מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
שלום, התקנתי לוח אם חדש של אינטל DG45FC ומיד שסיימתי לחבר את הכל שמתי לב שהביוס נותן קריאה גבוהה חריגה של אחת הטמפרטורות על לוח האם: Processor Thermal Margin - 50C Motherboard Temperature - 45C ICH Temperature - 90C MCH Temperature - 45C וזה לחלוטין ב idle ולפני שאפילו חיברתי את הדיסקים. למיטב הבנתי ה ICH זה הגשר הדרומי (זה ללא ה heatsink). השבב מרגיש חם למגע אבל לא הרבה יותר חם מה heatsink של ה MCH. האם זה נורמלי או שזה מצביע על בעיה כלשהיא בלוח ? לנסות להחליף את הלוח? לחבר לו heatsink ליתר ביטחון? תודה - barduck
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום האתר The Inquirer כבר הזכיר בעבר את הורדת המחירים שאמורה להיות ב 13 לפברואר... אתמול האתר חיזק את השמועה... המחירים: OPTERON 265 1.8GHZ: מחיר לפני: 690$ מחיר מוזל: 316$ אחוז ההזלה: 54.2% OPTERON 270 2GHZ: מחיר לפני: 851$ מחיר מוזל: 455$ אחוז ההזלה: 46.5% OPTERON 275 2.2GHZ: מחיר לפני: 1051$ מחיר מוזל: 690$ אחוז ההזלה: 34.3% OPTERON 280 2.4GHZ: מחיר לפני: 1299$ מחיר מוזל: 851$ אחוז ההזלה: 34.5% ומעבד OPTERON חדש אמור להופיע... זהו ה OPTERON 285! 2.6GHZ והוא יעלה 1299$ הנחה ענקית לא? רק חבל שקשה להשיג אותם בארץ : :xyxthumbs:
-
- 9 תגובות
- 944 צפיות
-
-
רציתי שתמליצו לי על דגמים שונים של לוחות אם שתומכים בAGP במהירות של 8. ההמלצה לא בשבילי אלא בשביל חבר ורציתי להתייעץ איתכם לפני שאני מייעץ לו לבד. תודה לכולכם...
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
athlon 1200 athlon xp 2000 יש ממש הבדל ביצועים בין השניים? אפשר המחשה או דוגמא? כי יש לי אטלון 1200 אני לא יודע אם לזרוק לזבל או לשים אותו על לוח של אן פורס 2 של אזוס (אם אני זורק לזבל אני חוסך ועוד חודש יהיה לי אקס פי 200) תודה לעוזרים..
-
- 7 תגובות
- 944 צפיות
-
-
היי! יש לי כרטיס מסך AGP דיסק קשיח IDE 40 ג'יגה צורב,זיכרון DDR רגיל נראה לי 400 כך הוא נקרא. אני צריך שתציעו לי מעבד ולוח אם ב-550 פנטיום 4. תודה
-
- 5 תגובות
- 944 צפיות
-
-
לפני שבוע בערך פירסמתי פה הודעה שיש לי בעיה עם אי תאימות בין הלוח אם לדרייברים של הכרטיס מסך היום הציעו לי את הלוח +9NDA3 כפתרון וגם שינוי המעבד ל סוקט 939 מה אתם חושבים על הלוח הזה? האם הוא טוב למעט אוורקלוק?
-
- 13 תגובות
- 944 צפיות
-
-
החברה הטאיוואנית משיקה שלושה לוחות תחת המיתוג X299X - עם תאימות מיועדת לדור ה-Core-X הבא של אינטל שיגיע בחודש הבא לכתבה
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
- 1 follower
-
-
איזה לוח אם עדיף: EP35C-DS3R או ASUS P5B DELUXE? וגם, איזה קירור יתאים ללוח של אסוס? (לא כל קירור יתאים בגלל ה- heatsink של ה- NB). * למעבד E8400 תודה
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי מעבד amd 62 4440 dualcore עכשיו משום מה כל משחק שאני משחק אני חייב לסמן בalt+ctrl+del להשתמש במעבד אחד בלבד כי אם אני משאיר את זה על שתיים כל המשחקים רצים מהר מידי או לאט מידי.. אף משחק בנתיים לא עבד לי טוב על הדיואל קור בלי הטריק הזה של ביטול אחד המעבדים... יש לכם רעיון אולי אם יש דרך יותר טובה לתקן את זה? תודה
-
- 4 תגובות
- 943 צפיות
-
-
יש לי כרגע לוח אם שתומך בזכרונות DDR pc2100 והזכרונות שלי הם pc 2700. אם אני אקנה לוח אם שתומך בpc2700 כך שזה ינצל את כל המהירות של הזכרונות, יהיו לי הבדלי ביצועים גדולים יחסית? כי כרגע הביצועים לא כל כך טובים בכשציפיתי. יש לי כרטיס מסך Geforce 4 Ti 4600. תודה.
-
- 10 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אתמול אינטל דיווחה על השקה רשמית של הפלטפורמה היוקרתית לגיימרים שלהם - SCULLTRAIL. ההשקה כללה השקת לוח האם בעל שני סוקטים LGA771 התומכים במעבדים QX9775 ואת המעבדים עצמם. המעבדים בעלי 12 מגה זכרון מטמון כל אחד מהם ועובדים על תדר 3.2 גיגה-הרץ. מחיר של המעבד שכזה לפרטיה מעל 1000 יחידות הינו 1499 $. לוח האם יתמוך גם בCROSSFIRE וגם בSLI, בעל האפיק של עד 1600 מגה-הרץ, תומך בSATA II כ. רשת גיגה-ביט, עד 8 מגה SSR2 - 800. מחיר של הלוח ל1000 יחידות ינוע סביב 650$ התמונות של המפלצת : [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 943 צפיות
-
-
ספקית מוצרי מחשוב ארגוניים מגרמניה מספקת לנו אישור, לכאורה, לשלל שמועות אודות מוצרי העתיד שמסתובבות להן במרשתת לכתבה
-
- 2 תגובות
- 943 צפיות
- 1 follower
-
-
קצת קשה להסביר את מה שאני רוצה בכותרת אז אל תאשימו אותי... אז... מה המעבד בעצם עושה ומה הזיכרון בעצם עושה? הזיכרון לפי מה שהבנתי (וגם לפי איך שזה נשמע) זה כמה תוכנות יכולות לרוץ בו זמנית (אין לכם מה לתקן אותי אם זה לא נכון כי אני לי שמץ בזה ) אז תודה
-
- 2 תגובות
- 943 צפיות
-
-
רפרפו לכם על הרשימה... האם הבנתי נכון, שכל מעבד שנכלל ברשימה הזאת מתאים ללוח, או שאני מפספס משהו... http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=3024
-
- 2 תגובות
- 943 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ABIT IP35-E עם סטיק אחד של 2GB אני רוצה להוסיף עוד 4 גי'גה בשני סטיקים נוספים של 2(זהים לראשון) יכולה להיווצר איזושהיא בעיה?
-
- 4 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת i5 , וזוג זכרונות 4GB שעובדים בדואל צ'אנל, הזכרונות מנוצלים ב- 30% . אם אני אוסיף עוד זוג זכרונות כאלה בדיוק שיהיה 8GB , תהיה ירידה כלשהי בביצועים?! תודה
-
- 7 תגובות
- 943 צפיות
-
-
חברה שלום. מה ההבדל אם אני קונה שני מודולים של זכרונות KINGSTONE לדוגמה, כל אחד 512MB ושם אותם במחשב כערוץ כפול, לבין מצב בו אני קונה זכרונות KINGSTONE עם אותם נתונים אבל שבאים כ - DUAL CHANEL KIT
-
- 5 תגובות
- 943 צפיות
-
-
הנה יזמתי דיון בו כל אחד יכול לומר את דעתו / עמדתו / תקוותו ואכזבתו לגבי סדרת המעבדים החדשה שהוכרזה היום. כמובן נא לשמור על תרבות הדיון וכבוד הדדי. יאללה, SHOOT !!!
-
- 2 תגובות
- 943 צפיות
-
-
http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=181&aff=zap פשוט לא יכולתי להתאפק...עוד לא ראיתי כאלה גנבים.
-
- 7 תגובות
- 943 צפיות
-
-
בסביבות סמפטבר אני מתכוון לקנות מחשב חדש הייתי רוצה את המלצותיכם בקשר למעבד זיכרון ולוח אם המחשב החדש ישומש בישביל משחקים מוסיקה סרטים אין הגבלת מחיר ובנוסף הייתי רוצה לדעת מה אפשר לעשות עם המחשב ישן שלי שהוא פנטיום 2 266 וזיכרון 64 ושאר החלקים... אנא עזרו לי תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 943 צפיות
-
-
יש בשרותי מחשב עם 2X2GB ראם אני מעוניין להוסיף עוד זיכרון (ש לי בלוח אם 4 סלוטים) האם נדרש משהו פרט לזה שהחדשים יהיו באותו תדר של 1333? ה-CL משנה אם הוא אותו הדבר או לא? אם אני מוסיף עוד 2 כרטיסים, זה משנה אם הם גיעים כ-kit או לא? תודה
-
- 6 תגובות
- 943 צפיות
-
-
איפה זה רשום? או שצריך תוכנה שבודקת את זה?
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
קניתי לפני שנתיים AMD Athlon XP 1800, ועד שהלכו לי הקבלים בלוח האם - כתוצאה מאבק שלא ניקיתי במשך חודשים ארוכים - הייתי מאוד מרוצה. מאז הכנסתי לוח אם פשוט יותר והוספתי עוד מאוורר פשוט... וחיי אינם אותם חיים 8) אבל הרגשתי בחסרונות כבר בהתחלה. המאווררים עשו המון רעש מהיום הראשון, והמחשב חימם מאוד את כל החדר - ועדיין מאוד מחמם. עכשיו גיסי קונה מחשב ושאל אותי איך AMD מבחינת עלות ותועלת. על פניו, כפי שמציינים םה כמעט כל החברים - AMD משתלם מאוד. השאלה הראשונה היא, האם המעבדים החדשים שלהם עדיין מחממים כל כך ועדיין מצריכים מערכת אוורור חזקה יותר. היה לי מחשב פנטיום של NEC לפני כמה שנים ואני מכיר עוד מחשבים רבים אחרים שמחממים פחות ובאופן טבעי גם עושים פחות רעש. השאלה השנייה היא ,א…
-
- 11 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שווה לי להוסיף 256 מ"ב SDRAM למפרט שלי ? , האם זה יעזור ?
-
- 5 תגובות
- 943 צפיות
-
-
סטטוס: התקנת מחשב חדש חדש הבעייה: כיצד להגדיר נכון את מהירות המעבד מעבד: AMD ATHLON XP 2500 לוח: Gigabyte GA-7N400 Pro2 nForce2 Ultra400 הזכרונות הם: Mushkin 512MB PC3200 Blue כרגע מופיע על הביוס (בעליה) 1.1GHz ואני מבין שצריך להופיע 1.83GHz נכון לעכשיו הסוויצים ( CLK_SW ו CLK_RAIRO) על הלוח מצויים במצב "אוטו" שזו ברירת המחדל כמו כן מה מומלץ להיות ה FSB המיטבי. אין צורך ב OC
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
-