מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
אני מעונין לקנות את הזיכרונות הנ"ל במחיר מצחיק(750 שח לעומת העלות המקורית שלהם שהיא בסביבות 1500שח!!!) 1)איזה ציפים מגיעים איתם?? 2)הם צורכים הרבה מתח??(אני יכול לספק עד 2.9v ) 3)האם המחיר שווה(יש אחריות עליהם לכל החיים אצל היבואן ) 4)עד איפה אני אוכל להגיע איתם באובר קלוק(בערך) 5)האם התיזמונים של הזיכרונות האלה(2,3,3,6)הם טובים והאם זה משנה מבחינת ביצועים?? (דגם מדויק =CMX512-3200C2PT) תודה לעוזרים!
-
- 13 תגובות
- 907 צפיות
-
-
-
הזכרונות: http://www.skypc.co.il/pl_product~OCZ2406K~15~0.htm (אני יכול לקנות אותם ב-100 שקל פחות מאשר בסקאי...) אפשר לעשות להם OC? הם יישארו "יציבים"? תודה עריכה: במערכת 32bit כמה מתוך הזכרון הזה ינוצל לשימוש במערכת?
-
- 5 תגובות
- 907 צפיות
-
-
ddr2 עם מהירות 1200 יהיה יותר מהיר מDDR3 עם מהירות 800?
-
- 12 תגובות
- 907 צפיות
-
-
כרגע יש לי משהו מסריח איזה CMI8738 משהו ישן לאללה... מחיר מלא בחנות של הכרטיס קול זה בערך40-50 ש"ח עד כמה הכרטיס קול על הDFI יביא שיפור ? אף פעם לא שמעתי על karajan...
-
- 11 תגובות
- 907 צפיות
-
-
Asus P6T או שצריך לוח מיוחד בשביל מעבד כזה?
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל הסבר קצר על: 1. מזה בדיוק FSB והאם יש איזשהוא קשר בינו לבין מהירות הזיכרון? 2. מה ההבדל בין זכרון של 1 גיגה לבין 2*512? תודה...
-
- 8 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לקנות זיכרון למחשב חדש (512M) צריך DDR400 ואמח קונה רק סטיק אחד (של 512), בהמשך ארחיב ל 1G. אני לא עושה OVERCLOCKING, לכן תזמון לא משנה (2.5 או 3), אבל חשוב לי DUAL CHANNEL. איך אני יודע שהזיכרון הוא DUAL CHANNEL ועל מה הייתם ממליצים - חשוב שהמחיר יהיה הזול ביותר שאפשר. תודה
-
- 10 תגובות
- 906 צפיות
-
-
המחשב בבית הוריי הלא צעירים החל לעשות אתחולים מחדש בתדירות הולכת וגדלה. הוא לקח את המחשב ל"מעבדת המחשבים שהוא מכיר", האם אבחנו את הבעיה כ"תקלה בלוח אם" והחליפו אותו בחדש. נתן לו קבלה רגילה של 420 ש"ח ללא שום פירוט על טיב העבודה. מה שנעשה נעשה, אני כרגע מנסה למזער נזקים, השוק הזה הוא כידוע ג'ונגל שלם ללא שום פיקוח, כל אחד היום הוא טכנאי מחשבים. האם אני יכול לדרוש ממנו חשבונית מפורטת העבודה שנעשתה ולא קבלה רגילה? לוח האם שהותקן הוא Manufacturer : ACER Product : EG31M Version : R01-B4 אני מניח שזה לוח אם מאוד ישן, אבל האם אני יכול לדרוש תעודת אחריות, manual ודיסק דרייברים? (האחרון אני מניח שלא ניתן בכוונה כדי להיות תלויים בהם). בחיפוש אגב לא ברור האם לוח האם הוא של ג'יגהבי…
-
- 8 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות את המחשב החדש של AMD 1090T על לוח אם Gigabyte GA-890GPA-UD3H 890GX+SB850 Chipset Socket AM3 Model G890GPAUD3H המחשב מיועד בעיקר למשחקים אבל גם כן לגרפיקה. המוכר המליץ לי על הזיכרון הזה OCZ 4Gb DDR3 1600MHZ PC3-12800 8-8-8-24 Gold OCZ3G1600LV4GK Model OCZ3421K אבל קראתי באתר של היצרן שהזיכרון הזה מיועד או מתאים יותר ללוח אם של אינטל. עכשיו לשאלה העיקרית:האם אני יכול בכל זאל לרכוש את הזיכרון הזה בלי לחשוש ממשהו שיקרא כי הוא לא מתאים או משהו כזה או שאולי לרכוש זיכרון אחר שהוא מתאים ללוח אם המיועד? אשמח, אם תמליצו לי על זיכרון שכן מתאים ללוח אם שאני רוצה לרכוש או שהזיכרון שהמליצו לי הוא טוב מספיק. תודה רבה לעוזרים מחכה לתשובתכם.
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
יצרנית השבבים חתכה במהירות שמועות לפיהן המותג שמיועד לסמל את הדגמים הביתיים המתקדמים מכולם עומד להיעלם לכתבה
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
- 1 follower
-
-
כן כן,אתם שומעים נכון.. אינטל מורידה את מחירי הפנטיום D בעד 50 אחוז! http://www.reghardware.co.uk/2006/05/05/intel_price_cuts/
-
- 14 תגובות
- 906 צפיות
-
-
http://www.sapphiretech.com/en/products/mainboards_specifications.php?gpid=131 האם הלוח הנ"ל של ספיר טוב יותר מ http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=278
-
- 9 תגובות
- 906 צפיות
-
-
לילה / בוקר טוב לכולם! לאחרונה (מאז MW2 ) אני מרגיש מעט מקופח...המחשב שלי מתחיל לזייף לפעמים, נפילו FPS לא מוסברות וכו'.... החלטתי לשים קץ לנושא הזה ואולי כן ללכת על לוח ומעבד חדשים... חשבתי על AMD ATHLON 2 435 ...הוא משולש ליבות.. עם 1.5 MB קאש ממורי ,ובתדר של 2.9 ,אני אעשה לו OC כמובן ואגיע איתו (השערה גסה)... לאיזור ה 3.8 +- ,כרגע יש לי מעבד AMD ATHLON 4200+ X2 בתדר של 2.6 ועם 1MB קאש.... כרטיס מסך 4850 בOC דיי משמעותי (ראו מפרט בצד)... השאלה היא האם צוואר הבקבוק אכן נובע מהמעבד או שמה זה כבר כל המערכת הוותיקה.. אז מה אתם אומרים? המעבד החדש בשילוב עם לוח סביר ייתן לי שיפור ביצועים? מזערי? משמעותי? בכלל לא? תשובות תתקבלנה בברכה.. אגב, התקציב לא מוגבל בעיקרון ,אבל אני…
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 3 1000 מהצ עם 256 זיכרון ולוח אם אין לי מושג איזה כי אני לא מבין בכל הנושא של מותגים בחומרה אם אתם יכולים אני צריך שתעזרו לי להרכיב את השילוש הקדוש אבל משהו שיחזיק לי להרבה זמן ושלא יהיה יותר מדי יקר כי אני גם קונה כרטיס מסך חדש (כנראה TI 4200) במפרט המעבד חייב להיות 2.4 ghz תודה נועם נ.ב. אני צריך מחשב מהיר כי אני גיימר כבד התקציב שלי הוא עד 2500
-
- 10 תגובות
- 906 צפיות
-
-
מדובר בלוח M51GM-S2G Socket AM2, DDRII 800 Overclocked מ-KSP ב-495 ש"ח. האם יש לוח יותר משתלם : לוח יותר טוב במחיר 495-+ ל-AM2 ? מדובר בלוח למחשב ביתי בינוני בלי OC.
-
- 13 תגובות
- 906 צפיות
-
-
בשביל מחשב משרדי. שיהיה כרטיס רשת וכרטיס קול מובנה. הכי זול שאפשר תודה
-
- 10 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לכנות את הלוח MSI "K8N Neo2 Platinum" בעקבות שיש לי כרטיס מסך RADOEN 9800 PRO AGP השאלה שנשאלת היא המעבד שהולך להיות עם המחשב הוא AMD 64 3500 והזכרון הוא Patriot Dual Channel Kit 184-Pin 1GB(512MB x 2) DDR PC-3200 w/ XBL Technology בקיצור קראתי אתמול באתר על לוחות שיצאו מבוססים על מעבדי NF4 משולבים עם PCIE וגם AGP וזה מאוד יעיל לשידרוג בעתיד שבמקרה של לוח משולב אני אצטרך לקנות רק כרטיס מסך מבלי לשדרג את הלוח { אחרי הכל המעבד מספיק חזק והזכרון מספיק לזמן הקרוב } . רציתי לשאול את דעתכם האם כדי לקנות את הלוח שרציתי של MSI או לקנות לוח משולב לפי המלצתכם { כמובן שהוא צריך להיות סוקט 939 } הודה לכם על העזרה
-
- 12 תגובות
- 906 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות שילוש I5 3570K+לוח Z77 ועוד סטיק של 4GB 1333MHZ,יש לי סטיק בודד ו2X2GB,אני יעיף את ה2X2GB או שאוסיף גם אותם,עוד לא החלטתי. בעקרון,אני מחפש לוח Z77 בגודל מלא,רצוי בעל תמיכה בSLI\CF,לפחות 2 יציאות SATA3 ועוד 4 יציאות SATA2 אם אפשר,אין בקשות מיוחדות... רצוי שיהיו מספיק צייצבי מתח ופאזות,המעבד הולך לעבור OC גדול ככל האפשר תודה.
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
טוב קניתי לוח של ABIT IP35 PRO מהאיביי ממש בזול 140$ כולל משלוח...(כרגע הוא בדרך) עכשיו אני מתלבט לגבי המעבד .... שבכותרת.. קראתי כבר את כל הפורום ואף אחד לא נותן דעה חורצת... אני אציין שהשימושים של המחשב הם משחקים 60% ועבודה בתוכנות. AUTOCAD 3DMAX REVIT ARTLANTIS וכו'... אני אדריכל צעיר במקצועי אבל מכור מושבע למחשבים ;D
-
- 10 תגובות
- 906 צפיות
-
-
http://usa.asus.com/product.aspx?P_ID=kpT6JUeGZkMlOjQQ
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
שלום לכולם זה המפרט שלי WD 250 ג'יגה SATA2 מעבד E6300 מארז גיימרים +450 WAT זכרונות 2 ג'יגה צורב DVD*18 אני מבקש המלצה ללוח אם תואם שתומך בדברים הבאים: 4 סלוטים אם יש- ועד 4 ג'יגה RAM. כרטיס מסך מובנה מינימום 128MB לפחות 3 כניסות (לכרטיסי רשת כרטיסי מסך וכד') כרטיס רשת מובנה על הלוח אם תמיכה ב5.1 ערוצים. תודה רבה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 906 צפיות
-
-
צריך עזרה במציאת ביוס ועדכונים ללוח אם ניסיתי גוגל ובדקתי כבר באתר של החברה וניסיתי מלא מלא מלא אפשרויות כבר איזה חצי שנה אני מחפש ולא מוצא וגם שאלתי פה והביאו לי קישור לאתר שכבר ראיתי שיש בו את השם של הלוח אבל אי אפשר להוריד משם כלום אז תבדקו לפני שאתם נותנים קישור הלוח הוא של חברת OCTEK הדגם הוא P4X266A/E-823-6A6LWPRXC-00 או בשם אחר שלו P4X266A-A4P זה מה שרשום באוורסט: Motherboard ID 11/20/2002-P4X266A/E-823-6A6LWPRXC-00 Motherboard Name Octek Rhino P4X266A-A4P תודה ענקית למי שיעזור לי לחפש וגם למי שלא ימצא
-
- 9 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום לכולם, היה ברשותי הלוח הנ"ל, והוא נדפק. העניין הוא, שאני אצתרך מישהו שיהיה מוכן, שאחבר אל הלוח שלו את הHD שלי, כדי שאוכל להעלות את מע' ההפעלה, ולמחוק שם מס' דברים, וכך לאפשר הפעלה של הווינדוז על כל לוח אחר.. אני גר בירושלים, אך אוכל גם להגיע לאיזור המרכז.. יצירת קשר: 0522866280 perrynir@gmail.com בתודה מראש, ניר פרי.
-
- 12 תגובות
- 906 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי איך הסטיק הזה עולה כולה 440 ש"ח..? (בנועה) באותה חנות יש את: TWINMOS DDR2 1024MB 667mhz CL5 שזה בדיוק אותו זכרון רק חברה שונה והוא עולה 235 ש"ח יותר, למה זה?
-
- 10 תגובות
- 906 צפיות
-