מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,820 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם יש לי מחשב חדש עם corsair vengeance rgb pro 16GB וכשאני שם את המחשב במצב שינה האורות בזיכרונות ממשיכים לעבוד. יש לי גם RGB בלוח אם וכשהורדתי את הASUS AURA הצלחתי דרך ההגדרות בתוכנה לבטל את האורות במצב שינה. לאחר מכן הצלחתי להגדיר שגם את הזיכרונות אני יוכל להגדיר מAURA אבל זה לא עזר לי. בסופו של דבר למרות שהגדרתי שהם לא יעבדו בזמן שהמחשב במצב שינה זה לא עזר והם כן עובדים. יש למישהו דרך לפתור את זה? דרך אגב כדי לא לפתוח דיון נוסף יש לי שאלה נוספת לגביי הזיכרונות. ברמת העיקרון הזיכרונות הם 3000MHZ אבל לפי המנהל משימות המהירות שרשומה שם היא 3200MHZ זה תקין?
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח Asus p6t ורציתי לדעת אם אני יוכל לשים סטיקים של 8 gb על הלוח שלי כי בזמנו שבדקתי אז אמרו לי שאפשר לשים רק סטיקים של 1 gb או gb 2 או 3gb ואני רוצה עכשיו להוציא את מה שיש לי כרגע(1x3) ולשים שתי סטיקים של 8gb תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
-
שלום, בערך אחרי פסח אני מתכוון לקנות את המחשב החדש שלי, אני לא מתכנן לעשות אוברקלוק וגם אם כן אז משהו קטן מקסימום של 150MHZ FSB וגם אותם לעשות עם מכפלה נמוכה מהמקור. אז רציתי לדעת אם יש סיבה מיוחדת להשקיע ב-8RDA+ של Epox? {אולי כרטיס קול יותר איכותי.... לא יודע} או שמספיק ה-Nforce2 הפשוט של Leadtek, והאם הוא יתן את אותם ביצועים? גם מבחינת הבקר קול המובנה. תודה מראש, מתן.
-
- 14 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המעבד 3000 AMD 64BIT עכשיו שאני מחפש אני מוצא כל מיני סוגים אחד טרי אחד בוקס אחד עם ליבת וניסה אחד עם ליבה אחרת אחד עם מספרים שונים.... תאמת לא הבנתי כלוםםםםם אם מישהו יכול להסביר לי על הכל ולתת לי הצעה למעבד שאני יקנה........... תודה מראש.......................
-
- 10 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אני צריך לעדכן את הביוס של המחשב שלי...אם מישהו יכול לעזור לי זה יהיה טוב. אז ככה זה הלוח שלי. GA-7VR עם ציפסט של VIA הביוס שלי זה F1 הורדתי את העידכון של הביוס ל F4 איך אני מעדכן??? דרך התוכנה שבאה עם הקובץ??? או שעם האופציה שנקראת Q-Flash מזה בכלל???
-
- 6 תגובות
- 912 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 8000 ש"ח למעבד ואני מתלבט בין A64 X2 4600+ לבין FX55 או FX 57 שייצא, או כדאי לחכות אם יצא A64 FX 57 X2 או משהו כזה? למחשב השני שאני קונה אני מתלבט בין venice ל san diego (בין השאר גם לO.C) מה יותר כדאי? תודות מראש
-
- 10 תגובות
- 912 צפיות
-
-
הזכרונות: http://www.skypc.co.il/pl_product~OCZ2406K~15~0.htm (אני יכול לקנות אותם ב-100 שקל פחות מאשר בסקאי...) אפשר לעשות להם OC? הם יישארו "יציבים"? תודה עריכה: במערכת 32bit כמה מתוך הזכרון הזה ינוצל לשימוש במערכת?
-
- 5 תגובות
- 912 צפיות
-
-
זה הזיכרון: https://www.amazon.com/dp/B005T63BJM/ref=psdc_172500_t2_B0065HOT2W#customerReviews האופציה השנייה שלי הייתה זה, אבל הוא יקר ב-25% בערך אז הראשון יותר קורץ https://www.amazon.com/Kingston-HyperX-FURY-1600MHz-DDR3/dp/B00J8E92M6/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1543786792&sr=8-3&keywords=HyperX%2BFURY%2B8GB%2BDDR3%2B1600Mhz&th=1 זה הלוח אם שלי (ישן, אני יודע) https://www.biostar.com.tw/app/en/mb/introduction.php?S_ID=532#specification כרגע יש לי 2X4GB ואני מגיע כל הזמן למקסימום (עובד עם הרבה טאבים של כרום במקביל) אז אני רוצה להחליף אחד מהם לRAM הנ"ל מה דעתכם? מחיר זול יחסית…
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
למפרט חדש שאני מרכיב.. התקציב הוא בסביבות ה500 שקל, יש חיה כזאת?
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
Asus P6T או שצריך לוח מיוחד בשביל מעבד כזה?
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב והמעבד הוא הדבר הראשי שאני רוצה להשקיע, ובוא נגיד שהתקציב זאת לא הבעיה. מה כדאי לי לקנות, את הפנטיום של אינטל 3.2 או את הדגם של amd??? הסבירו לי פחות או יותר על זה שכדאי לקחת בחשבון את האמינות של intel והחשיפה החלשה שיש לamd בישראל, אבל אני קורא כאן שכדאי לקחת מעבדים של amd. ודרך אגב, מה הוא בערך המחיר של כל אחד מהם ואיך הביצועים?? תודה רבה רבה
-
- 11 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל הסבר קצר על: 1. מזה בדיוק FSB והאם יש איזשהוא קשר בינו לבין מהירות הזיכרון? 2. מה ההבדל בין זכרון של 1 גיגה לבין 2*512? תודה...
-
- 8 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אני לא מוצא שום מידע באתר שלהם.
-
- 11 תגובות
- 911 צפיות
-
-
-
הנה תמונה מהביוס: איפה אני צריך לשנות?
-
- 17 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות את המחשב החדש של AMD 1090T על לוח אם Gigabyte GA-890GPA-UD3H 890GX+SB850 Chipset Socket AM3 Model G890GPAUD3H המחשב מיועד בעיקר למשחקים אבל גם כן לגרפיקה. המוכר המליץ לי על הזיכרון הזה OCZ 4Gb DDR3 1600MHZ PC3-12800 8-8-8-24 Gold OCZ3G1600LV4GK Model OCZ3421K אבל קראתי באתר של היצרן שהזיכרון הזה מיועד או מתאים יותר ללוח אם של אינטל. עכשיו לשאלה העיקרית:האם אני יכול בכל זאל לרכוש את הזיכרון הזה בלי לחשוש ממשהו שיקרא כי הוא לא מתאים או משהו כזה או שאולי לרכוש זיכרון אחר שהוא מתאים ללוח אם המיועד? אשמח, אם תמליצו לי על זיכרון שכן מתאים ללוח אם שאני רוצה לרכוש או שהזיכרון שהמליצו לי הוא טוב מספיק. תודה רבה לעוזרים מחכה לתשובתכם.
-
- 4 תגובות
- 911 צפיות
-
-
Pentium 4 1.4 Ghz Arithmetich Benchmark Multimedia Benchmark Amd Barton 2500 Arithmetich Benchmark Multimedia Benchmark
-
- 5 תגובות
- 911 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה ההבדל בין הלוחות הנ"ל של GB, הדגם המלא הוא GA-965P-DSXX ואיך ניתן לזהות בין הגרסאות השונות של הלוחות ? האם הם נחשבים ללוחות עם מוניטין טוב? נגד מי הם מתחרים? תודה
-
- 14 תגובות
- 911 צפיות
-
-
המיזם המסקרן של יצרנית השבבים לשימוש בארכיטקטורת ה-Pentium המקורית בתור מאיץ לשוק העיבוד עתיר הביצועים עומד לעבור שינוי משמעותי לכתבה
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, לפני שנה וחצי בערך קניתי מחשב עם לוח אם של ABIT ( מסדרת NF7). המאוורר שלו התקלקל לא מזמן (הפסיק להסתובב), ושלחתי אותו לתיקון במסגרת האחריות. החברה שקניתי ממנה את המחשב אמרה לי את הדברים הבאים: א. המאוורר לא במסגרת האחריות. ב. זו בעייה ידועה, וגם אם נחליף לך את לוח האם ללוח אם זהה, הבעייה תחזור על עצמה תוך 2-3 חודשים. ג. החלפת לוח אם עשויה להזיק לשאר רכבי המחשב. הם הציעו לי לוח אם אחר, מדגם שונה מזה שקניתי. אין לי מושג איזה דגם זה (אם הוא שקול, פחות טוב, או יותר טוב). ההרגשה שלי היא שאין להם לוח אם מהסוג שלי במלאי, והם מנסים לתת לי משהו פחות טוב. השאלה היא עד כמה התירוצים שלהם אמינים, ועד כמה שירות של חנות כזו שווה משהו (שקלתי לקנות מהם חומרה נוספת בעתיד).…
-
- 9 תגובות
- 911 צפיות
-
-
היי, אני רוצה להוסיף עוד כרטיס RAM למחשב. זה הלוח אם שלי: http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5KPLCM/#specifications ואני לא בטוח איזה RAM לקנות. ה-RAM שיש לי עכשיו הוא DDR2 1GB 400MHZ, שלא ברור לי כ"כ איך הוא עובד, אם 400MHZ לא מופיע כנתמך בלוח אם. לפי התשובה שלכם לגבי הזיכרון הנוכחי שלי, אדע איזה RAM לקנות. תודה מראש על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 911 צפיות
-
-
טוב קניתי לוח של ABIT IP35 PRO מהאיביי ממש בזול 140$ כולל משלוח...(כרגע הוא בדרך) עכשיו אני מתלבט לגבי המעבד .... שבכותרת.. קראתי כבר את כל הפורום ואף אחד לא נותן דעה חורצת... אני אציין שהשימושים של המחשב הם משחקים 60% ועבודה בתוכנות. AUTOCAD 3DMAX REVIT ARTLANTIS וכו'... אני אדריכל צעיר במקצועי אבל מכור מושבע למחשבים ;D
-
- 10 תגובות
- 911 צפיות
-
-
צריך עזרה במציאת ביוס ועדכונים ללוח אם ניסיתי גוגל ובדקתי כבר באתר של החברה וניסיתי מלא מלא מלא אפשרויות כבר איזה חצי שנה אני מחפש ולא מוצא וגם שאלתי פה והביאו לי קישור לאתר שכבר ראיתי שיש בו את השם של הלוח אבל אי אפשר להוריד משם כלום אז תבדקו לפני שאתם נותנים קישור הלוח הוא של חברת OCTEK הדגם הוא P4X266A/E-823-6A6LWPRXC-00 או בשם אחר שלו P4X266A-A4P זה מה שרשום באוורסט: Motherboard ID 11/20/2002-P4X266A/E-823-6A6LWPRXC-00 Motherboard Name Octek Rhino P4X266A-A4P תודה ענקית למי שיעזור לי לחפש וגם למי שלא ימצא
-
- 9 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום לכולם, בטלתי דרך הביוס את מכפלת ה-HT ומשומה הנייד עובד מהר יותר והמערכת גם עולה מהר יותר. יש סיבה לכך? אין שינוי לזמן השימוש בסוללה.
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-