מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,820 דיונים בפורום זה
-
אחרי הרבה זמן שהמחשבים היו מנותקים מהחשמל הם עבדו ואחרי יום החליטו להדלק אבל לא לא הציג כלום על המסך, הלכתי למעבדה ובשני המחשבים הפתרון היה זהה, הוציאו את הזכרונות, לקחו חתיכת נייר ריססו איזה ספריי על הנייר ואיתו נגבו את החיבורים של הזכרונות, הרכיבו את הזכרונות מחדש והכל הסתדר. יש לי מחשב נוסף ישן יותר שגם הרבה זמן לא חובר לחשמל וכבר כמה פעמים ניסיתי להפעיל אותו וגם הוא נדלק ולא מראה כלום, ניסיתי לנקות את הזכרונות עם טישו בלבד אבל זה לא עבד. מה אני יכול לעשות?
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
תגידו מה ההבדל ב AMD בין BOX ל Tray ? אני מחפש לקנות מעבד חדש ומשום מה אותו מעבד בגרסת BOX יותר יקר, האם זה כמו OEM ו Retail ?
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
איזה מעבד יותר חזק , יותר מתאים לעבודה גרפית, הדמיות, עריכת תמונות , ותוכנות תלת מימד? תןדה,
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
היי, רציתי לשאול, מה בדיוק ההבדל בין זכרונות לנייח לסין שרת. אני יודע שיש כמה הבדלים מבחינת אמינות אבל אם הם יותר זולים, לא כדאי לקנות זכרונות לשרת למחשב נייח?
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש ( נייד לצורך העניין ) עם מעבד כפול ליבה של INTEL , רציתי לדעת אם יש דרכים על מנת לייעל את עבודת המעבד... או במילים אחרות , מה עדיף מעבד 1.66 GHZ כפול או פנטיום GHZ 2 רגיל...
-
- 4 תגובות
- 915 צפיות
-
-
היי אנשים קניתי עוד כרטיס זיכרון למחשב וחיברתי אותו בנוסף לכרטיס שכבר קיים. הדלקתי את המחשב והוא נתקע על המסך של הביוס.. אוקיי מוזר ניסיתי סלוטים אחרים ואותה בעיה. אמרתי אולי הבעיה היא בסלוטים וניסיתי להעלות רק עם כרטיס אחד בכל סלוט. המחשב עלה ועבד כמו שצריך בכל סלוט. שללתי תקלה בסלוטים. אמרתי אולי הכרטיס תקול, אבל הכרטיס כשהוא לבד גם עבד. איפסתי את הביוס בעזרת סוללת ה CMOS, ואז דרך הביוס עצמו ב reset factory defaults, ואז נהייתה התקדמות, המחשב עבר את ה POST והגיע לעיגול המסתובב הראשוני של המערכת ההפעלה, שם אחרי 3 שניות בערך או שנתקע או שעשה ריסטרט רק כדי לחזור לאותו מצב. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? למה המחשב לא מצליח לעבוד עם 2 כרטיסים ורק עם 1? אגב הזכרונות הם…
-
- 4 תגובות
- 915 צפיות
- 1 follower
-
-
http://news.com.com/Apple+to+ditch+IBM%2C+switch+to+Intel+chips/2100-1006_3-5731398.html?tag=nefd.lede שבוע הבא ההכרזה... חברת APPLE מפסיקה את השותפות עם חברת IBM, ארוכת השנים, במסגרתה המחשבים שלה השתמשו במעבדי ה POWERPC. זהו צעד הסטורי של החברה, כאשר משנת 1994, היא השתמשה רק במעבדים אלו... מעכשיו תעבור החברה להשתמש במעבדי INTEL במחדשבים שלה. כמובן שישנם השלכות כמו הפיכת כל התשתית ומערכת ההפעלה למחשבים מבוססים מעבדי INTEL, דבר שאומר שבעתיד, אולי יצליחו להשתמש בכל מחשב מבוסס X86 למערכת ההפעלה הפופולרית של APPLE בשם OS X... יש לציין, כי נושא זה עלה בכותרות מספר פעמים בעבר בגדר שמועות שלא התבססו, אך כעת נראה שזהו השלב הסופי, ואכן APPLE תעבור למעבדים של INTEL.
-
- 10 תגובות
- 915 צפיות
-
-
מה ההבדל בין ביוס לביוס היברידי {של גיגהבייט} לבין uefi אני יודע שהשניים האחרונים באו להחליף את הביוס הרגיל חוץ מהתמיכה בדיסקים מעל 2.2 גיגה מה ההבדל בין ביוס היברידי ל uefi ??? :jump: :jump:
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
מדובר בלוח M51GM-S2G Socket AM2, DDRII 800 Overclocked מ-KSP ב-495 ש"ח. האם יש לוח יותר משתלם : לוח יותר טוב במחיר 495-+ ל-AM2 ? מדובר בלוח למחשב ביתי בינוני בלי OC.
-
- 13 תגובות
- 915 צפיות
-
-
הזמנתי אתמול מנועה את ה PK ואחרי כמה שעות אמרתי להם שיחליפו לי לה HK השאלה מה יותר טוב מבניהם ? ולמה אני לא מוצא את ה HK באתר שלהם http://www.gskill.de/indexen.html ?
-
- 11 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום ותודה לעוזרים. כרגע יש לי במחשב 4GB זכרון מדגם: G.skill 2x2GB DDR3 1333Mhz PC3-10666 Kit F3-10666CL9D-4GBNQ רציתי להרחיב את הזכרון ורכשתי : G.Skill 2x4GB DDR3 1333Mhz SNIPER Dual Channel CL9-9-9-24 השאלה שלי האם אני יכול לחבר את כל הזכרונות (ארבעתם) ושיהיה לי 12GB או שבגלל שהSNIPER הם Dual channel זה יגרום לבעיות בניהם וכדאי לחבר רק את ה2x4GB. לפי מה שאני מבין שגם הזכרונות הישנים שלי הם dual channel אבל אני לא יודע אם חיבור 2 סוגים של dual channel יכול לגרום לבעיה וזה מה שרציתי שתגידו לי. מפרט המחשב: מעבד: Intel core i7 2600 3.4Ghz 8MB L3 Cache s1155 קירור למעבד: Arctic cooling Freezer 7 Pro rev.2 לוח אם: Gigabyte GA-H67A-UD3H זכרון: G…
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
מעוניין לשדרג את המחשב הסלוני שלי. המחשב משמש להקרנת סרטים ולמשחקים כגון pro evolution, fifa. לפני שאני מגדיר תקציב לשדרוג, רציתי לשאול האם יש היום לוחות אם שכרטיס המסך המובנה שבהם יספיק כדי להריץ את המשחקים הנ"ל (ואת המחליפים שלהם שיצאו בקרוב), או שעליי עדיין להסתמך על כרטיס מסך נפרד. במידה וניתן להסתפק בכרטיס המשולב, אשמח לשמוע המלצות על דגמים כאלו של לוחות (גם לאינטל וגם ל-AMD). *כרגע משחק ב 720*1280, אך בעתיד הקרוב ייתכן וזה יעלה גם ל 1920*1080
-
- 7 תגובות
- 915 צפיות
-
-
כנראה שהלך הלוח אם הנוכחי GA EP43 S3L עם מעבד E7400 כמובן שהזכרונות הם DDR2. המערכת הייתה OC (כמה שנים) ,רציתי לדעת איזה לוח אם עם יכולות OC כדאי לקנות (300 ~שח)? ראיתי את הלוח [h=1]Intel® Desktop Board DQ45EK[/h]האם הוא יתאים?
-
- 6 תגובות
- 915 צפיות
-
-
זה כרגע המפרט שלי: 774 מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤1,356 1 כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ¤458 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI ¤539 לוח אם ASUS P5QL-E ¤253 1 קרור למעבד Thermalright HR-01 PLUS --- ספק כוח של אנרמקס 485 וואט 80% Efficiency דגם: eg495p-ve-24 --- ההמלצה של הלוח מחברי הפורום.. והוא מיוחד לאוברקלוק להגיע כמה שיותר קרוב ל 4גיגה הרץ התקשרתי לסקיפיסי ואמרו לי שאין להם את הלוח-אם במלאי וזה יהיה עוד שלושה ימים ואמרו לי גם שלא כדאי לי לקנות את הלוח הזה: ¤539 ¤539 1 לוח אם ASUS P5QL-E במקום זה לקנות אחד משני אלה ליותר ביצועים באוברקלוק: ¤478 לוח אם DFI BloodIron P35-T2L ¤738 לוח אם DFI LANParty DK P45-T2RS …
-
- 13 תגובות
- 915 צפיות
-
-
מצאתי ציטוט באתר שלהם שרומז על היותו של sli אבל לא כתוב sli תגידו לי אם זה sli או לא הנה הציטוט The Universal PCI Express technology offers utilization flexibility of the Southbridge PCI Express interface. It enables users to plug in an additional PCI Express graphics card to set up a dual graphics card platform on a single motherboard. ASUS own smart quick switch further detects how users installed their PCI Express devices, and intelligently reroutes the PCI Express lanes for optimized bandwidth allocation. והקישור של הדף http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=1&model=493&l1=3&l2=11&l3=184
-
- 4 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מפנדס לפני כשבועיים מעבד 2500+ אין להם משהו נמוך מזה Barton 1.83GHZ 512kb עשיתי צילומים של Everest Cpu-z וזה מה שקיבלתי everest cpu-z רשום שם שקיבלתי מעבד 2200+ עם ליבת טורטון וכתוב שם שיש לו אוברקלוק למהירות של 2500+ כלומר עשו לו אובר קלוק 1.83 דיברתי איתם והם אמרו לי שהתוכנה יכולה לטעות והם אמרו לי להוציא את המעבד שלי ולהגיד להם מה כתוב עליו עכשיו השאלה מה כתוב על מעבד בארטון ומה כתוב על מעבד טורטון כמו שיש לי כדי שיוכיח להם שזה באמת טורטון
-
- 7 תגובות
- 915 צפיות
-
-
זה המחשב: http://www.msi.com/product/nb/M520.html#?div=Specification ולעניין החשוב(הזכרון), כך כתוב שם: Two SO-DIMM Sockets for expansion up to 2GB support DDR 200 / 266 / 333 SDRAM ראיתי את המוצר הזה(איביי): http://goo.gl/PpmQz לכאורה המוצר מתאים למחשב, למיטב הבנתי. כל אחד יהיה על שקע משלו ומקסימום 2 גיגה כמו שכתוב. כמו כן, ניראה שזה ddr1 (שלחתי למוכר שאלה בנידון) וגם המהירות תואמת למה שכתוב כאן למעלה. אני מבקש אישוש או הפרכה למחשבתי, כי אני מעוניין לקנות את המוצר הזה. אגב, כרגע יש למחשב הזה רק 512 מגה, כך שזה יהיה אחלה של שדרוג :-). תודה רבה על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום ברצוני לעדכן את גרסת הביאוס בלוח אם שלי. הבעיה: אחרי העדכון הלוח יזהה את הזכרונות שלי לפי 1078MHZ למרות שהזכרונות שלי הם 1600MHZ. הזכרונות שברשותי הם : CORSAIR CMT6GX3M3A1600C7 רציתי לבקש עזרה בהגדרתם בביאוס. אם למישהו יש מדריך מסודר או שיעזור בפרטי אני ישמח מאוד. תודה לכל העונים.
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
קראתי פה שיש דבר כזה רציתי לשאול כמה שאלות: האם זה אפשרי במחשב* שלי? ואם כן אז מה המהירות המקסימלית שאני יכול לשים זיכרונות במחשב*? אם חבל שקניתי את הזיכרונות** האלה? אם יש שיפור בביצועים? מה הCL שאהיה לי ואם כן אהיה לי CL גבוהה יותר ממיקודם אז זה יהיה יותר טוב ברמת הביצועים בהתחשב גם במהירות עצמה MHz? *מחשב: **זיכרונות: G.SKILL F3-1066CL9D-16BXL לוח: GIGABYTE GA-P55-UD3DL-TPM (UD= Ultra Durable)
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אני כרגע רץ על לוח Abit NF7 2.0 עם Sempron 2800+ ושני סטיקים של 256MB. אם אני אוסיף עוד סטיק של 256mb זה יעזור? כמובן שאז לא יהיה Duel Channel. תודה.
-
- 12 תגובות
- 915 צפיות
-
-
איזה מבין הלוחות הבא ייתן לי את הביצועים הכי גבוהים במעבד 2.4 800 באס כשאני לא רוצה אוברקלוק אני רוצה רק מהירות ואמינות כרטיס קול וכרטיס רשת מובנים ? ABIT IS7-E Intel 865PE MSI 865PE Neo2-LS האם הFSB של MSI הוא 800 ? או כל לוח אחר שתמליצו לי עליו יתקבל בברכה אין הגבלה בתקציב רק אין צורך במשהוא אקסטרווגנטי אלא בלוח טוב אמין ומהיר שיעשה את העבודה על כרטיס קול ורשת מובנים אך לא חובה ניתן לקנותם בנפרד ועוד שאלה האם יהיה הבדל משמעותי בין 400 ל800 FSB ? ואיזו מהירות של זכרון לקנות ? שימוש ביתי משחקים אינטרנט מוזיקה ? 2700 או לנצל את מהירות הלוח ולקנות 3200 ? תודה מראש DEMULTI
-
- 10 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי מבצע ריסטרטים, ואני מניח שהבעיה נמצאת בלוח אם או במעבד, מאחר ושללתי את שאר החלקים חוץ מהספק. אני מניח שהספק הוא לא הגורם לבעיה כי מדובר בספק enermax 82 pro, וחוץ מזה נראה לי שהגיע הזמן לעבור לסדרה החדשה של המעבדים. הייתי רוצה לוח אם, מעבד מסוג i5 או i7 שיעבדו בצורה טובה עם הכרטיס מסך gtx260 וזכרונות. אני פחות משחק במחשב בימים אלו אבל הייתי רוצה שcrysis ו-gta4 למשל יעבדו עליו בצורה אופטימלית, התקציב לכל השלושה הוא 2000 ש"ח ואשמח לקבל גם המלצה על מקום לרכוש ממנו את הרכיבים, תודה.
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
למישהו יש ניסיון עם הלוח אם M2N-E? שמעתי שיש לו בעיות תאימות לחלק מזיכרונות ואני רוצה לקנות זיכרון טווינמוס והזיכרון הזה לא מופיע רשימת הזיכרונות התומכים של אסוס. מה אתם אומרים?
-
- 12 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין בשדרוג המעבד לE6750 על DQ965GF של אינטל (בעתיד אני מתכוון גם להחליף את הלוח). רציתי לדעת אם המעבד תומך לגמרי בלוח אם כי באתר של אינטל הוא לא מופיע ברשימת המעבדים התומכים, אבל בכמה אתרים אחרים רשום שהוא כן תומך. איך אפשר לבדוק את בוודאות? האם השוני בין הE6750 לE6700 באמת משמעותי ומורגש? אני יודע שה6750 יותר חדש ומשופר לכן חשבתי לקנות אותו מחו"ל במקום ה6700 (משום מה הוא יותר זול מה6700) אני גם מתעניין בשדרוג הלוח אם, נראה לי שאני צריך MATX כי ה965GF הוא כזה. אני מחפש לוח לא יקר שניתן לעשות בו OC ושיספק את הסחורה. תודה לעזרים! נ.ב האם כדאי קודם להחליף את הלוח אם ואז להזמין מעבד יותר מתקדם? (אני קונה בארה"ב)
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
חברת Zotac מרחיבה את קו מחשבי ה-Magnus המתקדם שלה, ומעניקה לנו סיבה נוספת לתקווה עבור הגלגול החדש של AMD לכתבה
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
- 1 follower
-