מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני כנראה קונה כרטיס מסך של EVGA מארה"ב ועל הדרך ראיתי באתר שלהם את הלוח הזה שדי קרץ לי מכיוון שאני מחפש לוח mini\micro. ידוע לי שהחיבורים בלוח הם מינימאלים, אבל כמו שאמרתי - זה מה שאני מחפש. ללוח יחובר כרטיס מסך GTX 680 ומעבד i5 3570K. http://www.evga.com/Products/Product.aspx?pn=111-IB-E692-KR מעולם לא היה לי מחשב עם לוח של EVGA, וגם היה קשה למצוא ביקורות על הלוח (מצאתי רק 1), אודה לכם אם תתנו את דעתכם. תודה!
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
ממה שאני הבנתי ווינדוס שבע תומך עד 16 גיגה של זכרון .. אם ככה למה יש לוחות אם שיכולים להכיל עד 32 גיגה??
-
- 6 תגובות
- 894 צפיות
-
-
איזה לוח אם כדאי לקחת, מסידרת ASUS, http://ksp.co.il/?select=.1030..52..1358..64..346.&list=1&sort=3&glist=1&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 אני לא מחפש משהו יקר יקר, אבל צריך שיהיה אוורקלוק טוב
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם לוחGAZ-77-D3H וכרטיס NVIDIA GeForce GTX 560 Ti עכשיו , אחרי שהתקנתי דרייברים ללוח אם + דרייברים לכרטיס מסך אני רוצה להקין גם את התוכנה הזאת של לוסיד כי בעיקר בגלל זה קניתי את הלוח הזה , ואז יישר בתחילת ההתקנה הוא מקפיץ לי הודעת שגיאה : INTEGRATED GRAPHICS DEVISE WAS NOT FOUND - VIRTU MVP WILL NOW EXIT... מה זה ולמה זה לא נותן לי להתקין את זה ?
-
- 8 תגובות
- 894 צפיות
-
-
פרסמתם מבדק ללוח אם שבכלל לא קיים בישראל http://hwzone.co.il/hardware/reviews/mb/ASRock_Z77_OC_Formula קראתי ,פניתי לחנויות , אין בכלל לוח כזה בישראל , לא הגיע לוח כזה מה הטעם בביקורת ללוח שלא קיים בישראל למה לא כותבים בביקורת הלוח לא מישראל ואין יבוא לזה .
-
- 7 תגובות
- 894 צפיות
-
-
היי לכם, כדי שיהיה אפשר להתקין/לשדרג מחשב לחלונות 11, על לוח האם להיות מצוייד ב- TPM גרסא 2.0. לוח האם שלי הוא B450 AORUS ELITE של ג'גה-בייט. במחשב שלי יש 'מעבד האבטחה' (תחת 'אבטחת מכשיר' בהגדרות של חלונות) TPM 2.0, אבל בהמשך רשום לי המשפט הזה - 'אבטחת חומרה רגילה אינה נתמכת'. האם כדי להתקין את חלונות 11 מתחייבת גם אבטחת חומרה רגילה? האם לוח האם הנ"ל בכלל תומך בזה? אם כן, היכן בביוס שלו אני משנה את ההגדרה הזו? נכנסתי לכאן ואז שיניתי בביוס (העדכני ביותר, אגב) את הגדרת האבטחה מ- system ל- setup. השינוי הזה גרם לאחתול מערכת בעייתי מאוד ולכן החזרתי את המצב לקדמותו. האירו את עיניי! …
-
- 4 תגובות
- 894 צפיות
- 1 follower
-
-
-
איזה לוח אם עדיף: EP35C-DS3R או ASUS P5B DELUXE? וגם, איזה קירור יתאים ללוח של אסוס? (לא כל קירור יתאים בגלל ה- heatsink של ה- NB). * למעבד E8400 תודה
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
השעון מתחיל להאט: על פי דיווחים טריים, אינטל תשיק בקרוב שלוש משפחות מעבדים חדשות המתבססות כולן על תהליך ייצור של 10 ננו-מטר, בדיוק כפי שהיא עושה בדור ה-14 ננומטר העכשווי בעשור האחרון ומעבר לו, לאינטל ישנה תוכנית ייצור ברורה על פיה היא מתנהלת הנקראת Tick-Tock, כאשר כל טיק או טוק מסמל משפחת מעבדים חדשה שמרעננת את השוק, כאשר טיק מסמל תחילה של תהליך ייצור זעיר יותר מקודמו על פני הארכיטקטורה הקודמת לה, וטוק מסמל ארכיטקטורה חדשה לגמרי. ניכר כעת שהשעון הזה נעצר לאט לאט, ובכלל כל תהליך המזעור, כאשר הדיווחים מדברים על שלוש משפחות מעבדים חדשות אותן אינטל תשחרר אל השוק אחרי Kaby Lake אשר יעשו כולן שימוש ב-10 ננו-מטר, ולמעשה יציפו את השוק עד לשנת 2019, או 2020 אם נסתכל על ז…
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
או ליתר דיוק: 256MB Kingston CL2 ללא הפתרון לפתוח את המחשב ... האם יש תוכנה לבדיקה ? חוץ מהתוכנה שיש כאן באתר ?
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
יש להם כמה דגמים: 2700 2700C2 2700C2PT 3000 3000C2 3000C2PT 3200 3200C2 3200C2PT מה ההבדלים ביניהם?(PT???) לפי מה שהבנתי 2700=333MHz 3000=366MHz 3200=400MHz ואם אני קונה לוח KT333 אז מה שמתאים זה ה2700 אבל אמרו לי שהאחרים יותר טובים לOC האם ז"א ש 3200 מגיע לFSB של 200 בלי בעיות (400=200*2)?
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
יש לי corsair PC3200C2, שאמור כמובן לעבוד ב 200mhz, אבל הלוח (K8N-E Deluxe) נותן לו באופן אוטומטי 100mhz. גם אחרי שהעליתי את זה ידנית ל 200mhz (כמו שצריך להיות), תוכנות כמו Sisoft Sandra ו HWinfo32 אומרות לי שזה עדיין רץ ב 100mhz. מה עושים כדי לפתור את הבעיה? תודה!
-
- 15 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אני זקוק ללוח אם שיתאים לאטלון, כמה שיותר זול ושיכלול כמה שיותר דברים עליו תמורה מקסימלית למחיר מינימלי
-
- 6 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שיהיה יציב, יתמוך בפיצ'רים חדשים, ובדורון 1200 שלי. והכי חשוב, שיעבוד כמו שצריך עם כרטיס הקול שלי (כרטיס PCI מבוסס וורטקס 2). ניסיתי את הA7V של אסוס והתאכזבתי קשות, כי הוא חולק סלוטים של PCI, מה שממש לא מקובל על הכרטיס.. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
האם יש אפשרות להריץ מצב של DUAL DDR ביחד עם 2 זוגות סטיקים בכלל? והאם יש אפשרות כזאת בלוחות מבוססים 875 או 865, תודה.
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
מי ייתן ביצועים יותר טובים? למי יש פוטנציאל OC יותר טוב? ביקורות יעזרו!
-
- 6 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איזה מעבד עדיף, אינטל 2.0 גיגה או AMD ברטון 2500? אני שאול באופן עקרוני ולכן אני לא מתחשב במערכת המחשב הכוללת תודה מראש יורה.
-
- 13 תגובות
- 894 צפיות
-
-
יש לי MUSHKIN DDR333 שאלה לי הרבע כסף בזמנו ואני כונה לוח 8RDA+ ויש לי מעבד טוב שיחול להגיע לFSB של 200MHZ. מצתי זכרון של MICRON DDR400 במחיר נמוך מאוד כ280 ש"ח אז אני שואל: האים כדי להחליף ביניהם? ד"א שני הזיכרונות שלי וה MICRON הם 256MB
-
- 14 תגובות
- 893 צפיות
-
-
AMD?? אני מתכוון למדבקה שחוסמת את אפשרות האוברקלוק. תודה לעוזרים!!!
-
- 6 תגובות
- 893 צפיות
-
-
יש לי כרגע מעבד AXP2100... תהיתי עם כדאי למכור אותו ולקנות AXP1800 יחד עם לוח nforce2.. (פשוט אין לי כסף לשניהם) 1. האם ההפרש בביצועי המעבדים היא דרסטית ואני ארגיש אותה ? 2. האם EPoX 8RDA+ מאפשר פתיחת מכפלה בביוס ?
-
- 8 תגובות
- 893 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה זה PC3200/PC2700/PC2100/PC1600 שמצוין ליד הזכרונות ? והאם זכרונות מתחת ל 3200 מתאימים ללוח A7N8X ? ועוד משהו קטן, אני לא מתכוון לעשות OC אז זכרונות של סמסונג טובים ? תודה לכם.
-
- 6 תגובות
- 893 צפיות
-
-
יש אופציה במחשב נייד סלרון במהירות 1066 ו פנטיום 3 במהירות 800 מה עדיף ומה ההבדל
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
כמו שהבנתם מהת'רדים הישנים שפתחתי יש לי את הלוח אם הנ"ל, אני מנסה לברר כמה דברים אודותיו, אשמח אם תעזרו לי... אז ככה- א. באיזה סוגי AGP הלוח תומך? (x4,x8) ב. אם הלוח תומך למשל עד x4 והכרטיס מסך שלי הוא בx8 אז האם תהיה בעיה? (אני יודע שזה קצת שייך לפורום תלת מימד, אבל נראה לי יותר רלוונטי לפתוח כאן)... ג. האם הוא תומך ב Usb 2.0? ד. מה חוות דעתכם כל הלוח?, אל תתיחסו לאוברקלוקינג עליו, זה לא חשוב לי.. תודה מראש :saint:
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
הממ... כידוע, (למי שכן יודע ;D), שני המעבדים הללו הם מתחרים ישירים. לפנטיום 4 נורת'ווד, יש 512KB ב L2 שלו כשרוחב הפס של ה L2 הזה הוא 256ביט. לאת'לון XP יש 256KB ב L2 שלו כשרוחב הפס של ה L2 הזה הוא 64ביט. כתוצאה ישירה מכך, ה Latency של ה L2 של האת'לון לוקה בחסר לעומת ה L2 בנורת'ווד, והמעבד נדרש לבזבז יותר "מחזורי עיבוד" כדי לגשת למידע אשר נמצא שם. ממבט ראשון נראה שהאת'לון נחות מאד לעומת הפנטיום 4 באספקט הזה...וזה נכון. מקריאות רבות שעשיתי ומהידע שצברתי הגעתי למסקנה היחסית פשוטה שהפנטיום 4 נשען מאד בביצועיו על ה L2, והוא חיוני לו יותר משה L2 של האת'לון חיוני לו. האת'לון מסתמך על המטמון האקסקלוסיבי אשר האפקטיביות שלו עולה על זו של המתחרה שלו, ויש לו L1 בגודל של 128K…
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אפשר לשים 2 סטיקים של KINGSTON 2.5 DDR 400 MHZ 512 MB שיתפקדו כדואל סה"כ 1 ג'יגה ועוד 2 סטיקים של כל אחד 256 גם 400MHZ DDR סה"כ 512 אין לי מושג של איזה חברה הם, ומה התזמונים... השאלה אם זה יפגע בביצועים ? או בכל דבר אחר? ואם בכלל זה אפשרי לשים אותם ככה?
-
- 8 תגובות
- 893 צפיות
-