עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by WizardOfOz,

האם הלוח אם טוב בשביל מחשב גיימרים עם המפרט הבא?: מעבד INTEL Q6600 T+FAN (4 ליבות) לוח אם GIGABYTE G31M-S2L זכרון KINGSTON 2GB 800 (2x1Gb) דיסק קשיח ST 500GB 32MB SATA2 כונן אופטי Dvdrw x20 (DVDצורב ) SAMSUNG SATA מארז 500Wat Front - 2USB + 4USB כרטיס מסך GeForce 9500GT Super (1GB) כרטיס קול High Definition Audio כרטיס רשת LAN connectivity 1000Mb/s

• 7 תגובות
    • 986 צפיות
  2. זה המפרט: Motherboard CPU Type Intel Pentium 4, 1400 MHz (14 x 100) Motherboard Name Intel Garibaldi D850GB (5 PCI, 1 AGP, 4 RIMM) Motherboard Chipset Intel Tehama i850 System Memory 256 MB (PC800 RDRAM) BIOS Type AMI (12/08/00) Video Adapter NVIDIA GeForce FX 5200 (128 MB) יש לי ללא ספק את הכרטיס מסך הכי גרוע שהכרתי.... השאלה שלי היא בעצם אם אני יכול בכלל לשדרג זיכרון? שאלה שניה כמה זה יעלה לי? אני אשמח לקבל לינקים , תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 540 צפיות
  3. Started by elad-k1,

שלום יש לי 2 כרטיס זיכרון שמחוברים למחשב שכול אחד 256! והוספתי עוד 2 התוספת הזאת יכולה ליגרום לכרטיס מסך להתחמם יש לזה קשר?! תודה

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  4. מתלבט בין: 1.MSI Z87-G41 2. Gigabyte GA-Z87P-D3 על הלוח יותקן מעבד 4670K. 4 הארדיסקים. יבוצע OVERCLOCK. מה מבין שניהם עדיף לי? (מחפש סביב ה550 שח).

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. מעבד אקסטרים מוביל הופך היום רשמית לבר-השגה עבור קהל רחב יותר של משתמשים - האם השקה שלישית של אותו המעבד היא צעד ראוי? התשובה בפנים לכתבה

6. Started by orses,

קניתי ממש לא מזמן מחשב חדש אם מעבד amd 64 3200 והטמפרטורה שלי מרקיעת שחכים לפעמים אני מדליק את המחשב והטמפרטורה 60 ושאני משחק זה מגיע גם ל 80 אז ככה1 מה הטמפרטורה הממולצת למעבד כזה ואם שלי מעל הממוצה 2 מה גורם לטמפרטורה כזאת האם לא הרכיבו לי את המחשב טוב או שקיבלתי מאורר דפוק 3 חברים שלי אמרו לי לקנות מאורר של זלמן עד כמה זה יכול להוריד את הטמפרטורה 4 האם עוד מאוררים נגיד על הלוח אם יכולים לעזור להוריד את הטמפרטורה של המעבד ורכיבים אחרים במחשב אני יודע שהשאלה הזאת היא יותר לפורם קירור ואובר קלוגינג אבל מקבל שם תשובת אז תודה רבה לכולכם

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. הדגם הנוכחי של IBM ה e325 יוחלף בדגם חדש e326 שיהיה זמין בשוק החל מהשבוע הבא עם אופטרון רגיל ובאמצע 2005 עם אופטרון כפול ליבות. מקור הידיעה: http://www.anandtech.com/news/shownews.aspx?i=22916 מקור: http://news.com.com/IBM+to+use+AMD%27s+dual-core+Opteron/2100-1010_3-5357328.html?tag=nefd.top הערה: HP ו SUN יפעלו באופן דומה, האופטרון כפול הליבות הודגם לעיתונאים על שרתי HP מרובעי שקעים, ורק DELL לא בענין, אם תמכור מעבדי AMD, רכבת ההטבות בשווי מאות מליוני דולרים של אינטל תיפסק.

8. Started by Bh,

האם יש הבדל בין הזכרון Team DDR2 800Mhz CL5(174 ש"ח) http://skypc.co.il/pl_product~TVDD1024M800C5~15~0.htm לבין G.Skill 2048 800 Mhz CL5(406 ש"ח) http://skypc.co.il/pl_product~F2-6400CL5D-2GBNQ~15~0.htm כמובן, שה-G.Skill הוא 2048 וה-Team הוא 1024. אך רכישה של 2 זכרונות של Team 1024 יוצאת 348 ש"ח לעומת 406 ש"ח של G.Skill. האם קיים הבדל? האם זכרון 800Mhz באמת הכרחי?(לא למטרות OC). תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 632 צפיות
  9. Started by snoopdogg,

חג שמח לכולם קיבלתי אתמול את החלק האחרון שהיה חסר למחשב שלי... 2*512 Crucial Ballistik PC4000 הזכרונות יושבים במערכת הבאה: AMD 64 3200 MSi K8N PT Leadtek 6800 GT הורדתי בביוס תזמונים של הזכרונות ושאני מסתכל על CPUZ נראה לי שיש משהו לא בסדר צירפתי תמונה... אני מתכוון לנתון האחרון - 256 קלוקים ?? מה זה אומר? ??? שאני נמצא בתזמונים SPD 2 3 3 8 הנתון הזה נמצא על 16 וזה מוזר שהוא הרבה יותר נמוך. זה פוגע בביצועים? ומה זה הנתון Bank cycle time? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  10. Started by Eden 6600,

שלום, רציתי לשאול אתכם איזה מעבד עדיף וטוב יותר עבור משחקים , ובכלל שימוש במחשב- AMD Athlon 64 3200 או Intel D 2.8GHz אני יודע ששני המעבדים הללו מבוססי סוג טכנולוגיה שונה לחלוטין (המעבד הרגיל של AMD מול המעבד כפול הליבה של אינטל), אבל בכל זאת אשמח לקבל לחוות דעת בנושא. בתודה, עדן 8)

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכולם, יש לי 4 שאלות אליכם אשמח אם תענו לי עליהן: א) איפה נמצא חיישן הטמפ' על הלוח אם? ב) אם לחברה של הלוח אם אין תוכנה לבדיקת הטמפ' של לוחת האם שלה זה אומר שאין ללוח אם שלה חיישן? ג) לאיזה רכיבים יש חיישן? ו-ד) הם הם נראים לעין? בתודה מראש לכל העונים.

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  12. שלום אני רוצה לקנות את הזכרונות האלו http://www.ksp.co.il/hmain.php ורציתי לדעת אם הם טובים לפי דעתכם? אני לא מתכוון לעשות OC והאם הם יקרים?

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  13. Started by alexPC,

שלום חברים. לאחרונה קניתי מחשב מבוסס לוח P5K של ASUS עם בקר RAID. לאחר התקנת חלונות XP PRO SP2 התקנתי את הדרייברים של הלוח שהגיעו עם הלוח. תוכנית ההתקנה התקינה שני קבצים שנטענים לזכרון באתחול של חלונות. הקבצים הם : xRaidSetup.exe ו-xInsIde.exe .שני אלה כנראה שייכים לבקר ה-RAID של JMICRON שמותקן בלוח. בחיפוש שעשיתי ברשת לגבי שני הקבצים גיליתי שהם עלולים להיות סוג של רוגלה או תוכנה זדונית אחרת. האם מישהו יודע מה תפקידם ? והאם הם נחוצים לעבודה התקינה של דיסק SATA של היטאצ'י ? אני בכל אופן הסרתי אותם מרשימת האתחול ונראה שהכל עובד כשורה. תודה. :s05:

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  14. Started by Nahum2,

אנא זהו את הזכרון הזה בבקשה. או אימרו לי איך עושים את זה. [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 915 צפיות
  15. שלום בבנית מחשב משרדי 80% סרטים 20% מבוסס אינטל E7300. מחפש לוח ללא RAID ללא OC או משחקים. שיתן תמורה מלאה ביחס לשקל . כדי להוזיל עלויות הבנתי שלמטרתי, לוח עם עם כרטיס גרפי יתן יחס נאות של עלות לתועלת. המטרה למצוא לוח אם כדוגמת ה 780G המהולל. שיתן את המירב בסכום 300-800 ש"ח. האופציות 1. GA 73PVM-SH2- פיצרים אידיאליים בשבילי, שאלה של ציפ מיושן? עשה את שלו? או עדיין כוחו במותניו? 2. P5N7AVM - לא חושב שהיגיע לארץ. 3. DG45ID - כאמור OC לא מעניין! גרפי של אינטל יחסית חדש, לא התבלט בסרטים, אך אמינות של אינטל. 4. G45/(43)/MS2H - כרטיס של GF תוצאות טובות יותר בסרטים. מהאינטל. אולי כדי לחכות לGF9300 שקיבל ביקורת טובות בלדוגמא ב ANANDATECH בבדיקה אומנם יש שיפור בפ…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by אוריפ,

לא רק ביפן! קישור Intel Xeon 3.2GHz Nocona w/ EM64T (604-pin) Box ב2,891 ש"ח בפנדה. בהנחה שמעבד עם מהירות שעון דומה עולה 1400 ש"ח, אז אותו מעבד עם 64 ביט, ושאר הפיצ'רים, יעלה בסביבות 1500-1600 ש"ח. זה יקר בכ200 ש"ח מה3200 של AMD, אבל אולי זה יהיה שווה... נ.ב. רק רצית ילהזכיר שכשAMD השיקה את קו ה64 ביט שלה, אינטל טענה שלמשתמשים ביתיים אין צורך ב64 ביט והוא יסתפק ב32 ביט...

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  17. Started by patrik,

הלוחות שאני משווה הם הטובים ביותר לפי הקריטריונים הבאים:? אני מחפש לוח אם אשר יכיל כרטיס מסך OB עם DVI או HDMI , משחקים ברמה נמוכה, יותר לשימוש סרטים. לוח אשר מבחינת ביצועים בברירת מחדל יהיה חזק וגם עם OVERCLOCK יהיה יותר חזק מהמתחרים האחרים עם הכרטיס מסך OB. חייב להכיל כרטיס מסך מחברות ATI או NVIDIA. תודה.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אחרי כמה שעוות בפיפא זה 41C כמה צריך להיות במנוחה ומאמץ?? (המעבד ללא אוברקלוקינג ובא אם מאורר BOX רגיל מהחברה)!

• 9 תגובות
    • 624 צפיות
  19. Started by itaysk,

מישהו יכול לתת לי אתר שבו יש מדריך וידאו על איך להרכיב מעבד AMD? (או סתם אתר עם מדריכי וידאו)

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  20. יש לי פנטיום 4 1500 אני יודע שזה ישן אבל בכל זאת איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי לקנות שיתאים לי למשחקים לטווח ארוך אך לא יקר גם, בנוסך אני רוצה להגדיל את הזכירון שלי.. אבל אני מתלבט בין 512 לג'יגה מה יותר כדאי ואם אפשר הסברים ופירוט עליהם. תודה רבה רבה לעזורים.

• 4 תגובות
    • 484 צפיות
  21. Started by tazmnia,

אנשים יש לי לוח אם של ARISTO מסוג AM-639BX-S ואני לא מוצא עדכון מתאים בחיית תעזרו לי פה

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  22. Started by SOLIDUS SNAKE,

יש לי את הלוח של ASUS P4S533 ויש לי את הASUS PROBE אך הוא לא כותב לי שום דיאגנוסטיקה על מאורר המארז ומאורר ספק הכח ואני רואה שיש אפשרות לעשות עליהם MONITORING אז אם משהו יודע שיענה לי בבקשה.

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  23. Started by BubbaJ,

בקרוב אני קונה iPod , ורציתי לדעת אם הלוח אם שלי תומך פיירויר , או שאני צריך לקנות מתאם של USB?

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  24. Started by neo21,

שלום חברים. אני מעוניין לרכוש מעבד לוח וזיכרונות. המחשב יריץ XP 64BIT עם אופציה לשידרוג לויסטה, יש לי שני הרדיסקים שאני לא יכול לותר עליהם כונן CD וצורב DVD משמע על הלוח חייב להיות שני בקרי IDE בנוסף ל-SATA כמו כן תמיכה במעבד דואל. המחשב משמש בעיקר לעבודה עם סרטים (צריבה, המרות DIVIX-DVD ) הורדות וקצת משחקים. תקציב לכל הסט כ - 1500ש"ח. תודה מראש לכל העונים.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Monopoly,

האם הכרטיס קול בכרטיס הנ"ל תומך EAX? אם לא, לאיזה לוחות יש כ.קול תומך?

• 5 תגובות
    • 788 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.