מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
ראיתי באתר של ג'יגהבייט לגבי הלוח ep43 ds3l את זה : ורציתי לשאול איך תמיד מציעים את הלוח הזה עם הזכרונות pk של gskil שראיתי שהם 2.0-2.1v מה אתם אומרים? ודבר שני, איך אפשר 16 ג'יגה בייט ? עם 4 קיטים של 4ג'יגה? אני לא מוצא קיט של 4, מישהו יכול לתת לי לינק בבקשה?
-
- 13 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום התקנתי וינדווס 7 64 ביט ושמתי לב שהתדר של המעבד יורד כשהוא לא בשימוש..חפרתי קצת ב-Control Panel בלי קשר האמת ומצאתי את ה - Power Management מה דעתכם על האופציה הזאת ? כדאי להשאיר על דיפולט ? (5% מינימום 100% מקסימום) לא יכול להיגרם שום נזק למעבד ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
לפי האתר שלהם: Supports Dual channel DDR2 1066 OC/ 800 Un-buffered Non-ECC memory מה זה אומר בעצם? שאני יכול לשים זכרונות של 1066?
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
יש הצעות? יש לי לוח DG33BU, ולמרות שהיה כתוב שתהליך עדכון הביוס עבר בהצלחה - המחשב לא עובר BOOT אחרי זה... הוא פשוט נשאר במסך שחור. הוא ביצע את כל השלבים של השדרוג, אבל במקום בסוף לעשות ריסטרט ולעלות למערכת הפעלה, הוא נדלק ומאז רק מסך שחור. כדי לשחזר ביוס, לפי אינטל, צריך לצרוב את הביוס שרוצים לשחזר אליו ל-CD או להעביר לדיסק און קי, להוריד על הלוח איזה ג'מפר ויתחיל תהליך שחזור בצורה אוטומטית. טוב - זה לא עובד לי. יכול להיות שאני מפספס משהו? המחשב פשוט לא עובר פוסט. יש אפשרות אחרת? למישהו יש נסיון ויודע מה קורה פה?
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 8000 ש"ח למעבד ואני מתלבט בין A64 X2 4600+ לבין FX55 או FX 57 שייצא, או כדאי לחכות אם יצא A64 FX 57 X2 או משהו כזה? למחשב השני שאני קונה אני מתלבט בין venice ל san diego (בין השאר גם לO.C) מה יותר כדאי? תודות מראש
-
- 10 תגובות
- 888 צפיות
-
-
ה939 של AMD עולה על ה754 בdual channel. אבל זה לא ממש אפקטיבי אז מה ההיגיון במערכתשל 939? גם ב754 יש תמיכה ב64 ביט ומעבדים עם תדרים גבוהים ואם הכוונה היא לשדרג למעבדים העתידיים אז רובם מן הסתם יבנו לתושבת החדשה M2 אז מה ההיגיון?
-
- 8 תגובות
- 888 צפיות
-
-
http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=181&aff=zap פשוט לא יכולתי להתאפק...עוד לא ראיתי כאלה גנבים.
-
- 7 תגובות
- 888 צפיות
-
-
השאלה בכותרת... אני משדרג מחשב ישן ובתקציב לא נכנס כרטיס מסך בנפרד... אני מדגיש שזה לוח אם למעבד אינטל!!!! תודה מראש לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות את הזיכרונות הנ"ל במחיר מצחיק(750 שח לעומת העלות המקורית שלהם שהיא בסביבות 1500שח!!!) 1)איזה ציפים מגיעים איתם?? 2)הם צורכים הרבה מתח??(אני יכול לספק עד 2.9v ) 3)האם המחיר שווה(יש אחריות עליהם לכל החיים אצל היבואן ) 4)עד איפה אני אוכל להגיע איתם באובר קלוק(בערך) 5)האם התיזמונים של הזיכרונות האלה(2,3,3,6)הם טובים והאם זה משנה מבחינת ביצועים?? (דגם מדויק =CMX512-3200C2PT) תודה לעוזרים!
-
- 13 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אני משדרג את המחשב שבמפרט ואני משאיר את: 7600gt 512*4 ddr2 667 tv card firewire card hdd dvd-rw ואני רוצה לשדרג את הלוח אם ומעבד כרגע חשבתי על e2160 ולוח gigabyte ga-p35-ds3\r\l אבל לא יודע איזה דגם לבחור ואני יעשה oc אז אם יש לכם המלצות אז בבקשה
-
- 15 תגובות
- 888 צפיות
-
-
מה זה או שזה XT או HT לא ממש זוכר אבל מה זה מה השם המלא ומה הפירוש תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
http://www.maximumpc.com/article/features/exclusive_we_build_first_nehalem_system_dont_tell_intel?page=0%2C0 A Bloomfield chip compared to a Core 2 Quad 6700
-
- 7 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אני על סף קניית כרטיס מסך חדש למחשב אבל המעבד קצת מדאיג אותי הנה תמונה של המעלות http://img395.imageshack.us/img395/9941/sensorte7.jpg וזה המפרט intel Core 2 dou e6300 Gigabyte 945p - s3 Twinmos 2GB WD 160 GB Sata 2 Fsp400GLN Radeon x1900XT 256MB Sunbeam Transformer BALCK Samsung SyncMaster 930B Samsung WriteMaster DVDRW יש איזה בעיה עם המעלות והחום במחשב או שאני סתם היסטרי ? ועם יש בעיה איך אתם מייצים לי לטפל בה ? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 888 צפיות
-
-
מישהו אולי יכול לפרט את דרוג הזכרונות (על פי חברות) בצורה פשוטה, מהאמין/טוב בסדר יורד?
-
- 10 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום לכם אני רוצה לשפר את המחשב של אחי... לקנות לו לוח אם חדש ומעבד חדש.. המערכת חזקה חוץ משתי הדברים האלה.. יש לו 2 ג'יגה זיכרון DDR2 533 (4 זכרונות כל אחד 512) כרטיס מסך readon x1900 gt 512MB הארד דיסק 320 של WD אבל הלוח אם הוא של אינטל מעפן רצח חח ישן... והמעבד הוא פנטיום 4 רגיל לא דואל ולא core 2 dou רגיל 3.0GHZ על איזה לוח ומעבד אתם ממליצים למערכת הזאת?.. אני רוצה לוח ומעבד שיהיו מספיק חזקים כדי להפעיל לי משחקים כבדים כמו crysis וכו.. תודה ושבת שלום.
-
- 9 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב אשר יעודו למשחקים. בנתיים אני מתלבט בין כרטיסי מסך 4870 ל-4850. ברור לי שה-4870 נותן ביצועים טובים בהרבה. הסיבה להתלבטות שלי היא שאם אני לוקח את ה-4870 זה אומר שאצטרך לקחת גם לוח אם/מעבד (מעדיף dual 2 core) ואולי זכרון (מעדיף 4GB) יקרים יותר? (כאשר הדגש שוב,שהמחשב יעודו למשחקים). או שזה כלל לא יפגע בביצועים במשחקים ? ? במידה והתשובה היא לא,על איזה מעבד/לוח אם/זכרון מומלץ לי לקחת בתקציב בינוני? (אין לי מספר מדוייק כיוון שאני מזמין את מירב החלקים מחו"ל). תודה רבה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 887 צפיות
-
-
כותרת. תודה!
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום כשיש זכרון DDR2 שרשום שפועל ב1150MHZ עם תזמונים של 6-6-6-21 לדוגמא אז אם מריצים אותו ב800MHZ, התזמונים יכולים להיות טובים יותר ולפעול ב4-4-4-15 נניח ?
-
- 11 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום אני רוצה ליקנות לוח אם ואני לא יודע איך זה הולך למה כי:אני לא יודע האם הלוח הוא קבר בא ישר עם המעבד או שצריח לקנות לוח ומעבד לחוד
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
יש לי לוח אם P4-PE של אסוס , הלוח תומך בזכרונות ,266 ,333 ו-355 DDR לא ראיתי בחנויות זכרונות של DDR 355 , אבל ראיתי שיש DDR 366 , השאלה היא אם אני יחבר ללוח את הזכרונות של 366 ,הלוח יזהה אותם בתור 355 ? תודה
-
- 13 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אני, כחובב AMD מושבע, לא אהבתי את התמונות הנ"ל. תורידו את הסרט מפה, אתם צריכים divx codec בשביל זה. בקיצור תוודאו שההיטסינק מוחזק ועומד טוב טוב על המעבד. אני אישית הולך לקנות מעבד AMD בעוד כמה ימים. מה לעשות - הם עדיין מהירים וזולים יותר מ intel. אני מקווה שלא הפחדתי יותר מדי אנשים... :-/
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
לפני כמה זמן התחילה אצלי תופעה שברגע שאני מפעיל תוכנה או משחק כבד, המחשב נתקע (אני מניח שזה המעבד) או מאתחל את עצמו. אם אני מוריד את הבאס ל100Mhz (במקום 133) התופעה לא מתרחשת יותר. ניסיתי לבדוק בתוכנה של הלוח אם והטמפ' הממוצעת היא 48-50. אחרי 52 המחשב פשוט נתקע (בבאס 100 היא בסביביות ה45). במקרים אחרים (לדוגמא כשאני מפעיל את התוכנה CPUBURN שאמורה לאמץ את הממעבד), המחשב פשוט עושה לעצמו reset. כשאני מריץ את התוכנה superPI, לאחר כמה שניות ריצה (פחות מחצי דקה) מופיעות שגיאות. האם זאת יכולה להיות בעיה של ספק? שמתי לב שה 12V שלו עומד על 12.54 והVcoreA על 1.74 (אין לי מושג על כמה הוא באמת צריך להיות). אני מניח שזאת לא בעיה של קירור מפני ש50~ זאת טמפ' נורמאלית למעבד. זאת גם לא בע…
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-
-
איך אני יכול לבדוק כמה CL יש לזכרונות שלי? ואם אני צריך אותו CL וגם אותה חברה כדי שיעבדו בדואל?. תודה
-
- 17 תגובות
- 887 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי dual Channel זה שני זיכרונות שהם אותו דבר שפועלים על פי אותו ערוץ ושאם אני רוצה זיכרון dual Channel במהירות של 500Mhz אני צריך שני קיטים במהירות 250Mhz הבנתי נכון?????????? אם לא הבנתי נכון אז תתקנו אותי
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם SOCKET 478, עם 4 חריצים לזיכרון DDR1 וAGP X8 וכרטיס רשת מובנה. חברה לא משנה, תקציב בסביבות 500[כמובן עדיף כמה שיותר זול] תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-