מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברשותי מעבד turion שאני מריץ על לוח 754 המיועד ל athlon\sempron. הלוח מריץ את המעבד במתח נמוך ב 0.5 וולט מהתקן שלו (1.3 במקום 1.35). המעבד רץ בצורה יציבה. האם הפעלת המעבד כך פוגעת בו?
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
עקב דחיה רצינית של הגיוס שלי (אלוהים ישמור.... מרץ 2009! ) אני מתכנן לבצע שדרוג רציני למחשב (למעשה, רכיבי ליבה חדשים) אבל הלוחות לקרוספייר לא של AMD........ אלוהים ישמור S: לפחות 1000 שקל כל לוח. מישהו מכיר לוח במחיר "קצת" יותר שפוי? תודה לכל העונים. כמה הבהרות לפני שיגידו לי שעדיף לי SLI של 9600GT- 1- אני מתעסק המון בהמרה, קידוד, עריכה והוצאה של וידאו למסכים חיצוניים, NVIDIA לא באים פה בחשבון גם מבחינת כל עניין הוידאו, וגם בגלל הדרייברים המחורבנים שלהם (יש לי כרטיס של NV בנייד שלי, אני מנוסה עם הדרייברם של NV ושל ATI. אין פה מקום להשוואה) למרות שהמחשב מתוכנן גם למשחקים כבדים (ולכן קרוספייר) 2- כרטיסי NV לא מצליחים להוציא לטלויזיה שלי פלט נייטיבי של 1366X768 משום מה…
-
- 9 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אני בונה למפרט למשחקים וOC עכשיו מעבד הבחירה הכי טובה ומשתלמת היא הE8400 עכשיו אני רוצה לעשות לו OC רציני במיוחד. אז יש שני לוחות X38 שחשבתי עליהם: ASUS P5E- הוא ממש מקסימוס פורמלוה רק בלי כמה תכונות(3DMARK 06 ואנטי וירוס),לוח הLCD הזה של הטמפ',המדבקה שכתוב עליה R.O.G :bash, ואיזה כרטיס רשת מיוחד חוץ מזה אותו לוח הלוח השני הוא X38-DS5 הקירור שלו בן זונה של דבר והוא ממש X38-DQ6 בלי פ'יצר ששחכתי. עכשיו המחירים שלהם הוא 1100-1150 אני צריך לדעת את מי מהם לקחת. זיכרונות אני רוצה 4GB ראם עכשיו אני צריך לדעת איזה מהבאים כדאי יותר לOC: 2 חבילות כאלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_900_1377&products_id=15704&PHPSESSID=8690c6666f26af7ed3d5f2d948cfe8c…
-
- 2 תגובות
- 473 צפיות
-
-
שלום רב, אני כרגע באמצע רכישת מחשב עם לוח האם הנ"ל . אני רוצה חוות דעת לגבי הלוח ואם עדיף לוח אם אחר.. המחשב מיועד לחיבור לטלוויזיה ולרסיבר למשחקים וסרטים מוזיקה וכו.. מעבד q6600 כ.מסך asus 8800gt top. זכרון g.skill cl 4 4 gb 320 g hd wd 32 mb בתודה מראש: אורן.
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום יש לי את הלוח אם זה DFI LANPARTY UT SLI-DR עם מעבד AMD Athlon 64 3500+ רציתי לשדרג את המעבד אבל לא נראה לי שמוכרים כבר מעבדים כאלו. איזה מעבד כדאי לי לקחת אני רוצה שייה חזק יותר ממה שיש לי ושיתמוך בסוקט 939
-
- 4 תגובות
- 480 צפיות
-
-
של asus או של gigabyte. יש לי נטייה ללכת על asus p5k עם צ'יפסט p35. מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
ASUS סקירת לוח P45 ASUS P5Q3 Deluxe . גרסת ה-DDR2 של הלוח Asus P5Q Deluxe P45 Eaglelake MSI MSI מציעה הכנה לקירור מים MSI P45 Diamond עוד תמונות Gigabyte Gigabyte P45 DQ6 לוח ל-DDR2 י Gigabyte EP45-DS4 Foxconn סקירה מקדימה Foxconn ערכת ה-P45 תעשה חיים קשים לערכות ה-X38/X48 שההצדקה הכמעט יחידה לרכישתם היא התמיכה ב-PCI Express 2.0 בשני סלוטים X16. ערכת ה-P45 תאפשר PCI Express 2.0 בשני סלוטים X8 מה שיספק את הרוב המוחלט של השימושים ל CrossFire. גם היא תאפשר תמיכה ב-FSB 1600MHz. השקה צפויה לקראת סוף המחצית הראשונה של השנה - כלומר בקרוב.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז הלך לי הP5N-D ואני מקבל חדש ביום שני עכשיו השאלה היא האם להחליף אותו לstriker II formula או P5N-T או להשאר עם P5N-D כמובן שהסטרייקר והT עולים יותר, האם זה כדאי ומשתלם? תודה
-
- 2 תגובות
- 462 צפיות
-
-
אני קונה לסבא שלי מחשב חדש בתקציב של בערך 1000 ש"ח... מעבד פנטיום דואל קור E2180, ג'יגה זיכרון DDR2 667MHZ וכו'... [הוא על פנטיום 3 ככה שזה יהווה שדרוג משמעותי.. P= ] ראיתי 2 מפרטים דומים בחנויות אייבורי וKSP שהשוני היחיד בינים הוא לוחות האם... האחד הוא של MSI: http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1416&maincat_no=1&cat2_no=170# והשני של :ABIT http://www.abit.com.tw/page/mi/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=LG-95C&fMTYPE=LGA775 מי עדיף על פני השני?? אשמח גם להסבר מדוע.... ההבדל במחירים בין מערכות המחשב הוא 5 ש"ח... תודה לעוזרים, ובבקשה בלי הודעות בסגנון "עזוב אותך מאייבורי חרא חברה" וכו'...
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
הייתי רוצה לשמוע את חוות דעתכם לגבי הלוח: X38-DQ6 s775 C2Q 1333Mhz, Intel X38, DDR2 1066, 2xPCI-E האם מדובר בלוח איכותי יחסית למחירו? ובלי קשר למחיר מה ההיתרונות שלו ולמה הוא כל כך יקר? תודה
-
- 9 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש למכור לוח extreme striker חדש בקופסא מקורית. הלוח נקנה בארה"ב ולא היה בשימוש עקב החלטה לקנות לוח אחר. האם יש מעוניינים? טל - 052-4891499 שחר.
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אני מתלבט האם להשקיע עוד קצת במרובע ליבה או לקחת ה-E8400 וגם לחסוך כסף עכשיו רציתי לדעת אם תוכלו לעשות לי השוואה בינהם.. המחשב יהיה למשחקים כבדים+צפייה בסרטים+צפייה בטלוייזיה כמסך מחשב ולהפך..ושימושי אינטרנט ושירים. מאוד מתלבט כי כרגע רוב אנשי הפורום ממליצים לא לקחת מרובע ליבה כי לי אישית אין צורך בו אבל אני לא יודע כי בכול זה מעבד יותר חדש+4 ליבות. אשמח לעזרתכם במהרה, תודה. נ.ב-עוד שאלה קטנטונת-ב-FOXPC הומלץ לי על לוח האם הזה:ABIT IP35 E -רציתי ללכת על גייגביט המוכר טוען שאביט עדיפים כי גייגביט הטכנולוגיה שלהם ישנה או משהו כזה. וספק כוח-SEASONIC S12II 500W לא מתוכנן OC בכלל. אז מה אתם אומרים?
-
- 108 תגובות
- 12.1k צפיות
-
-
אני רואה בכל מיני מעבדים נגיד E8400 BOX אני רואה את זה במלא מעבדים מה זה אומר ה"BOX" תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אז מתי אמור להגיע ה"נהלם" לארץ? מה יהיה מיוחד ושונה בו בהשוואה ל"פרנין"? איך אני כמשתמש ביתי יבחין בזה? כמה הוא עשוי לעלות בערך? מה תהליך הייצור שלו? (כמה פליטת חום/צריכת חשמל תיהיה לו?) והאם זה נכון שתיהיה לו תושבת חדשה?
-
- 52 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
קניתי עכשיו לוח אם של ASUS: M2A-VM, אשר מגיע עם כרטיס TV OUT נלווה. התקנתי הכל וזה סבבה. השאלה היא אם יש לוח אם עם כרטיס קול מובנה שכולל 6 יציאות (5.1) אודיו, ושגם כרטיס המסך (raedon xpress 1250 ) יוכל להתיישב עליו. במידה ויש כזה לוח (ואני מאמין שלא פה הבעיה), האם אצטרך לפרמט את ההארד דיסק או שייתכן והוא פשוט יועבר כמות שהוא? תודה
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
http://tms.co.il/product/5457 הלוח הזה תומך בטריפל SLI או איך שקוראים לזה, קיצר שאפשר לחבר 3 כרטיסי מסך ???
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
מה ההבדלים ביניהם? האם אחד נחות משמעותית מהשני? הזמנתי את הds3l והוא לא במלאי אז הציוע לי את הs3g במקום... כדאי להתפשר? מדובר ב40 שקל פחות בערך. תודה
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא: AMD 4200*2 Toledo 2.2GHz (s939) Asus A8N-SLI Deluxe Kingston 512*2 + OCZ 1GB*2 400Mhz CL3 Asus 6600gt WD 160GB. Seagate 320GB Pioneer 212BK Hec 6AG1 + 400TRT Dell 2007WFP המעבד נקנה לאחרונה. בביוס כאשר מוגדר זיהוי תדרי ותזמוני זכרונות אוטומטית מזוהה שהזכרונות צריכים לעבוד על 333MHZ, כאשר משנים ידנית ל-400 זה עובד. למה הביוס (שמעודכן לגרסתו האחרונה) לא מזהה אוטומטית את התדרים הנכונים? (כמובן שהזכרונות תומכים ב-400MHZ) תודה.
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
אחרי ה Q6600 נעבדתי... אם אפשר סידור לגבי המעבדים החדשים מי טוב יותר מי פחות... למשל כל ה E8xxx החדשים מי הטוב ביותר מהם, מי לשוק הנמוך, מי הכי משתלם היום. ה Qxxx החדשים - כנ"ל - טובים, פחות טובים, מה משתלם, מי ברמה של מי ? ועוד 2 שאלות: 1. האם ה E החדשים טובים יותר מה Q6600, כיום, ובעתיד - בישומים שתומכים ב 4 ליבות. 2. האם ה Q החדשים טובים יותר מה q6600 והאם הם משתלמים לאומתו - ביצועים/מחיר.
-
- 9 תגובות
- 571 צפיות
-
-
למי שאין זכרון DDR3 אלא נגיד 2 המעבד לא יעבוד אצלו? גם אם יש לו לוח אם שתומך DDR2-3?
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
היי רצתי לדעת איזה דגם מהסידרה של GIGABYTE GA-EP35-DS3R (שזה הלוח שנמצא הרגע במפרט שלי) תומך בזוג כרטסי מסך HD3870 במערך קרוס פייר וזהה או טוב מהלוח אם הנ"ל תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
מהי הטמפרטורה תקינה בשביל המעבד ומה הגבול העליון שהוא לא אמור לעבוד בו כבר? שאלה שניה אני רוצה לקנות זיכרון ללוח אם ישן. האם כל מה שאני צריך לדאוג הוא שהזכרון הרצוי יעבוד במתחים שהלוח אם שלי יתמוך בהם? או שיש עוד משהו בשביל התאימות שאני צריך לשים לב אליו(חוץ מאיזה סוג DDR וכו )? תודה
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
-
טוב אז ככה אני עומד לקבל מעבד QX9770 ואני צריך לקנות לוח-אם שיתאים לו הכולל תמיכה בSLI. לגבי תקציב.. אין ממש הגבלה, זאת אומרת כל עוד הלוח יהיה שווה אין לי בעיה לשלם כמה שצריך. כמובן לא צריך שטויות כמו תמיכה בשני מעבדים. RAID יהיה נחמד.
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה הגיעו לידיי שני מחשבים אחד פנטיום 4 1.8 northwood עם לוח אם של אסוס p4s-333-m והשני סלרון די 326 2.53 prescott עם לוח אם של asus p5rd1-vm. אני רוצה לעבוד עם הזוג הכי טוב וכאן הבעיה. אני יודע שסלרון הוא גרסה מסורסת של פנטיום, אבל בגלל שזהו מעבד יותר חדש ולוח אם יותר חדש, עדיף כבר לעבוד עם הסלרון מאשר עם הפנטיום? או שהיתרון עדיין של הפנטיום למרות שהסלרון חדש בכמה שנים ממנו...
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-