מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,794 דיונים בפורום זה
-
אז כמו שכתבתי אשמח לשמוע תשובות
-
- 13 תגובות
- 884 צפיות
-
-
היי אני מתעתדת לקנות מחשב שיהיה מבוסס על הקונרו (שייצא כבר...) שאלתי: בין 2 הדגמים 6600 וה- 6700 יש הבדל במהירות השעון, אבל גם הפרש של 200 דולר כמעט ? למה זה, והאם לדעתכם משתלם להשקיע דווקא ב 6700 ? תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אהלן חברה, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש אך הלוח שלי לא תומך בPCI-E,חבר שלי המליץ לי לקנות את הלוח הזה asrock 775Dual-880Pro שיש בו PCI-E והוא עולה 250-350 שקל,מה אתם חושבים על הלוח הזה? הוא יותר טוב מהלוח שיש לי עכשיו (חוץ מהעניין של הAGP)? יש עוד לוח מומלץ בטווח מחירים הזה? הוא מתאים לשאר חלקי המחשב שלי? מפרט בחתימה. בתודה מראש,דן.
-
- 12 תגובות
- 884 צפיות
-
-
לוח נוכחי: אסוס P5VDC-MX מעבד נוכחי: אינטל פנטיום 4 PD820 2.8 2M DUALCORE ספק כוח: Corsair VS450 450W Series Active PFC 12cm Fan PSU DDR (זכרונות):1GB DDR2 667MHZ CEON דגם מארז: מארז לפנטיום 4 OC*: אין לי צורך בזה כרטיס מסך:ABIT SILURO FX5200 DT תקציב: טכנאי אמר שלוח אם יעלה 600 ש"ח ועדיף כבר לקנות מחשב חדש סיבת הקנייה***: לאחר שהספק כוח שבק חיים,החלפתי אותו והמחשב עדיין לא עבד. שלחתי את המחשב לבדיקה אצל טכנאי מחשבים שאמר שהכל בסדר חוץ מלוח האם. ושלהחליף לוח אם יעלה לי 600 ש"ח או יותר כי המחשב מאוד ישן וכך גם החלקים שקשה למצוא היום. אשמח לדעת אם מהנסיון שלכם ניתן להשיג לוח אם זול והאם באמת שווה כבר לקנות מחשב חדש.
-
- 7 תגובות
- 884 צפיות
-
-
ראיתי באתר הבא http://www.yac.mx/iw/pc-tech-tips/desktop-pc/use-ram-disk-speed-up-your-pc-for-free.html שיש תוכנה שמאפשרת להגדיל את הזכרון כדי שקבצים מסוימים יפעלו מתוך דיסקאונקי המחובר למחשב, ברצוני לדעת האם מישהו התנסה בזה? יש לי מערכת 32ביט והזכרון המקסימלי 3ג"ב הוא קטן בשבילי. כמו כן - האם מישהו התנסה במה שוינדוס מציעה להגדיל זכרון בעזרת דיסקאונקי? http://windows.microsoft.com/he-il/windows7/using-memory-in-your-storage-device-to-speed-up-your-computer
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
חברת Zotac מרחיבה את קו מחשבי ה-Magnus המתקדם שלה, ומעניקה לנו סיבה נוספת לתקווה עבור הגלגול החדש של AMD לכתבה
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! אני מתלבט לגבי 2 לוחות-אם למחשב חדש שאני קונה: intel i5-4690 כרטיס מסך GTX970 זכרון- 1x8GB corsair כוננן SSD+HDD איזה לוח אם יותר טוב לי מבחינת מחיר ואפשרויות לשדרוג בעתיד gigabyte h97-d3h או asus h97-plus תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אתמול התחיל להיות ריח של שריפה בבית וידעתי שמשהו פה במחשב מתחמם. מהר מאוד בדקתי מה נשרף אבל לא היו סימנים להתחממות במקום מסויים... החלפתי את הכרטיס מסך חשתי שיכול להיות שכרטיס המסך נשרף ונדפק (ובגלל זה המסך לא נדלק). אבל לא השפיע עברתי על המעבד ואפילו החלפתי אותו אבל עדיין המחשב עובד בלי שהמסך יתחיל לעבוד (המסך תקין כמובן) עברתי לכרטיס הזיכרון יש רק 1 והיה לו ריח של שריפה חשבתי אהההה זה בטח זה החלפתי אותו ועדיין לא עבד חשבתי לעצמי מה עוד יכול להיות שרוף שלא נותן למסך להידלק התחלתי לחפש צ'יפים חמים בלוח אם ומצאתי (ואללה חם חם רותח!!!!) על הלוח אם יש את הצ'יפ של via והוא זה שמתחמם. אז מה אפשר לעשות עם זה אולי יש סיבה לזה שהוא מתחמם ופשוט אפשר לסדר את זה?????? תודה מ…
-
- 10 תגובות
- 884 צפיות
-
-
עריכה: אני רוצה לקנות זכרונות חדשים ואני רוצה לדעת מה ההבדל בין זכרונות עם DDR לבין זכרונות עם DDR2?? וכן עשיתי חיפוש אבל יש שם 17 דפים מפוצצים. עכשיו השאלה יותר מובנת??
-
- 7 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום, לפני שנה וחצי בערך קניתי מחשב עם לוח אם של ABIT ( מסדרת NF7). המאוורר שלו התקלקל לא מזמן (הפסיק להסתובב), ושלחתי אותו לתיקון במסגרת האחריות. החברה שקניתי ממנה את המחשב אמרה לי את הדברים הבאים: א. המאוורר לא במסגרת האחריות. ב. זו בעייה ידועה, וגם אם נחליף לך את לוח האם ללוח אם זהה, הבעייה תחזור על עצמה תוך 2-3 חודשים. ג. החלפת לוח אם עשויה להזיק לשאר רכבי המחשב. הם הציעו לי לוח אם אחר, מדגם שונה מזה שקניתי. אין לי מושג איזה דגם זה (אם הוא שקול, פחות טוב, או יותר טוב). ההרגשה שלי היא שאין להם לוח אם מהסוג שלי במלאי, והם מנסים לתת לי משהו פחות טוב. השאלה היא עד כמה התירוצים שלהם אמינים, ועד כמה שירות של חנות כזו שווה משהו (שקלתי לקנות מהם חומרה נוספת בעתיד).…
-
- 9 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבחירת לוח-אם כי אני קונה מחשב חדש עם מעבד Athlon 64 3500 S939 Venice ואני מתלבט לגביי הלוח-אם. מה ההבדלים בין NF4 לNF4 U מבחינת: 1) ביצועים/ניצול יכולת המעבד 2) יכולת שדרוג בעתיד לרכיב חדש, כלומר האם בNF4 U ניתן להתקין רכיבים שאי-אפשר להתקין בNF4 ? 3) אם יש עוד- תכתבו אשמח אם תעזרו לי!
-
- 11 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי את המחשב החדש שלי לםני ארבעה ימים, ומיד כאשר קיבלתי אותו, גיליתי דרך ה driver של nvidia שכרטיס המסך עוד בתדר של 2X במקום ב 16X. לפי ידיעות קודמות שלי, חשבתי מיד שהכרטיס הורכב על הסלוט הלא נכון, אולם בדקתי עוד כל מיני אופציות.. לבסוף החלטתי להעביר את הכרטיס מהחריץ שלו לחריץ השני והבעיות הסתדרו והכרטיס עובד על 16X. אך לא הכל ורוד, כבר בזמן ההחלפה עצמה, ראיתי שיהיה מרווח של 1-2 ס"מ בין כרטיס המסך ל BigTyphoon וחשבתי שזה עלול להעלות הן את הטמפ' של כרטיס המסך, והן את טמפרטורת המעבד. חששותי התממשו ואכן טמפ' כרטיס המסך זינקה ב 5-7 מעלות לערך. לא מתאים לי... עכשיו לשאלתי, האם ניתן לעשות switch בין המהירויות של החריצים, או שמה זו בעיה של תמיכה חומרתית? (אני לא סגור על…
-
- 11 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום לכולם. כרגע במחשב שלי יש מודול בודד של זיכרון DDR2 במהירות 800, זיכרון סטנדרטי לחלוטין, אם אני אשלב איתו על הלוח זיכרון גם בעל מהירות 800 אך של חברה אחרת עם תזמונים שונים (אני עדיין לא יודע את הערכים) האם עלולה להיווצר בעיה? כגון המהירות תרד ל 667 או כל תופעה אחרת? אני זוכר שבתקופת ה פנטיום 4 שילוב של זיכרונות DDR 400 בעלי תזמונים שונים הוריד את המהירות. האם גם כאן המקרה יהיה דומה?
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
ראיתי ש-AMD הוציאו מעבד חדש מסדרת ה-X2 בשם 7750. המעבד החדש אמור להגיע לארץ? כי אני חושב שקראתי איפשהו שיצאו רק 1000 יחידות נסיון.
-
- 7 תגובות
- 884 צפיות
-
-
לצערי נישרף לי הלוח ואני רוצה לשדרג. התקציב עד 1000 שח +- 300 וגמיש עד 500 עכשיו---- מה לדעתכם עדיף(אמין) AMD או אינטל ביחס של עלות מול תועלת השימושים העיקריים הם למשחקים כבדים ועבודה משרדית מפרט נוכחי: מסך --(עקב אכילס קיבלתי במתנה ) - proview 22 inch ספק -- PRO82+ 525W Active PFC - Enermax ראם --זכרונות DDR II 800Mhz - 2x2GB Corsair DHX TwinX CL4 גוף קרור -- Zalman - CNPS9500A LED כרטיס מסך -- 9800GTX+ מארז --coolermaster 6800 מערכת הפעלה --vista black תודה רבה המעבד -- ישן AMD 3600 Athlon( רוצה להחליף)
-
- 7 תגובות
- 884 צפיות
-
-
האם הפרש המחירים בין KIT של נניח 920 מסדרת הCoreI7, שלושה ג'יגה של זיכרון במהירות 1600MHZ ולוח אם P6T של אסוס לעומת Q9550 וP5Q PRO יחד עם 4 ג'יגה זיכרון במהירות 1066MHZ משתלם? שימו לב שמדובר בכבערך 1200-1300 שקלים. אה כן - מדובר בשימוש גיימינג כבד, עריכה גרפית דו-מימדית, תוכנות קלות ורבות שפועלות בו זמנית וגלישה מרובת לשוניות.
-
- 9 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שואל בשם חבר שלי : יש לו לוח אם P5Q PRO 4 גיגה זכרון כרטיס מסך 9800GT מסך יהיה לו או 20 או 22 אינץ . יש לו בעיה תקציבית והוא רוצה לחסוך השאלה היא כמה משמעותי למשחקים המעבד? אני הצעתי לו את E8400 , האם הוא יוכל להסתדר טוב עם E7200 למשחקים כמו קרייסיס פארקייר, COD 4 וכו.. אולי אציע לו לבצע OC שיוכל להגדיל את מהירות המעבד. עוד משהו.. כמה חשוב הקאש של המעבד למשחקים? תודה.
-
- 11 תגובות
- 883 צפיות
-
-
הבנתי שיכולה להיות בעיה בנושא. יש לי כרגע 2X1GB וחשבתי להוסיף עוד 2X1 GB מפאת המחירים הנמוכים. דעתכם/בעיות צפויות?
-
- 10 תגובות
- 883 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד של Gateway. לאחרונה נדפק משהו בבטריה או בהגדרות צריכת החשמל ממנה. לרוב האיקון מראה שהבטריה על 0% ולפעמים על 99%. בכל מקרה, תמיד הסטטוס הוא X% available (plugged in. not charging). נאמר לי שכדי לפתור את הבעיה יש כנראה לעדכן את ה-Bios, אלא שלא הצלחתי למצוא מהיכן. אגב, ב-Bios נתקלתי בהגדרה בשם Battery Auto Learning. הפעלתי אותה אך לא הבנתי כיצד היא פועלת.
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
חבר שלי צריך מחשב לעבודה יומיומית עם MATLAB והרצת סימולציות די כבדות. כרגע למשל עם מעבד Q9400 חלק מהסימולציות רצות במשך דקות ארוכות. מדובר בהרבה חישובים מתמטיים וכו'. עקרונית הוא מוכן להשקיע 5K במערכת כולה, אבל הוא היה מאוד רוצה לחסוך אם הפגיעה בביצועים היתה זניחה. חיפשתי השוואות עבור התוכנה הזו ספציפית אבל לא מצאתי משהו מהזמן האחרון. השאלה שלי היא האם לשימושים כאלה הבדלי הביצועים יהיו משמעותיים, נניח עבור אחד המעבדים החזקים של AMD לעומת מערכת I5 או I7 של אינטל?
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
איזה מעבד יותר חזק , יותר מתאים לעבודה גרפית, הדמיות, עריכת תמונות , ותוכנות תלת מימד? תןדה,
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם יש לי אפשרות לעשות OC לQ9500 למהירות של 3.4GHZ עם אני יחליף לזיכרונות DDR2 1+1 GHZ במהירות של 800 MHZ (סה"כ 2 גיגה ראם)? רוני
-
- 9 תגובות
- 883 צפיות
-
-
Asus P6T או שצריך לוח מיוחד בשביל מעבד כזה?
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
השאלה בכותרת... תודה!
-
- 9 תגובות
- 883 צפיות
-
-
מה דעתכם על בחירת לוח האם הרשום במפרט מתוך אלו של H55 , האם הלוח Gigabyte GA-H55M-S2H גם מתאים ? וזאת לצורכי צפיה בסרטים ושימוש בתוכנות OFFICE ללא משחקים אני מעדיף אינטל מהסיבות הבאות 1. המעבדים פחות מתחממים וזה פרמטר חשוב בתנאים אצלי 2. החנויות ומעבדות המחשבים שדיברתי איתם מכירים יותר ומעדיפים לעבוד עם רכיבי אינטל . Intel Core i3 530 Socket 1156 2.93Ghz 4MB Tray, יחידות 1 ₪534 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1599 Gigabyte GA-H55M-S2 H55 CHIPSET, יחידות 1 ₪404 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2076 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪400 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1921 צורב LG GH24 SATA x 24 Black, יח…
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-