מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
אני מקווה שזה הפורום המתאים לשאלתי אם לא אז גרפיקה הוא יהיה בהחלט הפורום המתאים. האם E6300 מהווה צוואר בקבקוק ל GeForce 8800GTS 320MB?
-
- 11 תגובות
- 915 צפיות
-
-
יש לי זכרון 8gb ddr4 3000mhz cl15 המחשב שלי לא ממש מנצל אותו והוא רץ במהירות של 2400 לדעתי... אני יודע שצריך להפעיל פרופיל XMP אבל הבנתי שזה סוג של אובר קלוקינג שמשפיע גם על המעבד וממש לא בא לי לשרוף לעצמי משהו בגלל חוסר הבנה הבנתי שאפשר לקחת זיכרון נוסף במהירות נמוכה יותר למשל 2400MHZ ולשלב אותו עם ה 3000MHZ שיש לי ומה שיקרה זה ששניהם ירוצו על 2400 ללא בעיה, האם זה נכון האם זה אמין לא יהיו תקלות ובאלגן ?
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
מחיר המקסימום הוא 850 ש"ח איזה לוח יתן את הביצועים הכי טובים? ואני רוצה שגם יתאים לOC. תודה מראש לכל מי שיעזור !
-
- 7 תגובות
- 915 צפיות
-
-
עבור E6600 ו-DDRII 800, לא צריך יכולות SLI או CF, כמובן בעל PCI-E ועם לפחות 3 חיבורי PCI רגילים. כ.הקול שעל הלוח אינו רלוונטי מכיוון שהולך לשבת עליו כ.קול חיצוני. לא ל-OC. תודה...
-
- 12 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום ללכולם בבקשה שלום לכולם מחפש את החוות דעת שלכם לגבי המפרטים שבנתי אם הם מאוזנים מה כדי לשנות התקציב לא ניתן לשינוי התקציב הוא 6600 ש"ח מה שיש במפרט זה מה שצריך להגיע איזה מהמפרטי יותר כדי זה מחשב לילד שיכלול לימודים אופיס סרטים משחקים מפרט ראשון אינטל : https://ksp.co.il/t/Lm68bQ מפרט שני של AMD : https://ksp.co.il/t/4A2uqG תנו את החוות דעת שלכם בכייף
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם SOCKET 478, עם 4 חריצים לזיכרון DDR1 וAGP X8 וכרטיס רשת מובנה. חברה לא משנה, תקציב בסביבות 500[כמובן עדיף כמה שיותר זול] תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום. אני מרכיב לעצמי מחשב וחיפוש ב EBAY, DX.COM וכו" מראה הפרש מחירים של כמעט פי שניים. או במילים אחרות נראה לי שעדיף לקנות שני סטיקים בחול ומקסימום אחד יעבוד.. אכשיו שאלה למבינים: זיכרונות מספיק קטנים כדי שאפשר לבקש מאנשים להביא אותם מחו"ל ללא רגשות אשם על גרימת אי נוחות.. יכול לקרות להם משהו בשיקוף בשדה תעופה? ואם אפשר גם תשובה לגבי דיסקים קשיחים. כנ"ל. יקרה להם משהו בשיקוף?
-
- 7 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום. ברצוני להרכיב מחשב על בסיס מעבד Core i5 במארז MicroATX Antec P180 MINI. כרטיס מסך - ATI HD5850. מהי הבחירה האופטימלית ? לי חשובה יכולת OC מקסימלית.
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
שאלתי אבל לא קיבלתי תשובה ,אז אשאל שוב. בלוח של ABIT IS-7 האם הביוס אמור לזהות מעבד עם HT כ פעמים מהירות המעבד (למשל שני מעבדים של 2400) או שאמור לזהות מעבד 2.4 כ 2 מעבדים של 1200 אשמח אם משהו יגיד לי , איך זה אצלו ??? :
-
- 5 תגובות
- 915 צפיות
-
-
לא חומרה בלוח ( זה שיהיה חריץ PCI -3.0 וזכרונות מהירים לא רלוונטי אלי ), הכוונה לעיבוד וידאו , משחקים שפות מעבד ,עיבוד אינפורמציה ע"י המעבד למי שמבין ( לדוגמא ב- AMD יהיה בבולדוזר שפת מעבד חדשה SSE5 שיתן שיפור בוידאו )
-
- 7 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשדרג את הזיכרון במחשב שלי. כרגע יש לי 1GBX2 OCZ 800MHz DDR2 PC2-6400 Platinum (אפשר לראות את המפרט המלא בצד), ואני מתלבט האם להוסיף עוד 1GB או 2GB בהתחשב בעובדה שאני משתמש ב-Windows xp ועל כן מראש מוגבל ל-3GB או 3.5GB אם אני לא טועה. מבחינת עלות/תועלת איזו אופציה עדיפה מבחינתי, ואם הולכים על האופציה של 2GB, האם עדיף מקל זיכרון אחד או שניים של 1GB? בנוסף רציתי לדעת האם זה משנה אם אני מתקין זיכרון של חברה אחרת (שעובד על אותו תדר אבל על מתח שונה) בתוספת לזיכרון שיש לי עכשיו (שעובד על 2.1 Volt)? האם עדיף לקחת דגם אשר דומה לדגם הנוכחי שלי מאותה חברה? אני לא מתכוון לשנות את מערכת ההפעלה שלי, וכן לא מתכוון לעשות OC. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אני מתכוון ל-Q9100 וה-Q9450 אמורים בתחילת אפריל לא ? וכמה הם אמורים לעלות בארץ...[br]פורסם בתאריך: 25.03.2008 בשעה 22:32:53 הקפצה
-
- 5 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום! אני מתלבט לגבי 2 לוחות-אם למחשב חדש שאני קונה: intel i5-4690 כרטיס מסך GTX970 זכרון- 1x8GB corsair כוננן SSD+HDD איזה לוח אם יותר טוב לי מבחינת מחיר ואפשרויות לשדרוג בעתיד gigabyte h97-d3h או asus h97-plus תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום, עקב תקלה בלוח האם שלי אני נאלץ לחפש לוח אם חדש... לכן יש לי שתי שאלות: 1) היכן ניתן להשיג בארץ או בחו"ל את לוח האם Asus M3A78-EMH HDMI במחיר שפוי (מתחת ל- 360 ש"ח), מלבד eBay? 2) האם ניתן למצוא עדיין לוחות אם התומכים בכל הפיצ'רים הבאים: * תושבת AM2 של AMD. * 4 סלוטים ל- DDR2. * לפחות 4 חיבורי S-ATA. תודה, תומר
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף את זיכרונות ה-RAM של המחשב הנייד שלי בזיכרונות בנפח כולל של 16GB ובעלי מהירות גבוהה יותר. הדגם של המחשב הנייד הינו Lenovo ThinkPad T550 אני מעוניין בזיכרונות בעלי מהירות גישה גבוהה ואמינות טובה. אשמח להמלצות
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
רכשתי לוח אם ביום ראשון MA770-UD3B הרכבתי הכל אבל המחשב סירב לעלות, ברגע ההדלקה נשמע צפצוף ארוך שמפסיק וחוזר על עצמו. הזזתי את הזכרונות לסלוטים אחרים והמחשב עלה בלי בעיות. סלוט DDR1 וDDR3 כרגע מאוכלסים ע"י הזכרונות שאצלי במפרט (בצד) אם אני מאכלס את אחד הסלוטים DDR2/DDR4 בסטיק, המחשב מסרב לעלות. ניסיתי סטיקים שונים של זכרונות, ולצערי המערך כרגע הוא ערוץ יחיד, אולי אם המקרה היה ששני סלוטים פגומים היו מאפשרים לי ערוץ כפול הייתי מוותר כי אני כרגע ברצף של מזל נאחס.. בכל מקרה - TMS הציעו לשלוח לי שליח של יום למחורת ואני צריך את המחשב עד לסופ"ש. אם יעלה בבדיקה כי הלוח תקין יחייבו אותי ב100 שקלים. האם באמת יש בעיה או שאפשר לבדוק את זה בלי לפרק את הלוח? רעיונות?
-
- 7 תגובות
- 915 צפיות
-
-
מתי יצאו שני המעבדים בכותרת לשוק??????
-
- 11 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח מאוד לעזרה בבניית מחשב שרת אלו הנתונים פחות או יותר 2TB נפח אחסון מערכת הפעלה win 2008 standard server מדיניות הגנה על הנתונים בשרת כוללת : -הגנה על מערכת הפעלה עם RAID1 -הגנה על כונן הנתונים עם RAID5 -הגנה מפני הפסקות חשמל באמצעות UPS -הגנה מפני אובדן נתונים באמצעות גיבוי על גיבוי טייפ אשמח לעזרה אני לא כ"כ מבינה בשרתים .. איזה לוח אם מפלצתי יתמוך לי בזה?איזה מעבדים?
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
רציתי שתמליצו לי על דגמים שונים של לוחות אם שתומכים בAGP במהירות של 8. ההמלצה לא בשבילי אלא בשביל חבר ורציתי להתייעץ איתכם לפני שאני מייעץ לו לבד. תודה לכולכם...
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
עריכה: באמת שאני מצטער על ההקפצה, אני פשוט רגיל שזה מותר מפורומים אחרים.... (אל דאגה, אני לא גולש בשום פורום חומרה חוץ מHWZONE) אז בעצם ההתלבטות היא בין: DFI nF4 Ultra-Infinity Socket 939 ABIT KN8 Ultra Socket 939 מחיר אותו מחיר (לפחות מה שראיתי בNEWEGG) אז אני משער שגם בארץ המחירים שלהם שווים פחות או יותר... כאמור, לא מתוכנן OC אם יש משהו יותר טוב באותו מחיר פחות או יותר אשמח לשמוע Tnx
-
- 11 תגובות
- 915 צפיות
-
-
המעבדים של אינטל עובדים בסוקט 423 478 וכד' אבל לסוקט A יש מספר גם לא? מישהו יודע מהו?
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
לפני מספר שבועות הלך לי הלוח אם, היות והמחשב היה כבר בן מספר שנים לא הי שווה לי לתקנו. פרקתי את חלקיו למיקרה שהזדקק בעתיד. שאלתי היא כזו? אני רוצה להוציא את המעבד ממקומו ולאכסנו, ורציתי לדעת היכן נכון לאכסנו בצורה טובה? שמעתי שאסור למעבד להיות חשוף לאור יום, כך שעלי להוציאו בחושך. האם זה נכון? מדובר על מעבד אינטל סלרון 2.66 ג'יגה הרץ. כרגע הוא מונך בתושבת שלו בתוך לוח האם, ואני רוצה להוציאו ולזרוק את הלוח לפח.
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אני צריך 512 SDRAM לפנטיום 3 שיש לנו במשרד כדי שיעלה אקספי ואופיס ושיעלה בלי להתקע מצאתי שתי סטיקים של 256 כל אחד ב 210 שקל שווה?< אין אופציה אחרת ! ב 420 שקל עם אחריות חדש מהחנות...
-
- 11 תגובות
- 914 צפיות
-
-
נראה לי שקראתי פעם אחת פה שכדאי למקם את הזכרון בסלוט הראשון , אבל יש שני סלוטים כאלה , אחד משמאל ואחד מימין אין אני יודע איזה מהם הוא הנכון ולמה בכלל מומלץ לשים אותו בסלוט הראשון?
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-
-
ממצב חברי הקהילה? אני רוצה שתעזרו לי למצוא מעבד טוב,סוס,ושיש לו מהירות של יותר מ 3Ghz או רק ושיהיה גם זול ושיהיה מתאים למשחקים כי אני מחפש כבר די הרבה זמן ואני לא מוצא... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-