עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. הסמסונג יותר זול ב 50 ש"ח הסמסונג 700 ש"ח והטוינמוס 750 ש"ח לא הכפת לי התשלום מה יותר טוב זה מה שחשוב לי

• 11 תגובות
    • 924 צפיות
  2. Started by redead,

2 סטיקים של OCZ 2GB DDR3 1333Mhz Gold יוצא ביחד 366 שקל או 2 סטיקים של OCZ 2GB Kit DDR3 1333Mhz Value יוצא ביחד 326 שקל או Corsair 4GB Kit DDR3 1333Mhz XMS3 PC3-10666 CL9 I5 שזה כבר 490 שקל... במחשב לא יבוצע שום OC. אם יש המלצה אחרת למשהו מRSM.CO.IL גם יהיה טוב. תודה.

• 11 תגובות
    • 924 צפיות
  3. Started by Vissor,

שלום. דילמה יש לי פה. כרגע יש לי DDR3 4GB OCZ 1600 CL7 שעובד בתדר 1333MHZ. חשבתי להוסיף עוד 4 גיגה אבל בגלל מגבלה בתקציב, ללכת על משהו לא יקר. DDR3 team 4GB 1333 CL9, כאמור אם אני לא טועה ה 8 גיגה יעבדו ב CL9,ולכן הזכרון יעבווד קצת יותר לאט. השאלה עם ההבדל במהירות משמעותי ביחס לתוספת זכרון,כלומר האם עדיף 8 גיגה או להשאר עם 4 יותר מהירים? :-\ תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  4. אני רוצה לקנות מחשב חדש בעוד כשבוע שבועיים ואני כנראה ייקנה את המחשב הזה: 2.6GHZ AMD X3 Phenom 2 710 4GB RAM HD4770 ואני צריך עזרה בבחירת לוח אם. הצרכים שלי הם למשחקים,חשוב לי להדגיש שאני לא גיימר אבל אני רוצה לשחק במשחקים החדשים באיכות גבוהה וחלקה. אני צריך בעיקרן לוח אם דיי פשוט ואיכותי (לא עושה OC\CLI\CF או משהו בסגנון) אני מעדיףשיהיה לו 4 חרצים לזכרון RAM בשביל שיפור עתידי. אני חשבתי על שלושת לוחות האם האלה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7750 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8026 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7525 אם אתם יכולים לבחור לי בבקשה את לוח האם הכי טוב מבין אלה (או שיש לכם אחד אחר בתקציב) ואם אפשר גם להסביר למה ומה היתרונות\חסרונות שלו? תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 923 צפיות
  5. תשמעו אחים שלי. יש לי כרגע במחשב זיכרון של A-DATA 512 רגיל ( לא VT ) קניתי תזיכרון הזה לפני 4 חודשים ב KSP כי לא היה את ה VT . וכרגע יש עליו OC ל 230 מגה הרץ (מקור 200 מגה הרץ) תמונה: עכשיו אם אני מוסיף תזיכרון הזה ישר למחשב DDR 512Mb 400MHz AData /VT? אז מה יקרה לOC בדיוק ? כי אמור לדעתי להיות תיזמונים אחרים לזיכרונות של ה VT האלו...וזה בא גם עם 200 מגה הרץ רגיל ולי יש כרגע 230... אני ממש מבולבל ולא יודע מה לעשות אני מחכה לתשובה כי אני ממש רוצה ליקנות את זה מחר, תודה.

• 10 תגובות
    • 923 צפיות
  6. Started by gshhar,

הם נחשבים טובים אבל הם פשוט יקרים או מה כי שמתי לב שכל ההמלצות על מפרטים הם בד"כ עם לוחות של ABIT או MSI .

• 6 תגובות
    • 923 צפיות
  7. Started by aerocool,

מה נותן ביצועים ורוחב פס של זיכרון טוב יותר ללא הבט תקציבי: לוח מבוסס 850E עים זיכרון 512 PC1066 HDR או לוח מבוסס 875 עים 2*256 PC3200 DDR -DC צריך תשובה דחוף יש לי היתערבות. ERO

• 4 תגובות
    • 923 צפיות
  8. Started by slowly but surely,

לוח נוכחי: אסוס P5VDC-MX מעבד נוכחי: אינטל פנטיום 4 PD820 2.8 2M DUALCORE ספק כוח: Corsair VS450 450W Series Active PFC 12cm Fan PSU DDR (זכרונות):1GB DDR2 667MHZ CEON דגם מארז: מארז לפנטיום 4 OC*: אין לי צורך בזה כרטיס מסך:ABIT SILURO FX5200 DT תקציב: טכנאי אמר שלוח אם יעלה 600 ש"ח ועדיף כבר לקנות מחשב חדש סיבת הקנייה***: לאחר שהספק כוח שבק חיים,החלפתי אותו והמחשב עדיין לא עבד. שלחתי את המחשב לבדיקה אצל טכנאי מחשבים שאמר שהכל בסדר חוץ מלוח האם. ושלהחליף לוח אם יעלה לי 600 ש"ח או יותר כי המחשב מאוד ישן וכך גם החלקים שקשה למצוא היום. אשמח לדעת אם מהנסיון שלכם ניתן להשיג לוח אם זול והאם באמת שווה כבר לקנות מחשב חדש.

• 7 תגובות
    • 923 צפיות
  9. Started by Southpark,

http://hardocp.com/news.html?news=MjU2OTYsLCxoZW50aHVzaWFzdCwsLDE= שימו לב שרשום שה SpiderMan 3 HD מרונדר כמעט בזמן אמת X: מעניין איזה פייט המעבדים החדשים יתנו מול ה-CORE2 של אינטל, אבל ללא ספק, אנחנו רק נרויח P:

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  10. חבר שלי מעוניין לבצע oc למערכת שלו.....יש לו את כל הציוד הנדרש למען מטרה זו. יש לו זכרון adata vitesta וzalman cnps7000 וחסר לו רק לוח אם.... האם תוכלו לעזור לו בבחירת לוח אם טוב בתקציב של עד 850 שקלים??? דרך אגב, איך הלוח הזה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_294_1261&products_id=9634

• 9 תגובות
    • 923 צפיות
  11. Started by felixb,

שלום, מה הטמפרטורה הנורמלית שצריכה להיות במקרה של מעבד intel pentium 4 3.0 mhz?

• 4 תגובות
    • 923 צפיות
  12. לפי האתר שלהם: Supports Dual channel DDR2 1066 OC/ 800 Un-buffered Non-ECC memory מה זה אומר בעצם? שאני יכול לשים זכרונות של 1066?

• 6 תגובות
    • 923 צפיות
  13. Started by shuy,

עבור E6600 ו-DDRII 800, לא צריך יכולות SLI או CF, כמובן בעל PCI-E ועם לפחות 3 חיבורי PCI רגילים. כ.הקול שעל הלוח אינו רלוונטי מכיוון שהולך לשבת עליו כ.קול חיצוני. לא ל-OC. תודה...

• 12 תגובות
    • 923 צפיות
  14. Started by Nahum2,

אנא זהו את הזכרון הזה בבקשה. או אימרו לי איך עושים את זה. [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 923 צפיות
  15. אני מחפש לוח אם שיתאים למעבד מסוג INTEL CORE2 E7400 בתקציב של עד 25 דולר. (עדיף מEBAY) יד שניה וגם שיתאים לזכרונות DDR2800 + DDR2667 עם כרטיס מסך מובנה.. יש לי ספק כח EZCOOL450W המחשב יהיה לצורך חיבור לטלוויזיה בעיקר לסרטים , עבודה, גלישה וצריבות. אשמח לקבל הצעות ללוחות טובים .

• 5 תגובות
    • 923 צפיות
  16. מוצר קמעונאי (BOX) חנות http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2501 דף המוצר: ADD3500CNBOX http://www.amdcompare.com/us-en/desktop/details.aspx?opn=ADD3500IAA4CN טוב למי שרוצה פזור חום סביל לחלוטין, כלומר ללא מאוורר.

• 9 תגובות
    • 923 צפיות
  17. Started by esaly,

היי חבר'ה! יש לי שאלה : יש לי איזה מערכת שכרגע יש לה זוג דימים של 512 כל אחד במהירות 533 ואני רוצה להוסיף לה שני דימים של ג'יגה כלל אחד במהירות 667... האם זה ניתן? הזיכרונות שאני רוצה להוסיף הם של קינגסטון האם עדיף כבר להוציא את הזיכרונות הישנים ולעבוד עם ה2GB החדשים של ה667? מדובר על מערכת שעובדת הרבה בפוטושופ אז מה עדיף מהבחינה הזו: מהירות או כמות? המון תודה לעוזרים...

• 14 תגובות
    • 923 צפיות
  18. Started by Tov_Tov,

טוב אז ככה לפני שאני קונה את המחשב שלי יש לי מספר שאלות אחרונות בבקשה מי שמבין שיגיב. אז זה המחשב שלי: והשאלות שלי הם: האם הלוח אם EPOX 8HDA5J S-754 sata, gbl הוא לוח אם טוב אשר מתאים למפרט הזה ? ואם אפשר מי שמגיב להמליץ על משהו אחר אבל גם להגיד למה ? (מאוד חשוב לי לדעת אני מתחרפן אני לא ידוע איזה לוח אם לקחת כי אני לא מבין בגרוש בעניין של הלוחות אם אין לי מושג מה כל דבר אומר ואני ישמח עם תסבירו) ואני רוצה גם לוח אם שיהיה בסביבות ה 600 שקל לא יותר . נ.ב הלוח אם צריך לכלול כרטיס קול מובנה. ובקשר לכרטיס מסך ! האם כדאי לקחת אותו MSI RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB או לקחת את ASUS 128MB DVI PCI-E X600-XT למרות שהוא עוד 200 שקל ? ועם כן למה ? והאם המאורר הזה באמת …

• 14 תגובות
    • 923 צפיות
  19. Started by ronygreene,

שלום לכולם הלך לי לוח אם גיגהבייט p-31 ds-3l האם ניתן לתקן? או להשיג לוח חלופי? עזרה בבקשה!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  20. או בקיצור, יולי וצפונה .....

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  21. Started by SweeT_EviL,

אני רוצה לוח כמה שיותר זול שיהיה תותח בOC למעבד שלי. אין לי צורך שיהיה בו תמיכה בקונרו. רק שיהיה בוא איזה 3 PCI ועוד 1-2 PCI-E X1 ואחד PCI-E X16. כמובן שיהיה לו ביוס עם מגוון אפשרויות... זכרונות אפשר שהיו ל667 אבל עדיף עד ל800 אם יש... שוב, לוח רק למעבד הנ"ל ובלי שום התחשבות בעתיד.

• 10 תגובות
    • 923 צפיות
  22. ראיתי באתר של ג'יגהבייט לגבי הלוח ep43 ds3l את זה : ורציתי לשאול איך תמיד מציעים את הלוח הזה עם הזכרונות pk של gskil שראיתי שהם 2.0-2.1v מה אתם אומרים? ודבר שני, איך אפשר 16 ג'יגה בייט ? עם 4 קיטים של 4ג'יגה? אני לא מוצא קיט של 4, מישהו יכול לתת לי לינק בבקשה?

• 13 תגובות
    • 923 צפיות
  23. התחדשתי בזוג כרטיסי 8800GT (יש!) אני מחפש לוח אם טוב שיחזיק אותם + Q6600. יש בתכנון OC (מתון יחסית) אם כי ידוע שלוחות SLI מתקשים עם התחביב הזה בשילוב מרובע ליבות, השאלה היא איזה ערך מוסף אם בכלל יש ללוחות מבוססי הציפסט החדש 780i על הלוחות הישנים יותר מבוססי ה-680i שבנתיים מחירם התמתן. (הפעלת זוג ה-8800GT - הוספת כרטיס שלישי לא מעניינת, שדרוגים עתידיים, OC.....) חן חן

• 14 תגובות
    • 923 צפיות
  24. יש הצעות? יש לי לוח DG33BU, ולמרות שהיה כתוב שתהליך עדכון הביוס עבר בהצלחה - המחשב לא עובר BOOT אחרי זה... הוא פשוט נשאר במסך שחור. הוא ביצע את כל השלבים של השדרוג, אבל במקום בסוף לעשות ריסטרט ולעלות למערכת הפעלה, הוא נדלק ומאז רק מסך שחור. כדי לשחזר ביוס, לפי אינטל, צריך לצרוב את הביוס שרוצים לשחזר אליו ל-CD או להעביר לדיסק און קי, להוריד על הלוח איזה ג'מפר ויתחיל תהליך שחזור בצורה אוטומטית. טוב - זה לא עובד לי. יכול להיות שאני מפספס משהו? המחשב פשוט לא עובר פוסט. יש אפשרות אחרת? למישהו יש נסיון ויודע מה קורה פה?

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  25. שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש (שיהיה חזק מספיק לטווח הארוך כמה שאפשר...) ואני די סגור על מרבית החלקים פרט למעבד ולוח אני מעדיף מערכת מבוססת אינטל. השימוש העיקרי שלי במחשב הוא כללי. (סרטים, אינטרנט, אופיס ומדי פעם איזה משחק) אני נוהג להריץ מספר אפליקציות במקביל אז אני צריך מעבד שיעמוד בזה בהצלחה. לגבי לוח אם אני מעוניין ב- ASUS P5Q אבל ראיתי שיש המון לוחות מהדגם הזה וטווח רחב של מחירים ואני לא בדיוק יודע את ההבדל ביניהם ומה עדיף לי.(אשמח לשמוע את ההבדלים בין הדגמים השונים) בנוגע ל-OC אני עדיין מתלבט אם לבצע או לא, אבל בכל מקרה זה יהיה מקסימום בינוני. תודה לכל מי שיעזור.

• 5 תגובות
    • 922 צפיות

דיונים חדשים בפורומים