מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מעוניין בחוות דעת על לוח אם ומעבד. כל שאר הדברים אני יודע מה אני רוצה מדובר במעבד Intel® Core2 Duo Desktop Processor E4600 ובלוח אם GA-945GCM-S2L המחשב הוא לצרכים בסיסיים השאלה שלי איך המעבד והלוח אם האם הם טובים. יצורף למחשב זכרון 2 ג'יגה. תודה
-
- 5 תגובות
- 589 צפיות
-
-
קיבלתי עם הלוח אם שלי Sata Bracket כזה : ורציתי לדעת למה הדבר הזה טוב? Sata חיצוני כזה מתפקד כמו חיבור USB רק של סטה? אני יכול לחבר אליו הארד דיסק גם כאשר המחשב עובד? (אין בעיה גם עם חיבור החשמל הזה?) או שאני חייב כל פעם לכבות את המחשב לפני שאני מחבר לשם משהו? תודה
-
- 10 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אהלן ברשותי מחשב Dell Optiplex GX260 מעבד פנטיום 4, 2GHZ כמות RAM נמוכה שאני לא זוכר.. ברצוני לדעת מה השדרוג המקסימלי המתאפשר לי לעשות למחשב זה. כלומר, מהם הרכיבים הטובים ביותר (או מהן האופציות הכלליות) שאני יכול לשדרג. מחשב זה לוקח כרטיסי מסך בתצורת AGP, אילו כרטיסים סבירים ניתן למצוא? זיכרון DDR SDRAM, אני לא מצליח למצוא בדיוק איזה מהירות, האתר הרשמי אומר 266mhz, איזה PCXXXX זה? לפי מה שאני יודע, אין כזה דבר\ אך יש מה שנקרא DDR266, שמהירותו היא 133MHZ\PC2100. כנראה שזו טעות? מה קורה אם אני מכניס זיכרון מהיר יותר? האם צריך להפיד על זוג זיכרונות במהירות\נפח דומים? אבל הכי חשוב, אני לא יודע איזה מעבד חדש אני יכול לשים במחשב. אני לא חושב שליבה כפולה יעבוד פה, ופנטיום 4 חזק…
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום רב ברשותי מחשב פנטיום 3 ישן שרציתי לשדרג אותו קצת לכן הוספתי לו שני סלוטים של זכרון 512 של קינגסטון, לצערי הוא זיהה רק אחד מהם... מה יכולה להיות הסיבה לכך? יכול להיות שמגבלת ההרחבה כל כך קטנה? איפה אפשר לראות מה המגבלה והאם ניתן לשנות את ההגדרות של זה? שני הזכרונות עובדים בודאות. אשמח לתשובה מלומדת ולרעיונות לפתרון המון תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני וחבר עומדים לקנות לוח אם מארצות הברית ורציתי שתעזרו קצת בבחירה של הלוח ולהתאים להם זכרונות בהתאם הלוח הראשון הוא ASUS MAXIMUS II FORMULA תומך ב-DD2... ממה שביררתי הוא עולה 270 דולר באיביי רציתי לדעת לפני הקניה אם כדאי להשקיע בלוח שתומך ב-DDR3 שתהיה אפשרות לשדרוג בעתיד. אם כן על אילו לוחות DDR3 אתם ממליצים בסביבות ה-300 דולר ואילו זכרונות כדאי לקנות בשביל הלוחות חשבנו על X48 Platinum של MSI כלוח שני אבל אשמח לחוות דעת שלכם מאוד חשוב !! הלוחות חייבים לתמוך ב-CrossFire. ובנוסף לזה בלוח הראשון יש אופציה ל-OC אוטומטי שהמערכת עושה בעצמה זה גם מאוד חשוב כי אני והחבר לא יודעים לעשות OC בכלל בכלל תודה רבה לעונים =)
-
- 44 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, המוכר ניסה לתת לי סיבה למה לקחת דואל קור ולמה לא קוואד קור, והוא אמר שקוואד קור לוקח פי 2 יותר חשמל(וזה נכון), אבל בעצם - כמה חשמל לוקח מעבד Q6600 בממוצע בוואט? זה בכלל אמור להשפיע לי על החשבון חשמל? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום,היום אני קונה מחשב, עד כה תכננתי ללכת על Q6600,והמוכר אמר לי לשנות לE8500, המחשב ישאר אצלי בערך עוד 4 שנים מינימום,ולפי דעתי עוד שנתיים כבר כל התוכנות יתמכו בקוואד קור. על מה אתם ממליצים לקחת? דואל קור או קוואד קור? ותתחשוב בכך שזה מחשב ל4 שנים הקרובות מינימום, והשימושים שלי הם גם משחקים וגם תכנות ועבודות שונות הדורשות מעבד. והכרטיס מסך הוא HD4870,כלומר לא חלש כלל. בבקשה,רק אנשים מקצועניים שמבינים לענות כי זאתי התלבטות קשה.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. ברשותי יש לוח אם של ASUS מדגם P5N-D . קניתי אותו לפני שנתיים וחצי. עד עכשיו היה לי מעבד פנטיום 4 חד ליבה מסכן עד שהוא עלה בסערה השמיימה ;D (הוא נישרף אז זרקתי אותו) השאלה שלי היא שהיום אני רואה אותו לוח כמו שלי במחירון של SKY-PC או KSP ושם כתוב שהוא תומך במעבדי CORE 2 DUAL האם הלוח שלי תומך במעבדים הללו? אם חסרים פרטים אז תגידו לי אני אוסיף. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 822 צפיות
-
-
יש למישהו אולי ביקורות השוואתיות בין 2 הציפסטים הללו? אני מתלבט על איזה ציפסט ללכת, אני מניח שהלוח אם יהיה ASUS. ומה עדיף בהנחה שאני לא שם כרטיס מסך בנפרד אלא מסתמך על המובנה (אין צורך במשחקים עתירי גרפיקה). אגב, אתם חושבים שהם משמעותית טובים יותר מאשר 690G \ 630a?
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
יש לי כרגע P35 DS3L עם 1024X2 800Mhz CL4 של GSkill. קיבלתי זיכוי מKSP על סך 300 ש"ח ותכננתי להוסיף עוד 2 ג'יגה זכרון. שמתי עין על 2x1GB Corsair XMS2 TwinX CL4 (לצערי אין להם GSkill) ורק רציתי לוודא שלא אתקל בבעיות תאימות בין אם זה עם הלוח או הזכרונות האחרים. מקווה שתוכלו לעזור. יניב.
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
יש לי לוח אם Asus P5Q Pro. עכשיו לפי המפרט רשום שכל צ'אנל זה שחור אחד וצהוב אחד. לפי מה שזכור לי בדרך כלל זה הולך לפי צבעים. משהו יכול להעיר אור על הנושא? תודה יבגני
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
יש לי את הלוח: D945PLRN אני רוצה לשים את הזיכרונות האלה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3534 OCZ DDR2 System Elite XTC 2048MB (1GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL5 2.1V אלה הם הדברים שהזיכרון צריך ליהיות כדי שהלוח יתמוך בו: The board has two DIMM sockets and support the following memory features: 1.8 V (only) DDR2 SDRAM DIMMs with gold-plated contacts Unbuffered, single-sided or double-sided DIMMs with the following restriction: Double-sided DIMMS with x16 organization are not supported. 2 GB maximum total system memory. Minimum total system memory: 128 MB Non-ECC DIMMs Serial Presence Detect DDR2 533 or DDR2 400 MHz SDRAM DIMMs הבנתי שהזכרונות יכולים ל…
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני כמה ימים עכשיו רציתי לדעת האם בשביל 200 שקל כדאי לי להחליף את Q9300 ל- Q9450. תודה
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לפני רכישה של ASUS X48 P5E-DELUXE ומעבד E8400 קודם כל השימושים שלי הם לפי סדר יורד: 1.PHOTOSHOP,DREAMWEVRE,ILLUSTRATOR 2.משחקים 3.מולטי-טאסקינג כמובן (אינטרנט והפעלת תוכנות במקביל) וזהו לפי דעתי אלא אם כן חברי הפורום יחדשו לי משהו,מעבר לזה יש לי מס' שאלות: 1.יתרונות ציפ'סט הX48 לעומת X38?במשחקים/תוכנות.מה הוסיפו ואם שווה לקחת את הP5E בתצורת הX38 אז אני ישמח 2.לגבי המעבד אני די סגור ויולבש עליו TT BT 3.יש לי ספק ENERMAX LIBERTY 400W ואני מתכנן OC די מסיבי גם ללוח וגם למעבד אז רציתי להתייעץ האם להוסיף מאווררים ואם כן איזה? יש לציין שהמארז שלי הוא TT VIKING SB4000. אם ישנה אפשרות לסט זכרונות של 2GB אשמח כיוון שכרגע יש לי 2GB GSKILL HZ 800MHZ.
-
- 13 תגובות
- 952 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2595 זיכרון למחשב נפח: 2GB מהירות: 1066MHZ סוג: DDR2 8 Layers PCB אחריות: לכל החיים למה הם כאלה זולים? מה זה 8 Layers PCB והאים זה טוב? ויש גם את אלו http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2910 למה הם כאלה זולים? תודה...
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום? אני עומד לקנות מחשב בימים הקרובים והיום ראיתי שיש ירידת מחיר ושני המעבדים שמצויינים בכותרת הם באותו מחיר + - מרובע ליבות שמיוצר בטכנולוגיה 65 ננו מטר לעומת כפול ליבה שמיוצר בטכנולוגיה 45 ננו מטר.(mhz שונה , זיכרון מטמון...) מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ₪800 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray ₪837 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600ay מה יותר כדי?
-
- 35 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני כרגע עם kingston 4GB Cl 800Mhz בלי צלעות קירור הזכרונות דפוקים לי תoc עכשיו אני רוצה להביא משהו חזק יותר חשבתי על זה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1258
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
שיהיו כמה שיותר תואמים אחד עם השני מתכוון לשלב איתם HD4850..ו2GB זיכרון ושאר המפרט שלי... תודה
-
- 4 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם לוח אם Abit IB9 שיש עליו כרגע זכרונות Geil 2GB (1GBX2) 667Mhz CL5... ויש לי במחשב אחר זכרונות Geil 2GB (1GBX2) 800Mhz CL4... האם הלוח אם IB9 שלי תומך במהירות 800Mhz? ותגידו אם עכשיו יש לי על המחשב השני את הזכרונות עם ה-800 וה-CL4 זה בטוח שלא תיהה לא בעיה עם 667 ו-CL5 נכון? ועוד שאלה קטנה... בכמה אחוזים אני ירגיש אם אני מחליף מהזכרונות עם 667 CL5 לזכרונות 800 CL4 (במקרה שהלוח אכן מתאים ואין לו בעיה עם 800) תודה.
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
מה עדיף מבין שתי לוחות אלו? המחירים זהים לחלוטין,והלוחות מבוססים אותו צ'יפסט אגב,המעבד Athlon 64 5200+ יעבוד לי על שתי הלוחות,נכון? ואם בעתיד אני ארצה לשדרג למעבד Phenom,אני אוכל לשרדג בלי בעיה,נכון? תודה!
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
http://www.digitimes.com/mobos/a20080724PD205.html הפלטפורמה ומעבדים יושקו בספטמבר ויתחילו להימכר בתחילת אוקטובר.
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אנשים. יש לי שאלה: P5Q או P5Q PRO אנא תמליצו לי על אחד מהם ,האם יש הבדל משמעותי? אם הבנתי נכון ההבדל הוא רק באפשרות לcf לי אין שום כוונה לcf, אם צריך אני אוציא את ה50 שקל האלה בכיף אבל אם אין שום טעם אז חבל.... ד'א אגב אם זה משנה בכלל אז אני מזמין לוח ואת המעבד E8400 תודה רבה והמשך ערב נעים
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
למחשב לצורכי אינטרנט, אופיס וסרטים, על מה עדיף להתבסס?
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש בקרוב, ורציתי לדעת איזה מעבד יותר טוב. אני מקודד סרטים, רוצה שהמשחקים יפעלו מהר. איזה יתרונות יש לכל אחד מהם? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני אקנה מחשב עם מעבד: Intel Core 2 Quad Q9450 וכרטיס מסך Ati Radeon 4870 . המחשב מיועד למשחקים אבל לא רק לצורך זה והתקציב יכול להיות 10,000 ¤ או יותר אבל אם אין צורך אין לי רצון להגיע לסכום הזה. אני מבולבל עם בחירת לוח האם והזיכרון,יש כל כך הרבה סוגים. אני מעוניין בביצועים טובים אבל האם זה הכרחי לקנות את הלוחות הטובים ביותר שעולים 1500-2000 שקלים או שגם לוחות בתווך המכירים 700-1000 שקלים הם מספקים. איזה סוגים של לוחות אם מתאימים לי ביותר? האם לקנות DDR II או DDR III? באיזה מהירות ותזמונים בכדי שלא יהוו צוואר בקבוק? תודה.
-
- 13 תגובות
- 809 צפיות
-