מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
לוח סטנדרטי של 4 דימים , קיבולת מקסימלית 16G, ב- DDR3 ז"א שאני צריך 4x4G אבל לא ראיתי עדיין שקיימים דימים של 4G
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
יש לי תקציב מוגבל לכל המחשב וההתלבטות היא האם לקחת מעבד וכ.מסך סבירים (לדוגמא i5 ו-GTX660) או ללכת על מעבד חזק יותר, כדוגמת הi7 4770. המחשב מיועד לעבודה עם תוכנות כמו PS, VEGAS בלבד.
-
- 5 תגובות
- 974 צפיות
-
-
-
הכירו את דגמי ה-Celeron וה-Pentium המוזלים שימתינו לכם במחשבים ניידים ונייחים בקרוב מאוד לכתבה
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
- 1 follower
-
-
היי חבר'ס מחשב משרדי לחבר, מתלבט אלו מבין שני אלו (בכותרת) יותר אמין. לא יהיה OC וגם יהיה כרטיס מסך נפרד בכל מקרה (כך שהכרטיס מסך המבונה באסוס אינו יתרון אלא כגיבוי אולי). גם אין צורך בכרטיסי הרחבה נוספים (כך שמיקרו אינו חיסרון). לשניהם רק שני חריצי זיכרון. הקירור לצ'יפסט באסוס לפי התמונות נראה יותר רציני. http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813131288 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813128077 אחד מהם ידוע כבעייתי או משהו בסגנון?
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מעבד AMD 2500, אבל ראיתי בחנות מסויימת את המעבד הזה: AMD Athlon XP 2400 Mobile 2.0GHz 45W 333MHz CPU OEM AMD Athlon XP 2400 Mobile CPU Speed: 2.0 GHz Bus: 333 MHz 45W הוא יותר טוב לאוברקךוקינג או מה? אני מתכנן לעשות אוברקלוק, אבל לא חזק כי אין לי את הזכרונות שמתאימים לאחד חזק. אז אם אני מתכנן לעשות OC קל, אתם ממליצים לי לקנות את המעבד הזה או את הרגיל? ודרך אגב, אם שמתם לב זה מעבד AMD2400, ובכל זאת מבחינת מהירות וכו' הוא דומה בדיוק ל-AMD 2500. איך זה יכול להיות? ואפילו עוקף את ה-2500 מבחינת ה-SPEED שלו (GHZ).
-
- 14 תגובות
- 974 צפיות
-
-
נגיד AMD1800 והוא ישרף לי (בתקופת האחריות) בעתיד ויפסיקו ליצור אותו, במה יחליפו לי אותו? במעבד יותר חדש?
-
- 7 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי היום את הלוח הזה ואני עובר עכשיו על החוברת שלו. יש לי למערכת הזו שאני בונה עכשיו כרטיס מסך מקצועי מסדרת amd Firepro , ואין לי צורך אמיתי בכל היציאות ווידאו שבאות עם הלוח אם הזה, כי הכרטיס שלי חזק ומשמש אותי ל 2 המסכים שאני משתמש בהם ביומיום. האם יש אפשרות להשתמש ביציאות האלו בשביל המסך המישני שלי? ולהשתמש בכרטיס שלי בשביל המסך הראשי? האם זה יותר יעיל ויכול לשחרר קצת את המסך שלי? או לחילופין, האם אפשר לכבות את היציאות האלו כך שלא יקחו משאבים במידה ואני לא צריך אותם? (אני לא יודע אם הם מושכים משאבים גם אם שום דבר לא מחובר אליהם). ושאלה אחרונה- מישהו ראה את הכמות של התוכנות שמגיעות היום עם לוחות האם? זה מטורף- ניראה לי משהו כמו 20 תוכנות של אסוס. האם כדאי ל…
-
- 4 תגובות
- 974 צפיות
-
-
לפני כמה ימים הזמנתי מחשב עם X3 720BE, מפרט בדיוק כמו שרציתי אבל אחרי כמה ימים התקשרו אליי מהחנות ואמרו לי שאחרי ההרכבה של הכל המחשב לא עושה Post הם בדקו הכל והגיעו למסקנה שהמעבד תקול לרוע המזל שלי זה ה 720 האחרון שנשאר להם במלאי, ביקשתי שיחליפו לי ל 940 אבל גם זה אין במלאי אמרו לי שיש מחסור בארץ למעבדים האלו התקשתי לעוד כמה חנויות ונכון, אין במלאי לאף אחד (IQPC,TMSFOX וכו..) את ה 720 או ה 940 עכשיו, חשבתי אולי לקנות את ה 955BE שיש במלאי או ה 945 הבעיה היא ש 945 הוא לא Black Edition וזה לא מתאים לי, וה 955 פשוט יקר מידי ויותר מידי חזק בשבילי, וגם אם כבר קונים את ה 955 אז עדיף כבר לקנות לוח AM3 וזכרונות DDR3 כדי לנצל אותו כמו שצריך (למרות שהוא עובד עם AM2+ ו DDR2) מה עושים…
-
- 8 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף את זיכרונות ה-RAM של המחשב הנייד שלי בזיכרונות בנפח כולל של 16GB ובעלי מהירות גבוהה יותר. הדגם של המחשב הנייד הינו Lenovo ThinkPad T550 אני מעוניין בזיכרונות בעלי מהירות גישה גבוהה ואמינות טובה. אשמח להמלצות
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
הדלפות טריות חושפות חלק מתוכניות יצרנית השבבים לשנתיים הקרובות לכתבה
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
- 1 follower
-
-
עד עכשיו עשיתי אוברקלוק בלי לעלות מתח אבל אתמול כשחיפשתי מאיפה לעלות מתח פשוט אין לי בביוס מאיפה....ואני רציני לא נתקלתי בדבר כזה אף פעם......פשוט אין VCORE או משהו שדומה לזה אלא רק אפשר לעלות מתח לזכרונות ולAGP וזהו אין מאיפה לעלות את המתח (שאלתי תטכנאי של המחשב הוא אמר לי שבלוח הצפציפי הזה הם לא נתנו אפשרות לאובר קלוק גדול או בכלל לאובר קלוק למרות שהגעתי ל3.0 והמחשב יציב אני רוצה להגיע ליותר אבל אני חייב לעלות מתח יש לי לוח עם ציפסט 655TX של אסוס הדלוקס......עשו טובה תעזרו לי כי קניתי כבר קרור ומארז חדש כדי שאני יוכל להגיע ליותר......תודה . נ.ב ואם אפשרי לעלות בלוח מתח אולי תראו לי תמונות בדיוק מאיפה כי אני לא מצאתי בביוס(אני יודע אנגלית חלק כי זאת שפת אם ולא מצאתי אי…
-
- 12 תגובות
- 974 צפיות
-
-
מה ההבדל בין AMD 64BIT 3200 939 לבין AMD 64 BIT 3500+939? מה ההבדל בין PCIE לAGP? והאם שווה לקנות לוחות של PCIE ?
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום, לא מצאתי ממש פורום מתאים שלאלה, אז אני אשאל כאן: כרגע יש לי שני סטיקים של 512 MB ב DUAL CHANNEL אחד אני רוצה לשדרג, ולהוסיף עוד שני סטיקים, כל אחד של 1GB בשני הסלוטים שנשארו.. רציתי לשאול אילו כרטיסים הכי כדאי לקנות, בתקציב של עד 180 שקל? 2 KINGSTON VALUE? 2 של LG? לא היה לי ניסיון איתם, לכן אני שואל? וראיתי גם 2 סטיקים של PATRIOT SIGNATURE שעולים 10 שקל יותר מאשר 2 של KINGSTON VALUE, הם עדיפים על הKINGSTON VALUE? עוד שאלה קצרה - כדאי להעדיף KINGSTON כי כבר יש לי 2 סטיקים של קינגסטון, או שCHANNEL אחד לא משפיע על השני?[br]פורסם בתאריך: 25.08.2009 בשעה 18:01:51 סליחה, לא ראיתי שכבר יש פורום של זכרונות..
-
- 12 תגובות
- 974 צפיות
-
-
צהריים טובים, ברצוני להגדיל את הזיכרון במחשב שלי. המחשב נקנה ב 2009 . לוח האם שלי הוא : msi 2a78h מעבד : Intel Pentium E5200 Dual Core (כן.. ישן) http://www.mrmemory.co.uk/memory-ram-upgrades/model/MSI+(Micro-Star)~Motherboard~2A78h כרגע עם 2GB זיכרון כאשר ישנם בלוח האם 2 סטיקים של 1GB כל אחד. יש 2 סולטים בלבד של זכרון בלוח האם. יש לציין שאני עם Win 7 64bit שאלות שנובעות מהלינק שנתתי: 1. למה התכוון המשורר : Maximum memory 4gb? לדוגמא, איני יכול לקנות כרטיס יחיד של 8GB ? 2. מה אתם ממליצים לי לקנות בתקציב של 500 שח פחות או יותר, ישנם 2 סלוטים בלבד של זכרון בלוח האם. אני גם צריך לקחת בחשבון כי אני אצטרך בעתיד הקרוב לשדרג ל SSD דבר שיצטרך זיכרון מספק (ראפיד מוד או משהו כזה?)…
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. לגבי המעבד עם המכפלה הפתוחה אני יודע שספק אם הוא יגיע אבל המעבד הסטנדרטי האם צפוי להגיע ואם כן מתי?
-
- 8 תגובות
- 974 צפיות
-
-
בקרוב אני עומד לקנות מחשב חדש,חשבתי על המעבד הזה ב KSP הוא עולה 15 ש"ח יותר מ E8400 שווה? שימושים:משחקים,ועבודה יומיומית על המחשב (אינטרנט,תוכנות,אופיס וכו'). הקטע הוא שאני מפעיל הרבה תוכנות במקביל אז חשבתי לקחת כבר מעבד 4 ליבות.. מה דעתכם?,טוב לא טוב? וכו'. תודה על העזרה.
-
- 12 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין לוח של אסוס p4s533-vm האם הוא טוב או שדאי לקחת משהו יותר חזק? תודה. ;D
-
- 4 תגובות
- 974 צפיות
-
-
היי, אני קונה את הלוח הזה: Gigabyte GA-MA78GM-S2H http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2814 ויש לי 2 שאלות: 1) כתוב באתר שלהם: Supports next generation of 45nm AMD Socket AM3 processors מה הכוונה ? שייצאו מעבדי AM3 הלוח הזה יתמוך בהם? כלומר אוכל לקנות בעתיד מעבד AM3 ולהרכיב אותו על הלוח הזה? 2) אני אוכל לחבר 2 מסכים למחשב ולעבוד עליהם במקביל? תודה!
-
- 7 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב פשוט, לצורכי אינטרנט/וורד זהו (לא נראה לי שישחקו עליו) יש הצעה למחשב קומפלט עם לוח NFORCE2 - או קיי לא של יצרן מכובד (CHAINTECH) אבל לא איכפת לי שאלתי היא.. איך הכרטיס מסך GF4 ONBOARD ? כלומר אם משווים אותו ל-GF4 רגיל (אם אני לא טועה הוא מדגם GF4 MX 440) אני יודע שהוא עובד בשיטת MEMORY SHARE , לא איכפת, רק סתם רציתי לדעת איך הביצועים כי אני לא מוצא השוואות בין כרטיס רגיל לבינו.. תודה ליאור
-
- 7 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום לכם פורום נכבד, אני מעוניין ברכישת מחשב ובו מעבד מסדרת I5, עם כ.מסך ATI 4890, וככל שהתעמקתי בניסיון להבין איזה לוח להכניס, כך שקעתי לתוך אי ההבנה.. הלבטים שלי הם בין הלוחות הבאים: INTEL P55 WHITESBURG או איזה לוח תומך של GIGABYTE.. יש לציין כי אינני מעוניין בOC, וחשובים לי מאוד ביצועי המחשב (לצורכי גיימינג). לנוחיותכם אני מצרף המפרט אותו אני מעוניין לרכוש: מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1058 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Intel BLKDP55WB Whitesburg ₪511 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDP55WB כונן קשיח Westren Digital WD10EADS 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪437 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1236 זיכרון G.Skill…
-
- 4 תגובות
- 973 צפיות
-
-
לפי מה שנודע רק היום לספקי הלוחות מהסידרה החדשה של אינטל, קיים פגם במשפחת הצ'יפסט Cougar Point לפי אינטל, משמעות הפגם היא שעם הזמן ביצועי הפורט SATA2 שמחבר את ההתקן אל הלוח ירדו בהדרגה. המושפעים בעיקר יהיו אלו המשתמשים בפורטים לעבודה עמוסה, ולצערנו על מנת לתקן את הפגם יש צורך בתיקון סיליקון שכמובן רק היצרן יכול לספק! נכון להיום אינטל עוצרת את כל המשלוחים של הלוחות עד שהבעיה תפתר (צפוי עד אפריל - מאי). לאלו שכבר קנו לוחות מהסדרה ניתן יהיה לנצל את יכולת ההחלפה במסגרת האחריות, או לפי הנחיות החלפה של אינטל לספקי הלוחות (בעקבות המקרה) שטרם פורסמה לקהל הרחב... אלו שמתכננים קניה של מערכת מבוססת צ'יפסט חדש - מומלץ להמתין ולעקוב אחר ההודעות של אינטל! ניתן לקרוא ביתר פירוט כאן וכ…
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
מחפש לוח אם לשימוש מחשב באינטרנט. עלות מפרט כ - 1500 ש"ח ללא ציוד היקפי. בהצעות שקיבלתי משולבים לדעתי לוחות מיושנים. למשל, GA-M61PME-S2-AM2 של ג'יגה בייט, הלוח צ"ל עם כ. מסך OB אבל כרטיס סביר.
-
- 12 תגובות
- 973 צפיות
-
-
-
שלום, ברשותי לוח האם Intel DX58SO ”Smackover יש לי 2 כרטיסי זיכרון של 2 ג'יגה כל אחד. ואני מעוניין להוסיף עוד 4 ג'יגה. השאלה היא מה עדיף להוסיף 2 כרטיסים של 2 כל אחד או כרטיס 1 של 4 ג'יגה (אותו דגם, אותה חברה, ואותה מהירות). האם 2 כרטיסים יתנו לי הספק טוב יותר של מהירות? כתוב קצת על הנושא כאן: http://www.hardwaresecrets.com/article/Intel-DX58SO-Smackover-Motherboard/643/3 אבל לא הבנתי אם חובה רק את אותו דגם ואותה מהירות או שחובה שגם הנפח יהיה זהה (2 ג'יגה). אנא תשובה בדחיפות! תודה.
-
- 6 תגובות
- 973 צפיות
-