מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
שלום, למישהו יש המלצות בבקשה על אתרים בחו"ל לקניית חומרה? (אני מחפש לוח-אם עם תושבת 939 למעבד AMD והמחירים של לוחות-אם יד שנייה בארץ דיי דומים למחירי לוחות-אם חדשים באתרים בחו"ל) תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
לא רע http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/athlon64-x2-3600.html
-
- 12 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אולי לחלקכם זה ישמע שאלה טריוויאלית אבל בכל זאת, אני רוצה לדעת אם לוח אם של למשל 800 שקל ולוח אם של 400 שקל (בוא נגיד שהחיבורים השונים לא מעניינים אותי) יציגו ביצועים שונים במשחקים? או שהFPS זה לא issue של לוח האם בכלל? תודה.
-
- 6 תגובות
- 952 צפיות
-
-
חיפשתי בפורום וקראתי קצת, אבל לא הבנתי מה זה בדיוק תזמונים של זכרון, האם זו המהירות שבה הוא עובד ? האם זה מספר הפעולות שהוא עושה בכל עליית שעון ? מה זה בדיוק, ומה משמעות המספרים בצורת 2-3-4-5-6 (למשל) ? אגב, זה משהו שנקבע אצל היצרן, או זה משהו שאני יכול לשלוט בו ?
-
- 14 תגובות
- 951 צפיות
-
-
הבנתי שהלוח תומך במעבדי PHENOM II על AM3, והאתלון 2 לא כזה שונה מהם (אין לו קש רמה 3), אז מישהו יודעם את הלוח הנ"ל יתמוך במעבדים הנ"ל.
-
- 7 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום, בעקבות קילקול לוח האם שלי, אני מתכוון להפוך את ה-PC שלי ל-HTPC. אני מעוניין בלוח-אם שכולל כ.מ OB והאצת חומרה. ראיתי את הלוחות של GB, הבעיה שהם כוללים כרטיסים של אינטל שה-XBMC לדוגמא לא תומך בהאצת חומרה עליהם. יש אופציות אחרות? התקציב הוא עד 450 ש"ח. תודה
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לעזור לחבר לקנות את שלושת החלקים. הוא מעוניין בI5 או I3 זכרון 4G DDR 3 של חברה מוכרת,אין צורך בOC לוח אם חייב שיהיה כרטיס מסך מובנה כי אין לו כרטיס מסך... אני מודע לזה שאולי AMD יהיה יותר משתלם אבל הוא רוצה רק אינטל.. אם אפשר בבקשה מפרט אחד של I3 ואחד I5 מהחנות של KSP או RSM תקציב אין בדיוק,אבל הכוונה שהזכרון יהיה 4G רגיל שעולה בסביבות ה200-250 ש"ח לוח אם שיהיה לו כרטיס מסך מובנה והשאר פחות חשוב מעבד I3 החלק בסידרה של הSANDY BRIDGE ואותו דבר לגבי הI5 תודה.
-
- 9 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות מעבד 3470, אני לא מתכנן לעשות אוברקלוק, לכן הבנתי שלא משנה H77 או Z77, אבל אני מעוניין בלוח איכותי מבחינת האמינות שלו אם זה אפשרי, לא משנה לי פ'יצרים כי אני רק עומד להניח שם כרטיס מסך כנראה 7950 או 660, אבל לא מוצא חן בעיניי GIGABYTE GA-H77, לא יודע למה. האם ה-MSI Z77 הוא לוח איכותי ? האם יש לכם המלצה ? תודה
-
- 9 תגובות
- 951 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם לוחGAZ-77-D3H וכרטיס NVIDIA GeForce GTX 560 Ti עכשיו , אחרי שהתקנתי דרייברים ללוח אם + דרייברים לכרטיס מסך אני רוצה להקין גם את התוכנה הזאת של לוסיד כי בעיקר בגלל זה קניתי את הלוח הזה , ואז יישר בתחילת ההתקנה הוא מקפיץ לי הודעת שגיאה : INTEGRATED GRAPHICS DEVISE WAS NOT FOUND - VIRTU MVP WILL NOW EXIT... מה זה ולמה זה לא נותן לי להתקין את זה ?
-
- 8 תגובות
- 951 צפיות
-
-
וכמובן שיהיה לו S VIDEO
-
- 18 תגובות
- 951 צפיות
-
-
על איזה מן המעבדים כדאי לבסס מחשב חדש המיועד לרמת גיימינג נמוכה (NBA2K, FIFA 2010)+ זקוק להמלצה ללוחות המתאימים למעבדים. Intel QUAD CORE , Q 8300 או Intel Core i3 -530 תקציב מעבד+לוח כ-1000 ש"ח אשמח לשמוע את דעתכם
-
- 7 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אז המחיר ירד, ובחו"ל מתחילים למכור את הסטפינג החדש של הQ6600 בשם G0. אבל איפה בארץ אפשר לקנות אותו? תודה.
-
- 7 תגובות
- 951 צפיות
-
-
קניתי מערכת העובדת ב- DUAL DDR עם שני סטיקים של WINBOUND 512 MB 3200. ב-BIOS תחת MEMORY FREQUENCY ב- AUTO MODE הוא כותב 333 MHZ...זה לא אמור להיות 400? כמו כן על סטיק אחד כתוב BH-5 ועל השני BH-6... האם זו סיבה נוספת לכך שהWINDOWS קורס תכופות, זה משפיע על היציבות?
-
- 7 תגובות
- 951 צפיות
-
-
מצטער אם השאלה חוזרת על עצמה, פשוט לא מצאתי בחיפוש...
-
- 15 תגובות
- 951 צפיות
-
-
קיצר אני רוצה לשפר את המעבד למחשב (כרגע 5200+ של AMD) אז אני רוצה E5200 ולעשות לו OC של מעל 3GHZ עם הקירור OCZ Vendetta 2 עכשיו אני צריך לוח אם ב500 שקל לאובר קלוק. יש משהו מומלץ וטוב?
-
- 10 תגובות
- 951 צפיות
-
-
לוח K8NS מעבד A64 3000+ 754 יש לי פשוט עוד סטיק של 512 שסתם שוכב בקופסה אז חשבתי להוסיף אותו האם כדי? כמובן המהירות תרד ל 333MHZ.
-
- 10 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום רב! ראיתי בכמה בנצ'מרקים שפנום עדיף. וגם יותר זול O_o אז למה לא ? ..
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
מצאתי ציטוט באתר שלהם שרומז על היותו של sli אבל לא כתוב sli תגידו לי אם זה sli או לא הנה הציטוט The Universal PCI Express technology offers utilization flexibility of the Southbridge PCI Express interface. It enables users to plug in an additional PCI Express graphics card to set up a dual graphics card platform on a single motherboard. ASUS own smart quick switch further detects how users installed their PCI Express devices, and intelligently reroutes the PCI Express lanes for optimized bandwidth allocation. והקישור של הדף http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=1&model=493&l1=3&l2=11&l3=184
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום! קניתי זכרונות חדשים למחשב המשודרג שלי : Winbond 512MB PC3200 DDR400 עכשיו אין מדבקה אין כלום כמו לחמנייה קיבלתי אותו. רק עם מדבקה של אחריות... וראיתי שכתוב BH-5. זהו באתי הביתה שמח לקראת המחשב ה"חדש" שלי... ט-ו-נ-ה של בעיות אי יציבות המחשב עושה ריסטים HD לא נדלק פול בעיות משהו מפחיד!!! ביקצר ישבתי ופתרתי כמעט את כולם אחת אחת....בייאוש גדול. עכשיו , הגעתי למסקנה שלדעתי הזכרונות דפוקים והם גורמים למס' בעיות מכיוון שכאשר אני מפעיל אותם על DDR266 הכל עובד טוב. כשאני מעלה ל-333 יש כבר חוסר יציבות...וב-400 כמעט שום דבר לא פועל ואח"כ יש ריסט אוטומטי. ללכת לחנות ולהחליף סטיק ???????? ואם להחליף...לקחת שוב ווינבונד או שכדאי לי כבר ללכת על חברה אחרת ואולי גם באותה הזמדנות על …
-
- 13 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום לכולם. הפעם לעצמי, עקב כך שהלוח שלי עומד ללכת לעולמו ולא מצאתי לוח אחר המתאים לסוקט A המצדיק את מחירו החלטתי להשקיע טיפה ולקנות ככל הנראה d805. כמו כן אני מתכוון לרכוש לוח תואם התומך ב AGP, כי אני לא רואה את עצמי קונה גם כרטיס מסך. יש לי 9700NP (עם טיפה OC יעבוד טוב). התקציב שלי יהיה כ 1200 ש"ח. המלצות ללוחות אם התומכים ב AGP, מה שאני מצאתי בחיפושים פה זה את שלושת אלה: 1. Gigabyte GA-8VT880P : מחיר 472 שח http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_1198_1976&products_id=12453 2. ASUS P5VD1-X : מחיר 528 שח http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_1212_1812&products_id=11227 3. ASRock 775Dual-880Pro : מחיר 357 שח http://www.…
-
- 15 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אינטל מכריזה על תהליך סיום השיווק הרשמי עבור דור מעבדי ה-Core השביעי שלה - כולל דגמי ה-Kaby Lake-G החדשניים שהציעו ליבות מובנות מתקדמות מבית AMD ולא יזכו להמשכיות לכתבה
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
- 1 follower
-
-
שלושה טאבלטים חדשים מבוססי חלונות 10 ינסו לחטוף מעט מהפופולריות של משפחת מכשירי ה-Surface, כולל אחד שמהווה הופעת בכורה ראשונית לסדרת מעבדי ה-Kaby Lake העתידית של אינטל נייד ה-ZenBook 3 האולטרה-קליל לא היה המחשב המעניין היחידי שאותו חשפה אסוס ביממה האחרונה – לצידו ניצבים עוד שלושה טאבלטים מבוססי חלונות ממשפחת ה-Transformer המתחדשת של החברה (שנראה כי היא זנחה את מערכת האנדרואיד באופן כמעט מוחלט), כשכל אחד מהם מנסה לאגף את מכשירי ה-Surface של מיקרוסופט מכיוון אחר. הדגם הבכיר מהשלושה נקרא Transformer 3 Pro, אשר יציע מפרט דומה לזה של ה-ZenBook 3 ולזה של ה-Surface Pro 4 עם מסך מגע מבוסס פאנל IPS בגודל 12.6 אינץ' וברזולוציה של 1,920x,2880 פיקסלים שמתיימר לספק מכלול צבע…
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
יש לי את המחשב שלי שקניתי אותו לפני 3 שנים ואני רוצה לחזק אותו אז קניתי לו כרטיס מסך טוב (HD4850) ועכשיו יש לי בעיה רק עם המעבד אז לאחותי יש מחשב והיא משתמשת בו לאופיס פעם בשבוע בערך אז חשבתי לקחתי אותו ופשוט להתקין עליו את הכרטיס מסך החדש ורציתי רק לשאול אם זה כדאי לי בכלל המחשב שלי: לוח אם : ASUS P5N32-SLI DELUXE מעבד: PENTIUM 4 3GHZ HT ספק כוח: HEC 550 ושל אחותי: Motherboard Name Hewlett-Packard HP Compaq dc7700 Convertible Minitower - זה הלוח אם זה המעבד : CPU Type DualCore Intel Pentium D 925, 3000 MHz (12 x 250) המחשב של אחותי זה מחשב קומפלט של HP הדבר שהכי מדאיג אותי זה שאני לא חושב שיש ללוח אם חיבור של PCI EXPRESS בשביל הכרטיס מסך.
-
- 7 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בונה מפרט למחשב ואחרי שסקרתי אתרים בחרתי בE7500 שיעבוד עם כרטיס מסך HD5770 למטרות גיימינג בינוני, אני לא יבצע OC אין לי מושג איזה לוח אם כדאי לבחור ואשמח לשמוע המלצות אגב, כמה זכרון כדי לשים על הלוח 2G או יותר? תודה
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם יש בכרטיס מסך המובנה על הלוח יציאת TV OUT ? ואם קיים לוח ל AMD בעל כרטיס מסך מובנה עם יציאה כזו? תודה
-
- 6 תגובות
- 951 צפיות
-