מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
מבחינת המעבד אני חושב שאני אלך על E4500 והשאלה שלי היא לגבי לוח וזכרונות הלוח צריך להיות עם כרטיס קול מובנה ושני חיבורי IDE זכרונות 800 והבנתי של OCZ יש זכרונות עם חיבור לקירור מים. עד כמה זה פרקטי ושימושי או שאפשר להסתפק במשהו יותר פשוט וזול? תודה.
-
- 11 תגובות
- 964 צפיות
-
-
יש ברשותי תקציב של 600 שקלים ואני מעוניין לקנות מעבד חדש שיריץ ויסטה טוב אני יודע שהתקציב לא מי יודע מה בבקשה עזרה... סוקט 775 עד עכשיו חדשבתי ללכת על המעבד הבא: Intel Pentium D 935 (3.2Ghz) 2X2MB cache 500 שקל ב-Skypc עשיתי בחירה נכונה יחסית לתקציב? שאר המיפרט: 1.5G RAM 667Mhz 160GB X1950 Pro 512MB GDDR3 mainboard MS-7173
-
- 5 תגובות
- 964 צפיות
-
-
יש לי לוחgigabyte ga-7vx via kx133 עם מעבד 750 אני רוצה להוריד את המעבד ולהסים חדש עד איזה מהירות אני יכול להסים על הלוח הזה? ואם הוא תומך במעבדי amd xp? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אינטל מכריזה על תהליך סיום השיווק הרשמי עבור דור מעבדי ה-Core השביעי שלה - כולל דגמי ה-Kaby Lake-G החדשניים שהציעו ליבות מובנות מתקדמות מבית AMD ולא יזכו להמשכיות לכתבה
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ושנה טובה לכולם. אני מתכנן לקנות מחשב חדש בזמן הקרוב מאוד, ויש לי התלבטויות שעושות לי כאב ראש לא קטן. ההתלבטות לגבי המעבד נפתרה, לאחר שראיתי שאינטל גורמים לחריגה משמעותית מהתקציב, אז הלכתי על AMD. הדבר שגורם לי לכאב ראש הכי גדול הוא הלוח אם. שלושה אופציות עומדות על הפרק- הAbit Nf7-sl (שמרבים להמליץ עליו פה), ה Epox 8RDA3+ וה Gigabyte GA-7n400 pro2. חשוב לי לציין שאני לא מתכנן אוברקלוקינג כרגע, אז הפונקציה הזו פחות חשובה. הבנתי שהAbit הוא המוביל בOC, האם זה היתרון היחיד שלו על האחרים או שיש הבדל גם בביצועים? כי שמתי לב שאין לו שום דבר מיוחד להציע, לEpox יש Dual lan, לGigabyte יש גי'גה lan ולAbit אין שום פיצ'ר מיוחד (או שמא מישהו יכול לפקוח את עיני). ולשאלה העיקרית- א…
-
- 11 תגובות
- 964 צפיות
-
-
11 דגמי Ice Lake ניידים ראשונים בעידן ה-10 ננומטר נחשפים באופן רשמי עם שיטת מיתוג מעודכנת וחידושים בהיקף מפתיע לכתבה
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום וחג עצמאות שמח אני על WINDOWS XP עם SP3 השאלה שלי היא האם זה הגיוני שבזמן מנוחה אני מסתכל בTask Manager ובלי סיבה השימוש בCPU קופץ לו כל שניה וחצי בערך ל50% וחוזר מיד ל4-6%? בדקתי גם בתוכנת Speedfan וזה אותו דבר בProccess Explorer לעומת זאת, הדבר לא קורה. ניסיתי לסגור תהליך תהליך לראות אם זה משתפר עד שסגרתי את כל התהליכים והשארתי רק את אלה האחראים על פעולה מינימלית של המערכת ואז המצב נשאר קבוע על 4-7% של הCPU לא מדובר בתהליך מסוים ניסיתי להפעיל כל תהליך בודד וזה לא קשור.. כמובן שניסיתי להפעיל במצב בטוח אבל המחשב פשוט לא נכנס למצב בטוח, הוא מפעיל מחדש לפני שהוא מסיים לטעון את מצב בטוח. ודבר אחרון, שמתי לב בתוכנת Speedfan שיש רק מאורר אחד שעובד וזהו ה-Systemfan בסביבות…
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
או בקיצור, יולי וצפונה .....
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-
-
כנס עיתונאים מספק לנו הצהרה מפי רוברט האלוק של AMD כי אנו נראה את מעבדי Zen 3 החדשים בקרוב מאוד, בניגוד לשמועות מהתקופה האחרונה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-
-
*** עוד שאלה *** למה משמש ה- 2 PCI Express x1 slots??
-
- 6 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אז בניתי והזמנתי את רוב המפרט, אבל לוח אם אני צריך עזרה לא יודע מי מה למה כמה ואיך אני רוצה להתחיל OC מתון ולהגיע למקס' שיאפשר עבודה 24/7, לכן צריך OCיר טוב אני חושב מעבד : E6600 או X6800, תלוי מה אני אקבל :-) זיכרונות : G.Skill 2GB HZ 4 4 4 12 איוורור : נינגה או טוניק טאוור + קול-לאברטורי HDD : מקסטור מקסליין 3 250 GB כפול 2 צורב : Sony DRW-120AB2 כרטיס מסך : Leadtek 7600GS מסך : LG 1970HR רמקולים : X530 או ATP3 ספק : אנרמקס 400 מארז : בתיקווה לאורורה 570 אגב, יש משו שצריך להחליף ?
-
- 13 תגובות
- 964 צפיות
-
-
האם יש הבדל בין זכרונות DDR3 במהירות 1600 לבין זכרונות במהירות 2000 למחשב שמיועד למשחקים כבדים? מה זה XMP? האם הוא משפר ביצועים בזכרונות? ואם אני לוקח לוח אם עם צ'פסט Z87 וזכרונות במהירות 2000MHZ אבל לא עושה OC למעבד אז עדיין הזכרונות יעבדו עד 1600MHZ? תודה!
-
- 10 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום, המטרה הכללית היא בסה"כ לא להיות מוגבל ע"י המעבד בCALL OF DUTY: BLACK OPS עם הGTX460 שלי ברז' 1680*1050. כרגע לוח האם שיש לי קיבל קריזה חומרתית ויציאות הUSB עושות בעיות מדי פעם, בקיצור - לוח האם מוחלף בכל מצב. הייתי רוצה להגיע ל3.9-4.2GHZ עם הE5200 שלי וMUGEN II שארכוש בין כה וכה כי ב185ש"ח השקט והביצועים של הקרור קורצים לי מעבר לכל אופציה אחרת הנגישה לי. האם אוכל להסתפק בG41/G31 של GIGABYTE, לדוגמא, כדי להגיע לתדר הרצוי? כאמור 320*12.5=4GHZ, ועד כמה שידוע לי לוחות G31/G41 בד"כ מגיעים לסביבות 320-340FSB ללא יותר מדי בעיה, רייט?
-
- 6 תגובות
- 964 צפיות
-
-
מישהו אולי יכול לפרט את דרוג הזכרונות (על פי חברות) בצורה פשוטה, מהאמין/טוב בסדר יורד?
-
- 10 תגובות
- 964 צפיות
-
-
מה הבדל בין p67 לZ77 אני יודע שה67 זה דור קודם של מעבדים אבל הוא תומך גם במעבדים החדשים לפי מה שאני רואה אני לא באמת מוצא ביניהם הבדלים קריטיים מישהו יכול לתת לי כל ההבדלים ביניהם בבקשה תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 964 צפיות
-
-
פירקתי מאוורר של מעבד כדי להחליף אותו ואת המשחה הטרמית שלו וראיתי את המשחה הטרמית המוזרה הזאת מישהו נתקל בה?(מצורף קובץ תמונה) אם כן עד כמה היא איכותית כי היא הרגישה לי כמו דבק פלסטי [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 964 צפיות
-
-
היי חבר'ס.. צריך זוג לוחות בנוסף לשני 965P-S3 שהולכים לארבעה מחשבים (שני Q6600 ושני E6600). עם ה-965P-S3 כבר יש לי ניסיון ואני יודע שהצ'יפסט מתחמם ומחייב קירור אלטרנטיבי אם מבצעים אוברקלוק. האם גם דגמי ה-P35 המצב דומה והם מתחמים קיצונית ב-OC? החברה לא מעוניינת להשקיע סכום מיותר של 900+ ש"ח על לוח מיוחד יותר עם heatpipes וכו'.. עדיף על פני זה לקנות קירור כמו ה-Thermaltake Extreme Spirit II או אחד אחר עם לוח P35 סביר כמו ה-DS3L או ה-Abit IP35E - איזה עדיף? מצד שני זה נהיה בעייתי אם אני רוצה לשלב אותם ביחד עם קירור Tuniq למעבדים. אולי כדאי ערכת שבבים אחרת אם יש משהו מוצלח ל-OC עם קירור נורמאלי במחיר הזה..? מבחינת באס אני לא מתכוון לעבור את ה-400fsb, (בעוד ה-965P ישא…
-
- 9 תגובות
- 963 צפיות
-
-
סמפרון 64 ביט 3100+ בעל ליבת ואניאס מקוצצת קאש ל-256K או אטלון 2800+ 64 מבוסס NC סך הכל זה ככה סמפרון בעל ליבת פלרמו משהו כזה מבוסס על ליבת ואניאס זאת אומרת אם SSE3 ובעל 0.09 מיקרון אבל רק אם 256K L2 אבל אוברקלוק בן זונה!! או 2800+ 64 NC בעל הליבה הישנה לא אוברקלוק כזה גדול אבל תאמת קניתי לחבר שלי אחד כזה אם לוח של גיגהבייט עשיתי אוברקלוק והוא רץ לו במהירות 2.45 גיגה הרץ 24/7 כמובןאני רוצה לוח טוב DFI
-
- 7 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום לכל המושיעים ... אז ככה , עד היום הייתי בתול בבניית מחשב מ-א' ועד ת' ולבסוף החלטתי לקפוץ למים ... העניין הוא שלא חשבתי שהעניין כזה מסובך ! התקנתי את לוח האם על המארז + את המעבד והמאורר שלו . העניין שהסתבכתי איתו הוא שהחוטים שמגיעים מהמארז חלקם הגדול איני יודע לאיפה להכניס אותם . אני עובד במגביל עם חוברת ההדרכה של הלוח אך עדיין קצת מתקשה . מעבר לכך אני לא יודע לאן להכניס את הכבל של הסאונד שיוצא מהCD ולסיום אני לא מצליח לחבר את הפנל האחורי של הלוח (הפנל שמכניסים אליו את כבל המקלדת , עכבר , USB וכו') אני מקווה שמישהו יוכל להדריך אותי אם זה בכלל אפשרי ... תודה
-
- 10 תגובות
- 963 צפיות
-
-
מה נותן ביצועים ורוחב פס של זיכרון טוב יותר ללא הבט תקציבי: לוח מבוסס 850E עים זיכרון 512 PC1066 HDR או לוח מבוסס 875 עים 2*256 PC3200 DDR -DC צריך תשובה דחוף יש לי היתערבות. ERO
-
- 4 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום ברשותי מערכת AMD עם לוח אם GIGABYTE עליו קיים כ.קול של ATI לפי מה שהבנתי עדיף לקנות כ.קול חיצוני כדי לחסוך במשאבים של לוח האם האם זה נכון ואם כן כמה זה משמעותי ועל מה זה משפיע ?? האם שווה להשקיע 240 שח על כ.קול חיצוני ולעזוב את המובנה לנפשו ? (יחס עלות תועלת) תודה לכל העונים שי מילגי
-
- 4 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי לוח GIGABYTE GA-X58A-UD3R rev1 עם מעבד i7 930 וזכרונות PATRIOT MEMORY PVT36G1600ELK 6 GB (3 X 2 GB) DDR3 1600MHz שעובדים ב3-channel.(שאותם אני מחפש למכור - אגב) קניתי לי את [h=1]Kingston HyperX 12GB Kit (3x4GB Modules) 1600MHz DDR3 DIMM Desktop Memory (KHX1600C9D3K3/12GX)[/h] האם אני יכול להרכיב אותם ביחד? או שאני צריך להוציא את הפטריוט ולהרכיב רק את הקינגסטון? תודה מראש, יונתן
-
- 6 תגובות
- 963 צפיות
-
-
זיכרון זה נושא די מורכב ומסועף. יש את נפח הזיכרון, מהירות הזיכרון, והDDR שאני לא יודע מה זה ??? לדוגמה:זיכרון בנפח של 4GB, במהירות 800Mhz וDDR II מישהו יכול לעשות קצת בסדר בדברים ולהסביר לי איך בוחרים את הזיכרון המתאים?
-
- 4 תגובות
- 963 צפיות
-
-
היי לכולם... אני בונה מחשב לרכב ואני צריך לוח אם שיהיה קטן כמו Micro ATX עם מעבד שיקח גם כן מעט וואטים. כחלק מבנית המחשב לרכב אני צריך לקנות: לוח אם, שיהיה Micro ATX, עם כרטיס מסך מובנה. מעבד, שיקח מעט ואטים. זיכרון 1GB RAM, שוב שיקח כמה שפחות חשמל. ארד דיסק נייד. כל אלו + כרטיס מסך Audigy2 שיש לי כבר יכנס למארז, צריכים להחזיק על ספק M2 שהוא 160W. ניסיתי לבנות מחשב ויצא לי זה בינתיים: לוח אם עם ציפסט של AMD 740G תומך DX9 Gigabyte GA-MA74GM יש גם לוח אם אחר עם nForce 630a דגם GA-M68SM-S2L ומעבד שלוקח רק 45W- AMD Athlon 64 X2 4850e האם יש המלצה ללוח אם + מעבד אחר? אולי לעבור לאינטל?
-
- 6 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לשדרג את הזכרונות שלי ל8GB, זאת אומרת, לפעמיים 4096. בלוח האם שלי יש אפשרות לזוג זכרונות, יש לי את הEP43-DS3L של גיגהבייט. כרגע חשבתי לכיוון של הF3-10666CL9D-8GBRL של G.Skill, מה אתם אומרים? אני יכול להשיג זיכרונות עם אותם מאפיינים בזול? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=771031 צריך חוות דעת, הצעות. עריכה: לאחר שבדיון הבנתי שהבעיה ככל הנראה לא נובעת מהזכרונות, אני צריך עזרה ממי שמבין מה יכול לגרום לבעיה ובנוסף, מה יעשה לי רינדור מהיר יותר של קבצי וידאו בתוכנות לעריכת וידאו. תודה.
-
- 7 תגובות
- 963 צפיות
-