מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
SLi כבר לא ייחודי לצ'יפסטים של nVidia אינטל תשיק בפברואר 2006 (הערכה) את הצ'יפסט הבא - 975X הוא יתמוך ב Dual Graphics של SLI וגם של CrossFire Tom's Hardware Guide טוענים שהוא יהיה מוכן כבר למעבדי Presler - ארכיטקטורה של 65 נ"מ ודיגום D900 הכותב גם מציין שה CrossFire אמור לצאת באמצע ספטמבר מקור
-
- 9 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אני צריך זכרונות 2GB DDR2 טובים שדורשים מתח של עד 1.8V בחנות FOXPC בלבד (הלוח אם שלי תומך רק ב1.8V). אז אחרי חיפוש קצר מצאתי את אלה: G.Skill DDR2 2048MB 667MHZ Dual Channel CL5 250 ש"ח http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=39 דגם הפריט: F2-5400PHU2-2GBNT לפי מיטב דעתי הם דורשים רק 1.8V אבל אני לא בטוח, איך אפשר לברר זאת? אם יש הצעות לזכרונות אחרים הם יתקבלו בברכה.
-
- 12 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום ושנה טובה לכולם. אני מתכנן לקנות מחשב חדש בזמן הקרוב מאוד, ויש לי התלבטויות שעושות לי כאב ראש לא קטן. ההתלבטות לגבי המעבד נפתרה, לאחר שראיתי שאינטל גורמים לחריגה משמעותית מהתקציב, אז הלכתי על AMD. הדבר שגורם לי לכאב ראש הכי גדול הוא הלוח אם. שלושה אופציות עומדות על הפרק- הAbit Nf7-sl (שמרבים להמליץ עליו פה), ה Epox 8RDA3+ וה Gigabyte GA-7n400 pro2. חשוב לי לציין שאני לא מתכנן אוברקלוקינג כרגע, אז הפונקציה הזו פחות חשובה. הבנתי שהAbit הוא המוביל בOC, האם זה היתרון היחיד שלו על האחרים או שיש הבדל גם בביצועים? כי שמתי לב שאין לו שום דבר מיוחד להציע, לEpox יש Dual lan, לGigabyte יש גי'גה lan ולAbit אין שום פיצ'ר מיוחד (או שמא מישהו יכול לפקוח את עיני). ולשאלה העיקרית- א…
-
- 11 תגובות
- 950 צפיות
-
-
היי לכולם לפני כמה ימים התקנתי מחדש על המערכת את ה- WIN7 ובעקבותיו כמובן את שלל הדרייברים. התעוררו מספר בעיות וכאשר ביקשתי עזרה, קבלתי תשובה שהשאירה אותי עם מספר שאלות בנושא: אשמח אם תוכלו להסביר לי מעט דברים 1. דרייברים ללוח האם את הדרייברים הקשורים ללוח הורדתי והתקנתי מהעמוד של לוח האם (GA-870A-UD3) בנוסף, במערכת מותקן מעברד AMD Athlon II X4 635 2.9GHz Quad Core. נאמר לי שיכולתי להוריד דרייברים חדשים יותר לערכת השבבים מהאתר של לוח האם http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/raid_windows.aspx נכנסתי לשם אולם היה לי מעט מוזר לגלות שמוצעת חבילת דרייברים זהה לכל ערכות השבבים מסדרה 700 ומעלה (במערכת מותקן מעברד AMD Athlon II X4 635 2.9GHz Quad Core.) כלומר, אם ה…
-
- 4 תגובות
- 950 צפיות
-
-
:jump: לא יודע מה להחליט! יש לי תקציב של 1700-2000 ש''ח. אני צריך לדחוף שם מעבד,לוח אם, ספק, וזכרונות. מה עוד שאין לי כרטיס מסך אז אני מחפש כרטיס מסך שמובנה על לוח אם. 1) יש הבדל באיכות תמונה בסרטי HDTV על המחשב, בין כרטיס מובנה , לבין כרטיס רגיל? לא משחקים --- סרטים. 2) מה עדיף? אינטל או AMD, אני צופה בהרבה סרטי HDTV , יש לי את ביג טייפון שאני ארכיב על המעבד, לכן יש מצב גדול לאוברקלוק. מה עדיף? 3) ואם בחרתי מעבד ^^ , איזה לוח עדיך לו? מבחינת פי'צרים, משתלם למחיר - אוברקלוק & כרטיס מסך מובנה, 3א. או שלא שווה לקחת לוח אם עם כרטיס מובנה, עדיף לקנות כרטיס יחסית "חמוד" ב200-300 שקל. מה זה מערך\בקר רייד? צריך את זה? כדאי לקחת תמיכה של DDR3 כבר? או שזה סתם עוד כ…
-
- 10 תגובות
- 950 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ובביוס הטמ"פ עומדת על 34 מעלות אבל כשאני מסתכל בכל תוכנה אחרת (AIDA32/speed fan) זה כותב לי שהטמ"פ עומדת על 70!!! דבר שבכלל לא הגיוני עם בביוס כתוב שהטמ"פ עומדת על 34 מה יש לעשות כדי לפתור את הבעיה הזאת ?
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום יש לי כרטיס מסך ASUS 8600GT עם יציאת HDMI - הוידאו תקין אך אין קול, בד"כ נדרש חיבור מהכרטיס ליציאת S/PDIF שעל הלוח אם ואז הכרטיס מוציא גם קול דרך ה HDMI, דגם הלוח אם Intel DQ45CB, בדקתי ב Spec של הלוח לא קיימת יציאת S/PDIF פנימית אך יש סוג של HD Audio Internal Headers יש לי 2 סוגי כבלים שמצד אחד מתחברים ל Audio IN בכרטיס ובצד השני 2 פינים בודדים או 3 פינים צמודים. צירפתי תמונה של תרשים ה Header של הלוח, האם מישהו יודע לאן אני אמור לחבר את הכבל מהכרטיס ? אודה לעזרתכם [attachment deleted by admin]
-
שלום! לאחר שבעיה ברשת החשמל בביתי גרמה לשריפה של מחשבי האהוב. נשאר לי רק המחשב של אבי (פנטיום 3 1000) עכשיו לבעיה: במחשב יש לוח אם של MSI הוא נראה קברי למדי והדגם שלו על פי כל מה שהצלחתי לגלות הוא MS6323 REV2 באתר של MSI ניתקלתי בהרבה בעיות במציאת ביוסים וחומר על הלוח. (נראה שהלוח הוא OEM) ועוד בעיה שפתאום נתגלתה היא העובדה שהארדיסקים גדולים לא מזוהים בכלל... (120 גיגה) בביוס אין כלום מלבד בחירה בין מהירות זיכרון של 100 ל133 אין אפשרות לקביעת תזמונים FSB או כל דבר אחר אשמח לקבל תשובה. תודה מראש ע.ע
-
- 3 תגובות
- 950 צפיות
-
-
היי יש לי 3 אופציות אני רוצה לדעת מה הכי כדאי ומה אני מפסיד ומה אני מרוויח מכל לוח הראשון P7P55D EVO s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 1600, 3xPCI-E עולה 920 השני Gigabyte GA-P55A-UD4 P55 CHIPSET עולה 930 השלישי Gigabyte GA-P55A-UD3 P55 CHIPSET עולה 700 אני לא מתכוון לעשות OC
-
- 5 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין הלוחות האלה: 1. ASUS PRIME B550M A WIFI 2. Gigabyte B550M Aorus PRO לא כ"כ מבין מה ההבדל ביניהם, חוץ מזה שלראשון יש WIFI גם (אני צריך לקנות כרטיס רשת אז זה יכול אולי לחסוך לי אם זה לא בא על חשבון משהו חשוב אחר, זה כרטיס INTEL WIFI 6, אני מניח שזה תומך תקן AC ויאפשר לקבל מהירות טובה, הראוטר שלי גם תומך AC) איזה מהם עדיף? והאם יש הצדקה למחיר שלהם או שאפשר להסתפק במשהו אחר יותר זול? מהבחינה שלהיות מכוסה לעתיד כמה שאפשר במסגרת המחירים האלה. (המחירים של אלה זה הגבול שאני שרוצה להשקיע בלוח) תודה.
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
*** עוד שאלה *** למה משמש ה- 2 PCI Express x1 slots??
-
- 6 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אז בניתי והזמנתי את רוב המפרט, אבל לוח אם אני צריך עזרה לא יודע מי מה למה כמה ואיך אני רוצה להתחיל OC מתון ולהגיע למקס' שיאפשר עבודה 24/7, לכן צריך OCיר טוב אני חושב מעבד : E6600 או X6800, תלוי מה אני אקבל :-) זיכרונות : G.Skill 2GB HZ 4 4 4 12 איוורור : נינגה או טוניק טאוור + קול-לאברטורי HDD : מקסטור מקסליין 3 250 GB כפול 2 צורב : Sony DRW-120AB2 כרטיס מסך : Leadtek 7600GS מסך : LG 1970HR רמקולים : X530 או ATP3 ספק : אנרמקס 400 מארז : בתיקווה לאורורה 570 אגב, יש משו שצריך להחליף ?
-
- 13 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שום דבר חדש תחת השמש, התשובה היתה ידועה מראש. סטיב כהרגלו בעבודה מצוינת:
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
- 1 follower
-
-
אני ראיתי ששניהם עם יציאה אופטית או שאני טועה בכל מקרה אני זקוק ליציאה אופטית ואם שניהם כן מה ההבדל בניהם מבחינת ביצועים חידושים וכו למפרט הבא-- 1482 שח מעבד Intel Core i7-860 Box BX80605I7860 463 שח זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws F3-10666CL9D-4GBRL 465 שח כרטיס מסך HD4830 SAPPHIRE 512MB מסך 32 אינצ HD READY טושיבה ספק אנמרקס 400W אני זקוק ללוח אם עם יציאה אופטית האם יש יותר זולים מאסוס וטובים -
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
שלום אני עומד לרכוש מחשב חדש ומתלבט בין 3 מעבדים. 1 אינטל E 8400. 2 Q6600. 3 amd phenom 9500. כולם בטווח התקציב שלי ,המחשב לא מיועד לאובר קלוק בשלב זה אולי בעתיד. תודה
-
- 10 תגובות
- 950 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם קיבלתי זיכרונות ממחשב שלא בשימוש 2 סלוטים של 1GB כרגע יש לי Q6600 ארבע ליבות זיכרון 2 סלוטים של 1GB כרטיס מסך TI5600 אם אני זוכר נכון 1GB זיכרון אני חייב להגיד שאין לי נסיון כלל בעבודה מול 4GB - כל החיים עבדתי עם 2GB עבודה עיקרית עם מחשב אינטרנט אופיס ומשחקים אני לא מתכנת או עובד עם גרפיקה אפשר הסבר פשוט לפני שאני מגבה מפרמט ומתקין 64 ביט איך תראה עבודה עם 4GB זיכרון תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
היי חבר'ס.. צריך זוג לוחות בנוסף לשני 965P-S3 שהולכים לארבעה מחשבים (שני Q6600 ושני E6600). עם ה-965P-S3 כבר יש לי ניסיון ואני יודע שהצ'יפסט מתחמם ומחייב קירור אלטרנטיבי אם מבצעים אוברקלוק. האם גם דגמי ה-P35 המצב דומה והם מתחמים קיצונית ב-OC? החברה לא מעוניינת להשקיע סכום מיותר של 900+ ש"ח על לוח מיוחד יותר עם heatpipes וכו'.. עדיף על פני זה לקנות קירור כמו ה-Thermaltake Extreme Spirit II או אחד אחר עם לוח P35 סביר כמו ה-DS3L או ה-Abit IP35E - איזה עדיף? מצד שני זה נהיה בעייתי אם אני רוצה לשלב אותם ביחד עם קירור Tuniq למעבדים. אולי כדאי ערכת שבבים אחרת אם יש משהו מוצלח ל-OC עם קירור נורמאלי במחיר הזה..? מבחינת באס אני לא מתכוון לעבור את ה-400fsb, (בעוד ה-965P ישא…
-
- 9 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שמתי לב שרוב הלוחות היום מגיעים עם כרטיס מסך מובנה. האם הוספה של כרטיס מסך סטנדרטי יכולה ליצור בעיות כלשהן? האם ניתן לכבות בביוס את הכרטיס המובנה? כמו כן, שמתי לב שדווקא לוחות ללא כרטיס מובנה עולים בדרך כלל יותר כסף מלוחות שמגיעים עם כרטיס. מדוע זה כך?
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
מה זה או שזה XT או HT לא ממש זוכר אבל מה זה מה השם המלא ומה הפירוש תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב ישן שצריך להחזיק עוד כשנה בגלל תוכנות שמותקנות בו. לוח האם הקיים דגם: GA-7VTXE והוא גמר את הקרירה. האם יש למישהו רעיון היכן ניתן להשיג כזה היום? או לחלופין, איזה לוח אם יכול להוות תחליף ויאפשר להמשיך לעבוד עם המחשב בלא להזדקק להתקנות מחדש של התוכנות הקיימות. תודה מראש אילן
-
- 14 תגובות
- 949 צפיות
-
-
זקוק לקיט של 2X2G מ-IQPC כי יש לי שם זיכוי.. http://www.iqpc.co.il/Home/HPScreens.asp?id=195 מיועד לפלטפורמת 775 (לוח X38 עם E8500) המיועדת לעבור OC לסביבות ה-4GHZ בערך (ואולי יותר). ניתן לחרוג מעט אם יש הבדל של ממש אבל רצוי דווקא לחסוך אם אין צורך. יש לי MUGEN במארז אז יתכן שתהיה בעיה עם היטסינקים גדולים... לא בטוח. תודה מראש, גונן.
-
- 7 תגובות
- 949 צפיות
-
-
הם נחשבים טובים אבל הם פשוט יקרים או מה כי שמתי לב שכל ההמלצות על מפרטים הם בד"כ עם לוחות של ABIT או MSI .
-
- 6 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשדרג את הלוח אם והמעבד . התקציב שלי הוא 1500 , חריגה 1600 . ומה שאני רוצה לקנות זה למשחקים כמעט ובלבד וקצת גם לעריכת סרטונים למשחקים .. עכשיו מה שהציעו לי זה ככה: Gigabyte GA-PH67-UD3 H67 CHIPSET: http://rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2268 וIntel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Box : http://rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2327 [סליחה אם אסור לפרסם לינקים] יש לי כרטיס מסך Gigabye Nvidia 460GTX 1GB והראם שלי זה Corsair 2x2GB מעבד E8300 וראם לא כל כל כך זוכר וקירור אני לא בטוח שיש לי כל כך משהו טוב .. אני לא מבין בדברים האלה .. ספק כוח: Seasonic 62-W S12 אם זה משנה כל הפרטים האלה . טוב אז יש לי כמה שאלות . עכשיו ככה , יש אולי משהו י…
-
- 6 תגובות
- 949 צפיות
-
-
-
שלום כולם !!! יש לי את המפרט הבא... AXP2100- 200*9.5 Giel ultra platinum 256*2 Abit AN7 Redon 9700 אני מקבל ב3די מארק 2K4 ציון של 4000, שאני חושב שהוא סבבה למפרט אבל תאחלס במשחקים הזמני טעינה שלי ארוכים בממוצע, יש תמיד לאגונים כאלה קטנים של חצי שניה בתחילת המשחק, אני חובב סימולטורי טיסה וכל עצירה של שניה יכולה להיות קטלנית. המערכת עצמה דיי סבבה לא HIGH END אבל בהחלט מערכת חזקה, אך בכל זאת אני לא הכי מרוצה האם הסיבה היא המעבד? אם כן מה לדעתכם יתן ביצועים טובים יותר? או האם אני סתם חשדן ובכלל מדובר בבעיות שנובעות מרכיב זה או אחר? בתודה מראש, לירן
-
- 5 תגובות
- 949 צפיות
-