עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני קונה מחשב חדש ויש לי כונן WD 80 GB 8MB cache ATA. האם בלוחות החדשים אפשר לחבר אוותו? אם לא, יש איזה מתאם?

• 7 תגובות
    • 663 צפיות
  2. האם הלוח אם DFI LANPARTY UT nF4-D מסוגל לתפקד עם זוג כרטיסי מסך במערך SLI? אני שואל את זה מכיוון שאני רואה שני חיבורי PCI-E על הלוח, אך לא מצוין שהלוח תומך בSLI. לעומת זאת, לגבי לוחות אחרים של DFI יקרים יותר בעלי שני חיבורי PCI-E מצוין שהם כן תומכים בSLI. קישור: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3602&catcode=172 תודה מראש

• 7 תגובות
    • 726 צפיות
  3. Started by Ben-Dor,

אני צריך למצוא אחד מהלוחות הבאים של Abit בארץ: או אחד שמבוסס על I845E או אחד שמבוסס על i845G ? ומה הדגמים אני תמיד שוכח תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Headspin,

מה כדאי יותר ? אנחנו רוצים לבנות שרת שהולך לחווץ שרתים. רציתי לדעת איפה אפשר להשיג בארץ לוחוץ אם לשרתים האלה ומארזי U1? ואיזה מעבדים ממולצים לשרת ? רצוי DUAL CORE...ואיזה לוחות?

• 7 תגובות
    • 745 צפיות
  5. Started by yarivot26,

ראיתי בNewegg הבדלים של כמה עשרות דולרים בין הOEM והRetail מה ההבדל? ואילו חלקים כדי לקנות OEM? נ.ב. מצטער אם זה לא הפורום המתאים אבל זה הפורום היחידי שנראה לי מתאים.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. הנה המחשב שלי רציתי לדעת את דעתכם עליו הזכרון(יש לי מעט אני יודע) המעבד הלוח אם. האם אתם רואים כוחות נסתרים שגלומים בו שמחכים להמהרה בו אם כן האם ש לו יכולות המהרה טובות ללא אמצעים מיוחדים (אני לא מעוניין להפוך את המחשב שלי למקפיא). כמו כן האם יש תוכנות מסויימות שיכלו לעזור למחשב לעבוד יותר מהר ברמת התוכנה(הרבה פעמים שם הבעיה). אם ידוע לכם על עדכון של דרייברים ללוח אם אשמח מאוד. אם אתם מעוניינים בעוד בנ'צמרקים אני אספק לכם. --------[ EVEREST Home Edition © 2003, 2004 Lavalys, Inc. ]----------------------------------------------------------- Version EVEREST v1.51.195/he Homepage http://www.lavalys.com/ Report Type …

• 7 תגובות
    • 688 צפיות
  7. Started by bratwa_tut,

pentum 4 2.66 או AMD athlon 64 processor 3200+ 2.0

• 7 תגובות
    • 695 צפיות
  8. Started by XGALX,

אני מחפש זיכרון 2 ג'יגה עד 250 ש''ח מעבד: pentium[r] 4 3.00 ghz לוח אם :Gigabyte GA-8I915P Duo v2 DDR2

• 7 תגובות
    • 629 צפיות
  9. שלום, ברשותי לוח Abit NF7 עם זיכרון GEIL בנפח 512MB , הלוח עצמו תומך DDR, היום שמעתי כי אני צריך גם שהזכרונות יתמכו ב-DUAL DDR כדי שיעבדו באמת בקצב שעות כפול. זה נכון? נאמר לי כי רק הזכרונות שקונים כחבילה אחת, כ-2 סטיקים באריזה אחת, הם המיוחדים לעבוד ב-DUAL DDR וכי זכרונות רגילים לא יעבדו לי ב-DUAL DDR, ז"א שאם אקנה עוד סטיק של GEIL בנפח 512MB, הוא לא יעבוד כ-DUAL עם הסטיק הקיים. זה נכון?

• 7 תגובות
    • 534 צפיות
  10. Started by valaryan,

אני צריל לוח אם טוב שיתאים ל 2 ג'יגה RAM DDR800 מעבד:E6600 וכרטיס מסך : 7950GX5 1 GIGA RAM עכשיו אני צריך לוח אם הכי טוב שיתאים לשני כרטיסי מסך ועוד משהו הכי טוב שיהיה עד 1000 ש"ח. תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 564 צפיות
  11. Started by RoverBoy,

עשיתי לפי ההוראות את מה שצריך...והיה רשום שלגשת למסך של הפרטים ולראות שאם זה נימצא בסביבות ה 800MH אז זה בסדר... שאני פוטח את המסך הזה (צורף קובץ) אז כל פעם הGH עולה או יורד.. זה אומר שהפונקציה עובדת? או שכדאי לבטל אותה? או שאפר להסביר מה היא עושה בדיוק הפונקציה הזאת? תודה לעונים [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 552 צפיות
  12. אני בן 24 והתחלתי תואר בהנדסת תעשייה וניהול למשך 4 שנים. אני מחפש מחשב נייח שישמש ללימודים (אופיס) ולסרטי hd ואולי בעתיד לסרטי 4k. אני מחפש מחשב נייח שיחזיק לי למשך תקופת התואר בצורה טובה. אני סגור על שאר המפרט אבל בקטע של המעבד אני לא יודע מה לבחור, האם כדאי לקחת i3 בשביל להיות ראש שקט למשך התקופה או שאפשר לחסוך פה? אשמח לשמוע מנסיונכם.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. רציתי לדעת אם הלוח פותח את המכפלה של המעבד? תודה.

• 7 תגובות
    • 687 צפיות
  14. Started by KaPuT,

http://www.theinquirer.net/?article=11576

• 7 תגובות
    • 944 צפיות
  15. Started by Henry55,

שמתי לב לזה שללוחות של גיגהבייט עם צ'יפסט H77 ו B75 יש שתי גירסאות 1.0 ו 1.1. ההבדל העיקרי הוא שבגירסה 1.1 יש atx 12V 8 pin למעבד , לעומת atx 12V 4 pin בגירסה הקודמת 1.0. לשאר היצרניות יש atx 12v 8 pin , אז כנראה שהייתה סיבה לזה שהם הוציאו גירסה חדשה. יש עוד כמה הבדלים קטנים בין הגירסאות , אבל אני לא מאמין שהם כאלה משמעותיים , כמו סגירה קצת שונה ב pci-e x16. השאלה היא אם החנויות בארץ מוכרות עדיין את הגירסה הישנה ולא את הגירסה החדשה , שכנראה טובה יותר. מישהו שקנה בזמן האחרון לוחות כאלה יכול להסתכל ולומר אם הוא קיבל את הגירסה החדשה 1.1 , ואם יש לו חיבור 8 pin למעבד? באתרים של ksp ואייבורי רשום שיש 4 pin למעבד , אבל יכול להיות שזה לא מעודכן.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום לכם, הטכנאי התקשר אליי ואמר לי,שיצא חוזר )נדמה לי מAMD או מהיבואן(,שאומר שאסור למרוח משחה טרמית במעבדים,2500 ומעלה המבוססים על ליבת ה Braton. זה מאוד לא נראה לא היגיוני,הוא אמר שבמקרה שהמעבד מתקלקל ושולחים אותו לקבלת אחריות,והם יראו סימנים של משחה טאמית,הם יפסיקו את האחריות. זה ממש לא נראה לי הגיוני,מישהו יודע פרטים נוספים?

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  17. Started by menacex,

אהלן , קניתי לפני מספר שעות AMD XP 2500 + עם ליבת ברטון וולקנו 12 ........ התקנתי את המעבד ואת המואוור אך כאשר התחלתי את המחשב , הוא מזהה לי AMD XP 1900 במהירות 1400 GHZ ... עדכנתי את הביוס לחדש ביותר הנני משתמש בבורד GIGABYTE VAXP אשמח לתשובה מהירה ותודה מראש!

• 7 תגובות
    • 554 צפיות
  18. שלום יש לי עוד שאלה אחרת: בזמנו של פנטיום (אל תתקנו אותי אם אני טועה) פחות או יותר הלך כך: פנטיום 1 לא נקרא בשם זה עד להופעת פנטיום 2 עד אז היה פנטיום 80, פנטיום 100 לפי המגה הרץ.(עכשיו זה הקטע שאני טועה ומקל על ההבנה) פנטיום 1 היה מכמות מסוימת של מגה הרץ עד ל1 גיגה הרץ, פנטיום 2 היה מ1GHz עד 2GHz, פנטיום 3 היה מ2GHz עד 3GHz ופנטיום 4 היה מ3Hz עד 4GHz, המעבד בעל הביצועים הטובים יותר היה עם יותר הרצים פשוט. אחרי זה התחילו כל שקע 775 שהקטע שלו היה הליבות והמטמון שזה אותו דבר ואז זה בלבל כי יש שתי נתונים ה-הרץ והליבות\מטמון, עכשיו ככול שיש יותר משניהם למעבד יהיה ביצועים יותר טובים. (מהקטע הזה לא אכפת לי אם תתקנו אותי ) עכשיו אני לא יודע איזה נתון יש ב-i שאין בשקע 775 …

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by gil_zaoui,

איזה מעבד כדאי לי לקנות? מהמעבדים הבאים: ‏Athlon 64 3500+ :‏Athlon 64 3800+: ‏Athlon 64 4000+ (Socket AM2) X2 DualCore‎ : ‏Pentium D 2.66Ghz, s775, 2x1MB, DualCore (805)‎ : ‏Pentium E2140, Bus800Mhz, s775, 1MB, DualCore‎: ‏Core 2 Duo E4400, Bus800Mhz, s775, 2MB‎ : ‏Core 2 Duo E6550, 1333Mhz, s775, 4MB‎ ומה ההבדלים בינהם. אני משתמש לישומים פשוטים בעתיד ברצוני לבצע עריכת וידאו כמו כן אשמח לדעת איזה לוח אם מומלץ תודה מראש

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  20. Started by Gliding,

היי, חיפשתי זכרונות כאלו, ומצאתי שני סוגים שאני מתלבט ביניהם, לפי הגודל: של 512, בד"כ ב dual. הבעיה היא שבלוח שלי יש רק 3 סלוטים, וזה די בזבוז של מקום מצד שני ה-1GB תופסים פחות מקום, אבל קצת מפחיד אותי לקנות כ"כ הרבה זיכרון על סטיק אחד. בעצם מה שאני שואל היא מה דעתכם המלומדת? ועוד שאלה שקשורה לנושא: אני מחפש חנויות בחו"ל לקנות מהן כי הבנתי שזה יוצא זול בצורה משמעותית...אז אלא אם הבנתי לא נכון...יש המלצות על חנויות? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 562 צפיות
  21. Started by the_lighting,

GIGABYTE GA-965P-S3 REV3.3 GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 מה יותר טוב בכלל? ולOC בפרט?

• 7 תגובות
    • 556 צפיות
  22. Started by Ron707,

Asus P5QL או GIGABYTE GA-EP43-DS3L הבנתי ש-Asus טוב יותר ל-OC וה-Gigabyte מגביל בצורה מסוימת, אבל אני עושה OC עד ל-3.6.. אז אולי זה לא אמור לשנות הרבה.. עדיין מה עדיף לקחת? עריכה: המעבד הוא Q6600

• 7 תגובות
    • 685 צפיות
  23. הרוב מסוכם בכותרת. זה עבור מחשב של חבר שכנראה שמת בו הלוח, לכן צריך משהו שיחליף המחשב משמש לאינטרנט בלבד ולכן אין שום רצון להשקיע במחשב הנ"ל. תודה.

• 7 תגובות
    • 994 צפיות
  24. Started by frogface,

1. האם הוא תומך ב SLI ? 2. ראיתי שהוא תומך ב קרוס פייר מה עדיף ומה קרוס פייר אומר ? 2.אם אפשר להמליץ על לוחות אם ברמה הזו ובאותו מחיר פחות או יותר 3.אם אפשר להסביר על הלוח שאתם ממליצים תודה למגבים !!!

• 7 תגובות
    • 746 צפיות
  25. המפרט: מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX מחיר: ₪725 לוח אם: DFI INFINITY NF-M2 מחיר: ₪424 כרטיס מסך: ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ₪1672 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ₪368 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT מחיר: ₪572 מארז: COMPUCASE CI-6A19B-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU מחיר: ₪219 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT מחיר: ₪419 מחיר סופי לאחר הנחה: ₪4331 (שווי ההנחה: ₪68) המחיר כולל הרכבה ובדיקה במעבדת החברה

• 7 תגובות
    • 683 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.