש למישהו מושג איפה אני משיג את העדכון?
-
- 7 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אתמול יצא מעבדי ה-I3 מסדרת ivy bridge, וכבר מופיעים בחנויות בכ-100 שקל יותר מהדור הקודם. רציתי לדעת אם מישהו יודע מתי יוצאת הסדרה של הפנטיומים (g-2120 לדוגמא). חשבתי שהם יצאו יחד...
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
הענקית מקוריאה מכריזה היום על פתיחת פסי הייצור שיפיקו שבבי זיכרון DDR4 בתהליך היצור המתקדם בעולם נראה כי ההשקעה במחקר ועלויות הפיתוח נותנות לסמסונג פור בזינוק. הענקית מקוריאה הכריזה היום על פתיחה של פסי יצור חדשים לשבבי זיכרון RAM מסוג DDR4. זיכרון זה, שהחל לצבור תצואה לאחרונה בשל דור מעבדי סקיילייק של אינטל לשוק הביתי מקבל חיזוק בדמות תוספת פסי יצור והקטנת תהליכים. גם הפעם המעבר הוא דרמטי. הירידה נעשית מתהליך של 20 ננומטרים לכזה של 10 ננומטרים בלבד. תהליך 20 הננומטרים החל אצל סמסונג עוד בשנת 2014 והוא ליווה את אחרונה שבבי ה-DDR3 וראשוני DDR4. את פסי היצור של תהליך 10 ננומטרים יתפסו שבבי DDR4 באופן בלעדי. מקלות 16GB ב-10 ננומטרים – תהליך היצור המתקדם …
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לעצמי אולטרה בוק, ומצאתי אחד זול (600 דולר עם 128 ג'יגה של SSD ו4 ג'יגה זכרון) עם i3-3217U, אבל אני לא מוצא עליו יותר מידי מידע. איך המעבד הזה? הוא יכול להספיק לעריכה קצת בפוטושופ פה ושם (לא איכפת לי שיהיה לאט זה מחשב משני שיהיה לאוניברסיטה אבל אני כן ארצה פה ושם קצת פוטושופ, קצת VISUAL STUDIO.. שיהיה קצת איטי לא נורא, אבל איטי בקטע סביר) הקפיצה הבאה היא ל i5-3317U שיש לו טורבו בוסט בניגוד ל i3 ואני משאר שגם יתאים יותר לצרכים, אבל זה כבר להוסיף עוד 250 דולר ואז אם כבר התקציב עולה, נפתחות עוד אופציות לנוטבוקים אחרים... בעקרון אני מעדיף לקנות את מחשב ב600 דולר, אבל אני ממש אתבאס אם אני אקנה אותו והשימושיים היחידם שאני אוכל לעשות איתו זה לגלוש באינטר…
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
כמה למעשה ההבדל בין מה שנחשב מקביל מבחינה ביצועית ומחיר, טכנולוגיות ישנות מול חדשות?(כמובן ללא אוברקלוקינג) לדוגמא 3800X2 לעומת E6300 אבל עם זכרונות מהטכנולוגיה החדשה. כמה הזכרונות החדשים של ה 667 נניח לעומת ה400 נותנים שיפור בביצועים? בהנחה ששניהם עובדים בערוצים דואלים. יש השוואות באינטרנט של הדברים האלו מבחינת קרבה של מחירים וביצועים?
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
הנה משהו שמצאתי ברשת שיכול לעזור להמון אנשים שמעוניינים לקנות את "ה"מעבד בישבילם....(הקובץ מצורף בסוף העמוד) ישנם המוני סטפינגים לאינטל, אני לא מדבר על הSLB9K וכל אלה למינהם , משום שישנם תחת זה המון סוגי סטפינג. בקובץ הבא אתם תראו את המעבדים E7200,E8200,E8300,E8400,E8500,E8600 ואת כל סוגי החבילות הקיימים ומהו התדר שאליו הוא הגיע עם המינימום מתח. ככה תוכלו לדעת עם איזה סטפינג תגיעו יותר רחוק. אני בדיוק לפני קנייה אני יודע שזה ממש עוזר לי אז אני מאמין שגם לאחרים זה יעזור. רק כאלה שרוצים להגיע לOC טוב עם כמה שפחות מעלות ומתח. את בטח שואלים היכן אתם יכולים למצוא את המידע על כך? ת: על גב הקופסא או על המעבד עצמו. דוגמא לכך בתמונות שמצורפות. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
האם בלוח אם הבא-Gigabyte GA-H77-D3H יש כרטיס קול אינטגרלי?
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
מה דעתכם על הלוח אם הזה ?AB9 s775, Conroe, P965 בשביל מחשב שלא יעבור OC במשך תקופה ארוכה. מחשב שמיועד בין היתר לתיכנות, אינטרנט וגם משחקים אבל לא משהו רצחני (לא גיימר מטורף). האם עדיף לקחת לוח אחר? בתקציב של עד 1000 או שהלוח הזה מספיק טוב בשביל מחשב שכמו שאמרתי לא יעבור OC. בנוסף שאלה נוספת לי אליכם, אם אני קונה ב KSP אז הם נותנים את המחשב בלי הקופסאות וכו', זה אמור להרתיע אותי? את החלקים שהיו בקופסא יתנו לי? לא יודע זה נשמע מציק כזה תודה
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
-
שלום, אני מתכנן לרכוש מחשב חדש לצורכי אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטי full hd. אולי גם משחק אחד (למשל מדמה טיסה). הוצע לי i3 מהדור החדש דגם 3220 עם הגרפיקה המובנית. ראיתי שיש מעבד עם גרפיקה משופרת (גרסה 4000) בדגם 3225. האם זה אכן יהיה משמעותי עבורי בתור מי שלא ירכוש כרטיס מסך ייעודי? האם אולי כדאי בכלל ללכת לכיוון של מעבדי amd ואם כן אז איזה דגם? תודה וחג שמח
-
- 22 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
קבלתי מחשב נייד עם מעבד של אינטל מדגם i7 5500u ובמפרט של המחשב היה רשום שהמעבד שלו הוא i7 6500u. השאלה שלי היא מי מהמעבדים טוב יותר בכללי ובפרט מי טוב יותר לעבודה עם תוכונת גרפיות?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
באתר של גי'גה בייט לא מצאתי זכר לאופציה הזאת אך גם לא בלוח של הNF4ULTRA....מצד שני באחת מהביקורות שבדקתי כתוב שהוא כן תומך NCQ...בקיצור מה לעשות?על מה לסמוך?
-
- 6 תגובות
- 613 צפיות
-
-
-
תגידו יש לא CF כי לא מצאתי בשום מקום אם יש לו או אין לו מישהו יכול לעזור וגם לו באתר של GB
-
- 26 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי...אז יש לנו את ה-SDRAM ויש לנו את ה-DDR, שעובד במהירות מכופלת מאשר ה-SDRAM. עד כאן הכל ברור. עכשיו, מה הם ה-Single Channel DDR וה-Dual Channel DDR, ואיפה נכנס ה-DDR2 בכל הסיפור? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
עם OC ל 3500-3700MHZ? המעבד לבד. אשמח גם לקישור לכתבה שמראה זאת.
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
האם רצוי שהצ'יפים בלוח האם ובכרטיס מסך יהיו של אותה חברה?או שזה לא משנה לדוגמא כרטיס מסך Sapphir Radeon X800XL 256 mb ולוח אם MSI- k8n neo4 platinum עובדים טוב ביחד? האם ידוע על תופעת התנפחות קבלים בלוח האם הנ"ל? האם עדיף את אחד מהלוחות אם הבאים: Asus A8n- E Asus A8M SCI Asus A8n CLI delux ואם כן איזה מהם?
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
מה יותר טוב ומה נותן ביצוע יותר מהיר מעבדוCore 2 Extreme Quad Q6600 BoxוIntel מעבד Core 2 Duo E6700וIntel
-
- 4 תגובות
- 431 צפיות
-
-
קיבלתי היום את הIS7-E החדש שלי, גירסא 1.2 ומה ההפתעה שציפתה לי, במקום בקירור הרגיל של הIS7 שרואים בתמונות, המאוורר פלסטיק הירקרק, יושב על הNB הקירור החדש שיש בAI7 ובIC7-MAX3, זה עם הצלעות קירור העקדולות ועליהן מאוורר.
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן היה לי בעיה הבאתי זיכרונות 667 היו לי 800MHZ עכשיו חבר הביא לי 2 סטיקים DDR2 667 2G רשום עליהם KINGSTON הם קצת קטנים יותר מהרגיל הפעלתי EVERST CPU-Z הם מזהים שזה KINGSTON איך אני יכול לדעת שזה KINGSTON מקורי?
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
החברה הטאיוואנית משיקה קו מעודכן של דגמי Brix אשר מבוססים על דור ה-Kaby Lake לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי אותם זה מה שנתנו לי קניתי אותם מתי שלא הבנתי כל כך במחשבים השאלה היא אם אני צריך להחליף אותם ? לא ידעתי מה השם שלהן אז זאת התמונה של מה שהראה לי בתוכנה תגידו לי עם הם טובים http://www.donkey.co.il/Forum/Uploads/7350-632092665225527867-untitled.jpg
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם הטמפרטורות של סבירות ובמיוחד של הכרטיס מסך והמעבד רציתי לדעת את הטמפרטורות הסבירות וגם את הטמפרטורות המקסימום שהם מגיעות במאמץ של כל חלק אני מצרף תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
אני חכם כמובן,לפניי שקניתי את הזכרון שלי(דידיאר) לא בדקתי שיש לי sdram וביזבזתי 500 שקל על הזכירון והלוח אם שלי לא תומך ב דידיאר אני מחפש לוח אם(זול) לא צריך להגזים במחיר ;D העיקר שיתמוך ב דידיאר ומעבד אינטל ומהירות הזכרון שלי היא 400 יש הצעות?
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-