מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
שלום מחפש המלצה למבצע ללוח אם+מעבד+זיכרון מחיר עד 900 ש"ח למחשב רב תכליתי שאר הרכיבים קיימים יש מבצעים מעניינים ??? המפרט הקיים נמצא בפרופיל שלי תודה
-
- 6 תגובות
- 926 צפיות
-
-
מטלבט איזה לוח z97 גמינג עדיף הכוונה איכותי יותר לקנות MSI Global Z97 GAMING 5 או asus maximus vii ranger שניהם z97 עם תקלות ב bios מקווה שתענו מהר תודה.
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אוקיי , חבר שלי קונה לוח DFI NF4-ULTRA-D ומתלבט בין שני הזיכרונות , הטווינמוס עולים 80שקל יותר , הלוח כידוע נותן עד 4V לזיכרונות ככה שמתח הוא לא הבעיה , הבעיה היא , שהטווינמוס לפי הביקורות עושים 500MHZ על 2-2-2 , אבל לא הרבה יותר מזה(מקסימום שראיתי זה 530 וגם זה בקושי) , הADATA לרוב מגיעים ל550MHZ בקלות , אבל על 4-4-3 , עכשיו תלוי מה עדיף , התיזמונים או עוד 20\30MHZ לזיכרונות...
-
- 10 תגובות
- 926 צפיות
-
-
רכשתי את הלוח הנ"ל למחשב HTPC שאני בונה לשם הרצת סרטי FULL HD בתלת מימד. כידוע, תלת מימד מלא, מועבר אך ורק בחיבור HDMI 1.4 החדש יחסית לעומת חיבור HDMI 1.3 שלא תומך בזה. עכשיו, לא מצאתי בשום מקום האם הלוח אם הנ"ל תומך בHDMI1.4, האם מישהו פה יכול להגיד לי מה שלא הצלחתי למצוא ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
השדרוג הוא בא אחרי שהבנתי שהשילוש שיש לי קצת מגביל אותי במשחקים משחקים שאני משחק לדוגמא: באטלפילד 4, COH2 צריך גם קירור שיהיה כמה שיותר שקט גם אם זה קצת יותר יקר תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
הבדל של 70 שקל....כדאי לשדרג? מטרת המחשב משחקים כרטיס מסך 8800GT Zotac לוח אם Abit IP35P תודה
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
יש לי במחשב שתי זיכרונות מחברות שונות של אחד חצי ג'יגה והשני 250 מגה.. אם אני יוסיף זיכרון של ג'יגה החיבור יעבוד והמחשב יעבוד מהר יותר או שחייב מאותו חברה ואותו מגה של זיכרון תודה
-
- 11 תגובות
- 926 צפיות
-
-
הגיע הזמן באמת.. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3389029,00.html
-
- 7 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אתמול בשעה טובה שדרגתי את המחשב,,,, הלוח זה GIGABYTE P55A-UD3 REV1 המעבד I7 860 עם הקירור של מוגן 2 הזיכרון של G.SKILL 1600MHZ ארבעה סלוטים של 2 ג"ב וכרטיס מסך של ספייר מדגם 4830. מערכת הפעלה ווינדוס 7 64 ההרכבה וההתקנה הלכו חלק עד ש,,,,,הפעלתי את המחשב ונכנסתי לביוס הביוס מזהה את כל ארבעת הזכרונות אבל משתמש רק ב4 ג"ב הווינדוס עצמו רושם 8gb (3.99 usable) עשיתי עדכון לביוס ועדיין אין חדש,,,,,יש למישהו רעיון בפתירת התעלומה? בברכה, אורי [br]פורסם בתאריך: 12.07.2010 בשעה 17:14:45 עוד שתי תמונות מהביוס [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 926 צפיות
-
-
-
רבים מאיתנו המתכננים על מחשב חדש המבוסס על פלפורמת ה-Athlon 64 של AMD, מחכים לערכת השבבים nForce4. כאמור, הערכה מגיעה בשלושה טעמים: Vanilla - הדגם הפשוט; אין S.ATA II אין ActiveArmor, אין תמיכה ב-NCQ כמו גם אין G.LAN על ערוץ PCI-e ובל נשכח את ה-HTT הנמוך... SLI - הדגם הכי יקר ויוקרתי, כולל את כל הפיצ'רים שאין ל-Vanilla וגם תמיכה ב-SLI Ultra - דגם המידריינג' הכי מעניין: זהה ל-SLI מינוס התמיכה ב-SLI. אבל, כאמור, כל הפיצ'רים שמניתי שלא קיימים ב-Vanilla קיימים כאן! ללא ספק, זוהי הערכה המספקת מקסימום איכויות ופיצ'רים במינימום $$$, ללא SLI (ביננו: מי צריך אותו?) כרגע, יש בארץ את ה-K8NXP-9 של ג'יגהבייט אשר מתבסס על ה-NF4 Ultra המדובר; זהו לוח טוב ללא ספק, רק חבל שהוא יקר (מעל 10…
-
- 8 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש להחליף את לוח האם שלי במחשב. כיום אין לי תמיכה ב SATA III. המעבד athlon II X4 640 אשמח להמלצה ואפילו הפניה ללוח תומך (AM3+) בשביל שדרוג עתידי חובה יציאה אופטית! לפחות 5-6 חיבורים פנימיים SATA III זהו בגדול, מקווה שלא שכחתי משהו חשוב.
-
- 9 תגובות
- 926 צפיות
-
-
עשיתי לasrock fatal1ty p67 professional עדכון ביוס לגירסה 2.00 רציתי לשאול... זאת הגירסה האחרונה נכון? (שמעתי שמעבדי הIVY יתמכו בלוחות האלה אחרי עדכון ביוס) אז רציתי לדעת עם זאת הגירסה שצריך.?..(ברוך השם טפו טפו טפו הכל הלך חלק בעדכון בלי בעיות )
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
היי יש לי בלוח אם זיכרון מסוג : G.SKIL F3-12800CL7D-4GBRH DDR3 1600 1.65V CL7-7-7-24 האם אני יכול להוסיף זיכרון נוסף מסוג : CORSAIR CML4GX3M2A1600C9B DDR3 1.5V CL 9-9-9-24 או שעדיף זיכרון אחר? הלוח שיש לי הוא : ASUS P7P55D EVO מעבד: INTEL I5 750
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
או אם היא כבר קרתה?
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
שלום חברים מודה הרבה זמן לא הייתי פה ואני לא הכי מעודכן נשרף לי המעבד הקודם שלי 2000 בגלל שהוולקנו 7 קרס לי והוא גרם לשרפה ולכן קניתי היום מעבד amd2500 512 זיכרון מה שאני ממש לא מבין אחרי שהגדרתי ללוח לעבוד ב166 הוא נותן לי בסנדרה תוצאה נמוכה משל המעבד axp2400 איך זה הגיוני גם הוא עובד על מהירות של 1830 מגה הרץ ולעומתו ה2400 עובד ב1.93 אני אשמח אם מישהו יסביר לי את ההגיון שבדבר ואת התצואה הנמוכה שקיבלתי בסנדרה תודה רבה לכולכם
-
- 10 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם בדגם MAXIMUS VIII HERO Z170 לא אוכל לעבור לחלונות 11. בבדיקה חומרה של מיקרוסופט אומר שמעבד לא ניתמך וגם אין לי בלוח אם TPM 2.0 מובנה. וגם לא יכול להחליף מעבד יותר גבוהה וחדש שמתאים ללוח אם שלי וגם חלונות 11. אני בדקתי בחיפוש גוגל מעבד חדש דגם יותר גבוה . ולא קיים מעבד חדש יותר שמתאים ללוח אם שלי. אני חשבתי לימכור רק לוח אם ומעבד וזיכרון. אבל יש בעיה. בלוח אם בזיכרון נישמר רישיון Windows 10 Pro שלי. אני לא רוצה לימכור למישהו אחר ויתקין בבית שלו על הרישיון שלי. איך מחליפים בזיכרון בלוח אם רישיון Win 10 Pro אחר? מישהו יכול לתת לי מספר רישיון Win 10 Pro אחר ולהחליף מספר רישיון בזיכרון. ככה בלוח אם לא נישמר רישיון מקורי שלי…
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש, לוח האם Gygabyte G41M-ES2L. רציתי לדעת אם אני יכול להעביר את כרטיס הטלוויזיה מהמחשב הישן למחשב החדש מבלי שייגרם נזק. אין לי מושג מה הדגם של הכרטיס הזה (לא מצוין על הכרטיס עצמו). חשוב לי לדעת שאם אני מרכיב אותו לא ייגרם שום נזק ללוח אם או לשאר המחשב. אני לא בטוח אפילו שהכרטיס עובד, אני רוצה לבדוק את זה. אני רוצה להתקין אותו כי אני רוצה לראות סרטים בטלוויזיה דרך המחשב. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
מה זה נכון שללוחות אינטל אי אפשר לעשות OC . כלומר למעבד ולזכרונות ולכרטיס מסך. לי יש P5WD2 PREMIUM X955 ASUS מה אין לי שום אפשרות לעשות OC . לשום חלק.
-
- 13 תגובות
- 926 צפיות
-
-
עד היום הייתי נעול על "שם" בבחירת לוחות אם - תמיד ידעתי שלוחות של Asus או Gigabyte עדיפים על Asroc או biostar בעקבות התייעצות בפורום המפרטים לגבי מחשב חדש, עלתה השאלה, האם באמת יש עדיפות ללוחות של הייצרנים ה-"נחשבים" על פני ה-"פשוטים" - בעיקר מבחינת אמינות - כאשר מדובר על אותן תכונות ? מה דעתכם ? ואם אני כבר כאן, רציתי להתייעץ לגבי בחירת לוח אם לסוקט 1155 - אני מחפש לוח עם לפחות 6 חיבורי SATA פנימיים, 2 חריצי PCIe x1, רצוי שני חריצי PCI עבור כרטיסים ישנים ואם אתם מכירים לוח מודרני עם חיבור פרללי - אשמח לדעת עליו (למרות שנראה לי שכבר אין דבר כזה ואצטרך להשתמש בכרטיס הרחבה או מתאם מ-USB) לא מתוכנן OC כך שהלוח יכול להיות מבוסס H67 וכמו כן, אין לי צורך בריבוי כרטיסי מסך (אבל…
-
- 6 תגובות
- 926 צפיות
-
-
-
שלום, חבר שלי רוצה לבנות מפרט על בסיס הG31 והE8400 עם זכרון סטנדרטי ושאר הדברים הרגילים. יש צורך בערכת שבבים יותר חדישה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 926 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם יש לי אפשרות לעשות OC לQ9500 למהירות של 3.4GHZ עם אני יחליף לזיכרונות DDR2 1+1 GHZ במהירות של 800 MHZ (סה"כ 2 גיגה ראם)? רוני
-
- 9 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח Gigabyte GA-945GZME-S2 ומעבד intel pentium D 3.2ghz dual core חשבתי על לשדרג את המעבד. איזה סדרת מעבדים או דגם אני יכול לשים? תקציב באיזור 800 ש"ח לא הולך לעשות לו OC ואם יש למישהו מדריך איך מחליפים אשמח
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום לכם! לפני כשבוע קרתה תקלה במחשבי. הספק החדש שוב פעם נשרף, ןלאחר בדיקה עם ספק אחר המחשב עדין לא פעל. לאחר מספר בדיקות שביצעתי לא הצלחתי לגלות את הרכיב הבעייתי והחלטתי לתת לזיגזג, שגם ככה היו אמורים להחליף את הספק השרוף (בפעם השניה ) למצוא את הבעיה. לאחר מכן קיבלתי מהם טלפון שהלוח הלך וכעת עלי לקנות אחד חדש אז כמו בכל נושא, אני מתייעץ איתכם באיזה לוח Socket 478 לבחור. אני מחפש לוח תקציבי (500 ש"ח, אפשר לחרוג בכמה עשרות) כי אני יודע שהלוח החדש לא יוכל לשמש אותי במעבדי עתידיים של אינטל, שכן הסוקט שלהם שונה. בהצעתכם התחשבו ביכולות ה-OC של הלוח. ד.א - הלוח הקודם שלי היה Gigabyte 8PE667 Ultra II - בהחלט לוח חביב למרות הצ'יפסט הישן יחסית. הנה האפשרויות שהעלתי שעומדות בת…
-
- 11 תגובות
- 926 צפיות
-