מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
היי האם לוחות אם שיש להם כרטיס גרפי מובנה יכולים להוציא וידאו לשני מסכים בו זמנית? אני רוצה לחבר את המחשב למוניטור ולמקרן ולהחליף ביניהם (בין עבודה שגרתית, לצפייה בסרטים).
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
יש לי מחשב AMD Athlon900 עם לוח AOPEN AK73PRO ורציתי לקנות לו זיכרון 256 SDRAM, אבל אמרו לי שזה לא יתאים, רק לפנטיום 4. זה נכון ? אני צריך לחפש זכרונות מסיומים? ( אני הזמנתי זיכרון TRANSCEND 256MB SDRAM 133 ב-פ-נ-ד-ה 260שקל) לינק ללוח : http://english.aopen.com.tw/products/mb/AK73Pro.htm צ'יפסט : VIA KT133 תודה!!!
-
- 6 תגובות
- 889 צפיות
-
-
האם אני יכול לשלב תחלקים הבאים ? ןלעשות גם OC עד 3.4GHZ עם זיכרונות רגילים של 4GB DDR3 1066MHZ ? Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Tray, יחידות 1 ₪902 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2010 Gigabyte GA-H55M-S2 H55 CHIPSET, יחידות 1 ₪404 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2076 סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪1306 המפרט הורכב באתר:http://www.rsm.co.il/
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
ת'אמת שרק ברגע שקלטתי שה COD Black Ops לא עובד לי על המחשב בהגדרות נמוכות אפילו הבנתי שהגיע הזמן לשדרג קצת. נכנסתי ל CAN YOU RUN IT והנה גם הפרטים על המחשב שלי וגם הסיבה שאני בינתיים רוצה לשדרג רק את המעבד: מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
!! יש!! amd xp 2500 ומי שאמר לי שיפעל לי על 133 טעה... זה פועל על 166x11 כמו שצריך... ובקרוב אני יקנה...את ה alx 800 ואז אני יראה איזה OC אני יכול לעשות.
-
- 11 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב הנוכחי שלי עובר להורים שלי.. (מפרט בצד) ואני מחליף לי למחשב חדש יותר.. בעקרון כרטיס מסך יש כבר , מארז וספק כוח יש , כרטיס קול יש הארדיסקים יש. אני צריך שילוש - לוח אם מעבד וזכרון.. צרפתי צילום מסך של מפרט שחשבתי עליו.. מחכה לשמוע המלצות.. תקציב סביב ה 1500 ש"ח גמיש אם זה שווה את ההפרש.. המחשב מיועד למשחקים בלבד וכמובן אינטרנט וסרטים.. פחות מעניין אותי OC.. כבר ירדתי מכל ההתעסקות של זה.. אבל שוב, אם זה להוסיף עוד איזה 100-200 ש"ח ולקבל רכיבים מעולים בעלי יכולות OC מרשימות אז זה יכול להיות מעניין.. *מי כמוני יודע כמה OC נחמד יכול לעזור.. ה AMD 3800X2 שלי חולל לי פה פלאים במחשב כאשר הערתי אותו משנתו והרמתי אותו ב 50%.. תודה למגיבים, שחר. [attachment deleted…
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום לכולם. עקב כך שבימים אלו אני מבצע אוברקלוק למעבד החדש שלי 2500K רציתי לדעת מה ה-TJ MAX של המעבד הזה עבור תוכנות הבדיקה כמו OCCT ו-PRIME95 , כי בתוכנות אלו הוא מוגדר אוטומטית על משהו כמו 98 מעלות , אבל אני הבנתי שבפועל זה צריך להיות הרבה יותר נמוך , משהו כמו 72 , 73 מעלות , את האמת זה נראה לי קצת לא הגיוני , האם זה יכול להיות נכון ? , ובכלל איך אני מתקן את ה-TJ MAX הזה בתוכנות האלו ? , במיוחד בתוכנה Real Temp שעוקבת כל הזמן אחר המעלות של המעבד . תודה לעוזרים .
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אני מאוד מתלבט בין כמה זכרונות: 1. Twinmos 512mb pc3200 tmd-50b 2. Geil 512mb 3200 value 3. OCZ 512MB 3200 PREMIER SIREIS התקציב הוא 530 שקל , החנות הממולצת היא pch מכיוון שאין לי צורך בדמי משלוח. יש עוד הצעות?
-
- 11 תגובות
- 889 צפיות
-
-
רכשתי את הלוח הנ"ל למחשב HTPC שאני בונה לשם הרצת סרטי FULL HD בתלת מימד. כידוע, תלת מימד מלא, מועבר אך ורק בחיבור HDMI 1.4 החדש יחסית לעומת חיבור HDMI 1.3 שלא תומך בזה. עכשיו, לא מצאתי בשום מקום האם הלוח אם הנ"ל תומך בHDMI1.4, האם מישהו פה יכול להגיד לי מה שלא הצלחתי למצוא ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
1. AMD Athlon II X4 750K 3.4Ghz (4.0Ghz Turbo) BOX - FM2 Socket | מחיר: 401 ש"ח. 2. Intel Quad-Core i5 3330 3.0Ghz 6MB Tray | מחיר: 782 ש"ח. אני בונה מפרט לגיימינג ורציתי לדעת איזה מבין המעבדים עדיף מבחינת המחיר ביחס לביצועים. הבנתי שמעבד בעל ארבע ליבות הוא מספיק בהחלט לגיימינינג, אז האם עדיף לחסוך 380 ש"ח (קריטי עבורי) וללכת על המעבד של AMD או שהפער בביצועים ביניהם הוא משמעותי וזה יהיה ביזבוז לקנות אותו? בנוסף, רציתי לדעת מדוע בבניית מפרט עם מעבד AMD לא ניתן להוסיף קירור למעבד? מעבדי AMD כבר כוללים קירור מובנה? הינה לינק למפרט: http://www.tms.co.il/preview/spec/cfguxznh
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
לאחר שהלך לי ה- 2.8C היקר שלי :'( אני כנראה קונה מעבד חדש וכידוע לכם מאד קשה למצוא כרגע 2.8C בארץ. מצאתי בינתיים רק ב- LogicPC, ובהנחה שבאמת יש כרגע כאלה אצלהם, יוצא לי שלקנות את ה- 2.8C עולה 1,140 ובחנות מסוימת (דילר כזה) אני יכול לקנות 3.0E ב- 199$ שזה כ- 1070 ש"ח (אם 1$ = 4.6NIS). והאמת תמיד לא היה לי מזל לכל מה שנוגע להתחממות מעבדים (ובעקיפין זה מה שהביא להליכתו של המעבד היקר שלי לעולמו), ואני האמת די מפחד ממה שיקרה עם פרסקוט במהירות 3 גיגה הרץ, ואני בשום פנים ואופן לא הולך להשקיע בקירור נוסף. יש לי רק משחה טרמית סבירה (Coolermaster HTK-001) שאשים בין המעבד לגוף קירור הסטנדרטי של אינטל שיבוא איתו. אני באמת צריך לפחד? :-[ מה כדאי לעשות?
-
- 6 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום לכולם, רוצה לשדרג מחשב משרדי שהלך לו הלוח או המעבד. צריך לוח+מעבד+זיכרון עד 800 ש"ח אין כרטיס מסך אז צריך להיות אונבורד. השימושים הם כמעט אך ורק משרדיים - אופיס ומיילים. אולי לפעמים איזה סרט פה ושם. תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 889 צפיות
-
-
לפורום שלום, יצא לי היום לקנות עוד כרטיס מסך 8800gtx ולמעשה כרגע יש לי שני כרטיסים מסך מאותו הסוג. הלוח שלי היום הוא gigabyte p35ds4 אחלה לוח אבל לצערי הוא תומך חיבור שני כרטיסי ati בלבד ולמעשה כרגע אין לי אפשרות לחבר את שני כרטסי המסך שלי ביחד. אני מחפש לוח חדש שכן תומך בחיבור sli של nvidia, המעבד שלי הוא e6750 ואני לא מחפש להחליף אותו ולכן אני צריך לוח שיתאים לו ולא למעבדים החדשים של אינטל. יש עדיפות שהלוח יתמוך אוברקלוק כמו שלי עכשיו, מעדיף giga-byte כי יש לי הכרות טובה איתם אבל לא חייב. תקציב עד 1000 שקל... חיפשתי יום שלם לוח נורמלי עם sli , רוב הלוחות משום מה תומכים רק crossfire!. מקווה לעזרה! תודה!
-
- 6 תגובות
- 889 צפיות
-
-
ניסיתי למצוא בחיפוש אבל לא מצאתי. מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל בניהם? איזה מהירות של DDR ניתן לחבר ל - MAX2? האם לדעתכם ההבדל במחיר בניהם משתלם (מול היתרונות של ה - MAX2)?
-
- 6 תגובות
- 889 צפיות
-
-
יש לי לוח אם GIGABYTE P35-DS3L והחום של הלוח אם(chipset ) מגיע ל 55C בעבודה זה לא קצת חם בשביל לוח אם?? אצל חברים שלי החום בלוח אם לא עובר את ה 30C (לא אותו לוח אם) השאלה שלי היא האם חום זה נורמלי ללוח אם ?והאם זה משפיע על הביצועים של המערכת ?
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16819111179 :-X
-
- 9 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום, שאלה זריזה.. כרגע יש לי 3X2GB של DDR2 800MHZ הגיע הזמן להחליף אינטל E6300 + לוח אם שמתחיל לפקשש עם BSODים למיניהם. השאלה היא האם הזכרון DDR2 הקיים יתאים לקונפיגורציה החדשה, והאם זה כדאי? דוגמת: לוח אם Gigabyte GA-H77M-D3H מעבד Intel Core i3-3220 Tray דרישות: משחקים בלי דרישות יותר מידי גבוהות (starcraft 2 על מסך 19", כרטיס מסך HD4850) פוטושופ עריכת וידאו מידי פעם תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
האם יש צורך בזכרונות מסוג מסוים (מהירות או latency - לא שיש לי מושג מה זה אומר) עבור מעבדי SB, או שאפשר להעביר את הזכרונות (כמובן DDR3) מהמערכת הישנה? מדובר על Corsair XMS3, קיט של 4 גיגה. אני שואל כדי למנוע בעיה שעלולה לבוא משדרוג כזה שאמור להתרחש בעוד כמה ימים. http://www.corsair.com/memory/xms-classic/xms3-ddr3-memory/cmx8gx3m2a1333c9.html ת-ו-ד-ה
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
שלום, ברשותי לוח האם חדש Mainboard Gigabyte GA-H77M-D3H LGA 1155, יש לי שני מכשירים שמחוברים למחשב דרך USB, לשני מכשירים יש נורת חיווי פעולה, אחרי שההמחשב נכבה והשני מכשירים נשארים דלוקים. הנני מעוניין ששני מכשירים יהיו מכובים בעת המחשב מכובה, איך מבצעים כדי ששני מכשירים מכובים? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש מחשב שישמש אותי לעריכת ויידאו חובבנית ומשחקים לא הכי כבדים וחדישים. מקריאת הפורומים החלטתי שמחשב מבוסס D805 הינו האופציה המתאימה. אך הבנתי שבעוד מספר חודשים INTEL יוצאת עם סדרות המעבדים החדשות. האם ל-805 יהיה מחליף באותו טווח המחירים או אם ברצוני לשמור לשמור על מסגרת התקציב אין למה לצפות? תודה.
-
- 10 תגובות
- 889 צפיות
-
-
http://reviews.infoworld.com/infoworld/reports/35SRamd.html הסקירה מתארת כיצד AMD הצליחה בכל לחדור לשוק מהעבדים, כיצד שרדה בו, השינויים באופי המוצרים עם השנים, כיצד שברה את המצור שהטילה עליה אינטל, המעבר לאתלון, המעבר ל AMD64. בחלק השני השוואה בין האופטרון לנוקונה (מעבד של אינטל תואם AMD64) מה דומה ומה שונה. החלק השלישי מתאר את המצב כיום מבחינת החדירה לשוק. קיצור תולדות AMD למתחילים :-)
-
- 8 תגובות
- 889 צפיות
-
-
בקצרה: הייתי רוצה לשדרג מחשב קיים (p4, 1.8ghz) מ- 256MB ליותר. הרבה יותר. מיותר לציין שהמחסור בזיכרון משמש כצוואר בקבוק רציני. מאחר שלא התעסקתי עם חומרה מזה זמן רב, שהרי אני עדיין משתמש ב 733MHZ שלי עם ה- SDRAM האהוב(?) והמוכר, הייתי מבקש לדעת: כיצד ניתן לזהות האם מדובר ב DDR, DDR2 או אולי בכלל SDRAM? האם הדרך היחידה היא לחפש את דגם הלוח ולהמשיך משם, או שיש איזו תוכנה שתוכל לעזור לי לאתר את מבוקשי? כמו גם, אני זוכר שבזמנו היו כל מני מגבלות על נפח זיכרון אפשרי שהלוח מסוגל לספוג. אני מניח שהמצב עדיין קיים? וגם, אם אני זוכר נכון, היה עניין שמאפשר מקלות זיכורון בכפולות של 2, או משהו כזה.. כאילו, מקל אחד לא עובד אבל שניים או ארבעה עובדים. הזיכרון שלי ממש מעומעם. אז, מה אתם אומ…
-
- 13 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אני מתלבט בין כרטיסי זיכרון .. בכל מני קטגריות .. 1. מהירות כגון : 1666 MHZ וכו' ולגבי CL עד כמה זה חשוב ולגבי האם לקחת 4 GB או 6 GB והאם זה כל כך משמעותי עבור מחשב לגיימרים ?
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
-
יש לי במחשב כבר 2GB זיכרון, ואני רוצה להוסיף עוד 2GB. אני משתמשת במערכת ההפעלה Vista 32Bit, מעבד DualCore Pentium של אינטל במהירות 1800 מגה-הרץ. אם זה עוזר אז יש לי צילום מהתוכנה אוורסט: http://img576.imageshack.us/i/49748063.jpg אני מחפשת בטווח של עד 300 ש"ח, רצוי אפילו פחות. תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 889 צפיות
-