מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבט אם לעשות שידרוג ללוח אם והמעבד שלי, אני רוצה את התמורה הטובה ביותר לכסף. כמובן שאני רוצה משהו שיחזיק לי לכמה שנים טובות. אני לא משחק וגם לא עושה אוברקלוק רציני (אולי אני יכנס לזה ויעשה משהו קל אז כדאי שיהיה את אפשרות) המארז שלי הוא Tsunami Virgo Blue והקירור למעבד הוא ZALMAN CNPS7000B-ALCu הארדיסקים רגילים אבל בעתיד אני יעבור ל- SATA. אשמח לקבל לניקים לחנויות שבהם המוצרים המומלצים הכי זולים (במידה ואפשר), לא חייב להיות מאותה חנות העיקר שיהיה הכי זול ומשתלם (כמובן שלא על חשבון אחריות או שרות נורמאלי) תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 700 צפיות
-
-
-
קניתי מעבד sempron 3000+ palermo ולוח gigabyte עכשיו הsocket בלוח ובמעבד הוא 754. האם נדפקתי כי אני לא יכול לשדרג?...
-
- 7 תגובות
- 667 צפיות
-
-
היום קיבלתי מאבא שלי מידע והמעבד שהוא יקבל זה יהיה QX9770 וזה מעבד אחד ההכי טובים שיש הוא מהיר מאוד? מה שאני ממש חושש זה שיש לי את הכרטיס מסך 7600GS,ודיברתי עם אבא שלי לגבי 8800GT אז הוא אמר שיכול להיות שכן שהוא יראה ואולי כי בכל מקרה כל הדברים אני משלם,ומה שאני דואג זה שאם לא ואם אני נשאר עם 7600GS אני דואג שאני לא אצליח להריץ משחקים ויווצר חוסר איזון בין המעבד לכרטיס מסך אבא שלי שהוא די מבין במחשבים עובד באינטל אומר שלא יווצר חוסר איזון ושאני אצליח להריץ משחקים מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אוקיי זאתת המערכתתת שלי.. Intel Core 2 Duo E8500 Cooler Master Socket 775, Gigabyte GA-EP45-DS3 P45 CHIPSET Cooler Master 600W Silent Pro, יחידות 1 G.skill DDR2 4096MB 1000MHZ PI CL5-5-5-15 Gigabyte nVidia GeForce 275GTX 896MB PCIe Samsung 640GB HD642JJ HDD - SATA II 7200rpm 16MB NZXT Tempest - Air Flow King וואניי רוצה לקנות מחרר עוודד.. G.skill DDR2 4096MB 1000MHZ PI CL5-5-5-15 ב335 שקללל ועם לא את זה אז תמליצו לי מה לקנות ב335 שקל??? אגבב יש לי וינדוס ויסטה אולטימטיב על המחשב 64 BIT
-
- 7 תגובות
- 893 צפיות
-
-
-
שלום, בכוונתי לעדכן את ה-Bios. בתוכנה Everest כתוב שלוח האם הוא מדגם Intel Corporation D915GUX. הזנתי את הנתון הזה באתר של חברת Intel והגעתי לעמוד הזה: http://downloadcenter.intel.com/Filter_Results.aspx?strTypes=all&ProductID=1676&OSFullname=OS+Independent〈=eng&strOSs=38 והבנתי שאני צריך ללכת לקטגוריית ה-Bios ולא לקטגוריית ה-Documentation. שם, בקטגוריית ה-Bios, לחצתי על BIOS Update [EV91510A.86A], מה שהביא אותי לעמוד הזה: http://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&Inst=Yes&ProductID=1676&DwnldID=10140&strOSs=38&OSFullName=OS Independent〈=eng שם יש מספר קבצי הורדה. הבנתי שהמומלץ ביותר הוא Express BIOS Update [EV91510…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי 1GB זכרון DDR 400MHZ CL2.5 של קינגסטון ואני מעוניין בשדרוג. הקטע המצחיק הוא שכשחיפשתי מחירים בזאפ תמיד הייתה הבדל לא נורמאלי בין החצי ג'יגה לג'יגה .. הג'יגה עולה 500 שקל והחצי ג'יגה עולה 120, מה שאומר שאם אני קונה 2x0.5 זה יצא לי 240, שזה חצי מחיר מהג'יגה בכרטיס יחיד.. למה זה בדיוק ? מה מיוחד בכרטיס יחיד מאשר 2 ? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה (mcfly יש סיכוי שאתה עדיין פה מאתמול בערב? ) הבנתי שיש הבדל משמעותי בין הזכרון של a-data לבין kingston cl2 (לא רק במחיר) ושהשני עובדים הטוב ביותר עם מעבדי אתלון וגם מבחינת אמינות. האמת בדבר? אלה שנייה לוח האם הוא זה שמחבר הכל ביחד (אני ממש גאון) לא כדי להשקיע בו עוד כמה שקלים? קראתי באתר xbitlabs.com על השוואות בין לוחות אם וK8V-SE Deluxe (s754) של אסוס הוא השני ברשימה והוא גם עולה פחות ממה שתכננתי K8N Neo Platinum (s754) שקיבל ציון גרוע בOC לא שאני מתכנן בקרוב. וLnParty שכמה המליצו עליו שמעתי שהוא לא ידוע כל כך. מה כאן? ושאלה אחרונה בקשר לכרטיס מסך הבנתי מההמלצות שעדיף 6600 אבל גם שמעתי שחברת PINE לא טובה וגם אין כרגע AGP .. הוא באמת עדיף מהRA…
-
- 7 תגובות
- 490 צפיות
-
-
לי יש מחשב פנטיום 3 עם כל החלקים החיצוניים (דיסק קשיח ,זכרונות וכו) אני מעונין לקנות מעבד ולוח אם חדשים. אבל אני רוצה להמשיך להשתמש ברכיבים מן המחשב הישן. לכן אני זקוק ללוח אם התומך בשני יציאות תקשורת (שני מחברים על הלוח אם) לדיסק קשיח וCDROM (קבל 24 פינים אם אני לא טועה) מחבר נוסף לדיסקטים בנוסף מחבר לכרטיס מסך מסוג AGP והאם ניתן להשיג כרטיסי מסך טובים בעלי חיבור כזה. יותר מ3 מחברים לבנים על הלוח אם (כאלה שמחברים אליהם כרטיסי הרחבה) יותר משני מחברי זכרונות (RAM) ואם אפשר תמיכה בזכרונות מסוג SDRAM (כי זה מה שיש לי מהמחשב הישן) ובנוסף מעבד טוב שיוכל לעקל את דרישות לוח האם וכל זאת במחיר שלא ירושש אותי (חייל אשר חוסך משכורות) כל דגם של לוח אם / מעבד אשר יענה על הדרישות או י…
-
- 7 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אחד מהלוחות הולך להיות מורכב עם Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb DFI INFINITY 975X/G Intel 975X LGA 775 Gigabyte GA-965P-DQ6 Intel P965 LGA 775 ועם הזכרון הזה G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB CL 5-5-5-15 השאלה איזה לוח יותר טוב ואם זה המקסימום והאם הזכרון הזה מעולה בשביל הלוחות האלה או שאפשר לקחת משהו יותר מהיר ויותר טוב אין פה התחשבות לכסף, קחו זאת בחשבון
-
- 7 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום , יש לי את המחשב הנ"ל , ורציתי לשאול האם כדאי להעביר לו את הGTX 275 הישן שלי ? האם זה בכלל אפשרי חומרתית? תודה מראש =) , אחלה פורום. הספק שלי הוא : Ci Power 450W CPU Intel Pentium E2180 @ 2.00GHz 36 °C Conroe 65nm Technology RAM 2.00GB Dual-Channel DDR2 @ 333MHz (5-5-5-15) Motherboard ASUSTeK Computer INC. P5GC-MX/1333 (LGA 775) 43 °C Graphics ASUS MB19SE (1280x1024@60Hz) Intel 82945G Express Chipset Family (ASUStek Computer Inc) Storage 55GB SAMSUNG SP0612N ATA Device (ATA) 18 °C 298GB Western Digital WDC WD3200AAKS-00UU3A0 ATA Device (SATA
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
- 3 followers
-
-
האם שאני מוציא את הבטריה מהלוח ומחזיר לאחר כמה דקות האם הביוס של המחשב יחזור לי כמו שהוא היה לפני העדכון שעשיתי לו..?
-
- 7 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אהלן, לפני כשבוע וחצי שדרגתי ת'מחשב ללוח אם M2A-VM-HDMI של ASUS עם מעבד AthlonX24800 ו 2GB זכרון. ואני רוצה לעדכן את ה BIOS שלי לגרסא האחרונה שהוציאה ASUS. (יש שם עדכון חשוב לריצוד של המסך, ומסך שחור) גירסת ה BIOS שלי היא 0502 צרבתי BOOTABLE CD עם התוכנה (AWDFLASH) ועם הקובץ החדש - גירסא 1001 (ה BOOTABLE CD נוצר ע"י NERO). אבל: אחרי שעליתי במצב DOS ונכנסתי לתוכנה, הקשתי את שם הקובץ... נשאלתי שאלה האם אנ ירוצה לשמור את ה BIOS, לפי ה MANUAL אני אמור לענות "N" ואז אמור להופיע מסך נוסף. אני לוחץ N וכלום לא קורה. יש למישהו עיצה? (אותו דבר קורה כשאני רוצה לשמור את ה BIOS ואמור ללחוץ "Y" - וכלום לא קורה) תודה רבה, אייל
-
- 7 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום, אני משדרג את השילוש העתיק שלי (חמש שנים...) למשהו חדש יותר. שימוש עיקרי גיימינג (אבל לא רק). מעוניין במעבד אינטל עם שמונה ליבות. תקציב הוא לא הפקטור החשוב ביותר (אם כי ברור שאעדיף לגלח כמה מאות שקלים אם אפשרי). 10700 11700 10900 11900 על מה ללכת אם אני אשים אותו בלוח Z590?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
האם בעיה זו קיימת עדיין בלוחות חדשים למעבדי AMD כפי שהיה בלוחות סוקט A
-
- 7 תגובות
- 615 צפיות
-
-
לאחר שלוש שנים, נשרף לי הלוח הישן (ABIT NF7-SL) ולחרדתי אני לא מוצא לוחות בשום מקום חוץ מאיזה ASROCK עלום... הצעות\הצלות? תודה!
-
- 7 תגובות
- 589 צפיות
-
-
היום פורסמה ידיעה ש AMD התחילו להפיץ ביפן semprom 3100 סוקט 754 שמיוצר בטכנולוגית 90nm, מה שאומר שבין היתר הוא מעבד קריר יותר מהדגם שמיוצר ב 130nm.. האם יש סיכוי שגם מעבדים אחרים בסוקט 754 ייצאו גם בגירסה של 90nm ? או שמכאן רק המעבדים לסוקט 939 יהיו כאלה ?
-
- 7 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 זוגות סלוטים בלוח אם (ASUS P5GDCV) צהוב כחול שחור וצהוב כחול שחור (הוספתי תמונה של הלוח) ויש לי 2 זכרונות של 256 השאלה שלי איך אני מחבר את הזכרונות מה שנקרא dual memory? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום אז הרצתי את wcupid סתם לא יודע למה אני חייב לציין שידע גדול אין לי אז יכול להיות שאני סתם היסטרי טוב אז שמה אני רואה ב- system bus שזה עומד על 398 עכשיו לפי מיטב ידיעתי צריך לחלק ב-2 כדי להגיע למהרות הבאס האמיתית שזה יוצא 199 עכשיו ראיתי ב-multiplier שזה גם לפי מיטב הבנתי המכפלה והיא עומדת על 16 אז עכשיו כמו שקראתי פה באתר באחד המדריכים לפני כמה זמן מהירות המעבד היא הכפלת שני הגורמים הללו כלומר 199*16 זה יוצא 3184 אז למה יש לי רק 1600 מגה הרץ עכשיו יש פה משהו רוב הסיכויים שאני טועה אבל מה קורה פה מחה לתגובות בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 837 צפיות
-
-
-
ברצוני לקנות מחשב לאוברקלוק כבד איזה סטפינג שנמכר בארץ הכי טוב לאוברקלוק שמעתי שהשבוע ה-17 וה-15 הכי טובים אך האם ניתן למצא אותם בארץ ולגבי גוף קירור מה יותר טוב ה-XP-120 או ה-BIG TYPHOON
-
- 7 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכול חברי הפרום הנהדר . אני חדש בפרום . אני מעוניין בקרוב לרכוש מחשב חדש למטרת עריכת וידאו, סאונד ואינטרנט . אני מתלבט בשאלה איזה יצרן לוח אם עדיף מבחינת זמן חיים ,אמינות , אחריות , ביצועים וכו' האם intel ? או msi או abit או GIGABYTE או...? קראתי על ערכת השבבים p965 אשר תומכת במעבדי CORE 2 ידוע לי לדוגמא ש- ?DG965RYCK s775 Conroe של אינטל עולה 670 (.K.S.P) ולוח מסוג: 965P-S3 s775, Conroe של GIGABYTE עולה 790 (K.S.P) האם יש הבדל בין הלוחות מבחינת איכות , אמינות , פצ'רים חוץ מעניין המחיר מאחר וערכת השבבים עד כמה שאני מבין היא הקובעת ? היתי מעוניין לדעת אם כדי לי להסתפק בלוח אם אינטל המכיל את P965 מאשר לוח אחר כדוגמת גיגבייט המכיל אותה ערכה . אשמח באם תעזרו לי ,תודה …
-
- 7 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני רוצה מעבד של AMD 64 אבל אני לא יודע איזה יש כל כך הרבה סוגים ואין לי מושג מה אומר מה כל ה +2.4 בסוף או + BOX או בלי BOX התקציב שלי הוא בערך 2500 אפשר לעבור קצת אבל לא יותר מידי למי שמבין שבבקשה ימליץ לי על מעבד טוב (אני לא צריך תמעבד לקידודים רק למשחקים ושאר הדברים) תודה מראש...
-
- 7 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש לוח אם עם AGP ו-PCI-e . מצאתי את הלוח הזה 775Dual-VSTA של ASRock אחרי חיפוש וחרישה בפורום גיליתי שהלוח תומך רק ב-PCI-e x4 ולא ב-PCI-e x16. מבחינת הזיכרון אפשר לשים סטיק אחד של 1 ג'יגה ולהרחיב בעתיד .. איכשהו נסתדר עם זה. כרגע הכרטיס מסך הוא AGP אבל אני מתכוון להחליף אותו בעתיד .. עוד בעיה בלוח זה שהחיבורים שלו הם SATA ולא SATA2 . ה-HD שאני מתכוון לשים הוא SATA2. משפיע על משהו? יעבוד יותר לאט ? יש עוד לוח-אם נוסף שמישהו מכיר עם AGP ?? אני צריך PCI-e x16 ... המעבד שיהיה עליו C2D E6300 . תודה !
-
- 7 תגובות
- 822 צפיות
-