מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברים, אני רוצה לחבר את ההארד דיסקים שלי לחיבורים ה SATA3 שבלוח אם, קראתי את מה שכתוב בחוברת הדרכה אבל עדין יש לי כמה שאלות: מה זה RAID? איך אני יודע אם הארד דיסק שלי מתאים לחיבור?(או שכולם מתאימים?) לפי מה שהבנתי מהחוברת בשביל שהחיבור יעבוד צריך שיהיו 2 הארד דיסקים מחוברים ביחד, מישהו יכול להסביר לי למה? תודה, דביר
-
- 4 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי את המחשב החדש שלי לםני ארבעה ימים, ומיד כאשר קיבלתי אותו, גיליתי דרך ה driver של nvidia שכרטיס המסך עוד בתדר של 2X במקום ב 16X. לפי ידיעות קודמות שלי, חשבתי מיד שהכרטיס הורכב על הסלוט הלא נכון, אולם בדקתי עוד כל מיני אופציות.. לבסוף החלטתי להעביר את הכרטיס מהחריץ שלו לחריץ השני והבעיות הסתדרו והכרטיס עובד על 16X. אך לא הכל ורוד, כבר בזמן ההחלפה עצמה, ראיתי שיהיה מרווח של 1-2 ס"מ בין כרטיס המסך ל BigTyphoon וחשבתי שזה עלול להעלות הן את הטמפ' של כרטיס המסך, והן את טמפרטורת המעבד. חששותי התממשו ואכן טמפ' כרטיס המסך זינקה ב 5-7 מעלות לערך. לא מתאים לי... עכשיו לשאלתי, האם ניתן לעשות switch בין המהירויות של החריצים, או שמה זו בעיה של תמיכה חומרתית? (אני לא סגור על…
-
- 11 תגובות
- 953 צפיות
-
-
יש לי מחשב ממש חדש בשווי 10000 שקל אך אני לא מרוצה ממנו... אני חושב שבגלל שהוא מתחמם מאוד אז הביצועים שלו יורדים.... אני רוצה לדעת האם יש תוכנה שמודדת את טמפרטורת המעבד בזמן אמת של משחק כלשהו? יש לי את riva tuner אבל זה רק לכרטיס מסך... אני רוצה לבדוק למעבד...(ואם אפשר אולי גם להארדיסק ועוד חלקים) האם יש תוכנה שיכולה להראות לי בזמן אמת כמו riva tuner? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 953 צפיות
-
-
http://www.msi.com/index.php?func=proddesc&maincat_no=1&prod_no=234 זה הלוח אם רשום שם על הזיכרון • Supports up to 2GB DDR333/400 SDRAM. • Supports 2.5v DDR SDRAM השאלה עם הזיכרון הזה מתאים ללוח http://ivory.co.il/product.asp?productid=1443&CatCode=520 ב-BIOS שלי בלשונית הזיכרון ראיתי שהכול מוגר על AUTO רק להכניס וזוה עובד?
-
- 5 תגובות
- 953 צפיות
-
-
היי אנשים, קניתי מעבד אינטל E6600 בעל שני ליבות של 2.4GHz שאלתי היא האם מהירות המעבד הכוללת של שני הליבות יחד היא 4.8GHz?
-
- 21 תגובות
- 953 צפיות
-
-
כאילו מה ההבדל בינו לביו ה-VENICE נניח במה הוא יותר טוב?
-
- 14 תגובות
- 953 צפיות
-
-
יש לי שאלה יום לפני קניה של מחשב לאחי, השאלה היא אם ההבדל בין לוח GIGABYTE NF4 שמגיע עם PCIe לעומת NF3 שמגיע עם AGP משמעותי ? הוא מאוד לחוץ בכסף וההבדל הוא בערך 250 ש"ח בקומבינציה עם כרטיס מסך שיוצא גם כן יותר זול עבור סלוט AGP. 1. AGP יעלם בקרוב משוק הלוחות וכרטיסי המסך? הבעיה שלי היא עם הנושא הזה היא אם יתקלקל הכרטיס המסך בעתיד וכבר לא יהיו כרטיסי AGP, הוא יהיה בבעיה. 2. יש הבדלים בביצועים מעבר לסלוט של הכרטיס מסך? הלוחות המדוברים הם: Gigabyte GA-k8NF Gigabyte GA-K8NS שניהם בסלוט 939 של AMD64 צריך תשובה דחופה לגבי שתי השאלות תודה
-
- 10 תגובות
- 953 צפיות
-
-
איך החיבור הפיזי?על הלוח או מתוך המעבד? לדוגמא מעבד i3+לוחh55 יש על הלוח יציאה vga+hdmi האם זה של הציפסט או של המעבד? תודה
-
- 6 תגובות
- 953 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה הולך שם? מה זאת אומרת 2-2-2 או cas 2 וכל הדברים האלו שאני רואה שמדברים על זכרונות (בעיקר לDDR), הבנתי שזה התזמון אבל איך המספרים האלו מתבטאים במציאות?? (אני יודע מה זה הזמן גישה זה קשור לזה איכשהו?) תודה מראש, Ameralis Zaiir
-
- 4 תגובות
- 953 צפיות
-
-
הי, אני צריך את עזרתכם עם המחשב החדש שקניתי, יש לי הרבה בעיות איתו ובראש זו בעיה עם לוח האם (שאולי גורמת לשאר...) יש לי לוח אם של GIGABYTE: MA78GM-US2H בעבר הצלחתי להתקין את הדרייבר שלו מהדיסק שהגיע איתו, אחרי שפירמטתי את המחשב ניסיתי להתקין שוב אבל אני לא מצליח - תהליך ההתקנה מסתיים. אבל אחרי בהצלחה restart לוח האם שוב מופיע בלי דרייבר. ניסיתי להוריד גם דרייבר עדכני ל-windows 7 אבל גם הוא לא נשאר אחרי restart. אשמח לעזרתכם, תודה
-
- 5 תגובות
- 953 צפיות
-
-
:jump: לא יודע מה להחליט! יש לי תקציב של 1700-2000 ש''ח. אני צריך לדחוף שם מעבד,לוח אם, ספק, וזכרונות. מה עוד שאין לי כרטיס מסך אז אני מחפש כרטיס מסך שמובנה על לוח אם. 1) יש הבדל באיכות תמונה בסרטי HDTV על המחשב, בין כרטיס מובנה , לבין כרטיס רגיל? לא משחקים --- סרטים. 2) מה עדיף? אינטל או AMD, אני צופה בהרבה סרטי HDTV , יש לי את ביג טייפון שאני ארכיב על המעבד, לכן יש מצב גדול לאוברקלוק. מה עדיף? 3) ואם בחרתי מעבד ^^ , איזה לוח עדיך לו? מבחינת פי'צרים, משתלם למחיר - אוברקלוק & כרטיס מסך מובנה, 3א. או שלא שווה לקחת לוח אם עם כרטיס מובנה, עדיף לקנות כרטיס יחסית "חמוד" ב200-300 שקל. מה זה מערך\בקר רייד? צריך את זה? כדאי לקחת תמיכה של DDR3 כבר? או שזה סתם עוד כ…
-
- 10 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום בשיטוטי ברשת הintercrap ראיתי אתר שמוכר AXP 1600+ במחיר של 433 ש"ח לעומת 401 ש"ח של הAXP 1700+ הרי ה1700+ טוב יותר אז למה הוא יקר יותר? בגלל שה1600 טוב יותר לOC?
-
- 6 תגובות
- 953 צפיות
-
-
מעבד - OC יבוצע, כך שאפשר להציע מעבד זול שאפשר להפוך לחזק. אל תרחמו, אני מוכן לבצע OC כבד על המחשב. לוח אם - אני צריך כרטיס מסך מובנה ואני יודע שבד"כ זה לא משתלב עם OC, אבל אני סומך עליכם שתמליצו על משהו טוב. אם זה ממש בעייתי, אז אפשר גם לפצל ואני אקח כרטיס מסך זול, כמובן בהמלצתכם. זיכרון - אני הולך לכיוון של 4 ג'יגה ומוכן להרחיב את התקציב אם צריך. עד לפני שנתיים הייתי די מעורה בעסקי המחשבים, אבל כיום אני פחות, ולכן התקציב שהעמדתי הוא גמיש (מאוד!). אם התקציב אינו הולם את הדרישות שלי, כתבו זאת ואני אשנה אותו בהתאם להצעתכם.
-
- 13 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום, באוורד ביוס אם יש אז נורא פשוט, נפגשתי עם הרבה פאוניקס ולא שמתי לב לאפשרויות אוברקלוק, האם יש אפשרות אוברקלוק בפאוניקס, אם לא אז האם יש איזו תוכנה לאוברקלוק, מדובר בפנטיום 4 די ישן, 1.5GHZ
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
בואו לגלות על התמורה למחיר של אחד מלוחות האם המתקדמים והיוקרתיים לבית Gigabyte בדור החדש של אינטל לכתבה
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום יש לי כרטיס מסך ASUS 8600GT עם יציאת HDMI - הוידאו תקין אך אין קול, בד"כ נדרש חיבור מהכרטיס ליציאת S/PDIF שעל הלוח אם ואז הכרטיס מוציא גם קול דרך ה HDMI, דגם הלוח אם Intel DQ45CB, בדקתי ב Spec של הלוח לא קיימת יציאת S/PDIF פנימית אך יש סוג של HD Audio Internal Headers יש לי 2 סוגי כבלים שמצד אחד מתחברים ל Audio IN בכרטיס ובצד השני 2 פינים בודדים או 3 פינים צמודים. צירפתי תמונה של תרשים ה Header של הלוח, האם מישהו יודע לאן אני אמור לחבר את הכבל מהכרטיס ? אודה לעזרתכם [attachment deleted by admin]
-
היי יש לי 3 אופציות אני רוצה לדעת מה הכי כדאי ומה אני מפסיד ומה אני מרוויח מכל לוח הראשון P7P55D EVO s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 1600, 3xPCI-E עולה 920 השני Gigabyte GA-P55A-UD4 P55 CHIPSET עולה 930 השלישי Gigabyte GA-P55A-UD3 P55 CHIPSET עולה 700 אני לא מתכוון לעשות OC
-
- 5 תגובות
- 953 צפיות
-
-
קניתי לפני כשנה וחצי לוח של ABIT ועכשיו התקלקל בחנות נאמר לי שהחברה פשטה את הרגל. האם זה נכון? אין מה לעשות חוץ מליקנות חדש? והאם יהיה צורך בפירמוט? (ווינדוס 7 אולטימייט) תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
כמו שיש מדריך לבחירת מעבד, למה שלא יהיה מדריך לבחירת לוח אם .ומדריך לבחירת זכרונות. כך נוכל לעמוד על ההבדלים בין לוןחות האם וההבדלים בן סוגי הזכרונות. תודה עריכה הכוונה שלי הייתה לספק מידע לאלה שמחפשים לוחות אם וזכרונות לדוגמה בנושא לוחות האם מתרכזות השאלות סביב הלוחות של gigabyte msi dfi השוואה פשוטה [ בעזרת טבלה ] הייתה עונה על הרבה שאלות את החומר הדרוש אפשר להוריד מהאינטרנט ולתרגם אותו
-
- 9 תגובות
- 952 צפיות
-
-
כשיש ציפצוף והמחשב לא עובד-אני יודע שיש בעיה בזכרונות. שיש בעיה בתצוגה- אני יודע שיש בעיה בכרטיס מסך(במידה והמסך תקין). שהמחשב לא עולה עם רשומה שהארד דיסק תקול-כנ"ל. איזה סממנים יש ללוח אם בעייתי? האם יש תוכנות שבודקות את זה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=104194
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לשדרג את המחשב המאוד מאוד ישן שלי, על הפרק: מעבד + לוח אם + 4GB זכרון. כרגע ההתלבטות היא בין האופציה הזולה AMD ATHLON QUAD 640 לבין INTEL I5 2500. אני מהנדס תוכנה ולכן רוב השימושים שלי הם קומפילציה, ZIP, עיבוד והמרה של פורמטי וידאו וצפייה התכני HD. האם ה AMD יספיק לצרכים האלו? אבקש המלצה ללוח אם עבור כל אחת הקונפיגורציות, כאשר חשובה התמיכה בצ'יפ הגרפי המובנה (מאחר ואני לא מתכוון לרכוש כרטיס מסך), USB3 וחריצי הרחבה לכרטיס או שניים נוספים. כמה שיותר זול יותר טוב. כמו כן, הבנתי מקריאה בפורום שאין ממש משמעות למהירות הזכרונות, אם כך איזה זכרון מומלץ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 952 צפיות
-
-
יש לי כרגע לוח אם שתומך בזכרונות DDR pc2100 והזכרונות שלי הם pc 2700. אם אני אקנה לוח אם שתומך בpc2700 כך שזה ינצל את כל המהירות של הזכרונות, יהיו לי הבדלי ביצועים גדולים יחסית? כי כרגע הביצועים לא כל כך טובים בכשציפיתי. יש לי כרטיס מסך Geforce 4 Ti 4600. תודה.
-
- 10 תגובות
- 952 צפיות
-
-
כשמדברים שמעבד מיוצר ב 90 ננומטר מתכוונים לגודל הטרנסיטור אם לא אז למה מתכוונים ?
-
- 12 תגובות
- 952 צפיות
-
-
מצאתי לקנות כרטיס זיכרון של 2 ג'יגה שהוא בעצם בנוי מ-2 כרטיסי ג'יגה . עכשיו אני רוצה לדעת אם הוא מתאים למחשב זה הכרטיס:GSKILL DDR 2048MB 400MHZ 2.5-3-3-6 זה הלוח אם שלי: ASUS P4VP-MX לי יש 2 כרטיסי זיכרון של 256MB (PC3200 DDR SDRAM האם הכרטיסים יעבדו לי בלוח הזה? מאוד חשוב לי שתענו כי אני חייבת לשדרג תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 952 צפיות
-