עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום רב... ברשותי מחשב שהייתי צריך לפרמט ולהתקין חלונות... ישנם כמה התקנים שלא נימצא להם הדריברים,ודיסק ההתקנה אבד.... אני צריך למצוא דריברים בבקשה חרשתי את כל היקום הווירטואלי...... לפי נתוני אוורסט התוכנה...גיליתי כך ~~~~> Motherboard ID - MSI 945P/G NEO 2 A7176IMS V3.3 חסר : Realtek RTL8169/8110 Gigabit Ethernet Adapter חסר : Intel 82801GB ICH7 - AC'97 Audio Controller A-1 איפו' אוכל למצוא דריברים להתקנה....!!!!!!!!!! תווודה לכם מראש.

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  2. Started by firemebad,

מהו מינמום המעבד שאני יכול להרכיב עם כרטיס מסך 8800 GT מבלי שהמעבד יהווה צאוור בקבוק ובכמה שפחות כסף ? חשבתי על E4600 או E7200 או E6550 עם עדיפות למעבד שעומד בתנאי הזה ועולה פחות. ומי יותר טוב 6550 או 7200 ?

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  3. Started by manticore,

נורת ה 5VSB אצלי דולקת תמיד בצבע אדום. זה תקין?

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  4. Started by moshen1169,

שלום איך אני יכול לדעת אם יש לי מעבד 64 או 32 ביט?

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  5. שלום אני קונה השבוע מחשב ופתאום אני קורא שברגע שיצאו מעבדי אינטל החדשים כול מי שיש לו מחשב יאכל אותה בוא נגיד ככה.. רציתי לדעת 2 דברים: 1)מתי הם אמורים לצאת ומה יהיה מחירם? 2)האם באמת כול מי שיש לו מחשב ונאמר והוא ירצה לשדרג אותו אז זאת באמת תהיה בעיה? ???

• 2 תגובות
    • 464 צפיות
  6. Started by noamb,

היי, אני מעוניין לקנות זכרונות OCZ בגודל שך 4GB. ראיתי שקיימות גרסאות של 800MHZ ב-CL4 ולעומת זאת 1000MHZ ב-CL5. מה המשמעות מבחינת מהירות הקריאה? האם יש עדיפות ל-1000? תודה

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  7. Started by LeftRight,

האם הזכרון הזה טוב? http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=175 והאם הוא מתאים ללוח האם הזה: GA-8I915G-MF http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1796

• 8 תגובות
    • 551 צפיות
  8. Started by poop,

שלום לכולם! אני לא יודע איפה לשאול את השאלה הזאת, ואני מקווה שכאן מתאים. רציתי לשאול מי יודע מי היבואנית והמפיצה הרשמית והאמיתי של מוצרי ASUS (למשל לוח, כרטיס מסך וכו') בארץ? מור לוי? ספיריטוס? יש הרבה וכולום אומרים שזה הם. באתר אחר למשל של קינגסטון (בתור דוגמא) או קורסייר ועוד הרבה, כותבים ב- WHERE TO BUY בישראל, כותבים את המפיצים, ואילו באתר של ASUS חיפשתי הרבה ולא מצאתי כלום, חוץ מהאתר של רונלייט שמייבאים בעיקר מחשבים ניידים. אשמח אם מישהו יוכל להאיר את עיני בנושא, ואם זה לא המקום המתאים, אשמח אם הוא יוכל להפנות אותי לפורום המתאים לשאול זאת. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  9. Started by popkorn,

אם יש לי שתי זכרונות אותה חברה אותו דגם אותו תדר אותו CL הכל רק שהם לא תאומים זתומרת אחד יוצר בדצמבר ואחד באפריל והמספר הסידורי שלהם שונה. זה משפיע על תפקוד הזכרונות והביצועים שלהם? תודה רבה מראש!

• 5 תגובות
    • 587 צפיות
  10. Started by idanaz,

שלום לכולם בעקבות הכתבה שהתפרסמה היום בנוגע לכך שAMD מריצים מחדש את ארכיטקטורת ה K8 האם זה אומר שאני יוכל לרכוש מעבד חדש ולשדרג את ה 3200 939 שלי ? תודה מראש עידן

• 1 תגובה
    • 458 צפיות
  11. כל השאלות הן שאלות ללא כוונות אוברקלוקינג... 1) מה ההבדל בין זכרון מחברת קינגסטון ומבחברת G.SKILL ( מדובר על תדר מהירות 800 MHZ ) מבחינת ביצועים? אני יודע שחברת ג'יסקיל יותר איכותית לפי מה ששמעתי אבל ההבדל ביצועים שלהם משמעותי? פשוט יש לי 2 כרטיסי של ג'יגה 800MHZ ואני חושב אולי להחליף אותם לג'יסקיל אם זה משמעותי... 2) איזה מעבד יותר משתלם Q9300 או E8400 אני שואל כי אומרים שהעתיד הוא במרובעי ליבות ואני קניתי בדיוק חודש בערך לפני שייצאו סדרות המעבדים החדשות אני יודע שיש ל-E8400 45 ננומטר אבל כמה יש ל-Q9300 ואם הוא משתלם יחסית ל-E8400 ? עכשיו יש לי E6750 גרסאת GO 3) לגבי לוחות אם... ראיתי שהמון ממליצים על הלוח אם P35 כבר הרבה זמן... עכשיו השאלה אם הלוח אם P5B משתווה בכוחות …

• 3 תגובות
    • 502 צפיות
  12. Started by qwerty1987,

תקציב עד כ-400 ש"ח. איפה אני יכול למצוא כזה? כל עזרה תתקבל בברכה.

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  13. Started by shirNoshe,

Q6700 במחיר זהה כמעט למחירו של Q9300 וגם מחירם של שאר המעבדים ירד, אם כי לא באותו היחס.

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  14. היו לי 4 סלוטים של זכרונות ואחד נהרס לי ניתן לעבוד עם 3 סלוטים מבלי שיזיק לעבודה הרגילה של המחשב?

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  15. אני קונה מחשב וחלטתי על מארז ,ספק כח 500 וואט REAL והר דיסק סי גייט 500 גיגה על לוח אם של גיגה בייט GAP35DS3L מעבד Q6700 מה שנותר לי להחליט זה על כרטיס מסך וזיכרונות . 1. האם יש טעם אם בכלל לקנות את הכרטיס מסך של גי פורס 8600 GT עם 512 מגה זיכרון DDR3 או להסתפק ב256 בלבד כי ממילא לא אראה ביצועים טובים יותר ? אני מוכנה להשקיע עד 550 ש"ח בלבד בכרטיס מסך במידה ויש כרטיס אחר בסדר גודל זה אנא יעצו לי. 2. אני מתקינה את מערכת ההפעלה ווינדוס XP מאחר והיא לא מזהה 4 גיגה זיכרון כדאי לי בכל זאת להתקין 4 גיגה זיכרון ? או להסתפק ב 2 גיגה זיכרון בלבד 3 איזה סוג זיכרון כדאי לי לקנות ? 4 האם וונדוס XP מזהה 500 גיגה על ההר דיסק ? אודה לכם מאד אם תעזרו לי בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  16. השאלה נמצאת בכותרת מה עדיף לי לוח אם טוב לOC עם מעבד פחות טוב ? או לוח אם שהוא פחות טוב ל OC ופחלות חדיש ללא CF עם מעבד חזק יותר ? חשוב לי שאני רוצה לעשות OC טוב והE8500 הוא אובקלוקר טוב לפי מה שהבנתי אבל האם הלוח אם EP35-DS3R יגביל את הOC ? בקיצור! מה עדיף ? תודה לעוזרים ! ! !

• 9 תגובות
    • 829 צפיות
  17. שלום, יש לי לוח אם שתומך בזיכרון DDR האם הוא יתמוך גם בזיכרון מסוג DDR II ? מצורף צילום מסך מחוב' המידע של לוח האם לגבי הזיכרון. http://img440.imageshack.us/my.php?image=00000qq5.jpg תודה וערב טוב.

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  18. קניתי מחשב, ושמו לי את הזיכרון הזה OCZ DDR2 PC2-6400 / 800MHz / Vista Upgrade Edition קראתי באתר של OCZ ורשום שהזיכרונות תוכננו ל Windows Vist, ואני מתכוון להתקין XP. מה אתם מציעים - להשאיר את הזיכרונות או לבקש אחרים? אגב, קניתי את המחשב ב KSP, ואין שם מבחר גדול של זכרונות.. התקציב הוא עד 250 ש"ח... זה דחוף כי אני צריך להחליט מה לעשות.. עוד לא קיבלתי את המחשב. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  19. כמו בכותרת, לא חייב להיות בדיוק, אפשר גם חריגה קטנה. תודה מראש, אורי

• 4 תגובות
    • 525 צפיות
  20. Started by popai,

רציתי לדעת האם הזכרונות מסוג DDR2 ReaperX 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 טובים לפי ניסיון של אחד ממכם ? כמו כן רשום באתר החברה שאי אפשר לשים אחד ליד השני|(בגלל הגודל של הקירור) אבל האם אני יכול לשים זכרונות אחרים לא מאותו סוג(אבל אותו מהירות תיזמון וכד') ליד הזכרון שלהם במידה ואני ארצה לשרדג ל 8 גיגה בעתיד

• 7 תגובות
    • 719 צפיות
  21. Started by arkzai,

חיכיתי ל-20 באפריל ולא ירד אפילו שקל אחד בשום חנות בארץ על המעבדים (בעיקר לא ה- 9300 שאותו אני כל כך רוצה)? אז מה קורה תהיה ירידה בקרוב? תודה

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  22. Started by SmurFin,

תקציב בין 500-1000 אני רוצה שני סטיקים של 2 גי'גה לפחות 1000MHZ מהירות למחשב שמיועד לרינדור+יושב על מחשב DUAL CORE תודה לעוזרים מראש

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  23. התפרסם כתגובה לכתבה הבאה http://www.theinquirer.net/gb/inquirer/news/2008/04/24/nvidia-declares-war-intel גדול - לקרוא ולהנות Thought I'd post it for a bit of fun. Jerry, Jerry, Jerry, Jerry... Jerry, Jerry, Jerry, Jerry... Today on the Jerry Springer show, Nvidia confesses to Intel that not only is she cheating on Intel, but Nvidia is also a Transexual!!! Nvidia: Thats right Jerry, I'm here to tell Intel what a loser he is and also that I'm a Transexual. Jerry: How long have you been cheating on Intel? Nvidia: Since he started with this CPU/GPU buushit... Jerry: Do we need to go to commercials? No? Let's bring Intel out! *** Crowd Cheers *** Jerry, Jerry, Jerry,…

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  24. Started by wwll soldier,

חיברתי הכל, המחשב עולה והכל טוב, אבל מדאיג אותי שיש 2 אורות כחולים מהבהבים כמו רמזור הולכי רגל.... יש כמה אורות שלא מהבהבים ו-2 שכן. מישהו יכול להגיד לי אם זה תקין

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  25. Started by mami,

שלום!! קודם כל אני חדש פה... ורציתי לדעת איזה מעבד יותר טוב למשחקים... E8400 או Q9300 ואל תשכחו למשחקים אהה ואם אפשר גם באנצ'ים של המעבדים... תודה!!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים