מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
אני קומנה מחשב חדש עכשיו לפי המפרט אני אמור לקבל לוח אם של GIGABYTE G31 אבל לפי מה שגליתי יש כמה סוגים תוכלו לומר לי מי הכי חדש ומי הכי ישן תודה GA-G31MX-S2 GA-G31M-S2L GA-G31-S3L GA-G31MF-S2 אני צריך לברר בחנות את הדגם הספצפי שאני יקבל תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 924 צפיות
-
-
http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_8500_sli_ready_edition WTF? אני יודע שOCZ וNV חברים קרובים אבל לא ידעתי שעד כדי כך!
-
- 13 תגובות
- 924 צפיות
-
-
נראה לי שקראתי פעם אחת פה שכדאי למקם את הזכרון בסלוט הראשון , אבל יש שני סלוטים כאלה , אחד משמאל ואחד מימין אין אני יודע איזה מהם הוא הנכון ולמה בכלל מומלץ לשים אותו בסלוט הראשון?
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
AMD Opteron™ AMD Athlon™ 64 מה ההבדל בין שתי המעבדים האלה?? ומי יותר טוב?? יש לי AMD Athlon 64 3200+ ואני רוצה לשמוע פרטים כי אולי אני יחליף אותו!! תודה!! אופק
-
- 14 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום רב , אני לא מוצא המון הבדלים בין שני הלוחות חוץ מהמחיר. האם תוכלו להסביר בקצרה מה ההבדלים ביניהם? האם הפרש המחירים שווה את זה?
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
הנה יזמתי דיון בו כל אחד יכול לומר את דעתו / עמדתו / תקוותו ואכזבתו לגבי סדרת המעבדים החדשה שהוכרזה היום. כמובן נא לשמור על תרבות הדיון וכבוד הדדי. יאללה, SHOOT !!!
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
בסביבות סמפטבר אני מתכוון לקנות מחשב חדש הייתי רוצה את המלצותיכם בקשר למעבד זיכרון ולוח אם המחשב החדש ישומש בישביל משחקים מוסיקה סרטים אין הגבלת מחיר ובנוסף הייתי רוצה לדעת מה אפשר לעשות עם המחשב ישן שלי שהוא פנטיום 2 266 וזיכרון 64 ושאר החלקים... אנא עזרו לי תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים קיבלתי כאן באתר מפרט ושלחתי אימיילים לכמה חנויות מחשבים לקבל הצעת מחיר אחת החנויות החזירה לי הודעה שהם טוענים שלוח האם פשוט ביותר ושהם בטוחים שהוא ייצור צוואר בקבוק כלשהוא. הם הציעו לי את הלוח ASROCK H67M B3 במקום שהוא הרבה מעבר למחיר שאני מתכוון להוציא על לוח אם ובכללי על המחשב רציתי לדעת מה אתם חושבים, האם לוח האם MSI H61M-P23 B3 H61 הוא פשוט למדי וייצור צוואר בקבוק? המפרט המלא: Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3GHz Tray Cooler Master Hyper TX 3 MSI H61M-P23 B3 H61 Chipset Kingston 4GB DDR3 1333MHZ Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB SATA F3 HD103SJ HIS 6950 IceQ X 2GB GDDR5 LG GH22 SATA x 22 Black Cooler Master Elite 370 Antec True …
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
מת לי הלוח אם ואני צריך ליקנות חדש,אני צריך חדש ל intel P 2.8 אני רוצה שהו גם יתמוך בPCI Express.
-
- 14 תגובות
- 924 צפיות
-
-
האם שווה ללכת על ה DDR3 1333MHZ 2GB או DDR2 1066 MHZ 2/4GB? ובהתאם לזה איזה לוח אם כדאי לקחת בתקציב בסביבות ה-400, 500 ש"ח?
-
- 14 תגובות
- 924 צפיות
-
-
מתלבט בין קירור למעבד של מוגן או נוקטואה מהדגמים החדשים , מה הכי מומלץ? הלכתי לאיבוד כבר בכל הביקורות...
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
התקבלתי לעבודה היום ( ) ובבנק יתנו לי כרטיס אשראי- כך אוכל לבצע תשלומים. אז השבוע אני הולך לקנות כרטיס מסך 6800GT, ורציתי לדעת אם המעבד שיש לי AMD AXP 2500 יהווה צוואר בקבוק (או מה שלא אומרים) לכרטיס מסך? אני אוכל לבצע לו OC עד 2050MHz אם זה יעזור. או שכדאי לי לוותר על ה-6800GT וללכת על ה-6600GT במקום בגלל המעבד? הכרטיס בגרסת AGP אגב.
-
- 11 תגובות
- 924 צפיות
-
-
יש לי לוח אם P5N32-SLI וזכרון של CORSAIR שתומך ב SLI MEMEORY מה אני אמור להגדיר בביוס ב SLI MEMEORY? יש לי בין 0 אחוז ל 5 אחוז ואפשרות גם של MAX מה מומלץ?
-
- 8 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש עם לוח אם של אסוס ומעבד i5 3550 עובד על ווינדוס 7 32 ביט. מה שקורה שכל תוכנה שאיתה אני בודק טמפ' מראה נתון שונה...בביוס אני מקבל נתון של 50. בתוכנה של אסוס ללוח האם AI asus אני מקבל טמפ' של 38. בשאר התוכנות החיצוניות(speedfan 4.46 ובeverest ultimate אני מקבל טמפ של 88 מעלות לגביי המעבד). pc-wizard לא מצליחה לאתר את חיישן המעבד. מה עושים כדיי לדעת מה הטמפ' האמיתית? תודה.
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח מאוד לעזרה בבניית מחשב שרת אלו הנתונים פחות או יותר 2TB נפח אחסון מערכת הפעלה win 2008 standard server מדיניות הגנה על הנתונים בשרת כוללת : -הגנה על מערכת הפעלה עם RAID1 -הגנה על כונן הנתונים עם RAID5 -הגנה מפני הפסקות חשמל באמצעות UPS -הגנה מפני אובדן נתונים באמצעות גיבוי על גיבוי טייפ אשמח לעזרה אני לא כ"כ מבינה בשרתים .. איזה לוח אם מפלצתי יתמוך לי בזה?איזה מעבדים?
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אהלן, אני מתלבט אם לרכוש מעבד עם ארבע ליבות, או מעבד עם ליבה כפולה. אני מרכיב מחשב לצורך משחקים. אני רוצה שהוא יהיה חזק. שמעתי מחברים שמעבד כפול ליבה יכול להביא ביצועים יותר טובים מבחינת משחקים.. הטענה היא שהמעבד כפול הליבה יותר מהיר וגם שמשחקים לא יודעים לנצל טוב את ארבעת הליבות במעבד Quad. אך כפי שאני רואה את זה, השאיפה היא שבסופו של דבר יפותחו משחקים שינצלו כראוי את ארבעת הליבות. השאיפה שלי היא לקנות מחשב שיחזיק להרבה זמן. אני לא רוצה להתבאס עוד חצי שנה כשיצאו משחקים שיתמכו ב- 4 ליבות בצורה ממש טובה ואז המעבד שלי ייחשב כחלש. אני בדילמה רצינית פה! אשמח לשמוע תגובות יום נעים
-
- 11 תגובות
- 924 צפיות
-
-
athlon 1200 athlon xp 2000 יש ממש הבדל ביצועים בין השניים? אפשר המחשה או דוגמא? כי יש לי אטלון 1200 אני לא יודע אם לזרוק לזבל או לשים אותו על לוח של אן פורס 2 של אזוס (אם אני זורק לזבל אני חוסך ועוד חודש יהיה לי אקס פי 200) תודה לעוזרים..
-
- 7 תגובות
- 924 צפיות
-
-
2 סטיקים של OCZ 2GB DDR3 1333Mhz Gold יוצא ביחד 366 שקל או 2 סטיקים של OCZ 2GB Kit DDR3 1333Mhz Value יוצא ביחד 326 שקל או Corsair 4GB Kit DDR3 1333Mhz XMS3 PC3-10666 CL9 I5 שזה כבר 490 שקל... במחשב לא יבוצע שום OC. אם יש המלצה אחרת למשהו מRSM.CO.IL גם יהיה טוב. תודה.
-
- 11 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שניהם הדגמים הפשוטים יותר של שני החברות ולא החזקים , אז מי מהם יותר טוב ? בסטוק, אוברקלוקינג , נוחות (חשוב!) ובכלל ביצועים נטו , הכי פחות חשוב כאן זה האוברקלוק אבל גם בזה אני מתחשב. כי בעתיד אני יעשה אוברקלוק , לא משהו רציני. המעבד הוא 2500+ בארטון.
-
- 5 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום. דילמה יש לי פה. כרגע יש לי DDR3 4GB OCZ 1600 CL7 שעובד בתדר 1333MHZ. חשבתי להוסיף עוד 4 גיגה אבל בגלל מגבלה בתקציב, ללכת על משהו לא יקר. DDR3 team 4GB 1333 CL9, כאמור אם אני לא טועה ה 8 גיגה יעבדו ב CL9,ולכן הזכרון יעבווד קצת יותר לאט. השאלה עם ההבדל במהירות משמעותי ביחס לתוספת זכרון,כלומר האם עדיף 8 גיגה או להשאר עם 4 יותר מהירים? :-\ תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
תשמעו אחים שלי. יש לי כרגע במחשב זיכרון של A-DATA 512 רגיל ( לא VT ) קניתי תזיכרון הזה לפני 4 חודשים ב KSP כי לא היה את ה VT . וכרגע יש עליו OC ל 230 מגה הרץ (מקור 200 מגה הרץ) תמונה: עכשיו אם אני מוסיף תזיכרון הזה ישר למחשב DDR 512Mb 400MHz AData /VT? אז מה יקרה לOC בדיוק ? כי אמור לדעתי להיות תיזמונים אחרים לזיכרונות של ה VT האלו...וזה בא גם עם 200 מגה הרץ רגיל ולי יש כרגע 230... אני ממש מבולבל ולא יודע מה לעשות אני מחכה לתשובה כי אני ממש רוצה ליקנות את זה מחר, תודה.
-
- 10 תגובות
- 923 צפיות
-
-
לוח נוכחי: אסוס P5VDC-MX מעבד נוכחי: אינטל פנטיום 4 PD820 2.8 2M DUALCORE ספק כוח: Corsair VS450 450W Series Active PFC 12cm Fan PSU DDR (זכרונות):1GB DDR2 667MHZ CEON דגם מארז: מארז לפנטיום 4 OC*: אין לי צורך בזה כרטיס מסך:ABIT SILURO FX5200 DT תקציב: טכנאי אמר שלוח אם יעלה 600 ש"ח ועדיף כבר לקנות מחשב חדש סיבת הקנייה***: לאחר שהספק כוח שבק חיים,החלפתי אותו והמחשב עדיין לא עבד. שלחתי את המחשב לבדיקה אצל טכנאי מחשבים שאמר שהכל בסדר חוץ מלוח האם. ושלהחליף לוח אם יעלה לי 600 ש"ח או יותר כי המחשב מאוד ישן וכך גם החלקים שקשה למצוא היום. אשמח לדעת אם מהנסיון שלכם ניתן להשיג לוח אם זול והאם באמת שווה כבר לקנות מחשב חדש.
-
- 7 תגובות
- 923 צפיות
-
-
מה פירוש הביטוי PC3200 (או כל מספר אחר) שרשום על זכרונות?
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-
-
http://hardocp.com/news.html?news=MjU2OTYsLCxoZW50aHVzaWFzdCwsLDE= שימו לב שרשום שה SpiderMan 3 HD מרונדר כמעט בזמן אמת X: מעניין איזה פייט המעבדים החדשים יתנו מול ה-CORE2 של אינטל, אבל ללא ספק, אנחנו רק נרויח P:
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
טוב, זה הסיפור: התקלקל לי הלוח אם (gigabyte 7vtxh) ואני צריך להחליף אותו. היה עליו מעבד AMD athlon 1.4 (לא XP עם השיטת דירוג, TBird), וזכרון DDR 266 MHZ, 256 MB. אני לא רוצה להחליף מעבד וזכרון, רק לוח אם. אני גם לא מתכוון לעשות OC. יש איזה המלצה למשהו טוב? עריכה: עשיתי קצת מחקר ומצאתי שלושה מועמדים: ABIT NF7-SL ver 2.0 (nforce2) - ATX EPOX EP-8RDA3+ (nforce2 ultra400) Rev 2.0 - ATX Gigabyte GA-7VT600 1394 ( KT600 ) - ATX יש משהו מועדף מביניהם (או אולי משהו אחר)?
-
- 9 תגובות
- 923 צפיות
-