עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by biton161,

התקנתי אתמול פעם ראשונה את המעבד. לוח האם הוא GA-H77N-WIFI, קירור Noctua NH-L9i (Low profile. ב- BIOS אני רואה שהטמפ' היא 46 מע' בערך. זה גבוה מאד, לא? אני שם לב שה- BIOS מדווח שכל הליבות ב- 3800MHz, כלומר Turbo boost פועל. אם אני מבטל את ה- TB הטמפר' יורדות לאיזור 41 מעלות והמהירות כמובן ל- 3400GHz. למה המהירות עולה למקסימום כשאני ב- BIOS ואין שום עומס? זה לא אמור לפעול רק בעומס? האם הטמפ' האלו גבוהות מדי ל- IDLE?

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  2. Started by the king2006,

שלום .. קניתי 9800GT ועכשיו אני רואה שיש לי צוואר בקבוק עם ה PD 930 3.0 , אז אני רוצה להחליף את המעבד והבורד האם E5200 יספיק ?? ואני רוצה המלצה על בורד במחיר עד 550 , ראיתי P35 P45 P43 במחיר הזה . אני רוצה המלצה על בורד טוב שהיה גם טוב ל OC .. תודהה

• 10 תגובות
    • 941 צפיות
  3. שלום רב, ברשותי כרטיס מסך מסוג GeForce 7900 GT ואני מעוניין לשדרג את הלוח אם במחשב שלי(כמובן עם מעבד) בלוח מדגם ASRock H71M-DGS. האם כרטיס המסך שעל הלוח עדיף על ה-GeForce? ואם לא, האם הלוח הזה מתאים לכרטיס ה-GeForce? אודה לעזרתכם בנושא, כמו כן, אם יש המלצה ללוח אחר, אשמח לשמוע. המעבד שישודך ללוח יהיה Intel Ivy Bridge Dual-Core Pentium G2020 2.9Ghz 3MB Tray. תודה.

4. Started by gigabot,

שלום, באוורד ביוס אם יש אז נורא פשוט, נפגשתי עם הרבה פאוניקס ולא שמתי לב לאפשרויות אוברקלוק, האם יש אפשרות אוברקלוק בפאוניקס, אם לא אז האם יש איזו תוכנה לאוברקלוק, מדובר בפנטיום 4 די ישן, 1.5GHZ

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  5. יש לי מעבד and 400 לוח אם gigabyte. Ma690 שכנראה הלך לעולמו בטרם עת אחרי שנתיים וחצי, אמנם יש אחריות על הלוח אבל אין לי למי לפנות היות והחנות שממנה נקנה המחשב פשטה רגל, הבנתי שיש בעיה למצוא לוח אם למעבד הזה אז צריך להחליף גם מעבד וגם לוח אם, מה מומלץ האם ללכת על אינטל i3 או core2due או אולי אפילו duel core בלבד ,נראה לי שאוותר על amd כי הוא עשה פדיחות והתחמם ונדפק הלוח אם (לנרות שהיו מאווררים).השימושים שלי הורדות , צפיה בסרטי HD , עריכה חובבנית , אינטרנט הורדות צריבות ושוב הורדות.

• 6 תגובות
    • 941 צפיות
  6. הציעו לי אותו ב-430 ש"ח. GA-8S648FX is designed for high performance Intel® Pentium® 4 800MHz FSB processor with Hyper-Threading Technology. Empowered by the latest SiS 648FX and 963 chipsets, GA-8S648FX delivers a new architecture to uplift the system performance. The brand new 800MHz processor bus and DDR400 memory support are provided to unleash the full power of Intel® Pentium® 4 800MHz FSB processors. The AGP 8X graphics interface is built to derive the maximum performance from the most powerful graphics accelerator. The MuTIOL 1G® Technology with 1GB/s bandwidth is applied to speed up the internal traffic between SiS 648FX and 963 chipsets. GA-8S648FX also provides …

• 10 תגובות
    • 941 צפיות
  7. Started by Omri D,

אני רוצה לבנות מחשב עם המעבד הבא: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz עכשיו לא מזמן היה את הקטע הזה של האמינות עם ה-CPU הכתבה: http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=40567 למה אני צריך לחכות שלא יהיה לי את זה ויצטרך גם לעשות שידרוג תוכנה של מיקרוסופט שלא מתקן את זה ל-100 אחוזים תראו שהמעבד הזה גם נפגע מזה אני ישמח לתשובה בתודה עומרי

• 7 תגובות
    • 941 צפיות
  8. עריכה......... איך הזיכרונות האלו DDR II 800Mhz - Life Time Warranty‎ - ‏2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel‎ לעומת אלו OCZ 4Gb Kit DDR2 800MHz PC2-6400 Vista Upgrade 5-6-6-18 OCZ2VU8004GK מה יותר טוב?

• 6 תגובות
    • 941 צפיות
  9. Started by lipa,

http://www.legionhardware.com/document.php?id=689&p=0

• 13 תגובות
    • 941 צפיות
  10. Started by SweeT_EviL,

אני רוצה לוח כמה שיותר זול שיהיה תותח בOC למעבד שלי. אין לי צורך שיהיה בו תמיכה בקונרו. רק שיהיה בוא איזה 3 PCI ועוד 1-2 PCI-E X1 ואחד PCI-E X16. כמובן שיהיה לו ביוס עם מגוון אפשרויות... זכרונות אפשר שהיו ל667 אבל עדיף עד ל800 אם יש... שוב, לוח רק למעבד הנ"ל ובלי שום התחשבות בעתיד.

• 10 תגובות
    • 941 צפיות
  11. Started by ZUMARA1,

היי ברשותי לוח אם ex58-extreme של גיגאבייט יש לי שאלה לגבי הסטארטאפ של הלוח האם אפשר לדלג עליו ?או לפחות להאיץ אותו. בהתחלה רואים תתמונה של הלוח איזה 10 שניות ואז כל העלייה של הBOOT ממש איטי אז אם קיימת דרך אשמח לשמוע תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  12. אבקש את עזרתכם המקצועית: אני מעוניין לקנות לוח אם Asus P5B Delux או Asus P5W DH Delux. 1. בשניהם מצאתי במדריך ההפעלה את ההודעה המצורפת לגבי מגבלות כרטיסי הזיכרון. האם מישהו נתקל בבעיה זו שASUS מפרטת? 2. ישנם בשוק עשרות חברות, עם עשרות כרטיסי זיכרון למחשבים. איזה כרטיסי זיכרון של 1024MB, תוכלו להמליץ שיעבדו על לוחות-אם אלו ( ביצועים הכי טובים ביחס לעלות , BandWidth : CL ) רב תודות. נ.ב: אינני מתכנן לעשות OC. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 941 צפיות
  13. שוק המחשבים פרוץ לגמרי! משנים ומקמבנים...וללא פיקוח הפעם התייחס לזיכרונות: יש חנויות(גם הגדולות) ששמים מדבקה שרשום עליה לדוגמה SUMSUNG לכאורה זה נראה אורגינל אך עם בדיקה קצרה של תווית הקופוננט באינטרנט מראה שרק הברנד הוא של סמסונג והזיכרון עצמו של איזה "פרש"(עכשיו אני יודע שמישיהו יבוא ויגיד-"זרקת אבן באינתיפדה). היזהרו ותדרשו מקורי ואח"כ תבדקו שלא רימו אתכם, התחרות בשוק היא ע-נ-ק-י-ת.

• 8 תגובות
    • 941 צפיות
  14. Started by kupo,

אני צריך לוח אם עדיף מאד עם כרטיס מסך וקול מובנים ושיתאים למעבד athlon xp 1.16GH (לא זוכר איפה רשום המודל אבל נראה לי 1200) עלות כמה שיותר נמוכה והכרטיס מסך לא משמש לשום דבר רציני אז לא צריך משהו יותר מדי טוב . לגבי מעבד צריך מעבד שמתאים ללוח אם פה : http://www.giga-byte.com/Motherboard/Support/CPUSupportList/CPUSupportList_GA-7VT600.htm לא משהו יקר 650 שקל ופחות לגבי זכרון אני מניח ש 512MB זה מה שמומלץ וצריך ל WIN XP רציתי לדעת אם מומלץ חברה מסוימת או משהו כזה (גם ללוח שמעל gigabyte GA-7VT600) . אני חושב שכל השדרוג צריך לצאת בסביבות 1500 (תקנו אותי אם אני טועה )

• 11 תגובות
    • 941 צפיות
  15. התוכניות המודלפות של יצרנית השבבים עבור המשך השנה מאשרות לנו כי דור 13 יישאר איתנו לפרק זמן ארוך יותר מהרגיל באמצעות השקת דגמים מעודכנים לתחום השולחני - לפני המעבר אל הדור הבא שימשיך את מיתוג ה-Coreלכתבה

16. Started by exodia,

??

• 11 תגובות
    • 940 צפיות
  17. Started by r1plet,

שלום, יש לי כרגע סטיק של 2GB DDR2 800MHZ של CEON על CL5-5-5-15 ובאותה חנות בה אני מתכנן לקנות ספק כוח וכרטיס מסך חדשים תכננתי גם לקנות סטיק נוסף של 2GB, מכיוון שלא ראיתי סטיקים של CEON חשבתי על סטיק של OCZ באותו תדר, נפח, ו-CL http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5028 האם תיווצר בעיה מסויימת בגלל ערבוב החברות? הסטיקים נראים לי די זהים חוץ מכמובן חברות הייצור וגוף הקירור המזערי על הסטיק של OCZ... האם זה הכרחי ללכת לאייבורי ( :-\) ולרכוש סטיק של CEON או שלא תהייה בעיה עם הסטיק הנוכחי של OCZ?

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  18. Started by cKb,

מאז שהורדתי את עדכון הביוס האחרון - F7, המחשב משמיע 3 צפצופים קצרים, ממש לפני העלאת מערכת ההפעלה. מה זה אומר? cKb

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  19. Started by gigabot,

אנשים עיזרו לי מה אני צריך לעשות כדי שיהיה לי זכרון פנוי סביר המחשב כל הזמן נתקע בגלל זה אם זה חשוב זה זיכרון geil 256 mb 333mhz

• 6 תגובות
    • 940 צפיות
  20. זה עוד יותר מגניב כשרואים לבד [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 940 צפיות
  21. Started by play2,

בשביל מחשב משרדי. שיהיה כרטיס רשת וכרטיס קול מובנה. הכי זול שאפשר תודה

• 10 תגובות
    • 940 צפיות
  22. Started by ko619,

היי רציתי לדעת מבחינת הפרשים בביצועים, הן במשחקים והן לשימושים כלליים, מה ההבדל באחוזים מבחינת ביצועים בין שני המעבדים הללו? איזה מהם כעיקרון יותר חזק ואיזה יותר משתלם במחירו? תודה לכולם!

• 6 תגובות
    • 940 צפיות
  23. שלום בנות, יש לי לוח M של אינטל - DP965LT ומעבד E6300 2M Cache, 1.86 GHz, 1066 MHz FSB זיכרון 4G DDR2 800MHZ לאחרונה קניתי מצלמת וידאו HD avchd format והמחשב לא סוחב את עיבוד הקליפים רציתי לדעת אם אפשר לשדרג את המעבד (ללא שידרוג לוח M) למשהו כמו: E6300, 2.80 GHz ,Bus1066Mhz, s775, 2MB, DualCore או Core 2 Duo E7500, 2.93 GHz, 1066Mhz, s775, 3MB תודה

• 6 תגובות
    • 940 צפיות
  24. מעבדי דור ה-Core ה-13 של אינטל יוצאים לאוויר העולם ומביאים איתם שיפור ביצועים רוחבי. ביקורת זאת עוסקת בביצועי Core i5 13600KF - מעבד הביניים החדש של אינטל שהצליח להשאיר אותנו עם פה פעורלכתבה

25. היי מספר שאלות ביחס לקונפיגורציה החדשה שלי: מפרט: לוח: Gigabyte GA-G33-DS33R מעבד: E6550 זיכרון: 4GB Crosair 667mhz כ. מסך: ATI X1600XT כ. קשיח: samsung 320GB 16mb , WD SE 250GB 16MB וכו... 1. ויסטה מזהה לי רק 3.2GB במקום 4GB מה קורה פה ? 2. הבנצ' של וויסטה מדרג לי את המעבד ב 5, זה לא אמור להיות הרבה יותר גבוהה עברתי מ E6300 ל E6550 שזה עולם ולא עליתי בדירוג ? מעניין. למישהו יש הסברים או רעיונות ? דניאל

• 10 תגובות
    • 940 צפיות

דיונים חדשים בפורומים