מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
מתי מתועדים לצאת בערך מעבדי הNEHALEM?והאם צפויות להיות עליות משמעותיות בביצועים עם מערכת הכוללת מעבד כזה לעומת מערכת עם מעבד פנרין?והאם בשלב הראשון המעבדים יהיו בארכיטקטורת 45NM או 32NM?(או פחות?)
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- אני אציין שני תצורות של רכבי מחשב והיתי מעוניינת לדעת מה עדיף ? מעבד Q6700 וכרטיס מסך 8800 GT 500 מגה ? או מעבד Q9540 עם כרטיס מסך 8600 GT 256 מגה DDR3 ההפרש במחיר כמעט זהה . מחכה למומחים שבכם
-
- 8 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 2 סטיקים שהם ביחד 2GB הלוח אם שלי הוא Gigabyte GA-K8NS אין לי מושג מה מתאים לו. אין ברצוני לבצע אוברקלוק עם המחשב הזה. זה בעיקר למשחקים לפוטושופ וAUTOCAD. תודה. טל.
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
רוצה להחליף את השילוש שלי וחשבתי על לוח - Gigabyte GA-MA78GM-S2H הבעיה היא במעבד, אני רוצה לקנות כפול ליבה, לא משולש או מרובע... למה? המחיר כמובן כפולים אפשר למצוא בפחות מ100$... אני לא מתכוון להוציא יותר מדי בשביל להחליף את המערכת שלי... צריך המלצות גם פה וגם בלוח אם
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
היי, אני עומד לקנות מחשב חדש המיועד בעיקר למשחקים וסרטים , האם יש הבדלים מהותיים או העדפה לגיימינג מבחינת דגמי ה-quad? האם יש עדיפות משמעותית לQ9300 על פני ה-Q6600? והאם יש טעם לחכות ליציאת ה-Q9450? תודה
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
לגיסי נשרף הלוח אם לפני יומיים, ניסינו לחבר אחר שהיה לו והבנו שהספק כח דפוק בנתיים השגתי לו לוח ומעבד חדש אבל ראינו שהלוח מעפן ושלו עובד טוב, בכל מקרה עם הלוח שהבאתי יש מעבד 2.6 ולו יש 1.8 (תושבת 478) עכשיו שניסיתי להחליף בין המעבדים הוא מראה את ה2.6 כ1.3 למה זה?! ניסיתי לראות פה ושם בביוס אולי לא ראיתי שום דבר .. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 430 צפיות
-
-
מישהו יכול לעשות סדר בענין הזיכרונות ? בשוק נימצאים זיכרונות מסוגים שונים ורמות מחירים שונות והייתי רוצה לדעת למשל סוג זיכרון DDR2 איזה הכי כדאי לקנות והיחס שלו למחיר. ראיתי למשל זיכרון של קיגסטון במחיר של 110 שח לסטיק של גיגה אחד DDR2 האם כדאי לקנות זיכרון כזה אם למשל יהיה לי מעבד Q6700 ?
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך לוח אם חדש למפרט הבאה E4400 8400GS 1GB DDR2 667 זה בערך הדברים שאני צריך לציין כי כל השער לא קשורים ללוח אם מטרה שישיה לו ביוס חחחח ללוח הקודם לא היה אפילו ביוס אז אי היה אפשר לפרמט או(אני לא בטוח אם אי אפשר אבל דוד שלי אמר שבלי ביוס אי אפשר לפרמט) שיהיה לוח יציב ושיהיה אפשר לעשות OC הלוח הוא למרפט של בן דוד שלי וזהו... תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 470 צפיות
-
-
משחקים, תוכנות הפעלה סרטים וכו...
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
טוב חצי שנה אני כבר לא מיתעניין בכל הקטע במחשבים ועכשיו חזרתי לזה שוב ולאחר שחזרתי ראיתי את הלוחות EP35 מה ההבדבל בינו לבין ה P35 הרגיל? ומה זה ה E הזה ביכלל? תודה.
-
- 4 תגובות
- 498 צפיות
-
-
האם שווה לקנות אותו יחד עם לוח 780 של גיגהבייט, או לחכות לg45 עם מעבד אינטל? תודה!
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
האם אפשרי לחבר את כרטיס המסך לסלוט המשני ועדיין לקבל עדיין 16 ליינס? חיפשתי תשובה בחוברת הוראות ובאתרים ואין תשובה. כנראה אף אחד לא עושה את מה שאני רציתי לעשות...
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
-
אני ארגיש בהבדל בינו לבין abit ip35-e? אם אני לא אצטרך SLI יש לי צורך בכזה לוח אם?
-
- 6 תגובות
- 520 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא AMD Athlon 64 2GHZ 3200 512 ram חשבתי להוסיף עוד חצי ג'יגה של סמסונג, הסטיק הזה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_79&products_id=1528 כדאי? אני ארגיש הבדל בביצועים (שימוש יומיומי... לא משחקים)? כי עכשיו מספיק שהFF והאייטונס פועלים והמחשב כבר לא זז... תודה
-
- 6 תגובות
- 568 צפיות
-
-
זכרון SDRAM KVR133X72RC3L/1024 לאיזה מחשבים זה מתאים ? יש לי שניים ,י. יש לו ערך?
-
- 10 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש לחבר שלי את הלוח אם Asrock ConRoeXFire-eSATA2 (מפרט טכני:http://tinyurl.com/42y42j) המבוסס על ערכת השבבים 945 של אינטל, והוא רוצה להוסיף זיכרון, מכיוון שכרגע יש לו 2 סטיקים של 512 MB. אם אני אוסיף לו עוד סטיק של ג'יג'ה זה אמור לעבוד בטוח? (אני מודע לכך שהוא יאבד את ה-DC).
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מתלבט בין לוח אם כזה : http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2818 של DFI לבין לוחות עם אותו צ'יפסט של GIGABYTE, מה אתם אומרים? *אני לא עושה OC ,בסה"כ אני לא מכיר את הלוחות של DFI אבל מצפיה במערכות רציניות בחו"ל אני מבין שהחברה אמינה. מה אתם חושבים? תודה לכולם!
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם רכשתי בחו"ל לום אם של אסוס[מקסימוס פורמולה] מעבד q9300 ושני כרטיסי מסך hd3870x2 אני מעוניין איזה זיכרונות המומלצים ביותר. איזה ספק כוח אני צריך אני מעוניין שהכל יהיה במארז שוכב [אם זה יכנס] האם מומלץ לשים קירור מים? יש בעיה של מקום בתוך המארז הוא קטן המארז שאני מתענין בו הוא של זלמן אם מסך נגיעה [אני רוצה את המחשב גם למשחקים וגם בתור hptc ] תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 420 צפיות
-
-
שלום לכולם הבאתי איתי מחו"ל חלקי מחשב לוח אם של אסוס שנקרא מקסימוס שני כרטיסי מסך hd3870x2 ומעבד q9300 השאלה שלי כזו האני רוצה להכניס את הכל למארז שוכב [אני רוצה שהמחשב יהיה גם hptc ] האם תיהיה לי בעיה אם קירור אן אם הספק כח? על איזה מארז אתם ממליצים [ מחיר לא משנה מעדיף מארז אם מסך עליו כמו כמו שיש לזלמן] חג שמח לכולם.
-
- 4 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום! רציתי לשאול ואודה מאוד למי שיוכל לעזור: מה ההבדל בזכרונות קינגסטון בין הסדרה הרגילה לבין HYPER-X, מה זה HYPER-X ולמי זה נועד? 2. ראיתי בהרבה מקומות שכתוב על הזכרונות TIMINGS, רציתי לדעת מה זה התזמון בקצרה, ומה יותר טוב כמה שהמספר יותר גדול 5-5-5 או קטן יותר למשל 3-3-3 וכו'? תודה רבה מראש למי שיעזור!
-
- 13 תגובות
- 711 צפיות
-
-
טוב קניתי לוח של ABIT IP35 PRO מהאיביי ממש בזול 140$ כולל משלוח...(כרגע הוא בדרך) עכשיו אני מתלבט לגבי המעבד .... שבכותרת.. קראתי כבר את כל הפורום ואף אחד לא נותן דעה חורצת... אני אציין שהשימושים של המחשב הם משחקים 60% ועבודה בתוכנות. AUTOCAD 3DMAX REVIT ARTLANTIS וכו'... אני אדריכל צעיר במקצועי אבל מכור מושבע למחשבים ;D
-
- 10 תגובות
- 863 צפיות
-
-
קראתי פוסט באחד הבלוגים האוהבים עלי - על הרכבת מחשב HTPC. הנה הלינק: http://www.codinghorror.com/blog/archives/001107.html והמפרט המלא לעצלנים שלא רוצים להיכנס CPU AMD Athlon X2 4050e 2.1 GHz (45w) $70 Mobo Gigabyte GA-MA78GM-S2H Micro ATX $100 RAM Kingston 2GB DDR2 800 $39 PSU Seasonic ECO 300W $55 DVD Lite-On 20X DVD±R SATA $29 מכיוון שגם אני חושב על לקנות HTPC חשבתי לנסות לראות כמה המפרט הזה יעלה לי בארצנו. אבל לא הצלחתי למצוא את המעבד. חיפשת גם בפורום ולא היו ממש תוצאות. מה זה המעבד המיסתורי הזה? אפשר להשיג אותו בארץ?
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לשדרג את המחשב שלי(בן כמה שנים) על מנת להפוך אותו למחשב מדיה ביתי. לוח האם שלי הוא Gigabyte GA-7S748 המעבד : AMD Athlon XP, 2083 MHz (12.5 x 167) 2600+ זכרון : ג'יגה וחצי DDR כרטיס מסך: GFORCE4 MX440 ברור לי שאני צריך כרטיס מסך חדש, אני מתלבט גם בקשר למעבד. יש עיצות מאין להתחיל? אני די חדש בזה ואני לא ממש יודע איך לוודא שלוח האם שלי ידע להתמודד עם חומרה חדשה יותר.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-