מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
שאלתי מיליון שאלות על איזה לוח NFORCE2 לקחת אבל אז נזכרתי שזה נותן רק שיפור של 2% על KT400... (או שאני טועה?) מה אתם אומרים? ד"א הכרטיס קול בשתיהם באותה רמה? והאם הם תומכים ב 333FSB?
-
- 7 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול עם למישהו מחברי הפורם יש מושג איפו אפשר לקנות את הדבר הזה בארץ. אני פשוט חייב להשיג אותו . אתר:http://www.via.com.tw/en/products/mainboards/motherboards.jsp?motherboard_id=470
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שאלה בקשר ל GHZ של המעבד Intel Core 2 Duo 6600 - 2.39 GHz - 4MB cache - 65W - LGA775 1. הבנתי שיש 2.39 GHz לכל ליבה ז"א שהמעבד מפיק 4.8? 2. שאלה קצת טיפשית, אבל מסקרנת: משהוא יודע למה מספרי ה GHZ של מעבדי הקונרו לא עגולים?? לדוגמא PD עם GHZ שהם מדויקים: 2.8 , 3.0 , 3.2 , 3.4 , 3.6
-
- 8 תגובות
- 929 צפיות
-
-
בעקבות כל מיני פרסומים של באנדלים בגל מיני חנויות אונליין, אני אשמח אם תוכלו להסביר כמה דברים: 1. האם ההבדלים ב- DDR הם רק במהירות הזכרונות? 2. באיזה מהירויות עובדים ה- pc2100, pc2700 וכו'...? 3. מה זה בדיוק FSB? אני שואל כי אני רואה (למשל ב- zigzag2000) פרסום של לוח שה-FSB שלו הוא 200/266, ומגיע עם זכרונות 333... איך זה עובד לעזאזל? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
ערכתי את האשכול בשביל About:blank http://www.gigabyte.com/products/comparison/list.aspx?ck=2&pids=3852,3850 המפרט דומה אחד לאחד אז למה לוח אחד עולה בסביבות 720 ש"ח והלוח Gigabyte GA-Z68X-UD3P-B3 עולה בסביבות 820 ש"ח??
-
- 4 תגובות
- 928 צפיות
-
-
היי אנשים קניתי עוד כרטיס זיכרון למחשב וחיברתי אותו בנוסף לכרטיס שכבר קיים. הדלקתי את המחשב והוא נתקע על המסך של הביוס.. אוקיי מוזר ניסיתי סלוטים אחרים ואותה בעיה. אמרתי אולי הבעיה היא בסלוטים וניסיתי להעלות רק עם כרטיס אחד בכל סלוט. המחשב עלה ועבד כמו שצריך בכל סלוט. שללתי תקלה בסלוטים. אמרתי אולי הכרטיס תקול, אבל הכרטיס כשהוא לבד גם עבד. איפסתי את הביוס בעזרת סוללת ה CMOS, ואז דרך הביוס עצמו ב reset factory defaults, ואז נהייתה התקדמות, המחשב עבר את ה POST והגיע לעיגול המסתובב הראשוני של המערכת ההפעלה, שם אחרי 3 שניות בערך או שנתקע או שעשה ריסטרט רק כדי לחזור לאותו מצב. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? למה המחשב לא מצליח לעבוד עם 2 כרטיסים ורק עם 1? אגב הזכרונות הם…
-
- 4 תגובות
- 928 צפיות
- 1 follower
-
-
המיזם המסקרן של יצרנית השבבים לשימוש בארכיטקטורת ה-Pentium המקורית בתור מאיץ לשוק העיבוד עתיר הביצועים עומד לעבור שינוי משמעותי לכתבה
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. אני מרכיב לעצמי מחשב וחיפוש ב EBAY, DX.COM וכו" מראה הפרש מחירים של כמעט פי שניים. או במילים אחרות נראה לי שעדיף לקנות שני סטיקים בחול ומקסימום אחד יעבוד.. אכשיו שאלה למבינים: זיכרונות מספיק קטנים כדי שאפשר לבקש מאנשים להביא אותם מחו"ל ללא רגשות אשם על גרימת אי נוחות.. יכול לקרות להם משהו בשיקוף בשדה תעופה? ואם אפשר גם תשובה לגבי דיסקים קשיחים. כנ"ל. יקרה להם משהו בשיקוף?
-
- 7 תגובות
- 928 צפיות
-
-
הצ'יפסט הזה תומך במעבדי הפרסקוט נכון? החוסר תמיכה היה ב865 הישנים יותר או שהיא קיימת גם איתו?
-
- 13 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום ותודה לעוזרים. כרגע יש לי במחשב 4GB זכרון מדגם: G.skill 2x2GB DDR3 1333Mhz PC3-10666 Kit F3-10666CL9D-4GBNQ רציתי להרחיב את הזכרון ורכשתי : G.Skill 2x4GB DDR3 1333Mhz SNIPER Dual Channel CL9-9-9-24 השאלה שלי האם אני יכול לחבר את כל הזכרונות (ארבעתם) ושיהיה לי 12GB או שבגלל שהSNIPER הם Dual channel זה יגרום לבעיות בניהם וכדאי לחבר רק את ה2x4GB. לפי מה שאני מבין שגם הזכרונות הישנים שלי הם dual channel אבל אני לא יודע אם חיבור 2 סוגים של dual channel יכול לגרום לבעיה וזה מה שרציתי שתגידו לי. מפרט המחשב: מעבד: Intel core i7 2600 3.4Ghz 8MB L3 Cache s1155 קירור למעבד: Arctic cooling Freezer 7 Pro rev.2 לוח אם: Gigabyte GA-H67A-UD3H זכרון: G…
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אני הולך לקנות לוח אם P5LD2 לאינטל, ואני קונה זיכרון אחד של 1024MB, אמרו לי שעדיף לקנות שתי זכרונות כדי למלות את הסטיקים, אם לא אמלא את הסטיקים כולם אז זה יירד בביצועים, זה נכון?? תודה
-
- 17 תגובות
- 928 צפיות
-
-
חיפשתי בזאפ זיכרון DDR3 בשביל לקנות וראיתי שיש את זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=733803 ורציתי לשאול אם זה נראה הגיוני כי זה 2G וזה במחיר מאוד נמוך שאר המחירים בזאפ של DDR3 הם הרבה הרבה יותר גבוהים אז רציתי לדעת אם זה נראה לכם הגיוני?
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
יש לי זיכרון של RDRAM ואני רוצה להוסיף עוד יש לי 128 ואני רוצה 512 של RDRAM אבל אני לא יודע איזה חברה כדי לי
-
- 5 תגובות
- 928 צפיות
-
-
-
זה המחשב: http://www.msi.com/product/nb/M520.html#?div=Specification ולעניין החשוב(הזכרון), כך כתוב שם: Two SO-DIMM Sockets for expansion up to 2GB support DDR 200 / 266 / 333 SDRAM ראיתי את המוצר הזה(איביי): http://goo.gl/PpmQz לכאורה המוצר מתאים למחשב, למיטב הבנתי. כל אחד יהיה על שקע משלו ומקסימום 2 גיגה כמו שכתוב. כמו כן, ניראה שזה ddr1 (שלחתי למוכר שאלה בנידון) וגם המהירות תואמת למה שכתוב כאן למעלה. אני מבקש אישוש או הפרכה למחשבתי, כי אני מעוניין לקנות את המוצר הזה. אגב, כרגע יש למחשב הזה רק 512 מגה, כך שזה יהיה אחלה של שדרוג :-). תודה רבה על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. אני מעוניין לשדרג את הזכרון הפנימי שלי מ 1GB ל2 או ל4, ואני מתלבט בין האפשרויות הבאות: 1) 2x1GB Kingston HyperX CL4 - מחיר: 350 2) שני סטיקים של 2GB Kingston Value - מחיר: 340 שניהם DDR2 800. יש לי מעבד אינטל dualcore 3 ג'יגה, ולוח-האם שלי תומך עד DDR2 800. כפי שציינתי בכותרת, אני לא משתמש ב overclocking. מה אני מפסיד אם אני קונה את ה value? אני יודע שאין לו קירור, אבל האם אני אצטרך קירור בלי OC ? זה נראה די משתלם לחסוך 10 ש"ח ולקבל עוד 2 ג'יגה... חוצמזה, הרי גם אם הביצועים של ה value יותר נמוכים, לא נראה לי שהם נמוכים עד כדי 50%. מה אתם אומרים? תודה מראש, יוני
-
- 10 תגובות
- 928 צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס 7 והורדתי דרייבר קול realtek מהאתר של ASUS כאשר העכבר בפעולה זז יש רעש רקע מרגיז בדרייבר REALTEK שמתאים ל XP יש שם ב CONTROL PANEL אופציה PC BEEP ושם הייתי עושה mute להשתיק את הרעש הזה בדרייבר של ווינדוס 7 אין בכלל את האופציה PC BEEP מישהו נתקל ואם בכל זאת ניתן להשתיק את ה PC BEEP ואיך לסדר את זה ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
בוקר טוב, יש לי מחשב קולנוע ביתי מבוסס לוח אם G41M4-F של MSI שבעוונותי רכשתי בלי מחשבה מוקדמת. הבעייה שלי איתו שיש לו רק חריץ PCI יחיד ושהוא לא מוציא sound ב-s/pdif (יש spdif פנימי ואפשר לחפש מתאם, אבל לא זמין באף חנות למרות שהם מפרסמים שיש להם). האם אתם יכולים להמליץ לי על לוח חלופי לא יקר מדי (כמובן שמתאים למעבד core 2 due והזכרונות שלי) שיש לו יותר חריצי PCI ויציאות s/pdif מובנות (יציאות USB נוספות זה יתרון)? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אהלן אנשים , חבר שלי מעוניין לקנות מחשב במחיר מינימלי , הוא רוצה סלרון , והוא קיבל הצעה הכוללת לוח אם של חברת מטסוניק עם כרטיסי הרחבה אונבורד... השאלה שלי היא האם הלוחות של MATSONIC מאפשרים אוברקלוקינג? אל תציעו לי לוחות ודברים אחרים , ענו לי על השאלה , אם אתם מכירים את החברה הנ"ל http://www.matsonic.com
-
- 6 תגובות
- 928 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 928 צפיות
-
-
האם הvcore מושפע מטמפרטורת המעבד? כלומר נניח מעבד i5-6600k רץ על 4.6MHz בVcore של 1.290 וב1.285 נניח הוא כבר לא יציב. האם ככל שהטמפרטורה תרד כך הvcore יוכל לרדת גם כן? ( כמובן עד גבול מסויים)
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אני לפני קניית מחשב חדש שיתבסס אולי על z87 ו i5-4670k האם שווה לי לחכות למעבד הבא שיוצא עוד חצי שנה? I5-4690k האם השיפור יהיה משמעותי ביכולות הoc או לקנות עכשיו את המעבד והלוח דלעיל?
-
- 5 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין בשדרוג המעבד לE6750 על DQ965GF של אינטל (בעתיד אני מתכוון גם להחליף את הלוח). רציתי לדעת אם המעבד תומך לגמרי בלוח אם כי באתר של אינטל הוא לא מופיע ברשימת המעבדים התומכים, אבל בכמה אתרים אחרים רשום שהוא כן תומך. איך אפשר לבדוק את בוודאות? האם השוני בין הE6750 לE6700 באמת משמעותי ומורגש? אני יודע שה6750 יותר חדש ומשופר לכן חשבתי לקנות אותו מחו"ל במקום ה6700 (משום מה הוא יותר זול מה6700) אני גם מתעניין בשדרוג הלוח אם, נראה לי שאני צריך MATX כי ה965GF הוא כזה. אני מחפש לוח לא יקר שניתן לעשות בו OC ושיספק את הסחורה. תודה לעזרים! נ.ב האם כדאי קודם להחליף את הלוח אם ואז להזמין מעבד יותר מתקדם? (אני קונה בארה"ב)
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אני צריך לעדכן את הביוס של המחשב שלי...אם מישהו יכול לעזור לי זה יהיה טוב. אז ככה זה הלוח שלי. GA-7VR עם ציפסט של VIA הביוס שלי זה F1 הורדתי את העידכון של הביוס ל F4 איך אני מעדכן??? דרך התוכנה שבאה עם הקובץ??? או שעם האופציה שנקראת Q-Flash מזה בכלל???
-
- 6 תגובות
- 928 צפיות
-
-
האם עדיין צריך, במקרה של RDRAM, שני צ'יפים של הזיכרון?
-
- 4 תגובות
- 928 צפיות
-