עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ShaiS3,

אני מחפש לוח אם של סוקט 478 שיש בו חיבור PCI E. יש כאלה בארץ? וכמה הם עולים אם כן? תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 936 צפיות
  2. השאלה בכותרת. יש לי מחשב עם 2GB זיכרון (DDR2) ויש לי עוד סטיק של 2GB DDR2, אבל באתר החברה לא רשום שהוא ניתמך יכולה להיבצר בעיה בחיבור שניהם ביחד (זה יכול לפגוע במערכת)? אני רק רוצה לנסות, אולי זה יעבוד. אשמח לתשובות.

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  3. הכירו את דגמי ה-Celeron וה-Pentium המוזלים שימתינו לכם במחשבים ניידים ונייחים בקרוב מאוד לכתבה

4. Started by Ashand,

אתם מכירים חנויות אונליין בארץ או בחו"ל שיש להם קיט כזה? במחיר "נורמאלי" אשמח לקבל לינקים תודה

• 6 תגובות
    • 936 צפיות
  5. מעבד ראשון: 800MHZ PENTIUM EB מעבד שני:733MHZ PENTIUM מעבד שלישי: 766MHZ CELERON בכמה אפשר למכור אותם ביחד? עכשיו אני שולח את זה לבחור שהתקשר אליי דרך מודעה שפירסמתי על המעבדים והוא רוצה שאשלח לו אותם דרך שירות גוביינא. לגבי המעבדים אני לא יודע אם הם עובדים או לא ואין לי גם דרך לבדוק אותם. מה שאני כן יודע שכל הפינים שלהם ישרים ונמצאים במקום. האם זאת אינדקציה מספיק טובה כדי לדעת אם הם באמת תקינים או לא? אני חייב לציין שאני לא מכיר את הבן אדם והוא נמצא רחוק ממני. האם זה בטוח כל העסק הזה? או שעדיף להימנע? אני חייב לציין שאת המעבדים לא קניתי אותם אלא מצאתי. ככה שהפסד לא יהיה לי. באמת תודה לכם אם תגיבו על מה שכתבתי כאן ולא תסגרו. אני מאוד מעריך אותכם

• 11 תגובות
    • 936 צפיות
  6. שלום חברה: יש לי לוח של ABIT NF 7 SL עם מעבד AMD XP 2500 הזיכרונות שלי הם אלו TWINX1024-3200C2PRO קישור :http://images10.newegg.com/productimage/20-145-466-02.JPG המעבד שלי רץ ב 2200 MHZ עכשיו היחס הוא אחד אחד והזיכרונות על 200 MHZ עכשיו עד כמה אני יכול לעלות מתח לזיכרונות האלה כי אני רוצה להוריד תתזמונים שלהם? התיזמונים שלהם עכשיו הם של החברה2.5 3- 3 -6 והמחשב ניתקע לי ויש שגיאות ב פריים 95..... תעזרו לי חברה עד כמה אני יכול לעלות תמתח לזיכרונות האלה?רק מי שיודע שיענה לי או למי שיש תזיכרונות האלה... תודה רבה

• 8 תגובות
    • 936 צפיות
  7. :jump: לא יודע מה להחליט! יש לי תקציב של 1700-2000 ש''ח. אני צריך לדחוף שם מעבד,לוח אם, ספק, וזכרונות. מה עוד שאין לי כרטיס מסך אז אני מחפש כרטיס מסך שמובנה על לוח אם. 1) יש הבדל באיכות תמונה בסרטי HDTV על המחשב, בין כרטיס מובנה , לבין כרטיס רגיל? לא משחקים --- סרטים. 2) מה עדיף? אינטל או AMD, אני צופה בהרבה סרטי HDTV , יש לי את ביג טייפון שאני ארכיב על המעבד, לכן יש מצב גדול לאוברקלוק. מה עדיף? 3) ואם בחרתי מעבד ^^ , איזה לוח עדיך לו? מבחינת פי'צרים, משתלם למחיר - אוברקלוק & כרטיס מסך מובנה, 3א. או שלא שווה לקחת לוח אם עם כרטיס מובנה, עדיף לקנות כרטיס יחסית "חמוד" ב200-300 שקל. מה זה מערך\בקר רייד? צריך את זה? כדאי לקחת תמיכה של DDR3 כבר? או שזה סתם עוד כ…

• 10 תגובות
    • 936 צפיות
  8. הדלפות טריות חושפות חלק מתוכניות יצרנית השבבים לשנתיים הקרובות לכתבה

9. אורח
    Started by אורח,

שלום לחברי הפורום יש לי כרטיס מסך ASUS 8600GT עם יציאת HDMI - הוידאו תקין אך אין קול, בד"כ נדרש חיבור מהכרטיס ליציאת S/PDIF שעל הלוח אם ואז הכרטיס מוציא גם קול דרך ה HDMI, דגם הלוח אם Intel DQ45CB, בדקתי ב Spec של הלוח לא קיימת יציאת S/PDIF פנימית אך יש סוג של HD Audio Internal Headers יש לי 2 סוגי כבלים שמצד אחד מתחברים ל Audio IN בכרטיס ובצד השני 2 פינים בודדים או 3 פינים צמודים. צירפתי תמונה של תרשים ה Header של הלוח, האם מישהו יודע לאן אני אמור לחבר את הכבל מהכרטיס ? אודה לעזרתכם [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  10. Started by gofmarat,

יש לי לוח אם AUSU P5K עם מעבד E6750 כל פעם שאני מעלה את המחשב זה נותן לי את השגיעה cpu ucode loading error וזה מבקש ללחוץ F1 וממשיך לעבוד כרגיל מה אני עושה?

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  11. Started by Athlon-WINGS,

למה באמת AMD מתחממים יותר מINTEL, מה גורם לכך? וכיצד זה משפיע? נ.ב: מי, אבל מי באמת יותר טוב, AMD 2200+ או INTEL 2.26 ??? רצוי שתביאו גם הוכחות ;D תודה מראש :saint:

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  12. Started by sPoiled,

*** עוד שאלה *** למה משמש ה- 2 PCI Express x1 slots??

• 6 תגובות
    • 936 צפיות
  13. אני רוצה להתייחס לכתבת החדשות הזו: http://hwzone.co.il/hardware/articles/2011hw אני מצטט את הסיכום: אני חושב שהסיכום הזה קצת מנותק מהמציאות. אמת נכון, לאינטל עדיפות בתחום הביצועים במעבדי היי-אנד שולחניים. סאנדי ברידג' הוא שידרוג אבולוציוני מוצלח מאד לטכנולוגיות קודמות (לינפילד). בזה אין כל ספק. אין כאן שום חידוש עקרוני לעומת מה שהיה לפני שנה. זו אותה ארכיטקטורה, אותה טכנולוגיה רק מהירה בקצת ויעילה בעוד קצת. מאידך, AMD, הגם שאיננה מובילה בביצועים במעבדים שולחניים, הכניסה השנה מספר טכנולוגיות חדשניות שלא היו קודם לכן: [list type=decimal] [*]טכנולוגיית FUSION, מעבדים שאחת הליבות בהם היא ליבה גרפית. הטכנולוגיה הוכחה כמוצלחת מאד הן בשוק והן בביצועים גרפיקה מובנית. אפשר לומר…

• 5 תגובות
    • 936 צפיות
  14. Started by ofeky1,

שלום! הגיע לידי מחשב עם לוח gigabyte GA-H55M-D2H שאני מדליק את המחשב כאשר רק הלוח מחובר לספק הוא נדלק ואחרי כמה שניות נכבה וחוזר חלילה בקיצור הבנתי שהלוח הנ"ל תקול ואני רוצה לקנות לוח כזה חדש והחנויות הגדולות לא מחזיקות לוחות כאלה(חוץ מTMS שהלוחות שלהם לא מתאימים לצרכים שלי) משהו יודע איפה אפשר לקנות לוח כזה? תודה לעזרים!

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  15. מקור:http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=3648&p=3

• 6 תגובות
    • 936 צפיות
  16. שלום, יש לי 2 ג'יגה זיכרון כרגע, 2 של ג'יגה של G.skill אלו הזכרונות שלי - http://images.devshed.com/dh/stories/G_Skill/g.skill_html_55e6b112.jpg התקנתי ווינדוס 7, אחר הרבה חלונות כחולים וקריסות הרצתי memtest86 וזה הראה לי בפרוש ששני הכרטיסים פגומים. החלטתי להחזיר אותם לחברה והם אמרו לי שהם יחליפו לי אותם. העניין יכול לקחת משהו כמו שבועיים, ולהיות בלי מחשב עכשיו שבועיים זה בעייתי, בנוסף רציתי להשתדרג ל-4 ג'יגה אז החלטתי לנצל את ההזדמנות. אני רוצה לקנות זיכרון של 2 ג'יגה, המחשב שלי תומך DDR2 והשאלה שלי אם אמורה להיות בעייה אם יהיו מחוברים 3 כרטיסים אחד מהם 2 ג'יגה והשניים האחרים ג'יגה אחד אפילו שהם לא מאותו סוג. ועל מה אם ממליצים מהאתר הזה - http://ksp.co.il/ תודה

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  17. Started by computers-man,

פירקתי מאוורר של מעבד כדי להחליף אותו ואת המשחה הטרמית שלו וראיתי את המשחה הטרמית המוזרה הזאת מישהו נתקל בה?(מצורף קובץ תמונה) אם כן עד כמה היא איכותית כי היא הרגישה לי כמו דבק פלסטי [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 936 צפיות
  18. Started by oded900,

במה מתבטא ההבדל העיקרי בין סדרת P67 לZ68? האם לוחות P67/H67 תומכים במכפלה פתוחה במעבדי 2500K? כמו כן יש יתרון בלקחת זיכרון מהיר יותר מ1333 כאשר המעבדים הנ"ל תומכים עד 1333?

19. שלום, אני טס לארה"ב באפריל ורוצה לקנות שם כמה חלקים (כן אני לוקח את הסיכון של החוסר באחריות). אני מחפש לוח X58 טוב במחיר טוב. בגדול אני איש של ג'יגהבייט כבר כמה שנים טובות אבל אני רואה שהלוחות X58 של eVGA או XFX שנותנים כמעט את כל מה שנותנים הלוחות ה"גבוהים" של ג'יגהבייט ואסוס והלוח של MSI שקיבל פה באתר ביקורת מצוינת, במחיר של יותר מ50 דולר פחות. האם שווה לקחת אחד משני אילו, או להשקיע יותר באחת משתי החברות המובילות בשוק? תודה לעוזרים.

20. הדגם זה TASK 3003- http://www.task.com.tw/tk3003.htm#03

• 12 תגובות
    • 935 צפיות
  21. Started by Svensk.il,

האם לוח ASUS P4P800SE תומך ב-48 ביט LBA?

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  22. Started by shirNoshe,

סליחה על השאלה..כשאומרים שלמעבד Q6600 יש 8MB זיכרון דרגה שניה (L2) הכוונה שלכל צמד ליבות על פרוסה אחת יש 4M זיכרון?

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  23. Started by avivi85,

קניתי 4GB ראם חדשים,(G.skill 2X2GB DDR2 1066MHz)הם עובדים כמו שצריך,, אבל אם אני מנסה לחבר את ה2 האחרים (G.skill DDR2 2048MB1066Mhz) כ6GB זה מגיע למסך של ההתחלה של הווינדוס, אני מכניס את הסיסמא למשתמש שלי בווינדוס, וזה עושה ריסטרט.. כבר עידכנתי את הביוס, ואני כבר נואש אני לא יודע מה לעשות.. מישהו יכול לעזור לי? מצאתי איזה משהו באינטרנט אבל אני מפחד לנסות..אני לא יודע כי אולי זה יגרום לבעיות..: Firstly, try to chnage your swap file, Press [WINDOWS]+[PAUSE BREAK] to Advanced Tab and Go to Performance Settings>Advanced>Virtual Memory>Settings Click on Change, and Remove the Previous SWAP File and Set it to a new partition. Restart and see if the Error Occurs or not.…

• 6 תגובות
    • 935 צפיות
  24. כן כן ידידי מדובר על אותו לוח שפעם הבאתי את תלונותי. P4c800 DELUXE http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=19;action=display;threadid=44595;start=msg404415#msg404415 נכנסתי לאתר אסוס איטליה וראיתי את התמונה שם: http://www.asus.it/products/mb/socket478/p4c800-d/overview.htm נכנסתי לאתר אסוס הרגיל(גלובל) וראיתי את התמונה שם: http://www.asus.com/products/mb/socket478/p4c800-d/overview.htm נדמה לי שגם בטומז ארדוור יש תמונה של הלח אבל לא דומה לשתי התמונות שלפי מה שאני זוכר טוב, אז מה יש לכם להגיד?? אני קיבלתי כמו זה שבאיטלה. AaaBb

• 8 תגובות
    • 935 צפיות
  25. Started by A.Z.P,

היי לעוזרים, יש לי לוח אם שכבר עשה את שלו כנראה ומעבד שלא ממש סוחב בימינו יותר מדי ( GA-M61SME-S2L+ATHLON 4200 2.21 GHZ) והגיע הזמן לדעתי להשתדרג. מבחינת השימוש גיימינג קל, גלישה באינטרנט, יוטיוב וסרטים. עד 650 ש"ח, אם יש סיבה משמעותית ללוח/מעבד שייתן לי הרבה יותר ניתן לחרוג מעט. תודה רבה מראש, זאב.

• 1 תגובה
    • 935 צפיות

דיונים חדשים בפורומים