עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by eliXir,

לחבר שלי יש: Intel 1.6GHZ 256RDRAM Radeon9600PRO עם מערכת הפעלה של ווינדוס 2000, ואין לו 100FPS במשחק קאונטר סטרייק, מה שלא אמור להיות. לפי דעתי, זה בגלל הלוח אם: intel D850MV. מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  2. אני בונה מחשב ביצועים להפקת מוסיקה (עדיין לא החלטתי אם אשתמש ב XP או VISTA, אבל ארצה להשתמש ב Cubase 64 וכן במערכת הפעלה 64 ביט). בכל אופן, יש לי כמה שאלות טכניות כדי להבין יותר טוב איך הדברים עובדים. אני מנסה להגיע לתאימות מקסימלית בין הרכיבים כדי למצות את היכולות, שלא יהיה OVERKILL במשהו: 1) חשבתי ללכת על ה Q9550, ראיתי שיש לו 12MB Cache. ל Q9400 יש לעומתו, רק 6MB. עד כמה חשוב העניין הזה? עד כמה הCache משפיע על ביצועים? 2) שני המעבדים שהזכרתי מגיעים במהירות 1,333MHz. האם זה נכון לומר, ככלל, שהזכרונות שכדאי לי לבחור הם כאלו שיהיו באותה מהירות של 1,333 (כדי להשיג ביצועים אופטימליים)? או שאם אבחר מהירות גבוהה מ-1,333 ייתכן מצב של שיפור בביצועים? (אני מניח שאפשר לשאול שאלה…

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  3. Started by dan1111,

שלום, רציתי לקבל התייעצות לגבי איזה לוח אם עדיף לקנות עבור מחשב חדש עם דואל קור 2 וג'יגה זיכרון. אני ממש לא צריך משהו פצצתי, אבל הבנתי שעדיף לי להשקיע קצת ולקנות Intel P965 במקום ה-945. ABIT AB9 http://www2.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AB9&fMTYPE=LGA775 ABIT AW8D http://www.abit.com.tw/page/mi/motherboard/motherboard_detail.php?DEFTITLE=Y&fMTYPE=LGA775&pMODEL_NAME=AW8D GIGABYTE ?965P-S3 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2321 (שלושתם באותו טווח מחירים פלוס מינוס) בנוסף, גם נתקלתי בלוחות אם של INTEL שהם יותר זולים (די משמעותית) לפי מה שראיתי כמו: DP965LTCK DG965RY…

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  4. Started by Guy950,

הביאו לי במתנה 2GBx2 800Mhz DDR2 של Kingston והוספתי אותם לזיכרונות הקיימים במחשב ככה שבסך הכל יש עכשיו במחשב 8GB. אחרי שהוספתי את הזיכרונות שמתי לב שלפתע נעלמו לי 4GB מהמחיצה של הווינדוס בהארדיסק וכדי לבדוק שזה לא זה, הוצאתי את הזיכרונות והנה הזיכרון חזר למחיצה. איך זה הגיוני ולמה זה קורה?

• 8 תגובות
    • 901 צפיות
  5. אני זקוק ליעוץ בבחירת לוח אם למפרט הבא: מעבד: intel core 2 duo E6420 2.13 Ghz conroe 4MB cache זיכרון: g.skill2048MB (1024MBX2) DDR2 667Mhz הארד דיסק: seagate 250 GB SATA II 16 MB 7200RPM צורב: asus DRW-1814BLT lightscribe חיבור sata כרטיס מסך: nVIDIA GeForce 8600GT 256MB PCIe מארז - HEC Compucase CI-6A19 Black and Silver + ספק 500W מסך - ViewSonic VP 930 b לא מעוניין ב OC אין צורך גם בלוח עם SLI. תודה!

• 10 תגובות
    • 901 צפיות
  6. שלום, אני מחפש שילוב של לוח אם ומעבד באיזור ה-800-900 שקל. אני מעוניין לבצע אוברקלוקינג. אשמח לשמוע את ההצעות שלכם ! תודה.

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  7. צריך לוח אם ל 6400 שנראה טוב ועושה עבודה טובה

• 11 תגובות
    • 901 צפיות
  8. Started by oshri,

מבקש את עזרתכם בהמלצה על לוח אם אני רוכש מחשב עם מעבד AMD2400 xp רציתי לדעת איזה לוח הכי מומלץ gigabite 7vax asus a7v8x kt-400 או abit nf7 nforce2 אודה לכם מאוד על המלצותיכם - אושרי דיין

• 6 תגובות
    • 901 צפיות
  9. שמתי לב שבלוחות החדשים כתוב שיש מאיץ גראפי מובנה בצ'יפסט וגם במעבד אינטאל החדש יש מאיץ גראפי.(h67+i5 2500) איזה מהם יעבוד דרך היציאת וידאו? יש לוח בלי מאיץ גראפי כדי לחסוך בעלויות? בנוסף אפשרי לחבר 2 מסכים בDVI במערך כזה?(ללא תוספת כ.מסך)

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  10. Started by vacuuuum,

זה נכון שמעבדי amd לא יתמכו ב dual channel אם שתי הזכרונות הם עם צ'יפים שונים? ומה ההבדל בביצועים בין SC ל DC במעבדי AMD החדשים? ואיך אני בודק איזה צ'יפ יש בזיכרון שלי?

• 11 תגובות
    • 901 צפיות
  11. Started by sam514,

מה דעתכם על הזיכרון הבא: זכרונות של OCZ 4 גיגה CL5 http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_vista_performance_gold_dual_channel לעומת זיכרון של G.SKILL DDR2 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=263 איזה מהם עדיף ולמה?

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  12. Started by liortaib,

תקשיבו יש לי בעיה קשה בבחירת לוח אני חייב עזרה דחוףףףף....אז ככה הלוחת הם..... ASUS P5K PRO (QUAD READY) INTEL P35 HD AUDIO ASUS P5K-V (QUAD READY) G33 FSB 1333MHZ VGA HD AUDIO GBL ASUS P5B-V (S775) INTEL 965G DDR2 VGA GBLX2 ASUS P5Q PRO (S775) INTEL P45 HD AUDIO GBL תודה מראש לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  13. מה עדיף ? ‏3x2GB Patriot Extreme Performance Triple Channel‎ Extreme Performance PC3-10666 (1333MHz) Low Latency (7-7-7-20) 780 ש"ח או ‏3x2GB Patriot Extreme Performance Triple Channel‎ xtreme Performance PC3-12800 (1600MHz) Low Latency (8-8-8-24) 785 ש"ח

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  14. Started by EviLeader,

אני מעוניין לקנות לוח אם,זיכרון ומעבד בתקופה הקרובה וחשבתי שאולי בצאת K10 תתכן ירידת מחירים\יהיה שווה לקנות אותו כי הוא כבר "הדור הבא".. אז, מישהו יודע מתי הוא יוצא ואם כן שווה לחכות לו? המחיר שלו יהיה מחיר סביר?

• 11 תגובות
    • 901 צפיות
  15. Started by winner,

עד היום הייתי נעול על "שם" בבחירת לוחות אם - תמיד ידעתי שלוחות של Asus או Gigabyte עדיפים על Asroc או biostar בעקבות התייעצות בפורום המפרטים לגבי מחשב חדש, עלתה השאלה, האם באמת יש עדיפות ללוחות של הייצרנים ה-"נחשבים" על פני ה-"פשוטים" - בעיקר מבחינת אמינות - כאשר מדובר על אותן תכונות ? מה דעתכם ? ואם אני כבר כאן, רציתי להתייעץ לגבי בחירת לוח אם לסוקט 1155 - אני מחפש לוח עם לפחות 6 חיבורי SATA פנימיים, 2 חריצי PCIe x1, רצוי שני חריצי PCI עבור כרטיסים ישנים ואם אתם מכירים לוח מודרני עם חיבור פרללי - אשמח לדעת עליו (למרות שנראה לי שכבר אין דבר כזה ואצטרך להשתמש בכרטיס הרחבה או מתאם מ-USB) לא מתוכנן OC כך שהלוח יכול להיות מבוסס H67 וכמו כן, אין לי צורך בריבוי כרטיסי מסך (אבל…

16. Started by TopSound,

הבנתי שיש בעיה קטנה בלוח האם ASUS P5K-E, ברגע שמתקינים עליו כרטיס מסך "מפלצתי" אז הכרטיס מכסה 2 חיבורי SATA ומונע את הגישה ואת השימוש בהם. השאלה היא איך אני יכול לדעת אילו כרטיסי מסך לא מכסים את חיבורי ה-SATA, בכדי לדעת איזה כרטיס מסך לרכוש? כי למען האמת אחת הסיבות שאני רוצה לרכוש את לוח האם היא 6 חיבורי SATA לעומת רק 4 בדגם הסטנדרטי P5K. תודה.

• 9 תגובות
    • 901 צפיות
  17. יש לי מחשב עם מעבד AMD כפול ליבה וחדש(ראו מיפרט) עובד עם 4 צ'יפים של זיכרונות > כל אחד 1 G חבר שלי אמר לי שישנה בעיה ידועה ? עם AMD שלא מצליח להתמודד עם 4 כרטיסי זיכרון ( ביגלל בקר הזיכרון הפנימי?) והתוצאה תהיה ירידה במהירות ה BUS ? הלוח? הרצתי בדיקת CPU-Z מצורף לינק עם קובץ HTML של הדו"ח המלא ניקרא cpuz.htm http://www.sendspace.com/file/ce7v6h ( צריך להוריד את הקובץ בתחתית הדף / או לפתוח אותו ) אני לא יודע ליקרוא את הנתונים....צריך עזרה בפיענוח : 1. מה המהירות האפקטיבית של הזיכרונות שלי ? 2. מה המהירות האפקטיבית של הלוח שלי ? הBUS ? 3. האם יש בעיה כל זהיא שאפשר ליראות בדו"ח הזה - ביחס למפרט המחשב ? תודה מראש לכל מי שעוזר תודה לכל

• 10 תגובות
    • 901 צפיות
  18. Started by habarbash,

שלום 1: יש לי שאלה בנוגע לDDR - אם מהירות הלוח שלי היא 400MHZ FSB שזאת אומרת 100MHZ QDR , אז איזה מהירות זיכרון אני יצטרך של DDR200MHZ ( כופל את ה QDR ) או זיכרון DDR 50MHZ שהוא במהירות של 100MHZ ( המכפלה של DDR ) , או אוליי זיכרות במהירות של ה FSB ?? 2 : בנוגע ל OC , אם הזיכרון הוא במהירות המינימאלית הנדרשת ( תלוי בתשובה 1 ) , אם אני יעלה את הFSB אני יהיה חייב זיכרות יותר מהיר או שהוא מומהר ביחד עם הFSB ?? תודה רבה .

• 11 תגובות
    • 901 צפיות
  19. עריכה......... איך הזיכרונות האלו DDR II 800Mhz - Life Time Warranty‎ - ‏2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel‎ לעומת אלו OCZ 4Gb Kit DDR2 800MHz PC2-6400 Vista Upgrade 5-6-6-18 OCZ2VU8004GK מה יותר טוב?

• 6 תגובות
    • 901 צפיות
  20. Started by ofir38,

כמו בכותרת אני קונה מערכת מחשב חדשה שתכלול Q9450 ו HD4870 אני מעוניין בלוח אם כמה שיותר טוב למערכת הזאת (כמובן גם OC מכובד) שיהיה אפשרות לRAID וכל הפיצ'רים הטובים האלו. לא משנה לי איזה חברה העיקר חוץ מMSI. תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 901 צפיות
  21. Started by david86,

‏Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB‎ הוא ‏Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB‎? מה יתר משתלם לקנות ? מי יותר טוב ?

• 11 תגובות
    • 901 צפיות
  22. Started by moshe212,

איזה לוח אם תומך ב ddr3 והאם יותר טוב לוח אם p5e delux עדיף מלוח שתומך ב ddr3

• 6 תגובות
    • 901 צפיות
  23. Started by skyhawlk,

אהלן, יש ברשותי מחשב P4 1.4Ghz בן כמעט שנה. יש לו לוח אם "גאריבלדי" של Intel שעושה רק צרות (לא מסתדר עם כרטיס המסך, בקר USBמתנתק ועוד ועוד...) וכנראה שהגיע הזמן להחליף אותו בלוח אם "פנתר" שישרת אותי לפחות שלוש שנים . איזה לוח אם הייתם ממליצים לי? התקציב שלי הוא 120 דולרים ירקרקים.

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  24. פירקתי מיני לפטופ ישן של טושיבה אני רואה את המעבד, אבל איפה השטח אכסון?

25. Started by buuhaa,

היי אני מתעתדת לקנות מחשב שיהיה מבוסס על הקונרו (שייצא כבר...) שאלתי: בין 2 הדגמים 6600 וה- 6700 יש הבדל במהירות השעון, אבל גם הפרש של 200 דולר כמעט ? למה זה, והאם לדעתכם משתלם להשקיע דווקא ב 6700 ? תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 901 צפיות

דיונים חדשים בפורומים