עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by oren13,

זה המפרט הנוכחי מעבד: amd 64 bit 3000 מאוורר למעבד: CoolerMaster-hyper 6 לוח: ASUS | a8v-x זיכרונות: Princton 400Mhz 256mb *2 כרטיס מסך: Sparkel nvidia GeForce 5700le 256mb דיסק קשיח1: HItachi 80GB SATA דיסק קשיח2: WestranDigital 120GB SATA צורב די וי די: LG DVD RW זה לא הכל אבל אני חושב שזה יספיק בשביל להעריך מה יתאים למחשב אני רוצה לוח בטווח מחירים של מ 900 עד 1300 בערך אם אפשר משהוא שגם יהיה באיכות גבוהה יותר מהלוחות הפשוטים

• 8 תגובות
    • 657 צפיות
  2. Started by ofir667,

המחירים של המעבדים E6300 ו E6400 הולכים לרדת? אם כן בעוד כמה זמן בערך והאם זה יהיה באמת שווה את זה? ההפרש במחירים בין E6300 ו E6400 שווה את זה?

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  3. Started by almog1620,

היי לכולם. היום פירקתי כמה מחשבים ישנים והוצאתי מהם כבלי SATA בני 9-10 שנים. האם כבלים בגיל כזה יהיו תואמים למחשבים בני ימנו??? בתכלס מדובר באותו מחבר SATA ידוע אבל חשוב לי לוודא... תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום לכל מי שקורא את ההודעה ואולי יוכל לעזור לי גם... צריך לדעת כמה שווה ה-Intel Pentium 4 2.53GHz (Intel i875p-ICH5) אז בבקשה מי שיודע ויוכל לעזור לי אני מאוד ישמח.... תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by alexbmw,

כמהgigaflops עושה ה amd Athlon 3000+ ?

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  6. Started by ProDude,

שלום לכולם. אני מעוניין לשדרג את המעבד והלוח אם שלי. במעבדים שראיתי שנמכרים כרגע האפשרויות שלי הן: 1. Intel® Core™ i5-6600K Skylake Tray 2. Intel Core i7-6700K Skylake Tray 3. Intel Core i7 5820K השימושים שלי הם בעיקר גיימניג ותכנות קל (לא משחקים) ואני משתמש הרבה מאוד במחשב לכל אורך היום (המון חלונות פתוחים בו זמנית). חשוב לי מאוד מאוד המהירות של המחשב שיעבוד במהירות רבה ככל האפשר. השאלה מה הכי מומלץ מהרשימה והאם מומלץ לחכות עם שדרוג למעבדים שאמורים לצאת בחצי השנה הקרובה (לא יותר). והלוח אם שאני יקנה ובעיקרון גם הזיכרונות אני ירכוש בהתאם ל- Socket של המעבד הנבחר. ודבר חשוב לי מאוד שיהיה בלוח אם הוא האפשרות שהכונ…

7. Started by gjook,

באתר של ג'יגה בייט , כתוב Intel E6750 (Run at FSB1066 MH) ולא באמת במהירות 1333 , מישהו יכול להסביר למה הדבר יגרום?..(האם המעבד לא ירוץ ב2.66ghz?..) http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=2417

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Intel Merom

• 11 תגובות
    • 778 צפיות
  9. יש רק ל NF7-S NF7-SV2.0 משהו בבקשה יכול לתת לי קישור בדיוק ללוח שלי ? על הקופסה של הלוח רשום SL על הלוח רשום S !

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  10. ברשותי מחשב ישן ואני מעוניין לחדש, מעוניין להפוך את זה לפרוייקט ולווא דווקא ללכת על חדשנות חומרתית. להרכיב מחשב ולהנות מהבנייה. יש ברשותי כמה חלקים שעשויים לשמש אותי במחשב החדש, כמו הארד דיסק, צורב, 2 סטוקים של DDR3 לאחרונה נחשפתי לסדרת הWRAITH של AMD, במעבדים המתומנים, עושה רושם כי מדובר בקירור איכותי לצורך העניין במשחק כמו BF1 דרישות המקסימליות מצד AMD הרבה יותר זולות מהאלטרנטיבה של INTEL, אני מתכנן לרכוש את החומרה בחו"ל ובכך גם לחסוך קצת, הלוחות אם גם לא יקרים במיוחד, לצד כרטיס מסך 480RX של AMD האם זו חשיבה מוטעית? מוטב לחכות לZEN? תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. Started by yirmi_opp,

אני הולך לקנות מחשב לצורך עבודה משרדית בלבד, הכוללת שימוש מסיבי ביישומי אופיס, סריקה של המון תמונות ומסמכים, אימיילים וכו'. לצורך ניהול ארכיון היסטורי מסויים. קיבלתי שתי הצעות למערכות מחשב מבוססות מעבד Pentium 4 2.8 Ghz HT 800 Fsb. שאלתי היא - האם כדאי ללכת על כונן קשיח בתקן s-ata? בהצעות שקיבלתי יש שני סוגי לוחות אם, הנה שני הדגמים: 1. MSI 6728 865 2. ABIT IC7 (875PE), DDR128b, HT 3. MSI 865PE - הבנתי שזה הלוח - http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=433 אני מדגיש שהמחשב לא מיועד למשחקים, ככה שלא אכפת לי כרטיס קול על הלוח, רק חשוב שהמחשב יהיה יציב בצורה רצחנית! לא אוברקלוק ולא כלום. על מה עוד כדאי לשים לב כדי לבנות מערכת יציבה כמה שיו…

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  12. אני צריך לוח אם עם הCHIPSET הכי טוב כיום עם 4 סלוטים לDDR לפחות עם ATA RAID לפחות 8 כונני IDE רגילים כרטיס רשת וקול מובנים. אין בעיות תקציב המחשב למשחקים אינטרנט עריכת וידאו ומוזיקה לא לאוברקלוק מה ההבדל בין הלוחות האלו ? GA-7N400 Pro2 Gigabyte GA-7NNXPV nForce2 Ultra400 וGigabyte GA-7NNXP nForce2 Ultra400 בלי V ועל איזה לוח אתם ממליצים לשדרוג לאו דווקא מאלו ?

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  13. נכון לעכשיו מה שנכנס לי בתקציב במעבדי אינטל זה E2140 ועוד איזה לוח אם עם צ'יפסט של אינטל ו-Intel GMA 950 אני רוצה לדעת אם בתקציב הנ"ל אוכל להשיג מעבד ממשפחת AMD עם ביצועים טובים יותר ואני צריך גם לוח אם תואם עם כרטיס מסך וקול מובנים. כפי שניתן לראות אני לא מתכווין לבצע המהרה והמחשב אפילו לא מיועד למשחקים. תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  14. האם זה כולל המהרה של הבאס ל1333 או רק תאימות למעבד אך באותו באס של הלוח ? ? ?

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  15. Started by TermiNal,

אז ככה,דבר ראשון ראיתי שהתקציב מאפשר והכול טוב ויפה,אנלא עושה OC רוצה זכרונות טובים אבל לא משהו מיוחד לא מאוד יקרים 80 דולר ככה לסטיק,1024 ומממ רק כדי להיות בטוח אין מכס על מוצרי מחשב נכון ? תודה שוב.

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  16. Started by Vladgi,

זה נשמע קצת מטופש אבל שמתי לב בכל מיני אוברקלוקים שמהירות המעבד הקודמת ב-amd הייתה 1800 (במעבד barton 2500+) ואחר כ אחרי אוברקלוק כ-2000 זאת אומרת שהוא שווה בערך ל-2000 מגהרץ של אינטל?!?!? או שזה משהו אחר אצל amd? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 628 צפיות
  17. Started by HuGeMouTh,

עד היום כל הלוחות של FOXCONN היו גרועים ב OC, אם זה נכון זה צעד ממש לא טוב של ASUS. היחידה התהנה מהשילוב הזה זה FOXCONN שמספיק גדולה גם ככה אני בכלל לא מבין את החברה הזאתי (FOXCONN) יש להם כרטיסי מסך שלהם אבל הם בכל זאת שמרו גם את המותג LEADTEK (במקום להפוך את LEADTEK ל FOXCONN). הם כל כך אוהבים להתחרות נגד עצמם

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  18. הרסתי את הלוח אם שלי ואני מחפש לוח אם למעבד AMD 2200 לא צריך להגזים עם המחיר ככה 500-550 גג תודה מראש על העזרה ! המחשב בעיקרון מיועד להפיכת סרטים ומשחקים אם למישהו עוזר המידע הזה

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  19. היי אני מחפש זכרונות ממש טובים שאני יוכל להישאר איתם 2~3 שנים. חשבתי על כמה אבל אני צריך שהם היו DUAL DDR ושל אחד מהם יהיו512 כלומר 512X2 אני צריך שהיו בעלי תזמונים מעולים ממש מעולים, שהם היו לפחות 500 MHZ לא חשוב לי מאיפה לקנות אותם ( חו"ל - ישראל ) עד 3500 שקל. חשבתי על CORSIAR או MUSHKIN או כל דבר אחר שתציעו. אבל אני צריך את הבסט ממש הבסט ( לא אחד שצריך לעשות לו אוברקלוק ) חשבתי בנתיים על: http://www.corsairmicro.com/corsair/xms2.html ( בצד התחתון של הדף ) טוב, אני מחכה לכל הצעה אחרת שלכם. בתודה מראש!! Install Eit(a)v Arditti R.D.T ייטב ארדיטי המפרט שלי: intel p4 2.6c ht asus p4p800 inno3d g-force fx 5600 128 mb (בקרוב albrton geforce fx 5900 xt 128 mb 256bit) w.…

• 8 תגובות
    • 743 צפיות
  20. היי אני חייב לשדרג את המחשב שלי כדי שאוכל לעבד ווידאו ותמונות באופן מקצועי... בנוסף גם למטרת משחקים המחשב שלי: intel i7 860 @ 2.80GHz 2794MHz 12 ram geforce gts 250 intel desktop board dp55wb לום אם הבעיה היא כזאת... כשהגעתי לחנות מחשבים לקנות כרטיס מסך ולוח אם מהדור ה3 שאוכל להתאים את הכרטיס מסך... אמרו לי שהסוקט או מתאם של המעבד שלי הוא טכנולוגיה ישנה ושלא אוכל למצוא כהיום לוח אם שיתמוך כרטיס מסך gen3 שיוכל להתאים למעבד שלי... יש לי את המחשב כ8 שנים עובד מצויין.. רק כשאני מעבד זה הופך להיות קצת קשה.. ואני לא יכול לשחק במשחקים החדשים יותר... התקציב שלי הוא כ 1200 שח... מקווה שאני לא צריך לקנות מעבד חדש ושהכן קיימים לוחות אם שיתאים למעבד שלי mother bo…

21. Started by XCG120,

בעדכון ביוס בחברות כמו ASUS יש רשימה של עדכונים מהעדכון הישן ביותר לחדש ביותר שמתקנים באגים וכו.. השאלה שלי האים אני מתחיל לעדכן את הביוס אחד אחד מהישן לחדש?, כי הרי התיקון של הבאגים בעדכון הישן לא נמצא בחדש, או שאני מעדכן רק את החדש ביותר?, כי אים בחדש יש גם את העדכונים הישנים הקובץ היה מגיע לפחות למגביטים ספורים וזה לא המצב מה הדרך לעדכון נכון. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by ktulu,

שלום, ברשותי מחשב עם המפרט המצ"ב. מחשב בן 6 שנים כבר. מותקן עליו ווינדוס 10. ברצוני לשפר קצת את הביצועים שלו, משתמש בעיקר לאינטרט ושימוש משרדי (אופיס). מותקן אצלי כרגע 4 ג'יגה באמצעות 2 זכרונות של 2 ג'יגה כל אחד. מה מומלץ? 1 של 8 נגיד או 2 של 4? ואיך אני יודע מה בדיוק מתאים ללוח אם שלי? תודה.

• 32 תגובות
    • 5k צפיות
  23. Started by kdani,

למשהו יש נסיון עם הלוח הזה ? האם כדאי ? משהו ניסה לחבר לו דיסק SAS ולראות אם יש שיפור בביצועים שמצדיק את המחיר ?

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  24. איך אני יודע? מה כתוב שאומר זאת? תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. איזה זכרון 512M/667Mhz עדיף: 1. MUSHKIN עם 4-4-4-10 ב 850ש"ח 2. OCZ עם 5-5-5-15 ב 730ש"ח 3. GSKILL עם 4-4-4-12 ב 730ש"ח

• 7 תגובות
    • 503 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.