עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by chnon,

כשיש ציפצוף והמחשב לא עובד-אני יודע שיש בעיה בזכרונות. שיש בעיה בתצוגה- אני יודע שיש בעיה בכרטיס מסך(במידה והמסך תקין). שהמחשב לא עולה עם רשומה שהארד דיסק תקול-כנ"ל. איזה סממנים יש ללוח אם בעייתי? האם יש תוכנות שבודקות את זה? תודה.

2. Started by LiranUdi,

היי, רציתי לדעת אם זה אפשרי לשלב שני מעבדים, אחד של AMD sempron והשני אני אדע היום.

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  3. Started by benor,

Pentium 4 1.4 Ghz Arithmetich Benchmark Multimedia Benchmark Amd Barton 2500 Arithmetich Benchmark Multimedia Benchmark

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  4. Started by yzmot,

שלום לכולם ביום שישי ביקרתי במעבדת מחשבים והחלטתי לקנות מחשב הבעיה שלי מתחילה שאני יושב בממ"ד והקירות אטומים ולא נושמים מה גם שהחום בממ"ד גבוהה מאוד לפני שש שנים בחרתי בלוח אם של חברת GIGABYTE אחרי שש שנים אני יכול לסכם שהלוח עמד בעומס החום הדרוש לוחות אחרים פשוט נפגעו והקבלים בלוחות הישנים התנפחו מהחום אשמח לדעת איך לוח לבחור למעבד I7 בחרתי נתונים מצוינים וחזקים, במקביל הבנתי שיש ציפים ושביבים אשמח לדעת מה כדאי ומה יתן לי את המהירות הכי טובה והניצול הכי טוב לזיכרון DDR4 אודה לעזרתכם

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  5. היי, אני רוצה להוסיף עוד כרטיס RAM למחשב. זה הלוח אם שלי: http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5KPLCM/#specifications ואני לא בטוח איזה RAM לקנות. ה-RAM שיש לי עכשיו הוא DDR2 1GB 400MHZ, שלא ברור לי כ"כ איך הוא עובד, אם 400MHZ לא מופיע כנתמך בלוח אם. לפי התשובה שלכם לגבי הזיכרון הנוכחי שלי, אדע איזה RAM לקנות. תודה מראש על העזרה.

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  6. Started by LIOR42,

האם שינוים בביוס יכולים לגרום לתקלות במחשב לדוגמא העלמת כרטיס קול

• 8 תגובות
    • 903 צפיות
  7. Started by oren417,

שלום יש לי את המעבד הנ"ל ואני רוצה לקנות gtx 1080 ti האם המעבד יגביל פה?. אני משחק ב1440 144hz ו 4k.

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  8. Started by izhark,

הדרישות העיקריות הם MITX עם USB3, SATA3 (יהיה SSD), ואמינות (גם אם צריך לשלם על זה קצת יותר) לא יהיה OC, RAID ואפילו לא כרטיס מסך אני קונה בחנות ספציפית אז המבחר לא גדול http://www.statuscomp.co.il/index.php?main_page=index&cPath=1_11&f=113:518;107:471;#content שתי האןפציות העיקריות הן http://www.asrock.com/mb/Intel/H77M-ITX/?cat=Specifications http://il.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4338#sp יש איזה סיבה להעדיף את האסרוק, שקצת יותר יקר? הוא גם בלי WIFU שזה תוספת נחחמדה לGB ומה לגבי GIADA - לא שמעתי עליהם, אבל אם הלוח הזה באותה רמת אמינות כמו הקודמים אז אפשר גם את http://www.giadapc.com/products/mainboard/MI-Z68.html

• 7 תגובות
    • 903 צפיות
  9. Started by avraham711,

שלום, הייתי רוצה לקבל חוות דעת על הזכרונות האלה:2 כאלה : http://www.tms.co.il/product/103921 כזה : http://www.tms.co.il/product/11866אשמח להסבר עליהם שניהם מתאימים ללוח אם שאלה נוספת והכי חשובה נאמר לי שהHYPER X עובד במתח לא טוב ולכן לא כדאי לקנות אותו האם זה נכון ובאמת יש איתו בעיות מסוימות? ודבר נוסף הייתי רוצה לקבל חוות דעת על הלוח אם הבא: Gigabyte GA-Z77-DS3H לא יבוצע מערך כרטיסים אך יבוצע OC למעבד (3570K) Gigabyte GA-Z77-DS3H אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  10. חיפשתי ולא מצאתי, גם בTYAN שעושה לוחות לשרתים לא ראיתי שיש. תודה רבה .

• 14 תגובות
    • 903 צפיות
  11. Started by tintin,

שלום לכולם. אחרי כ 10 חודשים של שימוש הלוח אם שלי ASUS BLITZ FORMULA הלוח הכי טוב ל P35 הלך לעולמו. בזמנו שילמתי עליו 1600 שקל. בחנות מציעים לי להחליף ל GIGABYTE X48 DS4 ללא עלות, אך לפי דעתי הלוח הזה הוא נחות יותר מבחינת קירור וכו'. ביקשתי את ה ASUS RAMPAGE FORMULA שעולה בחנות הזאת היום 1260 שקל. בחנות מסרבים להחליף לי כיוון שהם טוענים שהלוח שלי שהיה שווה 1600 שקל בזמן שקניתי אותו שווה היום 600-700 שקל. הם רוצים שאני אוסיף עוד 600 שקל כדי לקבל את הRAMPAGE שהוא אותה רמה גבוהה רק ציפסט יותר חדש. אמרתי להם שזה לא בא בחשבון שאני אוסיף 600 שקל על לוח שיותר זול ממה שאני שילמתי על הבליטז. ביקשתי זיכוי אבל הם לא מוכנים לזכות אותי בטענה שהם יכולים להביא לי את הבליטז. האם מישהו יו…

• 13 תגובות
    • 903 צפיות
  12. Started by tzr84,

שלום יש לי לוח Gigabyte GA-945GZME-S2 ומעבד intel pentium D 3.2ghz dual core חשבתי על לשדרג את המעבד. איזה סדרת מעבדים או דגם אני יכול לשים? תקציב באיזור 800 ש"ח לא הולך לעשות לו OC ואם יש למישהו מדריך איך מחליפים אשמח

13. Started by emmanuel,

בוקר טוב לכולם תהיתי אם מישהו יודע מהי בדיוק הטכנולוגיה החדשה שמופיעה בE8600 החדש נוספה שם פונקציה בשם VIRTUALIZATION TECHNOLOGY מה זה בדיוק ומה שונה בה משני חבריו 8400 ו8500:) תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  14. Started by YoTaMi,

איזה מעבד יותר טוב ? Q9550 2.83 ghz או Q6700 2.66 ghz או Q8200 2.33 ghz או E7400 2.83 ghz איזה מהם יותר טוב ? תודה רבה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  15. ערב טוב חברים, ברשותי מחשב לפני כמה שנים וברצוני להשתדרג. לאחרונה פצחתי בחיפושים אחרי המחשב הנייד האידאלי בשבילי, לצורך העניין אני צלם, עובד הרבה עם פוטושופ ולייטרום שגוזלים ממני המון סבלנות. בנוסף, בתקופה הקרובה אתקרב לתוכנות כמו פלאש, אפטר אפקטס וכל חבילת אדובה (לימודי גרפיקה). לאחרונה בכל המפרטים שראיתי ישנם ניידים עם 6 ו8 ג'יגה זיכרון. השאלה שלי האם הזיכרון הזה מנוצל מבחינת מערכת ההפעלה? כלומר, האם לאחר התקנת וינדוס, במקרה הזה 64 ביט, יתן לי ניצול מקסימלי של הזיכרון? האם מעבד I5 עם טכנולוגית הסנדי ברידג' יספיק לי? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  16. Started by NuXeR,

יש לי לוח אם Epox 8RGA+ וחשוב לי מאוד האחריות , אני לא יכול לוותר עליה. רציתי לדעת , אם אני אעדכן את הביוס , האם האחריות נתבטל ? האם זה תלוי בחנות ? תודה.

• 7 תגובות
    • 903 צפיות
  17. Started by Gil80,

אהלן. קראתי באתר של ג'יגהבייט כאשר מחברים שני כרטיסי מסך ב-crossfire המהירות של הפורטים יורד ל- X8 כאשר פורט של PCI הוא X16. האם זה ככה בכל הלוחות אם (מגבלה טכנולוגית להשאר באותה המהירות)? או שזה קטע של ג'יגהבייט? קראת את זה פה

18. המפרט בחתימה יש לי A-DATA DDR400 שני סטיקים כל אחד של 512.... התזמונים על 3-4-4-8 איזה סיכונים אני לוקח על עצמי אם אני מוריד אותם דרך הביוס ל 2.5-4-4-8?

• 10 תגובות
    • 903 צפיות
  19. Started by roes,

שאלה בקשר ל GHZ של המעבד Intel Core 2 Duo 6600 - 2.39 GHz - 4MB cache - 65W - LGA775 1. הבנתי שיש 2.39 GHz לכל ליבה ז"א שהמעבד מפיק 4.8? 2. שאלה קצת טיפשית, אבל מסקרנת: משהוא יודע למה מספרי ה GHZ של מעבדי הקונרו לא עגולים?? לדוגמא PD עם GHZ שהם מדויקים: 2.8 , 3.0 , 3.2 , 3.4 , 3.6

• 8 תגובות
    • 903 צפיות
  20. Started by yogev s,

אני מתכנן לקנות מחשב והמעבד הוא הדבר הראשי שאני רוצה להשקיע, ובוא נגיד שהתקציב זאת לא הבעיה. מה כדאי לי לקנות, את הפנטיום של אינטל 3.2 או את הדגם של amd??? הסבירו לי פחות או יותר על זה שכדאי לקחת בחשבון את האמינות של intel והחשיפה החלשה שיש לamd בישראל, אבל אני קורא כאן שכדאי לקחת מעבדים של amd. ודרך אגב, מה הוא בערך המחיר של כל אחד מהם ואיך הביצועים?? תודה רבה רבה

• 11 תגובות
    • 903 צפיות
  21. Started by Scorp!on,

הייתי רוצה לברר כמה דברים והשמח אם תוכלו לייעץ לי כמו שאתם מיעצים לעוד הרבה אנשים. אז ככה קניתי מערכת מחשב לפני שנה וחצי שעלתה לי לא מעט כסף בזמנו ועד היום אני מרוצה מהמחשב אין לי תלונות בכלל. כמו שכולם כבר יודעים כל יום יוצא משהו חדש לשוק המחשבים ולכן צריך להישתדרג. כרגע אין לי צורך לקנות מערכת מחשב חדשה קומפלט עם צ'יפסט x58 ומערכת ci7 למרות שלא הייתי מתנגד אבל באמת שחבל להשקיע 6-7 אלף שקל אחרי שנה וחצי שקניתה מחשב כי אין לעניין הזה סוף (תקנו אותי אם אני טועה). בכל מקרה לעינייננו אז ככה.... אמא שלי טסה לארה''ב וחשבתי אולי אם היא תוכל לקנות לי מעבד חדש השאלה שלי היא: איזה מעבד הייתם קונים (אני מדבר על CTQ) בתקציב של 1000-1500 שקל גג?? חשבתי על המעבדים: q9550 או q9650 השאל…

• 10 תגובות
    • 902 צפיות
  22. Started by tinkerball,

שמעתי שיש כרטיס קול OB שהוא ממש איכותי משהו כמו האודיג'י. רציתי לדעת איך הוא נקרא ואיך אני יודע אם יש אותו בלוח אם שאני הולך לקנות.

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  23. Started by s-k,

10X

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  24. 6.9 זיכרון 800MHz מזוהה כ-400MHz (חצי מהמהירות). מה קורה פה? ש: הזכרונות שלי הם DDR 400MHz אבל כתוב לי ב CPU-Z / Sandra / Everest / AIDA שהם רק 200MHz. מה קורה פה? (תופס לגבי כל זכרון DDR/DDR2 שמופיע בחצי מהמהירות שלו בתוכנות הנ"ל) ת:משפחת הזכרונות של ה DDR (ראשי תיבות של Dual Data Rate), בניגוד לזכרונות ה SDRAM שולחים מידע פעמיים בכל סיבוב שעון המהירות הבסיסית שלהם נשארה אותו דבר (133MHz, 166MHz, 200MHz, 266MHz, 333MHz) אבל המהירות האפקטיבית שלהם הוכפלה (266MHz, 333MHz, 400MHz, 533MHz, 667MHz) אז בסופו של עיניין יש לי את הזיכרון הבא : (אז איזו מהירות אני מקבל בפועל 800 או 400 ) תודה על העזרה RAM חריצי זיכרון זיכרון סוג DDR2 גודל 4096 MB ערוצים # כפול DRAM…

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  25. Started by tidan27,

שלום! אני מעוניין לקנות זיכרון פנימי soddim למחשב מיני pc סטיק אחד של 16gb 2400mhz ישנם שני דגמים:crucial 16gb 2400mhzkingston hyperx 16gb 2400mhzעל מה אתם ממליצים?

דיונים חדשים בפורומים