מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
החלפתי היום מעבד ולוח, עכשיו יש לי במארז חיבורים כמו l.e.d או h.d.d וכו' שאמורים להתחבר ללוח מצאתי את המקום רק של הpower כדי שאוכל להדליק את המחשב, לאן שאר החיבורים אמורים להתחבר? אם לא אחבר אותם מה יקרה משהו ? ועוד שאלה שמתי משחה טרמית חדשה, יש אפשרות לדעת ששמתי אותה בסדר ולא יותר מדי\פחות מדי ?
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום, הלך לי הלוח אם - Gigabyte H67MU3 ויש לי מעבד i5 2320 של אינטל. בנוסף יש לי גם כרטיס מסך Sapphire hd 6850 אבקש לקבל המלצה על לוח אם חדש שיתאים למעבד ולזכרונות שכבר קיימים. בנוסף, אם מישהו מכיר מקום במרכז שיכול לבצע לי את ההחלפה של לוחות האם אני אשמח. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מקור: http://google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.clubic.com%2Factualit e-72889-amd-k10-phenom-barcelona.html&langpair=fr%7Cen&hl=en&ie=UTF8 קרדיט: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=142084 חח פנום, חבל נשטו את אטלון ------------------------------------------------------------------------- פלטפורמת V8 של אינטל בפעולה: מקור: http://www.hothardware.com/News/8Core_Intel_Xeon_V8_Test_Rig__Sneak_Peek/ 8 ליבות! אורי אתה רואה את זה? נראה איך הוא יהיה מול ה4X4
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-
-
יש לי מערכת WIN 7 64BIT עם4 GB זכרון האם כדאי להשקיע בעוד 4 GB ??? מה זה יוסיף לי ? כיום עובד עם 4 G B 1600 ומגיע גג ל- 2.5 GB אם אני יקנה עוד 4 הזכרון ינצל זאת טוב יותר את 8 GB ???
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש להגדיל את הזיכרון RAM שלי ל4GB או ל6GB, מחפש המלצות לכרטיסים שיתאימו למפרט ושיעבדו בוודאות עם המפרט, לא משנה אם חדשים או יד שניה. כרגע יש לי זיכרון מסוג KINGSTON 2GB, מבחינתי אפשר להחליף אותו ולשים כרטיסים חדשים. זה המפרט שלי:
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
הזכרון שלי עובד ב2.5 CL בDDR333 ובCL 2 בDDR266. האם יש דרך להעביד את הזכרון בCL 3? (בביוס יש רק 2.5 ו-2)
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
לא מוצא את זה בביוס. אנא עיזרו...
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
כן מה ששמעתם אני רוצה לקנות 2.4GHz FSB 400MHz ואני רוצה לוודא אם יש לו 512KB CACHE לפי איך שאני מבין זו אותה ליבה אז אי אפשר לעשות את זה כ 512KB CACHE נכון? בתודה ג'י
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
מה עדיף? 1. לוח אם של gigabyte או asus 2.על איזה כרטיס מסך עדיף שהשבב יישב -שוב אני יודע ש gigabyte היא מארחת פופולרית 3. מה עדיף 2 giga זיכרון DDR2 או 1 DDR3 giga 4. האם עדיף dual core 2 מהדגם המתקדם יותר או quad מהדגם הסטנדרטי? ואם אפשר להגניב שאלות שלא כל כך קשורות לפורום,אבל אם הגזמתי אז פשוט אל תענו,לא רוצה להרגיז אף אחד חלילה 6.איזה חברה אתם מעדיפים לדיסק הקשיח שלכם 7. איזה אנטי וירוס 8.ואיזה חנות מחשבים?ksp ?והאם ivory כל כך נוראים כמו שאומרים? המון המון תודה לכל מי שעונה ולו רק על חלק מהשאלות, אלו שאלו שתמיד מציקות ואף פעם לא קיבלתי תשובה לעניין ושוב ,אחלא פורום! תודה לכל העונים יהונתנוש
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש באחד האתרים של חנויות החומרה אני בטוח שכולם מכירים זה נקרא A-DATA / VT וזה כולה 245 ל 512MB - זה נשמע לכם הגיוני? זה ממש זול האם הזכרונות האלה שווים משהו? או שעדיף ללכת על משהו אחר.. לצורך העיניין אני צריך 2*512 במקסימום מחיר של 1000 ש"ח אבל שראיתי את המחיר הזה , זה נראה מאוד מעניין הבנתי שהמחירים יורדים קצת בגלל ה DDR2 אבל זה נראה מוגזם.. מישהו ניסה אותם?
-
- 27 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
צהריים טובים: יש לי מחשב נייד מדגם:Toshiba Satellite A300-247 מפרט טכני: מעבד: Intel Core 2 Duo T6400 2.00GHz מערכת הפעלה: Windows vista Home Premium 32-bit Edition מסך: Toshiba TruBrite ´´15.4 WXGA TFT High ®Brightness display רזולוציה: 1280x800 זיכרון: 4GB DDR2 800MHz דיסק קשיח: 320GB 5400rpm כרטיס מסך: ATI HD 3650 supporting HyperMemory technology 512MB dedicated VRAM כונן: DVD super multi תקשורת אלחוטית: Wireless Lan (802.11a/g/Draft-N) תקשורת קווית: Fast Ethernet Lan מידות: W x L x H : 362mm x 267mm x 34.5mm (front) / 38.5mm (rear) משקל: 2.72Kg אני מעוניין להרחיב את הזכרון ל 8 או 10 (גם 12 טוב אם אפשר) איזה זכרון עליי לקנות? אשמח לקבל המלצות על זכרונות ספציפים, ואם א…
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום, בעלי מחשב עליו מותקנת תוכנת ההנדסה Matlab מוזמנים לשלוח ב- thread הזה את תוצאות הרצת הפקודה bench משורת הפקודה של matlab. לדוגמא עבור pentiumIII 833MHz , 312MB RAM ,winxp spII ,Matlab R13 : ans = 2.8840 3.5750 1.6720 2.2030 1.6620 3.8160 תודה!
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקחת 2 סטיקים של 512 KINGSTON 2.5 CAS או סטיק 1 של ג'יגה של סמסונג אין לי מושג מה ה CAS שניהם DDR 400MHZ חשבתי לקחת את הסטיק של הג'יגה לצורך שדרוג בעתיד אולי ל2 ג'יגה או משהו כזה.. עקב שאלה ששאלתי פה בפורום ואמרו לי שברגע שממלאים את כל הסלוטים שיש לזכרון אז יש איזה באג כזה ב AMD שנכנס למצב של 333MHZ השאלה היא מה המהירות של הסמסונג והאם זה כזה משמעותי אם לדוגמא ה CAS הוא 3 או 4?
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
הכותרת מדברת בעד עצמה.
-
- 12 תגובות
- 982 צפיות
-
-
יצרנית השבבים חשפה את הדור הרביעי של משפחת המיקרו מחשבים שלה, עם יותר כוח עיבוד ותוספות מבורכות לכתבה: http://hwzone.co.il/הכירו-את-מחשבי-ה-nuc-החדשים-של-אינטל-כעת-עם/
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
- 1 follower
-
-
מה אתם אומרים על הP5K של אסוס?..מצטער שאני חופר פה לאנשים אני פשוט עדיין לא קיבלתי תשובות..
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
מה ההבדלים בין NF7 לNF7-S חוץ מהתוספת של הSATA והאם התוספת הזאת שווה השקעה של 150 שח? אותו כ. קול OB? מה הDDR המקסימלי שלהם? תודה
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב קניתי לוח של ABIT IP35 PRO מהאיביי ממש בזול 140$ כולל משלוח...(כרגע הוא בדרך) עכשיו אני מתלבט לגבי המעבד .... שבכותרת.. קראתי כבר את כל הפורום ואף אחד לא נותן דעה חורצת... אני אציין שהשימושים של המחשב הם משחקים 60% ועבודה בתוכנות. AUTOCAD 3DMAX REVIT ARTLANTIS וכו'... אני אדריכל צעיר במקצועי אבל מכור מושבע למחשבים ;D
-
- 10 תגובות
- 902 צפיות
-
-
פעם אחת בחיי עידכנתי ביוס במחשב של אחי ועכשיו אני זוכר חלקית לעדכן אז אם דילגתי על משו תגידו לי. יש לי לוח של גיגה בייט 7vtxe עם דואל ביוס, ניסיתי היום לעדכן את הביוס אבל לא ממש הלך לי נכנסתי לביוס (DEL) ולחצתי F8 כדי להיכנס לדואל ביוס/Q-FALSH שמה לחצתי על lOAD MAIN BIOS FROM FLOPPY ולחצתי אינטר, אבל הוא לא הגיב לי בכלל! איך אני מעדכן את הביוס? יש לציין שהביוס על דיסקט.
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
היי כידוע 4 ליבות טובים מן ה3 לא ממזמן בחור קוריאני הצליח לשחרר את הנעילה של מעבד הAMD Phenom x3 710 ולפתוח אותו למעבד Q-CORE אז מה צריך? *לוח אם מסדרת 790FX עם SB750 בלבד! *מעבד AMD Phenom II X3 710 אז מה צריך לדעת לפני שאנחנו מתחילים? -לא כול מעבדי ה710 נפתחים בגלל ליבה פגומה -אם שחררתם את הנעילה והמחשב עובר את הPost בלי BSOD זכיתם. -אם המחשב לא עבר POST כול מה שצריך לעשות זה רק להדליק מחדש את המחשב בכדי להחזיר את המעבד לx3 ליבות. -רק מעבדי Phenom II x3 710 נפתחים ולא Phenom 1st gen כול שאר התהליך בלינק הנ"ל http://xtreview.com/addcomment-id-7981-view-Unlock-the-fourth-core-from-AMD-Phenom-X3-processors.html שיהיה המון בהצלחה
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
סליחה על הבורות אני פעם רשונה באתר, אני מעוניין לקנות מעבד ינטל בארך עד 1300ש"ח אך לא מצליח להחליט איזה אדיף ואולי בכלל שווה לחקות קצת ?
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
היי, אני מרכיב מחשב חדש שישמש אותי בעיקר כמחשב סלוני, עם אופצייה לגיימינג. יש לי התלבטויות לגבי לוח אם. אני קניתי מעבד : i5-6500 8GB זכרון DDR4-2400 Samsung 850 EVO 250 GB M.2 SSD מארז הולך להיות : Silverstone Grandia GD09B, אז הלוח יכול להיות ATX. דרישות מהלוח : רכיבים איכותיים, כרטיס רשת לא של realtek, מברות טובות - gigabyte, asrock תקציב - סביב 800 ש"ח אם אפשרות לחריגה כרגע יש 2 מועמדים : ASRock Z170 Extreme4 Gigabyte GA-Z170X-Gaming 3 אשמח לשמוע המלצות, או עוד אופציות... תודה.
-
- 20 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום המחשב שלי מיושן ואני רוצה לשדרג אותו לעוד שנה שנתיים. מעבד e8400 זיכרונות 4gb כרטיס מסך hd 4800 לוח אם p5q. Asus אני צריך המלצה ל 4gb זיכרונות בסביבות 150 שקלים ׁׁׁ(2X2GB) תודה
-
- 29 תגובות
- 5k צפיות
-
-
אהלן, קראתי מספר ביקורות וכתבות על המעבד.. די התלהבתי ממנו. מה הם החסרונות במעבד זה מול כל מעבד של AMD עד 850 ש"ח? בכול מקרה אני מעונין לקנות לוח אם למעבד. דרישות: א. גיגהבייט/אסוס. ב. משחקים (כרטיס מסך יהיה בנפרד). ג. עריכת תמונות. ד. אין צורך באוברקלוק. ה. יהיו לי שני גיגה זכרון ב-Dual. תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-