מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
והאם הספק הנוכחי יספיק ל SLI של gtx560TI ? לוח : ASUS p8h61-m LE B3 ספק : Antec Basiq 550W VP550P תודה.
-
- 8 תגובות
- 962 צפיות
-
-
יש לי מחשב והוא די ישן, פנטיום 3 .. לא היה ניתן להתקין בו XP מכיוון שה-bios ישן .. אז הסבירו לי פחות או יותר איך להתקין גרסה חדשה של הביוס שלי חשבתי שזה לא כזה מסובך , מסתבר שטעיתי , ועכשיו המחשב לא עולה לי . אני מדליק אותו ואין שום פלט על המסך .. קראתי את ההודעות השונות לגבי ביוסים .. הבנתי שצריך להוציא את הבטרייה .. או את הג'מפר שלידו .. והמחשב בכלל לא עולה בשתי המבים האלה .. אם מישהו יודע אולי מה עובר על המחשב שלי , אני ממש אשמח לדעת , תודה רבה לכם ..
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם לוחGAZ-77-D3H וכרטיס NVIDIA GeForce GTX 560 Ti עכשיו , אחרי שהתקנתי דרייברים ללוח אם + דרייברים לכרטיס מסך אני רוצה להקין גם את התוכנה הזאת של לוסיד כי בעיקר בגלל זה קניתי את הלוח הזה , ואז יישר בתחילת ההתקנה הוא מקפיץ לי הודעת שגיאה : INTEGRATED GRAPHICS DEVISE WAS NOT FOUND - VIRTU MVP WILL NOW EXIT... מה זה ולמה זה לא נותן לי להתקין את זה ?
-
- 8 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד לרכוש מחשב מבוסס האסוול. אני רוצה מחשב שיוכל לבצע בזריזות קימפול של קרנל של לינוקס. אני בפירוש לא גיימר, כך שהוא כלל *לא* מיועד למשחקים. שאלתי היא: ראיתי שיש מחשבים מבוססי האסוול עם i5 ועם i7 האם ההבדל הוא משמעותי ? אל מה כדאי ללכת ? בנוסף אשמח לקבל טיפים בנושא של רכישת מחשב מבוסס האסוול בברכה, דן
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
-
-
יש לי מחשב שבמקור נקנה למטרת גיימינג ועריכת וידאו, הוא דיי וותיק - הרכבתי אותו לפני 7 שנים. היום משמש בעיקר לצורכי עבודה ואינטרנט (3 מסכים והמון טאבים של כרום) לאחרונה הוא פתאום נהיה ממש איטי בגלישה בכרום כשיש הרבה טאבים, אני מרגיש שמשהו נדפק בRAM (עד לפני חודשיים היה מריץ 100 טאבים פתוחים כמו כלום, היום אחרי 30 כבר מתחיל להיות תקוע) חשבתי לקנות זכרונות חדשים, אני חושב שאלך על 2X8GB, אבל אני פחות מעודכן כבר בעולם הזה ולא נעול מה יהיה נכון לרכוש, לכן אשמח לעזרתכם. בתכלס התקציב שלי הוא המינימום הנדרש, אני רוצה שזה יהיה הכי cost effective שאפשר, כנראה יישאר איתי לעוד הרבה שנים עכשיו. יכול להיות שיהיה נכון להחליף רק אחד מהזכרונות …
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אני כל היום מיתרוצץ בין אתרים ומחפש לוח אם עם ערכת השבבים X38 של אינטל עם שלושה חריצי PCI...מבקש עזרה כי אני לא מצאתי של שום חברה היו רק 2 חריצים זה מה שאני מוצא ,אני צריך בעיקרון 2 (אחד לכרטיס פיסיקאלי והשני לכרטיס קול)ויש לי זוג כרטיסי HD2900 והם תופסים תמיד אחד כי הם עבים ולוקחים שתי סלוטים בלוח שיש לי כרגע הם מיסתדרים לי טוב כל הכרטיסים הינה ציור מה אני צריך ככה זה מסודר אצלי בלוח ASUS P5W DH DELUX...תודה לעוזרים!!! [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 962 צפיות
-
-
קיצר אני רוצה לשפר את המעבד למחשב (כרגע 5200+ של AMD) אז אני רוצה E5200 ולעשות לו OC של מעל 3GHZ עם הקירור OCZ Vendetta 2 עכשיו אני צריך לוח אם ב500 שקל לאובר קלוק. יש משהו מומלץ וטוב?
-
- 10 תגובות
- 962 צפיות
-
-
לחבר שלי יש פנטיום 4 עם לוח אם שאני לא יודע איזה הוא, יש לו ארבעה סלוטים של RDRAM שתיי מהם מלאים בזכרונות של סמסונג 64 PC 800 ושתיים ריקים!! בשתיים הריקים הוא רוצה להוסיף עוד זכרונות של סמסונג אחד 128 והשני 256! זה אפשרי? כי אמרו לו שצריך עוד זוג שהוא זהה ביחד עם הזוג שקיים אצלו במחשב? מה הוא צריך לעשות?
-
- 8 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן קנייה של מחשב חדש, ורציתי לדעת איזו מערכת תיתן את יחס הביצועים / עלות היותר משתלם כרגע, מערכת מבוססת AMD או אינטל? אני יודע שזה משתנה כל הזמן, אבל אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני רוצה לדעת מה המצב כרגע. הצורך הוא למחשב לשימוש ביתי, עם מעבד כפול ליבה. אם למישהו יש המלצה על דגם ספציפי של לוח אם ומעבד זה יהיה בכלל מעולה
-
- 4 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אני רוכש מחשב.יעד:משחקים (igi2,cryses,gta4 וכו'),אופציה ל oc. מעבד - E8400 לוח אם - GA-EP43-DS3L אני מנסה להיסגר על עצמי מה לקחת בזיכרונות. קודם כל ההתלבטות היא בין 800 ל 1066 - הפרשי המחיר משמעותיים! ההתלבטות השנייה היא האם באמת יש צורך להרחיק לכת ל 4gb או ש 2gb בהחלט יספיקו? (תוך כדי התחשובות במשחקים שאני מעוניין לשחק בהם בכיף).לא יודע אם זה רלוונטי אבל אני מתכוון לנסות oc במחשב הזה למרות שאין לי נסיון אבל אני רוצה לנסות לנצל את המירב. עוד משהו חשוב, איך לקחת ת'זיכרון? ב 2 סטיקים? סטיק אחד? מה עדיף ולמה? יש עוד שיקול חוץ מלחסוך מקום על הלוח?יש עדיפות ל2 סטיקים? התחבטות עצמית שבא לי לשתף אותכם בה: שמתי לב שאנשים משום מה לא אוהבים/לא מתלהבים יותר מדי מזכרונות בתדר 1066, …
-
- 13 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אני מטלבת בין Q6600 לE6850. בעקרון יותר חשוב לי לשנה הזאת שיעבוד לי כמה מהר שיותר מהר כי אני גם ככה אני עוד מעט מתגייס לצבא.. בקיצור מה יותר כדיי לי לקחת?
-
- 5 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בונה מפרט למחשב ואחרי שסקרתי אתרים בחרתי בE7500 שיעבוד עם כרטיס מסך HD5770 למטרות גיימינג בינוני, אני לא יבצע OC אין לי מושג איזה לוח אם כדאי לבחור ואשמח לשמוע המלצות אגב, כמה זכרון כדי לשים על הלוח 2G או יותר? תודה
-
- 5 תגובות
- 962 צפיות
-
-
הגיע לי המחשב הזכרונות עוד לא הגיעו, אבל זו לא הנקודה. קיבלתי את המחשב והכל רק המדבקה המקורית של המעבד לא הגיעה איתו זאת שכתוב עליה:"INTEL INSIDE". זה אמור להדליק לי נורה אדומה?.
-
- 13 תגובות
- 962 צפיות
-
-
הציעו לי שתי מערכות לקנייה: אחת עם i5 2400 והשניה עם 2500 לפי בדיקת מחירים ב TMS יצא לי הכי זול אבל ב TMS יש 2400 TRAY ו 2500 BOX, הבוקס עולה יותר ומישהו אמר לי ש בוקס זה עם קירור מובנה. ובמפרט שלי יש לי scythe ninja 3. 1. מה הבדל בין tray ל box 2. הבדל בין 2 מעבדים שהזכרתי הנ"ל הוא 148 ש"ח עכשיו זה הבדל זניח מבחינה כספית השאלה אם הביצועים יורגשו?
-
- 7 תגובות
- 962 צפיות
-
-
Hey guys. wanted to know about this mobo, is he good for A64? he contains : S754/FSB1600/DDR400/6USB/2SATA/4PATA/LAN/LAN/RAID/AGP8X. Or better to take the Asus K8V Deluxe ? Cause someone in the forum said there was many reports on him that he`s a problems... My friend gonna buy new pc so i need your help.. Thanks for Info.
-
- 8 תגובות
- 962 צפיות
-
-
-
k8n 4 Neo Platinum (939) בעיקרון הוא עולה 910 ב KSP יש לו לדעתי את כל הפיצרים של GIGABYE K8NF-9 קצת יותר אבל אני פשוט השגתי אותו ב 590 שקל מה אתם אומרים עליו? Model K8N Neo4 Platinum CPU Supports Socket 939 for AMD® Athlon 64 FX / Athlon 64 processor Supports up to 3500+, 3800+ Athlon 64 FX 53, or higher CPU Chipset NVIDIA® nForce4 Ultra Chipset - HyperTransport link to the AMD Athlon 64/Athlon 64 FX CPU - HyperTransport supporting speed up to 1GHz (2000MT/s) - Supports PCI Express x16/x1 interface - Two independent SATA controllers, for four drives - Dual Fast ATA-133 IDE controllers - IEEE 802.3 NVIDIA MAC for 1000BASE-T Main Memory Supports dual channel DDR 266…
-
- 11 תגובות
- 962 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הציפסטיםםם? H55 וP55 והאם הוא ממש קריטי כי הזמנתי H55 והתבאסתי מאוד כי הבנתי שהP55 טוב יותר והם אותו מחיר פחות וא יותר
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אני חייב DUAL BOOT בין XP ל- WIN7 לפני רכישה אני רוצה לוודא שאני לא מסתבך תודה
-
- 5 תגובות
- 962 צפיות
-
-
איזה זכרונות מומלצים ללוח GIGABYTE GA-K8XP-SLI 2 זכרונות של 1024 , לא ל OC במינמום מחיר . תודה
-
- 11 תגובות
- 962 צפיות
-
-
לפני כמה זמן התחילה אצלי תופעה שברגע שאני מפעיל תוכנה או משחק כבד, המחשב נתקע (אני מניח שזה המעבד) או מאתחל את עצמו. אם אני מוריד את הבאס ל100Mhz (במקום 133) התופעה לא מתרחשת יותר. ניסיתי לבדוק בתוכנה של הלוח אם והטמפ' הממוצעת היא 48-50. אחרי 52 המחשב פשוט נתקע (בבאס 100 היא בסביביות ה45). במקרים אחרים (לדוגמא כשאני מפעיל את התוכנה CPUBURN שאמורה לאמץ את הממעבד), המחשב פשוט עושה לעצמו reset. כשאני מריץ את התוכנה superPI, לאחר כמה שניות ריצה (פחות מחצי דקה) מופיעות שגיאות. האם זאת יכולה להיות בעיה של ספק? שמתי לב שה 12V שלו עומד על 12.54 והVcoreA על 1.74 (אין לי מושג על כמה הוא באמת צריך להיות). אני מניח שזאת לא בעיה של קירור מפני ש50~ זאת טמפ' נורמאלית למעבד. זאת גם לא בע…
-
- 6 תגובות
- 962 צפיות
-
-
מקור:http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=3648&p=3
-
- 6 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 ג'יגה זיכרון כרגע, 2 של ג'יגה של G.skill אלו הזכרונות שלי - http://images.devshed.com/dh/stories/G_Skill/g.skill_html_55e6b112.jpg התקנתי ווינדוס 7, אחר הרבה חלונות כחולים וקריסות הרצתי memtest86 וזה הראה לי בפרוש ששני הכרטיסים פגומים. החלטתי להחזיר אותם לחברה והם אמרו לי שהם יחליפו לי אותם. העניין יכול לקחת משהו כמו שבועיים, ולהיות בלי מחשב עכשיו שבועיים זה בעייתי, בנוסף רציתי להשתדרג ל-4 ג'יגה אז החלטתי לנצל את ההזדמנות. אני רוצה לקנות זיכרון של 2 ג'יגה, המחשב שלי תומך DDR2 והשאלה שלי אם אמורה להיות בעייה אם יהיו מחוברים 3 כרטיסים אחד מהם 2 ג'יגה והשניים האחרים ג'יגה אחד אפילו שהם לא מאותו סוג. ועל מה אם ממליצים מהאתר הזה - http://ksp.co.il/ תודה
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-
-
מה יותר טוב מבחינת ביצועים באוברקלוק? מה יותר כדאי לי לקנות? Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 CAS2 Memory w/Ultra Coated Copper Heat Spreader או GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Golden Dragon Series Retail Memory עריכה: שמתי לב שלGeIL אין Heat Spreader, האם זה יפגע בביצועים? תודה.
-
- 13 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שמעתי שיש כרטיס קול OB שהוא ממש איכותי משהו כמו האודיג'י. רציתי לדעת איך הוא נקרא ואיך אני יודע אם יש אותו בלוח אם שאני הולך לקנות.
-
- 6 תגובות
- 961 צפיות
-