מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
כנס עיתונאים מספק לנו הצהרה מפי רוברט האלוק של AMD כי אנו נראה את מעבדי Zen 3 החדשים בקרוב מאוד, בניגוד לשמועות מהתקופה האחרונה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כרגע מעבד AXP2100... תהיתי עם כדאי למכור אותו ולקנות AXP1800 יחד עם לוח nforce2.. (פשוט אין לי כסף לשניהם) 1. האם ההפרש בביצועי המעבדים היא דרסטית ואני ארגיש אותה ? 2. האם EPoX 8RDA+ מאפשר פתיחת מכפלה בביוס ?
-
- 8 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אבקש את עזרתכם המקצועית: אני מעוניין לקנות לוח אם Asus P5B Delux או Asus P5W DH Delux. 1. בשניהם מצאתי במדריך ההפעלה את ההודעה המצורפת לגבי מגבלות כרטיסי הזיכרון. האם מישהו נתקל בבעיה זו שASUS מפרטת? 2. ישנם בשוק עשרות חברות, עם עשרות כרטיסי זיכרון למחשבים. איזה כרטיסי זיכרון של 1024MB, תוכלו להמליץ שיעבדו על לוחות-אם אלו ( ביצועים הכי טובים ביחס לעלות , BandWidth : CL ) רב תודות. נ.ב: אינני מתכנן לעשות OC. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 933 צפיות
-
-
מישהו אולי יכול לפרט את דרוג הזכרונות (על פי חברות) בצורה פשוטה, מהאמין/טוב בסדר יורד?
-
- 10 תגובות
- 933 צפיות
-
-
היי חבר'ס.. צריך זוג לוחות בנוסף לשני 965P-S3 שהולכים לארבעה מחשבים (שני Q6600 ושני E6600). עם ה-965P-S3 כבר יש לי ניסיון ואני יודע שהצ'יפסט מתחמם ומחייב קירור אלטרנטיבי אם מבצעים אוברקלוק. האם גם דגמי ה-P35 המצב דומה והם מתחמים קיצונית ב-OC? החברה לא מעוניינת להשקיע סכום מיותר של 900+ ש"ח על לוח מיוחד יותר עם heatpipes וכו'.. עדיף על פני זה לקנות קירור כמו ה-Thermaltake Extreme Spirit II או אחד אחר עם לוח P35 סביר כמו ה-DS3L או ה-Abit IP35E - איזה עדיף? מצד שני זה נהיה בעייתי אם אני רוצה לשלב אותם ביחד עם קירור Tuniq למעבדים. אולי כדאי ערכת שבבים אחרת אם יש משהו מוצלח ל-OC עם קירור נורמאלי במחיר הזה..? מבחינת באס אני לא מתכוון לעבור את ה-400fsb, (בעוד ה-965P ישא…
-
- 9 תגובות
- 932 צפיות
-
-
מחפש המלצות ללוח אם למעבד i3 2100. צרכים משרדיים (פיתוח תוכנה, צפייה בסרטים וכו). אין צורך בגיימינג. כרגע אני הולך על ASUS P8H67 LE אבל אני לא ממש מכיר את כל האופציות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום. השאלה נוגעת ספציפית לזכרונות DDR2 800MHZ בנפח של 4GB על שני סטיקים (2X2). מערכת : Q6660 OCZ VENDETTA 2 ASUS P5QL/ EP43 DS3L - אחד משניהם 4GB (2x2GB) DDR2-800 500gb SATA II 16MB Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Enermax PRO82+ 525W Active PFC 12cm Fan CoolerMaster CM 690 Black על המערכת מתוכנן OC שאמור להביא ת'מעבד ל סביבות ה 3.600 . שאלה : האם כדאי לקחת סטיקים של זכרונות בעלי גופי קירור / מבודדי חום ? או שזכרונות דומים ללא גופי קירור / מבודדי חום יביאו את אותם ביצועים? *יש לציין שגם אם יירכשו זכרונות בעלי גופי קירור / מבודדי חום זה יהייה משהו פשוט (300- 310 ש"ח) ולא משהו עם הקירורים המפחידים. החשש העיקרי שלי הוא איטיות בגלל חימום יתר. תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, DDR3: Dual Channel vs. Triple Channel עשיתי חיפוש גם בגוגל וגם כאן וכל התוצאות שמצאתי היו דיי ישנות בנושא ורובן התייחסו לDUAL CHANNEL בDDR2 נגד DDR3 בTRIPLE CHANNEL (לפני שיצא DUAL CHANNEL בDDR3). מצאתי ביקורת אחת ברורה שאמרה שבסה"כ הTRIPPLE CHANNEL זה עוד מדבקה על הקופסא של הלוח-אם וזה לא ממש משפר ביצועים - האם כך הדבר?
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
האם יש תוכנה שבודקת את העניין או מציגה אותו ?
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
היי היה לי מחשב עם מעבד פנטיום 4 2GH והחלפתי למעבד AMD 64 3000. איך זה יכול להיות שלשניהם יש אותה מהירות שעון? אני מבין ששניהם עובדים בטכנולוגיה שונה אבל זה לא מובן לי איך משווים את AMD3000 לאינטל 3GH. מישהו יכול להסביר לי בשפה פשוטה ולהביא לי הוכחות איך AMD עם מהירות שעון של מעבד מלפני כמה שנים משתווה או אפילו עולה על מעבד פנטיום עם מהירות שעון של 3GH? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שיהיה סוקט 478 צ'יפסט לא ממש משנה לי און בורד סאונד והכי חשוב FireWire וכמעט שחכתי תקציב של 700 ש"ח
-
- 8 תגובות
- 932 צפיות
-
-
זיכרון זה נושא די מורכב ומסועף. יש את נפח הזיכרון, מהירות הזיכרון, והDDR שאני לא יודע מה זה ??? לדוגמה:זיכרון בנפח של 4GB, במהירות 800Mhz וDDR II מישהו יכול לעשות קצת בסדר בדברים ולהסביר לי איך בוחרים את הזיכרון המתאים?
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אני באמצע OCING והגעתי ל 3.4 והתחילה התופעה שהזכרונות רוצים עוד מתח אני כעת על 2.75 הדרגה מעל היא 2.85 וולט ואני ממש מפחד לתת להם כזה מתח !! האם מישהו כבר נתן להם כזה מתח כאן??
-
- 6 תגובות
- 932 צפיות
-
-
עקב קניית מחשב חדש,יש לי במלאי 4 סטיקים של חצי ג'יגה של DDR.(סה"כ 2GB) איפה הכי כדאי לפרסם מודעה למכירה? יש לציין שהביוס נדפק לי,והוא היה נתקע אחרי השלב של ספירת כמות הזיכרון,(לעיתים,היה עובר לשלב הבא,ואף מנסה להיכנס להגדרות ה-CMOS Setup,אבל פשוט נתקע בכניסה),אבל נראה לי שלא נגרם נזק לזכרונות עצמם. אני רוצה למכור את כל הסטיקים במחיר של 300 ש"ח,מה שנראה לי סביר,יחסית למחיר של זכרונות חדשים. 2 סטיקים אינם באחריות(של Geil),ושניים של Kingston.(אחריות לכל החיים או ל-5 שנים,אינני זוכר במדויק) הזכרונות כולם נקנו בחנות הראשל"צית גולדטופ. אודה למישהו על עזרה בנושא, יוחאי.
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף אתלון 2000 פלומינו בסמפרון חדש האם אני חייב להתקין מחדש מערכת הפעלה או שהוא יזהה שינוי חומרה בלבד???
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
איזה לוח אם טוב יותר למשחקים? asus a8n-e nf4u -או- gigabyte k8n sli המחשב לא יצטרך אוברקלוק ושאלה אחת אחרונה-איזה חברה טובה יותר לזיכרון וירטואלי(ram) Corsair -או- Kingston
-
- 9 תגובות
- 932 צפיות
-
-
על לוח 8VM800PMD של ג'יגבייט עם סוקט 775 השאלה היא: האם אפשר לשים מעבד Core 2 Duo לדוגמא: E5200 או E6300 הנה קישור ללוח באתר היצרן http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2159 תודה מראש לעונים!
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אני זקוק ללוח אם שיתאים לאטלון, כמה שיותר זול ושיכלול כמה שיותר דברים עליו תמורה מקסימלית למחיר מינימלי
-
- 6 תגובות
- 932 צפיות
-
-
קניתי מערכת העובדת ב- DUAL DDR עם שני סטיקים של WINBOUND 512 MB 3200. ב-BIOS תחת MEMORY FREQUENCY ב- AUTO MODE הוא כותב 333 MHZ...זה לא אמור להיות 400? כמו כן על סטיק אחד כתוב BH-5 ועל השני BH-6... האם זו סיבה נוספת לכך שהWINDOWS קורס תכופות, זה משפיע על היציבות?
-
- 7 תגובות
- 932 צפיות
-
-
כמה הדלפות שונות מעידות על כך שניידים עם מעבדי H חדשים בהספק מוגדל מבית AMD נמצאים ממש מעבר לפינה - כמו ניידים עם מעבדי U חסכוניים חדשיםלכתבה
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! קניתי זכרונות חדשים למחשב המשודרג שלי : Winbond 512MB PC3200 DDR400 עכשיו אין מדבקה אין כלום כמו לחמנייה קיבלתי אותו. רק עם מדבקה של אחריות... וראיתי שכתוב BH-5. זהו באתי הביתה שמח לקראת המחשב ה"חדש" שלי... ט-ו-נ-ה של בעיות אי יציבות המחשב עושה ריסטים HD לא נדלק פול בעיות משהו מפחיד!!! ביקצר ישבתי ופתרתי כמעט את כולם אחת אחת....בייאוש גדול. עכשיו , הגעתי למסקנה שלדעתי הזכרונות דפוקים והם גורמים למס' בעיות מכיוון שכאשר אני מפעיל אותם על DDR266 הכל עובד טוב. כשאני מעלה ל-333 יש כבר חוסר יציבות...וב-400 כמעט שום דבר לא פועל ואח"כ יש ריסט אוטומטי. ללכת לחנות ולהחליף סטיק ???????? ואם להחליף...לקחת שוב ווינבונד או שכדאי לי כבר ללכת על חברה אחרת ואולי גם באותה הזמדנות על …
-
- 13 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש וברשותי לוח אם חדש באריזה מדגם MSI Z77A-G43 GAMING אליו עמדתי לחבר מעבד i5-3470 חבר הציע לי לקנות אותו תמורת המחיר של לוח חדש מדגם Gigabyte GA-B85M-D3H שאליו אוכל לחבר מעבד חדש יותר: i5-4570 אני חושב שכדאי לי להחליף לטובת מעבר למעבד מדגם חדש יותר. בכל מקרה, לא מתוכנן OC. אשמח לקבל את עצתכם האם ההחלפה כדאית לי. קישורים: http://www.msi.com/product/mb/Z77A-G43-GAMING.html http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4567#ov
-
- 8 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום לכולם ! הרכבתי מפרט אבל אני עדיין מתלבט בקשר לזיכרונות. אני צריך שתמליצו לי על זיכרונות שיתנו לי ביצועים טובים בכללי ויכולת OC טובה ! המפרט הוא: מעבד AMD ATHLON 64BIT 3200+ VENICE CORE לוח אם DFI NF4 ULTRA D LANPARTY thermaltake w0062RU silent purepower 420W v2.0 התקציב הוא 700 ש"ח אפשר לחרוג קצת ל-512X2 זיכרון שחשבתי הוא Twinmos Speed Premium BH5 pc3500 שמגיע אם צ'יפים BH5 שהבתי שהם טובים ! יש עלהם ביקורת כאן - http://www.vr-zone.com/?i=2179&s=1 עוד זיכרון שחשבתי הוא G.Skill DDR 400MHZ PC3200 1024MB DUAL CHANNEL דגם - F1-3200PHU2-1GBZX על מה אתם ממליצים ? ושהזיכרון היה מנעה מחשבים ! תו…
-
- 19 תגובות
- 932 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם לוח אם Intel Maryville D850MV (מעבד פנטיום 4 1700 מגה"צ), עם 4 חריצי זיכרון, ששניים מהם תפוסים ע"י שני מודולים של סמסונג 128 מ"ב כל אחד מסוג RDRAM. (נראה לי שדואל צ'אנל אבל לא בטוח). עכשיו: כשקניתי את המחשב (לפני 4-5שנים), המוכר אמר לי שRDRAM זה הכי טוב, אבל עכשיו אני רואה שלשדרג עם עוד מודול כזה זה ממש יקר לעומת DDR. ואני גם מבין שאי אפשר להוסיף זכרון DDR, וצריך RDRAM, זה נכון? קיצר: מה כדאי, לוותר על השדרוג, או לשלם הרבה כסף על 256 מ"ב RDRAM? (או שאולי כדאי כבר לקנות 512 DDR ולהחליף...) תודה למי שעוזר...
-
- 10 תגובות
- 932 צפיות
-
-
התקנתי אתמול פעם ראשונה את המעבד. לוח האם הוא GA-H77N-WIFI, קירור Noctua NH-L9i (Low profile. ב- BIOS אני רואה שהטמפ' היא 46 מע' בערך. זה גבוה מאד, לא? אני שם לב שה- BIOS מדווח שכל הליבות ב- 3800MHz, כלומר Turbo boost פועל. אם אני מבטל את ה- TB הטמפר' יורדות לאיזור 41 מעלות והמהירות כמובן ל- 3400GHz. למה המהירות עולה למקסימום כשאני ב- BIOS ואין שום עומס? זה לא אמור לפעול רק בעומס? האם הטמפ' האלו גבוהות מדי ל- IDLE?
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-