מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
טוב דבר ראשון יש לי 2 סטיקים של 64 sdram ddr נכנס לשקע של sdram? כי יש לי רק שקעים כאלה כמו שה sdram שלי בתוכו ,אני מחפש זיכרון 256 איכותי ומהיר,התקציב שלי הוא 300 ש"ח תודה. ;D
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire אני חייב הוכחות - מאמרים, דיונים בפורומים, באנצ'ים, ביקורות מאתרים רישמיים, ביקורות מאנשים בפורום שיש להם את הלוח אם הזה, ללוח אם שכתבתי לעיל. כי הזמנתי אותו כבר ופתאום יש הרבה אנשים שאומרים שזה לוח אם זבל.. שביר, לא אמין, אין תמיכה במרובעי ליבה, אפשרויות ביוס מוגבלות, עושה בעיות עם ה HD, וכו' וכו'.. תודה! זה מאוד דחוף.
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
קיבלתי לוח אם מבית PcPartner, הלוח הוא מיקרו-ATX וזיהיתי אותו כלוח מסוג BXMS1-929 ע"פ המידע שידוע לי בהצלבה עם הדף הזה: http://www.pcpartner.com/support/bios/i440.htm#440bx כשניסיתי לעדכן לו ביוס שהורדתי מאותו דף, התוכנה הודיעה לי שגרסת הביוס לא מתאימה ללוח או משהו כזה. למישהו יש אתר עם אחד שיכול להתאים? או רעיון מה לעשות? תודה
-
- 10 תגובות
- 707 צפיות
-
-
את המחשב החדש שלי אני קונה במיוחד לאוברקלוקינג, וכידוע, אחד הרכיבים המשפיעים על תוצאות ה- OC הוא הלוח-אם. בהתחלה הייתי נעול על ה- IC7-MAX3 של Abit (יש לי תקציב יחסית גדול, חרף העובדה שחלק מרכיבים אני קונה במחיר מוזל), אבל ההחלטה התפלצה לשני צדדים, והלוח הנוסף שאותו אני שוקל לקנות הוא P4PC800 של Asus. אז קודם רציתי לשאול - איזה לוח עדיף מבחינת ביצועים נטו? איזה עדיף מבחינת יציבות ויכולות אוברקלוקינג? דבר שני, מה ההבדל בין גרסאותיו השונות של ה- P4C800?, הכוונה לרגיל, ל- Deluxe ול- E. האם השוני מתבטא בביצועים? היה ת'רד בעל אותו תוכן, שמישהו פתח פה לא מזמן, אך לא נתנו לו תשובות חד משמעיות, ולא מספקות על-מנת לבצע קנייה משמעותית שכזו. תודה רבה מראש לעוזרים! 8)
-
- 7 תגובות
- 585 צפיות
-
-
רציתי לדעת מהם המעבדים החדשים שאמורים לצאת בזמן הקרוב של INTEL וAMD (לשוק הביתי) ואני בימיוחד מיתעניין במעבדי הYORKFIELD ורציתי לישאול עם אלא הם המעבדים היחידים החדשים שINTEL מתכננת לשוק הביתי בנתיים (או שיש עוד)? מתי מעבדי הYORKFIELD מתוכננים לצאת? אילו ערכות שבבים מתוכננות לצאת בזמן הקרוב של INTEL? העם הם יתמכו ב PCI-E 2 ? תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב נייד Lenovo E530 HLG שהגיע עם סטיק לש 4GB שעובד במתח 1.5 וולט (זאת על פי CPUZ). לאחרונה הוספתי לו סטיק נוסף מהסוג הזה http://ksp.co.il/?uin=15665. שימו לב שזה DDR3 ולא DDR3L אך על פי CPUZ הסטיק החדש עובד במתח של 1.35V (למרות שלא אמור בכלל לתמוך במתח). המחשב כן מזהה 12GB של RAM השאלה היא, היא זה בעייתי שהמתחים שונים? תודה
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתכנן לקנות Q6600 ורוצה לעשות OC ולהגיע ל - 3G . במהירות הזאת ה FSB יהיה 333 וזכרונות 667 יוכלו לעבוד ביחס של 1:1 ללא OC . למה שווה לי להשקיע בזכרונות טובים יותר מזכרונות 667 הפשוטים ביותר?
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
איזה בורד עדיף ? GIGABYTE GA-G33M-S2L או INTEL BLKDG35EC EVA COVE
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
מה ההבדל בין לוח אם של abit sl לabit-s? איך ניתן למצוא את ההבדל פיזי בניהם? כי קניתי sl והוא נראה בדיוק אותו דבר כמו s
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב, אז ככה, לאחותי יש בת מצווה והמטרד הקטן דורש מחשב, אז קונים, השאלה היא כזו: לאבא שלי יש במשרד שלו 1.8GHz פנטיום 4 והוא קונה Celeron D 2.6GHz, השאלה מי מהם חזק יותר בביצועים ועובד טוב יותר ? האם הסלרון בגלל ההפרשים במהיריות או הפנטיום בגלל ה-L2 ? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
האם E8400 יהיה לצוואר בקבוק לCrossFire- של שתי HD4870 512MB OC Edition? כי יכול להיות שאני אעשה שדרוג קטן..
-
- 23 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שתי לוחות אם PI-AM2RS780G AM2+, 780G, DDR2 1066, PCI-E, HD 3200, HDAudio, GBL MA770-UD3 AM2+, 770 Chipset, DDR2 1066, PCI-E, HDAudio, 1394a אני לא מתכוון לעשות OC במחשב שמיועד לגיימינג (x4 940, hd4870, cm690, corsair 450W , 4G) והשאלה היא האם יהיה הבדל בביצועים במשחקים בין השתי הלוחות האלה?
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מחשב חדש הצרכים שלי זה הורדות,סרטים וקצת משחקים המליצו לי על מעבד AMD AM2 5600 X2 Dual Core 64BIT האם הוא מומלץ או שעדיף לרכוש אינטל? ואם כן אז איזה לוח אם ומערכת קירור מומלצת איתו תודה ומקווה שלא הסתבכתי בשאלה
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
עד כמה שהבנתי הפסיקו לגמרי לפתח מעבדים חדשים לסוקט 939, וכל מעבד חדיש שיצא היום יצא אך ורק ל AM2. סבבה, השאלה שלי היא, איזה מעבדים אחרונים עוד יוצרו ל 939 (דואל קורים), והאם לבעל מערכת מבוססת 939 כמוני, לא עדיף לקנות עכשיו (לפני שיעלמו), מעבד 939 חזק, ולדלג על שדרוג ל AM2 שבעצם לא יתן לי הרבה, ולפי התחזיות הסוקט הזה לא אמור להשאר בשוק תקופה ארוכה במיוחד. מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום רב, בלוח אם H110M-A | Motherboards | אין סאונד בחיבור hdmi רק וידאו על פניו כל ההגדרות תקינות למישהו יש רעיון מזה יכול להיות (מעבר להגדרות הבסיסיות) ? תודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתלבט בין שניהם חוץ מטיפה תוספת תדר ב3570K יש איזה שינוי רצינינ ביניהם חוץ מזה שה2500K יכול להגיע לתדר יותר גבוה על קרור אוויר לעומת 3570K אני מתלבט גם בין שלושת הלוחות האלה GA-Z77X-UP4 TH GA-Z77X-D3H GA-Z77X-UD5H חשוב לי שיהיה על הלוח שמונה יציאות SATA עם תמיכה בCF ושיתנו לי כמה שיותר לנצל את המעבד זכרונות חשבתי על אלה http://ksp.co.il/?uin=14039 מארז יש כבר פרקטל R4 ספק 650W של סיסוניק וקרור מוגן 3 למעבד
-
- 34 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
האם הוא יעשה צוואר בקבוק עם X1950Pro? תודה, ועוד שאלה הלוח M2N-TVM הוא לוח סביר כי קיבלתי אותו אני לא חייב להחליף במקרה של שידרוג קטן? Sempron 3200, X1950pro,M2N-TVM וספק ג'נרי זהו שילוב טוב שיריץ לי משחקים כבדים?
-
- 6 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום, אני מניח שזו שאלה די בסיסית, אבל חיפשתי הרבה בפורום ולא מצאתי תשובה ברורה. אני קונה מחשב חדש למשחקים, גלישה ועבודה משרדית. בפורום של המפרטים המליצו לי לקנות מעבד מרובע ליבות. השאלה היא האם לשימושים אלה המעבר ל4 ליבות מצדיק את התוספת במחיר? אין היום משחקים שמנצלים 4 ליבות, ואני פוחד שעד שיצאו משחקים כאלו הQ6600 של אינטל כבר יהיה מיושן. מישהו יכול להגיד לי כמה משמעותית תהיה התוספת בביצועים אם אני אקנה Q6600 על פני E6550 או אפילו AMD 5600+, ועד כמה לדעתכם ההשקעה הזו באמת תצא כדאית בעתיד? תודה, אמיר.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה לדעת מה האבדלים בין הלוחות אם האלו ASUS A8N-SLI Deluxe nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 DFI LANPARTY UT nF4 SLI-D יש לי חבר שיש לו את שניהם הוא אומר שהasus יותר טוב ולי זה לא נראה הגיוני
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
היה לי קודם 256X2 NANYA שראיתי שקיבלתי תוצאות בבנצ'ים של כ-500 נקודות יותר לפני שהוספת 2 זכרונות של 256 שונים , כלומר יש לי סה"כ 3 סוגים של זכרונות בלוח אם ב 1 ג'יגה, הזכרונות עובדים סבבה עם איזשהיא התאמה שעשיתי להם ב BIOS, וגם ב DUAL CHANNEL, אבל יש ירידה במהירות של המחשב.. מישהו מכיר את הבעיה ויכול להגיד עד כמה זה משמעותי?
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
עוד לא הצלחתי לקבל תשובה לשאלה הבסיסית מה מגיע עם המעבדים החדשים. 2500K 2600K וה 2500 הרגיל.. למרות השמועות/צפיות לקבל עם ה K את קירור הTOWER המעולה של אינטל - הבנתי שלא מגיע כלום ב BOX של ה K ? אשמח לקבל מעט מידע....
-
- 3 תגובות
- 995 צפיות
-
-
-
אני לא מעודכן כבר המון זמן... מתעניין להשקיע בחומרה חדשה... מה הכי טוב שאוכל להוציא במקסימום 2000 ש"ח? וממש לא מעניין אותי כמה ליבות וכל הבילבולי ביצים (בציניות,תסלחו לי), אם יש כפול ליבה שרץ יותר טוב מ QUAD אז אני מעדיף... יש לי נטייה לאינטל, אבל אם יש AMD שרץ יותר טוב אני גם אשמח לשמוע! תודה
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
אני מעוניין בלוח אם ל939 של AMD, למטרות משרדיות, אז רציתי אחד שכבר משולבים בו כרטיס מסך וקול סבירים. עכשיו, דבר ראשון, אני לא מוצא. דבר שני, אולי עדיף לקנות בהפרש של לוח עם כרטיס מסך/בלי, כבר כרטיס מסך ממש פשוט? בבקשה, הגיבו, גם אם אתם לא בטוחים.... נ.ב. שזה יהיה מKSP, בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום חברים. התקנתי SSD חדש (סמסונג 840) על לוח אם של גיגהבייט מדגם GA-P55A-UD3: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3439#sp ה SSD הותקן כמובן על בקר ה SATAT6 המבוסס על שבב Marvell 9128. על ה SSD הותקן ווינדוס 8 נקי וכמובן שבביוס אותחל ה ACHI. לצערי אני חש בקפיאות מידיי פעם גם ב SSD וגם בשאר הדיסקים שמחוברים לבקר של אינטל. התופעה קורית בפעם הראשונה שאני מנסה להיכנס חאיזושהי סיפרייה באיזשהו כונן. במקום להכינס מיידית יש דיליי די ארוך. כמובן שנכנסתי לגוגל וחיפשתי דרייברים לבקרים הללו, אך ללא הצלחה (לא באתר של Marvell ולא באתר של אינטל). ווינדוס 8 זיהה את הבקרים הללו בהצלחה, אך הדרייבר שבשימוש (מתוצרת מיקרוסופט) מאוד מיושן - משנת 2010 עפ"י מנהל ההתקנים. ניסי…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-