עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by SaBotAge,

המעבד שיש לי עכשיו זה AXP 1700+ JIUHB DUT3C 0313 עכשיו המתח שלו זה 1.6V למי שלא יודע רציתי לדעת האם ה 1800+ DLTC יתן לי אוברקלוק יותר טוב ולא ב100 מגה הרץ אני רק מפחד בגלל הזיכרונות שלי <--- מפרט אתם יכולים לראות פה יש לי אפשרות לעשות עליו איזה טרייד קטן מה אתם אומרים ?

• 8 תגובות
    • 918 צפיות
  2. שלום לכם אני בונה מחשב שיעודו העיקרי להיות מעיין אולפן הקטלות בייתי (ערכיה ויצירה של סאונד וכד'..) כמו כן גם משחקים סרטים ושאר ירקות.. המערכת שאני הולך לבנות כנראה תיהיה מבטססת מעבד AMD2600+ ולוח אם, ספק Epox 8RDA3+ ספק ABIT NF7-S (הכול שאלה של תקציב..) המטרה היא לבנות מערכת לביצועים מרחיקי לכת בתקציב דיי נמוך כשהדגש הוא בעיקר על זכרונות טובים ותקווה לעשות אוברקלוק מכובד ויציב. המיבחר הוא דיי גדול וחלק מהזכרונות אף חורגים מהתקציב שבערך הצבתי לעצמי (750שקל). הייתי מודה לכם אם הייתם עוזרים לי לבחור את הזיכרון שיתן לי מענה טוב ומספיק מביין הבאים: GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Golden Dragon Series Retail Memory - 750 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_…

• 7 תגובות
    • 918 צפיות
  3. Started by efee123,

שלום, אחרי שאלות מרובות בפורום הבנתי איך כל עיניין ה-dual עובד. אבל עכשיו כשאני מקבל את המחשב, איך אני יודע שבאמת הוא עובד בטכנולוגיה הזאת ולא כל אחד בנפרד? תודה!

• 4 תגובות
    • 918 צפיות
  4. Started by dan9,

שבת שלום חברים תגידו יש לי לוח אם של AMD AM2 והמעבד שלו נשרף.. עכשיו ראיתי שיש חנוית שמוכרות עוד מעבדים מסוג AM2+ מרובעי ליבות ותלת ליבות.. לא ממש הצלחתי לזהות את הדגם של הלוח מה שכן אני יודעה שהמעבד שישב עליו היה חד ליבה ישן ועל הלוח היה רשום שיש גם תמיכה ב מעבד שתי ליבות החברה זה ASROCK! http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=ALiveNF6G-GLAN&s= ב99% זה הדגם יש מצב שהלוח יכול לתמוך בAM2+ בערת איזה עידכון אולי? ואם כן אז גם במעבד שיות משתי ליבות?[br]פורסם בתאריך: 29.08.2009 בשעה 12:59:24 כרגע בדקתי וכן יש תמיכה..השאלה איך זה יעבוד? ואיך אני עושה את השידרוג ביוס כשאין לי מעבד שעובד רק בשביל העדכון..

• 4 תגובות
    • 918 צפיות
  5. לקחנו לסיבוב את אמצע השוק הרותח של GIGABYTE - ערכת שבבים חדשה ודור נוסף מנסה את מזלו מול מגוון רחב של משתמשיםלכתבה

6. אחרי שקיבלנו את דגם ה-Envy x2 ההיברידי בתור אחד מדגמי החלונות הראשונים עם שבב Snapdragon 835 - מגיעה גם גירסת ה-Core שמאפשרת לבצע השוואת נתונים ויכולות לכתבה

7. Started by stingeR-,

שניהם הדגמים הפשוטים יותר של שני החברות ולא החזקים , אז מי מהם יותר טוב ? בסטוק, אוברקלוקינג , נוחות (חשוב!) ובכלל ביצועים נטו , הכי פחות חשוב כאן זה האוברקלוק אבל גם בזה אני מתחשב. כי בעתיד אני יעשה אוברקלוק , לא משהו רציני. המעבד הוא 2500+ בארטון.

• 5 תגובות
    • 918 צפיות
  8. Started by Vissor,

שלום. דילמה יש לי פה. כרגע יש לי DDR3 4GB OCZ 1600 CL7 שעובד בתדר 1333MHZ. חשבתי להוסיף עוד 4 גיגה אבל בגלל מגבלה בתקציב, ללכת על משהו לא יקר. DDR3 team 4GB 1333 CL9, כאמור אם אני לא טועה ה 8 גיגה יעבדו ב CL9,ולכן הזכרון יעבווד קצת יותר לאט. השאלה עם ההבדל במהירות משמעותי ביחס לתוספת זכרון,כלומר האם עדיף 8 גיגה או להשאר עם 4 יותר מהירים? :-\ תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 918 צפיות
  9. תשמעו אחים שלי. יש לי כרגע במחשב זיכרון של A-DATA 512 רגיל ( לא VT ) קניתי תזיכרון הזה לפני 4 חודשים ב KSP כי לא היה את ה VT . וכרגע יש עליו OC ל 230 מגה הרץ (מקור 200 מגה הרץ) תמונה: עכשיו אם אני מוסיף תזיכרון הזה ישר למחשב DDR 512Mb 400MHz AData /VT? אז מה יקרה לOC בדיוק ? כי אמור לדעתי להיות תיזמונים אחרים לזיכרונות של ה VT האלו...וזה בא גם עם 200 מגה הרץ רגיל ולי יש כרגע 230... אני ממש מבולבל ולא יודע מה לעשות אני מחכה לתשובה כי אני ממש רוצה ליקנות את זה מחר, תודה.

• 10 תגובות
    • 917 צפיות
  10. שלום, אני מתכנן לשדרג את המחשב המאוד מאוד ישן שלי, על הפרק: מעבד + לוח אם + 4GB זכרון. כרגע ההתלבטות היא בין האופציה הזולה AMD ATHLON QUAD 640 לבין INTEL I5 2500. אני מהנדס תוכנה ולכן רוב השימושים שלי הם קומפילציה, ZIP, עיבוד והמרה של פורמטי וידאו וצפייה התכני HD. האם ה AMD יספיק לצרכים האלו? אבקש המלצה ללוח אם עבור כל אחת הקונפיגורציות, כאשר חשובה התמיכה בצ'יפ הגרפי המובנה (מאחר ואני לא מתכוון לרכוש כרטיס מסך), USB3 וחריצי הרחבה לכרטיס או שניים נוספים. כמה שיותר זול יותר טוב. כמו כן, הבנתי מקריאה בפורום שאין ממש משמעות למהירות הזכרונות, אם כך איזה זכרון מומלץ? תודה.

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  11. Started by M-a-T-a-N,

GA-M59SLI-S4 ASUS P5W DH Deluxe רציתי לדעת מה ההבדל בניהם מה יותר טוב יתרונות וחסרונות האם לשניהם בSLI יש X8 מה יותר חזק יותר טוב איזה ביוס יותר טוב וכו'

• 9 תגובות
    • 917 צפיות
  12. Started by adiyanai,

לא יקרים מידי ואמינים תודה

• 17 תגובות
    • 917 צפיות
  13. Started by Southpark,

http://hardocp.com/news.html?news=MjU2OTYsLCxoZW50aHVzaWFzdCwsLDE= שימו לב שרשום שה SpiderMan 3 HD מרונדר כמעט בזמן אמת X: מעניין איזה פייט המעבדים החדשים יתנו מול ה-CORE2 של אינטל, אבל ללא ספק, אנחנו רק נרויח P:

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  14. Started by Adir88,

טוב אז לאחר הפסק חשמל ולאחר שהספק שלי הלך קניתי ספק חדש. עכשיו מתברר לי שגם הלוח אם שלי הלך. אני צריך לוח לא יקר שיתאים למפרט הנל עם אופציה לשדרוג בעתיד הלא רחוק. (כנראה אשרג בעוד כחצי שנה). אוברקלוק לא מעניין אותי. תודה מראש לעוזרים. E6300 GA-945P-US2U GEGORCE 5700 GT WD 250GB AUDIGO 2 ZS צורב דיודי עם חיבור ATA ישן. kingstorm 1024*2 667MHZ ENERMAX thomaock 405W COMPUCASE 6A19

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  15. Started by R0ck,

היום הרכבתי עגלה נוספת לבייתי, הכוללת את הפנטי 3.0 (Packing Date 16.1.04 Rev. D1). לאחר מס' נסיונות להביא אותה ב POST, בסופו של דבר הבחנתי בכך שהמעבד יושב "עקום" בסלוט... (אין לי מושג איך הפינים לא התעקמו, אבל סבבה), שיחקתי איתו קצת לצדדים עד שנכנס במלואו, החזרתי את הסינק והופ, יש פוסט! מחבר את ההארדיסק מהעמאד שלי ישירות ללוח, חלונות XP מתחיל לרוץ (בשלב הזה כבר מוכנים ל BSOD), אבל לא! הדגנרט פשוט עלה, זיהה את החומרה הדנדשה (חלקית) והתעלם מהישנה, כמובן שלאחר מכן הסרתי אותה מתפריט "הוספה/הסרת תוכניות", מיד רצתי להתקין את כל הדרייברים הנוגעים לרכיבי הלוח ווואלה... Works like a charm. קצת נתונים מהשטח (עם סינק סטוק) : לוח 22-25 מעלות. מעבד 25-29 מעלות Idle. 34 Full Load. 8) …

• 6 תגובות
    • 917 צפיות
  16. Started by CyberBot,

אין לי תקציב מוגדר אבל גם אני לא רוצה יותר מדי להיסחף נגיד בסביבות ה1000? לגיימינג אני מרחרח לבדיקת כדאיות

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  17. Started by moshe_91,

תגידו זכרונות של geil הם טובים ?.. זאת חברה טובה ?.. כי אני אישית לא מכיר את החברה הזו ... תגידו, אם יש לי כבר שתי זכרונות של 512 כל אחד עם הספק של 4-5-4-15 ואני מתכוון להוסיף עוד שתי כרטיסים של 512 כל אחד וההספק שלהם הוא 4-4-4-15 זה לא יגרום לבעיות ?.. איזה הספק מבין שני אלה תכתבתי הוא טוב יותר ?.. אהה ושכחתי להגיד ששתי הזכרונות הם של 667 מגה הרץ ... ?תודה מראש,?משה[br]פורסם בתאריך: 23.09.2007 בשעה 19:24:50 אני גולש באתר דרך הפלאפון (נדפק לי המחשב) ככה שאני מצטער שאני מגיב ופשוט לא עורך את ההודעה שלי כי אני לא יכול ... תסתלו במפרט המחשב שלי שמתחת לכינוי איזה לוח אם יש לי כדי שתוכלו לענות לי על השאלות ...

• 12 תגובות
    • 917 צפיות
  18. Started by t-macc,

עדיפות לגיגה בייט,ושיהיה מעולה לoc.תקציב 500 סקוט 775 התאמה לפנטיום d. תודה

• 14 תגובות
    • 917 צפיות
  19. Started by Shmulikovich,

זה לא בדיוק מפרט, אבל עדין זה מתאים פה לדעתי.... הראם במחשב הישן שלי נהרס, ובגלל שזה RDRAM החלטתי שהגיע הזמן לשדרג (מחשב ישן כמו החיים...) יש לי כל מה שאני צריך במחשב שלי, הדברים היחידים שאני מחליף זה את המעבד, הזכרון והכרטיס מסך (בנוסף למארז חדש) אז.. אני מתלבט בין מערכת מבוססת AMD64 3000+ לבין מערכת עם P4 2.8C המחיר של של מערכת עם מעבד של אינטל יותר זול בערך ב-500 שקל ולכן אני לא בטוח. המחשב ישמש למשחקים אבל גם לדברים אחרים. אני יודע שכמו שקונים אותם, הAMD נותן ביצועים יותר טובים, אבל אני מתכוון לעשות אובקלוקינג והA64 מאוד מוגבל בקטע הזה, לפחות עכשיו. הייתי מת לחכות כמה חודשים לסוקטים הבאים של שתי החברות, אבל זה כבר לא אפשרות. לחכות כמה שבועות בשביל לוח אם מבוסס NF3 25…

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  20. Started by fshay31,

למחשב שלי נשרף הלוח אם השאלה היא כזאת האם ניתן למצוא לוח אם תואם (מציין כי המחשב בן כמעט 3.5 שנים ) מעבד :INTEL CORE I5-4460 3.2Ghz RAM:KVR KINGSTON 4GB DDR3 1600MHz שני יח' לגבי מארז וכו נראה לי פחות רלוונטי אבל יש צורך אציין בתגובות תודה לעוזרים 😉

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  21. Started by Daglas,

שלום, קיבלתי את המחשב החדש שלי לםני ארבעה ימים, ומיד כאשר קיבלתי אותו, גיליתי דרך ה driver של nvidia שכרטיס המסך עוד בתדר של 2X במקום ב 16X. לפי ידיעות קודמות שלי, חשבתי מיד שהכרטיס הורכב על הסלוט הלא נכון, אולם בדקתי עוד כל מיני אופציות.. לבסוף החלטתי להעביר את הכרטיס מהחריץ שלו לחריץ השני והבעיות הסתדרו והכרטיס עובד על 16X. אך לא הכל ורוד, כבר בזמן ההחלפה עצמה, ראיתי שיהיה מרווח של 1-2 ס"מ בין כרטיס המסך ל BigTyphoon וחשבתי שזה עלול להעלות הן את הטמפ' של כרטיס המסך, והן את טמפרטורת המעבד. חששותי התממשו ואכן טמפ' כרטיס המסך זינקה ב 5-7 מעלות לערך. לא מתאים לי... עכשיו לשאלתי, האם ניתן לעשות switch בין המהירויות של החריצים, או שמה זו בעיה של תמיכה חומרתית? (אני לא סגור על…

• 11 תגובות
    • 917 צפיות
  22. שלום אני לא ממש מבין בזה אבל יש לי כרגע 256 ראם זיכרון פנימי שבתוכנה Cpu-z כתוב שזה SDRAM ואני לא שמעתי על זה אז אני לא בטוח שזה באמת ככה אני מצאתי באתר ksp זיכרון פנימי 512 של קינגסטון ב-580 שקל שהסוג שלו זה DDR400 ואני לא יודע אם זה יעבוד ביחד או לא או מה כדאי לי לקנות אני רוצה לאחד את שני הזיכרון ככה שיהיה לי 768 זיכרון פנימי אז תעזרו לי בבקשה תודה

• 20 תגובות
    • 917 צפיות
  23. Started by stingeR-,

האם זה מסוכן ? הצעות ? זה היה אחרי יום שלם של עבודה על המחשב ומשחקים.... 64 מעלות.. לרוב הוא על -50-60

• 11 תגובות
    • 917 צפיות
  24. האם שווה ללכת על ה DDR3 1333MHZ 2GB או DDR2 1066 MHZ 2/4GB? ובהתאם לזה איזה לוח אם כדאי לקחת בתקציב בסביבות ה-400, 500 ש"ח?

• 14 תגובות
    • 917 צפיות
  25. הבנתי שב 22 לחודש אמורה להיות הורדה של מחירי מעבדים. מישהוא יכול לפרט על איזה מעבדים מדובר ? והאם אמורות להיות עוד הורדת מחירים צפויה מתישהוא? בעיקרון אני מתכנן לקנות AMD X2 .

• 7 תגובות
    • 917 צפיות

דיונים חדשים בפורומים