עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by amisha,

אני באמצע OCING והגעתי ל 3.4 והתחילה התופעה שהזכרונות רוצים עוד מתח אני כעת על 2.75 הדרגה מעל היא 2.85 וולט ואני ממש מפחד לתת להם כזה מתח !! האם מישהו כבר נתן להם כזה מתח כאן??

• 6 תגובות
    • 924 צפיות
  2. היי לכולם... אני בונה מחשב לרכב ואני צריך לוח אם שיהיה קטן כמו Micro ATX עם מעבד שיקח גם כן מעט וואטים. כחלק מבנית המחשב לרכב אני צריך לקנות: לוח אם, שיהיה Micro ATX, עם כרטיס מסך מובנה. מעבד, שיקח מעט ואטים. זיכרון 1GB RAM, שוב שיקח כמה שפחות חשמל. ארד דיסק נייד. כל אלו + כרטיס מסך Audigy2 שיש לי כבר יכנס למארז, צריכים להחזיק על ספק M2 שהוא 160W. ניסיתי לבנות מחשב ויצא לי זה בינתיים: לוח אם עם ציפסט של AMD 740G תומך DX9 Gigabyte GA-MA74GM יש גם לוח אם אחר עם nForce 630a דגם GA-M68SM-S2L ומעבד שלוקח רק 45W- AMD Athlon 64 X2 4850e האם יש המלצה ללוח אם + מעבד אחר? אולי לעבור לאינטל?

• 6 תגובות
    • 924 צפיות
  3. Started by someone,

באיזה מהירות הPENTIUM 4 עוקף בביצועים את הATHLON XP ?

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  4. Started by tkhvbcht,

איך הלוח אם הזה? הוא נחשב טוב? אני לא רוצה משהו מדהים...ובחרתי אותו בגלל שיש לו חיבור agp לכרטיס מסך הישן שלי וגם מקום למעבדים החדשים! אז מה אתם אומרים? הוא יעשה לי בעיות? ועוד שאלה הוא תומך בדיסק קשיח בחיבור ide או sata 2? תודה הלוח: http://www.asrock.com/product/775Dual-VSTA.htm

• 12 תגובות
    • 924 צפיות
  5. Started by nimidee,

יש לי מחשב ותיק יחסית: Pentium D 820 P5LD2 Rev2.0 512MB DDR1 x 2 אני מעוניין להגדיל זיכרון ל- 2GB בעלות קטנה, וחשבתי לרכוש סטיק של 1GB DDR2. רציתי לדעת האם העסק יעבוד בכלל (2xDDR1 + DDR2 + Pentium D)? האם יש דרך מומלצת יותר להגדיל הזיכרון?

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  6. Started by jhracham,

כרגע כל מה שקיבלתי זה לוח אם הנ"ל שני סטיקים של 1GB DDR 2 667Mhz ושני הארד דיסקים 160GB SATA2 אני מתכנן לקנות כרטיס מסך ומעבד בעוד חודשיים בערך מקווה שהמחירים יפלו אם אתם רוצים אני יכול לעלות תמונות כמו כן יש הבדל משמעותי בינו ובין ה DS3 כי ביקשתי DS3 והוא הביא לי את זה לא נורא כל כך נכון?

• 7 תגובות
    • 924 צפיות
  7. Started by avi-g2005,

איזה לוח אם טוב יותר למשחקים? asus a8n-e nf4u -או- gigabyte k8n sli המחשב לא יצטרך אוברקלוק ושאלה אחת אחרונה-איזה חברה טובה יותר לזיכרון וירטואלי(ram) Corsair -או- Kingston

• 9 תגובות
    • 924 צפיות
  8. Started by urib,

כמה דברים, תן תקציב לכל המחשב. האם אתה מעוניין לבצע אוברקלוק למעבד?

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  9. Started by EEstudent,

:-\במחשב הישן הייתי לוחץ על DEL ישר שאני מפעיל את המחשב והיה נכנס להגדרות עכשיו במחשב החדש יחסית זה לא נכנס,אני לא רואה כלום עד שהווינדוס עולה,זה פשוט מחליף מסכים מהר מאוד

• 11 תגובות
    • 924 צפיות
  10. Started by yonni,

קניתי מערכת העובדת ב- DUAL DDR עם שני סטיקים של WINBOUND 512 MB 3200. ב-BIOS תחת MEMORY FREQUENCY ב- AUTO MODE הוא כותב 333 MHZ...זה לא אמור להיות 400? כמו כן על סטיק אחד כתוב BH-5 ועל השני BH-6... האם זו סיבה נוספת לכך שהWINDOWS קורס תכופות, זה משפיע על היציבות?

• 7 תגובות
    • 924 צפיות
  11. Started by גדעון,

יש לי התלבטות בין 2 במעבדים מחיר לביצועים (שניהם כמעט אותו מחיר) ל-Q8200 יש 4 ליבות אבל זכרון מטמון קטן ל-E8500 יש 2 ליבות עם זכרון מטמון גדול יותר אבל תדר שעון גבוהה יותר מה כדאי יותר לשימוש גיימר/עיבוד תמונה וכד' ????

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  12. שלום! קניתי זכרונות חדשים למחשב המשודרג שלי : Winbond 512MB PC3200 DDR400 עכשיו אין מדבקה אין כלום כמו לחמנייה קיבלתי אותו. רק עם מדבקה של אחריות... וראיתי שכתוב BH-5. זהו באתי הביתה שמח לקראת המחשב ה"חדש" שלי... ט-ו-נ-ה של בעיות אי יציבות המחשב עושה ריסטים HD לא נדלק פול בעיות משהו מפחיד!!! ביקצר ישבתי ופתרתי כמעט את כולם אחת אחת....בייאוש גדול. עכשיו , הגעתי למסקנה שלדעתי הזכרונות דפוקים והם גורמים למס' בעיות מכיוון שכאשר אני מפעיל אותם על DDR266 הכל עובד טוב. כשאני מעלה ל-333 יש כבר חוסר יציבות...וב-400 כמעט שום דבר לא פועל ואח"כ יש ריסט אוטומטי. ללכת לחנות ולהחליף סטיק ???????? ואם להחליף...לקחת שוב ווינבונד או שכדאי לי כבר ללכת על חברה אחרת ואולי גם באותה הזמדנות על …

• 13 תגובות
    • 924 צפיות
  13. יש לי שתי אפשרויות לרכוש עוד לוח כמו שלי 6150 או לוח עם ציפסט של AMD 690G + ATI מה כדאי ?

• 15 תגובות
    • 924 צפיות
  14. Started by nissim tr,

שלום לכולם כשחיפשתי חומר על אובקלוק ל-OPTERON 165 נתקלתי בזה: http://www.dfi-street.com/forum/showthread.php?t=26642 זה נשמע טיפה מפחיד, בהתחשב שהזמנתי לוח DFI ומעבד אופטרון... אני מבין מזה שאם יהיו לי בעיות אני יכול לשכוח מתמיכה של DFI? :kopfpatsch: מה דעתכם? יש עצות?

• 11 תגובות
    • 924 צפיות
  15. יש לי שאלה יום לפני קניה של מחשב לאחי, השאלה היא אם ההבדל בין לוח GIGABYTE NF4 שמגיע עם PCIe לעומת NF3 שמגיע עם AGP משמעותי ? הוא מאוד לחוץ בכסף וההבדל הוא בערך 250 ש"ח בקומבינציה עם כרטיס מסך שיוצא גם כן יותר זול עבור סלוט AGP. 1. AGP יעלם בקרוב משוק הלוחות וכרטיסי המסך? הבעיה שלי היא עם הנושא הזה היא אם יתקלקל הכרטיס המסך בעתיד וכבר לא יהיו כרטיסי AGP, הוא יהיה בבעיה. 2. יש הבדלים בביצועים מעבר לסלוט של הכרטיס מסך? הלוחות המדוברים הם: Gigabyte GA-k8NF Gigabyte GA-K8NS שניהם בסלוט 939 של AMD64 צריך תשובה דחופה לגבי שתי השאלות תודה

• 10 תגובות
    • 924 צפיות
  16. טוב אז החלטתי להעיף את המארז HP PAVILLION P6 שלי ולקנות artec 902 מאוורר וסקסי , ובשל כך אני חייב לקנות לוח אם חדש כי מה לעשות הלוח אם של ה HP הפוך ולא נכנס בשום מקום פרט למארזי HP . אין כוונה לעשות OC או CFX אבל מומלץ לוח אם שתומך אם אפשר אז אני רוצה המלצות ללוח אם טוב לגיימינג נתוני המחשב שלי : בנוסף ספק כוח חדש של seasonic ss-550rt הצרכים שלי הם בעיקר גיימינג , וכמו שאמרתי התקציב הוא 500 - 600 אם יש משהו טוב בפחות גם סבבה

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  17. Started by aradgonen,

שלום! המחשב שלי לא עולה בכלל והוא עושה 3 ביפים קצרים. קראתי בפורום שהשלוש ביפים זה אומר שהזיכרונות לא תקינים. איך אני בטוח שזאת הבעיה ולא משהו אחר? אם הם מקולקלים אז מה כדאי לקנות? (כרגע יש לי 4 gb כאילו 2 ddr2 800 MHz של pqi לוח אם של ecs דגם A780GM-A מעבד amd phenom q9750 דור ראשון) המחשב לא עולה בכלל רק עושה את הביפים. בכללי כל הזמן מתקלקל משהו אחר במחשב יכול להיות שיש לזה קשר שבמארז יש רק מאוורר גדול אחד ושל המעבד? שווה להשקיע במארז חדש למפרט כזה? (כרגע תעזבו את עניין הכסף אני רק רוצה לדעת מה הבעיה ואם יש טעם להשקיע) ארד גונן .

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  18. שלום לכולם עד עכשיו היה ברשותי AXP והמריחה הייתה פשוטה, וכרגע יש לי מעבד 64 ביט ורציתי לדעת מה השיטה למרוח עליו משחה טרמית בצורה בטובה ביותר ? כי הבנתי שצריך לשים את הסינק ולסובב אותו על המעבד ??? ועוד שאלה אחת שאוליי לא הכי קשורה םשוט לא רציתי לפתוח נושא חדש... יש לי DFI LAN PARTY UT NFORCE 3... עכשיו יש שם המון המון המון !!! אפשרויות לשחק עם התיזמונים ( שלא כמו ה NF7 הקודם שלי ) 2.2.2.5 היצלחתי לשים, השאלה איזה מהאפשרויות הכוונה ל T ? ( כאילו T1 אתם יודעים ) תודה מראש. ;D

19. Started by bora8,

שלום לכם: יש לי במחשב זיכרון של 2GBx2 שלG.SKIL ואני מעוניין להוסיף עוד זיכרון של 2GBx2 איזה זיכרון הכי מתאים להוסיף לזכרונות שיש לי , והאם כדאי להוסיף רק 2GBx2 או 4GBx2 , או בכלל להחליף גם את הזיכרון שיש לי עכשיו ? המחשב מיועד למשחקים כמו: call of duty ghosts , battlefield 4 וכו' הזיכרון שיש לי עכשיו הוא :G.SKIL F3-12800CL7D-4GBRH DDR3-1600 PC3-12800 2048MBx2 DUAL CHANNEL CL7-7-7-24 1.65V הלוח אם שיש לי הוא : ASUS P7P55D EVO P55 SOCKET LGA1156 INTEL I5 תודה

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  20. Started by gigabot,

שלום, באוורד ביוס אם יש אז נורא פשוט, נפגשתי עם הרבה פאוניקס ולא שמתי לב לאפשרויות אוברקלוק, האם יש אפשרות אוברקלוק בפאוניקס, אם לא אז האם יש איזו תוכנה לאוברקלוק, מדובר בפנטיום 4 די ישן, 1.5GHZ

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  21. יש לי מעבד and 400 לוח אם gigabyte. Ma690 שכנראה הלך לעולמו בטרם עת אחרי שנתיים וחצי, אמנם יש אחריות על הלוח אבל אין לי למי לפנות היות והחנות שממנה נקנה המחשב פשטה רגל, הבנתי שיש בעיה למצוא לוח אם למעבד הזה אז צריך להחליף גם מעבד וגם לוח אם, מה מומלץ האם ללכת על אינטל i3 או core2due או אולי אפילו duel core בלבד ,נראה לי שאוותר על amd כי הוא עשה פדיחות והתחמם ונדפק הלוח אם (לנרות שהיו מאווררים).השימושים שלי הורדות , צפיה בסרטי HD , עריכה חובבנית , אינטרנט הורדות צריבות ושוב הורדות.

• 6 תגובות
    • 924 צפיות
  22. שלום כולם היום סוף סוף לקחתי תחלקים הכמעט אחרונים שלי למחשב שלי מסך,מעבד וזיכרון (דרך אגב זה מ ksp) קיצר באתי וקיבלתי תמעבד a64+3200 בקופסא הפלסטיק הזותי של אינטל וגם לא קיבלתי תמאוור של amd קיבלתי מאוור כזה עם גוף קרור בתוך קוספא טובה זה נראה האם דפקו אותי ? שקיבלתי לא תגוף קרור המקורי של amd ??? כי הגוף קרור של amd יש לו פאד תרמי וגוף קרור הזה צריך משחה טרמית האם יש הבדל? וגם כן קראתי את הברקוד על המעבד והתבבר לי שהמעבד שלי הוא קלואמר ולא ניוקסטל האם יש הבדל גדול בינהם ושאני יריגש ביצועים כי לפי מה שהבנתי לניקסטל יש512 קאש ו 3.4 תדר בגלל שזה 2.2 ב9 צינורות עיבוד ולקלאורמ יש מגה קאש ו3.2 תדר האם זה נכון האם יש הבדל גדול תודה לתשובות! חג שמח!

• 14 תגובות
    • 924 צפיות
  23. מה המצב אנשים ?! תראו אני צריך מעבד ולוח אם חדש ... המעבד והלוח אם שאני צריך מספיק שיהיו ממוצעים (שיחזיק את הכרטיס מסך Radeon X1950Pro 256MB AGP) ... אני לא יכול לעבור את ה - 1000 שקל מקסימום 1200 * שהלוח אם יתמוך ב - AGP 8x ושיהיה 4 סלוטים שאני אוכל להכניס לשם 4 זכרונות של 2 מהם של DDR 400 אהה ושהארד דיסק שלי (חיבור IDE) והספק שלי (ENERMAX EG365AX-VE 350 Watt) יעבוד עם המעבד והלוח אם תקחו את השמות של המעבד ושל הלוח אם מהחנות הזאת (pandas.co.il) תודה מראש, משה

• 6 תגובות
    • 924 צפיות
  24. הציעו לי אותו ב-430 ש"ח. GA-8S648FX is designed for high performance Intel® Pentium® 4 800MHz FSB processor with Hyper-Threading Technology. Empowered by the latest SiS 648FX and 963 chipsets, GA-8S648FX delivers a new architecture to uplift the system performance. The brand new 800MHz processor bus and DDR400 memory support are provided to unleash the full power of Intel® Pentium® 4 800MHz FSB processors. The AGP 8X graphics interface is built to derive the maximum performance from the most powerful graphics accelerator. The MuTIOL 1G® Technology with 1GB/s bandwidth is applied to speed up the internal traffic between SiS 648FX and 963 chipsets. GA-8S648FX also provides …

• 10 תגובות
    • 924 צפיות
  25. Started by ido,

יש לי כרגע מעבד AXP2100... תהיתי עם כדאי למכור אותו ולקנות AXP1800 יחד עם לוח nforce2.. (פשוט אין לי כסף לשניהם) 1. האם ההפרש בביצועי המעבדים היא דרסטית ואני ארגיש אותה ? 2. האם EPoX 8RDA+ מאפשר פתיחת מכפלה בביוס ?

• 8 תגובות
    • 924 צפיות

דיונים חדשים בפורומים