מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,804 דיונים בפורום זה
-
MUSHKIN REDLINE 4096MB (2048X2) DDR2 1000 CL 5-5-5-15 : 996593 או GEIL BLACK DRAGON 4096MB DDR2 (2048X2) CL 5-5-5-15 : GB24GB6400C5DC הם מיועדים לעריכת מוזיקה בקיובייס איזה זכרונות יתנו לי ביצועים יותר טובים ?
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
-
יש לי מעבד דואל קור הרגיל שזה הפנטיום 4 הכפול... אני רוצה לקנות מעבד דואל קור 2, ולא יודעת איך לראות אם יש התאמה ללוח אם ולמחשב באופן כללי, ומה צריך לשנות בשביל זה? לצלם תמונת מסך באוורסט? זה בכלל אפשרי השדרוג הזה? צריך לשנות את הקרור בהתאם?
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי כבר עושה לי בעיות תקופה ארוכה, החל מזה שהוא נכבה בערך כל שבוע ומפעיל את עצמו מחדש, ואז אני צריך לפתוח אותו ולעשות לו פן כדי לנקות את האבק. דבר שני, אני הייתי בטוח שהרעש הוא מהספק כח, אבל גיליתי שלא, השארתי את המחשב פתוח וחיברתי אותו, ואז ניסיתי להקשיב מאיפה בא הרעש, ואז עצרתי את המאוורר שרשום לי עליו INTEL והוא כזה מחובר ללוח אם... עצרתי אותו ואז הרעש הפסיק, זה עושה ממש רעש חזק, ויש לי בעיה כי אני אמור להקליט בחדר שלי כשאני שר, אבל שומעים את הרעש בהקלטה, וגם בלי קשר זה מפריע אי אפשר לשמוע שירים בצורה נורמאלית וסרטים בלתי אפשרי לראות כשהווליום שלהם מוגדר נמוך. בבקשה תעזרו לי, תודה רבה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, קראתי באינטרנט ביקורות ישנות על Dual Channel Ram ושאין הרבה הפרש ביצועים בין שני סטיקים לסטיק אחד. עבור מחשב לשימוש משרדי אני מניח שבאמת אין צורך ביותר מ1GB Ram נכון ? אפילו אם יש 20 חלונות של office או אינטרנט פתוחים זה לא יגיע איפלו קרוב ל1GB נכון ? עבור מחשב כזה, האם שווה לשלם יותר ולקנות שני סטיקים של 512 ? שיפור הביצועים כתוצאה מה Dual Channel שווה משהו ? בתודה מראש, מייק.
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לפני שלוש שנים בערך עשיתי מחקר די רציני ואובססיבי על רכיבים למחשב עד שהחלטתי, קניתי, והרכבתי. היום השמות השתנו ובגלל שהמחשב הפעם (בניגוד לפעם קודמת) לא מיועד למשהו כל כך ספציפי לא השקעתי את אותו זמן. את הרוב החלטתי אבל יש כמה דברים שאיכשהו המוכר שכנע אותי, או שפשוט לא הייתי מודע. אלה רק כמה דברים קטנים בקשר למעבד וללוח האם. המחשב מיועד לדברים רגילים כמו אינטרנט וכו' אבל יש כמה תוכנות שאני משתמש שיכול להיות מעצבן אם הם טיפה איטיות. יש לי עוד זמן לשנות את דעתי תוך איזה יום יומיים (עד שזה מוכן). בהתחלה רציתי מעבד Core2 Duo E8400 אבל שוכנעתי שדגם E7200 יהיה מספיק וכמעט לא ארגיש בהבדל. ההפרש במחיר 200 ש"ח. האם יש טעם בכל זאת להתחרט ולקחת את ה-E8400? בקשר ללוח אם, הקייס שא…
-
- 4 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אני קונה או 9800GTX+ או HD4850 ותיכננתי לקנות לוח אם ABIT IP35-E אבל אין לו PCIE2. כדאי להוסיף עוד 120 ש"ח לצ'יפסט P43? השיפור בביצועים יהיה גדול?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/core2duo-e8600.html האם המעבד הזה הוא "שירת הברבור" של סדרת ה-CORE 2 DUO? או שאינטל הולכת להפתיע באיזה E8900.. :lol:
-
- 7 תגובות
- 932 צפיות
-
-
כן, כן.... שוב אותה התלבטות מפורסמת שלא מפסיקה להטריד. האם לקנות עכשיו מחשב (תקציב של כ-5,500 ש"ח) או להמתין מספר חודשים ולהפציץ עם נהלים. הסיפור כיום מציק יותר בגלל שמדובר על תושבת חדשה לגמרי לנהלים ולכן לא יהיה ניתן לשדרג ממחשב פנרין, אלא אם כן אתה מעוניין להחליף זכרונות ולוח אם בנוסף למעבד.... שזה כמעט כמו מחשב חדש כבר. נניח שבדצמבר יהיה אפשר כבר לקנות נהלים בארץ, סביר שמחירו יהיה מאוד גבוה יחסית למעבדי הפנרין של היום כי אינטל לא ירצו שיפסיקו לקנות את הפנרין שרק לא מזמן הם הוציאו לשוק. אז מתי לדעתכם מחיר הנהלים יהיה סביר ? מלבד זאת, באחת הסקירות קראתי שמעבד נהלים יהיה בכ-25% מהיר יותר ממעבד פנרין Q9300. זה משמעותי. אז... אתם מוזמנים לחוות דעה. האם לחכות או לקנות עכשיו …
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איפה אפשר להשיג בארץ את הלוח הספציפי הזה ואם מישהו יודע מתי יצאו השבבים החדשים של אינטל עם sli
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
ושוב - איזו נוסטלגיה: http://www.tomshardware.com/reviews/intel-cpu-history,1986.html
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני חושב אולי לשדרג את ה- Q6600 למעבד Q9450 או למעבד Extreme, בגלל שכשקניתי את ה- Q6600 OEM קיבלתי מעבד עם מתח VID גרוע (גבוה מידי, הורס את פוטנציאל ה- OC), אני לא רוצה ליפול שוב על מצב דומה. האם כשקונים מעבד ב- BOX כתוב בנתונים שלו את מתח ה- VID וכו'?
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
מחפש מידע\ביקורת\ניסיון\המלצות\קטילות על לוח זה חיפשתי מידע פה בפורם ולא מצאתי משהו מעמיק תודה
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי לוח של ABIT KN8 ULTRA, וגוף קירור עם מאוורר 120מ"מ של סילברסטון. מהן ההבדלים הקריטיים במאפיינים (אם ישנם..) של שלושת האפשרויות הבאות: 1. אופטרון דנמארק, 90נאנומיל'..(סדרה 100 היא היחידה למיטב ידיעתי..(?) 2. ATHLON 64 FX 3. ATHLON 64 X2 אני מודע לכך, שככל שכמות הטרנזיסטורים קטנה, כך המעבד יפלוט פחות חום ויתאים יותר לאוברקלוקינג.. השאלה היא, האם ההבדלים, נניח, בין 65nm לבין 90, הם אכן קריטיים? הערה: אני לא מתכוון לרכוש את הנ"ל בארצנו, אלא אם ינתנו הצעות הולמות..ובטח שלא חדש מחנות..(לפחות לא בארץ..) אשמח לעזרה במהירות האפשרית, משום שהמחשב שברשותי נורא זקן ואיטי, וזה ממש מטריף!! תודה רבה לכולם!! ניר.
-
- 5 תגובות
- 599 צפיות
-
-
מה עדיף יותר זכרון של 800mhz cl4 או זכרון של 1066MHZ CL5? ואיזה יצרנית כדאי להביא?
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
בינתיים יש לי שני סטיקים של 1GB כל אחד ואני רוצה להוסיף סטיק נוסף של 2GB עד 300 ש"ח, מה מומלץ?
-
- 4 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב AMD2800 ישן על לוח אם EPOX 8HDA5J, זכרון 400mhz 512 של ADATA (או משהו בסגנון). רציתי להוסיף עוד זכרון, השאלה כמה עדיף. האם עדיף להוסיף עוד 512 כדי ששני הזכרונות יעבדו בדואל צא'נל או עדיף פשוט להוסיף עוד סטיק של 1GB ולשכוח מהדואל צ'אנל?
-
- 6 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב , והשאלה היא אם אני צריך לשדרג את הלוח אם . כרגע יש לי לוח של אינטל D915PCY עם מעבד פנטיום 4 540 (סוקט 775) . האם המעבדים החדשים יתאימו (E8400 \ E8500) או שצריך לוח חדש ?
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
-
אני אדם שעובד עם מוזיקה, ויש לי ג'יגה זיכרון. קודם כל אני עובד עם XP 32BIT SERVICE PACK 2 יש לי שני זכרונות של 512: DIMM1: Kingston 512 MB DDR2-533 DDR2 SDRAM (5-4-4-12 @ 266 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz) השאלה היא, מה לעשות? כמה עדיף לי לקנות וכמה מערכת ההפעלה שלי תנצל? אסור לי להתפשר ואני חייב מינימום 2 ג'יגה. האם מערכת ההפעלה שלי תדע לנצל 3G? או 4G? כמה שיותר, יותר טוב. תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אתמול התחדשתי במחשב חדש שכולל בין היתר לוח אם Gigabyte EP35C-DS3R ומעבד Intel Q6600. כאשר אני נכנס ל-BIOS, אני לא מוצא את האופציה "CPU EIST Function" אני רואה את האופציה C1E אך לא את הפונקציה הנ"ל. יש רעיונות למה אני לא רואה? באתר של Intel האופציה נתמכת במעבד הזה.
-
- 0 תגובות
- 429 צפיות
-
-
שלום! היה לי מאוורר של INTEL על המעבד ואתמול החלפתי לCooler Master ושמתי לב שיש לי כבר משחה טרמית על המעבד מהמאוורר הישן וגם על המאוורר החדש (הוא לא בדיוק חדש) והמשחה לא הייתה טריה, האם אני צריך לנגב את המשחה הישנה מהמאוורר החדש ומהמעבד? או שאפשר להשאיר את המשחה הישנה על שניהם ולהרכיב? תודה!
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אוקי ככה.. כרגע יש לי מעבד celeron 2.8@3.1 . יש כיום נניח את המעבד e2140 .. שהוא 1.6 גיגה הרץ אם אני לא טועה. ז"א ש-1.6*2 = 3.2 .. שזה כמעט כמו האחד שלי! אז אותם ביצועים?! ומה אומרים על המעבד שלי הוא טוב\לא טוב.. ? כעקרון אני משחק קצת משחקים.. וגולש .. לא יותר מידי.. יאללה תדוה
-
- 11 תגובות
- 725 צפיות
-
-
-
אני זוכר שקראתי פה בעבר שלא שווה להשקיע במעבד מרובע עבור משחקים. האם זה עדיין רלוונטי? זה נכון שמעבד מרובע הוא לא טוב עבור משחקים (גם אם רוצים להתסכל לעתיד הקרוב)? תודה מראש.
-
- 143 תגובות
- 16.1k צפיות
-