מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
העסקי ההיברידי הפופולרי של היצרנית האמריקאית יגיע כעת עם מסכים בהירים מאי פעם וכונני NVMe בנפחים מוגדלים לכתבה
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתלבט לגבי לוחות אם - לוח אם MSI http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2585 ב - 326 שקלים, או לוח אם ביוסטאר - http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2945 ב - 280 שקלים. שניהם נראים בסך הכל בעלי אותם פיטצ'רים רק הבדל במותג / איכות / מחיר. האם יש סיבה שלא לבחור בלוח אם הזול יותר?
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מעבד P35 S3L והכרטיס שלי הוא 8600GT ההורים שלי נוסעים לתיאלנד בעוד כמה ימים במשך שבועיים, ובתאילנד המחירים ממש ממש ממש זולים, לעומת הארץ לפחות. אני רוצה לקנות שם כרטיס חזק, בערך באיזור של ה9600GT או 9800GT בקיצור, רציתי רק לדעת מה הכרטיס הכי גבוה שהלוח הזה תומך, הוא תומך ב9800GTX2 ואלה ? או לפחות ב9800GT? תודה
-
- 11 תגובות
- 954 צפיות
-
-
לא הגיוני, אני קניתי את הזיכרונות האלה שהם 4-4-4-12 800MHZ ובCPU-Z רשום שהם 400 MHZ. אולי אני צריך לסדר משהו בביוס?
-
- 14 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום, כמו שהכותרת אומרת יש לי לוח אם asus p5kc יש לי עכשיו 2gb זיכרון של corsair xms2 אני רוצה להרחיב את הזיכרון אז רציתי לדעת, מה המהירות המקסימלית שהלוח הז תומך? האם שווה לשים עליו DDR3? אני יודע שבלוח הזה יש 4 סלוטים ל וDDR2 ועוד 2 סלוטים ל DDR3 לא הבנתי בדיוק איך זה עובד, אני יכול למשל להוסיף ל2 ג'יגה האלה שני סטיקים של DDR3 ? זה מבלבל אותי לגמרי, אני רוצה שיהיה סך הכל 4 GB מה אני צריך לעשות?
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
לפני שבוע בערך פירסמתי פה הודעה שיש לי בעיה עם אי תאימות בין הלוח אם לדרייברים של הכרטיס מסך היום הציעו לי את הלוח +9NDA3 כפתרון וגם שינוי המעבד ל סוקט 939 מה אתם חושבים על הלוח הזה? האם הוא טוב למעט אוורקלוק?
-
- 13 תגובות
- 954 צפיות
-
-
פירקתי מיני לפטופ ישן של טושיבה אני רואה את המעבד, אבל איפה השטח אכסון?
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני עומד לרכוש מחשב חדש ומתלבט בין 3 מעבדים. 1 אינטל E 8400. 2 Q6600. 3 amd phenom 9500. כולם בטווח התקציב שלי ,המחשב לא מיועד לאובר קלוק בשלב זה אולי בעתיד. תודה
-
- 10 תגובות
- 954 צפיות
-
-
תשמעו אחים שלי. יש לי כרגע במחשב זיכרון של A-DATA 512 רגיל ( לא VT ) קניתי תזיכרון הזה לפני 4 חודשים ב KSP כי לא היה את ה VT . וכרגע יש עליו OC ל 230 מגה הרץ (מקור 200 מגה הרץ) תמונה: עכשיו אם אני מוסיף תזיכרון הזה ישר למחשב DDR 512Mb 400MHz AData /VT? אז מה יקרה לOC בדיוק ? כי אמור לדעתי להיות תיזמונים אחרים לזיכרונות של ה VT האלו...וזה בא גם עם 200 מגה הרץ רגיל ולי יש כרגע 230... אני ממש מבולבל ולא יודע מה לעשות אני מחכה לתשובה כי אני ממש רוצה ליקנות את זה מחר, תודה.
-
- 10 תגובות
- 953 צפיות
-
-
החברה הטאיוואנית משיקה שלושה לוחות תחת המיתוג X299X - עם תאימות מיועדת לדור ה-Core-X הבא של אינטל שיגיע בחודש הבא לכתבה
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
- 1 follower
-
-
סליחה אם הנושא כבר נדון, חפשתי ולא מצאתי. אם יש לי לוח שתומך 1333FSB האם זה משנה לו אם המעבד שאני שם לו הוא סדרה 6XXX או 8XXX\9XXX?
-
- 9 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי מעבד amd 62 4440 dualcore עכשיו משום מה כל משחק שאני משחק אני חייב לסמן בalt+ctrl+del להשתמש במעבד אחד בלבד כי אם אני משאיר את זה על שתיים כל המשחקים רצים מהר מידי או לאט מידי.. אף משחק בנתיים לא עבד לי טוב על הדיואל קור בלי הטריק הזה של ביטול אחד המעבדים... יש לכם רעיון אולי אם יש דרך יותר טובה לתקן את זה? תודה
-
- 4 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אני לא יודע כול כך את הדגם אבל הצ'יפ הוא בביטחון ה965...אני פשוט לא זוכר את הדגם...אז אוליי מישהו יכול לתת תגובה איך הלוחות שלהם בכללי? כלומר זה למחשב של אחים שלי והוא ממש לא מתוכנן לאוברקלוק או למשהו מיוחד....אז איך הלוחות של אינטל?...הוא תומך 800 מגה הרץ זיכרון וכולי וכולי....הצ'יפ 965.. מידע על הלוחות שלהם...כלומר אמינים טובים?
-
- 12 תגובות
- 953 צפיות
-
-
טובב.. שוב המפרט שלי פתוח לעריכות לצערי. רק בגלל שתי המעבדים האלו!! E6600 כאשר הוא באובר קלוק 4300 גם כאשר הוא באובר קלוק.. עכשיו תקשיבו אני רציתי לקחת את ה6600 ולעשות לו אובר קלוק בשלב הרבה יותר מאוחר ככה עוד שנה וחצי שנתיים כאשר הוא כבר לא יהיה "פצצה".. ויעבוד לי קצת לא חלק בהכל אבל ברגע שאמרו לי שאני יכול לקחת את ה4300 ולעשות לו OC והוא יהיה באותם ביצועים כמו של ה6600 כשהוא גם נכלל בOC! נדהמתי!! כי גילתי שאני יכול לחסוך כ500-600 שקל! ובכסף הזה להשקיע בדברים אחרים \ כרטיס מסך וכו' עכשיו אני פוחד לקחת את ה 4300 מכמה סיבות והם: 1. מה עם הקירור? איזה קירור לשים? 2. הוא יחיה רק חצי מהזמן שצריך? 3. אם אני לא יצליח לעשות את ה OC טוב? 4. איך זה בכלל יכול להיות שה…
-
- 14 תגובות
- 953 צפיות
-
-
יש לי 3 התלבטויות אחרונות: DFI NF4 SLI INFINITY - רשום עליו באתר היצרן: "In SLI mode, the bandwidth of each x16 slot works at the bandwidth of x8. When the graphics cards are connected via the SLI bridge, it runs at x16 bandwidth. " מה זה בדיוק אומר לא הבנתי כל כך... הבנתי את התירגום, אבל נגיד אני אשים רק כרטיס אחד בלי SLI, זה יעבוד בX8?.. וזה רק בלוח הזה?. ABIT AN8 SLI Gigabyte GA-K8N Ultra-SLI nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 - מה ההבדל בינו לבין הGA-K8NXP-9 ULTRA. הULTRA בעצם עולה יותר משום מה.. מה ההבדלים בדיוק?.. תראו אני לא לוקח SLI. אז אולי כדאי ללכת על ULTRA? תודה.
-
- 10 תגובות
- 953 צפיות
-
-
הלך לי לוח אם P4VMA-M של biostar שהוא socket 478, עליו יש לי מעבד pentium 4 3.0Ghz (וחוץ מזה שקניתי מחשב חדש עם i5) ואני עדיין רוצה לעבוד עם המחשב הזה, שיש לו HD 120GB + מ"ה + צורב + 2GB sdram + ספק + מארז + מאווררים... שעובדים. ראיתי שאפשר לקנות עדיין לוחות שמתאימים ל-P4, אבל הם socket 775, זה יעבוד לי??! כלומר - יתמוך במעבד ובזכרונות? תודה, idgiv.
-
- 4 תגובות
- 953 צפיות
-
-
בשביל מחשב משרדי. שיהיה כרטיס רשת וכרטיס קול מובנה. הכי זול שאפשר תודה
-
- 10 תגובות
- 953 צפיות
-
-
ממה שאני הבנתי ווינדוס שבע תומך עד 16 גיגה של זכרון .. אם ככה למה יש לוחות אם שיכולים להכיל עד 32 גיגה??
-
- 6 תגובות
- 953 צפיות
-
-
הנה יזמתי דיון בו כל אחד יכול לומר את דעתו / עמדתו / תקוותו ואכזבתו לגבי סדרת המעבדים החדשה שהוכרזה היום. כמובן נא לשמור על תרבות הדיון וכבוד הדדי. יאללה, SHOOT !!!
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
איזה לוח אם טוב יותר למשחקים? asus a8n-e nf4u -או- gigabyte k8n sli המחשב לא יצטרך אוברקלוק ושאלה אחת אחרונה-איזה חברה טובה יותר לזיכרון וירטואלי(ram) Corsair -או- Kingston
-
- 9 תגובות
- 953 צפיות
-
-
יש בשרותי מחשב עם 2X2GB ראם אני מעוניין להוסיף עוד זיכרון (ש לי בלוח אם 4 סלוטים) האם נדרש משהו פרט לזה שהחדשים יהיו באותו תדר של 1333? ה-CL משנה אם הוא אותו הדבר או לא? אם אני מוסיף עוד 2 כרטיסים, זה משנה אם הם גיעים כ-kit או לא? תודה
-
- 6 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אני מצטער על הכותרת, לא הייתי בטוח איך לנסח את הנושא בקצרה. אני הולך לרכוש זיכרון RAM של 4 ג'יגה, כנראה בשני סטיקים של 2 ג'יגה. רציתי לשאול מה ההבדל בין לקנות זיכרון בודד של 2 ג'יגה - פעמיים, כלומר להזמין אותו פעמיים. לבין להזמין סט מוכן של שני סטיקים של שני ג'יגה. נראה לי מוזר, שהם לא אותו דבר, אך אם הם באמת היו אותו דבר - למה בכלל מוכרים אותם בסטים? שימכרו בודדים וכל אחד ייקנה כמה שהוא צריך. לא כך? הינה דוגמא שבילבלה אותי: סטיק בודד עולה 255 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4388 סט של שני סטיקים עולים 721 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6376 אם כן, מהו ההבדל, ואיך אני ניגש לבחירת הזיכרונות? [שאלה נוספת אם אני כבר פותח דיון: במידה והמחשב אמור…
-
- 5 תגובות
- 953 צפיות
-
-
תמונה אחת שווה אלף מילים [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 953 צפיות
-
-
איפה זה רשום? או שצריך תוכנה שבודקת את זה?
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות מעבד כזה ? בסוקט 1156 שמתאים לנייד ? שווה לי לקנות אחד ולמכור את הקיים בהנחה שניתן להשיג מישהו ניסה ? יודע ?
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-