עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום, יש לי מערכת i5 , וזוג זכרונות 4GB שעובדים בדואל צ'אנל, הזכרונות מנוצלים ב- 30% . אם אני אוסיף עוד זוג זכרונות כאלה בדיוק שיהיה 8GB , תהיה ירידה כלשהי בביצועים?! תודה

• 7 תגובות
    • 916 צפיות
  2. Started by תמיר.......,

בסביבות סמפטבר אני מתכוון לקנות מחשב חדש הייתי רוצה את המלצותיכם בקשר למעבד זיכרון ולוח אם המחשב החדש ישומש בישביל משחקים מוסיקה סרטים אין הגבלת מחיר ובנוסף הייתי רוצה לדעת מה אפשר לעשות עם המחשב ישן שלי שהוא פנטיום 2 266 וזיכרון 64 ושאר החלקים... אנא עזרו לי תודה רבה

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  3. תמונה אחת שווה אלף מילים [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 916 צפיות
  4. שלום בנות, יש לי לוח M של אינטל - DP965LT ומעבד E6300 2M Cache, 1.86 GHz, 1066 MHz FSB זיכרון 4G DDR2 800MHZ לאחרונה קניתי מצלמת וידאו HD avchd format והמחשב לא סוחב את עיבוד הקליפים רציתי לדעת אם אפשר לשדרג את המעבד (ללא שידרוג לוח M) למשהו כמו: E6300, 2.80 GHz ,Bus1066Mhz, s775, 2MB, DualCore או Core 2 Duo E7500, 2.93 GHz, 1066Mhz, s775, 3MB תודה

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  5. שלום, בימים האחרונים אני מתעניין ביבוא לארץ של מעבדים (לא סדרות חדשות) דוגמת E8400 E8500 E8600 לאחר התעניינות קצרה עם מפעלים בסין התקבלו הצעות מחיר מאוד זולות מהצד הסיני. פחות מחצי ממחירן בארץ. - האם מעבדי אינטל מיוצרים בסין? - האם ניתן בכלל לחקות טכנולוגיה שכזאת? - איך ניתן לבדוק דברים כאלה בכלל? אשמח לתשובות, תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  6. Started by the king2006,

שלום .. קניתי 9800GT ועכשיו אני רואה שיש לי צוואר בקבוק עם ה PD 930 3.0 , אז אני רוצה להחליף את המעבד והבורד האם E5200 יספיק ?? ואני רוצה המלצה על בורד במחיר עד 550 , ראיתי P35 P45 P43 במחיר הזה . אני רוצה המלצה על בורד טוב שהיה גם טוב ל OC .. תודהה

• 10 תגובות
    • 916 צפיות
  7. אין לי מושג איזה לוח זה. הסתכלתי עליו, לא כתוב כלום חוץ ממספר קצר שכתבתי בגוגל ולא קיבלתי כלום. בEVEREST כתוב UNKNOWN בDXDIAG כתוב AWRDACPI בBIOS WIZARD גם כתוב UNKNOWN כשנפתח המחשב כתוב INTEL 865G ואחרי זה כל מיני דברים שלא הספקתי לקלוט... יש למישהו רעיון?

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  8. האם לוח אם מדגם P55-GD55 7.1 1GLAN מומלץ?

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  9. אהלן. בקרוב אני מתכנן רכישה של לוח אם. מכיוון שיש המון מותגים ודגמים ותתי דגמים, אפשר ללכת לאיבוד בקלות. אבל להשוות את הלוחות באתרי היצרניות מספק תשובה חלקית. מה שאני מנסה להבין זה מה המספרים 1155, 1366, 2011 אומרים? בהנחה שאין הגבלת תקציב - מה עדיף? מה היתרון/חסרון של כל אחד? תודה. גיל.

• 7 תגובות
    • 916 צפיות
  10. Started by refael1967,

מה זה זיכרון edo תודה למי שיעזור

11. Started by captaincaveman,

Best bang for $? אני מבין שעם "קצת" מתח הם עובדים בתדר יפה עם תזמונים הדוקים מאוד. העניין הוא שקראתי ב-VR ZONE שהם טיפה בעיתיים כשעובדים ב-2X512 לעומת 2X256. יש מישהו עם נסיון?

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  12. על מה משפיע ה FSB CPU MEMORY HARDISK CPU MEMORY AND PCI HOLS 2 איזה התקן הוא המהיר ביותר PCIX AGPX AGPX8 PCI חשוב לציין שזה לא PCIEX כמו שכולם בטח רצו להגיד זה PCI של שרתים תודה על העזרה ..

• 10 תגובות
    • 916 צפיות
  13. שלום אנשים! לאחרונה יצא לי לדבר עם בחור לגבי עסקה מסויימת בה אתן לו את הזכרונות שלי [=4 סטיקים של 256RAM DDR=סה"כ 1GB] ועוד קצת כסף, והוא יתן לי את הזכרונות שלו [4 סטיקים של 512RAM DDR]. מה שיקרה שבעצם אני אשדרג את עצמי בעוד ג'יגה [סה"כ יהיו 2GB] ושאעבור מהמצב הנלוז של 4 סטיקים מסכנים של 256 לסטיקים של 512. דיברתי בעבר עם טכנאי והוא אמר לי שבסידור שלי כרגע,הזכרונות שלי לא עובדים ב 400MHZ אלא ב 333MHZ כי זה 256 ולא 512!ולכן אני לא מנצל את ה DUAL CHANNEL שלי ממש... זה נשמע לי קצת הזוי,אז לכן אני שואל אתכם. זה הגיוני להניח כזה דבר?? אני משתמש ב ASUS P4P800 והזכרונות של ELIXIR. נ.ב-האם באמת אבחין בשינוי בביצועים במעבר שכזה? [משחקים\עבודה בדסקטופ\זמן "התאוששות" מסיום מש…

• 15 תגובות
    • 916 צפיות
  14. זה יותר דיון והשקפה על מה שנעשה כיום בתעשייה ובעולם המחשבים. אם פעם הדבר הכי חשוב במעבד (בעצם לפני 10 שנים ויותר אולי הדבר הכי חשוב), זה היה איזה מעבד יש לך במחשב. ברגע שאמרת למישהו שיש לך 486 DX2 שפועל על 66 מגה הרץ, זה היה הכי חשוב. כל השאר היה פחות חשוב או משנה בכלל לכל היותר אנשים התעניינו אם יש לך 4 מגה זכרון והיו כאלו שרצו להתפרע אז קנו 8 (לא היה אפילו חשיבות לסוג הזכרון וכו') ובטח שאף אחד לא התעניין יותר מידי בלוח האם. כרטיסי מסך היו חסרי חשיבות לחלוטין. וכו'. אבל כיום אני שם לב לתהליך הפוך, כל מעבד בשוק כיום בין אם זה E8400 או E8200 (שעולה איזה 600 סה"כ ?!) או מרובעי ליבות כמו Q9300 (שעולה 1200 בערך?!) עושים את העבודה מעל ומעבר! גם מעבדים שניתן להשיג כיום…

• 10 תגובות
    • 916 צפיות
  15. יש הצעות? יש לי לוח DG33BU, ולמרות שהיה כתוב שתהליך עדכון הביוס עבר בהצלחה - המחשב לא עובר BOOT אחרי זה... הוא פשוט נשאר במסך שחור. הוא ביצע את כל השלבים של השדרוג, אבל במקום בסוף לעשות ריסטרט ולעלות למערכת הפעלה, הוא נדלק ומאז רק מסך שחור. כדי לשחזר ביוס, לפי אינטל, צריך לצרוב את הביוס שרוצים לשחזר אליו ל-CD או להעביר לדיסק און קי, להוריד על הלוח איזה ג'מפר ויתחיל תהליך שחזור בצורה אוטומטית. טוב - זה לא עובד לי. יכול להיות שאני מפספס משהו? המחשב פשוט לא עובר פוסט. יש אפשרות אחרת? למישהו יש נסיון ויודע מה קורה פה?

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  16. שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש (שיהיה חזק מספיק לטווח הארוך כמה שאפשר...) ואני די סגור על מרבית החלקים פרט למעבד ולוח אני מעדיף מערכת מבוססת אינטל. השימוש העיקרי שלי במחשב הוא כללי. (סרטים, אינטרנט, אופיס ומדי פעם איזה משחק) אני נוהג להריץ מספר אפליקציות במקביל אז אני צריך מעבד שיעמוד בזה בהצלחה. לגבי לוח אם אני מעוניין ב- ASUS P5Q אבל ראיתי שיש המון לוחות מהדגם הזה וטווח רחב של מחירים ואני לא בדיוק יודע את ההבדל ביניהם ומה עדיף לי.(אשמח לשמוע את ההבדלים בין הדגמים השונים) בנוגע ל-OC אני עדיין מתלבט אם לבצע או לא, אבל בכל מקרה זה יהיה מקסימום בינוני. תודה לכל מי שיעזור.

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  17. Started by Stalker,

יש לי כרגע לוח אם שתומך בזכרונות DDR pc2100 והזכרונות שלי הם pc 2700. אם אני אקנה לוח אם שתומך בpc2700 כך שזה ינצל את כל המהירות של הזכרונות, יהיו לי הבדלי ביצועים גדולים יחסית? כי כרגע הביצועים לא כל כך טובים בכשציפיתי. יש לי כרטיס מסך Geforce 4 Ti 4600. תודה.

• 10 תגובות
    • 915 צפיות
  18. לוח עבור סרטים משחקים די וי די שיחות דיברור למשרד ואולפן הביתי עד 600 800 ש"ח

• 14 תגובות
    • 915 צפיות
  19. Started by asili,

?

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  20. צריך לוח אם חדש, וזכרונות 4GB זכרונות חשבתי על אלה http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=1407 לוח אם אני לא יודע. יש לי מעבד CORE2DUO E6750 אני רוצה להחליף לוח אם בגלל שיש לי לוח אם ישן ומעפן, ואני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש1GBDDR5 ATI HD4870 שאיאפשר לחבר אצלי בלוח אם. תודה.

• 11 תגובות
    • 915 צפיות
  21. Started by Guarding angel,

http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_8500_sli_ready_edition WTF? אני יודע שOCZ וNV חברים קרובים אבל לא ידעתי שעד כדי כך!

• 13 תגובות
    • 915 צפיות
  22. ערכתי את האשכול בשביל About:blank http://www.gigabyte.com/products/comparison/list.aspx?ck=2&pids=3852,3850 המפרט דומה אחד לאחד אז למה לוח אחד עולה בסביבות 720 ש"ח והלוח Gigabyte GA-Z68X-UD3P-B3 עולה בסביבות 820 ש"ח??

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  23. חבר שלי מעוניין לבצע oc למערכת שלו.....יש לו את כל הציוד הנדרש למען מטרה זו. יש לו זכרון adata vitesta וzalman cnps7000 וחסר לו רק לוח אם.... האם תוכלו לעזור לו בבחירת לוח אם טוב בתקציב של עד 850 שקלים??? דרך אגב, איך הלוח הזה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_294_1261&products_id=9634

• 9 תגובות
    • 915 צפיות
  24. הלך לי לוח אם P4VMA-M של biostar שהוא socket 478, עליו יש לי מעבד pentium 4 3.0Ghz (וחוץ מזה שקניתי מחשב חדש עם i5) ואני עדיין רוצה לעבוד עם המחשב הזה, שיש לו HD 120GB + מ"ה + צורב + 2GB sdram + ספק + מארז + מאווררים... שעובדים. ראיתי שאפשר לקנות עדיין לוחות שמתאימים ל-P4, אבל הם socket 775, זה יעבוד לי??! כלומר - יתמוך במעבד ובזכרונות? תודה, idgiv.

• 4 תגובות
    • 915 צפיות

דיונים חדשים בפורומים