מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול להסביר לי איך הסטיק הזה עולה כולה 440 ש"ח..? (בנועה) באותה חנות יש את: TWINMOS DDR2 1024MB 667mhz CL5 שזה בדיוק אותו זכרון רק חברה שונה והוא עולה 235 ש"ח יותר, למה זה?
-
- 10 תגובות
- 930 צפיות
-
-
סיכמתי עם הבנאדם שאני אריץ על המחשב שלו תוכנת בנצ'מרק לזכרונות ראיתי בהורדות האתר תוכנה בשם MEMTEST או משהו כזה. האם היא הכי טובה או שיש משו יותר טוב? אני רק רוצה לראות ולוודא שהזכרונות לא ייהרסו מהר ושהם תקינים לחלוטין אז על איזה תוכנות אתם ממליצים לי?
-
- 12 תגובות
- 930 צפיות
-
-
לוח של asrock crossfire sata2 core 2 duo של קונרו e6300 כמו שממליצים פה לאתר (פשוט אין אותו במלאי בחנות שאני נמצא).. או של גיגבייט אותו מפרט של האסרוק האם הוא שווה לוח טוב?
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח Asus p6t ורציתי לדעת אם אני יוכל לשים סטיקים של 8 gb על הלוח שלי כי בזמנו שבדקתי אז אמרו לי שאפשר לשים רק סטיקים של 1 gb או gb 2 או 3gb ואני רוצה עכשיו להוציא את מה שיש לי כרגע(1x3) ולשים שתי סטיקים של 8gb תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב אשר יעודו למשחקים. בנתיים אני מתלבט בין כרטיסי מסך 4870 ל-4850. ברור לי שה-4870 נותן ביצועים טובים בהרבה. הסיבה להתלבטות שלי היא שאם אני לוקח את ה-4870 זה אומר שאצטרך לקחת גם לוח אם/מעבד (מעדיף dual 2 core) ואולי זכרון (מעדיף 4GB) יקרים יותר? (כאשר הדגש שוב,שהמחשב יעודו למשחקים). או שזה כלל לא יפגע בביצועים במשחקים ? ? במידה והתשובה היא לא,על איזה מעבד/לוח אם/זכרון מומלץ לי לקחת בתקציב בינוני? (אין לי מספר מדוייק כיוון שאני מזמין את מירב החלקים מחו"ל). תודה רבה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 930 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מעבד AMD כפול ליבה וחדש(ראו מיפרט) עובד עם 4 צ'יפים של זיכרונות > כל אחד 1 G חבר שלי אמר לי שישנה בעיה ידועה ? עם AMD שלא מצליח להתמודד עם 4 כרטיסי זיכרון ( ביגלל בקר הזיכרון הפנימי?) והתוצאה תהיה ירידה במהירות ה BUS ? הלוח? הרצתי בדיקת CPU-Z מצורף לינק עם קובץ HTML של הדו"ח המלא ניקרא cpuz.htm http://www.sendspace.com/file/ce7v6h ( צריך להוריד את הקובץ בתחתית הדף / או לפתוח אותו ) אני לא יודע ליקרוא את הנתונים....צריך עזרה בפיענוח : 1. מה המהירות האפקטיבית של הזיכרונות שלי ? 2. מה המהירות האפקטיבית של הלוח שלי ? הBUS ? 3. האם יש בעיה כל זהיא שאפשר ליראות בדו"ח הזה - ביחס למפרט המחשב ? תודה מראש לכל מי שעוזר תודה לכל
-
- 10 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אהלן, יש לי לוח של MSI 915G COMBO עם כרטיס מסך משולב.... הוספתי עוד כרטיס מסך PCI Express - MSI RX300HM אני מעוניין לחבר שני מסכים - אחד למשולב ואחד לנוסף. בBIOS לא ראיתי אופציה של לאפשר את שניהם אלא רק את הPRIMARY בינהם כלומר (PEG/IGD, IGD, PEG/PCI וכו'). כאשר אני בוחר PEG/IGD אני לא רואה את הכרטיס המשולב(הוא בDISABLE) , אם אני בוחר IGD אני לא רואה את החיצוני..... יש לכם איזה רעיון ?
-
- 4 תגובות
- 930 צפיות
-
-
מתי צריכה להיות מורגשת הירידה הבאה במחירים של מעבדי AMD?
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
מהו? תציעו 3 ותנו קישורים או תאמרו איפה יש.. תודה רבה יונתן
-
- 17 תגובות
- 930 צפיות
-
-
-
כן אני יודע שבמחירים האלו אין לי הרבה מה לצפות... אבל אשמח אם תוכלו להמליץ על לוח נחמד. ל dual core של AMD.
-
- 11 תגובות
- 930 צפיות
-
-
כותרת. תודה!
-
- 6 תגובות
- 930 צפיות
-
-
הזמנתי לוח אם אסוס A7N8X דלוקס. 1 האם הוא תומך בבארטונים 2 הגוף קירור שאני רוצה להזמין הוא Thermalright SLK-600 Cooler for AMD או Thermalright SK-7,האם תהיה בעיה לחבר אותו ללוח או שזה מותאם ללוח ?
-
- 10 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אוקיי זאתת המערכתתת שלי.. Intel Core 2 Duo E8500 Cooler Master Socket 775, Gigabyte GA-EP45-DS3 P45 CHIPSET Cooler Master 600W Silent Pro, יחידות 1 G.skill DDR2 4096MB 1000MHZ PI CL5-5-5-15 Gigabyte nVidia GeForce 275GTX 896MB PCIe Samsung 640GB HD642JJ HDD - SATA II 7200rpm 16MB NZXT Tempest - Air Flow King וואניי רוצה לקנות מחרר עוודד.. G.skill DDR2 4096MB 1000MHZ PI CL5-5-5-15 ב335 שקללל ועם לא את זה אז תמליצו לי מה לקנות ב335 שקל??? אגבב יש לי וינדוס ויסטה אולטימטיב על המחשב 64 BIT
-
- 7 תגובות
- 930 צפיות
-
-
מה טוב יותר למשחקים ואוברקולק בעתיד זה ?AB9 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? --ABIT ?P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E?---ASUS ?GA-965P-DS3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E?--GIGABYTE http://www.ksp.co.il/hmain.php מה עדיף אני לא מבין בזה הרבה יש שמה פרטים על הלוחות בלינק עם אתם יכולים תקראו אותם
-
- 15 תגובות
- 930 צפיות
-
-
ברשותי לוח אם של gigabyte (כן כבר מובן שמדובר במאורר הקטן והמציק) הדגם הוא--->מפרט בקיצור המאורר הקטן הזה שכתוב עליו agp x8 מרעיש בטירוף וכבר אי אפשר לסבול את זה אז האם מותר לי לנתק אותו מהלוח? או שאסור כי אז הצי'פ יתחמם יותר מדיי או משהו אחר? תודה..וכן ניסיתי לפרק אותו והלרכיב אותו מחדש או לנקות אבק והכול אבל עדיין הוא מרעיש....
-
- 12 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אנשים יקרים אני דיי מתקשקש עם הנושא הזה. אני בונה מחשב E8400 למשחקים לא כבדים, לא מתוכנן OC בזמן הקרוב, אולי הרחוק כן (שנה שנתיים), כנ"ל CF איזה מבין הלוחות עדיף, שמתי לב שממליצים פה הרבה על הג'יגהבייט, ושניהם אותו מחיר בערך, השאלה מה זה עדיף על השני וההפך.
-
- 8 תגובות
- 930 צפיות
-
-
למפרט חדש שאני מרכיב.. התקציב הוא בסביבות ה500 שקל, יש חיה כזאת?
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
http://firingsquad.com/hardware/fear_cpu_performance/page4.asp מסתבר שלא כל המשחקים פועלים פחות פחות טוב ממעבדים רגילים על מעבדים כפולי ליבה. מסתבר שבמנוע החדש של MONOLITH, העיקר הוא כרטיס המסך וכמעט כל המעבדים מציגים תוצאות זהות, בלי קשר לסוג (למרות ש AMD קצת יותר טובים)...
-
- 10 תגובות
- 929 צפיות
-
-
איזה מבין המעבדים הבאים יותר טוב לדברים הבאים: צורך פחות חשמל פחות חם ביצועים יותר טובים בSTOCK ביצועים יותר טובים בOC מה מומלץ בכללי ? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 929 צפיות
-
-
איזה מעבד יותר חזק , יותר מתאים לעבודה גרפית, הדמיות, עריכת תמונות , ותוכנות תלת מימד? תןדה,
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
היי, רציתי לשאול, מה בדיוק ההבדל בין זכרונות לנייח לסין שרת. אני יודע שיש כמה הבדלים מבחינת אמינות אבל אם הם יותר זולים, לא כדאי לקנות זכרונות לשרת למחשב נייח?
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
לוח עבור סרטים משחקים די וי די שיחות דיברור למשרד ואולפן הביתי עד 600 800 ש"ח
-
- 14 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שאלה, יש לוחות אם חדשים שתומכים ב-SLI? כי חבר אמר לי שלוחות אם שתומכים ב-SLI הכי חדישים, הןם מלפני 3 שנים... תודה!
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-
-
תקציב -עד 2000 שקל צרכים -מישחקים וכו מארז -אפולו (מארז גדול ) ספק -450 וולט איכותי מעבר לזה יש לי 2 ארדיסקים כל אחד של טרה כרטיס מסך 550TI של הנווידה OC-אין צורך בזה לא צריך אופציה לשני כרטיסים גרפים כן צריך שיהיה בו כרטיס רשת אלחוטי תקן N וכרטיס רשת בלוטוט ,רוצה גם 8 גיגה זיכרון ככה שבכללי מעבד ,זיכרון,לוח אם תודה לעוזרים מראש ,ולמי שמעונין אני מוכר 6600 4 ליבות סטפין GO (קצת יותר טוב מהמקורי ) לוח אם בעיתי (עושה בעיות בבוט -אבל פועל אחרי כמה ניסיונות ) ו 5 גיגה של זיכרון DDR2 שמחולקים לשלוש יחידות של אחד גיגה ועוד אחד של 2 גיגה
-
- 8 תגובות
- 929 צפיות
-