מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות AMD DURON ומחפש לוח אם בשביל מעבד זה שירוץ אם זכרונות sdram only בגלל שעכשיו יש לי p3 ו 384 sdram והייתי רוצה להשאיר אותם למעבד. אז בקיצור כל מה שאני רוצה לדעת זה, 1:האם המעבד הנ"ל תומך בsdram והאם יש לוח אם למעבד זה שיעבוד אם זכרונות sdram.
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
-
Hey guys. wanted to know about this mobo, is he good for A64? he contains : S754/FSB1600/DDR400/6USB/2SATA/4PATA/LAN/LAN/RAID/AGP8X. Or better to take the Asus K8V Deluxe ? Cause someone in the forum said there was many reports on him that he`s a problems... My friend gonna buy new pc so i need your help.. Thanks for Info.
-
- 8 תגובות
- 902 צפיות
-
-
-
מעבד DURON של AMD , במהירות של 1GHz , לאיזה מעבד של אינטל הוא משתווה מבחינת ביצועים ? תודה.
-
- 11 תגובות
- 902 צפיות
-
-
האם כיום עדיין צריך להתקין את הVia 4-in-1 במחשבים עם לוחות אם מבוססי צ'יפסט של וויה, כאשר המחשב מעודכן בכל העדכונים האחרונים?
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
איזה לוח אם כדאי לי לקנות? Asus A7N8X nVidia nForce 2 או ABIT NF7 v2.0 nForce 2 איזה לוח טוב יותר? הזיכרון MICRON מתאים ללוחות האלו? הלוח מיועד לAMD 2500 לא מיועד לאוברקלוק
-
- 6 תגובות
- 902 צפיות
-
-
הדגם זה TASK 3003- http://www.task.com.tw/tk3003.htm#03
-
- 12 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אני קונה מחשב שמיועד למשחקים ושיהיה מהיר וחזק: Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB Cache 1490 2GB DDR II 667 1GB TwinMOS 1X2 960 Powercolor X1900GT 256MB, DDRIII 2xDVI, VIVO, PCI-E 1290 Western Digital 250GB SATA II 7200RPM 16MB 465 אני לא מתכנן OC אז האם כדאי לקנות את GIGABYTE 965P-DS3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E או שיש משהו אחר יותר טוב? מה שחשוב לי זה שהמחשב ירוץ טוב ויפעיל הכל כמו שצריך! אני לא יודע אם הלוח אם חשוב כל כך, רק שהביצועים יהיו טובים
-
- 17 תגובות
- 902 צפיות
-
-
ברשותי לוח ASUS P5LD2-VM מדגם שאינו תומך ב Core 2 ומעבד Celeron D 326 - האם כדאי לשדרג למעבד פנטיום 805 במחיר 450 ש"ח? - שאלה נוספת: הדגם של הלוח שלי תומך ב CORE2 רק ב PCB R.2xx ברשותי PCB R.1xx , מה יקרה אם אני יחבר מעבד CORE2? עריכה: קישור לדגם הלוח http://www.asus.com.tw/products4.aspx?modelmenu=2&model=536&l1=3&l2=11&l3=194
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום לכולם, מכרתי לא ממזמן את המחשב שלי שכלל את המעבד Prescott 3Ghz 1Mb 800fsb אני מחפש לקנות מחשב חדש במחיר נמוך אך בתקווה שלפחות יעלה על ביצועי המחשב הקודם.... התעניינתי במפרטים המומלצים ושם בכמה מקומות ממליצים על sempron *manila* 2800 64bit לתושבת AM2. זה אכן נראה פתרון זול אבל האם הוא יהיה שדרוג טוב או שאני קונה מעבד איטי יותר וכדאי לי פשוט לחשוב על פתרון אחר? בדקתי בtomshardware אבל לא מופיעים שם מעבדי הסמפרון (גם לא סלרונים למיניהם)... איך אני יכול להשוות? תודה מראש...
-
- 19 תגובות
- 902 צפיות
-
-
כרגע כל מה שקיבלתי זה לוח אם הנ"ל שני סטיקים של 1GB DDR 2 667Mhz ושני הארד דיסקים 160GB SATA2 אני מתכנן לקנות כרטיס מסך ומעבד בעוד חודשיים בערך מקווה שהמחירים יפלו אם אתם רוצים אני יכול לעלות תמונות כמו כן יש הבדל משמעותי בינו ובין ה DS3 כי ביקשתי DS3 והוא הביא לי את זה לא נורא כל כך נכון?
-
- 7 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום יש לי זוג ג'י סקיל HZ 6400 800 ובCPUZ רשום עליהם שהם עובדים על תדר של 400 והם אמורים להיות 800, ובSPD רשום שאחד עובד על 5-5-5-15 ורק השני עובד על 4-4-4-12 כמו שכתוב, ככה זה צריך להיות? צריך לעשות משהו כדי שהם יעבדו על תדר של 800? ובכלל איך זה עובד בדואל? כל אחד צריך להיות על 400 מגה הרץ וביחד הם 800? כי בכל מקרה אחד עובד על 400 והשני רשום 266. מפרט תכני שימושי - מעבד E6600 לוח אם P5B DLX תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 901 צפיות
-
-
לא הוסיף הרבה ואגיד שנהניתי לראות ממש את ביצועי המעבד יחסית ליונה שהראה לנו כבר מה הוא יכול כאן תקבלו את כל המידע: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=98376 פשוט מטורף!!
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
AMD שלחה היום בדוא"ל לבכירים בתעשייה הזמנות, למה שהם קוראים, "the most anticipated premiere of 2007". כמובן שכולנו עברנו את גיל 3, ואם נחבר אחד ועוד אחד נבין כי AMD מתכננת להשיק את ברצלונה באירוע הזה. פנום מתוכנן לצאת בין 60 ל-90 יום מאוחר יותר, או בתאריכים: בין אמצע נובמבר לאמצע דצמבר. ההצגה תערך בסן פרנסיסקו, בשש וחצי בערב (זמן המקום). מקור: http://www.tgdaily.com/content/view/33279/135/
-
- 6 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום רב. ברשותי מחשב בן 5 שנים,די מרוצה שהחזיק יפה עד עכשיו,מבחינת שימושי המחשב מדובר על שימושי מדיה,סרטים,טלויזיה,הורדות,וצריבות.לאחרונה המחשב כבר ממש "חנוק" וכל חלון שנפתח בנוסף די תוקע את המחשב. אני מתכנן טיפול יסודי למחשב,וכרגע מבחינת התקציב מה שאפשרי זה קניית זכרון נוסף של 1GB. מפרט המחשב כדלקמן:P4-HT-2.8GHZ Intel Rock Lake D865 זכרון - 2X256 של יונדאי בדואל צ'אנל בתזמון של 3-3-3-8 ממה שראיתי על הלוח אם,ניתן להרחיב זכרון עד ל4GB ויש 4 תושבות שכרגע 2 מהם תפוסות ע"י זכרון קיים. אני מעוניין להשאיר את הזוג של ה256 ולהוסיף כרגע עוד 1 ג'יגה זכרון,שבעתיד(ברגע שיהיה תקציב) יצטרף אליו עוד 1 ג'יגה. השאלה שלי האם כדאי להוסיף את הקיט של OCZ GOLD,מבחינת ביצועים מדובר על תזמון נמו…
-
- 7 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום רב .. האם כאשר אני רוצה או הרצה בעתיד להוסיף עוד 8 גיגה , אז אני פשוט קונה את שני הכרטיסים ומחבר אותם למחשב ואז מדליק וזהו זה נקלט ? או שאני צריך להתקין דרייברים לעדכן BIOS ועכשיו לעבור בלאגן שלם ? יש להדגיש שיש לי לוח אם z97-A שנחשב דיי טוב שמעתי ..וספק כוח מוגזם עם 750 W . תודה לכול העוזרים
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי מעבד Ryzen 3600 ושמתי לב שהוא פועל במתח של 1.4V אוטומטית מהיצרן. החלפתי לקירור NH-D14 של נוקטואה אבל עדיין הטמפרטורות במנוחה קצת גבוהות, אז פעלתי לפי הסרטון הבא: הגדרתי מתח מקסימלי של 1.25V בתדר של 4300MHZ והכל נראה יציב. הבעיה היא שהגדרתי דרך Ryzen Master וההגדרות האלו לא פועלות אוטומטית כשהמחשב עולה, צריך להיכנס במיוחד לתוכנה ולהגדיר פרופיל כל פעם מחדש. יש אפשרות שזה יהיה מוגדר אוטומטית? מישהו יודע אולי? תודה.
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מערך Raid 0 עם חומרים מאוד חשובים. לוח אם - TYAN Tempest i5400PW (S5397) המחשב משמיע צפצופים ועל הלוח מופיע קוד E1. בחיפוש קצר בMANUAL של הלוח, מסתבר שהתקלה היא BIOS Boot Block. אין לי כ"כ מושג מה זה אומר, אבל חשבתי לנסות לאפס את הביוס. האם מערך הרייד ילך? (אני מניח שכן) אם אגדיר אותו מחדש, הדיסקים יעלו כמו שצריך עם החומרים?
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
דור המעבדים החדש מ-AMD ב-7 ננומטר יציע לא רק שיפור ביעילות ובביצועים המירביים של כל ליבה וליבה - אלא גם סידור ייחודי וחדשני עבורן שמשלב טכנולוגיות ייצור מדורות שונים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
- 1 follower
-
-
יריבות שעושה רק טוב לכל הצדדים בה? כך בהחלט נראה המצב הנוכחי בשוק המעבדים, אם לשפוט לפי הדיווחים הכלכליים של שתי המתחרות האמריקאיות הוותיקות לכתבה
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
- 1 follower
-
-
כיסוי מברזל שפעם ראשונה אני רואה על זיכרונות שאלתי היא אם כן , האם צריך להוריד את הכיסוי מברזל הזה או להשאיר אותו?
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ABIT IP35-E עם סטיק אחד של 2GB אני רוצה להוסיף עוד 4 גי'גה בשני סטיקים נוספים של 2(זהים לראשון) יכולה להיווצר איזושהיא בעיה?
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אני שוקל לשדרג את המעבד שלי, לקראת הפגזת המשחקים הקרובה(BF:BC2, AC2 וההרחבות של GTA4) ורציתי לדעת האם Q9400 או מעבד בטווח המחירים הזה יכול לתת לי שיפור טוב לביצועים(אני מתכנן לעשות לו OC ל-3.0 ככה)? או שאין טעם בכלל לשדרג רק את המעבד? כרגע אני עם E8400 על 3.6 ואמנם הביצועים טובים אבל הייתי רוצה FPS יותר יציב. כמו כן, האם הספק יחזיק את המעבד ביחד עם הכרטיס מסך? יש פה רשימה של מעבדים שנתמכים בלוח אם http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=2847 ואני רואה שיש דגמים של מעבדים מרובעי ליבות עם צריכת חשמל דומה לE8400 ככה שהספק אמור להחזיק מעבד כזה, נכון? מפרט בצד, תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום! ברשותי לוח אם עם FSB של 800MHZ. האם אני יכול להתקין לו מעבד שה FSB שלו גבוהה יותר? תושבת 775 אם כן, מהן ההשלכות? ואם לא, מה המעבד הכי טוב שאני יכול לרכוש עבור הלוח שלי? http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=1952#anchor_os לא הבנתי מה אני יכול ומה לא לפי הטבלה הזאת. תודה!
-
- 8 תגובות
- 901 צפיות
-