עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. הוא מתומחר בסביבות ה-1000 שקל... http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5599 נקווה שיגיעו עוד לוחות בקרוב...

• 16 תגובות
    • 943 צפיות
  2. Started by Torian,

האם ההבדל מהותי? האם שווה לחכות למעבד החדש יותר במידה והוא באותו המחיר?

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  3. Started by oren417,

שלום יש לי את המעבד הנ"ל ואני רוצה לקנות gtx 1080 ti האם המעבד יגביל פה?. אני משחק ב1440 144hz ו 4k.

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  4. Started by koby100,

אני עומד לקנות מחשב חדש וברשותי לוח אם חדש באריזה מדגם MSI Z77A-G43 GAMING אליו עמדתי לחבר מעבד i5-3470 חבר הציע לי לקנות אותו תמורת המחיר של לוח חדש מדגם Gigabyte GA-B85M-D3H שאליו אוכל לחבר מעבד חדש יותר: i5-4570 אני חושב שכדאי לי להחליף לטובת מעבר למעבד מדגם חדש יותר. בכל מקרה, לא מתוכנן OC. אשמח לקבל את עצתכם האם ההחלפה כדאית לי. קישורים: http://www.msi.com/product/mb/Z77A-G43-GAMING.html http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4567#ov

• 8 תגובות
    • 943 צפיות
  5. אהלן, אני מנסה לבנות מפרט למחשב שיתאים לי. השימושים שלי במחשב הם משרדיים ברובם (אינטרנט, אופיס) וחיבור המחשב לטלויזיה (דרך כרטיס לא מובנה). אין משחקים (חוץ מסוליטייר או בבלס...) איזה מעבד הכי משתלם לצרכים האלה? מה יהיה לי יותר זול (אינטל או AMD)? איזה לוח הכי מתאים למעבד הזה? בלוח אני צריך 3-2PCI (מודם, כ.קול ואחד ספייר) תודה לכל העוזרים לירן

• 11 תגובות
    • 943 צפיות
  6. למה החברות לא יכולות להוסיף תוספת פשוטה של חישני טמפרטורה מובנים??? חיבורים כמו לד של מארז. אי אפשר להוסיף תוספת פשוטה כזו של מספר חיבורים עם חישנים נגיד כניסה לכרטיס מסך דיסק קשיח ועוד??? זה דבר פשוט מאוד והשאלה הזאתי מרגיזה אותי...

• 4 תגובות
    • 943 צפיות
  7. מה אמור להיות ההפרש במחיר בין box לtray ? מדובר במעבד e5300 ואם נגיד אני קונה tray, אתם יכולים להמליץ לי על קירור מksp שיהיה מספיק טוב למעבד? תודה!

• 10 תגובות
    • 943 צפיות
  8. Started by hugo_hand,

הי, אני צריך את עזרתכם עם המחשב החדש שקניתי, יש לי הרבה בעיות איתו ובראש זו בעיה עם לוח האם (שאולי גורמת לשאר...) יש לי לוח אם של GIGABYTE: MA78GM-US2H בעבר הצלחתי להתקין את הדרייבר שלו מהדיסק שהגיע איתו, אחרי שפירמטתי את המחשב ניסיתי להתקין שוב אבל אני לא מצליח - תהליך ההתקנה מסתיים. אבל אחרי בהצלחה restart לוח האם שוב מופיע בלי דרייבר. ניסיתי להוריד גם דרייבר עדכני ל-windows 7 אבל גם הוא לא נשאר אחרי restart. אשמח לעזרתכם, תודה

• 5 תגובות
    • 943 צפיות
  9. Started by xtlvx,

היי, הזמנתי (מאחת החנויות המוכרות) זיכרון KVR800D2N5 DDR II 2GB 800Mhz KINGSTON וקיבלתי KVR800D2N6. האם ההבדל משמעותי? יש סיבה לבקש שיחליפו? או שעדיף לוותר על כל הבלאגן? תודה

• 4 תגובות
    • 943 צפיות
  10. Started by kuku gril,

שלום , לחברה שלי יש את לוח אם msi-850e (אינטל צ'יפסט) ,לוח די ישן שמיועד לעבודה עם זכרונות RDRAM . יש לה שני סלוטים של זכרון בגודל 64MB כל אחד ,ולאחר מאמץ רב נמצא מוכר של שני סלוטים נוספים של 256MB. השאלה היא אם אפשרי לחבר את כולם ביחד ,סה"כ 4 סלוטים ,מבחינה של פגיעה פיזית בזכרונות או בלוח ? (לא אכפת שהמהירות תהיה לפי הסלוט האיטי ביותר) חתימה טובה !

• 14 תגובות
    • 943 צפיות
  11. Started by INFERNO,

המוצר אינו נמצא באתר הרשמי של החברה אבל נמצא בכמה חנויות ... למישהו יש מידע עליו ? מצאתי את זה ... תודה !

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  12. Started by 1337Din,

הלוח שלי הוא ASUS P6T X58 ויש לי עליו 3 GB זיכרון ב3 סטיקים שונים. אני מעוניין להגדיל ל6-8.. מישהו יכול להמליץ לי על משהו איכותי מהאתר rsm.co.il? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  13. אני מדבר על מצב של שני סטיקים בלוח NF2 ...... בעצם יהיה לי זכרון 512MB 800MHZ??? ועוד שאלה, עד 600 שקל איזה סטיק 256MB הכי שווה לקנות?

• 7 תגובות
    • 943 צפיות
  14. על מה משפיע ה FSB CPU MEMORY HARDISK CPU MEMORY AND PCI HOLS 2 איזה התקן הוא המהיר ביותר PCIX AGPX AGPX8 PCI חשוב לציין שזה לא PCIEX כמו שכולם בטח רצו להגיד זה PCI של שרתים תודה על העזרה ..

• 10 תגובות
    • 943 צפיות
  15. כאמור אני טס לארה''ב , ואני מתכנן ככל הנראה להחליף מעבד (ולוח אם וזכרונות.. מבחינת ספק כח / הארד דיסק / כרטיס מסך / מארז / רמקולים אני מסודר.. הכל חדש) וכשבדקתי את המעבדי QUAD של AMD לעומת INTEL , הם נמוכים משמעותית , האם הם גם חלשים משמעותי? חשבתי ללכת על ה Q9300 של INTERL... יש ל AMD מעבד שנותן לו פייט ? תודה רבה :}

• 8 תגובות
    • 942 צפיות
  16. שלום, קניתי זכרונות שמסתבר שאני אמור לפתוח אותם מ-1333 ל-1600 ולא הבנתי מאיפה בביוס אני אמור לעשות זאת. את מה שראיתי לא הצלחתי לערוך\לשנות. לוח האם הוא Gigabyte GA-B75-D3V. בתודה מראש (:

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  17. Started by toniviner,

יש לי MUSHKIN DDR333 שאלה לי הרבע כסף בזמנו ואני כונה לוח 8RDA+ ויש לי מעבד טוב שיחול להגיע לFSB של 200MHZ. מצתי זכרון של MICRON DDR400 במחיר נמוך מאוד כ280 ש"ח אז אני שואל: האים כדי להחליף ביניהם? ד"א שני הזיכרונות שלי וה MICRON הם 256MB

• 14 תגובות
    • 942 צפיות
  18. שלום, אני מתכנן לשדרג את המחשב המאוד מאוד ישן שלי, על הפרק: מעבד + לוח אם + 4GB זכרון. כרגע ההתלבטות היא בין האופציה הזולה AMD ATHLON QUAD 640 לבין INTEL I5 2500. אני מהנדס תוכנה ולכן רוב השימושים שלי הם קומפילציה, ZIP, עיבוד והמרה של פורמטי וידאו וצפייה התכני HD. האם ה AMD יספיק לצרכים האלו? אבקש המלצה ללוח אם עבור כל אחת הקונפיגורציות, כאשר חשובה התמיכה בצ'יפ הגרפי המובנה (מאחר ואני לא מתכוון לרכוש כרטיס מסך), USB3 וחריצי הרחבה לכרטיס או שניים נוספים. כמה שיותר זול יותר טוב. כמו כן, הבנתי מקריאה בפורום שאין ממש משמעות למהירות הזכרונות, אם כך איזה זכרון מומלץ? תודה.

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  19. דגם Threadripper 3960X עם 24 ליבות עיבוד פיזיות יוביל את המתקפה, ולצידו דגם Threadripper 3950X עם 16 ליבות ועוד מספר דגמים מתקדמים יותר שנמצאים בתכנון להמשך לכתבה

20. שלום לכולם יש ברשותי לוח GIGABYTE GA-X58A-UD3R rev1 עם מעבד i7 930 וזכרונות PATRIOT MEMORY PVT36G1600ELK 6 GB (3 X 2 GB) DDR3 1600MHz שעובדים ב3-channel.(שאותם אני מחפש למכור - אגב) קניתי לי את [h=1]Kingston HyperX 12GB Kit (3x4GB Modules) 1600MHz DDR3 DIMM Desktop Memory (KHX1600C9D3K3/12GX)[/h] האם אני יכול להרכיב אותם ביחד? או שאני צריך להוציא את הפטריוט ולהרכיב רק את הקינגסטון? תודה מראש, יונתן

• 6 תגובות
    • 942 צפיות
  21. Started by MDK,

???

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  22. Started by magnezion,

http://usa.asus.com/products/mb/socket939/a8nsli-d/overview.htm

• 14 תגובות
    • 942 צפיות
  23. Started by hz707,

והאם זה בכל הלוחות Z68 או שזה של גיגהבייט בלבד

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  24. שלום אני מחפש כבר זמן מה משהו כזה וגם שיהיה במחיר סביר (עד 1700 ש"ח) הייתי מוכן בהתחלה להשקיע בבליסטקס Z503 שעלו הרבה מעבר לזה אבל הבנתי שכבר לא מייצרים אותם יש סיבה כלשהיא שזה קרה והאם הם יחזרו לפס היצור ? ובלי קשר לבליסטיקס אשמח לשמוע אם יש זיכרון כלשהוא שאתם ממליצים עליו שעומד בהגדרות שלי? תודה רבה

• 10 תגובות
    • 942 צפיות
  25. Started by danshimsh,

שלום לכולם, אני עומד לרכוש מחשב מבוסס האסוול. אני רוצה מחשב שיוכל לבצע בזריזות קימפול של קרנל של לינוקס. אני בפירוש לא גיימר, כך שהוא כלל *לא* מיועד למשחקים. שאלתי היא: ראיתי שיש מחשבים מבוססי האסוול עם i5 ועם i7 האם ההבדל הוא משמעותי ? אל מה כדאי ללכת ? בנוסף אשמח לקבל טיפים בנושא של רכישת מחשב מבוסס האסוול בברכה, דן

• 2 תגובות
    • 942 צפיות

דיונים חדשים בפורומים