עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

הצ'יפסט הזה תומך במעבדי הפרסקוט נכון? החוסר תמיכה היה ב865 הישנים יותר או שהיא קיימת גם איתו?

• 13 תגובות
    • 941 צפיות
  2. Started by STi,

היתעניינתי במחירים של מעבדים וראיתי בפרטים של המעבד את המושג Stepping F2 מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה זה תודה מראש!!!

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  3. Started by roadrunner,

מה נראה לכם עדיף : להשקיע 1500-1600 ש"ח(לשילוש) בברטון ולחכות שנה-+ לסוקט החדש של הAthlon 64 ול-pci express או להשקיע עכשיו 3200ש"ח-+ ב-Athlon 64 3000 ולהישאר איתו בשנתיים הקרובות לפחות.

• 10 תגובות
    • 941 צפיות
  4. Started by חובב,

כנראה שהלך הלוח אם הנוכחי GA EP43 S3L עם מעבד E7400 כמובן שהזכרונות הם DDR2. המערכת הייתה OC (כמה שנים) ,רציתי לדעת איזה לוח אם עם יכולות OC כדאי לקנות (300 ~שח)? ראיתי את הלוח [h=1]Intel® Desktop Board DQ45EK[/h]האם הוא יתאים?

• 6 תגובות
    • 941 צפיות
  5. מוצר קמעונאי (BOX) חנות http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2501 דף המוצר: ADD3500CNBOX http://www.amdcompare.com/us-en/desktop/details.aspx?opn=ADD3500IAA4CN טוב למי שרוצה פזור חום סביל לחלוטין, כלומר ללא מאוורר.

• 9 תגובות
    • 941 צפיות
  6. שלום, לא בטוח לגמרי שכאן זה המקום הראוי לפרסם את השאלה, תקנו אותי אם יש בעיה. יש לי מחשב (יכולים לראות את המפרט בפרופיל) עם שני סטיקים של זיכרון - 4GB כל אחד - CORSAIR Vengeance 8GB (2 x 4GB) CML8GX3M2A1600C9B לאחרונה אני דוחק את גבולות הזיכרון הללו ושוקל לשדרג ל-16GB עם ערכה נוספת מאותו הדגם, שבזמנו (לפני שנתיים בערך) עלתה לי 333 ש"ח, אך לא מוצא את הערכה המדוברת בשום מקום. אשמח אם מישהו שיודע איפה אפשר למצוא יפנה אותי לכתובת הנכונה, ואם לא - אז אשמח לשמוע רעיונות חלופיים (ובשאיפה זולים - מתחת ל-400 ש"ח). שני פרטים שנראה לי כדאי לציין - לוח אם: Gigabyte GA-H77-D3H קירור מעבד: Scythe NINJA 3

• 7 תגובות
    • 941 צפיות
  7. האם שווה ללכת על ה DDR3 1333MHZ 2GB או DDR2 1066 MHZ 2/4GB? ובהתאם לזה איזה לוח אם כדאי לקחת בתקציב בסביבות ה-400, 500 ש"ח?

• 14 תגובות
    • 941 צפיות
  8. Started by BobCaT,

אני מתכנן להוסיף למחשב שלי עוד 256 mb , ואני לא יודע איזה חברה עדיפה הקינגסטון עולה 200 ש"ח יותר האם הוא שווה אותם? ואיזה חברה יותר טובה בכלליות? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  9. על איזו חברה הייתם הולכים? Twinmos - Micron - Infineon תודה לעוזרים!!

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  10. אני מתכוון ל-Q9100 וה-Q9450 אמורים בתחילת אפריל לא ? וכמה הם אמורים לעלות בארץ...[br]פורסם בתאריך: 25.03.2008 בשעה 22:32:53 הקפצה

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  11. שלום, בערך אחרי פסח אני מתכוון לקנות את המחשב החדש שלי, אני לא מתכנן לעשות אוברקלוק וגם אם כן אז משהו קטן מקסימום של 150MHZ FSB וגם אותם לעשות עם מכפלה נמוכה מהמקור. אז רציתי לדעת אם יש סיבה מיוחדת להשקיע ב-8RDA+ של Epox? {אולי כרטיס קול יותר איכותי.... לא יודע} או שמספיק ה-Nforce2 הפשוט של Leadtek, והאם הוא יתן את אותם ביצועים? גם מבחינת הבקר קול המובנה. תודה מראש, מתן.

• 14 תגובות
    • 941 צפיות
  12. Started by Naor Metiner,

טוב אז כרגע מחוברים לי למחשב שני כרטיסי ראם של 2GB כל אחד 1600HZ לוח אם ASUS P8P67-mועכשיו השגתיעוד כרטיס של 4GB של חברה אחרת אבל הוא גם DDR3 ופועל על 1600HZ ניסיתי סתם לתקוע אותו באחד הסלוטים אבל כשעשיתי את זה המסך הפסיק לפעולמה הדרך הנכונה לעשות את זה?

• 7 תגובות
    • 941 צפיות
  13. Started by quepasa,

ראיתי לא ממזמן קירור למוספט מה זה ???????? תודה לכל העונים

• 10 תגובות
    • 941 צפיות
  14. הסמסונג יותר זול ב 50 ש"ח הסמסונג 700 ש"ח והטוינמוס 750 ש"ח לא הכפת לי התשלום מה יותר טוב זה מה שחשוב לי

• 11 תגובות
    • 941 צפיות
  15. שלום לכולם, לאחרונה החלטתי בשדרוג למערכת שברשותי ורכשתי מעבד אינטל Q9550 חדש. חשוב לציין שכבר עכשיו (לפני השדרוג) אני עובד עם OC די רציני (E2140 1.6 @ 3.2 Ghz) על קירור מים וגם במעבד החדש אני שואף ל OC כמה שיותר גבוה. כרגע אני עובד עם זכרונות OCZ DDR2 2X1GB 800MHz EL Platinum XTC 4-4-4-15. אני מעוניין לשדרג ל 4GB. ועכשיו השאלות: האם עדיף לי לקנות סט חדש של 2X2GB או שאני יכול באותה מידה פשוט להוסיף סטיק אחד של 2GB למערכת הקיימת? או אולי עוד שניים של 1GB? וגם לגבי הזכרונות עצמם? איזה תדר כדאי לי לקנות? כמה CL? אני מודע לזה שאם אני מוסיף לזכרונות הקיימים עוד מודולים אז תמיד אני אעבוד במהירות הנמוכה ביותר. הערת אגב: בתקופתו, כשביצעתי את ה-OC בפעם הראשונה, כמה חברה פה בפורום א…

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  16. יש לי תקציב של 8000 ש"ח למעבד ואני מתלבט בין A64 X2 4600+ לבין FX55 או FX 57 שייצא, או כדאי לחכות אם יצא A64 FX 57 X2 או משהו כזה? למחשב השני שאני קונה אני מתלבט בין venice ל san diego (בין השאר גם לO.C) מה יותר כדאי? תודות מראש

• 10 תגובות
    • 941 צפיות
  17. Started by avivlyaviv,

שלום. לפי איזה שנה התקנתי איזה פאץ של AMD שעושה שבזמן מנוחה או פשוט שאין הרבה תוכניות המעבד עובד יותר חלש (על 1000MHZ) אני רוצה לבטל את הפאץ הזה. איך אני יכל?

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  18. Started by moskitos,

הזמנתי לוח אם אסוס A7N8X דלוקס. 1 האם הוא תומך בבארטונים 2 הגוף קירור שאני רוצה להזמין הוא Thermalright SLK-600 Cooler for AMD או Thermalright SK-7,האם תהיה בעיה לחבר אותו ללוח או שזה מותאם ללוח ?

• 10 תגובות
    • 941 צפיות
  19. Started by redead,

2 סטיקים של OCZ 2GB DDR3 1333Mhz Gold יוצא ביחד 366 שקל או 2 סטיקים של OCZ 2GB Kit DDR3 1333Mhz Value יוצא ביחד 326 שקל או Corsair 4GB Kit DDR3 1333Mhz XMS3 PC3-10666 CL9 I5 שזה כבר 490 שקל... במחשב לא יבוצע שום OC. אם יש המלצה אחרת למשהו מRSM.CO.IL גם יהיה טוב. תודה.

• 11 תגובות
    • 941 צפיות
  20. Started by DJ BLACK NIGHT,

שלום רציתי לדעת מה מומלץ יותר לגיימרים בכללי : AMD או אינטל במחשב בסך 8,000 תודה לכל המגיבים

• 15 תגובות
    • 941 צפיות
  21. אז מה בדיוק הופך את הלוח הזה: Gigabyte GA-EP45-DS3L P45 Chipset, יחידות 1 ¤560 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1388 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤560 3% הנחת מזומן סה"כ לאחר הנחה:¤543.2 המפרט הורכב באתר:http://www.foxpc.co.il/ לP45 ? הרי יש לו רק סלוט PCI-E אחד ולכן הוא לא תומך בCF/SLI ?

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  22. Started by Dom1no,

מצטער אם זה לא המקום הנכון אבל השאלה הזאת מתייחסת לכמה תחומים. בכל אופן, אני מתכוון לקחת את הE8500 כחלק ממחשב למשחקים. (4870, 4G זיכרון 650W, לא יודע מה רלוונטי מהמפרט, תבקשו ואני אתן) עכשיו רציתי לשאול על האפשרות של הOC שהחנות מציעה למרות שהוא בחינם והכל, זה כדאי? ז"א אני לא מבין הרבה אבל בגדול אני יודע שOC מבוסס על יציבות, אז האם כדאי לתת לטכנאי בחנות X לבצע המהרה שכלל הנראה לא תלווה בבדיקות מקיפות (אני מניח) או שהתדר הנוכחי של המעבד יספק אותי?

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  23. Started by buuhaa,

היי אני מתעתדת לקנות מחשב שיהיה מבוסס על הקונרו (שייצא כבר...) שאלתי: בין 2 הדגמים 6600 וה- 6700 יש הבדל במהירות השעון, אבל גם הפרש של 200 דולר כמעט ? למה זה, והאם לדעתכם משתלם להשקיע דווקא ב 6700 ? תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 941 צפיות
  24. Started by thebenjamin,

אחרי הרבה זמן שהמחשבים היו מנותקים מהחשמל הם עבדו ואחרי יום החליטו להדלק אבל לא לא הציג כלום על המסך, הלכתי למעבדה ובשני המחשבים הפתרון היה זהה, הוציאו את הזכרונות, לקחו חתיכת נייר ריססו איזה ספריי על הנייר ואיתו נגבו את החיבורים של הזכרונות, הרכיבו את הזכרונות מחדש והכל הסתדר. יש לי מחשב נוסף ישן יותר שגם הרבה זמן לא חובר לחשמל וכבר כמה פעמים ניסיתי להפעיל אותו וגם הוא נדלק ולא מראה כלום, ניסיתי לנקות את הזכרונות עם טישו בלבד אבל זה לא עבד. מה אני יכול לעשות?

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  25. שלום לכולם אני חדש פה... אז ככה... כבר מזמן אני רוצה לשדרג את המחשב שלי, כלומר המחשב שלי עכשיו על הפנים (מעבד Mhz 1.82) ו256 ראם אני רוצה שיהיה לי מחשב כזה שיתאים לי למשחקים (לדוגמא הלף לייף2), עריכת סרטים בקטנה ושמערכת ההפעלה תפעל חלק... יש לי תקציב עד 1800 (פחות או יותר).. אה... ושכחתי לציין שיש לי כרטיס מסך של ריידון 9600 פרו... תודה לכל העוזרים...

• 15 תגובות
    • 940 צפיות

דיונים חדשים בפורומים