עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by elad_jacoby,

יש לי 3 התלבטויות אחרונות: DFI NF4 SLI INFINITY - רשום עליו באתר היצרן: "In SLI mode, the bandwidth of each x16 slot works at the bandwidth of x8. When the graphics cards are connected via the SLI bridge, it runs at x16 bandwidth. " מה זה בדיוק אומר לא הבנתי כל כך... הבנתי את התירגום, אבל נגיד אני אשים רק כרטיס אחד בלי SLI, זה יעבוד בX8?.. וזה רק בלוח הזה?. ABIT AN8 SLI Gigabyte GA-K8N Ultra-SLI nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 - מה ההבדל בינו לבין הGA-K8NXP-9 ULTRA. הULTRA בעצם עולה יותר משום מה.. מה ההבדלים בדיוק?.. תראו אני לא לוקח SLI. אז אולי כדאי ללכת על ULTRA? תודה.

• 10 תגובות
    • 934 צפיות
  2. אהלן אנשים אני מתכוון להרחיב את הזכרון של המחשב שלי , עומד כרגע על 768MB ואני מוסיף 1GB מה דעתכם על הזכרון זיכרון American Data Ultra DDR 1G3200PC 400Mhz? מחיר 233 ש"ח בגולדטופ - http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=8041 DUAL Channel DDR 1Ghz PC3200 400Mhz מהירות גישה : C.L 3 קצת פרטים: לוח ASUS P4P800 יש זכרון זול יותר / איכותי יותר ולא יקר מידי ?

• 10 תגובות
    • 934 צפיות
  3. היי לכולם... אני בונה מחשב לרכב ואני צריך לוח אם שיהיה קטן כמו Micro ATX עם מעבד שיקח גם כן מעט וואטים. כחלק מבנית המחשב לרכב אני צריך לקנות: לוח אם, שיהיה Micro ATX, עם כרטיס מסך מובנה. מעבד, שיקח מעט ואטים. זיכרון 1GB RAM, שוב שיקח כמה שפחות חשמל. ארד דיסק נייד. כל אלו + כרטיס מסך Audigy2 שיש לי כבר יכנס למארז, צריכים להחזיק על ספק M2 שהוא 160W. ניסיתי לבנות מחשב ויצא לי זה בינתיים: לוח אם עם ציפסט של AMD 740G תומך DX9 Gigabyte GA-MA74GM יש גם לוח אם אחר עם nForce 630a דגם GA-M68SM-S2L ומעבד שלוקח רק 45W- AMD Athlon 64 X2 4850e האם יש המלצה ללוח אם + מעבד אחר? אולי לעבור לאינטל?

• 6 תגובות
    • 934 צפיות
  4. Started by nec_000,

אז אחרי שטרם נרגענו מכל ההשוואות והסקירות ברשת, ואחרי שחשבנו בתחילה, כי ההשוואה הנכונה היא המשושה ליבות החדש של אינטל (הלא נעול K) אל מול המשושה ליבות של AMD, עתה כבר די ברור, כי במחיר לצרכן של סביבות 300$ למעבד 10600K (ללא מאוורר בקיט שיש לקנותו בנוסף) אל מול מעבד ryzen 3700x במחיר לצרכן של 270$ (כולל מאוור של AMD כלול בקיט) , כי זו היא התחרות הנכונה. AMD מציבה מעבד 8 ליבות לא נעול עם HT, במחיר מקביל פלוס מינוס (בעצם אפילו זול יותר) מזה שבו אינטל מציעה 6 ליבות לא נעול עם HT . ולכן זו התחרות הנכונה. בהצלחה:

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  5. יש לי כרגע P4A 2.66GHZ ולוח אם מסריח של ECS PV4XAD, עם זוג זכרונות אחד של קינגסטון ואחד בלי שם כל אחד מהם 256 במהירות 266MHZ.... כדאי לי לקנות את הלוח הבא + שני סטיקים של 512 מגה כל אחד של ADATA במהירות 400 מגה הרץ . הלוח: http://www2.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=VT7&fMTYPE=Socket%20478 אני יכול להשאיר את הקיים ולהוסיף עליו עוד 512 מגה של ADATA ואז יהיה 256+256+512 מה אתם ממליצים ? ואם יש לוח עדיף במחיר דומה אז אשמח לשמוע נ.ב: יש הבדל משמעותי בין 400MHZ DDR ל 266MHZ ? תודה ! ! !

• 14 תגובות
    • 934 צפיות
  6. Started by assaf990,

הזיכרונות מכוונים אצלי על 8-3-3-3 השאלה: האם לשנות את התדר ל-200MHZ? או לשנות ל-166MHZ? בנתיים 3 ימים זה עומד לי על 166MHZ ונראה תקין. (מצ"ב קובץ למקרה ששאלתי לא ברורה) [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 934 צפיות
  7. שלום, אני צריך בבקשה שתעזרו לי למצוא לוח שיש בו לפחות חריץ PCI EXPRESS X16 ולפחות 2 חריצי PCI רגילים... הלוח צריך לתמוך גם DDR2 וגם DDR3 ואני חייב שיהיה בלוח גם RAID שתומך בסוגים 0,1 לפחות... אם מישהו מוצא לי משהו כזה הוא גדולללללל

• 14 תגובות
    • 934 צפיות
  8. Started by abarbotel,

כמה שאלות 1. למה זכרון דידי אר 3 לעומת 2 היעילות היא לא ממש גבוהה ולמה העכבה בדי די אר 3 גבוהה יותר? 2. האם ווינדוס אקס פי תומך במעבדים מרובעי ליבה? ואם לא אז מה עושים? 3. מה זה ספינג G0

• 7 תגובות
    • 934 צפיות
  9. Started by dorish,

יש לי לוחgigabyte ga-7vx via kx133 עם מעבד 750 אני רוצה להוריד את המעבד ולהסים חדש עד איזה מהירות אני יכול להסים על הלוח הזה? ואם הוא תומך במעבדי amd xp? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 934 צפיות
  10. יש לי שתי אפשרויות לרכוש עוד לוח כמו שלי 6150 או לוח עם ציפסט של AMD 690G + ATI מה כדאי ?

• 15 תגובות
    • 934 צפיות
  11. Started by Nitro Viper,

איזה ליבה יותר מומלצת? (לא ל-OC)

• 6 תגובות
    • 934 צפיות
  12. SLi כבר לא ייחודי לצ'יפסטים של nVidia אינטל תשיק בפברואר 2006 (הערכה) את הצ'יפסט הבא - 975X הוא יתמוך ב Dual Graphics של SLI וגם של CrossFire Tom's Hardware Guide טוענים שהוא יהיה מוכן כבר למעבדי Presler - ארכיטקטורה של 65 נ"מ ודיגום D900 הכותב גם מציין שה CrossFire אמור לצאת באמצע ספטמבר מקור

• 9 תגובות
    • 934 צפיות
  13. יש לי במחשב ג'יגה ראם בכרטיס אחד והיום קניתי עוד אחד גם כן בכרטיס אחד עכשיו השאלה שלי אם משנה באיזה מהסטיקים האלה לשים כדי שיעבדו בדואל צ'אנל? ואולי יש איזה דרך לדעת אם הם עובדים בדואל?

• 16 תגובות
    • 934 צפיות
  14. הוא לא אמור לעבוד ב Dual-Channel? ובמהירות 200Mhz ? יש לי לוח אם של Asrock 775i65G וזיכרון של Kingston 512MB 400MHz DDR Non-ECC CL3 (3-3-3) DIMM

• 6 תגובות
    • 934 צפיות
  15. Started by bora8,

שלום לכם: יש לי במחשב זיכרון של 2GBx2 שלG.SKIL ואני מעוניין להוסיף עוד זיכרון של 2GBx2 איזה זיכרון הכי מתאים להוסיף לזכרונות שיש לי , והאם כדאי להוסיף רק 2GBx2 או 4GBx2 , או בכלל להחליף גם את הזיכרון שיש לי עכשיו ? המחשב מיועד למשחקים כמו: call of duty ghosts , battlefield 4 וכו' הזיכרון שיש לי עכשיו הוא :G.SKIL F3-12800CL7D-4GBRH DDR3-1600 PC3-12800 2048MBx2 DUAL CHANNEL CL7-7-7-24 1.65V הלוח אם שיש לי הוא : ASUS P7P55D EVO P55 SOCKET LGA1156 INTEL I5 תודה

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  16. האם מישהו חווה בעיות ניתוק של כונן קשיח חיצוני (במקרה שלי, כונן פנימי מחובר באמצעות DOCK) כאשר הוא עושה שימוש בבקר USB3? כאשר אני מעביר מהמחשב לדיסק הקשיח, ההעתקה נעצרת, והכונן מפסיק להיות מזוהה. אם אני עושה את ההעתקה באמצעות USB2, הכל תקין. ניסיתי להעביר את הDOCK למחשב אחר ולחזור על אותה פעולה. ההעברה הייתה תקינה. במחשב השני, יש אותה מערכת הפעלה, רק שבקר הUSB 3 הוא כרטיס מחברת TRANSCEND (זה שכולל גם SATA3.) והבקר הוא של ETRON. לוח אם: ASUS P8Z68-V מערכת הפעלה: windows 7 x64 ניסיתי לעדכן FIRMWARE ניסיתי לעדכן דרייברים, מה לא ניסיתי. השאלה היא אם יש בעיה גלובלית עם הדרייברים של ASMEDIA, או שהבעיה רק אצלי... (הבנתי מפורומים באינטרנט, שיש עוד כמה שנתקלים עם בעיות של ניתוקים …

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  17. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=520964.30 בעקבות הדיון הנ"ל הזמנתי אתמול מחשב מלוג'יק פיסי. לאחר מכן התקשרו אלי מהחנות ואמרו לי שלוח האם של Asrock שהמלצתם לי עליו אזל מהמלאי אצל היבואן ושהיבואן לא מתכוון לייבא יותר את הדגם הרגיל אלא רק את דגם ה-Extreme. הציעו לי שני דגמים של Gigabyte במקום: Gigabyte GA-Z68A-D3H ו-Gigabyte GA-P67X-UD3. כעקרון נראה לי שה-Z68 עדיף וגם המלצתם לי עליו אבל יש משהו שקורץ לי ב-P67 וזה שיש לו יותר פורטים של SATA ו-USB 2.0. אולי זה נראה כיתרון זניח אבל יש לי הרבה התקני USB (בלוח במחשב הנוכחי שלי יש לי 8 חיבורים מאחור, כולם בשימוש ובנוסף יש לי רכזת עם התקנים נוספים) וגם הרבה התקני SATA (3 דיסקים קשיחים, כונן SSD וצורב ואני גם מעוניינת …

• 4 תגובות
    • 934 צפיות
  18. Started by lipa,

http://www.tweaktown.com/articles/914/ http://www.hothardware.com/viewarticle.aspx?articleid=832&cid=1 הרשת מתחילה להיות מוצפת בביקורות על הקונרו , אבל בכל מצב זה עדיין מרתק , הקפיצה של אינטל בביצועים כולל משחקים , וכמובן המחיר

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  19. Started by Lev-UFO-Child,

שלום בשיטוטי ברשת הintercrap ראיתי אתר שמוכר AXP 1600+ במחיר של 433 ש"ח לעומת 401 ש"ח של הAXP 1700+ הרי ה1700+ טוב יותר אז למה הוא יקר יותר? בגלל שה1600 טוב יותר לOC?

• 6 תגובות
    • 934 צפיות
  20. אני מתלבט בין הפנטיום די 3ג'יגה הרץ לבין הקונרו אי6300 הם עולים בערך אותו הדבר... אין לי בעיה לקנות אי אמ די או משהו יותר חזק שנכנס במחיר אני פשוט לא מכיר אותם, אז אם למישהו יש הצעה או רעיון... חוצמזה אני רוצה שהלוח אם יתמוך בדידיאר 1 ו2 שני סלוטים כל אחד שיתמוך ב64 ביט ומינימום של 1066 באס (אני מעדיף מעבד חזק ולוח זול) תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 934 צפיות
  21. המעבד AMD ATHLON 64 4600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.4GHz 1MB CACHE - ADO4600CUBOX - BOX מקביל לאיזה מעבד של אינטל? (מבחינת תוצאות) תודה mz155

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  22. Started by noam1979,

שלום לחברי הפורום בקרוב אני יקנה מחשב חדש(בינואר) המחשב יהיה בנוי למישחקים כבדים ועבודה עם סרטים סוג המעבד יהיה Q9550 וסוג הזיכרון הוא mushkin DDR2 4096 (2048X2) 1000Mhz cl5-5-5-15 xp redline סוג הקירור למעבד הוא thermalright ultra-120 extreme השאלה שלי אליכם היא איך הלוח אם הזה מבחינת oc עם המעבד הזיכרון והקירור שרשמתי למעלה בתודה מראש לכל המשיבים

• 14 תגובות
    • 934 צפיות
  23. שלום, כמו שהכותרת אומרת יש לי לוח אם asus p5kc יש לי עכשיו 2gb זיכרון של corsair xms2 אני רוצה להרחיב את הזיכרון אז רציתי לדעת, מה המהירות המקסימלית שהלוח הז תומך? האם שווה לשים עליו DDR3? אני יודע שבלוח הזה יש 4 סלוטים ל וDDR2 ועוד 2 סלוטים ל DDR3 לא הבנתי בדיוק איך זה עובד, אני יכול למשל להוסיף ל2 ג'יגה האלה שני סטיקים של DDR3 ? זה מבלבל אותי לגמרי, אני רוצה שיהיה סך הכל 4 GB מה אני צריך לעשות?

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  24. Started by LalA09,

בקרוב אני עומד לקנות מחשב חדש,חשבתי על המעבד הזה ב KSP הוא עולה 15 ש"ח יותר מ E8400 שווה? שימושים:משחקים,ועבודה יומיומית על המחשב (אינטרנט,תוכנות,אופיס וכו'). הקטע הוא שאני מפעיל הרבה תוכנות במקביל אז חשבתי לקחת כבר מעבד 4 ליבות.. מה דעתכם?,טוב לא טוב? וכו'. תודה על העזרה.

• 12 תגובות
    • 934 צפיות
  25. אחרי שקיבלנו את דגם ה-Envy x2 ההיברידי בתור אחד מדגמי החלונות הראשונים עם שבב Snapdragon 835 - מגיעה גם גירסת ה-Core שמאפשרת לבצע השוואת נתונים ויכולות לכתבה

דיונים חדשים בפורומים