עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=520964.30 בעקבות הדיון הנ"ל הזמנתי אתמול מחשב מלוג'יק פיסי. לאחר מכן התקשרו אלי מהחנות ואמרו לי שלוח האם של Asrock שהמלצתם לי עליו אזל מהמלאי אצל היבואן ושהיבואן לא מתכוון לייבא יותר את הדגם הרגיל אלא רק את דגם ה-Extreme. הציעו לי שני דגמים של Gigabyte במקום: Gigabyte GA-Z68A-D3H ו-Gigabyte GA-P67X-UD3. כעקרון נראה לי שה-Z68 עדיף וגם המלצתם לי עליו אבל יש משהו שקורץ לי ב-P67 וזה שיש לו יותר פורטים של SATA ו-USB 2.0. אולי זה נראה כיתרון זניח אבל יש לי הרבה התקני USB (בלוח במחשב הנוכחי שלי יש לי 8 חיבורים מאחור, כולם בשימוש ובנוסף יש לי רכזת עם התקנים נוספים) וגם הרבה התקני SATA (3 דיסקים קשיחים, כונן SSD וצורב ואני גם מעוניינת …

• 4 תגובות
    • 956 צפיות
  2. Started by Gadgets4all,

שלום, ברשותי מחשב עם זכרון 8gb. אני מתכנן שדרוג בקרוב (חודש הבא) של מערך הכרטיסים שלי ל- r9 290, ובנוסף מעבד i7 3770k. האם שדרוג הזכרון ל- 2*8 יתרום במשהו? עיקר השימוש שלי הוא bf4. תודה

• 4 תגובות
    • 956 צפיות
  3. שלום כולם היום סוף סוף לקחתי תחלקים הכמעט אחרונים שלי למחשב שלי מסך,מעבד וזיכרון (דרך אגב זה מ ksp) קיצר באתי וקיבלתי תמעבד a64+3200 בקופסא הפלסטיק הזותי של אינטל וגם לא קיבלתי תמאוור של amd קיבלתי מאוור כזה עם גוף קרור בתוך קוספא טובה זה נראה האם דפקו אותי ? שקיבלתי לא תגוף קרור המקורי של amd ??? כי הגוף קרור של amd יש לו פאד תרמי וגוף קרור הזה צריך משחה טרמית האם יש הבדל? וגם כן קראתי את הברקוד על המעבד והתבבר לי שהמעבד שלי הוא קלואמר ולא ניוקסטל האם יש הבדל גדול בינהם ושאני יריגש ביצועים כי לפי מה שהבנתי לניקסטל יש512 קאש ו 3.4 תדר בגלל שזה 2.2 ב9 צינורות עיבוד ולקלאורמ יש מגה קאש ו3.2 תדר האם זה נכון האם יש הבדל גדול תודה לתשובות! חג שמח!

• 14 תגובות
    • 956 צפיות
  4. Started by Tov_Tov,

טוב אז ככה לפני שאני קונה את המחשב שלי יש לי מספר שאלות אחרונות בבקשה מי שמבין שיגיב. אז זה המחשב שלי: והשאלות שלי הם: האם הלוח אם EPOX 8HDA5J S-754 sata, gbl הוא לוח אם טוב אשר מתאים למפרט הזה ? ואם אפשר מי שמגיב להמליץ על משהו אחר אבל גם להגיד למה ? (מאוד חשוב לי לדעת אני מתחרפן אני לא ידוע איזה לוח אם לקחת כי אני לא מבין בגרוש בעניין של הלוחות אם אין לי מושג מה כל דבר אומר ואני ישמח עם תסבירו) ואני רוצה גם לוח אם שיהיה בסביבות ה 600 שקל לא יותר . נ.ב הלוח אם צריך לכלול כרטיס קול מובנה. ובקשר לכרטיס מסך ! האם כדאי לקחת אותו MSI RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB או לקחת את ASUS 128MB DVI PCI-E X600-XT למרות שהוא עוד 200 שקל ? ועם כן למה ? והאם המאורר הזה באמת …

• 14 תגובות
    • 956 צפיות
  5. איזה מעבד פנטיום ניתן להשוות ל celeron d 2.26 256KB ליבת פרסקוט בביצועים?

• 13 תגובות
    • 956 צפיות
  6. Started by nir1471,

אהלן, אני מתכנן לקנות מחשב מבוסס AMD, עכשיו ראיתי באתר של ASUS בלוחות אם שהם FM2, שהם לא תומכים בווינדוס 7, האם הדבר נכון? להלן הקישור: http://www.asus.com/Static_WebPage/OS_Compatibi בברכת חג שמח, ניר

• 6 תגובות
    • 956 צפיות
  7. בכללי, לא צריך להתייחס למחיר, השאלה מה עדיף מביניהם, לABIT יש קרוספייר ולP35C יש DDR3, האם יש גם הבדל בביצועים? בתודה, אור כהן.

• 10 תגובות
    • 956 צפיות
  8. Started by atiasdudi,

מחר אני הולך להזמין את המחשב ואני לא מצליח לבחור לוח המפרט הוא Phenom II X3 720BE OCZ Vendetta 2 G.Skill 4GB 1000 PI Seagate 750GB 7200.12 Sapphire 4850 Seasonic S12II-500W מתוכנן OC (לא יותר מדי רציני, 3.4-3.6 יספק אותי) ופתיחה של הליבה הרביעית (אם יתאפשר) לא מעוניין ב Crossfire או RAID ה 770 יספיק לי או שעדיף להשקיע עוד 180 ש"ח ל 790x-ud3 או 230 ש"ח ל 790x-ud4? ה 770 הוא ה Rev2.0 בעל SB710 ככה שפתיחת ליבות הוא מסוגל מה ה 790 עם SB750 יתן לי שאין ב 770 עם SB710 (חוץ מקרוספייר שכמו שאמרתי אין צורך)? מה ההבדל בין ה 790x-ud3 ל ud4? ההבדל הויזואלי היחידי שאני רואה זה הצינור קירור שיש לו ב Northbridge מחר קונה אז דחוף לי, תודה!

• 5 תגובות
    • 956 צפיות
  9. לקחנו לסיבוב את אמצע השוק הרותח של GIGABYTE - ערכת שבבים חדשה ודור נוסף מנסה את מזלו מול מגוון רחב של משתמשיםלכתבה

10. המעבד יכול להקנות בחו"ל בשני האתרים האלו http://www.newegg.com/Store/BrandSubCategory.aspx?Brand=1157&SubCategory=343&name=CPUs-Processors http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&N=2+50001157+40000343+1051707842+1050727216&name=Core+2+Quad והלוח חייב להקנות בארץ המחשב יעבוד בעיקר עם סרטי HD. אם זה פיצול, ניגון ועריכה. אבל בגדול הנושא הוא ניגון 1080P ללא בעיות. יש לומר שאני מצמיד לו HD2400 של ATI. מה שמוריד מהעומס. אבל אני לא רוצה לקנות מחשב חדש ולהתאכזב שהוא מקרטע ב1080P. זה העיקר. אני גם לא רוצה שב90% מאמץ הוא יריץ תכנים כמו 1080P, אלא יתאמץ כמה שפחות. אני יודע שזאת בקשה קצת מוגזמת. אבל אני מאמין שקיים מעבד כזה, במיוחד בטווח מחירים הזה …

• 14 תגובות
    • 956 צפיות
  11. גם אצל amd וגם אצל אינטל

• 11 תגובות
    • 956 צפיות
  12. Started by ^DaRk-MiNd^,

אהלן, יש לי בבית 3 מחשבים עם מפרט עיקרי כזה (אחד עם לוח שונה אבל ניחא) Intel E5300 2.6GHz 800MHz dual core64 Asus P5KPL-CM G31 Transcend 2GB DDR2 800MHZ המחשבים משמשים את הורי ואחיי בעיקר לגלישה(פייסבוק, יוטיובו וכו')\אופיס ולא הרבה מעבר.כרגע אחד מהם מריץ ווינדוס 7 והשאר XP. כחלק מתוכנית לשדרג את ה2 האחרים גם ל7, חשבתי אולי להוסיף לכל אחד מהם עוד 2 ג'יגה של זכרון ולהשלים ל 4GB DDR2 800MHZ. האם כדאי? המחיר לא נראה נורא מדי, אך השאלה אם הם יחושו בהבדל בשימוש סטנדרטי שלהם, או שהמערכת הזאת יחסית ממצה את כוחה ועדיף לי לשמור את הקשב והכסף לשדרוג הכולל הבא שיצטרך? (כנראה כשאחד מהם יתקלקל) תודה

13. אני ראיתי ששניהם עם יציאה אופטית או שאני טועה בכל מקרה אני זקוק ליציאה אופטית ואם שניהם כן מה ההבדל בניהם מבחינת ביצועים חידושים וכו למפרט הבא-- 1482 שח מעבד Intel Core i7-860 Box BX80605I7860 463 שח זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws F3-10666CL9D-4GBRL 465 שח כרטיס מסך HD4830 SAPPHIRE 512MB מסך 32 אינצ HD READY טושיבה ספק אנמרקס 400W אני זקוק ללוח אם עם יציאה אופטית האם יש יותר זולים מאסוס וטובים -

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  14. Started by mr_gray,

בוקר טוב, אני רוצה לשדרג כמה מחשבים. כיוון שברובם מותקן DDR 2 512 במהירות של לכל היותר 533 HZ חשבתי ששדרוג הזיכרון יכול לפתור את בעיות המהירות של המחשבים. חשוב לציין שמדובר על מחשבים משרדיים. הזיכרון שניבחר הוא DDR2 1024*2 KIT 800HZ, אבל לצערי בחברות אני לא ממש מתמצא. חשבתי על OCZ אבל הייתי רוצה לקבל עוד הצעות - שמות של חברות טובות ואמינות בתחום הזיכרונות. כמו כן מה אתם חושבים על kingstone ? כמו כן עד כמה צלעות הקירור מועילות ? האם באמת הן משפרות ביצועים של הזיכרון או שזה יותר גימיק מכירות ? התקציב עומד על כ250 שח' לKIT בודד אבל זה יחסית גמיש. אשמח לקבל הצעות וטיפים בנושא. בתודה מראש Mr Gray

• 8 תגובות
    • 956 צפיות
  15. כאמור אני טס לארה''ב , ואני מתכנן ככל הנראה להחליף מעבד (ולוח אם וזכרונות.. מבחינת ספק כח / הארד דיסק / כרטיס מסך / מארז / רמקולים אני מסודר.. הכל חדש) וכשבדקתי את המעבדי QUAD של AMD לעומת INTEL , הם נמוכים משמעותית , האם הם גם חלשים משמעותי? חשבתי ללכת על ה Q9300 של INTERL... יש ל AMD מעבד שנותן לו פייט ? תודה רבה :}

• 8 תגובות
    • 955 צפיות
  16. Started by exodia,

??

• 11 תגובות
    • 955 צפיות
  17. Started by nimrodim,

בבעלותי שתי הרדיסקים SATA, לוח IS7 עם חיבור SATAX2 עם RAID וכרטיס PCI של PROMISE שגם תומך בSATA ו RAID. אני עוסק הרבה בקבצים גדולים של 4 גיגה ויותר. כרגע הדיסקים מחוברים דרך כרטיס ה PCI)PROMISE). מצאתי שקריאה של קובץ בגודל הזה וכתיבה שלו במביל לדיסק אחר SATA או IDE (תוך כדי עיבוד הקובץ) מאיטה מאוד את פעילות המחשב ללא קשר לPRIORITY של פעילות העיבוד. - ןלכן כנראה נובעת מעצם הכתיבה וקריאה של הקבצים הגדולים. א. שאלתי - מאחר ואני צריך קריאה של קובץ גדול תוך כדי עיבוד וכתיבה במקביל לדיסק אחר, מה תהיה התצורה העדיפה לחיבור ההרדיסקים ללוח האם? האפשרויות: 1. חיבור דיסק רגיל לIDE ו 2 דיסקים SATA ישירות ללוח האם? 2. חיבור דיסק רגיל לIDE ו 2 דיסקים SATA לכרטיס PROMIS…

• 6 תגובות
    • 955 צפיות
  18. Started by Svensk.il,

האם לוח ASUS P4P800SE תומך ב-48 ביט LBA?

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  19. Started by tamir245,

שלום רב. ברשותי מחשב בן 5 שנים,די מרוצה שהחזיק יפה עד עכשיו,מבחינת שימושי המחשב מדובר על שימושי מדיה,סרטים,טלויזיה,הורדות,וצריבות.לאחרונה המחשב כבר ממש "חנוק" וכל חלון שנפתח בנוסף די תוקע את המחשב. אני מתכנן טיפול יסודי למחשב,וכרגע מבחינת התקציב מה שאפשרי זה קניית זכרון נוסף של 1GB. מפרט המחשב כדלקמן:P4-HT-2.8GHZ Intel Rock Lake D865 זכרון - 2X256 של יונדאי בדואל צ'אנל בתזמון של 3-3-3-8 ממה שראיתי על הלוח אם,ניתן להרחיב זכרון עד ל4GB ויש 4 תושבות שכרגע 2 מהם תפוסות ע"י זכרון קיים. אני מעוניין להשאיר את הזוג של ה256 ולהוסיף כרגע עוד 1 ג'יגה זכרון,שבעתיד(ברגע שיהיה תקציב) יצטרף אליו עוד 1 ג'יגה. השאלה שלי האם כדאי להוסיף את הקיט של OCZ GOLD,מבחינת ביצועים מדובר על תזמון נמו…

• 7 תגובות
    • 955 צפיות
  20. Started by tkhvbcht,

איך הלוח אם הזה? הוא נחשב טוב? אני לא רוצה משהו מדהים...ובחרתי אותו בגלל שיש לו חיבור agp לכרטיס מסך הישן שלי וגם מקום למעבדים החדשים! אז מה אתם אומרים? הוא יעשה לי בעיות? ועוד שאלה הוא תומך בדיסק קשיח בחיבור ide או sata 2? תודה הלוח: http://www.asrock.com/product/775Dual-VSTA.htm

• 12 תגובות
    • 955 צפיות
  21. Started by avi2014,

מה זה והאם זה נותן שיפור במשחקים/oc?

• 9 תגובות
    • 955 צפיות
  22. Started by david86,

מי יותר חזק פחות מתחמם יותר טוב למשחקים גרפיקה (לא מדובר בכסף) הוא יותר טוב מיבחינת ביצועים

• 13 תגובות
    • 955 צפיות
  23. תסבירו לי את הדבר הבא (מדובר בשתי הצעות מאותה חנות): G.SKILL F2-6400CL5D-4GBPQ DDR2 4GB (2GBx2) 800MHZ CL5 מחיר: 1369 KINGSTON DDR2 667MHZ CL5 4GB (2GBX2) DUAL CHANNEL KIT PACK (KIT) מחיר:1990 GSKILL חברה יותר טובה מ-KINGTON. אז איך כרטיס יותר מהיר שלה עולה 600 שקל פחות??

• 9 תגובות
    • 955 צפיות
  24. Started by Nitro Viper,

איזה ליבה יותר מומלצת? (לא ל-OC)

• 6 תגובות
    • 955 צפיות
  25. Started by esaly,

היי חבר'ה! יש לי שאלה : יש לי איזה מערכת שכרגע יש לה זוג דימים של 512 כל אחד במהירות 533 ואני רוצה להוסיף לה שני דימים של ג'יגה כלל אחד במהירות 667... האם זה ניתן? הזיכרונות שאני רוצה להוסיף הם של קינגסטון האם עדיף כבר להוציא את הזיכרונות הישנים ולעבוד עם ה2GB החדשים של ה667? מדובר על מערכת שעובדת הרבה בפוטושופ אז מה עדיף מהבחינה הזו: מהירות או כמות? המון תודה לעוזרים...

• 14 תגובות
    • 955 צפיות

דיונים חדשים בפורומים