מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
-
המערכת שלי היא XP SP3 על AMD ATHLON XP 2500+ (1.83GHZ), 1.5GB RAM עם GeForce6600 LE 128MB. לאחרונה אני משתמש בתוכנה דיי כבדה (תוכנת פוקר מבוססת פלאש..) וכשאני משתמש בה בצורה אנטנסיבית (מספר שולחנות משחק במקביל), יחד עם תוכנות אחרות ברקע, המחשב מתחיל לקרטע מאוד. בזמן השימוש אני רואה שהתוכנה משתמשת בבין %30 ל%90 מה-CPU RESOURCES, בנוסף לעיתים נדירות יותר אני מקבל הודעת מערכת שהזכרון הוירטואלי שלי נמוך. התקנתי MEMINFO ובבדיקה חפוזה במהלך שימוש בתוכנה השימוש של הזכרון הפיזי היה 1000/1600 וקובץ הפייג 1300/2170 (עיגלתי את הערכים כמובן). עוד מחשבה שיש לי זה שלמחשב שלי יש בעיה אישית עם פלאש (או עם פוקר) כי גם לדוגמא שאני משחק פוקר בפייסבוק, הפיירפוקס מקרטע. אני תוהה האם תוספת זכר…
-
- 9 תגובות
- 925 צפיות
-
-
מחיר המקסימום הוא 850 ש"ח איזה לוח יתן את הביצועים הכי טובים? ואני רוצה שגם יתאים לOC. תודה מראש לכל מי שיעזור !
-
- 7 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת i5 , וזוג זכרונות 4GB שעובדים בדואל צ'אנל, הזכרונות מנוצלים ב- 30% . אם אני אוסיף עוד זוג זכרונות כאלה בדיוק שיהיה 8GB , תהיה ירידה כלשהי בביצועים?! תודה
-
- 7 תגובות
- 925 צפיות
-
-
האם יש הבדל בינהם חוץ מהמהירות שעון??(קירור למשל?) אם אני קונה E8200 ומעלה לו את השעון ל3GHZ עם הקירור שמגיע איתו, זה בעצם כאילו קניתי E8400?? קראתי בפורום והבנתי שהFSB של ה8200 גבוה יותר, אבל האם אני אוכל לעשות לו OC ללא הוספת קירור נוסף?
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום, אתמול שאלתי אם כדי לקנות זכרון ואמרו לי שכדי לי לקנות ?512MB TwinMOS? ויש בחנות במלאי היום אותו דבר רק מהחברות: ?512MB Aeneon? ?512MB Starex? ?512MB Spectek? זה משנה מאיזה חברה?! ישנה חברה עדיפה מבין אלו או ש- TwinMOS עדיפה וכדאי לי לחכות?! או שזה לא משנה בכלל המחיר זהה כולם ב300 ש"ח באחריות לשנה
-
- 11 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום בנות, יש לי לוח M של אינטל - DP965LT ומעבד E6300 2M Cache, 1.86 GHz, 1066 MHz FSB זיכרון 4G DDR2 800MHZ לאחרונה קניתי מצלמת וידאו HD avchd format והמחשב לא סוחב את עיבוד הקליפים רציתי לדעת אם אפשר לשדרג את המעבד (ללא שידרוג לוח M) למשהו כמו: E6300, 2.80 GHz ,Bus1066Mhz, s775, 2MB, DualCore או Core 2 Duo E7500, 2.93 GHz, 1066Mhz, s775, 3MB תודה
-
- 6 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שווה לי להוסיף 256 מ"ב SDRAM למפרט שלי ? , האם זה יעזור ?
-
- 5 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב מלפני שלוש שנים בערך (קצת יותר), המפרט בחתימה. עכשיו, רציתי לעשות שדרוגון, להחליף את הכ.מסך. אני לוטש את עיניי אל הX1800GTO2, הבעיה היא שהוא בחיבור PCI-Express. גם 7600GT לא מגיע בחיבור AGP. יש לוח אם לסוקט A עם תמיכה בPCI-Express? (וDDR רגיל, אני לא מתכוון להחליף את הזכרון) אם לא, יש כרטיס מסך קרוב כמה שיותר אליו ברמה ועם AGP? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אני מתלבט איזה גודל של זיכרון אני צריך למחשב החדש שלי. הדרישות שלי ממנו הן שיתמודד עם משחקים, לא המשחקים הכי הכי כבדים, אבל משחקים ממוצעים שיוצאים בימים אלה. אתם חושבים שמספיק 2 GB זיכרון? או שעדיף 4? דרך אגב התקציב שלי למחשב כולו הוא 3500 ללא מסך. תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 925 צפיות
-
-
האם זה מסוכן ? הצעות ? זה היה אחרי יום שלם של עבודה על המחשב ומשחקים.... 64 מעלות.. לרוב הוא על -50-60
-
- 11 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום יש לי את המעבד הנ"ל ואני רוצה לקנות gtx 1080 ti האם המעבד יגביל פה?. אני משחק ב1440 144hz ו 4k.
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
-
שתומך ב RAID ויש לו כרטיס מסף פשוט עליו. בסביבות 600 ש"ח יש חיה כזו?
-
- 6 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום לכולם . לא הייתי מעודכן די הרבה זמן בכל התחום של חומרה ובעקבות קנייה של sempron 2800+ AM2 ולוח אם msi k9ngm2 אני מגלה הרהורים שניים לגבי הקנייה . התחלתי לחפש כבר לוח אם אחר עם האפשרויות שאני צריך אבל עכשיו , בגלל שינויים מסויימים , אני צריך שזה יהיה המחשב הראשי (משחקים) ולא מחשב לעבודה בלבד . אז תהיתי אם יש מצב להכניס pentium d 805 + לוח אם איכותי שעונה על כל הדרישות שלי ב-1000 שקל פחות או יותר . הדרישות : תמיכה ב-SLI וב-DDR800 , צ'יספט איכותי ככל האפשר , בלי כרטיס מסך אונבורד , ושיהיה אוברקלוקר טוב ככל האפשר . אני יודע , אולי הרבה אבל אני בטוח שיש חייה כזו ואף זולה . מובן מאילו שמעבד הפנטיום פשוט דורש OC ואין לי בעייה to overclockit אם זה יתן לי תוספת ביצועים חביבה …
-
- 9 תגובות
- 925 צפיות
-
-
כרגע יש לי אינטל 1.8.. לוח אם לא משהו מוכר וגם לא משהו וזכרונות SD-RAM! אני רוצה לשדרג את שלושתם.. יש לי 1500 שקל, ואני רוצה משהו ממש טוב שיחזיק מעמד לפחות 3 שנים טובות! עם מדברים על תוספת של 100-300 שקל אז אין לי בעיה אבל יותר זה כבר בעיה..! תודה מראש לכולם!
-
- 12 תגובות
- 925 צפיות
-
-
יש לי כיום Pentium 4 Dual Core במהירות 3.4 ג'יגה הרץ. אני רוצה להחליף אותו למעבד החדש Core 2 DUO. באיזה מהירות אני צריך של המעבד החדש כדי לקבל ביצועים שאינם נופלים מהביצועים של המעבד שלי? האם 3.4 ג'יגה הרץ או אני יכול להסתפק במהירות נמוכה יותר למשל 1.86, 2.4? בקיצור איך אני יודע לעשות הקבלה מבחינת ביצועים בין שני דורות המעבדים.
-
- 9 תגובות
- 925 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי יהיה זמין הסטיפינג החדש G0 של ה Q6600 בחנויות בבקשה ? אם כן תגידו איזה חנות בבקשה תודה חבר'ה
-
- 6 תגובות
- 925 צפיות
-
-
בעקבות ההמלצות החמות ל4600 במקום הe6300 (שעליו בניתי) החלטתי לבנות את המפרט של המחשב החדש על פניו. עולה שאלה חשובה: מעבד הamd הזה יוצא מיצור בקרוב ומעבד הe6300 משתדרג טיפה... יש לזה השפעה לטווח הרחוק? כדאי לקנות מעבד "מיושן" שבעצם יוצא מיצור במקום מעבד חדש יחסית?
-
- 13 תגובות
- 925 צפיות
-
-
למשל E6600 ו E6700 - יש להם אותו CACHE, ואותה ליבה. אז אלה בעצם בדיוק אותם מעבדים שהוגדרו לעבוד במהירויות שונות, או שיש ביניהם הבדל פיזי כלשהו שמאפשר ל E6700 לרוץ במהירות גבוהה יותר?
-
- 11 תגובות
- 925 צפיות
-
-
כנראה הולך על 680GTX יחיד, אילו מבין 2 המעבדים יספק לי הכי הרבה ביצועים בגיימינג? תודה רבה מראש. (ואם אפשר שדכו לי בבקשה לוח אם טוב שיוכל להחזיק 2 כרטיסי מסך אם אפשר)
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום, אחרי שאלות מרובות בפורום הבנתי איך כל עיניין ה-dual עובד. אבל עכשיו כשאני מקבל את המחשב, איך אני יודע שבאמת הוא עובד בטכנולוגיה הזאת ולא כל אחד בנפרד? תודה!
-
- 4 תגובות
- 925 צפיות
-
-
לקחנו לסיבוב את אמצע השוק הרותח של GIGABYTE - ערכת שבבים חדשה ודור נוסף מנסה את מזלו מול מגוון רחב של משתמשיםלכתבה
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, יש לי בבית 3 מחשבים עם מפרט עיקרי כזה (אחד עם לוח שונה אבל ניחא) Intel E5300 2.6GHz 800MHz dual core64 Asus P5KPL-CM G31 Transcend 2GB DDR2 800MHZ המחשבים משמשים את הורי ואחיי בעיקר לגלישה(פייסבוק, יוטיובו וכו')\אופיס ולא הרבה מעבר.כרגע אחד מהם מריץ ווינדוס 7 והשאר XP. כחלק מתוכנית לשדרג את ה2 האחרים גם ל7, חשבתי אולי להוסיף לכל אחד מהם עוד 2 ג'יגה של זכרון ולהשלים ל 4GB DDR2 800MHZ. האם כדאי? המחיר לא נראה נורא מדי, אך השאלה אם הם יחושו בהבדל בשימוש סטנדרטי שלהם, או שהמערכת הזאת יחסית ממצה את כוחה ועדיף לי לשמור את הקשב והכסף לשדרוג הכולל הבא שיצטרך? (כנראה כשאחד מהם יתקלקל) תודה
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-