עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. קראתם נכון, מעבדי Xeon החדשים נכנסים לאופנה גם כאפשרויות רציניות בכל הנוגע לבניית מחשב למשחקים. יצרניות לוחות האם מציגות כיצד ניתן לעשות זאת כאשר שומעים את השם Xeon הדבר הראשון שעולה לראש הוא מעבדי אינטל בעלי כמות גדולה של ליבות, תדר פעולה נמוך וכמויות ענקיות שלהם בחדר מקורר בבניין מרוחק. נראה שבאינטל רוצים שתשתמשו במעבדי ה-Xeon שלה משוק השרתים גם בשימושים פחות אופיניים כמו למשחקים ושימוש בייתי. אז, איך אפשר לגרום לדבר כזה לקרות בשוק הביתי? ובכן, כל מה שצריך לעשות הוא לאפשר ליצרניות לוחות האם להשתמש בערכת שבבים ובתושבת תומכת Xeon ולהלביש אותם על לוחות מודפסים מתקדמים ואפשר למתג לשחקני המחשב. ערכת השבבים שמשחררת אינטל ליצרניות הלוחות הגדולות היא ה-C232. מדובר בתא…

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  2. Started by nec_000,

AMD’s Ryzen 5 Is The Most Well-Received CPU Launch In Nearly a Decade, Survey Reveals http://wccftech.com/amds-ryzen-5-well-received-cpu-launch-nearly-decade-survey-reveals/?utm_source=wccftech&utm_medium=related זה מאד מעניין מה שכתוב שם, ממליץ בחום לקרוא. למעשה השקת Ryzen 5 (וגם Ryzen 7 שבמקום השני) הצליחו להתקבל באהדה הגדולה ביותר, מעל אפילו סנדי ברידג' המהולל של 2011, שהיתה ההשקה השלישית בדרוג. להערכתי הזהירה, מה שמייחד את ההשקה של ryzen היא העובדה, שלראשונה חוצים את רף 4 הליבות ונותנים לצרכן הכפלת יכולת עיבוד לרוחב (8 ליבות). לתכונה הזו של הכפלת הכח החישובי ישנו אלמנט משיכה מאד חזק כלפי הקהילה. משהו שאפילו סנדי ברידג' המו…

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  3. האם מישהו חווה בעיות ניתוק של כונן קשיח חיצוני (במקרה שלי, כונן פנימי מחובר באמצעות DOCK) כאשר הוא עושה שימוש בבקר USB3? כאשר אני מעביר מהמחשב לדיסק הקשיח, ההעתקה נעצרת, והכונן מפסיק להיות מזוהה. אם אני עושה את ההעתקה באמצעות USB2, הכל תקין. ניסיתי להעביר את הDOCK למחשב אחר ולחזור על אותה פעולה. ההעברה הייתה תקינה. במחשב השני, יש אותה מערכת הפעלה, רק שבקר הUSB 3 הוא כרטיס מחברת TRANSCEND (זה שכולל גם SATA3.) והבקר הוא של ETRON. לוח אם: ASUS P8Z68-V מערכת הפעלה: windows 7 x64 ניסיתי לעדכן FIRMWARE ניסיתי לעדכן דרייברים, מה לא ניסיתי. השאלה היא אם יש בעיה גלובלית עם הדרייברים של ASMEDIA, או שהבעיה רק אצלי... (הבנתי מפורומים באינטרנט, שיש עוד כמה שנתקלים עם בעיות של ניתוקים …

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  4. Started by dekektam,

שלום רציתי לדעת אם יש בכרטיס מסך המובנה על הלוח יציאת TV OUT ? ואם קיים לוח ל AMD בעל כרטיס מסך מובנה עם יציאה כזו? תודה

• 6 תגובות
    • 955 צפיות
  5. מה המצב אנשים ?! תראו אני צריך מעבד ולוח אם חדש ... המעבד והלוח אם שאני צריך מספיק שיהיו ממוצעים (שיחזיק את הכרטיס מסך Radeon X1950Pro 256MB AGP) ... אני לא יכול לעבור את ה - 1000 שקל מקסימום 1200 * שהלוח אם יתמוך ב - AGP 8x ושיהיה 4 סלוטים שאני אוכל להכניס לשם 4 זכרונות של 2 מהם של DDR 400 אהה ושהארד דיסק שלי (חיבור IDE) והספק שלי (ENERMAX EG365AX-VE 350 Watt) יעבוד עם המעבד והלוח אם תקחו את השמות של המעבד ושל הלוח אם מהחנות הזאת (pandas.co.il) תודה מראש, משה

• 6 תגובות
    • 955 צפיות
  6. Started by LazyBurger,

לAMD יש מספרים ענקיים, מחר יצא מעבד ה6GHZ, אבל כשאתה בודק בביצועים, ה6600 של אינטל עוקף אותו בכל התחומים, וזה רק שתי ליבות של 2.4 2.4 כפול 2 זה 4.8GHZ, ד"א שתי המעבדים האלה עולים אותו הדבר... למה AMD רושמים מספרים ענקיים אבל בביצועים הם גרועים יותר? ועוד שאלה: איך זה הגיוני שהמעבד ליבה כפולה 6600 ירד ב700 שקל?

• 5 תגובות
    • 955 צפיות
  7. Started by yuraxp,

שלום, רציתי לדעת איזה מעבד עדיף, אינטל 2.0 גיגה או AMD ברטון 2500? אני שאול באופן עקרוני ולכן אני לא מתחשב במערכת המחשב הכוללת תודה מראש יורה.

• 13 תגובות
    • 955 צפיות
  8. Started by -OmeR-,

כנסו לפה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_310&products_id=2717 למה לא כדאי לקנות את המעבד הזה במקום ה-3200 או ה-3000 של AMD הוא עולה ממש קצת יותר אבל זה בכל זאת XEON האם הוא יותר טוב? ולאיזה סוקט הוא? 478? תודה

• 8 תגובות
    • 955 צפיות
  9. ראיתי פרסום באתר על זכרון ע"פ הפרטים הנ"ל, וזה נראה לי זול מדי. אני מציין את האתר, אודה למי שיוכל לומר לי אם יש איזשהו חתול בשק... http://www.omc.co.il/Products.php?id=KS-KHX1600C9D3K2/4G אגב, יש לי זכרון DDR3 666.7 מה"צ, הבנתי פעם שהם יכולים להשתדך, רק ששניהם יעבדו במהירות הנמוכה יותר. א. האם זה נכון? ב. האם זה משמעותי?

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  10. Started by oranShoshany,

איזה לוח אם יותר טוב? 1)Gigabyte GA-G1975X-C Intel 975X Motherboard 2)Gigabyte GA-965P-DS4 Intel P965+ ICH8R chipset Motherboard האם יש משו יותר טוב ב1100 שקל?

• 15 תגובות
    • 955 צפיות
  11. Started by generalA,

איפה אני יכול למצוא עדכון קושחה ללוח Intel Garibaldi D850GB ומלעבד Intel Pentium 4 1400MHz (14X100 וגם לביוס של אותו לוח. תודה !

• 6 תגובות
    • 955 צפיות
  12. Started by eitanbts,

לא ממש מבין את הקודים האלו...ומה הם אומרים? תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 955 צפיות
  13. שלום, בהפעלת המחשב הלוח מזהה רק את כונן ה DVD כאשר את שלושת הכוננים הקשיחים הוא לא מזהה. נכנסתי להגדות ה BIOS וטענתי את הגדרות ה FAIL-SAFE והלוח זיהה אחרי אתחול את הכוננים אבל עדיין מאז כל פעם שאני מכבה ומדליק מחדש הלוח לא מזהה את הכוננים ורק אחרי שאני לוחץ F9 (תכונת Xpress Recovery של GigaByte) הכוננים מזוהים. :s05: שתי שאלות: 1. איך אני בודק את גרסת הBIOS שעל המחשב? 2. זו לא נשמעת כמו בעיית קיצור? אחריות מכסה תקלה כזאת?

• 4 תגובות
    • 955 צפיות
  14. Started by RTTW,

היי מה דעתכם כדי לקנות מחשב חדש שיתבסס על מעבד A3850 או פשוט להשקיע עוד ולקנות איזה מעבד CORE I5 2500 או אפילו 2600 לא גירסת ה-K

15. Started by twizansk,

מחפש המלצות ללוח אם למעבד i3 2100. צרכים משרדיים (פיתוח תוכנה, צפייה בסרטים וכו). אין צורך בגיימינג. כרגע אני הולך על ASUS P8H67 LE אבל אני לא ממש מכיר את כל האופציות. תודה.

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  16. מעבדי Comet Lake לנייחים, מעבדי Tiger Lake לניידים ומוצרי NUC חדישים מצפים לנו באירוע התקשורתי הגדול של יצרנית השבבים לכתבה

17. Started by Crossair,

שלום חבר'ה, DDR3: Dual Channel vs. Triple Channel עשיתי חיפוש גם בגוגל וגם כאן וכל התוצאות שמצאתי היו דיי ישנות בנושא ורובן התייחסו לDUAL CHANNEL בDDR2 נגד DDR3 בTRIPLE CHANNEL (לפני שיצא DUAL CHANNEL בDDR3). מצאתי ביקורת אחת ברורה שאמרה שבסה"כ הTRIPPLE CHANNEL זה עוד מדבקה על הקופסא של הלוח-אם וזה לא ממש משפר ביצועים - האם כך הדבר?

• 5 תגובות
    • 954 צפיות
  18. זקוק לקיט של 2X2G מ-IQPC כי יש לי שם זיכוי.. http://www.iqpc.co.il/Home/HPScreens.asp?id=195 מיועד לפלטפורמת 775 (לוח X38 עם E8500) המיועדת לעבור OC לסביבות ה-4GHZ בערך (ואולי יותר). ניתן לחרוג מעט אם יש הבדל של ממש אבל רצוי דווקא לחסוך אם אין צורך. יש לי MUGEN במארז אז יתכן שתהיה בעיה עם היטסינקים גדולים... לא בטוח. תודה מראש, גונן.

• 7 תגובות
    • 954 צפיות
  19. Started by BobCaT,

השאלה שלי היא איזה חברה הכי מומלצת כיום לא מבחינת עלות אלא מבחינת ביצועים ויכולות אוברקלוק ואיזה דגם הכי מומלץ תודה מראש גיא

• 5 תגובות
    • 954 צפיות
  20. Started by asili,

?

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  21. שלום מה הלוח הכי זול שיש לסוקט 478 שיש לו pci-e אני מצאתי ב-640 ש"ח תודה מראש לכל העוזרים אלי

• 10 תגובות
    • 954 צפיות
  22. Started by someone,

באיזה מהירות הPENTIUM 4 עוקף בביצועים את הATHLON XP ?

• 4 תגובות
    • 954 צפיות
  23. Started by bck,

נראה לי שקראתי פעם אחת פה שכדאי למקם את הזכרון בסלוט הראשון , אבל יש שני סלוטים כאלה , אחד משמאל ואחד מימין אין אני יודע איזה מהם הוא הנכון ולמה בכלל מומלץ לשים אותו בסלוט הראשון?

• 3 תגובות
    • 954 צפיות
  24. רפרפו לכם על הרשימה... האם הבנתי נכון, שכל מעבד שנכלל ברשימה הזאת מתאים ללוח, או שאני מפספס משהו... http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=3024

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  25. שלום רב, בהמשך לדיון הזה אני מחפש המלצה ללוח וזכרונות מומלצים לOC, שיוכלו לעזור לי למתוח את ה-i5 750 לכמה שיותר רחוק. האם הלוח והזכרונות שבחרתי שם מומלצים?

• 1 תגובה
    • 954 צפיות

דיונים חדשים בפורומים