עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by kobibo,

כאשר ניסיתי להעלות את מהירות המעבד ,גם ע"י שינוי ג'מפרים בלוח וגם ע"י הגדרות בביוס ,לא ניתן היה לבצע זאת ומהירות המעבד נשארה נעולה על אותה מהירות נוכחית ( P3-866 לוח של Asus CUV4X-C ) למרות שעיינתי בחוברת שהגיעה יחד עם הלוח ,לא מצאתי איך ניתן לשחרר את הנעילה אם בכלל ניתן ? אודה לעזרה .

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  2. האם יש תוכנה שבודקת את העניין או מציגה אותו ?

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  3. Started by ita123,

שלום רציתי לדעת אם הלוח הבא - http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6986 יתאים לשימוש של MC צפיית סרטי HD 720P/1080P ולהרצת תוכנת XBMC . האם המעבד וכרטיס המסך המובנים מספיק חזקים?

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  4. Started by BobCaT,

השאלה שלי היא איזה חברה הכי מומלצת כיום לא מבחינת עלות אלא מבחינת ביצועים ויכולות אוברקלוק ואיזה דגם הכי מומלץ תודה מראש גיא

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  5. Started by COLIO,

יש לוח אם לסלרון 1200 אם כרטיס קול עד 500 ש"ח?

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  6. Started by elad_jacoby,

יש לי 3 התלבטויות אחרונות: DFI NF4 SLI INFINITY - רשום עליו באתר היצרן: "In SLI mode, the bandwidth of each x16 slot works at the bandwidth of x8. When the graphics cards are connected via the SLI bridge, it runs at x16 bandwidth. " מה זה בדיוק אומר לא הבנתי כל כך... הבנתי את התירגום, אבל נגיד אני אשים רק כרטיס אחד בלי SLI, זה יעבוד בX8?.. וזה רק בלוח הזה?. ABIT AN8 SLI Gigabyte GA-K8N Ultra-SLI nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 - מה ההבדל בינו לבין הGA-K8NXP-9 ULTRA. הULTRA בעצם עולה יותר משום מה.. מה ההבדלים בדיוק?.. תראו אני לא לוקח SLI. אז אולי כדאי ללכת על ULTRA? תודה.

• 10 תגובות
    • 926 צפיות
  7. שלום, אני צריך לעזור לחבר לקנות את שלושת החלקים. הוא מעוניין בI5 או I3 זכרון 4G DDR 3 של חברה מוכרת,אין צורך בOC לוח אם חייב שיהיה כרטיס מסך מובנה כי אין לו כרטיס מסך... אני מודע לזה שאולי AMD יהיה יותר משתלם אבל הוא רוצה רק אינטל.. אם אפשר בבקשה מפרט אחד של I3 ואחד I5 מהחנות של KSP או RSM תקציב אין בדיוק,אבל הכוונה שהזכרון יהיה 4G רגיל שעולה בסביבות ה200-250 ש"ח לוח אם שיהיה לו כרטיס מסך מובנה והשאר פחות חשוב מעבד I3 החלק בסידרה של הSANDY BRIDGE ואותו דבר לגבי הI5 תודה.

8. חברים הגיע לי רגע מכריע אני רוצה לשדרג את המערכת שלי לx2 השאלה היא האם להמשיך עם ה939 או להעיף ולשים Am2? מה יש לי עכשיו A64 3000+ Msi Neo4 Platinium 2 * 512 Adata 500 וגם Dfi Rs482 (רציתי לעדכן את ה939 ולהקטין את המחשב לmatx) עכשיו אני רואה ששדרוג שלי לx2 ב939 לא רק שלא יהיה קל אלא אולי גם פחות מדי משתלם עכשיו למצוא ליבה כפולה ל939 זה סיוט למרות שבערך ב1k מוצאים מעבדים טובים Opti 165 A64x2 3800+ ב700 בערך. אבל אני רואה גם את הx2 3600 החדש שעולה גרושים והוא 65nm = פחות חום יותר יעיל = יותר שקט בשבילי... אבל אז אני חייב למצוא לוח Matx טוב (המלצות בבקשה) וזכרונות Ddr2 את השילוש שלי להעיף ואת הלוח אם הנוסף להעביר לידים החסונות של אחד החברים באתר (הוא יודע מי הוא) מכיוון שהלו…

• 7 תגובות
    • 926 צפיות
  9. Started by none,

בOC בבאס מ100 ל133 נראה לכם שאני יצטרך להעלות יותר מ+0.100 לCORE VOLTAGE ?

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  10. שלום חברים. אני רוצה לבנות מחשב לחדר של הילדה. למחשב יחובר מסך LCD עם חיבור HDMI. על מנת לחסוך בכבלים אני מעוניין לחבר את המסך בכבל בודד - HDMI. יש לוחות אם עם כרטיס מסך מובנה שיודע לשדר גם את הסאונד ב HDMI? אנא, לענות רק אם אתם בטוחים ב 100 אחוז בכך.

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  11. יש לי מארז עם חיבורי USB 3.0 מלפנים אבל בלוח האם יש רק headers ל-USB 2.0. האם יש כרטיס הרחבה שנותן חיבורים נוספים מאחור ואת ה-headers הרלוונטיים לחיבור מלפנים?

• 4 תגובות
    • 926 צפיות
  12. Started by rony1880,

זה הגיוני? :o

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  13. השקת דור ה-Ryzen השלישי מתקרבת במהירות - ואיתה דור חדש של לוחות אם מבוססי ערכת השבבים X570 לכתבה

14. Started by tomerw,

על איזה לוח אם כדאי ללכת על ASUS A7N8X או Epox 8RDA+ מה ההבדל ביניהם ולמה? אני מתכוון לעשות OC

• 6 תגובות
    • 926 צפיות
  15. Started by -LosNir-,

טוב אחרי שחלק מאיתנו יודעים, נפחה נשמתו של הלוח שלי (P5ND2-SLI), ההלוויה תתקים במארז המנוח שכרגע מושבת :'( בעזרת השם אני קונה לוח חדש, אשמח להמלצות (צריכים להסתכל על חצי הכוס המלאה, עדיין יש זכרונות כרטיס מסך HD ומעבד ) אבקש רק לוחות שתומכים ב C2D, בשביל אפשרות שדרוג עתידי. אשמח גם כן להצעות ל AMD (לוח + מעבד) אבל בלי קירור. תודה מראש

• 12 תגובות
    • 926 צפיות
  16. חיפשתי משהו כמו ה via4in1 או דרייברים רק לצ'יפ או ל AGP(northbridge) ל SiS 655 Chipset ולא מצאתי... מישהו יודע איפה הם נמצאים ואם יש בכלל ?

• 6 תגובות
    • 926 צפיות
  17. Started by eliXir,

אין לי זמן לעשות חיפוש כי KSP פתוחה היום עד 2 אז אני צריך תשובה מהר יש לי זיכרון Twinmos 512MB DDR 3200PC ואני רוצה לקנות עוד זכרון של 512, זה משנה איזה חברה/תזמונים/MHZ? כאילו אם זה יהיה שונה מהזכרון שכבר יש לי עכשיו, זה יעבוד בסדר? ואם כן אז איזה זיכרון אתם ממליצים מהאתר של KSP במקסימום 350 שקל? תודה רבה רבה מראש!

• 14 תגובות
    • 926 צפיות
  18. Started by Dr. n00b,

אני שוקל לקנות מחשב חדש בימים אלה, ומפאת חוסר תקציבהתעניינתי בלוח SAPPHIRE PURE PERFORMANCE שמגיע עם X300SE מובנה וסלוט PCI-E פנוי, במחיר סביר לגמרי, מה שיאפשר לי לקנות כרטיס מסך טוב מאוחר יותר כשיהיה לי כסף או זמן לשחק... לאחר חיפוש ביקורות קראתי את הביקורת על ה-INNOVATION באננדטק, והתרשמתי מהלוח מאוד לטובה, הן מבחינת ביצועים, פיצ'רים, סאונד איכותי אונבורד, אופציות OC וכן הלאה. מה שמצחיק זה שלא ראיתי אותו נמכר בשום מקום בארץ בחנויות המוכרות, אין לי מושג מה המחיר שלו יחסית ללוחות NFORCE 4 ULTRA והאם הוא בכלל כדאי. בנוסף תהיתי על ההבדלים בינו לבין הPURE PERFORMANCE, שכן הגשר הדרומי שלהם שונה, והסאונד אונבורד גם הוא שונה, וגוגל לא הניב תוצאות כשחיפשתי ביקורות. האם מישה…

• 11 תגובות
    • 926 צפיות
  19. Started by RTTW,

היי מה דעתכם כדי לקנות מחשב חדש שיתבסס על מעבד A3850 או פשוט להשקיע עוד ולקנות איזה מעבד CORE I5 2500 או אפילו 2600 לא גירסת ה-K

20. Started by EagleX2,

שלום... כאשר קניתי את המעבד הנ"ל (לפני כמה שעות ) אמרו לי שמגיעה איתו מישחה טרמית להפתעתי הרבה הגיעה פד טרמי... רציתי שתמליצו לי על משחה טובה והאם כדאי לי להשתמש במדריך באתר?

• 12 תגובות
    • 925 צפיות
  21. מחב' טובה עד 800 ש"ח רצוי ממי שהתנסה בלוח שהוא ממליץ

• 10 תגובות
    • 925 צפיות
  22. Started by purplehorse,

באתר של אינטל כתוב כי המעבד הוא מסוג C2D http://ark.intel.com/Product.aspx?id=27250 לעומת זאת בכל מיני אתרים כולל ZAP נכתב שהמעבד הוא dual core http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=768849 אז מה נכון לעזאזל ? תודה מראש לפותר החידה

23. Started by ofer40,

היי היה לי מחשב עם מעבד פנטיום 4 2GH והחלפתי למעבד AMD 64 3000. איך זה יכול להיות שלשניהם יש אותה מהירות שעון? אני מבין ששניהם עובדים בטכנולוגיה שונה אבל זה לא מובן לי איך משווים את AMD3000 לאינטל 3GH. מישהו יכול להסביר לי בשפה פשוטה ולהביא לי הוכחות איך AMD עם מהירות שעון של מעבד מלפני כמה שנים משתווה או אפילו עולה על מעבד פנטיום עם מהירות שעון של 3GH? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 925 צפיות
  24. שלום אני רוצה לשדרג את הלוח אם והמעבד . התקציב שלי הוא 1500 , חריגה 1600 . ומה שאני רוצה לקנות זה למשחקים כמעט ובלבד וקצת גם לעריכת סרטונים למשחקים .. עכשיו מה שהציעו לי זה ככה: Gigabyte GA-PH67-UD3 H67 CHIPSET: http://rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2268 וIntel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Box : http://rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2327 [סליחה אם אסור לפרסם לינקים] יש לי כרטיס מסך Gigabye Nvidia 460GTX 1GB והראם שלי זה Corsair 2x2GB מעבד E8300 וראם לא כל כל כך זוכר וקירור אני לא בטוח שיש לי כל כך משהו טוב .. אני לא מבין בדברים האלה .. ספק כוח: Seasonic 62-W S12 אם זה משנה כל הפרטים האלה . טוב אז יש לי כמה שאלות . עכשיו ככה , יש אולי משהו י…

• 6 תגובות
    • 925 צפיות
  25. Started by INFERNO,

שיהיה סוקט 478 צ'יפסט לא ממש משנה לי און בורד סאונד והכי חשוב FireWire וכמעט שחכתי תקציב של 700 ש"ח

• 8 תגובות
    • 925 צפיות

דיונים חדשים בפורומים