עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מה המצב אנשים ?.. אני צריך המלצה ממכם ללוח אם שיתמוך במעבדי אינטל בסוקט 478 (וגם למאוורר המקורי שלו) ועם 4 סלוטים של DDR400 (שיתמוך לפחות ב - 2 GB ומעלה) והכי חשוב (לא שהשאר לא) עם סלוט של PCI-E x16 ... זה למחשב ישן, ולא אני לא מתכוון לקנות חדש זה פשוט המחשב של אחי שיכול לסחוב את הכרטיס המסך הישן שלי שאני מחליף אותו (והוא פי 10 יותר טוב מהכרטיס מסך שלו) . ויהיה לו ספק מספיק חזק שיחזיק את המערכת (Enermax 400w Active PFC) אהה וחובה שיהיה מהאתר של פנדה מחשבים (pandas.co.il) או מ - KSP (ksp.co.il) כי אני קונה באחד מהחנויות האלה ... תודה מראש, משה

• 9 תגובות
    • 892 צפיות
  2. שלום. לאחרונה שקלתי להחליף כרטיס מסך ל HD4850 או HD4870 אבל נראה לי שיחד עם המעבד הנוכחי(3800 X2) יהיה לי צוואר בקבוק די רציני. אז חשבתי להחליף מעבד, מצד אחד יהיה לי הכי נוח לקנות איזה 6400 x2 בלי לשנות כלום במערכת , האפשרות היותר בעייתית היא לקנות לוח זול ומעבד Q6600 יד שניה. מה יהיה עדיף? התקציב הוא עוד 900 ש"ח לשדרוג (לא כולל הכרטיס)

• 10 תגובות
    • 892 צפיות
  3. Started by ztakram,

יש לי מחשב עם זיכרון 1G ואני מעוניין להוסיף לו 1G נוספים. איך אני יכל לאתר את סוג הזכרון המותקן אצלי, על מנת לקנות זכרון מתאים? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  4. Started by ccc,

athlon 1200 athlon xp 2000 יש ממש הבדל ביצועים בין השניים? אפשר המחשה או דוגמא? כי יש לי אטלון 1200 אני לא יודע אם לזרוק לזבל או לשים אותו על לוח של אן פורס 2 של אזוס (אם אני זורק לזבל אני חוסך ועוד חודש יהיה לי אקס פי 200) תודה לעוזרים..

• 7 תגובות
    • 892 צפיות
  5. Started by AMITOC,

שלום! לאחר שבעיה ברשת החשמל בביתי גרמה לשריפה של מחשבי האהוב. נשאר לי רק המחשב של אבי (פנטיום 3 1000) עכשיו לבעיה: במחשב יש לוח אם של MSI הוא נראה קברי למדי והדגם שלו על פי כל מה שהצלחתי לגלות הוא MS6323 REV2 באתר של MSI ניתקלתי בהרבה בעיות במציאת ביוסים וחומר על הלוח. (נראה שהלוח הוא OEM) ועוד בעיה שפתאום נתגלתה היא העובדה שהארדיסקים גדולים לא מזוהים בכלל... (120 גיגה) בביוס אין כלום מלבד בחירה בין מהירות זיכרון של 100 ל133 אין אפשרות לקביעת תזמונים FSB או כל דבר אחר אשמח לקבל תשובה. תודה מראש ע.ע

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  6. Started by TC,

הזמנתי מהאינטרנט מעבד ולוח אם חדש P3 3.0Ghz 800FSB + ASUS P4C800 שתומך בDual DDR 400 איזה וכמה זכרון כדאי לי לקחת שיהיה הדבר הכי טוב ? תקציב של 200 דולר לזכרון ואני מבקש מחירים של חו"ל ולא של הארץ ... כי אני מזמין מחול

• 14 תגובות
    • 892 צפיות
  7. Started by asili,

היה לי לוח של EPOX 8KHA+ לפני כמה ימים הלוח הלך לי עכשיו אני צריך לחשוב על לוח אחר שיהייה טוב ויציב ובמחיר סביר אז אני פתוח להמלצות שלכם ד.א תסתכלו בחתימה שלי לקבלת פרטי המערכת שלי

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  8. Started by 6kwar,

F7 GA 7VRXP 1. Support "System Information" display in CMOS setup when pressed 2. Support Q-flash utility "Protect function" 3. Hide "Show Full Screen Logo" CMOS setup option when no Logo file in BIOS. 4. Fixed boot from USB ZIP, USB CD-ROM 5. Correct "IRQ Priority" CMOS setup item function.

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  9. Started by singera,

כשאני מחבר HD לרייד כשהו מכוון בתצורת ATA בזמן האחרון המחשב לא עולה הוא עולה אך ורק מהIDE הרגיל והצורב או הDVD מחוברים לRAID וגם אז עושים לפעמים בעיות הבעיה היא שאני נוסע לזיגזג הבעיה עם ה HD נעלמת ומופיע בעיה עם SYS COMMNDER שיש וירוס וכשאני שם HD אחר אצלו אין בעיה ואצלי (בבית) יש בעיה האם זה יכול להיות עוד משהו פרט מהלוח???

• 7 תגובות
    • 892 צפיות
  10. שלום לכולם! היום הגעתי לעבודה ו... הפתעה!!! על שולחני ועל שולחנות עמיתי לעבודה (בכל המחלקה) החליפו את המחשבים למחשבים חדשים (נו... הגיע הזמן להחליף את ה-Celeron 466 שהיו עד עכשיו). ממש לא ברור לאף אחד למה לא הודיעו לנו מראש, שמחליפים את המחשבים (הלכתי אתמול ב-17:00 הבייתה, הגעתי היום ב-9:00 ויש מחשבים חדשים). כמובן שלא טרחו להעביר את החומר מהמחשבים הישנים למחשבים החדשים (סתם חלמאות), אבל הדבר נפתר בקלות, על ידי שחזור החומר מהגיבוי (אצלנו מגבים על בסיס יומי). המחשבים נראים מדהים! מארז קטן, מסך LCD של 18.1 אינץ'! בקיצור השקיעו מאוד! ואחרי ההתלהבות לעניין... כמובן שבתור חובב מחשבים עניין אותי מאוד לדעת מה יש במחשבי ה-HP הקטנים שקיבלנו. אז הרצתי את AIDA32 (גרסה 3.85) וגיליתי …

• 6 תגובות
    • 892 צפיות
  11. Started by OutRaGe,

שלום אני בקרוב כנראה קונה A64 4200+ dc s939 בכל אופן קראתי את המדריך למריחת משחה ועדיין יש לי כמה שאלות - הבנתי שאפשר למרוח את המשחה על המעבד באופן "ידני"(עם מה בדיוק אני מורח לא הבנתי ?) או באופן כזה של להניח את הקירור על המעבד עם קצת משחה במרכז ולבצע תנועה סיבובית עם הקירור מה עדיף או יותר נוח ? את הקירור עצמו במידה והוא לא חדש אני צריך לנקות גם כן עם אלכוהול 70% ? למעבד הספציפי הזה- אני מורח את המשחה על כל גב המעבד או רק בנק' מסוימת ? אם כן אני צריך את החלק של הצמר גפן והקיסמי אוזניים לפה ? אני קונה את המעבד ממישהו ששולח לי בדואר רשום..אם הוא ימרח את המשחה וישלח לי יש עם זה בעיה ? תודה מראש, לירן

• 4 תגובות
    • 892 צפיות
  12. Started by IRONMAN153,

איזה לוח אם יותר עדיף..?? לקחת את כל השיקולים האפשריים... ASUS P5Q או GIGABYTE GA-EP45-DS3 OC, CF-X, RAID, PCI-E 2, FSB, מהירויות זכרון כמות זכרונות, ושאר דברים.. כמות חיבורים USB, FIREWIRE וכל השאר.. קיצר תגובות ופירוט לתגובות..

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  13. שלום כולם אני מתכנן ליקנות מחשב בזמן הקרוב, אבל שמעתי שבספטמבר עומד לצאת לוח הX38 של ABIT 38X QUAD GT. רציתי לדעת האם כדאי לחכות ללוח ה38X שיתמוך בPCIE 2 ובDDR2 ובחריצים מלאים של 16X, או שכדאי ליקנות עכשיו לוח עם PCIE 1, DDR2 וחריצים של 4X,16X? אמרו שהלוח של הX38 יעלה 1000 ש"ח. האם שווה לחכות עד ספטמבר? בתודה אור. [br]פורסם בתאריך: 13.06.2007 בשעה 09:12:42 מישהו?

• 12 תגובות
    • 892 צפיות
  14. Started by Bah_gots_pIII_450,

אני כרגע רץ על לוח Abit NF7 2.0 עם Sempron 2800+ ושני סטיקים של 256MB. אם אני אוסיף עוד סטיק של 256mb זה יעזור? כמובן שאז לא יהיה Duel Channel. תודה.

• 12 תגובות
    • 892 צפיות
  15. יש לי את הלוח הזה ו זכרונות במהירות של 2400 mhz השאלה אם הלקוח יתמוך בכרטסים האלו כי לפי את היצרן רשום שותמך עם o.c ?

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  16. שלום רב, ברשותי כרטיס מסך מסוג GeForce 7900 GT ואני מעוניין לשדרג את הלוח אם במחשב שלי(כמובן עם מעבד) בלוח מדגם ASRock H71M-DGS. האם כרטיס המסך שעל הלוח עדיף על ה-GeForce? ואם לא, האם הלוח הזה מתאים לכרטיס ה-GeForce? אודה לעזרתכם בנושא, כמו כן, אם יש המלצה ללוח אחר, אשמח לשמוע. המעבד שישודך ללוח יהיה Intel Ivy Bridge Dual-Core Pentium G2020 2.9Ghz 3MB Tray. תודה.

17. Started by koby100,

אני עומד לקנות מחשב חדש וברשותי לוח אם חדש באריזה מדגם MSI Z77A-G43 GAMING אליו עמדתי לחבר מעבד i5-3470 חבר הציע לי לקנות אותו תמורת המחיר של לוח חדש מדגם Gigabyte GA-B85M-D3H שאליו אוכל לחבר מעבד חדש יותר: i5-4570 אני חושב שכדאי לי להחליף לטובת מעבר למעבד מדגם חדש יותר. בכל מקרה, לא מתוכנן OC. אשמח לקבל את עצתכם האם ההחלפה כדאית לי. קישורים: http://www.msi.com/product/mb/Z77A-G43-GAMING.html http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4567#ov

• 8 תגובות
    • 892 צפיות
  18. ההכרזה הרשמית של אינטל אודות מעבדי ה-Skylake-X האימתניים כבר כאן, ומצליחה להפתיע אותנו לחיוב לכתבה

19. היי לכולם לפני כמה ימים התקנתי מחדש על המערכת את ה- WIN7 ובעקבותיו כמובן את שלל הדרייברים. התעוררו מספר בעיות וכאשר ביקשתי עזרה, קבלתי תשובה שהשאירה אותי עם מספר שאלות בנושא: אשמח אם תוכלו להסביר לי מעט דברים 1. דרייברים ללוח האם את הדרייברים הקשורים ללוח הורדתי והתקנתי מהעמוד של לוח האם (GA-870A-UD3) בנוסף, במערכת מותקן מעברד AMD Athlon II X4 635 2.9GHz Quad Core. נאמר לי שיכולתי להוריד דרייברים חדשים יותר לערכת השבבים מהאתר של לוח האם http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/raid_windows.aspx נכנסתי לשם אולם היה לי מעט מוזר לגלות שמוצעת חבילת דרייברים זהה לכל ערכות השבבים מסדרה 700 ומעלה (במערכת מותקן מעברד AMD Athlon II X4 635 2.9GHz Quad Core.) כלומר, אם ה…

• 4 תגובות
    • 892 צפיות
  20. בואו לקבל מבט על אחד מלוחות האם המשוגעים ביותר לתושבת LGA1200 החדשה - Maximus XII Extreme של אסוס אשר לא מתפשר על דבר לכתבה

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  21. הופעת הבכורה לטכנולוגיית ה-Foveros המהפכנית של יצרנית השבבים תתקיים בגרסה חדשה של נייד ה-Galaxy Book S לכתבה

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  22. Started by biton161,

התקנתי אתמול פעם ראשונה את המעבד. לוח האם הוא GA-H77N-WIFI, קירור Noctua NH-L9i (Low profile. ב- BIOS אני רואה שהטמפ' היא 46 מע' בערך. זה גבוה מאד, לא? אני שם לב שה- BIOS מדווח שכל הליבות ב- 3800MHz, כלומר Turbo boost פועל. אם אני מבטל את ה- TB הטמפר' יורדות לאיזור 41 מעלות והמהירות כמובן ל- 3400GHz. למה המהירות עולה למקסימום כשאני ב- BIOS ואין שום עומס? זה לא אמור לפעול רק בעומס? האם הטמפ' האלו גבוהות מדי ל- IDLE?

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  23. אהלן. בקרוב אני מתכנן רכישה של לוח אם. מכיוון שיש המון מותגים ודגמים ותתי דגמים, אפשר ללכת לאיבוד בקלות. אבל להשוות את הלוחות באתרי היצרניות מספק תשובה חלקית. מה שאני מנסה להבין זה מה המספרים 1155, 1366, 2011 אומרים? בהנחה שאין הגבלת תקציב - מה עדיף? מה היתרון/חסרון של כל אחד? תודה. גיל.

• 7 תגובות
    • 891 צפיות
  24. Started by FastJack,

שלום. כאשר אני מעלה את המחשב אני מקבל בזמן הboot את הלוגו של אינטל במקום לקבל את המידע הרגיל (מעבד, זיכרון, וכו) הבעיה היא שאני לא מוצא בBios שום אפשרות לבטל את זה. מישהו מכיר/יודע איך ניתן לבטל זאת? צירפתי את הmanual של הBios http://downloadmirror.intel.com/19926/eng/DZ68DB_ProductGuide01_English.pdf

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  25. Started by dudubitn,

שלום, קניתי מחשב חדש עם לוח אם של אסוס ומעבד i5 3550 עובד על ווינדוס 7 32 ביט. מה שקורה שכל תוכנה שאיתה אני בודק טמפ' מראה נתון שונה...בביוס אני מקבל נתון של 50. בתוכנה של אסוס ללוח האם AI asus אני מקבל טמפ' של 38. בשאר התוכנות החיצוניות(speedfan 4.46 ובeverest ultimate אני מקבל טמפ של 88 מעלות לגביי המעבד). pc-wizard לא מצליחה לאתר את חיישן המעבד. מה עושים כדיי לדעת מה הטמפ' האמיתית? תודה.

• 4 תגובות
    • 891 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.