מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,794 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם כשחיפשתי חומר על אובקלוק ל-OPTERON 165 נתקלתי בזה: http://www.dfi-street.com/forum/showthread.php?t=26642 זה נשמע טיפה מפחיד, בהתחשב שהזמנתי לוח DFI ומעבד אופטרון... אני מבין מזה שאם יהיו לי בעיות אני יכול לשכוח מתמיכה של DFI? :kopfpatsch: מה דעתכם? יש עצות?
-
- 11 תגובות
- 883 צפיות
-
-
לוח של asrock crossfire sata2 core 2 duo של קונרו e6300 כמו שממליצים פה לאתר (פשוט אין אותו במלאי בחנות שאני נמצא).. או של גיגבייט אותו מפרט של האסרוק האם הוא שווה לוח טוב?
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני הולך לפתוח סרבר פרטי של WOW עכשיו אני ועוד כמה חברה רוצים מעבד חזק כדי שיחזיק אותו עכשיו השאלה האם לקחת את הE6600 או שאני צריך אחד מהמעבדי שרתים של הXeon או Opteron? והאם הביצועים שלהם הרבה יותר טובים מהE6600 כמובן בתקציב סביר של עד 500$ אולי קצת יותר.
-
- 13 תגובות
- 883 צפיות
-
-
כמה עולה מעבד של אינטל 2.4C ? וכמה עולה מעבד של אינטל 2.6C ?
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שאלתי מיליון שאלות על איזה לוח NFORCE2 לקחת אבל אז נזכרתי שזה נותן רק שיפור של 2% על KT400... (או שאני טועה?) מה אתם אומרים? ד"א הכרטיס קול בשתיהם באותה רמה? והאם הם תומכים ב 333FSB?
-
- 7 תגובות
- 883 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי לינק לסרטון באתר של טום בקשר להורדת הלוח קירור של הKT333 תודה!
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם יש בכרטיס מסך המובנה על הלוח יציאת TV OUT ? ואם קיים לוח ל AMD בעל כרטיס מסך מובנה עם יציאה כזו? תודה
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
http://img258.imageshack.us/img258/5/85749724jx5.jpg תיראו פה כתוב DDR3 ופה כתוב DDR2 ו PC2 5300 כשה על הקירור של ה REAPER כתוב PC2 8500 וכתוב גם 333 MHZ כשה אמור ליהות 533 כי יש לי 1066 MHZ זה הגיוני?אולי עבדו עלי?
-
- 9 תגובות
- 883 צפיות
-
-
יש לי שאלה- ניכנסתי לאנטרנת לבדוק מה הבדל בין כרטיס זיכרון של DDR -1 400 mhz cl2.5 ן- DDR -1 400 mhz cl 3 באתר היה רשום ש- cl 2.5 יותר מהיר מ- cl 3 ( לפי הרשום איבנתי שככל שה-mhz יותר גבוה ה- cl אמור להיות יותר נמוך כדי שהמהירות תהיה יותר גבוה). אחר כך ניכנסתי לבדוק כרטיסי זכרון של DDR-2 וראיתי ששם הכל ההפך לדוגמה- 533mhz וה- cl4 או- 667mhz וה- cl5. השאלה שלי היא- כיצד יתכן שבטכנולוגיה מחודשת ככל שה- mhz יותר גבוה ה- cl יותר איטי?
-
- 14 תגובות
- 883 צפיות
-
-
בונה מיפרט למשחקים בסיסיים-זול (מפרט בהמשך). 1. מתלבט בנושא לוח האם-בלוח P35 בו בחרתי יש רק חיבור IDE בודד ואני צריך 2 לרכיבים מהמחשב הישן. ללוח P31 יש 2 חיבורים. ההבדל בביצועים כה גדול שכדאי לי לעבור דור? עד כמה שהבנתי ההבדל העיקרי בין ICH7 ל- ICH9 הוא התמיכה של האחרון ביותר SATA ,לא רלוונטי כל כך עבורי.אני יכול ללכת על לוח ישן ולהעביר את הכסף לשדרוג רכיב אחר (זכרון,כרטיס מסך עדיף...). 2. לפי המבחן הבא יש זוג לוחות שהמרחק במחיר נמוך (כמה עשרות ש"ח) והביצועים עולים על P35 -מתכוון ל - ASUS P5K-SE או Abit IP35-E ,מה דעתכם?,הצעות נוספות? הלינק: http://www.techspot.com/article/61-intel-p35-motherboard-roundup/page25.html המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E4600 …
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
חיפשתי ולא מצאתי, גם בTYAN שעושה לוחות לשרתים לא ראיתי שיש. תודה רבה .
-
- 14 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום אנשים! לאחרונה יצא לי לדבר עם בחור לגבי עסקה מסויימת בה אתן לו את הזכרונות שלי [=4 סטיקים של 256RAM DDR=סה"כ 1GB] ועוד קצת כסף, והוא יתן לי את הזכרונות שלו [4 סטיקים של 512RAM DDR]. מה שיקרה שבעצם אני אשדרג את עצמי בעוד ג'יגה [סה"כ יהיו 2GB] ושאעבור מהמצב הנלוז של 4 סטיקים מסכנים של 256 לסטיקים של 512. דיברתי בעבר עם טכנאי והוא אמר לי שבסידור שלי כרגע,הזכרונות שלי לא עובדים ב 400MHZ אלא ב 333MHZ כי זה 256 ולא 512!ולכן אני לא מנצל את ה DUAL CHANNEL שלי ממש... זה נשמע לי קצת הזוי,אז לכן אני שואל אתכם. זה הגיוני להניח כזה דבר?? אני משתמש ב ASUS P4P800 והזכרונות של ELIXIR. נ.ב-האם באמת אבחין בשינוי בביצועים במעבר שכזה? [משחקים\עבודה בדסקטופ\זמן "התאוששות" מסיום מש…
-
- 15 תגובות
- 883 צפיות
-
-
המפרט בחתימה יש לי A-DATA DDR400 שני סטיקים כל אחד של 512.... התזמונים על 3-4-4-8 איזה סיכונים אני לוקח על עצמי אם אני מוריד אותם דרך הביוס ל 2.5-4-4-8?
-
- 10 תגובות
- 883 צפיות
-
-
האם שינוים בביוס יכולים לגרום לתקלות במחשב לדוגמא העלמת כרטיס קול
-
- 8 תגובות
- 883 צפיות
-
-
ערב משובח לכולם, לפני מספר ימים קניתי שני סטיקים של זכרונות Corsair. Corsair CM64SD512-3200 XMS (512 mb x 2). עכשיו, במחשב שלי עד כה היה מתוקן זכרון מסוג Wintec 512MB 3200 . מה שעשיתי זה לחבר בין 3 הסטיקים ועכשיו יש לי זכרון בנפח של 1.5 GB. מה שאני רוצה לדעת הוא: א) האם מה שעשיתי שווה משהו או שבעצם מה שעשיתי זה להוריד מביצועי הזכרון? ב) אני רוצה לציין שמאז שהרכבתי את הזכרונות ביחד משחק מסויים לא עובד כמו שצריך, אני לא יודע אם זה קשור אבל עדיין... ג) אם אני רוצה לעשות OC, איך אני עושה את זה? האם כדאי לי לעשות את זה? ומה אני צריך בשביל לעשות את זה? מקווה לתשובה מהירה. הנה המידע על הזכרונות עפ"י התוכנה Eversthome : [ DIMM1: Corsair CM64SD512-3200 ] Memory Module Properti…
-
- 13 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות בין 6-8 כרטיסי מסך ומחפש לוח אם אמין שיסחוב אותם שחיפשתי באינטרנט מצאתי כמה דברים אבל יש בינהם הבדל מחיר של פי שתיים למשל: http://motherboard.findthebest.com/l/627/ASRock-X79-Extreme11 עולה 600-700 דולר ויש לו 7 חיבורים http://motherboard.findthebest.com/l/35/ASUS-P9X79-PRO עולה 280-310 דולר ויש לו 8 חיבורים אולי אני מפספס משהו אבל מישהו יודע למה ההבדל מחיר הענקי הזה?
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום ותודה לעוזרים. כרגע יש לי במחשב 4GB זכרון מדגם: G.skill 2x2GB DDR3 1333Mhz PC3-10666 Kit F3-10666CL9D-4GBNQ רציתי להרחיב את הזכרון ורכשתי : G.Skill 2x4GB DDR3 1333Mhz SNIPER Dual Channel CL9-9-9-24 השאלה שלי האם אני יכול לחבר את כל הזכרונות (ארבעתם) ושיהיה לי 12GB או שבגלל שהSNIPER הם Dual channel זה יגרום לבעיות בניהם וכדאי לחבר רק את ה2x4GB. לפי מה שאני מבין שגם הזכרונות הישנים שלי הם dual channel אבל אני לא יודע אם חיבור 2 סוגים של dual channel יכול לגרום לבעיה וזה מה שרציתי שתגידו לי. מפרט המחשב: מעבד: Intel core i7 2600 3.4Ghz 8MB L3 Cache s1155 קירור למעבד: Arctic cooling Freezer 7 Pro rev.2 לוח אם: Gigabyte GA-H67A-UD3H זכרון: G…
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
המעבד שכרגע ברשותי Phenom II 955 מתחיל להתיישן ואני לא מחפש להחליף פלטפורמה יש איזשהו תקווה ל STEAMROLLER לתושבת AM3+ במשך השנה?
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
כנס עיתונאים מספק לנו הצהרה מפי רוברט האלוק של AMD כי אנו נראה את מעבדי Zen 3 החדשים בקרוב מאוד, בניגוד לשמועות מהתקופה האחרונה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב בבית הוריי הלא צעירים החל לעשות אתחולים מחדש בתדירות הולכת וגדלה. הוא לקח את המחשב ל"מעבדת המחשבים שהוא מכיר", האם אבחנו את הבעיה כ"תקלה בלוח אם" והחליפו אותו בחדש. נתן לו קבלה רגילה של 420 ש"ח ללא שום פירוט על טיב העבודה. מה שנעשה נעשה, אני כרגע מנסה למזער נזקים, השוק הזה הוא כידוע ג'ונגל שלם ללא שום פיקוח, כל אחד היום הוא טכנאי מחשבים. האם אני יכול לדרוש ממנו חשבונית מפורטת העבודה שנעשתה ולא קבלה רגילה? לוח האם שהותקן הוא Manufacturer : ACER Product : EG31M Version : R01-B4 אני מניח שזה לוח אם מאוד ישן, אבל האם אני יכול לדרוש תעודת אחריות, manual ודיסק דרייברים? (האחרון אני מניח שלא ניתן בכוונה כדי להיות תלויים בהם). בחיפוש אגב לא ברור האם לוח האם הוא של ג'יגהבי…
-
- 8 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין בקרוב לקנות מחשב חדש ואני כבר כמה זמן קורא פה בפורומים לגבי הרכיבים העדכניים שיש, אבל עוד לא הבנתי מה ההבדל בין הזיכרונות 1600 ל 2133 וכו', איך הם מובאים לידי ביטוי בגיימינג (משחקים כבדים סיגנון battlefield 3 וכדומה) ובאיזה זיכרון עדיף יותר להשקיע ולמה. עריכה: וגם האם יש הבדל בין i5 ל i7 מבחינת גיימינג ומה כדאי לי יותר להשקיע כי הבנתי שבשביל משחקים אין באמת הבדל בין 5 ל 7 ואיפה אם לא במשחקים ההבדל הזה ניכר? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
הצ'יפ שאמור לתמוך בכל הפיצ'רים החדשים שהגיעו עם H וB 370 ואמורים לאפשר OC בדומה לצ'יפ Z. למישהו מידע מבוסס?
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
- 1 follower
-
-
כאשר אני נכנס באתר של Gigabyte לדף ההורדות כדי לחפש דרייברים לכרטיס הקול ומתאם הרשת המובנים שבלוח האם שלי, ומקליד את שמו של לוח האם שלי בתיבת החיפוש (לוח אם מדגם Gigabyte GA-G41M-ES2L), אני מקבל רשימה, בה מופיע אותו הדגם של לוח האם שלי מספר פעמים, כאשר בכל פריט מופיע בסוגריים rev עם מספר "גירסה" שונה (ראו קובץ מצורף). מה זה rev? האם מותר לבחור בכל אחד מהפריטים ברשימה תוך התעלמות מה-rev שבסוגריים? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אינטל עוברת תקופה לא קלה, במובנים רבים, וזה לא סוד. אבל, הנה, בביקורו בארץ של המנכ"ל הטרי, נמסר כי החברה מרחיבה את פעילותה בארץ ולא באיזה מיליון או שניים של דולרים, אלא במכפלות של המצב הקיים. מעבר לזה שזה מבורך עבור מדינתנו, זה גם מבטא את הגישה של " מכה קלה בכנף " מבחינת החברה לגבי התמונה הכוללת. https://m.calcalist.co.il/Article.aspx?guid=39067890
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה , אני רוצה לדעת איזו מערכת יותר חזקה : P4 2.4B שעובד ב-3 ג'יגה (OC) + זכרונות 512 מגהבייט OCZ DDR PC 2700 שעובדים במהירות יותר גבוהה בהתאם ל-OC המערכת הכללי (לא יודע בדיוק את המהירות שלהם , קיוויתי שתוכלו להגיד לי את זה ) . VS AMD BARTON 2500 + 256 MB PC 3200 . *אין לי אפשרות לעשות OC למערכת ה-AMD . אז מה יותר חזק ? ועם מה אתם ממליצים להשאר (*לקחת) ?
-
- 6 תגובות
- 882 צפיות
-