עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by eyal4,

איזה מעבדים מתאימים ללוח-אם הזה Intel Willow Springs 2 WL810E ????

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  2. Started by rafi1212,

שלום . לפני כמה חודשים עשו לי OC למעבד והעלו לי את התדר מ 3.0 ל 4.0 והכל עבד מעולה .. לפני כמה ימים נדהמתי לראות שהתדר ירד ל 3.0 בחזרה , ואין לי מושג איך זה קרה . השאלה שלי אם יש אפשרות להחזיר את התדר ל 4.0 בלי לעשות O.C מחדש ?

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  3. Started by AlcaTeL,

שאלתי היא מה זה " CL " ומה ההבדל בין שתי הזכרונות שהצגתי בכותרת לפי מה שקראיתי ברחבי האינטרנט הרבה אנשים ממליצים על KINGSTON .. אז החלטתי שאני הולך עליה אבל מהו הנתוןן0" CL " ועד כמה הוא חשוב לי ?

• 7 תגובות
    • 886 צפיות
  4. Started by Mind2,

יש לי לוח DFI lanparty 250GB nforce 3 עם Sempron 3100+ Twinmos Speed Premium PC3500 אני רואה בבנצ'מרקים שאנשים מגיעים ל 8000 מגה בשניה עם SANDRA ושאני מריץ את הבדיקה אני לא עובר את ה 3500 אפילו שהתזמונים שלי הם 2-2-2-6 ועוד משהו קטן במסך הפתיחה של המחשב רשום את התזמונים ובסוגריים רשום 1T ולא מצאתי בהגדרות מקום לשנות את זה ל 2T

• 14 תגובות
    • 886 צפיות
  5. http://firingsquad.com/hardware/fear_cpu_performance/page4.asp מסתבר שלא כל המשחקים פועלים פחות פחות טוב ממעבדים רגילים על מעבדים כפולי ליבה. מסתבר שבמנוע החדש של MONOLITH, העיקר הוא כרטיס המסך וכמעט כל המעבדים מציגים תוצאות זהות, בלי קשר לסוג (למרות ש AMD קצת יותר טובים)...

• 10 תגובות
    • 886 צפיות
  6. Started by Dragongk,

כרגע יש לי משהו מסריח איזה CMI8738 משהו ישן לאללה... מחיר מלא בחנות של הכרטיס קול זה בערך40-50 ש"ח עד כמה הכרטיס קול על הDFI יביא שיפור ? אף פעם לא שמעתי על karajan...

• 11 תגובות
    • 886 צפיות
  7. זה עוד יותר מגניב כשרואים לבד [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  8. הדלפות טריות חושפות חלק מתוכניות יצרנית השבבים לשנתיים הקרובות לכתבה

9. אחרי שקיבלנו את דגם ה-Envy x2 ההיברידי בתור אחד מדגמי החלונות הראשונים עם שבב Snapdragon 835 - מגיעה גם גירסת ה-Core שמאפשרת לבצע השוואת נתונים ויכולות לכתבה

10. Started by nec_000,

אז אחרי שטרם נרגענו מכל ההשוואות והסקירות ברשת, ואחרי שחשבנו בתחילה, כי ההשוואה הנכונה היא המשושה ליבות החדש של אינטל (הלא נעול K) אל מול המשושה ליבות של AMD, עתה כבר די ברור, כי במחיר לצרכן של סביבות 300$ למעבד 10600K (ללא מאוורר בקיט שיש לקנותו בנוסף) אל מול מעבד ryzen 3700x במחיר לצרכן של 270$ (כולל מאוור של AMD כלול בקיט) , כי זו היא התחרות הנכונה. AMD מציבה מעבד 8 ליבות לא נעול עם HT, במחיר מקביל פלוס מינוס (בעצם אפילו זול יותר) מזה שבו אינטל מציעה 6 ליבות לא נעול עם HT . ולכן זו התחרות הנכונה. בהצלחה:

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  11. מה המצב אנשים ?! תראו אני צריך מעבד ולוח אם חדש ... המעבד והלוח אם שאני צריך מספיק שיהיו ממוצעים (שיחזיק את הכרטיס מסך Radeon X1950Pro 256MB AGP) ... אני לא יכול לעבור את ה - 1000 שקל מקסימום 1200 * שהלוח אם יתמוך ב - AGP 8x ושיהיה 4 סלוטים שאני אוכל להכניס לשם 4 זכרונות של 2 מהם של DDR 400 אהה ושהארד דיסק שלי (חיבור IDE) והספק שלי (ENERMAX EG365AX-VE 350 Watt) יעבוד עם המעבד והלוח אם תקחו את השמות של המעבד ושל הלוח אם מהחנות הזאת (pandas.co.il) תודה מראש, משה

• 6 תגובות
    • 885 צפיות
  12. Started by Amitai,

ראיתי שאתם פה משבחים אותם מאד ועוד איזה חברה שאני לא זוכר את שמה. מה מייחד אותם נגיד מזכרונות של Kingstone?

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  13. Started by תמיר.......,

בסביבות סמפטבר אני מתכוון לקנות מחשב חדש הייתי רוצה את המלצותיכם בקשר למעבד זיכרון ולוח אם המחשב החדש ישומש בישביל משחקים מוסיקה סרטים אין הגבלת מחיר ובנוסף הייתי רוצה לדעת מה אפשר לעשות עם המחשב ישן שלי שהוא פנטיום 2 266 וזיכרון 64 ושאר החלקים... אנא עזרו לי תודה רבה

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  14. Started by OR007,

אני מתלבט בין 3 הלוחות האלה, מישהו יכול להגיד לי מה יותר כדאי ולמה ? 1. ASUS A7N8X DELUX NFORCE 2 2. CHAINTECH 7VJL-DELUXE - זקוק ליותר דעות עליו... 3.GA-7AVXP כרגע אני יותר נוטה לכיוון האסוס אבל השאלה שלי אם מבחינה כספית הוא שווה את ההשקעה (אני יודע שיש לו ייתרון של הצ'יפסט) אבל האם זה באמת שווה את העוד 300 שקל האלה שהוא עולה ?...ואם כן אם איזה פיצ'רים הוא מגיע ? בהנחה שאני לא אלך על האסוס איזה מהלוחות הראשון והשני יותר טובים ? הלוח של צ'יינטק נראה די טוב אבל לא שמעתי עליו שום דבר עד היום...על הג'יגה שמעתי הרבה דברים טובים. בכל אופן תעזרו אתם להכריע...

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  15. רציתי לשאול אם מעבד שמיוצר ב-0.13Micron קטן יותר ממעבד שמיוצר ב-0.18Micron? אז מעבד AXP 1700 שמיוצר ב-0.13Micron (לא 2700, 1700), שווה בגודל למעבד Pentium 4 Northwood? אז לדוגמא מעבד של פלאפון שאמור להיות קטן מאוד מאוד, מיוצר ב-0.03? (הערכה), או שהוא מיוצר בשיטת ייצור שונה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  16. Started by rosesr,

כי כתוב בחדשות שהוא משתמש בNFORCE2 אז זה אומר שהם אותו סוקט?

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  17. Started by tg,

שאלתי אבל לא קיבלתי תשובה ,אז אשאל שוב. בלוח של ABIT IS-7 האם הביוס אמור לזהות מעבד עם HT כ פעמים מהירות המעבד (למשל שני מעבדים של 2400) או שאמור לזהות מעבד 2.4 כ 2 מעבדים של 1200 אשמח אם משהו יגיד לי , איך זה אצלו ??? :

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  18. http://ksp.co.il/main.php?uin=4321 http://ksp.co.il/main.php?uin=4320 יש עוד מישהו בארץ שמוכר את זה ? עריכה : לא מצאתי שם שום תמיכה בDDR3 : Memory 1. Supports DDR2 1066*/800/667/533 memory 2. Dual Channel architecture supports up to 8GB by 4 DIMM slots אה, הנה, מצאתי גם אחד בSKY-PC : http://www.skypc.co.il/pl_product~39214~10~0.htm

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  19. Started by Y/O1977,

היי! האם ניתן להסיר משחה טרמית מעל המעבד ומעל הגוף קירור בעזרת סקרייפר (סכין גילוף) או שקיים חשש לפגיעה במעבד? תודה!

• 11 תגובות
    • 885 צפיות
  20. Started by King Kong,

הורדתי את התוכנה לבדיקת ביצועים של המעבד ... יש 16K = יצא לי 00.291S יש 32K = יצא לי 00.681S יש 1M = יצא לי 46.066S איך התוצאה ? אתלון 3500 64 AM2 אני אריץ אותה על הפרסקוט החביב נראה מה נקבל

• 9 תגובות
    • 885 צפיות
  21. Started by exodia,

??

• 11 תגובות
    • 885 צפיות
  22. Started by tamir2,

שלום לכולם!!!!!! טוב ככה..חבר שלי רוצה להחליף את הלוח אם שלו והמעבד.. הוא רוצה מעבד AMD 64bit ולוח אם לבחירתכם...רק שהכרטיס מסך הוא בתושבת AGP ולכן הלוח צריך לתמוך בזה...(קצת מעפן..) תנו לי רק את המחיר של כל מוצר וחנות בבקשה.. תודה רבה לכל העוזרים!!

• 18 תגובות
    • 885 צפיות
  23. יש לי כרגע P4A 2.66GHZ ולוח אם מסריח של ECS PV4XAD, עם זוג זכרונות אחד של קינגסטון ואחד בלי שם כל אחד מהם 256 במהירות 266MHZ.... כדאי לי לקנות את הלוח הבא + שני סטיקים של 512 מגה כל אחד של ADATA במהירות 400 מגה הרץ . הלוח: http://www2.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=VT7&fMTYPE=Socket%20478 אני יכול להשאיר את הקיים ולהוסיף עליו עוד 512 מגה של ADATA ואז יהיה 256+256+512 מה אתם ממליצים ? ואם יש לוח עדיף במחיר דומה אז אשמח לשמוע נ.ב: יש הבדל משמעותי בין 400MHZ DDR ל 266MHZ ? תודה ! ! !

• 14 תגובות
    • 885 צפיות
  24. Started by BIGWOLF,

חברה שלום. מה ההבדל אם אני קונה שני מודולים של זכרונות KINGSTONE לדוגמה, כל אחד 512MB ושם אותם במחשב כערוץ כפול, לבין מצב בו אני קונה זכרונות KINGSTONE עם אותם נתונים אבל שבאים כ - DUAL CHANEL KIT

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  25. שלום לכולם, לאחרונה החלטתי בשדרוג למערכת שברשותי ורכשתי מעבד אינטל Q9550 חדש. חשוב לציין שכבר עכשיו (לפני השדרוג) אני עובד עם OC די רציני (E2140 1.6 @ 3.2 Ghz) על קירור מים וגם במעבד החדש אני שואף ל OC כמה שיותר גבוה. כרגע אני עובד עם זכרונות OCZ DDR2 2X1GB 800MHz EL Platinum XTC 4-4-4-15. אני מעוניין לשדרג ל 4GB. ועכשיו השאלות: האם עדיף לי לקנות סט חדש של 2X2GB או שאני יכול באותה מידה פשוט להוסיף סטיק אחד של 2GB למערכת הקיימת? או אולי עוד שניים של 1GB? וגם לגבי הזכרונות עצמם? איזה תדר כדאי לי לקנות? כמה CL? אני מודע לזה שאם אני מוסיף לזכרונות הקיימים עוד מודולים אז תמיד אני אעבוד במהירות הנמוכה ביותר. הערת אגב: בתקופתו, כשביצעתי את ה-OC בפעם הראשונה, כמה חברה פה בפורום א…

• 3 תגובות
    • 885 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.