עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by tomer_et,

אז איפה אתם קונים את החומרה שלכם???

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  2. Started by esaly,

היי חבר'ה! יש לי שאלה : יש לי איזה מערכת שכרגע יש לה זוג דימים של 512 כל אחד במהירות 533 ואני רוצה להוסיף לה שני דימים של ג'יגה כלל אחד במהירות 667... האם זה ניתן? הזיכרונות שאני רוצה להוסיף הם של קינגסטון האם עדיף כבר להוציא את הזיכרונות הישנים ולעבוד עם ה2GB החדשים של ה667? מדובר על מערכת שעובדת הרבה בפוטושופ אז מה עדיף מהבחינה הזו: מהירות או כמות? המון תודה לעוזרים...

• 14 תגובות
    • 917 צפיות
  3. יש לי כיום Pentium 4 Dual Core במהירות 3.4 ג'יגה הרץ. אני רוצה להחליף אותו למעבד החדש Core 2 DUO. באיזה מהירות אני צריך של המעבד החדש כדי לקבל ביצועים שאינם נופלים מהביצועים של המעבד שלי? האם 3.4 ג'יגה הרץ או אני יכול להסתפק במהירות נמוכה יותר למשל 1.86, 2.4? בקיצור איך אני יודע לעשות הקבלה מבחינת ביצועים בין שני דורות המעבדים.

• 9 תגובות
    • 917 צפיות
  4. Started by hwforcer,

יש לי לוח אם P5N32-SLI וזכרון של CORSAIR שתומך ב SLI MEMEORY מה אני אמור להגדיר בביוס ב SLI MEMEORY? יש לי בין 0 אחוז ל 5 אחוז ואפשרות גם של MAX מה מומלץ?

• 8 תגובות
    • 917 צפיות
  5. יש לי הצעה לייבא מעבדים ולשווקם בארץ , מישהו יכול לעזור לי עם מחירים עדכניים בשוק בארץ בכדי שאוכל לדעת כמה אטרקטיבים המחירים שאני קונה הרעיון הוא לספק לעסקים גדולים ,כך שאניי צריך לדעת בכמה אותם עסקים קונים או מוכרים {בכמויות}. אשמח לשמוע חוות דעת , המלצות ,וכמובן מחירים

• 7 תגובות
    • 917 צפיות
  6. Started by MeMaster,

אהלן, אני מתלבט אם לרכוש מעבד עם ארבע ליבות, או מעבד עם ליבה כפולה. אני מרכיב מחשב לצורך משחקים. אני רוצה שהוא יהיה חזק. שמעתי מחברים שמעבד כפול ליבה יכול להביא ביצועים יותר טובים מבחינת משחקים.. הטענה היא שהמעבד כפול הליבה יותר מהיר וגם שמשחקים לא יודעים לנצל טוב את ארבעת הליבות במעבד Quad. אך כפי שאני רואה את זה, השאיפה היא שבסופו של דבר יפותחו משחקים שינצלו כראוי את ארבעת הליבות. השאיפה שלי היא לקנות מחשב שיחזיק להרבה זמן. אני לא רוצה להתבאס עוד חצי שנה כשיצאו משחקים שיתמכו ב- 4 ליבות בצורה ממש טובה ואז המעבד שלי ייחשב כחלש. אני בדילמה רצינית פה! אשמח לשמוע תגובות יום נעים

• 11 תגובות
    • 917 צפיות
  7. Started by Omri D,

אני רוצה לבנות מחשב עם המעבד הבא: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz עכשיו לא מזמן היה את הקטע הזה של האמינות עם ה-CPU הכתבה: http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=40567 למה אני צריך לחכות שלא יהיה לי את זה ויצטרך גם לעשות שידרוג תוכנה של מיקרוסופט שלא מתקן את זה ל-100 אחוזים תראו שהמעבד הזה גם נפגע מזה אני ישמח לתשובה בתודה עומרי

• 7 תגובות
    • 917 צפיות
  8. Started by ronygreene,

שלום לכולם הלך לי לוח אם גיגהבייט p-31 ds-3l האם ניתן לתקן? או להשיג לוח חלופי? עזרה בבקשה!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  9. Started by erashel,

שלום, אני מתלבט בין הלוחות האלה: 1. ASUS PRIME B550M A WIFI 2. Gigabyte B550M Aorus PRO לא כ"כ מבין מה ההבדל ביניהם, חוץ מזה שלראשון יש WIFI גם (אני צריך לקנות כרטיס רשת אז זה יכול אולי לחסוך לי אם זה לא בא על חשבון משהו חשוב אחר, זה כרטיס INTEL WIFI 6, אני מניח שזה תומך תקן AC ויאפשר לקבל מהירות טובה, הראוטר שלי גם תומך AC) איזה מהם עדיף? והאם יש הצדקה למחיר שלהם או שאפשר להסתפק במשהו אחר יותר זול? מהבחינה שלהיות מכוסה לעתיד כמה שאפשר במסגרת המחירים האלה. (המחירים של אלה זה הגבול שאני שרוצה להשקיע בלוח) תודה.

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  10. למשל E6600 ו E6700 - יש להם אותו CACHE, ואותה ליבה. אז אלה בעצם בדיוק אותם מעבדים שהוגדרו לעבוד במהירויות שונות, או שיש ביניהם הבדל פיזי כלשהו שמאפשר ל E6700 לרוץ במהירות גבוהה יותר?

• 11 תגובות
    • 917 צפיות
  11. Started by lipa,

http://www.legionhardware.com/document.php?id=689&p=0

• 13 תגובות
    • 917 צפיות
  12. Started by CrossFireX,

כנראה הולך על 680GTX יחיד, אילו מבין 2 המעבדים יספק לי הכי הרבה ביצועים בגיימינג? תודה רבה מראש. (ואם אפשר שדכו לי בבקשה לוח אם טוב שיוכל להחזיק 2 כרטיסי מסך אם אפשר)

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  13. Started by SweeT_EviL,

אני רוצה לוח כמה שיותר זול שיהיה תותח בOC למעבד שלי. אין לי צורך שיהיה בו תמיכה בקונרו. רק שיהיה בוא איזה 3 PCI ועוד 1-2 PCI-E X1 ואחד PCI-E X16. כמובן שיהיה לו ביוס עם מגוון אפשרויות... זכרונות אפשר שהיו ל667 אבל עדיף עד ל800 אם יש... שוב, לוח רק למעבד הנ"ל ובלי שום התחשבות בעתיד.

• 10 תגובות
    • 917 צפיות
  14. Started by ^DaRk-MiNd^,

אהלן, יש לי בבית 3 מחשבים עם מפרט עיקרי כזה (אחד עם לוח שונה אבל ניחא) Intel E5300 2.6GHz 800MHz dual core64 Asus P5KPL-CM G31 Transcend 2GB DDR2 800MHZ המחשבים משמשים את הורי ואחיי בעיקר לגלישה(פייסבוק, יוטיובו וכו')\אופיס ולא הרבה מעבר.כרגע אחד מהם מריץ ווינדוס 7 והשאר XP. כחלק מתוכנית לשדרג את ה2 האחרים גם ל7, חשבתי אולי להוסיף לכל אחד מהם עוד 2 ג'יגה של זכרון ולהשלים ל 4GB DDR2 800MHZ. האם כדאי? המחיר לא נראה נורא מדי, אך השאלה אם הם יחושו בהבדל בשימוש סטנדרטי שלהם, או שהמערכת הזאת יחסית ממצה את כוחה ועדיף לי לשמור את הקשב והכסף לשדרוג הכולל הבא שיצטרך? (כנראה כשאחד מהם יתקלקל) תודה

15. היי, אני מעוניין לשדרג את המעבד ולוח האם של המחשב שלי, הלוח אם שיש לי כרגע הוא הכי זול שהיה לפני כחצי שנה (כשנשרף לי הקודם) והנוכחי הוא ר. עם שני סטי.ים של זיכרון, ולפני כשנה קניתי 4 סטיקים (למטה) שעלו דיי הרבה ולכן אני מניח שעדיף לי להשאירם (תגידו לי אם אני טועה), אז הגעתי למס.נה שהגיע הזמן לשדרג את המחשב, אז איזה מעבד ולוח אם כדאי לי לקנות כך שגם יתאימו לזכרונות שלי כרגע, ובמידה ואני טועה בקשר לטיב הזכרונות הנוכחיים, מה כדאי לי לקנות במקומם? הת.ציב שלי הוא בערך 1000 שח, אך אני יכול לחרוג בעד 500 שח (עדיף שלא), במיוחד אם זה לזכרונות חדשים אם צריך. הצרכים שלי הם בעיקר הורדות, סרטים, תכנות אינטרנטי ושימוש משרדי, אך מידי פעם אני מפעיל איזה משחק (גם את החזקים ביותר), אולי ב…

• 10 תגובות
    • 917 צפיות
  16. התחדשתי בזוג כרטיסי 8800GT (יש!) אני מחפש לוח אם טוב שיחזיק אותם + Q6600. יש בתכנון OC (מתון יחסית) אם כי ידוע שלוחות SLI מתקשים עם התחביב הזה בשילוב מרובע ליבות, השאלה היא איזה ערך מוסף אם בכלל יש ללוחות מבוססי הציפסט החדש 780i על הלוחות הישנים יותר מבוססי ה-680i שבנתיים מחירם התמתן. (הפעלת זוג ה-8800GT - הוספת כרטיס שלישי לא מעניינת, שדרוגים עתידיים, OC.....) חן חן

• 14 תגובות
    • 917 צפיות
  17. Started by r1plet,

שלום, יש לי כרגע סטיק של 2GB DDR2 800MHZ של CEON על CL5-5-5-15 ובאותה חנות בה אני מתכנן לקנות ספק כוח וכרטיס מסך חדשים תכננתי גם לקנות סטיק נוסף של 2GB, מכיוון שלא ראיתי סטיקים של CEON חשבתי על סטיק של OCZ באותו תדר, נפח, ו-CL http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5028 האם תיווצר בעיה מסויימת בגלל ערבוב החברות? הסטיקים נראים לי די זהים חוץ מכמובן חברות הייצור וגוף הקירור המזערי על הסטיק של OCZ... האם זה הכרחי ללכת לאייבורי ( :-\) ולרכוש סטיק של CEON או שלא תהייה בעיה עם הסטיק הנוכחי של OCZ?

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  18. Started by ngc224,

היי, האם שווה להשקיע ב 2X2GB או שעדיף לקנות סטיק בודד של 4GB ? 2X2 יוצא פי 2 יקר יותר...

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  19. Started by johny,

מה פירוש הביטוי PC3200 (או כל מספר אחר) שרשום על זכרונות?

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  20. Started by מוקיון1,

אני קומנה מחשב חדש עכשיו לפי המפרט אני אמור לקבל לוח אם של GIGABYTE G31 אבל לפי מה שגליתי יש כמה סוגים תוכלו לומר לי מי הכי חדש ומי הכי ישן תודה GA-G31MX-S2 GA-G31M-S2L GA-G31-S3L GA-G31MF-S2 אני צריך לברר בחנות את הדגם הספצפי שאני יקבל תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 916 צפיות
  21. Started by MDK,

???

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  22. Started by Chrysler,

משהו ליכול לעשות לי סדר בראש בבקשה , אני רוצה לקנות מחשב ב20 ומשהו באפריל , ואני דיי סגור לגבי רוב החומרה שאני רוצה כל מה שנשאר לי זה לבחור מעבד , אני יודע אתם צריכים עוד נתונים כדי לעזור אז הנה : 1) מיועד לתמוך בStarcraft 2 2) מיועד לOffice 2007 3) מיודע לVS 2008 4) XP או Vista בטוח , לא לינוקס ... 5) הורדות + משחקים או תיכנות במקביל + מוזיקה ברקע 6) שיחזיק לי לפחות ל4-5 שנים הקרובות 7) תקציב עד 4000 עם חריגה של עד 100 שקל רק אם קריטי לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤460 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤290 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 …

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  23. Started by ofeky1,

AMD Opteron™ AMD Athlon™ 64 מה ההבדל בין שתי המעבדים האלה?? ומי יותר טוב?? יש לי AMD Athlon 64 3200+ ואני רוצה לשמוע פרטים כי אולי אני יחליף אותו!! תודה!! אופק

• 14 תגובות
    • 916 צפיות
  24. וכמובן שיהיה לו S VIDEO

• 18 תגובות
    • 916 צפיות
  25. שלום, יש לי מערכת i5 , וזוג זכרונות 4GB שעובדים בדואל צ'אנל, הזכרונות מנוצלים ב- 30% . אם אני אוסיף עוד זוג זכרונות כאלה בדיוק שיהיה 8GB , תהיה ירידה כלשהי בביצועים?! תודה

• 7 תגובות
    • 916 צפיות

דיונים חדשים בפורומים