עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. הייתי שמח לדעת כמה הפרמטר של זכרון מעבד חשוב לביצועים של המחשב או ש צוואר הבקבוק נמצא בכל מקרה ברכיב אחר תודה ויום טוב atedgi

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  2. Started by chenrp,

שלום, אני דיי מרוצה מהמחשב שלי כרגע. יש לי E6600, 2GB RAM 666MHZ וכרטיס מסך 7600GS. מה לדעתכם יהיה הכי שדרוג למחשב מבחינת תפקוד יומיומי של גלישה ברשת, ומשחק סביר פעם בשבוע.... להוסיף עוד זיכרון, או להחליף כרטיס מסך...? תודה לממליצים. עדכון: במידה ואני משדרג כרטיס מסך ל 7750, האם יהיה שיפור כלשהו בשדרוג הרכיבים האחרים? תודה.

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  3. Started by ilanb0,

מחפש לוח אם לשימוש מחשב באינטרנט. עלות מפרט כ - 1500 ש"ח ללא ציוד היקפי. בהצעות שקיבלתי משולבים לדעתי לוחות מיושנים. למשל, GA-M61PME-S2-AM2 של ג'יגה בייט, הלוח צ"ל עם כ. מסך OB אבל כרטיס סביר.

• 12 תגובות
    • 941 צפיות
  4. Started by RayZ,

מישהו יודע מי היבואן של החברות הבאות ? : GIGABYTE,Geforce

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  5. Started by 6kwar,

F7 GA 7VRXP 1. Support "System Information" display in CMOS setup when pressed 2. Support Q-flash utility "Protect function" 3. Hide "Show Full Screen Logo" CMOS setup option when no Logo file in BIOS. 4. Fixed boot from USB ZIP, USB CD-ROM 5. Correct "IRQ Priority" CMOS setup item function.

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  6. Started by avivi85,

קניתי 4GB ראם חדשים,(G.skill 2X2GB DDR2 1066MHz)הם עובדים כמו שצריך,, אבל אם אני מנסה לחבר את ה2 האחרים (G.skill DDR2 2048MB1066Mhz) כ6GB זה מגיע למסך של ההתחלה של הווינדוס, אני מכניס את הסיסמא למשתמש שלי בווינדוס, וזה עושה ריסטרט.. כבר עידכנתי את הביוס, ואני כבר נואש אני לא יודע מה לעשות.. מישהו יכול לעזור לי? מצאתי איזה משהו באינטרנט אבל אני מפחד לנסות..אני לא יודע כי אולי זה יגרום לבעיות..: Firstly, try to chnage your swap file, Press [WINDOWS]+[PAUSE BREAK] to Advanced Tab and Go to Performance Settings>Advanced>Virtual Memory>Settings Click on Change, and Remove the Previous SWAP File and Set it to a new partition. Restart and see if the Error Occurs or not.…

• 6 תגובות
    • 941 צפיות
  7. Started by eyahalom,

שלום. מהם ההבדלים בין 2 הלוחות של EPOX: Epox 8RDA+ לבין EPOX 8RDA3+ ההבדל הכספי בין השניים די זניח במקרה הזה: משהו כמו 50-70 שקלים. שניהם אמורים לתמוך בFIRMWIRE. תודה.

• 8 תגובות
    • 941 צפיות
  8. Started by jcdenton1,

• 10 תגובות
    • 941 צפיות
  9. קיבלתי לאימל מבצע !!! " חיסול מלאי ועודפים E6320 במחיר 240+מע"מ BOX עם אחריות ל 3 חודשים בלבד " מחיר ממש בדיחה 280 ש"ח !!!! יותר זול מ E2200 ! http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_526&products_id=6396 E2200 בזיג זג = 329 ש"ח !!!! זה BOX מעבד כזה יכול להחזיק המון זמן והוא לא עבר שימוש !!! מה אתם אומרים ? קיבלתי עוד הצעות : 925BOX !!! פנטיום D !!! ב 280 ש"ח !!! 3 חודשים אחריות BOX !!! מחר אני רץ לקנות זה BOX זה לא עבר שימוש לא מאמין שהם ארזו את זה , אפשר לארוז באופן עצמאי מעבד ולעשות ממנו BOX ?

• 11 תגובות
    • 941 צפיות
  10. Started by danieln9,

אוקיי אז אני מתכנן ליבנות לאחי מחשב (שחוזר לארץ מאוסטרלי האיפה שאני גר) ועד היום היתעסקתי בעיקר עם לוחות של AMD מבוסיי NFORCE2 וכו' עכשיו הוא רוצה אינטל(לא לOC) אז החלטתי לחפש לוח אם אז נגיד שאני הולך על הליגה של ASUS או משהו אחר שתמליצו לי (עם הרבה פ'יצרים), אז אני רוצה לדעת קודם כל מה ההבדלים בין ה865 ל875 וב848 (שאני יודע שיהיה לט תמיכה בפרסכות). בתודה דניאל נורמן

• 10 תגובות
    • 941 צפיות
  11. Started by Adir88,

טוב אז לאחר הפסק חשמל ולאחר שהספק שלי הלך קניתי ספק חדש. עכשיו מתברר לי שגם הלוח אם שלי הלך. אני צריך לוח לא יקר שיתאים למפרט הנל עם אופציה לשדרוג בעתיד הלא רחוק. (כנראה אשרג בעוד כחצי שנה). אוברקלוק לא מעניין אותי. תודה מראש לעוזרים. E6300 GA-945P-US2U GEGORCE 5700 GT WD 250GB AUDIGO 2 ZS צורב דיודי עם חיבור ATA ישן. kingstorm 1024*2 667MHZ ENERMAX thomaock 405W COMPUCASE 6A19

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  12. Started by Inzagi,

האם קיימים דגמים של מעבדים שהם אותו דגם רק טכנולוגית ייצור שונה? לדוגמא האם יכול להיות מעבד Q6600 גם מגרסאת CONROE וגם מגרסת PENRYN? האם מעבד YORKSFIELD יכול להיות מגרסאות CONROE או PENRYN?

• 8 תגובות
    • 941 צפיות
  13. Started by taltola,

למה אומרים שעדיף 2 של 4 מאשר אחד של 8 ? והאם זה נכון בכלל? מה ההיתרונות?

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  14. Started by levitto,

לוחות זכרונות מעבדים HD ועוד eom2004@013.net

15. Started by anri,

איזה לוח אני צריך לקנות של AMD ? אני קונה מעבד A64 3000 זיכרון 512X2 וכרטיס מסך X800 XT אני צריך לוח אם טוב מאוד כדי שינצל את הכרטיס , איזה לוח לקנות ?(AMD)

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  16. חברים יקרים שלום! אני מחזיק עסק מחשבים ובתור מוכר אמין אני משתדל להשיג תשובות אמינות. אני צריך דעה לגבי זמן תגובה של מעבדי AMD אל מול האינטלים. לצערי לא פעם שמעתי תלונות ובעצמי נוכחתי לגלות שאיטלים מגיבים לאט יותר ולא ממש נותנים לך תחושה של מחשב חזק. לאחרונה הייתי אצל לקוחה שהמפרט שלה עלה לא פחות מ 10,000 ש"ח. הערכה כללה 2GB RAM 800MHZ המחולק ל-4 סלוטים (כל זוג דואלי) לוח מקורי של INTEL ומעבד E6600. לצערי נוכחתי לראות שבזמן תגובה בחלונות שהותקן מחדש עם כל הדרייברים העדכניים המחשב מגיב נורא לאט. המשמעות של מגיב לאט זה למשל חלון של אקספלורר נפת לאט יותר ותוכנות אופיס עולות "בכיף" שלהן. זה לא פעם ראשונה שאני רואה את זה. ולא סוד שאינטל מחזיקים בכתר הביצועים. דרך אגב, הרבה משו…

• 8 תגובות
    • 941 צפיות
  17. היורש של דור מעבדי Raven Ridge נחשף לראשונה במאגר נתונים של מבחן ביצועים - עם שם הקוד פיקאסו לכתבה

18. Started by גדעון,

יש לי התלבטות בין 2 במעבדים מחיר לביצועים (שניהם כמעט אותו מחיר) ל-Q8200 יש 4 ליבות אבל זכרון מטמון קטן ל-E8500 יש 2 ליבות עם זכרון מטמון גדול יותר אבל תדר שעון גבוהה יותר מה כדאי יותר לשימוש גיימר/עיבוד תמונה וכד' ????

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  19. Started by Ashand,

אתם מכירים חנויות אונליין בארץ או בחו"ל שיש להם קיט כזה? במחיר "נורמאלי" אשמח לקבל לינקים תודה

• 6 תגובות
    • 941 צפיות
  20. Started by natan805,

יש לי לוח של gigabyte p55‎ ud3‎ ‎750‎ ‎‏ ויש לו שני סוגי חיבר של סאטה2 יש שתים לבנים וכתוב על כל אחדgsata2‎ ‎‏ ויש 6 כחולים שכתוב על כל אחד sata2‎ ‎‏ בלבד בל g‏ השאלה מה הבדל? ואיפה אני אמור לחבר את הקשיחים שלי? יש לי שני קשיחים אחד של סמסונג ישן מהירות 7200 ואחד חדש של wd‏ הגירסה השחורה ועליו מותקן הוינדוס .אז איפה לחבר אותם?. ‎‏

• 6 תגובות
    • 941 צפיות
  21. מעבד ראשון: 800MHZ PENTIUM EB מעבד שני:733MHZ PENTIUM מעבד שלישי: 766MHZ CELERON בכמה אפשר למכור אותם ביחד? עכשיו אני שולח את זה לבחור שהתקשר אליי דרך מודעה שפירסמתי על המעבדים והוא רוצה שאשלח לו אותם דרך שירות גוביינא. לגבי המעבדים אני לא יודע אם הם עובדים או לא ואין לי גם דרך לבדוק אותם. מה שאני כן יודע שכל הפינים שלהם ישרים ונמצאים במקום. האם זאת אינדקציה מספיק טובה כדי לדעת אם הם באמת תקינים או לא? אני חייב לציין שאני לא מכיר את הבן אדם והוא נמצא רחוק ממני. האם זה בטוח כל העסק הזה? או שעדיף להימנע? אני חייב לציין שאת המעבדים לא קניתי אותם אלא מצאתי. ככה שהפסד לא יהיה לי. באמת תודה לכם אם תגיבו על מה שכתבתי כאן ולא תסגרו. אני מאוד מעריך אותכם

• 11 תגובות
    • 941 צפיות
  22. דור המעבדים החדש מ-AMD ב-7 ננומטר יציע לא רק שיפור ביעילות ובביצועים המירביים של כל ליבה וליבה - אלא גם סידור ייחודי וחדשני עבורן שמשלב טכנולוגיות ייצור מדורות שונים לכתבה

23. Started by idanpc,

7vrxp מה ההבדל בין REV 1.0 לבין 1.1

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  24. Started by Athlon-WINGS,

למה באמת AMD מתחממים יותר מINTEL, מה גורם לכך? וכיצד זה משפיע? נ.ב: מי, אבל מי באמת יותר טוב, AMD 2200+ או INTEL 2.26 ??? רצוי שתביאו גם הוכחות ;D תודה מראש :saint:

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  25. Started by sPoiled,

*** עוד שאלה *** למה משמש ה- 2 PCI Express x1 slots??

• 6 תגובות
    • 941 צפיות

דיונים חדשים בפורומים