עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by gooz,

שלום יש לי זוג ג'י סקיל HZ 6400 800 ובCPUZ רשום עליהם שהם עובדים על תדר של 400 והם אמורים להיות 800, ובSPD רשום שאחד עובד על 5-5-5-15 ורק השני עובד על 4-4-4-12 כמו שכתוב, ככה זה צריך להיות? צריך לעשות משהו כדי שהם יעבדו על תדר של 800? ובכלל איך זה עובד בדואל? כל אחד צריך להיות על 400 מגה הרץ וביחד הם 800? כי בכל מקרה אחד עובד על 400 והשני רשום 266. מפרט תכני שימושי - מעבד E6600 לוח אם P5B DLX תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 944 צפיות
  2. המיזם המסקרן של יצרנית השבבים לשימוש בארכיטקטורת ה-Pentium המקורית בתור מאיץ לשוק העיבוד עתיר הביצועים עומד לעבור שינוי משמעותי לכתבה

3. לילה / בוקר טוב לכולם! לאחרונה (מאז MW2 ) אני מרגיש מעט מקופח...המחשב שלי מתחיל לזייף לפעמים, נפילו FPS לא מוסברות וכו'.... החלטתי לשים קץ לנושא הזה ואולי כן ללכת על לוח ומעבד חדשים... חשבתי על AMD ATHLON 2 435 ...הוא משולש ליבות.. עם 1.5 MB קאש ממורי ,ובתדר של 2.9 ,אני אעשה לו OC כמובן ואגיע איתו (השערה גסה)... לאיזור ה 3.8 +- ,כרגע יש לי מעבד AMD ATHLON 4200+ X2 בתדר של 2.6 ועם 1MB קאש.... כרטיס מסך 4850 בOC דיי משמעותי (ראו מפרט בצד)... השאלה היא האם צוואר הבקבוק אכן נובע מהמעבד או שמה זה כבר כל המערכת הוותיקה.. אז מה אתם אומרים? המעבד החדש בשילוב עם לוח סביר ייתן לי שיפור ביצועים? מזערי? משמעותי? בכלל לא? תשובות תתקבלנה בברכה.. אגב, התקציב לא מוגבל בעיקרון ,אבל אני…

• 5 תגובות
    • 944 צפיות
  4. בזמן האחרון המחשב עושה לי די הרבה בעיות, אני כמעט בטוח שהבעיה היא בדיסק הקשיח שאני צריך ללכת להחליף, אבל באחד הנסיונות האחרונים של להעלות את המחשב קרה דבר מוזר ביותר; בין יתר הדברים שהוא אומר לי בשלב העלייה של הBIOS כמו "HARD DISK FAILURE" "BOOT FROM CD\DVD" וכדומה אז הוא נתן לי את ההודעה (שמופיעה בתמונה למטה). אני מעוניין לדעת אם זאת היא הודעה נדירה, אך שהלוח אם יכול להציג, או שמא זאת היא פריצה למחשב? תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 944 צפיות
  5. Started by הדוד משה,

אז יחד עם כרטיס המסך שהשגתי (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=538793.0) הגיעו אלי גם צמד זכרונות DDR2: 1. הראשון, סטיק של 2GB של STAREX (?) וצ'יפים של qimonda. הסטיק בתצורת PC6400U-5550 (כך כתוב). להבנתי זה 800Mhz. 2. השני, סטיק וצ'יפים של TEAM (?), של 1GB. הסטיק הוא 667 Mhz. נשאלת השאלה: מה עדיף לי, שאני כרגע עם 2X512MB ו-333Mhz ( :-\ ): להתקין את שני הסטיקים ולקבל 3 ג'יגה אבל במהירות 667, או סטיק אחד של 2GB אבל במהירות של 800Mhz? עריכה: סילחו לי על הבורות, אבל אם הbus speed של המעבד שלי הוא 200Mhz, כמה זה משפיע? (בתקווה שלא הרבה...)

6. Started by ma4351,

אני רוצה 6gb של זיכרון, עכשיו בחרתי 4gb את זה : http://www.skypc.co.il/pl_product~F2-6400CL4D-4GBPK~15~0.htm ועכשיו השאלה שלי לגבי ה2gb הנותרים שאני רוצה, האם ללכת על 2 של ג'יגה או אחד של 2 ג'יגה? ואם על 1 של 2 ג'יגה איפה אני מוצא כזה תואם למה שקניתי?

• 11 תגובות
    • 944 צפיות
  7. רציתי לשאול אם מעבד שמיוצר ב-0.13Micron קטן יותר ממעבד שמיוצר ב-0.18Micron? אז מעבד AXP 1700 שמיוצר ב-0.13Micron (לא 2700, 1700), שווה בגודל למעבד Pentium 4 Northwood? אז לדוגמא מעבד של פלאפון שאמור להיות קטן מאוד מאוד, מיוצר ב-0.03? (הערכה), או שהוא מיוצר בשיטת ייצור שונה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 944 צפיות
  8. Started by dan1111,

שלום, רציתי לקבל התייעצות לגבי איזה לוח אם עדיף לקנות עבור מחשב חדש עם דואל קור 2 וג'יגה זיכרון. אני ממש לא צריך משהו פצצתי, אבל הבנתי שעדיף לי להשקיע קצת ולקנות Intel P965 במקום ה-945. ABIT AB9 http://www2.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AB9&fMTYPE=LGA775 ABIT AW8D http://www.abit.com.tw/page/mi/motherboard/motherboard_detail.php?DEFTITLE=Y&fMTYPE=LGA775&pMODEL_NAME=AW8D GIGABYTE ?965P-S3 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2321 (שלושתם באותו טווח מחירים פלוס מינוס) בנוסף, גם נתקלתי בלוחות אם של INTEL שהם יותר זולים (די משמעותית) לפי מה שראיתי כמו: DP965LTCK DG965RY…

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  9. Started by motogt,

אז לפני שאני קונה מחשב התלבטות אחרונה(אני מקווה) אני רוצה לקנות את הQ6600 הוא עולה בסביבות ה1450. אבא(שממן לי חצי מהמחשב) שלי טוען שזה בזבוז כסף ואפשר להסתדר טוב עם E6750 שעולה כ1020 ש"ח בלי להרגיש בהבדל. אז ככה. מצד אחד נראה לי אבא שלי צודק כי אינטל ממשיכה לפתח מעבדים עם 2 ליבות ז"א ש4 ליבות זה קצת מיותר. ועם OC אפשר לעלות את המעבד ל3 ג'יגהרץ. ושנה הבאה אני הולך לצבא כך שיכול להיות שהמחשב ישמש אותי רק בסופ"שים, החל משנה הבאה. מצד שני עוד שנה שנתיים לא יהיו מעבדי 2 ליבות חדשים, וכל המשחקים יתמכו ב4 ליבות גם מע' ויסטה, והמחשב שלי לא יתמוך בצורה טובה ב כל במחשקים החדשים. ואני פוחד שהFPS במשחקים כבדים ירדו ולא יהיה כיף לשחק. במשחקים כבדים אני ירגיש הבדל בFPS ? זה מה שהכי חשו…

• 14 תגובות
    • 944 צפיות
  10. Started by TC,

הזמנתי מהאינטרנט מעבד ולוח אם חדש P3 3.0Ghz 800FSB + ASUS P4C800 שתומך בDual DDR 400 איזה וכמה זכרון כדאי לי לקחת שיהיה הדבר הכי טוב ? תקציב של 200 דולר לזכרון ואני מבקש מחירים של חו"ל ולא של הארץ ... כי אני מזמין מחול

• 14 תגובות
    • 944 צפיות
  11. מת לי הלוח אם ואני צריך ליקנות חדש,אני צריך חדש ל intel P 2.8 אני רוצה שהו גם יתמוך בPCI Express.

12. יש לי את הלוח הזה ו זכרונות במהירות של 2400 mhz השאלה אם הלקוח יתמוך בכרטסים האלו כי לפי את היצרן רשום שותמך עם o.c ?

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  13. התקבלתי לעבודה היום ( ) ובבנק יתנו לי כרטיס אשראי- כך אוכל לבצע תשלומים. אז השבוע אני הולך לקנות כרטיס מסך 6800GT, ורציתי לדעת אם המעבד שיש לי AMD AXP 2500 יהווה צוואר בקבוק (או מה שלא אומרים) לכרטיס מסך? אני אוכל לבצע לו OC עד 2050MHz אם זה יעזור. או שכדאי לי לוותר על ה-6800GT וללכת על ה-6600GT במקום בגלל המעבד? הכרטיס בגרסת AGP אגב.

• 11 תגובות
    • 944 צפיות
  14. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי לוח Asus p6t ורציתי לדעת אם אני יוכל לשים סטיקים של 8 gb על הלוח שלי כי בזמנו שבדקתי אז אמרו לי שאפשר לשים רק סטיקים של 1 gb או gb 2 או 3gb ואני רוצה עכשיו להוציא את מה שיש לי כרגע(1x3) ולשים שתי סטיקים של 8gb תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 944 צפיות
  15. Started by Bah_gots_pIII_450,

אני כרגע רץ על לוח Abit NF7 2.0 עם Sempron 2800+ ושני סטיקים של 256MB. אם אני אוסיף עוד סטיק של 256mb זה יעזור? כמובן שאז לא יהיה Duel Channel. תודה.

• 12 תגובות
    • 944 צפיות
  16. יש לי מחשב עם מעבד AMD כפול ליבה וחדש(ראו מיפרט) עובד עם 4 צ'יפים של זיכרונות > כל אחד 1 G חבר שלי אמר לי שישנה בעיה ידועה ? עם AMD שלא מצליח להתמודד עם 4 כרטיסי זיכרון ( ביגלל בקר הזיכרון הפנימי?) והתוצאה תהיה ירידה במהירות ה BUS ? הלוח? הרצתי בדיקת CPU-Z מצורף לינק עם קובץ HTML של הדו"ח המלא ניקרא cpuz.htm http://www.sendspace.com/file/ce7v6h ( צריך להוריד את הקובץ בתחתית הדף / או לפתוח אותו ) אני לא יודע ליקרוא את הנתונים....צריך עזרה בפיענוח : 1. מה המהירות האפקטיבית של הזיכרונות שלי ? 2. מה המהירות האפקטיבית של הלוח שלי ? הBUS ? 3. האם יש בעיה כל זהיא שאפשר ליראות בדו"ח הזה - ביחס למפרט המחשב ? תודה מראש לכל מי שעוזר תודה לכל

• 10 תגובות
    • 944 צפיות
  17. Started by DARK-MIND,

שלום לכולם, חבר שלי עומד לקנות מחשב בזמן הקרוב... הוא מתלבט בין שני זכרונות מהחברות: Mushkin, GEIL. חבר שלי לא יודע איזה זכרונות יותר טובים לאובריקלוק ולאיזה זכרונות יש ביצועים טובים בכלל! הזיכרונות שהוא מתלבט לקנות הם: GeIL DDR-RAM 1GB (2x512MB) 3200 Golden Dragon Series Dual Channel Memory Kit Mushkin DDR-RAM 1024MB 3200 High Performance II Black Memory *אנשים שיש להם את ה-GeiL מסדרת Golden Dragon אמרו שהזכרונות ממש מעולים וממש עובדים טוב גם באובריקלוק וגם בביצועים. בבקשה תעזרו! תודה רבה...

18. שלום לכולם, המחשב שלי מבצע ריסטרטים, ואני מניח שהבעיה נמצאת בלוח אם או במעבד, מאחר ושללתי את שאר החלקים חוץ מהספק. אני מניח שהספק הוא לא הגורם לבעיה כי מדובר בספק enermax 82 pro, וחוץ מזה נראה לי שהגיע הזמן לעבור לסדרה החדשה של המעבדים. הייתי רוצה לוח אם, מעבד מסוג i5 או i7 שיעבדו בצורה טובה עם הכרטיס מסך gtx260 וזכרונות. אני פחות משחק במחשב בימים אלו אבל הייתי רוצה שcrysis ו-gta4 למשל יעבדו עליו בצורה אופטימלית, התקציב לכל השלושה הוא 2000 ש"ח ואשמח לקבל גם המלצה על מקום לרכוש ממנו את הרכיבים, תודה.

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  19. בקצב שיא וחודשים בודדים לאחר צאת מעבדי Ryzen 9000, מגיע Ryzen 7 9800X3D של AMD לחבוט במה שנשאר לאינטל להציע בתחום הגיימינג ומביא איתו ביצועים שטרם ראינו: מעבד בסקירת ביצועים אקסקלוסיביתלכתבה

20. Started by dudubitn,

שלום, קניתי מחשב חדש עם לוח אם של אסוס ומעבד i5 3550 עובד על ווינדוס 7 32 ביט. מה שקורה שכל תוכנה שאיתה אני בודק טמפ' מראה נתון שונה...בביוס אני מקבל נתון של 50. בתוכנה של אסוס ללוח האם AI asus אני מקבל טמפ' של 38. בשאר התוכנות החיצוניות(speedfan 4.46 ובeverest ultimate אני מקבל טמפ של 88 מעלות לגביי המעבד). pc-wizard לא מצליחה לאתר את חיישן המעבד. מה עושים כדיי לדעת מה הטמפ' האמיתית? תודה.

• 4 תגובות
    • 944 צפיות
  21. ואני גם לא בטוח שכדאי לי לקנות עכשיו חשבתי אולי לחכות לליין המעבדים הבא וככה לחסוך עד אז עוד קצת כסף וגם ההורים שלי מעדיפים לקנות רק עוד 3 חודשים אבל אפשר גם עכשיו

• 10 תגובות
    • 944 צפיות
  22. מתי יצאו שני המעבדים בכותרת לשוק??????

• 11 תגובות
    • 944 צפיות
  23. Started by MeMaster,

אהלן, אני מתלבט אם לרכוש מעבד עם ארבע ליבות, או מעבד עם ליבה כפולה. אני מרכיב מחשב לצורך משחקים. אני רוצה שהוא יהיה חזק. שמעתי מחברים שמעבד כפול ליבה יכול להביא ביצועים יותר טובים מבחינת משחקים.. הטענה היא שהמעבד כפול הליבה יותר מהיר וגם שמשחקים לא יודעים לנצל טוב את ארבעת הליבות במעבד Quad. אך כפי שאני רואה את זה, השאיפה היא שבסופו של דבר יפותחו משחקים שינצלו כראוי את ארבעת הליבות. השאיפה שלי היא לקנות מחשב שיחזיק להרבה זמן. אני לא רוצה להתבאס עוד חצי שנה כשיצאו משחקים שיתמכו ב- 4 ליבות בצורה ממש טובה ואז המעבד שלי ייחשב כחלש. אני בדילמה רצינית פה! אשמח לשמוע תגובות יום נעים

• 11 תגובות
    • 944 צפיות
  24. Started by Enable,

הלוח הזה GA-MA785GM-US2H תומף במעבד הזה? AMD Athlon II X2 250 Box תודה מראש

• 12 תגובות
    • 944 צפיות
  25. Started by Pc_freak,

יש לי Q9400 שעובד ב3.2GHZ (עבר OC) מעבד די חזק מריץ הכל חלק. האם הI5 750 חזק יותר משמעותית ששוהה את השקעה לוח חדש ו זכרונות? עזבו אתכם מהננומטר הזה אני מדבר רק על ביצועים המחשב הוא למשחקים.

• 4 תגובות
    • 944 צפיות

דיונים חדשים בפורומים