עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. איזה גירסא של ווינדוס XP להתקין על מחשב עם מעבד DUAL CORE לניצול מירבי ? יש לי מחשב עם מעבד פנטיום D. רציתי לדעת איזה גירסא של מערכת להתקין עליו שהמעבד והמאפיינים שלו ינוצלו במירביות שלו מבחינת המעבד כפול ליבה.

• 7 תגובות
    • 858 צפיות
  2. Started by kobi_af,

יש לי עכשיו לוח אם עם סוקט 478 ומעבד של אינטל(נורטהוד 2.4) אם בעתיד אני ירצה לשדרג תלוח אם אני יצטרך להחליף גם תמעבד?

• 9 תגובות
    • 858 צפיות
  3. Started by icebreak,

http://news.com.com/Intels+manufacturing+cost+40+per+chip/2100-1006_3-5862922.html?tag=nefd.top The cost has been steady at about $40 since 2003, according to In-Stat. לא כולל עליות תכנון / פרסום... העיקר שיש להם כסף

• 10 תגובות
    • 858 צפיות
  4. Started by simla101,

אוקי לחבר שלי יש 2.4B ואבא שלו הציע לו לקחת את המחשב שלו שיש בו 2 מעבדי XEON (לא יודע איזה THOUGH זה נקנה בערך לפני שנה וחצי שנתיים ככה שזה הXEON הראשונים אבל גם לא החדשים) בכל אופן...הוא רוצה לדעת האם שווה לו להחליף את המחשב שלו במחשב הזה (זה ההבדל המהותי היחיד בין שני המחשבים)? האם הוא יקבל ביצועים טובים יותר במשחקים?

• 8 תגובות
    • 858 צפיות
  5. Started by roeesnir,

טוב, אני יודע שהנושא הזה נידוש כבר כ"כ הרבה. האם XP PRO 32bit יודעת לנצל יותר מ-2 ג'יגה זיכרון? והתשובה כמובן לא. אבל קראתי כמה מאמרים ואני לא בטוח, אז אנסח את השאלה אחרת: האם מערכת ההפעלה בכלל לא יודעת לנצל מעל 2 ג'יגה או שהתוכנות לא יודעות לנצל מעל 2 ג'יגה. זאת אומרת - שאם יש לי 2 תוכנות שפועלות במקביל, כל תוכנה לא יודעת לנצל מעל 2 ג'יגה, אבל בסך הכל מנוצל במקביל, ע"י כמה תוכנות יותר מ2 ג'גה. מקווה שלא סיבכתי. תודה.

• 6 תגובות
    • 858 צפיות
  6. שלום לכולם. אני קונה מחשב מהחברה איסטרוניקס, עכשיו 2 שאלות לי אליכם. Intel Core2Du Quad 2.4 q6600 8m 1066 יותר/פחות טוב מ Intel Core 2 Extreme Quad Q6600 Box עכשיו, לי נתנו את הראשון(core2du) האם יש הבדל ביניהם? או שהם אותו דבר פשוט יש להם שם אחר? רשמתי נגיד בzap את המעבד הזה, זה לא מצא, ואת השני זה כן מצא. וגם ניסיתי לראות כמה m יש לאקסטרים, אבל לא רשום בשום מקום. ניסיתי לברר באתר הראשי של אינטל בקשר למעבד Core2Du, אין שום מעבד כזה בכלל אז בבקשה לא להגיד סתם, המעבדים האלו הם אותו דבר או שהם שונים? תשובה מדוייקת בבקשה ומפורטת.. 2. עוד שאלה קטנה בקשר ללוח אם, בחברה הנ"ל נתנו לי את הלוח אם הבא - Dragontailpeak ATX\DDR 2800\1333 האם הלוח אם הנ"ל טוב? בדקתי ב"מפרט הטכני" של ל…

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  7. Started by jtannous,

האם המעבד E2160 יתאים על ה P5LD2-VM שלי? כתוב באתר היצרן שבשביל E2160 אני צריך שיהיה לי בלוח אם שלי PCB 2.00 או יותר. איך אני יודע מהו ה PCB שלי ? ומה זה בכלל PCB?

• 10 תגובות
    • 858 צפיות
  8. Started by kashi,

שלום, האמת שהנושא קצת חוצה פורומים... יש לחבר שלי 2 לוחות אם, אחד MSI MS-7222 והשני MSI MS-7173 אני רוצה לחבר לאחד מלוחות האם כרטיס מסך עם יציאת DVI, עכשיו לפי מה שראיתי באינטרנט לאחד (7173) יש סלוט PCI-E ולשני יש PCI-E2... האם אני יכול להתקין על הלוח אם עם הסלוט PCI-E כל כרטיס PCI-E גם אם הוא 2? (אני מאמין שלא אבל רק רוצה תשובה סופית) במידה ולא איפה אני יכול למצוא כרטיס מתאים? בנוסף מה ההבדל בין PCI-E X16 לבין PCI-E X1? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  9. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים, אני מרכיב מחשב חדש שאני מתכנן לקנות מ-TMS בימים הקרובים. בהתחלה תכננתי לקחת את ה-פנום2 945 שנמכר שם ב-789 ש"ח ולהוסיף קירור שקט כלשהו. אבל... אז שמתי לב שנמכר שם הפנום2 955 ביחד עם ה-Evercool Buffalo 10CM ב-845 ש"ח. לא מתוכנן OC למעבד. כן חשוב שהמחשב יהיה שקט (8 מתוך 10). בקיצור, מה שרציתי לדעת... האם ה-Buffalo יהיה קירור טוב ל-955 והאם הוא יהיה שקט? תודה אנשים. (מקווה לתשובה מהירה)

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  10. שלום לכולם, ברשותי כרגע יש מחשב עם מעבד E4400 זה כבר מעבד די מיושן ואני גם די בטוח שהוא מהווה צוואר בקבוק לכרטיס המסך שלי (4850 בגרסת GDDR5) אני לא גיימר כבד אבל אוהב לשחק במחשב מדי פעם וסה"כ המערכת שלי די מספיקה לי (יש גם 3 GB זכרון). אוברקלוק זה לא ממש אופציה כי הלוח אם הוא של אינטל ככה שאין ממש אפשרות אוברקלוק. אני מתלבט האם לשדרג מעבד בעלות של 350-400 למעבד E6500 , או שאולי עדיף לי לסחוב כמה שאפשר עד שלא תהיה ברירה אלא לקנות שילוש חדש ? עד כמה השדרוג יהיה משמעותי ? עד כמה זה בזבוז לשלם על מעבד של טכנלוגיה גוססת ? אשמח לשמוע את הדעות שלכם, תודה.

• 6 תגובות
    • 858 צפיות
  11. שלום מכיון שהמחשב שלי בקושי סוחב vmware עם כמה מכונות וירטואליות אני רוצה לשדרג את הזכרון שימו לב שיש לי זכרון ddr 2 אני רק צריך זכרון בשביל ביצועים ב vmware כי אני מריץ כמה מכונות וירטואליות חשבתי על זה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6547&CatCode=618 מה אתם מציעים? חוץ מזה האם זה תקין שמערבים זכרון של ocz עם corsair? Corsair TWIN2X4096-6400C5C‎ Corsair TWIN2X4096-6400C5C‎Corsair TWIN2X4096-6400C5C‎

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  12. מהו לוח אם הכי זול למעבד: SL9QB) Intel Pentium D 945)? http://ark.intel.com/products/27520/Intel-Pentium-D-Processor-945-4M-Cache-3_40-GHz-800-MHz-FSB

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  13. Started by igori,

ההבדל המחירים עומד על מעל לאלף ש"ח. ההבדל בביצועים ללא OC - ה 3820 בחלק מהבנצ'מרקים אפילו מוביל , לאחר OC , מתפתח הפרש לטובת ה 3930K , האם שווה להשקיע סכום שכזה על מעבד שכזה? השימוש הוא גיימינג עם OC קל.

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  14. Started by foxil,

שלום, ברשותי לוח האם חדש Mainboard Gigabyte GA-H77M-D3H LGA 1155, יש לי שני מכשירים שמחוברים למחשב דרך USB, לשני מכשירים יש נורת חיווי פעולה, אחרי שההמחשב נכבה והשני מכשירים נשארים דלוקים. הנני מעוניין ששני מכשירים יהיו מכובים בעת המחשב מכובה, איך מבצעים כדי ששני מכשירים מכובים? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  15. המחשב מיועד למשקים אינטרנט ואבר קלוק, למרות שאין לי שום ידע באובר קלוק, אני אקרא תמדריכים ואני סומך עליכם שתעזרו לי בעניין. דרך אגב עד לאיזה מהירות אני יוכל להגיע באובר קלוק למעבד הזה? ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) NIS 550.87 AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU NIS 583.89 Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 (TMD -50D) Memory NIS 568.42 Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 Front USB 300W Case NIS 377.98 AeroCool DP-101 CPU Cooler for AMD …

• 7 תגובות
    • 858 צפיות
  16. Started by idok,

כל הזמן בפורום אני רואה שרושמים את הP4 2.4 ןמוסיפים לו A ו-B...מה זה אומר?

• 7 תגובות
    • 858 צפיות
  17. Started by Hayehudim,

אממ...ככה... אני רוצה להחליף את הזכרון פנימי שלי למשהו יותר טוב כי המחשב שלי איטי בצורה מטורפת הבעייה היא שאני לא יודע איזה זיכרון לקנות עזרה בבקשה :-) אגב...יש לי מחשב פנטיום 3 800

• 8 תגובות
    • 858 צפיות
  18. Started by ely_baki,

מה ההבדל בין אטלון XP ל MP ??? ומה יותר כדי לקנות? איזה מהם יותר טוב?

• 8 תגובות
    • 858 צפיות
  19. שלום לכם אני בונה מחשב שיעודו העיקרי להיות מעיין אולפן הקטלות בייתי (ערכיה ויצירה של סאונד וכד'..) כמו כן גם משחקים סרטים ושאר ירקות.. המערכת שאני הולך לבנות כנראה תיהיה מבטססת מעבד AMD2600+ ולוח אם, ספק Epox 8RDA3+ ספק ABIT NF7-S (הכול שאלה של תקציב..) המטרה היא לבנות מערכת לביצועים מרחיקי לכת בתקציב דיי נמוך כשהדגש הוא בעיקר על זכרונות טובים ותקווה לעשות אוברקלוק מכובד ויציב. המיבחר הוא דיי גדול וחלק מהזכרונות אף חורגים מהתקציב שבערך הצבתי לעצמי (750שקל). הייתי מודה לכם אם הייתם עוזרים לי לבחור את הזיכרון שיתן לי מענה טוב ומספיק מביין הבאים: GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Golden Dragon Series Retail Memory - 750 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_…

• 7 תגובות
    • 858 צפיות
  20. התקציב הוא 1300 לא יותר...הוא צריך לוח,מעבד,זיכרון ומארז כנראה... תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 857 צפיות
  21. אני משדרג את המחשב שלי ויש לי תקציב של 2800 שקל.. ואני צריך רק לוח אם ,וזכרונות, ומעבד אני בחרתי כבר זה intel 2.4 (533) וזה עולה 1200 שקל.. אז אני צריך ב 1600 שקל האלה לוח אם וזכרונות.. תודה. :-).. עריכה : אנחנו לא ממציצים על לוחת אם אלא ממליצים , ולכן הרשיתי לעצמי לערוך את הכותרת, ולא להטריח אותך. The Grey Matter

• 9 תגובות
    • 857 צפיות
  22. Started by potpockey,

כמה פינים בדיוק יש למעבד פנטיום 3 733 מגהרץ כי השגתי מעבד ויש מקום שנראה כאילו נתלש ממנו פין אז תגידו לי כמה פינים יש בבקשה

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  23. Started by Lior Azi,

מישהו שם לב לזה? :'( אין לי מושג למה זה קרה, אבל אם מישהו פה יודע, שיעשה ריפליי!

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  24. איך יכול להיות שאני כרגע מחזיק שני מעבדי AMD Athlon XP2000 אבל שניהם שונים אחד מהשני בצורה ובכיתוב??? האחד הוא AIRGA והשני הוא AGOIA, מה ההבדל ביניהם???

• 8 תגובות
    • 857 צפיות
  25. אמרתי לטכנאי שלי שישים לי 800. יש איזה יחס הכפלה שאני לא מודע אליו? גם עוד משהו, פתחתי את המארז כדי לראות מה כתוב על הסטיק[לא כתוב את הMHZ מסתבר] ושמתי לב שהמאוורר שעל הלוח[אני משער שאמור לאוורר את המעבד] לא פועל. ממש. הוא לא מאוורר.

• 3 תגובות
    • 857 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.