מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,794 דיונים בפורום זה
-
מדובר על זה http://www.intel.com/products/processor/corei7EE/index.htm?iid=prod_desktopcore+body_corei7-965ex ב KSP המעבד מתומחר ב 5090 ש"ח. אין לי מושג כמה הדברים האלה מבוקשים, ולכן אני פונה אליכם המומחים. האם יש אנשים שקונים מעבדים כאלה?
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
התחלתי ללמוד Threads ושאלתי את המדריך לגבי מעבדים מרובי ליבה. הוא אמר שב- Dual Core שני מעבדים לא באמת עובדים ביחד אלה שבזמן שאחד המעבדים לא פועם, השני פועם במקומו. אחד האנשים בקורס שלי אומר שב-i7 כל מעבד מסוגל להריץ שני ת'רדים במקביל... מה מכל זה נכון? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
-
המעבד AMD ATHLON IIX2 250 מקבל מתח גבוה למרות שאני לא ב O.C הגדרתי בביוס הכל על AUTO ולמרות זאת המתח הוא 1.47 וגם ביצעתי איפוס לביוס +עידכון ביוס גירסה F8 ל F9E ועדיין אותו המתח [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
כשאני מעלה את המחשב זה מראה לפעמים 6*266 ולפעמים 8*200. אם אני נכנס לביוס אי אפשר להגדיר את הדברים האלה ידנית. הלוח שלי: PSLP-LE יש למישהו מושג למה זה קורה? והאם זה אומר שיש כאן בעיה? (המחשב נכבה אחרי כדקה, ואני מנסה להבין אם התופעה שהצגתי קשורה לזה) בשלב זה אני לא מעוניין להתמקד בבעיה אלא בתופעה שהצגתי. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
http://www.sapphiretech.com/en/products/mainboards_specifications.php?gpid=131 האם הלוח הנ"ל של ספיר טוב יותר מ http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=278
-
- 9 תגובות
- 873 צפיות
-
-
האם מישהו יודע מה הם היתרונות של 2 מעבדי זאון והאם הם שוים את הכסף המעבדים מיועדים לעריכת וידאו ומעבדי זאון הם המומלצים באתרי התוכנה היכן ניתן להשיג אותם בארץ ומה המחיר שלהם אם אני רוצה 2 של 3 ג' וכן איזה לוח מומלץ בשבילם
-
- 9 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב קצת (הרבה)ישן בבית שהיה בו פנטיום 3 500 עם 64mb זיכרון החלטתי להסב את המחשב ל HTPC ולכן הוספתי לו עוד 128 mb זיכרון סה"כ 192 ואת המעבד החלפתי לסלרון 950MHZ כרטיס המסך הוא TNT2 ולוח האם הוא משהו לא מזוהה עם צ'יפ של VIA עכשיו הבעיה היא שלפני ששדרגתי את המחשב הסרטים היו מתנגנים עליו בצורה קטסטרופלית ועכשיו לאחר השדרוג הסרטים עדיין מתנגנים באותה צורה ישנו שיפור קטן מאוד מאוד והשאלה שלי היא האם יכול להיות שהסלרון הזה לא יכוול להריץ סרטים בצורה חלקה או שאוליי יכול להיוות שהבעיה נובעת מהתנגשויות על הלוח אם אני רוצה לציין שהמחשב רץ עם WIN XP PRO וברקע לא פועלת שום תוכנה כגון אנטי וירוס אשמח לקבל תשובות כיצד לפתור את הבעיה תודה מראש יוסי
-
- 9 תגובות
- 872 צפיות
-
-
-
קניתי היום SEMPRON 2200, ולוח אם של GYGABYTE, מדגם GAA-K8NS. עד כמה שאני יודע שניהם סוקט 754 ולכן לא אמור להיות בעיה - ובכל זאת - זה נראה כאילו המעבד יותר גדול מהתושבת (שנמצאת על הלוח אם) שבה הוא אמור לשבת. למישהו יש רעיון מה הבעיה? אני מוסיף תמונה. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אנשים כמו שאמרתי אני מחפש מחשב למוזיקה ואני נעול על המיפרט הבא: מעבד AMD Athlon 64 3500+ 2000FSB 512KB S939 BOX קירור Zalman Cpu Cooler CNPS7000B-Cu LED לוח אם MSI K8N Neo2 Platinum nVIDIA nForce3 Ultra Socket 939 זיכרון OCZ EL DDR PC-3200 Platinum Rev 2+Ocz DDR Booster 2 400MHZ DDR CL 2-2-2-5 Available in 512MB and a 1GB (2x512MB) Optimized Kit Unbuffered Mirrored Platinum Copper Heatspreader Lifetime Warranty 2.75 Volts 184 Pin DIMM דיסק קשיח SAMSUNG 160GB 8MB SATA/150 7200RPM HDD SP1614C כרטיס מסך Gigabyte RADEON 9250 VIVO, DVI 128MB כונניםFLOPPY Sony + ASUS CD-ROM מסך 17'' 786 PF FLAT MAG מארז 2 מאווררים Antec Super Lanboy ספק T…
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
-
-
יש לי לוח אם GIGABYTE P35-DS3L והחום של הלוח אם(chipset ) מגיע ל 55C בעבודה זה לא קצת חם בשביל לוח אם?? אצל חברים שלי החום בלוח אם לא עובר את ה 30C (לא אותו לוח אם) השאלה שלי היא האם חום זה נורמלי ללוח אם ?והאם זה משפיע על הביצועים של המערכת ?
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אז ככה, 2 שאלות על הנושא הזה: 1. יש לוח מסוג abit nf7-sl v2.0 עם מעבד amd athlon xp 2500 ואני רוצה לדעת אם הלוח תומך בECC-Registered או לא, מישהו יודע ? 2. ונגיד והלוח לא תומך בפיצ'ר הזה של הזכרונות, אם אני אשים לו זיכרון של ECC-Registered, אז הוא יעבוד אבל ללא הECC-Registered ? או שלא יעבוד בכלל ? רק לצורך ההמחשה, ECC-Registered אומר שהרג'יסטר של הזיכרון "מחזיק" במידע למשך מחזור שעון אחד לפני שהוא עובר ללוח אם. זה נועד בעיקר לשרתים (אבל יש את זה גם בשוק הבייתי) בשביל אמינות ונגישות במהירות גבוהה. (יחסית כן ? הזיכרון שאני מדבר עליו הוא ddr 400 pc3200)
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שמעו אני יודע מה זה SLI ו- CrossFire אבל רק בכרטיסי מסך... ( זה טכנולוגיות של NV ו ATI לריבוי כרטיסי מסך.. בלה בלהה בלה) אבל מה זה בזיכרונות של OCZ י? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7033 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7743 מה זה? מה הקטע?
-
- 11 תגובות
- 872 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת, אני מתלבט בין 2 הלוחות הבאים. איזה מהם עדיף לOC, מה יותר משתלם ומה ההבדל בין 965 לP35? אני אקח את הגרסא של הDDR2 מכיוון שיש בידי כבר זכרונות. המחיר של הלוחות הוא +- אותו דבר. תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 872 צפיות
-
-
כתוצאה מאילוצים, נעלצתי לכבות את האופציה של HT בביוס ולעבוד ככה למשך שבוע שלם, שמתי לב שהטמפ, של המעבד היא בערך 52-54 מעלות וכבר לפחות שבוע שאני עובד עם HT מופעל, והטמפ', על 44-47 מעלות. צירוף מקרים? או שזה באמת ככה?
-
- 8 תגובות
- 872 צפיות
-
-
זה לא בדיוק מפרט, אבל עדין זה מתאים פה לדעתי.... הראם במחשב הישן שלי נהרס, ובגלל שזה RDRAM החלטתי שהגיע הזמן לשדרג (מחשב ישן כמו החיים...) יש לי כל מה שאני צריך במחשב שלי, הדברים היחידים שאני מחליף זה את המעבד, הזכרון והכרטיס מסך (בנוסף למארז חדש) אז.. אני מתלבט בין מערכת מבוססת AMD64 3000+ לבין מערכת עם P4 2.8C המחיר של של מערכת עם מעבד של אינטל יותר זול בערך ב-500 שקל ולכן אני לא בטוח. המחשב ישמש למשחקים אבל גם לדברים אחרים. אני יודע שכמו שקונים אותם, הAMD נותן ביצועים יותר טובים, אבל אני מתכוון לעשות אובקלוקינג והA64 מאוד מוגבל בקטע הזה, לפחות עכשיו. הייתי מת לחכות כמה חודשים לסוקטים הבאים של שתי החברות, אבל זה כבר לא אפשרות. לחכות כמה שבועות בשביל לוח אם מבוסס NF3 25…
-
- 5 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אתם יכולים לרשום איך הם ואם היו לכם בעיות איתם...? כי אני מתלבט ביניהם תודה עריכה: אל תתייחסו למחיר
-
- 6 תגובות
- 872 צפיות
-
-
היי ברשותי 256 מגה זכרון של CRUCIAL PC2100 שעובד על CAS2 בלי בעיות. אני מעוניין להוסיף עוד 256 מגה של זכרון כי אני חש שהמחשב איטי ובעיקר במשחקים החדשים של היום. ראיתי באתר מסוים שרוצים על זכרון MICRON PC2100 256 MEG 250 שקל. שאלתי היא האם אוכל לעבוד איתו על CAS 2 בלי בעיות והאם כדאי להשקיע עוד קצת ולקנות PC2700? ועוד משהו על איזה זכרון אתם ממליצים לי? חשוב עד 300 ש"ח עוד שאלה די קשורה איך למיר? אין תלונות לגבי השירות והמוצרים?
-
- 5 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי חלונות 2000 זכרון 256MB DDR 333mhz kingston ועד עכשיו הכל היה בסדר. היום שדרגתי!!! הוספתי עוד 256 MB של kingston 333mhz זהה לקודם... ומאז המחשב נתקע כל כמה דקות, יש לי חלונות 98 במחיצה אחרת, וגם שם הוא נתקע... הלוח הוא של MSI sis 645 dx וכמו שציינתי הכל עבד בסדר. הזכרון הוא איכותי! של קינגסטון, מגיע באריזה סגורה וחתומה, כלומר..לא אמור להיות "דפוק" בדקתי עם memtest86 והמבחנים הראשונים עברו בסדר ללא שום התרעה עד שהתוכנה עצמה נתקעת... מה עושים??!?! תודה גלעד פנטיום 4 כמובן...
-
- 11 תגובות
- 872 צפיות
-
-
בעת עדכון הביוס המחשב נתקע, וכעת הוא לא עובד כלל. מה עושים? אפשר לתקן או להחליף את הביוס או שצריך לקנות לוח אם חדש?
-
- 9 תגובות
- 872 צפיות
-
-
-
מה זה ה CACHE 1 LEVEL ולמה כשר הרצתי בדיקה ב s@m היה רשום לי נכשל למה
-
- 6 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום לכם העניין מאוד דחוף ונכנסתי לכל הסטיקים שיש, לא מצאתי מה שחיפשתי, גם חרשתי על PANDAS ולא מצאתי שם משהו לקנות.. אז ככה, המסך עושה מסכים כחולים בלי הפסקה וזה משהו שקשור לזכרון, אין טעם לתקן כי כבר הרבה זמן אני רוצה לקנות חדש.. המעבד הוא intel pentium 4 סוקט 478 יש לי כונן קשיח חדש שקניתי לא מזמן עם SATA 2 ואני רוצה לוח שיתמוך בו (לא כמו עכשיו) וגם בישן שהוא IDE יש לי זכרון DDR 400 עם דואל דאטה רייט ואני מחפש לוח שיתמוך בזה (לא כמו עכשיו) הכרטיס מסך הוא AGP אז צריך סלוט כזה.. יש לי 2 CD ROM הנה תמונה אם שכחתי משהו:
-
- 14 תגובות
- 872 צפיות
-
-
:nixweiss:
-
- 16 תגובות
- 872 צפיות
-