מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
http://ksp.co.il/main.php?uin=4321 http://ksp.co.il/main.php?uin=4320 יש עוד מישהו בארץ שמוכר את זה ? עריכה : לא מצאתי שם שום תמיכה בDDR3 : Memory 1. Supports DDR2 1066*/800/667/533 memory 2. Dual Channel architecture supports up to 8GB by 4 DIMM slots אה, הנה, מצאתי גם אחד בSKY-PC : http://www.skypc.co.il/pl_product~39214~10~0.htm
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
-
שלום לכולם!!!!!! טוב ככה..חבר שלי רוצה להחליף את הלוח אם שלו והמעבד.. הוא רוצה מעבד AMD 64bit ולוח אם לבחירתכם...רק שהכרטיס מסך הוא בתושבת AGP ולכן הלוח צריך לתמוך בזה...(קצת מעפן..) תנו לי רק את המחיר של כל מוצר וחנות בבקשה.. תודה רבה לכל העוזרים!!
-
- 18 תגובות
- 885 צפיות
-
-
יש לי כרגע P4A 2.66GHZ ולוח אם מסריח של ECS PV4XAD, עם זוג זכרונות אחד של קינגסטון ואחד בלי שם כל אחד מהם 256 במהירות 266MHZ.... כדאי לי לקנות את הלוח הבא + שני סטיקים של 512 מגה כל אחד של ADATA במהירות 400 מגה הרץ . הלוח: http://www2.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=VT7&fMTYPE=Socket%20478 אני יכול להשאיר את הקיים ולהוסיף עליו עוד 512 מגה של ADATA ואז יהיה 256+256+512 מה אתם ממליצים ? ואם יש לוח עדיף במחיר דומה אז אשמח לשמוע נ.ב: יש הבדל משמעותי בין 400MHZ DDR ל 266MHZ ? תודה ! ! !
-
- 14 תגובות
- 885 צפיות
-
-
חברה שלום. מה ההבדל אם אני קונה שני מודולים של זכרונות KINGSTONE לדוגמה, כל אחד 512MB ושם אותם במחשב כערוץ כפול, לבין מצב בו אני קונה זכרונות KINGSTONE עם אותם נתונים אבל שבאים כ - DUAL CHANEL KIT
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 3 הלוחות האלה, מישהו יכול להגיד לי מה יותר כדאי ולמה ? 1. ASUS A7N8X DELUX NFORCE 2 2. CHAINTECH 7VJL-DELUXE - זקוק ליותר דעות עליו... 3.GA-7AVXP כרגע אני יותר נוטה לכיוון האסוס אבל השאלה שלי אם מבחינה כספית הוא שווה את ההשקעה (אני יודע שיש לו ייתרון של הצ'יפסט) אבל האם זה באמת שווה את העוד 300 שקל האלה שהוא עולה ?...ואם כן אם איזה פיצ'רים הוא מגיע ? בהנחה שאני לא אלך על האסוס איזה מהלוחות הראשון והשני יותר טובים ? הלוח של צ'יינטק נראה די טוב אבל לא שמעתי עליו שום דבר עד היום...על הג'יגה שמעתי הרבה דברים טובים. בכל אופן תעזרו אתם להכריע...
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם מעבד שמיוצר ב-0.13Micron קטן יותר ממעבד שמיוצר ב-0.18Micron? אז מעבד AXP 1700 שמיוצר ב-0.13Micron (לא 2700, 1700), שווה בגודל למעבד Pentium 4 Northwood? אז לדוגמא מעבד של פלאפון שאמור להיות קטן מאוד מאוד, מיוצר ב-0.03? (הערכה), או שהוא מיוצר בשיטת ייצור שונה? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
כי כתוב בחדשות שהוא משתמש בNFORCE2 אז זה אומר שהם אותו סוקט?
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-
-
ראיתי שאתם פה משבחים אותם מאד ועוד איזה חברה שאני לא זוכר את שמה. מה מייחד אותם נגיד מזכרונות של Kingstone?
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
בסביבות סמפטבר אני מתכוון לקנות מחשב חדש הייתי רוצה את המלצותיכם בקשר למעבד זיכרון ולוח אם המחשב החדש ישומש בישביל משחקים מוסיקה סרטים אין הגבלת מחיר ובנוסף הייתי רוצה לדעת מה אפשר לעשות עם המחשב ישן שלי שהוא פנטיום 2 266 וזיכרון 64 ושאר החלקים... אנא עזרו לי תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שאלתי אבל לא קיבלתי תשובה ,אז אשאל שוב. בלוח של ABIT IS-7 האם הביוס אמור לזהות מעבד עם HT כ פעמים מהירות המעבד (למשל שני מעבדים של 2400) או שאמור לזהות מעבד 2.4 כ 2 מעבדים של 1200 אשמח אם משהו יגיד לי , איך זה אצלו ??? :
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שניהם הדגמים הפשוטים יותר של שני החברות ולא החזקים , אז מי מהם יותר טוב ? בסטוק, אוברקלוקינג , נוחות (חשוב!) ובכלל ביצועים נטו , הכי פחות חשוב כאן זה האוברקלוק אבל גם בזה אני מתחשב. כי בעתיד אני יעשה אוברקלוק , לא משהו רציני. המעבד הוא 2500+ בארטון.
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני לא יודע איזה צ'יפ לקנות האם Nforce 2 כי הוא נראה לי הכי יציב שיש אם אפשר דגם וחברה.. עדיף גם עם Dual DDR והוא אמור להיות ל AMD 2500+ כול עזרה תתקבל בברכה עריכה: תרשמו לי פה גם שמות של חניות מחשבים, תמיד קניתי דרך PCH ואני לא יודע מה נסגר איתם, הם לא מתעדכנים כבר הרבה זמן. הם סגרו??
-
- 18 תגובות
- 884 צפיות
-
-
נראה לי שקראתי פעם אחת פה שכדאי למקם את הזכרון בסלוט הראשון , אבל יש שני סלוטים כאלה , אחד משמאל ואחד מימין אין אני יודע איזה מהם הוא הנכון ולמה בכלל מומלץ לשים אותו בסלוט הראשון?
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
האם משתלם להשקיע ולקנות חלקים (לוח זכרונות ומעבד) של 800MHZ או שעדיף להסתפק ב 400 ו mhz333 של זכרון? אני מחפש לשדרג את המחשב שלי ואני מחליף רק לוח זכרונות ומעבד אני חושב אולי אפילו לכיוון של AMD בגלל המחיר הזול והבנתי שהם לא כ"כ רחוקים מאינטל בביצועים ולדעתי גם יש OC יותר טוב למעבדים של AMD (***תקנו אותי אם אני טועה בבקשה***) **אין לי הרבה תקציב לכל הנושא הזה ככה אני רוצה להשקיע גג 1600 ש"ח אז תביאו בבקשה הצעות אם יש לכם דבר שני, מהי מהירות ב MHZ של מעבד AMD 2500+ ומה ההבדל בין מעבד AMD שיש לו ליבת BARTON לבין מעבד AMD רגיל? תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 884 צפיות
-
-
היום הרכבתי עגלה נוספת לבייתי, הכוללת את הפנטי 3.0 (Packing Date 16.1.04 Rev. D1). לאחר מס' נסיונות להביא אותה ב POST, בסופו של דבר הבחנתי בכך שהמעבד יושב "עקום" בסלוט... (אין לי מושג איך הפינים לא התעקמו, אבל סבבה), שיחקתי איתו קצת לצדדים עד שנכנס במלואו, החזרתי את הסינק והופ, יש פוסט! מחבר את ההארדיסק מהעמאד שלי ישירות ללוח, חלונות XP מתחיל לרוץ (בשלב הזה כבר מוכנים ל BSOD), אבל לא! הדגנרט פשוט עלה, זיהה את החומרה הדנדשה (חלקית) והתעלם מהישנה, כמובן שלאחר מכן הסרתי אותה מתפריט "הוספה/הסרת תוכניות", מיד רצתי להתקין את כל הדרייברים הנוגעים לרכיבי הלוח ווואלה... Works like a charm. קצת נתונים מהשטח (עם סינק סטוק) : לוח 22-25 מעלות. מעבד 25-29 מעלות Idle. 34 Full Load. 8) …
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי מעבד פנטיום 3 550 סוקט 370 מורכב על מתאם לסלוט 1. כשאני משווה בין המתאם לסלוט עצמו, נראה לי שחסר משהו. מעבדי פנטיום 3 סלוט 1 היו רחבים והוחזקו על הסלוט ע"י שני זרועות. לעומת זאת, המתאם מאד דק ולא ברור לי איך הוא ישאר יציב על הסלוט. חיפשתי באינטרנט תמונה של מתאם כזה ולא מצאתי ולכן אין לי מקור להשוואה. למישהו יש מתאם כזה? מישהו יודע אם המתאם שלם או לא? תודה.
-
- 9 תגובות
- 884 צפיות
-
-
לפני מספר שבועות הלך לי הלוח אם, היות והמחשב היה כבר בן מספר שנים לא הי שווה לי לתקנו. פרקתי את חלקיו למיקרה שהזדקק בעתיד. שאלתי היא כזו? אני רוצה להוציא את המעבד ממקומו ולאכסנו, ורציתי לדעת היכן נכון לאכסנו בצורה טובה? שמעתי שאסור למעבד להיות חשוף לאור יום, כך שעלי להוציאו בחושך. האם זה נכון? מדובר על מעבד אינטל סלרון 2.66 ג'יגה הרץ. כרגע הוא מונך בתושבת שלו בתוך לוח האם, ואני רוצה להוציאו ולזרוק את הלוח לפח.
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום, יש לי windows7 32bit ויש לי לוח GA-965P-S3 ושני זכרונות של 1G. אני רוצה להוסיף זכרון נוסף של 1G, זה אפשרי? והאם זה משנה שהזכרון יהיה 800 או 667 (הזכרונות הנוכחים הם 667)? תודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום ברצוני לעדכן את גרסת הביאוס בלוח אם שלי. הבעיה: אחרי העדכון הלוח יזהה את הזכרונות שלי לפי 1078MHZ למרות שהזכרונות שלי הם 1600MHZ. הזכרונות שברשותי הם : CORSAIR CMT6GX3M3A1600C7 רציתי לבקש עזרה בהגדרתם בביאוס. אם למישהו יש מדריך מסודר או שיעזור בפרטי אני ישמח מאוד. תודה לכל העונים.
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
שלום לכולם. כרגע במחשב שלי יש מודול בודד של זיכרון DDR2 במהירות 800, זיכרון סטנדרטי לחלוטין, אם אני אשלב איתו על הלוח זיכרון גם בעל מהירות 800 אך של חברה אחרת עם תזמונים שונים (אני עדיין לא יודע את הערכים) האם עלולה להיווצר בעיה? כגון המהירות תרד ל 667 או כל תופעה אחרת? אני זוכר שבתקופת ה פנטיום 4 שילוב של זיכרונות DDR 400 בעלי תזמונים שונים הוריד את המהירות. האם גם כאן המקרה יהיה דומה?
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
לצערי נישרף לי הלוח ואני רוצה לשדרג. התקציב עד 1000 שח +- 300 וגמיש עד 500 עכשיו---- מה לדעתכם עדיף(אמין) AMD או אינטל ביחס של עלות מול תועלת השימושים העיקריים הם למשחקים כבדים ועבודה משרדית מפרט נוכחי: מסך --(עקב אכילס קיבלתי במתנה ) - proview 22 inch ספק -- PRO82+ 525W Active PFC - Enermax ראם --זכרונות DDR II 800Mhz - 2x2GB Corsair DHX TwinX CL4 גוף קרור -- Zalman - CNPS9500A LED כרטיס מסך -- 9800GTX+ מארז --coolermaster 6800 מערכת הפעלה --vista black תודה רבה המעבד -- ישן AMD 3600 Athlon( רוצה להחליף)
-
- 7 תגובות
- 884 צפיות
-
-
ראיתי ש-AMD הוציאו מעבד חדש מסדרת ה-X2 בשם 7750. המעבד החדש אמור להגיע לארץ? כי אני חושב שקראתי איפשהו שיצאו רק 1000 יחידות נסיון.
-
- 7 תגובות
- 884 צפיות
-
-
האם הפרש המחירים בין KIT של נניח 920 מסדרת הCoreI7, שלושה ג'יגה של זיכרון במהירות 1600MHZ ולוח אם P6T של אסוס לעומת Q9550 וP5Q PRO יחד עם 4 ג'יגה זיכרון במהירות 1066MHZ משתלם? שימו לב שמדובר בכבערך 1200-1300 שקלים. אה כן - מדובר בשימוש גיימינג כבד, עריכה גרפית דו-מימדית, תוכנות קלות ורבות שפועלות בו זמנית וגלישה מרובת לשוניות.
-
- 9 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום! אני מתלבט לגבי 2 לוחות-אם למחשב חדש שאני קונה: intel i5-4690 כרטיס מסך GTX970 זכרון- 1x8GB corsair כוננן SSD+HDD איזה לוח אם יותר טוב לי מבחינת מחיר ואפשרויות לשדרוג בעתיד gigabyte h97-d3h או asus h97-plus תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-