מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,820 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבט בין שתי הלוחות האלו: P35 DS3 Abit IP35-E המפרט הוא כזה: Q6600 G0 Cruical Ballistix אני מתכנן אוברקלוק בינוני (עד 3.5 ג'יגה ככה) ומחפש לוח שיעשה את העבודה, ביחד עם פ'יצרים וביצועים.. אשמח לקבל הצעות אחרות, אולי מחברת ASUS חשוב מאוד : הלוח צריך לתמוך בקירור גדול למעבד, כיוון שיש לי TT Ultra-120 תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
על איזה מחשב עדיף ללכת, מבוסס אינטל או AMD??? אני יותר מכיוון של אינטל בגלל האיכות והאמינות ובגלל שאני רוצה להיות בטוח שאני קונה את ההכי טוב... מה אתם חושבים?
-
- 8 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה חיפשתי באתר לוח אם טוב, אבל אני לא יודע איזה לוח אם לבחור. אני מחפש לוח אם משהו כזה. פרטים: 1. לוח אם שיש בו תמיכה למעבדים משולבים לעתיד, שנקראים AMD - ATHLON 64 Bit X2 או בעתיד אם אני רוצה להחליף מעבד AMD - Opteron 64 כפולי ליבה או מעבד AMD - Athlon 64 FX חד ליבה. 2. לוח אם תומך רק DDR2 3. כרטיס מסך PCI EXPRESS, איזה כרטיס טוב גרפיקה למשחקים לילדים?, היעקר שיהיה טוב ואיכותי. 4. כרטיס רשת O/B 5. כרטיס קול O/B יש בו כמה יציאות 6 או 7 משהו כזה, ושיהיה גם רמקול מיוחד סוואפ-פאוור(איך מבטאים). 6. חיבורים לדיסק קשיח IDE + SATA. 7. איזה סוג חברה לקחת זיכרון קינטון או זיכרונות זולים? המומחים מה אתם ממליצים לי לקחת לוח אם? בתודה מראש מייקל חג שמח, גמר חתימה לכל …
-
- 31 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב.. רציתי לעשות OC למחשב שלי הבעיה שלי שאין לי מושג מה אני הולך לעשות ואיך.. אני צריך עזרה על כל דבר שקשור מה זה ביוס ובאס והיכן הם נימצאים. פתיחת מכפלה. היכן מעלים מתח. מה זה FSB ואיך משנים אותו מה זה PCU וג'אמפריים ואיך כל אחד קשור לשני. כמו שאתם רואים אני לא יודע יותר מדי.. אבל כל מידע שתיתנו לי ממש יוכל לעזור לי ובבקשה כמה שיותר בפירוט..
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
אהלן. אני לא בטוח לגבי משהו אז אני רוצה לוודא כי אני במהלך קנייה של מחשב... נאמר לי שרק אם מותקן לי ווינדוס בגרסא של 64 ביט, הוא ינצל את כל ה-4 ליבות של המעבד (שזה בעצם 2 זוגות..) כמו שצריך. זה נכון? כלומר, אם אני עכשיו קונה מרובע ליבה, ומתקין עליו ווינדוס XP (שלו יש רק 32 ביט..). הוא ינצל רק 2 ליבות מהמעבד (זוג אחד)? אם כן יורגש הבדל? המחשב הוא לא למטרות משחקים בכלל. מטרת המחשב היא אך ורק לצורכי אינטרנט, אופיס וסרטי HD. האם יהיה לי עדיף לקנות C2D במחיר דומה?.. תודה
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש לי מעבד P4 3.0 LGA775. תוכנת האוורסט אומרת לי שהCPU STEPPING שלו הוא D0 האם זה חשב כסטפינג טוב לOC? אני מתכנן לו OC חזק קרוב, ואני צריך לדעת.
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שאלה ראשונה שלי האם כרגע יש איזהי המלצה על סוג ודגם מסויים של זיכרון שהיחס של ביצועים/מחיר הוא הכי משתלם - נגיד שבמעבדים זה dual core 3800+ נגיד והמטרה של המחשב זה משחקים וביצועים וoc עד כמה שאפשר לעשות ל amd dual core 3800 בקירור סטוק ולאחר מכן + אופציה לקירור אוויר אז מה הזיכרונות שאתם ממליצים 1gb בטווח מחירים של 700 עד 1600 וכמובן כמו שאמרתי מקודם שיתנו את היחס הכי טוב של מחיר/ביצועים (לאו דווקא לקחת את הכי טוב ב 1600 אלא אם כן הוא ממש שווה את זה) סתם למשל שאלה, מה עדיף Geil ONE 1024MB BH5 PC3200 400MHz DDR Dual Channel זיכרון מבוסס BH5 בעל תיזמונים הדוקים של CL1.5 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3784 במחיר של 1600 ש"ח או OCZ EL DDR 1024MB 400MHZ PC320…
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מעבד E8400, לוח אם GIGABYTE EP35-DS3, זכרון 4GB 800 MHZ, ספק כוח של קורסאייר 520 וואט, מארז CM690, כרטיס מסך HD6970 וקירור למעבד TUNIQ TOWER. רציתי לדעת לאיזה מעבד, זכרון ולוח אם כדאי לי לשדרג בשביל לקבל ביצועים טובים במשחקים? ואני מעוניין באוברקלוק אז האם אצטרך להחליף מאוורר למעבד? - כי קראתי איפשהו שהוא לא מספיק טוב למרובעי ליבה. בתודה מראש, תומר
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
לא מתכוון לעשות OC נראה לי חשוב שיהיה SataII (האם זה משפר משהו בכלל) חוץ מזה.. לא יודע.. דיי נדלקתי על Abit fatl1ty אבל הוא יקר (מעל 1000 ש"ח) יש סיכוי למצא אותו ביותר זול מעבד אני לוקח Amd 3200 vince steping E6, מה שמוחרים בפנדה
-
- 9 תגובות
- 571 צפיות
-
-
kingston 512mb DDR266Mhz כמה זה בערך צריך לעלות לי?? ההצעת מחיר שקיבלתי בינתיים היתה 400ש"ח ואני חושב שזה מוגזם...
-
- 6 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום, אני מתכונן לקנות מחשב חדש ודי החלטתי לגבי ה CPU וכרטיס המסך. השאלה שלי היא איזה לוח אם יתאים. התפקיד העיקרי של המחשב יהיה לשחק neverwinter2 (מקומית + ברשת) אני מעוניין ב CPU של AMD Athlon XP 3500 single core AM2 socket כרטיס מסך: Geforce 7600GT PCI-E תודה
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי 512 מגה ב-2 סטיקים. במהירות 333mhz. התזמונים הרגילים שלהם היו 2.5-3-3-7. ועכשיו הצלחתי לתזמן אותם ל- 2.0-2-2-6 ! מה יצא לי מזה בדיוק? איך אני יכול לבדוק שהכל יציב? האם כדאי להוריד את ה-6? איך אדע אם הם מתחממים יותר מדי?
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
מה יותר כדאי? Intel Pentium 4 2.8Ghz C 800Mhz 512K Box ו ABIT AI7 Intel 865PE או AMD ATHLON 64 2800+ BOX ו EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin תודה.
-
- 10 תגובות
- 748 צפיות
-
-
לוח אם: Gigabyte P35-DS3L מעבד: Intel Core 2 Duo E6550 @ 2.33GHz (מעבד בכלל צריך להיות תואם לזכרון?). תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
איך ה ABIT ?KV8 sata,GBL? לamd 64 3000+ ? הוא עדיף על ה Epox ?8HDA3J S-754 sata, gbl??
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני מחכה כבר המון זמן לדברים החדשים שיגיעו כדי לקנות מחשב חדש אבל מה לעשות שהדברים לא זזים כמו שרוצים... היות והמחשב שלי מתפגר מיום ליום וזה מתחיל לשגע אותי כבר , חשבתי אולי לקנות מחשב עם לוח אם ומעבד הכי זולים (Amd2500+some mobo) ואז עוד כמה חודשים-חצי שנה כשיצאו לוחות אם עם nforce 400 ,עם סליי, DDR 2 וכל השטויות אני ימכור את הלוח והמעבד או שיעביר אותו למחשב הישן (p4-2000) ויקנה מעבד 64 ב 939 עם לוח אם טוב במחירים שפויים ... מה אתם חושבים על הרעיון הזה ? ככה אני יוכל גם להשקיע בכל הדברים האחרים יותר וכו' וגם ככה עדיין אין יתרון משמעותי למעבדי 64 בנתיים (עד שיצאו ישומי 64ביט) כרטיס מסך אני גם לא מחליף בזמן הקרוב יש לי 9800PRO חדש שמספק אותי בנתיים תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
-
http://www.anandtech.com/systems/showdoc.aspx?i=2611
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
הי אני זקוק למעבד אינטל 478 למחשב קיים ההתלבטות בין פנטיום 4 2.8 או סלרון d 345 תודה
-
- 10 תגובות
- 787 צפיות
-
-
לצערי נשרף לי לוח האם (Gigabyte GA-tVTXH), וכיוון שנראה לי שאין מצב שאני אמצא לוח אם שיתאים לי למעבד (Athlon XP 1600+ ), אני חושבת שכדאי שאני פשוט אשדרג ואקנה מעבד ולוח אם חדשים. (אם מישהו מעוניין לקנות את המעבד... מוזמן לפנות אליי) אז הסתכלתי במפרטים המומלצים, אבל לא הצלחתי למצוא בחנויות שחיפשתי אונליין את לוחות האם שהמליצו, לכן לקחתי את ההמלצה על המעבד, ובנוגע ללוח אם, פשוט חיפשתי משהו שנראה לי... השאלה היא אם באמת הבנתי נכון מהפירוט. חיפשתי משהו עם AGP slot כיוון שזה כרטיס המסך שיש לי, ואני לא מתכוונת עכשיו לקנות גם כרטיס מסך חדש. ולפי מה שזה נראה, יש שם גם AGP וגם PCI Express. הנה קישור לפירוט: http://www.asrock.com/product/product_939Dual-SATA2.htm לסיכום, כרגע…
-
- 7 תגובות
- 701 צפיות
-
-
היום מצאתי מחשב זרוק עם כונן קשיח 15 ג'גיה CDROM וכו, הכל היה בתוך המחשב חוץ מזכרונות האם ניתן להפעיל אותו בלי זכרונות או צריך להעביר אילו זכרונות ממחשב אחר ולבדוק
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
:-* שלום יש לי לוח אם של ASUS CUVX4 ומעבד פנטיום 3 1000 אני רוצה לשאול שאלה האם ניתן להרכיב על לוח האם הזה מעבד פנטיום 4 והאם ניתן להחליף זיכרון לDDR
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לא מזמן קניתי מפרט הם P55-US3L בIQPC וכשה ניסיתי לחבר את מארכת ה5.1 שלי נדהמתי לגלות שאין את חיבורי ה5.1 למרות שבאתר היצרן שאליו מפנה IQPC אותנו לקבל נתונים כתוב במפורש שהלוח אם תומך במארכות 5.1, 2,4,7.1 ערוצים, אכשיו אני רוצה להתיעץ אתכם האם IQPC יסכימו לתפל בנושא לפנות לGIGABYTE ולהחליף לי לUD3 בחינם או הם תוספת של 50 ש"ח לUD3R???
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני קונה כנראה מחשב חדש ואני לא מבין גדול של לוחות אם לכן אני יתן לכם את המפרט של המחשב שלי ואתם תגידו לי איזה לוח אם כדאי לי לקנות.... AMD XP ATHLON 1800 + 2 מאוררים 512 RAM מארז GeForce3 Ti 500 SOUND BLASTER AUDIGY DIGITAL ENTERTAINMENT 52X CDROM ASUS FLOPPY DRIVE 1.44 20 GB 7200RPM + מאורר c- 3.5GB d- 16.5GB MODEM 56600 בבקשה אני חייב תשובה ומהר....
-
- 51 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
אז ככה קניתי ראוטר ואבא שלי התחיל להתלהב מזה ועכשיו הוא רוצה שאני אחבר לו תמחשב הניד שלו שהוא יחסית ישן ומאד בעייתי כמעט תמיד יש מסכים כחולים (קצת הגזמה) בכל מקרה אני מעוניין להריץ מספר בדיקות על המחשב אני יודע שיש את primer 95 אך מנסיון שלי לא הצלחתי אף פעם להריץ אותה (טיפש שכמותי ) ואני גם מעוניין להריץ בדיקה לזיכרון ושמעתי שיש איזה שהיא תוכנה ששמים אותה על דיסקט ואז היא בודקת את הזיכרון אז אפשר לינק והסבר? אני יודע שזה נושא שנטחן אך חשבתי שבגלל שזה לפטופ זה שונה? ועוד דבר זה פנטיום 3 1 GHZ תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-