עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by jacko_il,

שלום לכולם.. יש לי כיום 1 ג'יגה זכרון ( 2X512 DDR400 של ADATA ) על המחשב הבא: GIGABYTE GA-K8NF9 , AMD 64BIT ATHLON , GEFORCE 6600 256MB PCIE... הייתי רוצה לדעת אם שווה להוסיף עוד זכרון ( להוסיף עוד 2X512 ולהגיע ל 4X512 ).. וגם אם אפשר הסבר זריז - למה/מי באמת צריך לנצל את כל המקום בלוח ולשים 4 גיגה זכרון ??.. או אולי יש שדרוג יותר מועיל למחשב שלי מאשר זכרון..? השאיפה היא לשחק ברזולוציות גבוהות על רמת סינון בינונית עד גבוהה ועדיין לקבל FRAME RATE סביר מהמחשב.. או שאולי אני בכלל צריך לחפש קבל כרטיס מסך יותר רציני או שדרוג אחר?? תודה מראש לגולשים ולצוות האתר המעולה הזה :-)..

• 5 תגובות
    • 932 צפיות
  2. Started by AlcaTeL,

שאלתי היא מה זה " CL " ומה ההבדל בין שתי הזכרונות שהצגתי בכותרת לפי מה שקראיתי ברחבי האינטרנט הרבה אנשים ממליצים על KINGSTON .. אז החלטתי שאני הולך עליה אבל מהו הנתוןן0" CL " ועד כמה הוא חשוב לי ?

• 7 תגובות
    • 932 צפיות
  3. Started by LazyCat,

שלום, אני מתלבט בין 2 לוחות האם הללו, אני מעוניין שהלוח יתמוך ב- FW ויהיה טוב בשבילי גם ב- eSATA. חוץ מזה שיאפשר OC מכובד... האם ל- DS4 יש איזשהו חיסרון על ה- DS3P (חוץ מ- 2 חיבורי SATA יותר לאחרון)? תודה.

• 4 תגובות
    • 932 צפיות
  4. שלום. לאחרונה שקלתי להחליף כרטיס מסך ל HD4850 או HD4870 אבל נראה לי שיחד עם המעבד הנוכחי(3800 X2) יהיה לי צוואר בקבוק די רציני. אז חשבתי להחליף מעבד, מצד אחד יהיה לי הכי נוח לקנות איזה 6400 x2 בלי לשנות כלום במערכת , האפשרות היותר בעייתית היא לקנות לוח זול ומעבד Q6600 יד שניה. מה יהיה עדיף? התקציב הוא עוד 900 ש"ח לשדרוג (לא כולל הכרטיס)

• 10 תגובות
    • 932 צפיות
  5. מפת דרכים מעודכנת של אינטל נחשפת ומראה חלונות זמנים מדוייקים יותר למשפחות המעבדים הבאות שלה, Kaby Lake ו-Cannonlake מידע מודלף חדש, שנראה אותנטי לחלוטין מציג את מפת הדרכים המעודכנת של חברת אינטל בכל הנוגע למעבדים הבאים שלה למחשב האישי. המידע לא מפתיע במיוחד, אלא בעיקר מאשר את מה שכבר ידענו, ונותן לנו טווח תאריכים מעט יותר מדוייק. שיטת ה-Tick Tock של אינטל בהחלט נעצרת גם הפעם, עושה רושם – כאשר תהליך ייצור של 10 ננו-מטר יראה אך ורק לקראת סוף שנת 2017, ומשם סביר להניח שייעצר אף יותר בשל אתגר המזעור ההולך ומתעצם של חברת אינטל, מה שמאשר את המידע הקודם הנוגע למעבדים הבאים של אינטל ולשיטת הטיק-טוק. אם כן, המעבדים הבאים מבית אינטל הידועים בשם Kaby Lake ומשמשים כרענ…

• 0 תגובות
    • 932 צפיות
  6. אהלן. בקרוב אני מתכנן רכישה של לוח אם. מכיוון שיש המון מותגים ודגמים ותתי דגמים, אפשר ללכת לאיבוד בקלות. אבל להשוות את הלוחות באתרי היצרניות מספק תשובה חלקית. מה שאני מנסה להבין זה מה המספרים 1155, 1366, 2011 אומרים? בהנחה שאין הגבלת תקציב - מה עדיף? מה היתרון/חסרון של כל אחד? תודה. גיל.

• 7 תגובות
    • 932 צפיות
  7. Started by redti,

הטכנאי צריך לחזור אלי אוטוטו ואני צריך לתת לו תשובה..הכל מוכן זה שינוי שלי של הדקה ה90. שמתי לב שE7300 עולה מאה שקל יותר והוא מציע רק מהירות שעון גבוהה ב100MHZ שווה את זה בכלל ? או שמסתתר שם עוד משהו ? נא לא להציע הצעות אחרות אני סגור על העניין.

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  8. Started by captaincaveman,

Best bang for $? אני מבין שעם "קצת" מתח הם עובדים בתדר יפה עם תזמונים הדוקים מאוד. העניין הוא שקראתי ב-VR ZONE שהם טיפה בעיתיים כשעובדים ב-2X512 לעומת 2X256. יש מישהו עם נסיון?

• 5 תגובות
    • 932 צפיות
  9. Started by arield,

שלום רב, יש לי 3 שאלות שרציתי לשאול לגבי זיכרונות: א.הבנתי שאין הבדל בביצועים בתדר של הזכרונות כלומר אם יש לי זיכרון שרץ ב1333 או ב2133 לא ארגיש הבדל ובמיוחד לא במשחקים, האם הדבר נכון? ב.האם הCL הוא מאוד משמעותי בביצועים? כלומר זיכרון למשל DDR3 1600 שיש לו CL7 וזיכרון DDR3 1600 שיש לו CL9 האם יהיה הבדל משמעותי בביצועים?(ללא קשר לעלות-תועלת אלא רק בהתחשב בביצועים) ג.וזאת השאלה הכי חשובה אם נזניח לרגע את עניין תקציב לקניית זיכרון האם יש באמת הבדל בין זיכרון שנקנה מחברה יקרה יותר(ניקח לדוגמה את g.skill) או מחברה זולה יותר(למשל kingston)? האם ארגיש הבדלים בינהם בזמן העבודה והרצת משחקים כבדים?אם כן יש הבדל אז האם הוא יתבטא בOC יותר יציב וטוב?כי אני מתכנן לעשות OC למעבד ולזכרונ…

• 7 תגובות
    • 932 צפיות
  10. אני מעונין לקנות את הזיכרונות הנ"ל במחיר מצחיק(750 שח לעומת העלות המקורית שלהם שהיא בסביבות 1500שח!!!) 1)איזה ציפים מגיעים איתם?? 2)הם צורכים הרבה מתח??(אני יכול לספק עד 2.9v ) 3)האם המחיר שווה(יש אחריות עליהם לכל החיים אצל היבואן ) 4)עד איפה אני אוכל להגיע איתם באובר קלוק(בערך) 5)האם התיזמונים של הזיכרונות האלה(2,3,3,6)הם טובים והאם זה משנה מבחינת ביצועים?? (דגם מדויק =CMX512-3200C2PT) תודה לעוזרים!

• 13 תגובות
    • 932 צפיות
  11. Started by giri71,

http://www.lead-pursuit.com/news.htm

• 4 תגובות
    • 932 צפיות
  12. זה יותר דיון והשקפה על מה שנעשה כיום בתעשייה ובעולם המחשבים. אם פעם הדבר הכי חשוב במעבד (בעצם לפני 10 שנים ויותר אולי הדבר הכי חשוב), זה היה איזה מעבד יש לך במחשב. ברגע שאמרת למישהו שיש לך 486 DX2 שפועל על 66 מגה הרץ, זה היה הכי חשוב. כל השאר היה פחות חשוב או משנה בכלל לכל היותר אנשים התעניינו אם יש לך 4 מגה זכרון והיו כאלו שרצו להתפרע אז קנו 8 (לא היה אפילו חשיבות לסוג הזכרון וכו') ובטח שאף אחד לא התעניין יותר מידי בלוח האם. כרטיסי מסך היו חסרי חשיבות לחלוטין. וכו'. אבל כיום אני שם לב לתהליך הפוך, כל מעבד בשוק כיום בין אם זה E8400 או E8200 (שעולה איזה 600 סה"כ ?!) או מרובעי ליבות כמו Q9300 (שעולה 1200 בערך?!) עושים את העבודה מעל ומעבר! גם מעבדים שניתן להשיג כיום…

• 10 תגובות
    • 932 צפיות
  13. אני מחפש מעבד ולוח אם בעקבות סיום חייו של הלוח אם יש כרטיס מסך (nvidia 6600) התקציב בערך 500 ש"ח למעבד ולוח-אם השימושים הם רק לגלישה באינטרנט עבודה באופיס וכו' חשבתי על לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2L שעולה בסביבות 260 ש"ח האם ישנם עוד המלצות ללוח אם? כמו כן איזה מעבד כדאי לקחת? תודה

• 5 תגובות
    • 932 צפיות
  14. יש לי במחשב זכרון אחד, 1024 עם ddr2 533 של חברה מסויימת ואני רוצה להוסיף לו עוד זכרון אותו גודל (1024). השאלה היא אם אני צריך שהזכרון הנוסף יהיה של אותו חברה ואותו דגם בדיוק, או שאפשר חברות שונות ורק שיהיה 1024 ו533, או שלא משנה בכלל ורק מה שמשנה זה ששניהם יהיו DDR2 1024 והמהירות יכולה להיות שונה? (בכל מקרה הכוונה שלי אם לא הבנתם זה שהזכרון יעבוד בdual)

• 6 תגובות
    • 932 צפיות
  15. Started by stas4000,

Intel Quad Core i7 860 2.8 GHz 1156 CPU Processor B1 Lynnfield BV80605001908AK אני יכול קנות אותו ב175 דולר. אני צריך את המעבד בשביל 3 battlefield אילוסטרייטור ופוטושופ

• 7 תגובות
    • 931 צפיות
  16. Started by thebenjamin,

אחרי הרבה זמן שהמחשבים היו מנותקים מהחשמל הם עבדו ואחרי יום החליטו להדלק אבל לא לא הציג כלום על המסך, הלכתי למעבדה ובשני המחשבים הפתרון היה זהה, הוציאו את הזכרונות, לקחו חתיכת נייר ריססו איזה ספריי על הנייר ואיתו נגבו את החיבורים של הזכרונות, הרכיבו את הזכרונות מחדש והכל הסתדר. יש לי מחשב נוסף ישן יותר שגם הרבה זמן לא חובר לחשמל וכבר כמה פעמים ניסיתי להפעיל אותו וגם הוא נדלק ולא מראה כלום, ניסיתי לנקות את הזכרונות עם טישו בלבד אבל זה לא עבד. מה אני יכול לעשות?

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  17. שלום לכולם .. רציתי לדעת משהו שמסקרן אותי כבר הרבה זמן .. האם ההבדל בין התדרים 667 ל 800 כל כך גדול בביצועים שבגללו הוא עולה ב 100 שקל +- יותר? ובנוסף, האם שווה לי לקנות 2 סטיקים של ג'יגה בתדר 667 או סטיק של ג'יגה של 800 ובעתיד, כשאני מאמין המחירים של 800 ירדו, לקנות עוד סטיק ? תודה רבה !

• 10 תגובות
    • 931 צפיות
  18. Started by avih,

שלום לכולם, אני מחפש זכרון M.2 וראיתי בין היתר זכרון של samsung 990 pro וראיתי שיש סוגי מודלים שונים - MZ-V9P1T0B/AM MZ-V9P1T0BW וכו' השאלה האם יש הבדל בדגמים הללו? מה משמעות האותיות? אני מחפש משהו שיכול להתאים ללוח אם של גיגהבייט Z790 AERO G שאני שוקל לקנות ובאתר שלהם, בתאימות, לא מופיעים כל המודלים , האם יש לזה משמעות ? בנוסף, האם הייתם קונים זכרון מאלי אקפסרס או אמזון (בתקווה שזה מקורי וכו') תודה רבה !

19. לילה / בוקר טוב לכולם! לאחרונה (מאז MW2 ) אני מרגיש מעט מקופח...המחשב שלי מתחיל לזייף לפעמים, נפילו FPS לא מוסברות וכו'.... החלטתי לשים קץ לנושא הזה ואולי כן ללכת על לוח ומעבד חדשים... חשבתי על AMD ATHLON 2 435 ...הוא משולש ליבות.. עם 1.5 MB קאש ממורי ,ובתדר של 2.9 ,אני אעשה לו OC כמובן ואגיע איתו (השערה גסה)... לאיזור ה 3.8 +- ,כרגע יש לי מעבד AMD ATHLON 4200+ X2 בתדר של 2.6 ועם 1MB קאש.... כרטיס מסך 4850 בOC דיי משמעותי (ראו מפרט בצד)... השאלה היא האם צוואר הבקבוק אכן נובע מהמעבד או שמה זה כבר כל המערכת הוותיקה.. אז מה אתם אומרים? המעבד החדש בשילוב עם לוח סביר ייתן לי שיפור ביצועים? מזערי? משמעותי? בכלל לא? תשובות תתקבלנה בברכה.. אגב, התקציב לא מוגבל בעיקרון ,אבל אני…

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  20. Started by noambaum,

יש לי מחשב פנטיום 3 1000 מהצ עם 256 זיכרון ולוח אם אין לי מושג איזה כי אני לא מבין בכל הנושא של מותגים בחומרה אם אתם יכולים אני צריך שתעזרו לי להרכיב את השילוש הקדוש אבל משהו שיחזיק לי להרבה זמן ושלא יהיה יותר מדי יקר כי אני גם קונה כרטיס מסך חדש (כנראה TI 4200) במפרט המעבד חייב להיות 2.4 ghz תודה נועם נ.ב. אני צריך מחשב מהיר כי אני גיימר כבד התקציב שלי הוא עד 2500

• 10 תגובות
    • 931 צפיות
  21. Started by דניאל מזרחי,

יש ברשותי מחשב מדגם Legion C530-19ICB Desktop (Lenovo) - Type 90L2 האם אני יכול לרכוש מעבד I7 ולשדרג אותו? באתר Lenovo לא הציג לי מעבד תואם בחומרה

22. http://ksp.co.il/main.php?uin=4321 http://ksp.co.il/main.php?uin=4320 יש עוד מישהו בארץ שמוכר את זה ? עריכה : לא מצאתי שם שום תמיכה בDDR3 : Memory 1. Supports DDR2 1066*/800/667/533 memory 2. Dual Channel architecture supports up to 8GB by 4 DIMM slots אה, הנה, מצאתי גם אחד בSKY-PC : http://www.skypc.co.il/pl_product~39214~10~0.htm

• 4 תגובות
    • 931 צפיות
  23. הזמנתי אתמול מנועה את ה PK ואחרי כמה שעות אמרתי להם שיחליפו לי לה HK השאלה מה יותר טוב מבניהם ? ולמה אני לא מוצא את ה HK באתר שלהם http://www.gskill.de/indexen.html ?

• 11 תגובות
    • 931 צפיות
  24. Started by parAzoid,

כמו שכתוב בכותרת, אני מתלבט בין 2 הלוחות הבאים. איזה מהם עדיף לOC, מה יותר משתלם ומה ההבדל בין 965 לP35? אני אקח את הגרסא של הDDR2 מכיוון שיש בידי כבר זכרונות. המחיר של הלוחות הוא +- אותו דבר. תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 931 צפיות
  25. Started by STi,

היתעניינתי במחירים של מעבדים וראיתי בפרטים של המעבד את המושג Stepping F2 מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה זה תודה מראש!!!

• 3 תגובות
    • 931 צפיות

דיונים חדשים בפורומים