עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by segev22,

רציתי לדעת אם הוא תומך בSATA II לפי הדפי מפרט הבנתי שהוא תומך SATA לא רשום יותר מזה כלום... אלה הדפי מפרט שלו: http://download.intel.com/support/motherboards/desktop/sb/c6413602_en.pdf עמוד 22 רשום שם שהוא תומך SATA

• 5 תגובות
    • 479 צפיות
  2. 2X2GB , Asusp5b ווינדוס 7 32 ביט, מזהה כרגע 2.94 מתוך 4. (זה לא אמור לזהות לפחות 3 ומשהו?) הביוס ב-System Information מזהה, 3GB. הביוס זיהה את כל ה-4 לפני הפורמט, ב-XP הוא זיהה 2.97. לפי CPUZ יש 2 סטיקים שכל אחד הוא 2GB. יש משהו שניתן לעשות? כלומר דרך הביוס הדריכו אותי שאפשר לשנות איזה משהו מ-ENABLE ל-DISABLE שקשור לזיכרון, העניין הוא שאין לי מושג מה זה. אשמח לשמוע עיצות (חוץ מלהתקין 64 ביט)

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  3. אהלן אני רוצה לקנות לוח מעבד וזכרון זה קצת דחוף לי כי אני קונה את זה מחר... עכשיו אני מתלבט ככה: בגדול יש לי עד 4000-5000 כסף ללוח מעבד זכרון וכרטיס מסך ככל הנראה אני רוצה או את HD5850 או HD5870.. זה תלוי בשאר... אם אתם יכולים לעזור לי בבחירה אני באמת אשמח אני לא יודע או Q או I5 או I7 גם לעתיד כי אני לא הולך לקנות מחשב בזמן הקרוב עוד פעם.... אשמח אם תעזרו לי תודה רבה! אה והמחירים של הכרטיס זה או 1990 או 1380.. שזה תלוי בשאר החלקים ששאלתי הכל ביחד כוולל הכרטיס אני צריךבין 4000 ל5000 גג גג..\ תודה מראש לכל העוזרים!!

• 7 תגובות
    • 710 צפיות
  4. נדמה לי שאין אבל אני לא ממש מעודכן...+ זה רק לגבי ארצות הברית או שזה נכון גם לגבי עוד ארצות? אנגליה למשל?

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  5. אז כל אחד שקונה מחשב חדש או אפילו רק משדרג מתחיל בשאלה , זכרון...איזה ? ??? אז הנה שני זכרונות בסביבות 550ש"ח, נראים לי הכי משתלמים בשוק, בטוח לא Corsair עם מחיר לא מוצדק! אז בבקשה תצביעו! עדיף אם תרשמו התרשמות שלכם... אציין כי שתי החברות הוציאו גרסאות חדשות וכך שסוג הציפים לא כל כך ברור...בעבר הזכרון היה בצבע אפור ובחדש כחול. תודה G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-3-5 F2-6400CL4D-2GBHK SuperTalent 2GB Kit DDR2 800Mhz PC6400 4-4-3-8 T800UX2GC4

• 8 תגובות
    • 665 צפיות
  6. אני רוצה לקחת לדוגמה זיכרונות PQI מ2 דגמים הראשון הוא PC3200 בתיזמונים של 2-3-2-6 והשני בתיזמונים של 2-2-2-5 ההבדל במחיר היום עומד על כ250 ש"ח והשאלה היא האם ללא אוברקלוקינג (!) ההבדל בביצועים שווה את ה250 ש"ח הנוספים ואם כן או לא כמה הבדל ממש יש ואם זה שווה בכלליות. תודה מראש.

7. Started by whitiger19,

מה ההבדלים בין ה nForce 570 to 590 של נוידיה.. מה ההבדלים, והשוני בינהם. תודה לעונים

• 11 תגובות
    • 785 צפיות
  8. בנתיים ראיתי אותו רק ב KSP הוא קצת פחות מהמחיר שהם גובים על XP 1800 קצת יותר מה XP 1700 אבל מי שקונה את המחשב שלו לאובר-קלוקינג יעדיף את ה 1.6GHz NW ממה שאני ראיתי המעבד הזה יכול להגיע לקצבים של 2.5GHz ומעלה... אני לא חושב שאפילו צריך קירור כ"כ חזק בשביל זה ה NW במהיריות של 2.2GHz הוא מעבד קריר למדי... כמובן שגם את ה XP1700 אפשר להמהיר אבל אני לא חושב שהוא יגיע לביצועים של 2.5GHz NW . התלבטות מתחילה להעשות קשה... עריכה: ההודעה המקורית נכתבה על ידי לפני חמישה חודשים ושלושה ימים כשמעבד ה NorthWood במהירויות של 1.6 ו 1.8 התחיל להגיע לארץ ואני חזיתי (ועוד כמוני אני בטוח) שהוא יהיה הפנטיום 4 שיחזיר בעזרת יכולות ה OverClocking שלו את אינטל על מפת המחיר/ביצועים בקה…

• 79 תגובות
    • 7.9k צפיות
  9. Started by o.k,

ערב טוב לכולם!!! המחשב שאני מתכנן כרגע הוא לעבודות ולהפעלת משחקים ותוכנות... רציתי לשאול איזה זיכרונות עדיף לשים במחשב:: שתי סלוטים של667 512MB DDRII של KINGSTON או... לשים סלוט אחד של 1GB DDRII 667 של KINGSTON ובעתיד להוסיף עוד אחד .... תודה לעונים...

• 10 תגובות
    • 531 צפיות
  10. Started by OFIRLEVY66,

שלום, איך אני יכול לבדוק את התזמונים(CL) של הזכרונות שלי? עם איזה תוכנה?

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  11. Started by Tov_Tov,

אוקיי אז ככה חשבתי על זה קצת ואני לא יודע מה להחליט ? האם כדאי לי להקיע עוד 300 שקל בשביל ה 3200+ CLAWHAMMER אשר יתן לי 1mb CACHE או לקחת את ה 3000+ NEWCASTLE אשר יתן לי 512MB אבל גם אפשרות של OC וגם 300 שקל נוספים להשקעה במשהו אחר ?

• 8 תגובות
    • 654 צפיות
  12. Started by vld,

יש לי מעבד פרסקוט ושמעתי שהוא לא טוב אז מישהו יכול להגיד לי עם עשיתי טעות גדולה שקניצי אותו ועם כן מדוע בבקשה לענות בהרחבה ??? ???

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  13. Started by metoh,

האם הלוח הזה http://www.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-K8N-SLI.htm תומך בSATAII ? באתר הרשמי זה לא ברור במיוחד, בנועה-מחשבים כתוב שכן. אז אם אני אקנה את הלוח הזה ואחבר לו דיסק קשיח SATAII, מה יקרה?

• 4 תגובות
    • 511 צפיות
  14. היי. טוב, אני עושה את זה די מאוחר אבל אני מנצל אחריות על לוח האם הנוכחי במערכת לפני שתפוג האחריות. (הבעיה היא בכרטיס הקול) השאלה היא אם יש לי בכלל על מה לנסות לנצל כי אני לא בטוח שהלוח עוד מיוצר. ומדובר בסוקט AM2 (לא פלוס) אז גם אין לי מושג אם עוד יש לוחות אחרים לתת לי במקום שעובדים עם התושבת הזו. בכל אופן הלוח הוא GA-M55S-S3 של Gigabyte. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  15. היי ברשותי לוח אם Gigabyte EP43-UD3L קישור: http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=3499#sp וזכרון 4095 MB של GSKILL דגם F2-8000CL5D-4GBPQ קישור: http://www.gskill.com/en/product/f2-8000cl5d-4gbpq וכרטיס מסך ATI Radeon HD 4850 512MB GDDR3 קישור: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814125238 ומעבד Intel® Core2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz רציתי לדעת מה מומלץ ככה שיהיה קצת יותר נעים ונחמד להריץ משחקים חדשים יותר היטב וכן לעבוד עם תוכנות כגון PS וכד'. איזה זיכרון יכול להתאים לי כיון שאת הדגם הזה של GSKILL לא מצאתי למכירה בארץ ולפני כ 4 שנים כשקניתי את המחשב ממש התאמנו את הכל עם ה CL לזכרון ככה שלפחות מה שידוע לי זה מאוד חשוב.. וכן איזה כרטיס מסך נ…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. גיליתי לא מיזמן ששימוש ב FIREFOX מעמץ את המעבד יותר משימוש ב IE ובגלל זה המעבד יותר חם ב 2-3 מעלות באט שימוש ב FF , מישהו עוד הבחין בקטע הזה?

• 9 תגובות
    • 866 צפיות
  17. Started by kimi,

עד עכשיו הייתי בכיוון של ג'יגהבייט 965GM-S2 בגלל שיש לו כרטיס מסך מובנה אבל כנראה שאני יורד מכרטיס מסך מובנה ובנוסף קראתי בפורום שהלוחות של ג'יגהבייט בעיתיים (משהו עם המאוורר..) אם תוכלו להמליץ לי על לוח אם טוב של חברה/ות אחרת/ות באותה סביבת מחיר אני אשמח תודה! דרך אגב איזה לוח של אסוס בערך באותה רמה של הג'יגהבייט שהזכרתי למעלה?

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  18. הם השתגעו או משהו?! ;D ;D מעבד עזרא ומעבד נחמיה :o ;D ;D מה עם מעבד לימור ומעבד שימעון? במהירות 1.4 ו1.5 בהתאם :D ומעבד שוקי 1.8 מבוסס ליבת אדוני ;D ;D ;D

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by ilay22,

איזה חברות הן איכותיות, ואיזה חברות לא כדאי לקנות?

• 33 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. http://www.theinquirer.net/gb/inquirer/news/2007/11/08/sapphire-790fx-board-pixellated

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  21. Started by MDK,

אתם מבלבלים אותי יותר מדי!!! חלק אומרים שעדיף כבר intel וחלק אומרים לי לקחת AMD + גוף קירור טוב... אתם ממליצים על AMD באתר למשחקים, אתם לא ממליצים על גוף קירור ואתם ממליצים על מארז ENERMAX איכותי. מה אתם מציעים לי לקנות?! ונמקו כמו שצריך!!! תביאו לי בבקשה הוכחות שAMD לא עושים בעיות וכל מיני שטויות... ואני לא רוצה לקנות גוף קירור נוסף...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. היי הלוח אם הישן Gigabyte 945GCMx-S2 הלך (http://www.smart-pc.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=252). האם אני יכול להחליף אותו ללוח הזה Gigabyte GAG31MES2L ? (http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=720044) זה צ'יפסט שונה. מה ההשלכות? אני אצטרך להתקין OS מחדש?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. ווינדוס שתומך ב64 ביט האם אני אראה הבדל בביצועים? תודה רבה

• 33 תגובות
    • 3.8k צפיות
  24. אורח gonzila
    Started by אורח gonzila,

כמה אמורים לעלות מעבדי ה-ATHLON XP החדשים שיפעלו ב-166mhz עם 512cach? כמה יעלה לוח תואם טוב למעבדים האלה? וכמה הם יעלו בערך עוד חודשיים? תודה מראש, gonzila

• 5 תגובות
    • 947 צפיות
  25. שלום יש לי BIOS של גיגה בייט הדגם:GA-8SG800P ועכשיו אני צריך את העידכון החדש כדי לעדכן את הביוס נכנסתי לאתר של גיגה בייט ולא מצאתי אז מישהו יכול לעזור לי למצוא את העידכון. תודה.

• 3 תגובות
    • 587 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.