מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
אילו זכרונות יתנו ביצועים טובים יותר ? PC 2700 CAS 2 או PC 3200 CAS 2.5 (אם צריך אפשר להציץ במפרט שלי, הוא מעודכן) (כרגע לא מתוכנן שום OC) תודה HF
-
- 10 תגובות
- 926 צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב עושה לי די הרבה בעיות, אני כמעט בטוח שהבעיה היא בדיסק הקשיח שאני צריך ללכת להחליף, אבל באחד הנסיונות האחרונים של להעלות את המחשב קרה דבר מוזר ביותר; בין יתר הדברים שהוא אומר לי בשלב העלייה של הBIOS כמו "HARD DISK FAILURE" "BOOT FROM CD\DVD" וכדומה אז הוא נתן לי את ההודעה (שמופיעה בתמונה למטה). אני מעוניין לדעת אם זאת היא הודעה נדירה, אך שהלוח אם יכול להציג, או שמא זאת היא פריצה למחשב? תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום רב, בהמשך לדיון הזה אני מחפש המלצה ללוח וזכרונות מומלצים לOC, שיוכלו לעזור לי למתוח את ה-i5 750 לכמה שיותר רחוק. האם הלוח והזכרונות שבחרתי שם מומלצים?
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
-
העסקי ההיברידי הפופולרי של היצרנית האמריקאית יגיע כעת עם מסכים בהירים מאי פעם וכונני NVMe בנפחים מוגדלים לכתבה
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
- 1 follower
-
-
-
כמה דברים, תן תקציב לכל המחשב. האם אתה מעוניין לבצע אוברקלוק למעבד?
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
או ליתר דיוק: 256MB Kingston CL2 ללא הפתרון לפתוח את המחשב ... האם יש תוכנה לבדיקה ? חוץ מהתוכנה שיש כאן באתר ?
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
קניתי לפני שנתיים AMD Athlon XP 1800, ועד שהלכו לי הקבלים בלוח האם - כתוצאה מאבק שלא ניקיתי במשך חודשים ארוכים - הייתי מאוד מרוצה. מאז הכנסתי לוח אם פשוט יותר והוספתי עוד מאוורר פשוט... וחיי אינם אותם חיים 8) אבל הרגשתי בחסרונות כבר בהתחלה. המאווררים עשו המון רעש מהיום הראשון, והמחשב חימם מאוד את כל החדר - ועדיין מאוד מחמם. עכשיו גיסי קונה מחשב ושאל אותי איך AMD מבחינת עלות ותועלת. על פניו, כפי שמציינים םה כמעט כל החברים - AMD משתלם מאוד. השאלה הראשונה היא, האם המעבדים החדשים שלהם עדיין מחממים כל כך ועדיין מצריכים מערכת אוורור חזקה יותר. היה לי מחשב פנטיום של NEC לפני כמה שנים ואני מכיר עוד מחשבים רבים אחרים שמחממים פחות ובאופן טבעי גם עושים פחות רעש. השאלה השנייה היא ,א…
-
- 11 תגובות
- 926 צפיות
-
-
זה לא בדיוק מפרט, אבל עדין זה מתאים פה לדעתי.... הראם במחשב הישן שלי נהרס, ובגלל שזה RDRAM החלטתי שהגיע הזמן לשדרג (מחשב ישן כמו החיים...) יש לי כל מה שאני צריך במחשב שלי, הדברים היחידים שאני מחליף זה את המעבד, הזכרון והכרטיס מסך (בנוסף למארז חדש) אז.. אני מתלבט בין מערכת מבוססת AMD64 3000+ לבין מערכת עם P4 2.8C המחיר של של מערכת עם מעבד של אינטל יותר זול בערך ב-500 שקל ולכן אני לא בטוח. המחשב ישמש למשחקים אבל גם לדברים אחרים. אני יודע שכמו שקונים אותם, הAMD נותן ביצועים יותר טובים, אבל אני מתכוון לעשות אובקלוקינג והA64 מאוד מוגבל בקטע הזה, לפחות עכשיו. הייתי מת לחכות כמה חודשים לסוקטים הבאים של שתי החברות, אבל זה כבר לא אפשרות. לחכות כמה שבועות בשביל לוח אם מבוסס NF3 25…
-
- 5 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום. יש לי AXP עם לוח אם מבוסס nForce 2 וGF4 מובנה, יש לי 256MB זכרון ואני רוצה להוסיף עוד זכרון. מכיוון שהוספה של זכרון בDC תהפוך את כרטיס המסך למהיר בהרבה אני חייב DC, אני יכול להוסיף עוד 512 או רק 256?
-
- 10 תגובות
- 926 צפיות
-
-
היי מספר שאלות ביחס לקונפיגורציה החדשה שלי: מפרט: לוח: Gigabyte GA-G33-DS33R מעבד: E6550 זיכרון: 4GB Crosair 667mhz כ. מסך: ATI X1600XT כ. קשיח: samsung 320GB 16mb , WD SE 250GB 16MB וכו... 1. ויסטה מזהה לי רק 3.2GB במקום 4GB מה קורה פה ? 2. הבנצ' של וויסטה מדרג לי את המעבד ב 5, זה לא אמור להיות הרבה יותר גבוהה עברתי מ E6300 ל E6550 שזה עולם ולא עליתי בדירוג ? מעניין. למישהו יש הסברים או רעיונות ? דניאל
-
- 10 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי את המחשב החדש שלי לםני ארבעה ימים, ומיד כאשר קיבלתי אותו, גיליתי דרך ה driver של nvidia שכרטיס המסך עוד בתדר של 2X במקום ב 16X. לפי ידיעות קודמות שלי, חשבתי מיד שהכרטיס הורכב על הסלוט הלא נכון, אולם בדקתי עוד כל מיני אופציות.. לבסוף החלטתי להעביר את הכרטיס מהחריץ שלו לחריץ השני והבעיות הסתדרו והכרטיס עובד על 16X. אך לא הכל ורוד, כבר בזמן ההחלפה עצמה, ראיתי שיהיה מרווח של 1-2 ס"מ בין כרטיס המסך ל BigTyphoon וחשבתי שזה עלול להעלות הן את הטמפ' של כרטיס המסך, והן את טמפרטורת המעבד. חששותי התממשו ואכן טמפ' כרטיס המסך זינקה ב 5-7 מעלות לערך. לא מתאים לי... עכשיו לשאלתי, האם ניתן לעשות switch בין המהירויות של החריצים, או שמה זו בעיה של תמיכה חומרתית? (אני לא סגור על…
-
- 11 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום אני לא ממש מבין בזה אבל יש לי כרגע 256 ראם זיכרון פנימי שבתוכנה Cpu-z כתוב שזה SDRAM ואני לא שמעתי על זה אז אני לא בטוח שזה באמת ככה אני מצאתי באתר ksp זיכרון פנימי 512 של קינגסטון ב-580 שקל שהסוג שלו זה DDR400 ואני לא יודע אם זה יעבוד ביחד או לא או מה כדאי לי לקנות אני רוצה לאחד את שני הזיכרון ככה שיהיה לי 768 זיכרון פנימי אז תעזרו לי בבקשה תודה
-
- 20 תגובות
- 926 צפיות
-
-
לא הגיוני, אני קניתי את הזיכרונות האלה שהם 4-4-4-12 800MHZ ובCPU-Z רשום שהם 400 MHZ. אולי אני צריך לסדר משהו בביוס?
-
- 14 תגובות
- 926 צפיות
-
-
בונה מיפרט למשחקים בסיסיים-זול (מפרט בהמשך). 1. מתלבט בנושא לוח האם-בלוח P35 בו בחרתי יש רק חיבור IDE בודד ואני צריך 2 לרכיבים מהמחשב הישן. ללוח P31 יש 2 חיבורים. ההבדל בביצועים כה גדול שכדאי לי לעבור דור? עד כמה שהבנתי ההבדל העיקרי בין ICH7 ל- ICH9 הוא התמיכה של האחרון ביותר SATA ,לא רלוונטי כל כך עבורי.אני יכול ללכת על לוח ישן ולהעביר את הכסף לשדרוג רכיב אחר (זכרון,כרטיס מסך עדיף...). 2. לפי המבחן הבא יש זוג לוחות שהמרחק במחיר נמוך (כמה עשרות ש"ח) והביצועים עולים על P35 -מתכוון ל - ASUS P5K-SE או Abit IP35-E ,מה דעתכם?,הצעות נוספות? הלינק: http://www.techspot.com/article/61-intel-p35-motherboard-roundup/page25.html המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E4600 …
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום לכולם. הפעם לעצמי, עקב כך שהלוח שלי עומד ללכת לעולמו ולא מצאתי לוח אחר המתאים לסוקט A המצדיק את מחירו החלטתי להשקיע טיפה ולקנות ככל הנראה d805. כמו כן אני מתכוון לרכוש לוח תואם התומך ב AGP, כי אני לא רואה את עצמי קונה גם כרטיס מסך. יש לי 9700NP (עם טיפה OC יעבוד טוב). התקציב שלי יהיה כ 1200 ש"ח. המלצות ללוחות אם התומכים ב AGP, מה שאני מצאתי בחיפושים פה זה את שלושת אלה: 1. Gigabyte GA-8VT880P : מחיר 472 שח http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_1198_1976&products_id=12453 2. ASUS P5VD1-X : מחיר 528 שח http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_1212_1812&products_id=11227 3. ASRock 775Dual-880Pro : מחיר 357 שח http://www.…
-
- 15 תגובות
- 926 צפיות
-
-
הבנתי שיש מגבלה מסוימת (או על הגודל או על המהירות אני לא בטוח) על לוחות של המעבדים הנ"ל. אני לא מדבר על Dual Channel שידוע לי שלא נמצא. הסיבה: אני רוצה להוסיף עוד 1GB של זכרון אבל לא בטוח איך זה ישפיע על הביצועים. נ.באני עכשיו בOC של -<מפרט בצד .2400MHZ
-
- 12 תגובות
- 926 צפיות
-
-
11 דגמי Ice Lake ניידים ראשונים בעידן ה-10 ננומטר נחשפים באופן רשמי עם שיטת מיתוג מעודכנת וחידושים בהיקף מפתיע לכתבה
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
- 2 followers
-
-
המעבד שיש לי עכשיו זה AXP 1700+ JIUHB DUT3C 0313 עכשיו המתח שלו זה 1.6V למי שלא יודע רציתי לדעת האם ה 1800+ DLTC יתן לי אוברקלוק יותר טוב ולא ב100 מגה הרץ אני רק מפחד בגלל הזיכרונות שלי <--- מפרט אתם יכולים לראות פה יש לי אפשרות לעשות עליו איזה טרייד קטן מה אתם אומרים ?
-
- 8 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום.. אני רוצה להחליף כרטיס מסך במחשב של חבר שלי.. ואני רוצה לדעת איזה לוח אם יש לו.. עכשיו מה שגיליתי זה שהוא של Intel ושהדגם שלו זה D11020M אני צריך פרטים על החיבורים בלוח... ותמיכה בזיכרון... תודה לעוזרים...
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מחשב עם המעבד הבא: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz עכשיו לא מזמן היה את הקטע הזה של האמינות עם ה-CPU הכתבה: http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=40567 למה אני צריך לחכות שלא יהיה לי את זה ויצטרך גם לעשות שידרוג תוכנה של מיקרוסופט שלא מתקן את זה ל-100 אחוזים תראו שהמעבד הזה גם נפגע מזה אני ישמח לתשובה בתודה עומרי
-
- 7 תגובות
- 926 צפיות
-
-
הציעו לי את ה-DFI ad 75 333 Mhz עם מעבד AMD 2000 XP זה שילוב מוצלח? בנוסף, נאמר לי ש"החבילה" באה עם מאוורר; יש צורך כאן במערכת צינון נוספת?
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לשדרג את המעבד ולוח האם של המחשב שלי, הלוח אם שיש לי כרגע הוא הכי זול שהיה לפני כחצי שנה (כשנשרף לי הקודם) והנוכחי הוא ר. עם שני סטי.ים של זיכרון, ולפני כשנה קניתי 4 סטיקים (למטה) שעלו דיי הרבה ולכן אני מניח שעדיף לי להשאירם (תגידו לי אם אני טועה), אז הגעתי למס.נה שהגיע הזמן לשדרג את המחשב, אז איזה מעבד ולוח אם כדאי לי לקנות כך שגם יתאימו לזכרונות שלי כרגע, ובמידה ואני טועה בקשר לטיב הזכרונות הנוכחיים, מה כדאי לי לקנות במקומם? הת.ציב שלי הוא בערך 1000 שח, אך אני יכול לחרוג בעד 500 שח (עדיף שלא), במיוחד אם זה לזכרונות חדשים אם צריך. הצרכים שלי הם בעיקר הורדות, סרטים, תכנות אינטרנטי ושימוש משרדי, אך מידי פעם אני מפעיל איזה משחק (גם את החזקים ביותר), אולי ב…
-
- 10 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע סטיק של 2GB DDR2 800MHZ של CEON על CL5-5-5-15 ובאותה חנות בה אני מתכנן לקנות ספק כוח וכרטיס מסך חדשים תכננתי גם לקנות סטיק נוסף של 2GB, מכיוון שלא ראיתי סטיקים של CEON חשבתי על סטיק של OCZ באותו תדר, נפח, ו-CL http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5028 האם תיווצר בעיה מסויימת בגלל ערבוב החברות? הסטיקים נראים לי די זהים חוץ מכמובן חברות הייצור וגוף הקירור המזערי על הסטיק של OCZ... האם זה הכרחי ללכת לאייבורי ( :-\) ולרכוש סטיק של CEON או שלא תהייה בעיה עם הסטיק הנוכחי של OCZ?
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-