מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,794 דיונים בפורום זה
-
היי רציתי לקנות את הp4pe ונתקלתי בבעיה של מוכרים טיפשים ואי פרוט כמו שצריך בחנויות ובאתר asus הם אומרים שיש את הלוח עם lan .. בלי lan ... ולפי מה שהבנתי עם firewire מה שחשוב לי זה הserial aTa ורציתי לדעת אם משהו נתקל בלוח בדגמיו השונים ועוד שאלה מכיוון שאני חדש לתחום הo/c .. רק צופה מהצד בגלל thunderbird 900 קלוקל איזה זכרון מסדרת ה corsair עלי לקנות על מנת שאני ימשוך אתו ועם הלוח למקסימום כדי לקבל מהירות מקסימלית מהזכרון ביחס ללוח? Corsair CMX256A-3200C2? Corsair CMX256A-3500C2? תודה לכל העונים מראש :-* נ.ב הפעם לא סיבכתי אותכם בשאלות טכניות קשות :smoke:
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 - 1.6 והטמפ' שלו נעה בין 26-30 מעלות (וזה צלזיוס) כדאי לעשות אוברקלוק או לא ? ???
-
- 12 תגובות
- 870 צפיות
-
-
-
90XA-UD3 AM3+, 990X, DDR3 1866, 3xPCI-E, CrossFireX, SLI, HDAudio, GBL האם הוא תמך בSLI?
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
הנה תמונה מדגימה: וככה זה עם כל חלון שאני מזיז מעל חלון אחר (לא רק על הסירטון) נשארים עקבות של החלון שאותו הזזתי. ממה יכולה לנבוע הבעיה כי בודדתי את עניין הכרטיס מסך (חזרתי לעבוד עם המובנה) ואני בטוח שלא הייתה את הבעיה הזאתי בעבר מה דעתכם?, בגלל מה זה?
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
בוקר טוב , אני עומד בפני אפשרות , שייתכן שאני צריך לקנות מחשב נייח חדש לביתי הקט . (יש לי כרגע בבית e7300 לא מומהר שמזדקן לאיטו ) עכשיו כמו תמיד לפני שאני קונה מחשב (או משהו אחר) נכנסתי לאתר של אינטל לראות איזה מעבדים יש ומה ההבדלים . זוהי טבלת ההשוואות מהאתר של אינטל ( בחרתי מעבדים שנראים לי הכי חזקים ) לא זיהיתי שיפור מלבד צריכת חשמל יותר קטנה , 22 נמ במקום 32 נמ (פיזית יותר קטן ) ומעבד גרפי מובנה יותר חזק . עכשיו ברוב המחשבים הביתיים יש מעבד גרפי חיצוני , הגודל לא ממש משנה כי הרי הכונן לא נהיה יותר קטן .. ובקשר לצריכת חשמל - לא נראה לי ממש אקטואלי (הרי עוד שעתיים של מזגן , נראה לי , מגיעה להבדל של הצריכה השנתית בין המעבדים ) האם בתור צרכן עדיף לי לקנות משומש מדור 2 , ע…
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי לוח אם Foxconn A88GMV בנושא הזכרונות כתוב: Memory: Dual channel DDR3 1600(oc)/1333/1066 x 4 DIMMs, Max. 16GB כאשר ישנם 4 סלוטים בשני צבעים שונים, וע"פ המדריך שני הימניים בכל צבע ושני השמאליים בכל צבע עובדים בדואל צ'אנל (במקום כל זוג עם אותו צבע, כמו שאני למשל הייתי עושה, אבל לא משנה) התקנתי הבוקר סט זכרונות (במקום הקיים) 2X8gb 1600 Udimm של קינגסטון, בתצורה של דואל צ'אנל. ובדקתי בCPUZ שאומר ככה: Type: DDR3, Size:16384Mhz Channels:Single NBfrequncy:2000Mhz Dram: 667 FSB/DRAM:3:10 CL:9 כרגע ראיתי שתחת SPD אני יכול להתייחס לכל סלוט, אז התדירויות הן: 457, 533, 609, 685 וכל המתחים 1.5 השאלה\ות שלי הן: למה זה מראה לי סינגל צאנל? על הזיכרון כתוב CL10 והמחשב …
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
Intel Quad Core i7 860 2.8 GHz 1156 CPU Processor B1 Lynnfield BV80605001908AK אני יכול קנות אותו ב175 דולר. אני צריך את המעבד בשביל 3 battlefield אילוסטרייטור ופוטושופ
-
- 7 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אהלן יש ברשותי מחשב ישן שעדיין משמש לפעמים לעריכת וידאו. שידרגתי את הזיכרון והספתי 2 כרטיסים כל אחד 2 גיגה. (daul) יש לי עוד את הכרטיס זיכרון הישן שהוא גיגה אחד. רציתי לדעת איך הכי טוב לתקין אותם. לוח האם שלי זה asus p5k se שני כרטיסי הזיכרון החדשים הם 800mhz והישן 660mhz הבנתי שהכי טוב לשים את החדשים באותו הערוץ. אז שמתי אותם על הצהוב ואת הישן על השחור. אבל בתפריט ביוס המחשב מזהה רק 4 גיגה זכרון אשמח לעזרה תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 870 צפיות
-
-
האם הGPU המובנה מספיק חזק להריץ autocad? של אינטל או של AMD? זאת התוכנה הכי כבדה שתרוץ על המערכת. תודה
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
אני מתעניין בשידרוג המחשב שברשותי יש לי לוח אם ASUS M2N-E עם מעבד +athlon x2 3800 ו 8ג'יגה ram לצרכי גלישה באינטרנט ואופיס וכן תכנות (מעוניין להריץ מכונות וירטואליות של sharepoint) אני מתעניין בשידרוג המעבד ל AMD Phenom x4 945 3.0GHz אך אינני מצליח להשיג, מישהו יודע היכן אפשר להשיג זאת? כמו כן אופציה אחרת יש לי מעבד intel core quad q8200 שהיה לי במחשב של acer aspier x1700 שהלך לו הלוח ועל כן חשבתי על לוח עבורו אבל שתומך ב ddr3 ב 16 ג'יגה או יותר אם יש לכם המלצות על לוח כזה אשמח לקבל. כמו כן אם יש לי דיסק קשיח sata 3 האם שווה להשקיע בבקר חיצוני כלומר בכרטיס הרחבה בכדי שהדיסק יעבוד במלוא המהירות? תודה מראש לכל העונים והעוזרים וכן אני מודע לכך שהמעבדים שציינתי הינם ישנים.
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
רוצים מחשב נייד אימתני עם מעבד משושה ליבות? ב-Eurocom וב-Clevo ישמחו למכור לכם אחד כזה לכתבה
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב שבמקור נקנה למטרת גיימינג ועריכת וידאו, הוא דיי וותיק - הרכבתי אותו לפני 7 שנים. היום משמש בעיקר לצורכי עבודה ואינטרנט (3 מסכים והמון טאבים של כרום) לאחרונה הוא פתאום נהיה ממש איטי בגלישה בכרום כשיש הרבה טאבים, אני מרגיש שמשהו נדפק בRAM (עד לפני חודשיים היה מריץ 100 טאבים פתוחים כמו כלום, היום אחרי 30 כבר מתחיל להיות תקוע) חשבתי לקנות זכרונות חדשים, אני חושב שאלך על 2X8GB, אבל אני פחות מעודכן כבר בעולם הזה ולא נעול מה יהיה נכון לרכוש, לכן אשמח לעזרתכם. בתכלס התקציב שלי הוא המינימום הנדרש, אני רוצה שזה יהיה הכי cost effective שאפשר, כנראה יישאר איתי לעוד הרבה שנים עכשיו. יכול להיות שיהיה נכון להחליף רק אחד מהזכרונות …
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
השקת דור ה-Ryzen השלישי מתקרבת במהירות - ואיתה דור חדש של לוחות אם מבוססי ערכת השבבים X570 לכתבה
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
- 1 follower
-
-
קודם כל רציתי לדעת מה הלוח המקביל שלו ב GIGABYTE ההתלבטות שלי היא האם אני צריך את הלוח הזה. הדרישות שלי הן: יכולת המהרה במעבדי Socket 1155 USB3 קדמי כרטיס קול מובנה טוב שימוש בליבה הגרפית של המעבד (ללא כרטיס מסך). תמיכה בכרטיס TV שדורש PCI EXPRESS *1 או*4 או *8 או *16 או אולי אחר בעתיד (לא יודע עדיין איזה) שיהיה נוח לשים מאוורר מוגן 2 בלי לחסום את כל הלוח שמירה על יכולת שדרוג של הזכרונות, אגב לא ברור אם לשמור על יכולת שדרוג ולא לקנות כבר עכשיו כשיש דברים כאלה למשל Transcend AxeRam 4GB Kit DDR3 2000Mhz CL9 1.6v,₪343 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2393 איזה כרטיס יכול להתאים לי? אם אפשר המלצות גם ל- GIGABYTE וגם ל- ASUS תודה
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
עד היום הייתי נעול על "שם" בבחירת לוחות אם - תמיד ידעתי שלוחות של Asus או Gigabyte עדיפים על Asroc או biostar בעקבות התייעצות בפורום המפרטים לגבי מחשב חדש, עלתה השאלה, האם באמת יש עדיפות ללוחות של הייצרנים ה-"נחשבים" על פני ה-"פשוטים" - בעיקר מבחינת אמינות - כאשר מדובר על אותן תכונות ? מה דעתכם ? ואם אני כבר כאן, רציתי להתייעץ לגבי בחירת לוח אם לסוקט 1155 - אני מחפש לוח עם לפחות 6 חיבורי SATA פנימיים, 2 חריצי PCIe x1, רצוי שני חריצי PCI עבור כרטיסים ישנים ואם אתם מכירים לוח מודרני עם חיבור פרללי - אשמח לדעת עליו (למרות שנראה לי שכבר אין דבר כזה ואצטרך להשתמש בכרטיס הרחבה או מתאם מ-USB) לא מתוכנן OC כך שהלוח יכול להיות מבוסס H67 וכמו כן, אין לי צורך בריבוי כרטיסי מסך (אבל…
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
i7 2600k זה הסימון של sb(לדוג'), איך נזהה את המעבדים החדשים?
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
ת'אמת שרק ברגע שקלטתי שה COD Black Ops לא עובד לי על המחשב בהגדרות נמוכות אפילו הבנתי שהגיע הזמן לשדרג קצת. נכנסתי ל CAN YOU RUN IT והנה גם הפרטים על המחשב שלי וגם הסיבה שאני בינתיים רוצה לשדרג רק את המעבד: מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
אתמול בלילה עדכנתי ביוס ב-Gigabyte UD2 לגרסא הכי מעודכנת (F11) ופרמטתי לאחר מכן, הכל נראה בסדר. Gigabyte רשמו בעדכון של הביוס שכביכול יש ניצול טוב יותר של הטורבו בוסט של אינטל, אז בדקתי את העניין עם SuperPI ויצא שדווקא אני מקבל תוצאה נמוכה יותר, לא עשיתי מזה עניין גדול עד שקלטתי משהו, הטורבו לו עולה על 2.8Ghz (אמור להגיע ל-3.2) אפילו בזמן שאני מפעיל את ה-SuperPI. הנה תמונה (אפילו גם בזמן דיפרגמנטציה שעשיתי ברקע): Uploaded with ImageShack.us
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום לכולם לאור יציאת הDX11 חשבתי לשדרג את המחשב שלי ואני צריך יעוץ... אוקי אז נתחיל המערכת שיש לי עכשיו היא.. CPU; INTEL CORE 2 DUO E6750 2.66GHZ MOTHERBOARD; ASUS P-35 P5KR GPU; HD4890 VAPOR-X 1GB ברצוני לשדרג למערכת הבא : Phenom II x4 Quad-Core 955 Socket AM3 3.2Ghz 45nm Tray M4A785D-M PRO AM2+, AM3, 785G, DDR2 1066, VGA ATI HD4200, HDMI HD 5770 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E כמובן הכול מחנות KSP. מחיר כול המערכת היא 2365 עם יכולת של חריגה ב-200 עד 300 שקל לא יותר השאלה שלי היא העם כדי לי לשדרג או שעדיף כבר לעשות OC למערכת שלי ורק לקנות כרטיס מסך חדש? תודה רבה לעוזרים וזה ממש דחוף לי תודה
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
הצלעות קירור מצופות זהב או כסף בזכרונות DDR3 באמת מועילים משמעותית או סתם בקטנה ?
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אתמול בשעה טובה שדרגתי את המחשב,,,, הלוח זה GIGABYTE P55A-UD3 REV1 המעבד I7 860 עם הקירור של מוגן 2 הזיכרון של G.SKILL 1600MHZ ארבעה סלוטים של 2 ג"ב וכרטיס מסך של ספייר מדגם 4830. מערכת הפעלה ווינדוס 7 64 ההרכבה וההתקנה הלכו חלק עד ש,,,,,הפעלתי את המחשב ונכנסתי לביוס הביוס מזהה את כל ארבעת הזכרונות אבל משתמש רק ב4 ג"ב הווינדוס עצמו רושם 8gb (3.99 usable) עשיתי עדכון לביוס ועדיין אין חדש,,,,,יש למישהו רעיון בפתירת התעלומה? בברכה, אורי [br]פורסם בתאריך: 12.07.2010 בשעה 17:14:45 עוד שתי תמונות מהביוס [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום, מאוד אשמח לדעת מה הגרסה האחרונה של המעבד AMD Phenom II x4 955 תודה !
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אם אני שם על לוח שתומך רק ב-dual שלושה כרטיסים של זכרונות, זאת אומרת 6g זיכרון (2gX3) האם אמורה להיות בעיה כלשהיא? זה לא נראה לי כל כך הגיוני אבל מישהו אמר לי שיכול להיות עם זה קצת בעיות... תודה!
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
מטרת ההחלפה היא ממעבד vinice 3200 לכפול ליבה היא בשל כך שהשימוש העיקרי של המחשב הוא עבודה במקס ורינדורים האם בכלל אני ארגיש שיפור ואם כן באיזה מעבד עדיף? שניהם כפולי ליבה לכול אחד נתונים קצת שונים והם במחיר די דומה אני פשוט רוצה לקנות ביומים הקרובים ואשמח לתשובה יש לי לוח עם סוקט 939 ולכן השאלה על השנים הספיציפים הללו ולא על מעבדים אחרים אודה גם על הסבר קצר למה אחד עדיף על השני תודה ויום טוב
-
- 10 תגובות
- 870 צפיות
-