עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. הנה תמונה מדגימה: וככה זה עם כל חלון שאני מזיז מעל חלון אחר (לא רק על הסירטון) נשארים עקבות של החלון שאותו הזזתי. ממה יכולה לנבוע הבעיה כי בודדתי את עניין הכרטיס מסך (חזרתי לעבוד עם המובנה) ואני בטוח שלא הייתה את הבעיה הזאתי בעבר מה דעתכם?, בגלל מה זה?

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  2. Started by 00Amir,

במחשב שלי היום יש מערך של 2 כוננים ברייד1 שיושבים על הבקר של הלוח אם, אני רוצה לשדרג את המערכת שלי ולהחליף לוח אם ומעבד, אם אני שומר על המערך רייד 1 בלוח אם החדש? בדר"כ צריך למחוק את הכוננים בהגדרת מערך חדש.. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  3. Started by צפיד,

מבקש המלצה ללוח טוב (תושבת 775). דרישות חובה: תמיכה בRAID 0 ESATA תמיכה בלפחות 8GB RAM בתדר 1066 תקציב:800 שקל

• 10 תגובות
    • 926 צפיות
  4. OK אז ככה יש לי עכשיו מעבד amd 1.1 t-brid mb: asus a7v333 זכרונות memory:twinmos 512 3200 +256 micron 2700 טוב קיצור אתם יכולים לראות את שאר החלקים ב "מפרט המחשב" שלי. יש לי אופציה לקחת את ה xp 2500 ולתת חבר שלי את את ה 1.1 שלי והוא יתן לי את ה HD שהוא 30 גיגה (תמיד אנחנו עושים החלפות כאלו ) ואופציה שניה זה לקנות הרדיסק חדש של 120 גיגה.... אני פשוט לא יודע מה לקחת... המטרה שלי היא משחקים ....אבל הבעיה היא ש אני מפחד ואני לא יודע אם יצא איזה משהו טוב בקרוב שאז אני יתחרט נגיד על זה שקניתי את ה xp2500 ..... מה אתם אומרים?? לחכות עוד קצת זמן שאולי ירדו המחירים או יכנס איזה מעבד חדש....וביינתיים לקחת HD טוב או ללכת על ה xp 2500 ??

• 10 תגובות
    • 926 צפיות
  5. דור ה-NUC החדש מוצג רשמית, עם עיצוב מוכר ומבחר חיבורים חיצוניים מתקדם יותר לכתבה

6. שלום לכולם זה המפרט שלי WD 250 ג'יגה SATA2 מעבד E6300 מארז גיימרים +450 WAT זכרונות 2 ג'יגה צורב DVD*18 אני מבקש המלצה ללוח אם תואם שתומך בדברים הבאים: 4 סלוטים אם יש- ועד 4 ג'יגה RAM. כרטיס מסך מובנה מינימום 128MB לפחות 3 כניסות (לכרטיסי רשת כרטיסי מסך וכד') כרטיס רשת מובנה על הלוח אם תמיכה ב5.1 ערוצים. תודה רבה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 926 צפיות
  7. Started by Sarm1x,

ערב טוב לכולם! אני מחפש הרבה זמן קירור למעבד I7 תושבת 1150 ולא מוצא משהו טוב וכמובן משתלם. אני אשמח להמלצות ורצוי שיהיה בסכום 200 - 350 ש"ח תודה ענקית לעוזרים!

8. אני מתעניין בשידרוג המחשב שברשותי יש לי לוח אם ASUS M2N-E עם מעבד +athlon x2 3800 ו 8ג'יגה ram לצרכי גלישה באינטרנט ואופיס וכן תכנות (מעוניין להריץ מכונות וירטואליות של sharepoint) אני מתעניין בשידרוג המעבד ל AMD Phenom x4 945 3.0GHz אך אינני מצליח להשיג, מישהו יודע היכן אפשר להשיג זאת? כמו כן אופציה אחרת יש לי מעבד intel core quad q8200 שהיה לי במחשב של acer aspier x1700 שהלך לו הלוח ועל כן חשבתי על לוח עבורו אבל שתומך ב ddr3 ב 16 ג'יגה או יותר אם יש לכם המלצות על לוח כזה אשמח לקבל. כמו כן אם יש לי דיסק קשיח sata 3 האם שווה להשקיע בבקר חיצוני כלומר בכרטיס הרחבה בכדי שהדיסק יעבוד במלוא המהירות? תודה מראש לכל העונים והעוזרים וכן אני מודע לכך שהמעבדים שציינתי הינם ישנים.

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  9. חברים שלום. רציתי לברר משהו. רציתי לדעת שבעת שאני מרכיב מחשב האם ישנה חשיבות מירבית של תאימות מבחינת FSB של לוח האם והמעבד. האם המהירויות צריכות להיות זהות לחלוטין או שאפשרי שיהיו שונות. - שהמעבד יהיה יותר גבוה או לולח האם. וגם אשמח לדעת מה משתנה אם הם לא תואמות. תודה רבה מראש לכל העוזרים.

• 12 תגובות
    • 926 צפיות
  10. זה כרגע המפרט שלי: 774 מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤1,356 1 כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ¤458 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI ¤539 לוח אם ASUS P5QL-E ¤253 1 קרור למעבד Thermalright HR-01 PLUS --- ספק כוח של אנרמקס 485 וואט 80% Efficiency דגם: eg495p-ve-24 --- ההמלצה של הלוח מחברי הפורום.. והוא מיוחד לאוברקלוק להגיע כמה שיותר קרוב ל 4גיגה הרץ התקשרתי לסקיפיסי ואמרו לי שאין להם את הלוח-אם במלאי וזה יהיה עוד שלושה ימים ואמרו לי גם שלא כדאי לי לקנות את הלוח הזה: ¤539 ¤539 1 לוח אם ASUS P5QL-E במקום זה לקנות אחד משני אלה ליותר ביצועים באוברקלוק: ¤478 לוח אם DFI BloodIron P35-T2L ¤738 לוח אם DFI LANParty DK P45-T2RS …

• 13 תגובות
    • 926 צפיות
  11. שלום רציתי לשאול מה הבדל בין שתי הדגמים שציינתי בכותרת? מי מביניהם עדיף יותר? והאם שתיהם מתאים למעבד phenom 720 ?

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  12. Started by stardust,

אני לפני קניית מחשב חדש של AMD, ואני מתלבט איזה לקנות. פרט לצריכת האנרגיה האם יש איזה יתרון בקניית מעבד 65NM ? המעבד הכי חזק שמצאתי היה 4800 , מישהו יודע איפה אפשר לקנות את ה 5000 ?

• 14 תגובות
    • 926 צפיות
  13. Started by zeev1,

מה דעתכם על בחירת לוח האם הרשום במפרט מתוך אלו של H55 , האם הלוח Gigabyte GA-H55M-S2H גם מתאים ? וזאת לצורכי צפיה בסרטים ושימוש בתוכנות OFFICE ללא משחקים אני מעדיף אינטל מהסיבות הבאות 1. המעבדים פחות מתחממים וזה פרמטר חשוב בתנאים אצלי 2. החנויות ומעבדות המחשבים שדיברתי איתם מכירים יותר ומעדיפים לעבוד עם רכיבי אינטל . Intel Core i3 530 Socket 1156 2.93Ghz 4MB Tray, יחידות 1 ₪534 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1599 Gigabyte GA-H55M-S2 H55 CHIPSET, יחידות 1 ₪404 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2076 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪400 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1921 צורב LG GH24 SATA x 24 Black, יח…

14. היי לכולם 2 שאלות ברשותכם: 1-האם הלוח אם הזה:ECS RS485 2XDDR533 מתאים למעבד AMD ATHLON 3200 AM2 ? 2-השאלה היותר חשובה איך הלוח אם הזה? השימוש של המחשב הוא לצורכי אופיס,אינטרט,וסרטים,בלבד. המלצתי לאותו אחד שקנה את הלוח אם הזה לקחת את הלוח אם הזה של אסוס: M2NPV-VM או הלוח אם הזה של ג'יגהבייט:?M51GM-S2G AM2הוא טען שהמוכר מחשבים שמכר לו את המחשב אמר לו:שהלוחות שהצעתי לו הם לוחות יותר מדיי טובים לצרכים שלו וחבל על הכסף. הוא נתן לו את ה-ECS ואמר לו,שזה לוח אם מעולה ואמין לצרכים שלו. אין לי ספק שהוא צחק עליו,רק רציתי רק לדעת עד כמה הלוח הזה באמת אמין וטוב ..או בעצם מה אתם חושבים עליו? בתודה מראש שי נ.ב-יש לכם מושג כמה עולה הלוח אם הזה,פשוט חיפשתי בזאפ ולא מצאתי אותו .חשוב לי …

• 14 תגובות
    • 926 צפיות
  15. עריכה: אני רוצה לקנות זכרונות חדשים ואני רוצה לדעת מה ההבדל בין זכרונות עם DDR לבין זכרונות עם DDR2?? וכן עשיתי חיפוש אבל יש שם 17 דפים מפוצצים. עכשיו השאלה יותר מובנת??

• 7 תגובות
    • 926 צפיות
  16. בקצב שיא וחודשים בודדים לאחר צאת מעבדי Ryzen 9000, מגיע Ryzen 7 9800X3D של AMD לחבוט במה שנשאר לאינטל להציע בתחום הגיימינג ומביא איתו ביצועים שטרם ראינו: מעבד בסקירת ביצועים אקסקלוסיביתלכתבה

17. Started by yalkobi,

אני מעונין לקנות מחשב חדש גלישה בעיקר מה יהיה עדיף מעבד חזק כדוגמת I5 או לרדת במעבד I3 ובהפרש לקנות כונן SSD

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  18. Started by I7210I,

שלום איך אפשר לדעת מה המגבלה של תדר הזכרונות שאפשר לשים למעבד בלי שיש לי את המעבד ביד? ואיזה מעבדים מחזיקים כיום באופציה לשים זכרונות במהירות 3000+ תודה רבה

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  19. Started by SpiritKnight,

אביט החליטה להעביר את כל יצור לוחות האם שלה לחברת ECS(גם יצרנית לוחות אם). בהתחלה המחשבה היתה להעביר רק את הלוחות הזולים, אבל מסקנת מנכ"לי ABIT היתה שכל המפעלים יועברו לחברה זאת. ABIT לא קיימת עוד כפי הנראה :'( :'( :'(

• 4 תגובות
    • 926 צפיות
  20. היי ראיתי שהמעבד יכול להגיע למהירות 2.93 GHZ מ 2.4 GHZ , איך אני מגדיר זאת?

21. אהלן המחשב מזהה רק 960 מתוך 1024 מתוך הזיכרון. בתוכנת הניטור siw רואים שהמקסימום של הזיכרון הוא 1024 בתוכנת aida רואים 960 מה יכולה להיות הבעייה? האם צריך לפרמט? תודה

• 11 תגובות
    • 926 צפיות
  22. חשבתי שיש לי במחשב הנוכחי כרטיס זיכרון (2 ג'יגה) של קינגסטון בעוד שמסתבר שיש לי כרטיס זיכרון של value OCZ 2 GB 800mhz DDR2 5-6-6-18 יותר נכון 5-6-6-15 ומסתבר שכרטיסי זיכרון של OCZ לפחות מאותו סוג לא זמין בכל חנות ומקום וגם יחסית יקר לכרטיסים של חברות אחרות (למשל קינגסטון או G.SKILL) השאלה שלי היא כזו אם אפשר לשים כרטיס של חברה אחרת בעל מפרט זהה למשל של G.skill או של קינגסטון ושהזכרונות יעבדו בדואל צ'אנל....? נשמע קצת מופרך לא? אבל עדיין זה אפשרי?

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  23. Started by none,

האם אפשר לחבר את הספיקר שעל הלוח האם לתוך הכרטיס קול?

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  24. שלום לכולם, לאחרונה החלטתי בשדרוג למערכת שברשותי ורכשתי מעבד אינטל Q9550 חדש. חשוב לציין שכבר עכשיו (לפני השדרוג) אני עובד עם OC די רציני (E2140 1.6 @ 3.2 Ghz) על קירור מים וגם במעבד החדש אני שואף ל OC כמה שיותר גבוה. כרגע אני עובד עם זכרונות OCZ DDR2 2X1GB 800MHz EL Platinum XTC 4-4-4-15. אני מעוניין לשדרג ל 4GB. ועכשיו השאלות: האם עדיף לי לקנות סט חדש של 2X2GB או שאני יכול באותה מידה פשוט להוסיף סטיק אחד של 2GB למערכת הקיימת? או אולי עוד שניים של 1GB? וגם לגבי הזכרונות עצמם? איזה תדר כדאי לי לקנות? כמה CL? אני מודע לזה שאם אני מוסיף לזכרונות הקיימים עוד מודולים אז תמיד אני אעבוד במהירות הנמוכה ביותר. הערת אגב: בתקופתו, כשביצעתי את ה-OC בפעם הראשונה, כמה חברה פה בפורום א…

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  25. חבר שלי צריך מחשב לעבודה יומיומית עם MATLAB והרצת סימולציות די כבדות. כרגע למשל עם מעבד Q9400 חלק מהסימולציות רצות במשך דקות ארוכות. מדובר בהרבה חישובים מתמטיים וכו'. עקרונית הוא מוכן להשקיע 5K במערכת כולה, אבל הוא היה מאוד רוצה לחסוך אם הפגיעה בביצועים היתה זניחה. חיפשתי השוואות עבור התוכנה הזו ספציפית אבל לא מצאתי משהו מהזמן האחרון. השאלה שלי היא האם לשימושים כאלה הבדלי הביצועים יהיו משמעותיים, נניח עבור אחד המעבדים החזקים של AMD לעומת מערכת I5 או I7 של אינטל?

• 3 תגובות
    • 926 צפיות

דיונים חדשים בפורומים