עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אורח מתן
    Started by אורח מתן,

אני פעם בכמה שנים עושה שדרוגים למחשב(פעם כרטיס מסך,פעם עוד דיסק קשיח וכדומה..). כרגע יש לי I7 5820. כדאי לשדרג למעבד שציינתי? מפעם לפעם אני משחק במשחקים שדורשים מעבד חזק,אבל בתכלס אני לא צריך מעבד כזה חזק. אני פשוט רוצה לקנות משהו חזק כשאני משדרג שיהיה לכמה שנים טובות לפחות. אני יודע שזה לא זול..מדובר בעלות של 3.5 אלף מ EBAY

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  2. Started by rtuci,

DDR 2 667 512MB TwinMOS ) X2 או DDR 2 667 1GB TwinMOS

• 7 תגובות
    • 607 צפיות
  3. Started by Mr Gadget,

אחרי כמה חיפושים באינטרנט חיפשתי ומצאתי כמה דברים מעניינים: [Key Features: Memory amount: 2 x 256MB Access time: 4.1ns IC's 500MHz (PC-4000) Unbuffered DDR Modules CAS latency: 3 clock cycles RAS precharge: 4 cycles RAS active to precharge: 8 cycles Command rate: 1T (1 cycle) Latency: 3-4-4-8-1T 2.6V Lifetime Warranty "Results: The RST Pro2 tested the Base/Extended memory and after 5 loops no errors were found! Memtest86 was used and again confirmed these results. We went one step further and tested at the following settings: DDR500 @ 3-4-4-8 w/2.55V DDR500 @ 2.5-3-3-7 w/ 2.85V DDR520 @ 3-4-4-8 w/2.85V At each of the above speeds the Kingmax memory passe…

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  4. Started by bigdedi,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2416&products_id=16795

5. שלום לכולם, עיינתי במדריכים בראש הפורום ולאחר קצת נבירות הגעתי לנתונים הבאים: יש לי זיכרון DDR2 בנפח של 2 ג'יגה בייט, לאחרונה שידרגתי לWIN7 64BIT ואני מעוניין להכפיל את הנפח של הזכרון - לא עושה OC. אני יודע שהוא עובד על מהירות של 667MHz, אך לא הבנתי למה באתרים שמים לי נתונים כמו CL5 או CL4S וכדומה. מהתוכנה שאני משתמש בה נאמר לי שיש לי: Property Value OREN-PC Memory Summary Maximum Capacity 4096 MBytes Maximum Memory Module Size 1024 MBytes Memory Slots 4 Error Correction None DRAM Frequency 335.0 MHz Memory Timings 5-5-5-15 (CL-RCD-RP-RAS) Device Locator Slot 1 Part Number 8D223KK8MTETP Capacity 1024 MBytes Memory Type DDR2 (PC2-5300) Speed 333 MHz (DDR2 667) Supported Fr…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. פער האבטחה במעבדים המודרניים מכל הסוגים זוכה לתיקון במערכת ההפעלה של מיקרוסופט, ובחינות שונות מרחבי הרשת מעידות על כך שברוב המקרים ניתן לנשום לרווחה ולהפסיק לחשוש ממערכת שתהפוך למקרטעת ואיטית לפתע לכתבה

7. אני מתלבט בין שני מעבדים לקנייה: 1. Core 2 Extreme Quad Q6600 Box אינטל. מחיר נמוך בזאפ: 1500 ש''ח 2. Core 2 Duo E6600 Box אינטל. מחיר נמוך בזאפ: 1150 ת'כלס הכסף לא מהווה גורם ענייני בהחלטתי אלא החימום שהמעבד פולט, מתגובות רבות שקראתי מעבד ארבע הליבות של אינטל ממש חם וצריך קירור ממש טוב בשביל לשמור על טמפ' סבירה. האם אני אוכל להגיע איתו לטמפ' של 30-40 מעלות (ללא קירור מים) בהתחשב בזה שאני אקנה מאורר מובחר של ZALMAN ויש לי מארז של THERMALTAKE KANDALF שכולל בתוכו 4 מאוררים. האם זה יספיק? האם אני אוכל להגיע לטמפ' שציינתי (30-40) במעבד הליבה כפולה E6600 ? המחיר של מעבד ארבע הליבות ממש קורץ לאחר ירידת המחירים של אינטל אך מצד שני אני לא רוצה שהמעבד שלי יעבור את הטמפ' של 40 מע…

• 7 תגובות
    • 621 צפיות
  8. Started by rander1,

איפה אני יכול להוריד את הדיסק של הלוח הזה להתקנה בווינדוס 7 ? מה שקיבלתי עם הלוח מתאים ל XP ב 7 הוא לא עולה הגעתי לאתר של ASUS אבל שם לא מצאתי את הדיסק המלא רק דרייברים להורדה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  9. שלום לכולם, קניתי מחשב לפני כמה ימים ואני רוצה לראות שמה שקניתי זה באמת זה שנמצא במארז. הגעתי לשלב שבו אני בדוק את הזכרונות ומשהו לא נראה, בבקשה תראו את התמונה הבאה ותגידו לי אם זה תואם לדגם שקניתי שהוא: 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel http://www.fastup.co.il/images/20148706.jpg תודה מראש לעוזרים זה מאוד חשוב לי.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Bentel,

מה יקרה אם אני אחבר כרטיס מסך חלש יותר מהמעבד הגרפי של המעבד? האם המחשב ישתמש במעבד הגרפי של המעבד? מקווה שהבנתם אותי....

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. אני מתכוון ללוחות n-force 4 ultra. נכון לעכשיו אני יודע שיש רק שניים - של ג'יגהבייט K8N-9 ULTRA ושל Abit AN8 Ultra. אני צריך לבחור מבין השניים, אז איזה מביניהם עדיף??

• 4 תגובות
    • 519 צפיות
  12. Started by pop,

שלום,אני מריץ את התוכנה על זכרון ddr 400 מה שמוזר: כשהדיסק הקשיח מחובר ב ide התוכנה מוצאת errors תוך זמן קצר. כשהדיסק מנותק אין errors ?? התוכנה של מיקרוסופט לא מוצאת בעייה, מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  13. יש מישהו שיש לו מעבד ולוח אם: INTEL P4 2.4 C P4P800 הוא קנה אותם לפני חודשיים בערך נדמה לי והוא מעוניין להחליף אותם במעבד ולוח אם AMD. עכשיו לי יש: amd athalon xp 2500 abit nf7 קניתי אותם לפני חודשיים בערך. אתם חושבים שכדאי לי להתחלף איתו? נדמה לי שאני גם אצטרך לשלם לו קצת כסף, כי מה שיש לו יותר יקר ממה שיש לי. אז כמה כסף בערך לשלם לו? המעבד שלי לא עבר OC ד"א. עריכה: המעבד שהוא מעוניין למכור פועל ב-533MHZ ולא ב-800MHZ. אז המעבד הוא לא מסוג C, אני טעיתי. עכשיו גיליתי גם שהמעבד שלו היה על אוברקלוק של 3.2 לזמן קצר.

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  14. http://usa.asus.com/product.aspx?P_ID=kpT6JUeGZkMlOjQQ

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  15. Started by ilanb0,

לא מזמן קראתי באתר כאן שכבר מייצרים לוחות אם עם כרטיסי מסך מובנים שהינם ברמה גבוהה - שיכולים להיות טובים לגיימר הבינוני. האם הדבר תופש תאוצה? לאחרונה קניתי כרטיס ATI Radeon 9550 . האם הלוחות המדוברים הינם עם כרטיסים ברמה כזו?

• 7 תגובות
    • 982 צפיות
  16. Started by ori24,

מה הטמפרטורות המומלצות של מעבד ה4570 במנוחה ובזמן משחקים כבדים? העלתי תמונה של הטמפ' בזמן מנוחה בתנאי חדר ממוזג,איפה אני אמור להסתכל שם? יש כמה ערכים של טמפרטורה שקשורות למעבד,מה הכי נכון? תודה לעונים. http://www.interload.co.il/upload/3529358.jpg

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אני מתכנן כבר שבועיים לקנות NF7-S ואיזה 2500+ והיום נכנסתי לאינטרנט וראיתי דבר ראשון שלKSP נגמר המלאי של 2500+ ודבר שני שיש שם 2 לוחות חדשים של אביט ?NF7-S2 ב440 שקל ?NF7-S2G ב480 שקל לפי התמונה שניהם מגיעים בלי קירור לNB (האא, WTF) והדגם של הG זה עם כרטיס רשת של GIGA... הNF7-SL עולה שם 460... מה אלו הלוחות האלו? שווה או לא?

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  18. למחיר גבוה ב 30% ואף יותר.......מטורף,מה קורה פה???

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  19. Started by quad-core,

למיטב זכרוני שנה שעברה אינטל הכריזה על סיומו של מותג ה"פנטיום", כשהיום ניתן לראות עוד שני מעבדים שאינטל קוראת להם Pentium E2140\E2160 כמעבד מהדור החדש עם ליבה כפולה (מבוסס קונרו) ובאריכטקורת ה-Core. אז רגע, דובר על יכולת מיצוי ארכיטקטורת ה-NetBurst במעבד הכיביכול אחרון באותו מותג, ופרידה רעשנית עם ה- Pentium Extreme Edition 965, אם כך, מה הקטצ' בשם זה? סוף עידן, או שלא? http://hwzone.co.il/news/1137382662/86160/

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  20. שלום לכם, יש לי לוח H67 של ASUS (לפני התיקון), ויש לי במחשב שני כוננים. אחד מחובר ל-SATA 3 ואחר ל-SATA 2. עכשיו בביוס שני מוגדרים ורואים אותם, אבל אי אפשר לבחור בוט דרך ה-HDD שנמצא ב-SATA 2. מה אפשר לעשות בנידון?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום רב לכולם, אני הולך לקנות את המפרט הבא: שם פריט תיאור מארז Raidmax 868 ספק כח Thermaltake TT300A 300 W לוח-אם EPOX 8RDA3I (NForce Dual) מעבד AMD Athlon XP 2600 זיכרון DDR A-DATA 512MB 333Mhz CL 2.5 כונן קשיח Maxtor 120GB SATA 7200RPM 8M Buffer כרטיס מסך Sapphire Radeon 9600 PRO 256MB DDR TV-Out DVI צורבDVD LG 4120B אני צריך לדעת מה שווה לי לקחת את ה epox או את ה abit. תודה לכל מי שעוזר (וגם לאלו שעזרו לאחרים...). דוד פולק

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  22. מתי הם אמורים לצאת? אני כרגע חושב לקנות I5 2500K למשחקים... ויש שמועות שבעוד חודש יהיו מעבדים חדשים סופר מהירים עד כמה זה נכון???

• 7 תגובות
    • 853 צפיות
  23. Started by mc_elad,

אני מתקין ויסטה ...האם יהיה הבדל אם 8GB ל4GB... מתרת המחשב משחקים סרטים וOC קטן... בבקשה תגיבו

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. בלוח אם שהזמנתי של DFI יש לי רק 2 רגילים+PCI E. לא יודע למה, זה נשמע לי פתאום מעט מידי....

• 3 תגובות
    • 503 צפיות
  25. Started by Lanzar,

הביאו לי לוח אם חדש עדיין באריזה של חברת ג'יגה בייט והצ'יפסט שלו הוא SIS 748 עכשיו השאלה שלי למה הוא פחות טוב מה NFORCE 2 אך הוא בביצועים במהירות סטוק ביחסית ל NFORCE 2 אך הוא ב OC ???

• 1 תגובה
    • 737 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.