עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מחפש משהו במחיר סביר 300+- עם כרטיס קול HD 5.1מובנה וכרטיס רשת . תודה

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  2. Started by sohooo,

שלום- בשעה טובה הזמנתי היום מחשב.. אני לא ממש מבין בלוחות ובפורום מפרטי מחשב הומלץ לי על- GIGABYTE GA-EP43-DS3 כאשר ביצעתי הזמנה שיכנעו אותי לקחת במקום- DFI bloodron P35 T2RL http://aluf.co.il/view_prod_he.aspx?ProdID=2137430653 בטענה שהוא יותר מוצלח... אני נוטה להאמין לחנות שבה ביצעתי את הרכישה אבל בכל זאת רוצה את דעתכם. ואולי לקבל המלצה אפילו על לוח אחר. (תקציב עד 600) לדעתי אין לי הרבה זמן להתחרט... המפרט מעבד- Intel Core 2 Duo E8400 Box לוח אם- ??? זיכרון- mushkin ddr2 4096mb (2048x2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 xp red 593 כרטיס גרפי- HD4870 512MB CLUB3D כונן קשיח- WD 500GB SATA2 16MB מסך- SAMSUNG T220 צורב- LG מארז- ANTEC SONAT III + OC תודה.

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. http://img258.imageshack.us/img258/5/85749724jx5.jpg תיראו פה כתוב DDR3 ופה כתוב DDR2 ו PC2 5300 כשה על הקירור של ה REAPER כתוב PC2 8500 וכתוב גם 333 MHZ כשה אמור ליהות 533 כי יש לי 1066 MHZ זה הגיוני?אולי עבדו עלי?

• 9 תגובות
    • 873 צפיות
  4. Started by amitey,

ברצוני לקנות מחשב והמליצו לי על כמה לוחות אם: 1. MSI P45 - אין לי מושג מה זה אומר 2. גיגהבייט - P35 - אנטי מניח שזה פחות טוב 3.3 לוח אם X38 אני צריך לוח שיתמוך ב בזכרונות DDR2/3 עם סאונד HD . אודה לכם על התשובות והסברים על השמות קוד כאן - מה הם אומרים.

• 7 תגובות
    • 649 צפיות
  5. Started by dimikandum,

מהו הבדל "תכלס" בין CHIPSET 45-43-35 . אני מתכוון ל ביצועים במשחקים ללא CF ו ללא OC.

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  6. שלום לכולם יש לי בעיית יציבות בזכרונות Corsair Dominator 1066MHZ 2GB Rev4.1 על לוח אם DFI UT P35 T2R המעבד : E8500 המתח והתזמונים נשארו בברירת המחדל מתח : 2.23 תזמון : 5-5-5-15 (שניתי את התזמונים מAuto לידני) הכל Default אין OC (בזמן בדיקת היציבות לפחות) בדיקת היציבות עשיתי על תוכנות OCCT ו Prime95 אחרי כמה דקות יש נפילה אם אני מחזיר את המהירות ל800 בדיקת היציבות עוברת בהצלחה וזה מה שעשיתי : 1) העליתי טיפה את מתח הגשר הצפוני מ 1.33 ל 1.35 2)העליתי עוד טיפה את המתח מ 2.23 ל 2.3 3)שניתי את ה TRFC ל43 כל הנ"ל לא עזר להגיע ליציבות . גירסת הביוס היא הגירסה האחרונה שנמצאת באתר . מה עוד אפשר לעשות ? איך שאני יודע שהלוח הזה יש לו בעייה עם יציבות זכרונות 1066

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ea666,

שלום אני רוצה עזרה בבחירת מעבד לעריכת סאונד אני לא רוצה להתעסק עם OC. אני לא מעוניין במשחקים. אני רוצה מעבד שיכול להריץ את כל התוכנות הכבדות של עריכת הסאונד כמו Cubase and Reason. בעקרון חשבתי על Q6600... מה אתם ממליצים? (אולי E8400)? אני לוקח אותו עם ‏73PVM-S2H של Gigabyte

• 7 תגובות
    • 658 צפיות
  8. Started by mor_shalev,

האם ללוח האם הזה קישור http://us.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3612&CATEGORY_TYPE=INFINITY&SITE=US אני יכול לחבר כרטיס מסך שהחיבור שלו הוא agp 8X

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  9. Started by hwmenot,

כיום יש לי 2140 ,עם ג'יגה זכרון,די חלש למען האמת,שעה עד שזה עולה וכל פעולה איטית בתוכנות חדשות כמו פוטושופ,אופיס וכאלה,ובכלל ,לפתוח אותם ועוד תוכניות ברקע,המחשב מת... השאלה אם כדאי ללכת על 8400,שלפי מה שהבנתי הכי טוב כרגע גם למשחקים ,ושיריץ טוב את התוכנות ,או שעדיף מרובע ליבות זול (Q6600?)? תודה

• 5 תגובות
    • 587 צפיות
  10. היי חבריה, היה לי לוח אינטל qd965fg dual core עם מעבד 3 גיגה, התחמם והוחלף ללוח : אינטל dp35dp עם מעבד e2200 . השאלה: האם ירדתי ברמה ? והאם ההחלפה הוגנת? תודה

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  11. לאחרונה פורסם שאינטל הורידה את המחירים של המעבדים שלה באחוזים נכבדים. משהו יודע מתי נרגיש את ההורדה במחירים בחנויות?

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  12. Started by tsahiii,

MUSHKIN REDLINE 4096MB (2048X2) DDR2 1000 CL 5-5-5-15 : 996593 או GEIL BLACK DRAGON 4096MB DDR2 (2048X2) CL 5-5-5-15 : GB24GB6400C5DC הם מיועדים לעריכת מוזיקה בקיובייס איזה זכרונות יתנו לי ביצועים יותר טובים ?

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  13. Started by liav25,

.

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  14. Started by wta,

יש לי מעבד דואל קור הרגיל שזה הפנטיום 4 הכפול... אני רוצה לקנות מעבד דואל קור 2, ולא יודעת איך לראות אם יש התאמה ללוח אם ולמחשב באופן כללי, ומה צריך לשנות בשביל זה? לצלם תמונת מסך באוורסט? זה בכלל אפשרי השדרוג הזה? צריך לשנות את הקרור בהתאם?

15. Started by aerosmith,

שלום, המחשב שלי כבר עושה לי בעיות תקופה ארוכה, החל מזה שהוא נכבה בערך כל שבוע ומפעיל את עצמו מחדש, ואז אני צריך לפתוח אותו ולעשות לו פן כדי לנקות את האבק. דבר שני, אני הייתי בטוח שהרעש הוא מהספק כח, אבל גיליתי שלא, השארתי את המחשב פתוח וחיברתי אותו, ואז ניסיתי להקשיב מאיפה בא הרעש, ואז עצרתי את המאוורר שרשום לי עליו INTEL והוא כזה מחובר ללוח אם... עצרתי אותו ואז הרעש הפסיק, זה עושה ממש רעש חזק, ויש לי בעיה כי אני אמור להקליט בחדר שלי כשאני שר, אבל שומעים את הרעש בהקלטה, וגם בלי קשר זה מפריע אי אפשר לשמוע שירים בצורה נורמאלית וסרטים בלתי אפשרי לראות כשהווליום שלהם מוגדר נמוך. בבקשה תעזרו לי, תודה רבה לעוזרים.

16. שלום לכולם, קראתי באינטרנט ביקורות ישנות על Dual Channel Ram ושאין הרבה הפרש ביצועים בין שני סטיקים לסטיק אחד. עבור מחשב לשימוש משרדי אני מניח שבאמת אין צורך ביותר מ1GB Ram נכון ? אפילו אם יש 20 חלונות של office או אינטרנט פתוחים זה לא יגיע איפלו קרוב ל1GB נכון ? עבור מחשב כזה, האם שווה לשלם יותר ולקנות שני סטיקים של 512 ? שיפור הביצועים כתוצאה מה Dual Channel שווה משהו ? בתודה מראש, מייק.

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  17. Started by clarnibass1,

שלום לפני שלוש שנים בערך עשיתי מחקר די רציני ואובססיבי על רכיבים למחשב עד שהחלטתי, קניתי, והרכבתי. היום השמות השתנו ובגלל שהמחשב הפעם (בניגוד לפעם קודמת) לא מיועד למשהו כל כך ספציפי לא השקעתי את אותו זמן. את הרוב החלטתי אבל יש כמה דברים שאיכשהו המוכר שכנע אותי, או שפשוט לא הייתי מודע. אלה רק כמה דברים קטנים בקשר למעבד וללוח האם. המחשב מיועד לדברים רגילים כמו אינטרנט וכו' אבל יש כמה תוכנות שאני משתמש שיכול להיות מעצבן אם הם טיפה איטיות. יש לי עוד זמן לשנות את דעתי תוך איזה יום יומיים (עד שזה מוכן). בהתחלה רציתי מעבד Core2 Duo E8400 אבל שוכנעתי שדגם E7200 יהיה מספיק וכמעט לא ארגיש בהבדל. ההפרש במחיר 200 ש"ח. האם יש טעם בכל זאת להתחרט ולקחת את ה-E8400? בקשר ללוח אם, הקייס שא…

• 4 תגובות
    • 500 צפיות
  18. Started by idanoosh10,

אני קונה או 9800GTX+ או HD4850 ותיכננתי לקנות לוח אם ABIT IP35-E אבל אין לו PCIE2. כדאי להוסיף עוד 120 ש"ח לצ'יפסט P43? השיפור בביצועים יהיה גדול?

19. Started by shirNoshe,

http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/core2duo-e8600.html האם המעבד הזה הוא "שירת הברבור" של סדרת ה-CORE 2 DUO? או שאינטל הולכת להפתיע באיזה E8900.. :lol:

• 7 תגובות
    • 908 צפיות
  20. Started by guy_intel,

כן, כן.... שוב אותה התלבטות מפורסמת שלא מפסיקה להטריד. האם לקנות עכשיו מחשב (תקציב של כ-5,500 ש"ח) או להמתין מספר חודשים ולהפציץ עם נהלים. הסיפור כיום מציק יותר בגלל שמדובר על תושבת חדשה לגמרי לנהלים ולכן לא יהיה ניתן לשדרג ממחשב פנרין, אלא אם כן אתה מעוניין להחליף זכרונות ולוח אם בנוסף למעבד.... שזה כמעט כמו מחשב חדש כבר. נניח שבדצמבר יהיה אפשר כבר לקנות נהלים בארץ, סביר שמחירו יהיה מאוד גבוה יחסית למעבדי הפנרין של היום כי אינטל לא ירצו שיפסיקו לקנות את הפנרין שרק לא מזמן הם הוציאו לשוק. אז מתי לדעתכם מחיר הנהלים יהיה סביר ? מלבד זאת, באחת הסקירות קראתי שמעבד נהלים יהיה בכ-25% מהיר יותר ממעבד פנרין Q9300. זה משמעותי. אז... אתם מוזמנים לחוות דעה. האם לחכות או לקנות עכשיו …

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  21. איפה אפשר להשיג בארץ את הלוח הספציפי הזה ואם מישהו יודע מתי יצאו השבבים החדשים של אינטל עם sli

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  22. Started by huber,

ושוב - איזו נוסטלגיה: http://www.tomshardware.com/reviews/intel-cpu-history,1986.html

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  23. אני חושב אולי לשדרג את ה- Q6600 למעבד Q9450 או למעבד Extreme, בגלל שכשקניתי את ה- Q6600 OEM קיבלתי מעבד עם מתח VID גרוע (גבוה מידי, הורס את פוטנציאל ה- OC), אני לא רוצה ליפול שוב על מצב דומה. האם כשקונים מעבד ב- BOX כתוב בנתונים שלו את מתח ה- VID וכו'?

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  24. Started by idan79,

מחפש מידע\ביקורת\ניסיון\המלצות\קטילות על לוח זה חיפשתי מידע פה בפורם ולא מצאתי משהו מעמיק תודה

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  25. שלום לכולם, יש ברשותי לוח של ABIT KN8 ULTRA, וגוף קירור עם מאוורר 120מ"מ של סילברסטון. מהן ההבדלים הקריטיים במאפיינים (אם ישנם..) של שלושת האפשרויות הבאות: 1. אופטרון דנמארק, 90נאנומיל'..(סדרה 100 היא היחידה למיטב ידיעתי..(?) 2. ATHLON 64 FX 3. ATHLON 64 X2 אני מודע לכך, שככל שכמות הטרנזיסטורים קטנה, כך המעבד יפלוט פחות חום ויתאים יותר לאוברקלוקינג.. השאלה היא, האם ההבדלים, נניח, בין 65nm לבין 90, הם אכן קריטיים? הערה: אני לא מתכוון לרכוש את הנ"ל בארצנו, אלא אם ינתנו הצעות הולמות..ובטח שלא חדש מחנות..(לפחות לא בארץ..) אשמח לעזרה במהירות האפשרית, משום שהמחשב שברשותי נורא זקן ואיטי, וזה ממש מטריף!! תודה רבה לכולם!! ניר.

• 5 תגובות
    • 582 צפיות

דיונים חדשים בפורומים