מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, הנני מתלבט בין שתי לוחות אם אלו: Gigabyte GA-Z77-D3H 1155 ATX | Gigabyte GA-Z77-D3H 1155 ATX מה ההבדל ביניהם? וככל שישנו, מי מהם עדיף? כמו כן, עד כמה הם מתאימים למעבד i5 3570k? תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום לכולם, בטלתי דרך הביוס את מכפלת ה-HT ומשומה הנייד עובד מהר יותר והמערכת גם עולה מהר יותר. יש סיבה לכך? אין שינוי לזמן השימוש בסוללה.
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
חברים שלום. רציתי לברר משהו. רציתי לדעת שבעת שאני מרכיב מחשב האם ישנה חשיבות מירבית של תאימות מבחינת FSB של לוח האם והמעבד. האם המהירויות צריכות להיות זהות לחלוטין או שאפשרי שיהיו שונות. - שהמעבד יהיה יותר גבוה או לולח האם. וגם אשמח לדעת מה משתנה אם הם לא תואמות. תודה רבה מראש לכל העוזרים.
-
- 12 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה פשוטה. בכותרת ציינתי שני לוחות אם עם ערכת השבבים H87. שני הלוחות נמכרים באותו מחיר. בעת הרכבת מחשב, איך אני אמור לבחור בין השניים, האם קיימים הבדלים משמעותיים ? במה הייתם ממליצים לבחור, ולמה ? תודה ויום טוב !
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
Vr-Zone מדווח שYorkfield לא יהיה המרובה ליבה האמיתי הראשון מבית אינטל, כנראה שני ליבות Penryn שיצרו "DIE" אחד ולכן Yorkfield יכיל כ820 מיליון טרנזיסטורים (שני Penryn בדומה לKentsfield) Penryn הכפול ליבה 45NM יכיל כ410 מילון טרנזיסטורים! לעומת 291 מיליון טרנזיסטורים לקונרו. צריכת החשמל 35W לשוק הניידי, 65W לשוק הביתי, 80W לשרתים ואקסטרים (אל תשכחו שהם העלו את התדר שעון בהרבה) Penryn. חבל :-\ דווקא ציפיתי מ Yorkfield, אבל בגלל שהוא לא מרובע האמיתי לא אומר שהוא לא יהיה מתחרה לK8L http://vr-zone.com/?i=4545
-
- 6 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין בקרוב לקנות מחשב חדש ואני כבר כמה זמן קורא פה בפורומים לגבי הרכיבים העדכניים שיש, אבל עוד לא הבנתי מה ההבדל בין הזיכרונות 1600 ל 2133 וכו', איך הם מובאים לידי ביטוי בגיימינג (משחקים כבדים סיגנון battlefield 3 וכדומה) ובאיזה זיכרון עדיף יותר להשקיע ולמה. עריכה: וגם האם יש הבדל בין i5 ל i7 מבחינת גיימינג ומה כדאי לי יותר להשקיע כי הבנתי שבשביל משחקים אין באמת הבדל בין 5 ל 7 ואיפה אם לא במשחקים ההבדל הזה ניכר? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 905 צפיות
-
-
היי שלום לכולם, היו שדרגתי זכרון ל 12 GB וה WINDOWS אכן מזהה זאת, אבל משום ב TASK MANAGER ההתנהגות היא שונה...מדוע ? הוספתי Screenshot מפרט בצד, אודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
המפרט שלי רשום בצד. יש לי אפשרות לקנות מחבר את המעבד הנ"ל, עקב שידרוג שלו. הוא ייתן לי אותו ב200 ש"ח. השאלה- האם שווה לי להשקיע את הסכום? אני אראה שיפור כלשהו? זה ישפר את ביצועי המערכת במשחקים? במבחנים של 3DMARK המערכת מקבלת כ 3500 ,פירוט של התוצאות יש כאן : http://3dmark.com/3dm11/3839296 אז - כדאי?
-
- 4 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אהלן אנשים , חבר שלי מעוניין לקנות מחשב במחיר מינימלי , הוא רוצה סלרון , והוא קיבל הצעה הכוללת לוח אם של חברת מטסוניק עם כרטיסי הרחבה אונבורד... השאלה שלי היא האם הלוחות של MATSONIC מאפשרים אוברקלוקינג? אל תציעו לי לוחות ודברים אחרים , ענו לי על השאלה , אם אתם מכירים את החברה הנ"ל http://www.matsonic.com
-
- 6 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום,יש לי שאלה לגבי זיכרונות שעובדים יחד כ-DUAL ומכפילים את המהירות. בד"כ מוכרים אותם בזוגות,לפי מה שראיתי. השאלה היא האם מוכרים אותם אם בבודדים ואני יכול לקנות אחד ואח"כ לקנות אחד נוסף והוא יעבוד במהירות כפולה על DUAL.אמרו לי שזה תלוי בעצם בלוח עצמו,כאילו לא משנה איזה זיכרון זה הלוח עצמו אחראי על אפקט ה-DUAL. תודה רבה! מתן
-
- 11 תגובות
- 905 צפיות
-
-
תודה אני רוצה לקנות GEIL 3200 256MB
-
- 9 תגובות
- 905 צפיות
-
-
http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1494 התוכנה מאוד מדוייקת ומתאימה למעבדי CORE ו CORE 2 של אינטל ובין היתר למעבדי K8 של AMD.
-
- 4 תגובות
- 905 צפיות
-
-
היי! יש לי כרטיס מסך AGP דיסק קשיח IDE 40 ג'יגה צורב,זיכרון DDR רגיל נראה לי 400 כך הוא נקרא. אני צריך שתציעו לי מעבד ולוח אם ב-550 פנטיום 4. תודה
-
- 5 תגובות
- 905 צפיות
-
-
מה טוב יותר למשחקים ואוברקולק בעתיד זה ?AB9 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? --ABIT ?P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E?---ASUS ?GA-965P-DS3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E?--GIGABYTE http://www.ksp.co.il/hmain.php מה עדיף אני לא מבין בזה הרבה יש שמה פרטים על הלוחות בלינק עם אתם יכולים תקראו אותם
-
- 15 תגובות
- 905 צפיות
-
-
חבר שלי צריך מחשב לעבודה יומיומית עם MATLAB והרצת סימולציות די כבדות. כרגע למשל עם מעבד Q9400 חלק מהסימולציות רצות במשך דקות ארוכות. מדובר בהרבה חישובים מתמטיים וכו'. עקרונית הוא מוכן להשקיע 5K במערכת כולה, אבל הוא היה מאוד רוצה לחסוך אם הפגיעה בביצועים היתה זניחה. חיפשתי השוואות עבור התוכנה הזו ספציפית אבל לא מצאתי משהו מהזמן האחרון. השאלה שלי היא האם לשימושים כאלה הבדלי הביצועים יהיו משמעותיים, נניח עבור אחד המעבדים החזקים של AMD לעומת מערכת I5 או I7 של אינטל?
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום. אני שואל מתוך סקרנות - ומקווה שזה בסדר. היום שוחרר מבחן bench ראשוני (לא רשמי) של Sandy Bridge. במבחן גרפי, המעבד קיבל ציון די מדהים, שקרוב מאוד ל"אחיו" אשר משתמש בכרטיס GeForce [לצערי אני לא זוכר את הדגם של הכרטיס כרגע]. הדבר הזה מביא אותי לשאלה: מה עושה בדיוק הליבה הגרפית (האם אכן אני מנסח זאת נכון?) כאשר מותקן כרטיס מסך יעודי? האם היא "ישנה" (מלשון - Sleeping)? האם היא לא בשימוש? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
בס"ד מה עדיף לי E5300 או E6550 במה ההבדל מה יותר טוב למשחקים? (אני מעדיף לא OC) ויש הבדל בין C2D ו DC במשחקים שהתדר שווה? (לא מדבר על זיכרון מטמון) ולמה ? ואם אפשר לוח יחסית זול לCF של 4670 (יש לי כבר אחד) תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 905 צפיות
-
-
יש לי שאלה- ניכנסתי לאנטרנת לבדוק מה הבדל בין כרטיס זיכרון של DDR -1 400 mhz cl2.5 ן- DDR -1 400 mhz cl 3 באתר היה רשום ש- cl 2.5 יותר מהיר מ- cl 3 ( לפי הרשום איבנתי שככל שה-mhz יותר גבוה ה- cl אמור להיות יותר נמוך כדי שהמהירות תהיה יותר גבוה). אחר כך ניכנסתי לבדוק כרטיסי זכרון של DDR-2 וראיתי ששם הכל ההפך לדוגמה- 533mhz וה- cl4 או- 667mhz וה- cl5. השאלה שלי היא- כיצד יתכן שבטכנולוגיה מחודשת ככל שה- mhz יותר גבוה ה- cl יותר איטי?
-
- 14 תגובות
- 905 צפיות
-
-
יש לי מעבד AXP 1800+ 0.18 עם לוח ASUS A7v8x-x שאני עובד ב 133 באס אחרי כמה דקות עבודה בוינדוס או מפעיל בדיקה של CPU ב SANDRA המחשב עושה RESTART שאני עובד ב 100 באס זה לא קורה אז חשבתי שזה הזיכרון אז הפעלתי עליו MEMTEST86 למשך שעתיים והכל רץ חלק בלי שום שגיעה חשבתי שזה המעבד אבל לקחתי אותו ללוח ECS K7S5A שיש לי והוא עבד מצויין שם. אז אני לא מבין מה הבעיה.
-
- 10 תגובות
- 904 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה ההבדל בין הלוחות הנ"ל של GB, הדגם המלא הוא GA-965P-DSXX ואיך ניתן לזהות בין הגרסאות השונות של הלוחות ? האם הם נחשבים ללוחות עם מוניטין טוב? נגד מי הם מתחרים? תודה
-
- 14 תגובות
- 904 צפיות
-
-
האם כשמכניסים מודולים חדשים של זיכרון למחשב צריך לעשות איזה כיוון לפני? הרכבתי לניסיון שני מודולים שעל פי הנתונים אמורים לעבוד עם הלוח שלי , והם לא העלו בכלל את שלב הביוס (מסך חשוך) , האם זה אומר שהם לא מתאימים/לא תקינים, או שאני צריך לעשות משהו לפני? לפני כן היו שם שני זיכרונות קודמים שעבדו, וגם עובדים כרגע , אך בדקתי גם בלעדיהם. באחת התגובות שענו לי כאן מישהו כתב שצריך לעשות איזה כיוון עם הסטיק הישן ורק לאחר מכן להכניס את החדש.
-
- 14 תגובות
- 904 צפיות
-
-
-
המיזם המסקרן של יצרנית השבבים לשימוש בארכיטקטורת ה-Pentium המקורית בתור מאיץ לשוק העיבוד עתיר הביצועים עומד לעבור שינוי משמעותי לכתבה
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
- 1 follower
-
-
בביקורת זאת אנו בודקים לעומק את ביצועי המעבד Core i7 12700F של אינטל אשר מנגיש בין התכונות המבוקשות ביותר מצד משתמשי המחשבים בעולם הביתילכתבה
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
- 2 followers
-
-