עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מה אמור להיות ההפרש במחיר בין box לtray ? מדובר במעבד e5300 ואם נגיד אני קונה tray, אתם יכולים להמליץ לי על קירור מksp שיהיה מספיק טוב למעבד? תודה!

• 10 תגובות
    • 920 צפיות
  2. Started by Gadgets4all,

שלום, ברשותי מחשב עם זכרון 8gb. אני מתכנן שדרוג בקרוב (חודש הבא) של מערך הכרטיסים שלי ל- r9 290, ובנוסף מעבד i7 3770k. האם שדרוג הזכרון ל- 2*8 יתרום במשהו? עיקר השימוש שלי הוא bf4. תודה

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  3. Started by Kukishin,

רכשתי P5B DLX, ובחוברת המשתמש בקטגוריה של זכרונות של 800MHZ לא מופיעה כלל החברה TRANSCEND שאני אמור לקבל בקרוב. האם זו מילה אחרונה? נדפקתי ואין מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  4. שוק המחשבים פרוץ לגמרי! משנים ומקמבנים...וללא פיקוח הפעם התייחס לזיכרונות: יש חנויות(גם הגדולות) ששמים מדבקה שרשום עליה לדוגמה SUMSUNG לכאורה זה נראה אורגינל אך עם בדיקה קצרה של תווית הקופוננט באינטרנט מראה שרק הברנד הוא של סמסונג והזיכרון עצמו של איזה "פרש"(עכשיו אני יודע שמישיהו יבוא ויגיד-"זרקת אבן באינתיפדה). היזהרו ותדרשו מקורי ואח"כ תבדקו שלא רימו אתכם, התחרות בשוק היא ע-נ-ק-י-ת.

• 8 תגובות
    • 920 צפיות
  5. פרסמתם מבדק ללוח אם שבכלל לא קיים בישראל http://hwzone.co.il/hardware/reviews/mb/ASRock_Z77_OC_Formula קראתי ,פניתי לחנויות , אין בכלל לוח כזה בישראל , לא הגיע לוח כזה מה הטעם בביקורת ללוח שלא קיים בישראל למה לא כותבים בביקורת הלוח לא מישראל ואין יבוא לזה .

• 7 תגובות
    • 920 צפיות
  6. Started by ComBit,

לוח GA-MA78GM-S2H מעבד ATHLON 64 4850e זיכרון DDR2 800 EasyTune מראה שהזיכרונות עובדים ב 800MHz ב CPU-Z DRAM Frequency=357MHz - לא צריך להיות 400 (הבנתי שזה 2500/7) ? FSB:DRAM=CPU/7 - היחס הזה בין המעבד לזיכרון, למה (לא מצאתי בביוס נתון כזה) ? תקנו אותי אם אני טועה, צירפתי תמונה עם פרטים מלאים תודה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 920 צפיות
  7. כאמור אני טס לארה''ב , ואני מתכנן ככל הנראה להחליף מעבד (ולוח אם וזכרונות.. מבחינת ספק כח / הארד דיסק / כרטיס מסך / מארז / רמקולים אני מסודר.. הכל חדש) וכשבדקתי את המעבדי QUAD של AMD לעומת INTEL , הם נמוכים משמעותית , האם הם גם חלשים משמעותי? חשבתי ללכת על ה Q9300 של INTERL... יש ל AMD מעבד שנותן לו פייט ? תודה רבה :}

• 8 תגובות
    • 919 צפיות
  8. Started by gooz,

שלום יש לי זוג ג'י סקיל HZ 6400 800 ובCPUZ רשום עליהם שהם עובדים על תדר של 400 והם אמורים להיות 800, ובSPD רשום שאחד עובד על 5-5-5-15 ורק השני עובד על 4-4-4-12 כמו שכתוב, ככה זה צריך להיות? צריך לעשות משהו כדי שהם יעבדו על תדר של 800? ובכלל איך זה עובד בדואל? כל אחד צריך להיות על 400 מגה הרץ וביחד הם 800? כי בכל מקרה אחד עובד על 400 והשני רשום 266. מפרט תכני שימושי - מעבד E6600 לוח אם P5B DLX תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 919 צפיות
  9. אהלן, אני מתכוון להחליף לוח אם, מעבד וסביר להניח שגם זיכרונות, ורציתי לשאול האם ישנו הכרח להתקין את מערכת ההפעלה מחדש לצורך הפעלה של הרכיבים ועבודה תקינה שלהם? בנוסף - האם יש להתקין את מערכת ההפעלה טרם המעבר או רק לאחר שכל החלקים החדשים חוברו? תודה.

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  10. לפי האתר שלהם: Supports Dual channel DDR2 1066 OC/ 800 Un-buffered Non-ECC memory מה זה אומר בעצם? שאני יכול לשים זכרונות של 1066?

• 6 תגובות
    • 919 צפיות
  11. אין לי מושג איזה מעבד עדיף לי לקנות i5 או AMD Phenom II x4 955? ואיתם כמובן לוח אם שתואם... מה עדיף ?T_T

• 7 תגובות
    • 919 צפיות
  12. Started by תמיד מחייך,

אחרי ציפיות רבות הגיעה ירידת המחירים המיוחלת: http://www.anandtech.com/guides/showdoc.aspx?i=2325&p=2 ה-A64 3000 יורד ב-15 דולר. ה-A64 3500 בגירסת 90 ננומטר יורד ב-30 דולר!

• 7 תגובות
    • 919 צפיות
  13. שלום רב, בהמשך לדיון הזה אני מחפש המלצה ללוח וזכרונות מומלצים לOC, שיוכלו לעזור לי למתוח את ה-i5 750 לכמה שיותר רחוק. האם הלוח והזכרונות שבחרתי שם מומלצים?

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  14. Started by Dadude,

שווה לי להוסיף 256 מ"ב SDRAM למפרט שלי ? , האם זה יעזור ?

15. כשאני מעלה את המחשב זה מראה לפעמים 6*266 ולפעמים 8*200. אם אני נכנס לביוס אי אפשר להגדיר את הדברים האלה ידנית. הלוח שלי: PSLP-LE יש למישהו מושג למה זה קורה? והאם זה אומר שיש כאן בעיה? (המחשב נכבה אחרי כדקה, ואני מנסה להבין אם התופעה שהצגתי קשורה לזה) בשלב זה אני לא מעוניין להתמקד בבעיה אלא בתופעה שהצגתי. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 919 צפיות
  16. Started by MODI,

לא הגיוני, אני קניתי את הזיכרונות האלה שהם 4-4-4-12 800MHZ ובCPU-Z רשום שהם 400 MHZ. אולי אני צריך לסדר משהו בביוס?

• 14 תגובות
    • 919 צפיות
  17. יש לי את הלוח הזה ו זכרונות במהירות של 2400 mhz השאלה אם הלקוח יתמוך בכרטסים האלו כי לפי את היצרן רשום שותמך עם o.c ?

• 3 תגובות
    • 919 צפיות
  18. אני מתכוון לקנות בין 6-8 כרטיסי מסך ומחפש לוח אם אמין שיסחוב אותם שחיפשתי באינטרנט מצאתי כמה דברים אבל יש בינהם הבדל מחיר של פי שתיים למשל: http://motherboard.findthebest.com/l/627/ASRock-X79-Extreme11 עולה 600-700 דולר ויש לו 7 חיבורים http://motherboard.findthebest.com/l/35/ASUS-P9X79-PRO עולה 280-310 דולר ויש לו 8 חיבורים אולי אני מפספס משהו אבל מישהו יודע למה ההבדל מחיר הענקי הזה?

• 6 תגובות
    • 919 צפיות
  19. אינטל מכריזה על תהליך סיום השיווק הרשמי עבור דור מעבדי ה-Core השביעי שלה - כולל דגמי ה-Kaby Lake-G החדשניים שהציעו ליבות מובנות מתקדמות מבית AMD ולא יזכו להמשכיות לכתבה

20. Started by dekektam,

שלום רציתי לדעת אם יש בכרטיס מסך המובנה על הלוח יציאת TV OUT ? ואם קיים לוח ל AMD בעל כרטיס מסך מובנה עם יציאה כזו? תודה

• 6 תגובות
    • 919 צפיות
  21. Started by IDan2013,

שלום! אני מתכנן לקנות מחשב חדש בשבוע הקרוב ויש כבר מפרט מוכן רק נשאר בעיה אחת לא פתורה וזה עניין הלוח אם. שימוש:גיימינג כבד. זה המפרט בקצרה: Intel I5 3570K Scythe JAPAN mine 2 NZXT PHANTOM 410 Seasonic 520W SPARKLE GTX760 Seagate 2TB אולי יהיה גם SSD הלוח אם שתוכנן להיות בהתחלה זה http://www.tms.co.il/product/10291 היום נודע לי שהוא מוגבל לOC של 3.9 במקסימום בגלל הביוס שלו. לכן צריך לחשוב על אופציה אחרת. דרישות: USB3.0-חובה ועדיפות לכמה שיותר. עדיף שיהיה אוברקלוקר מטורף מה שנקרא-שלא יגביל אותי יותר מידי אבל זה במידה ומתאפשר בתקציב. גודל ATX-לא יודע למה אבל אני מעדיף את הגודל הזה, אני רוצה שיהיה מרווח ולא צפוף. עדיפות שיהיה מפוצ'ר לעת הצורך. תקציב:550 ש…

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  22. Started by DarkFire,

מישהו יודע מתי יהיה זמין הסטיפינג החדש G0 של ה Q6600 בחנויות בבקשה ? אם כן תגידו איזה חנות בבקשה תודה חבר'ה

• 6 תגובות
    • 919 צפיות
  23. Started by nautilu,

אילו לוחות אם (יותר נכון - chipsets) מתאימים ל E8400? ואם כבר אז מה מומלץ עבור שרת אינטרנט ביתי/מחשב מולטימדיה?

• 5 תגובות
    • 919 צפיות
  24. Started by segevon,

שלום.. אני רוצה להחליף כרטיס מסך במחשב של חבר שלי.. ואני רוצה לדעת איזה לוח אם יש לו.. עכשיו מה שגיליתי זה שהוא של Intel ושהדגם שלו זה D11020M אני צריך פרטים על החיבורים בלוח... ותמיכה בזיכרון... תודה לעוזרים...

• 4 תגובות
    • 919 צפיות
  25. הנה לינק לזה: AMD Athlon 64 3000 Venice BW-E6 Socket 939 Tray משהו יכול להגיד לי מה זה אומר ה- BW-E6 ומה ההבדל בינו ובין הגרסה הרגילה?

• 3 תגובות
    • 919 צפיות

דיונים חדשים בפורומים