מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
שלום, המטרה הכללית היא בסה"כ לא להיות מוגבל ע"י המעבד בCALL OF DUTY: BLACK OPS עם הGTX460 שלי ברז' 1680*1050. כרגע לוח האם שיש לי קיבל קריזה חומרתית ויציאות הUSB עושות בעיות מדי פעם, בקיצור - לוח האם מוחלף בכל מצב. הייתי רוצה להגיע ל3.9-4.2GHZ עם הE5200 שלי וMUGEN II שארכוש בין כה וכה כי ב185ש"ח השקט והביצועים של הקרור קורצים לי מעבר לכל אופציה אחרת הנגישה לי. האם אוכל להסתפק בG41/G31 של GIGABYTE, לדוגמא, כדי להגיע לתדר הרצוי? כאמור 320*12.5=4GHZ, ועד כמה שידוע לי לוחות G31/G41 בד"כ מגיעים לסביבות 320-340FSB ללא יותר מדי בעיה, רייט?
-
- 6 תגובות
- 944 צפיות
-
-
מקור:http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=3648&p=3
-
- 6 תגובות
- 944 צפיות
-
-
טוב השאלה בכותרת. איזה AGP אפשר להכניס לו,הצלחתי להכניס בחריץ שלו את הMX 2 GEFORCE,אבל השאלה אם הוא יעבוד. איפה מחברים את הCPU_FAN. כמה זיכרון מקסימום אפשר לשים לו? עד איזה מעבד הוא תומך? תודה לעוזרים!!!
-
- 9 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אני לא מוצא! פעם מסתבר שהיו לפני עידן הDDR3 כנראה ואני לא מוצא באף חנות. אני צריך כי אין לי אפשרות לקנות מעבד ולוח אם חדש בשביל DDR3 ואני צריך כמה שיותר זכרון(בגלל תוכנות מאוד זוללות זכרון). יש לי כרגע רק 4 ג'יגה 2X2 של 800MHZ
-
- 4 תגובות
- 944 צפיות
-
-
היי אני מחפש לשדרג את שלושת החלקים האלו, השימושים שלי בעיקר כלליים, משחקים (4 call of duty וכו בלי דרישות מטורפות), תכני HD, מוזיקה, והמון מולטי טסקינג. כרטיס מסך יש BFG 8600GTS אני חושב שזה יספיק לי. עדיפות לddr 3, אם זה אפשרי, אם לא אני ישמח לדעת באיזה תקציב זה כן יכנס. חובה כרטיס קול 5.1 לפחות. מעדיף שיהיה מעבד של אינטל. התקציב צריך לכלולל בתוכו גם HD 1T שתמליצו עליו..
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום רב .. האם כאשר אני רוצה או הרצה בעתיד להוסיף עוד 8 גיגה , אז אני פשוט קונה את שני הכרטיסים ומחבר אותם למחשב ואז מדליק וזהו זה נקלט ? או שאני צריך להתקין דרייברים לעדכן BIOS ועכשיו לעבור בלאגן שלם ? יש להדגיש שיש לי לוח אם z97-A שנחשב דיי טוב שמעתי ..וספק כוח מוגזם עם 750 W . תודה לכול העוזרים
-
- 5 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני מעוניין לקנות לוח אם , וראיתי לוח אם יד שנייה ECS X48T-A . מה דעתכם עליו ? הוא משתווה לקמה של הגיגה בייט X48-DQ6 ? ועוד אחרים עם ציפסט X48. אני יכול לקנות אותו במחיר של 500 ש"ח כולל אחריות מהיבואן , המחיר משתלם ? והלוח הזה יהיה יותר טוב מהלוח ASUS COMMANDO , נכון ? תודה רבה לעוזרים והמשך יום טוב . הנה סיקור קטן : http://www.guru3d.com/article/ecs-x48ta-review-mainboard/11
-
- 4 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום. זה שוב אני. הפעם מעט חקרתי את השאלות תשובות. וככה. יש לי את לוח האם GIGABYTE X58A-UD5 REV2.0 יש לי טריפל צ'אנל של 6GB http://www.gskill.com/en/product/f3-10666cl9t-6gbnq ואני מתכנן להכניס אליו את הדואל צ'אנל הזה http://ksp.co.il/?uin=14039 עכשיו. שניהם בעלי מתח זהה תדירות דומה אחד לאחד. אבל. אחד טריפל והשני דואל בכלל. 1. זה לא יפגע בביצועים ויגרום לעבוד כמודול יחיד או דואל צ'אנל? 2. זה בכלל יזהה את הזיכרון ויעבוד איתו רגיל? אני מצפה לתשובה מעט יותר מפורטת ומנומקת הגיונית באופן נרחב. יותר מתגובה של "כן".
-
- 2 תגובות
- 943 צפיות
-
-
מזה זכרונות CORSAIR DEMINATOR 8500 2X1GB כ 6400 בלוח שלי ASUS P5N32-E ושזכרון מוגדר בכח 1066 אז חלונות או מביא מסך כחול או בכניסה מביא שגיאה הזאת של חלונות עם 0X101010 שאפשר ללחוץ OK קיצר הלכתי לביוס העלתי מתח לזכרון ל 1.9 ו XP עלה בלי שגיאות אבל למה? זכרון חדש רק היום קבלתי. למה אני צריך להוסיף מתח שהזכרון יעבוד במהירות המקורית שלו זה לא אבסורד?
-
- 19 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אני כבר הרבה זמן תוהה עד כמה המעבד שלי (i5 2500k) מעקב את כרטיס המסך שלי (GTX 970) בביצועים במשחקי מחשב.. כמובן שאין יחידת מידה לצוואר בקבוק אבל אשמח לקבל הצעות למעבדים שימצו את הכרטיס מסך שלי בצורה הטובה ביותר זאת על מנת לצמצם את גודל הצוואר בקבוק ככל האפשר *השימוש העיקרי שלי במחשב הוא משחקים, BF4 ,GTA V ,FALLOUT 4 ועוד משחקים בנויי גרפיקה משובחת (אני כבר ישווה את המעבדים שהבאתם למעבד שלי כדי לדעת כמה אני מאחור) (אם יש איזה מושג שלא השתמשתי בו נכון אשמח אם תתקנו אותי, אני לא הכי מבין בעולם החומרה) תודה מראש, אלדור
-
- 10 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שתי שאלות דיי בסיסיות, לפני שאני בכלל בוחר איזה לוח אם (+מעבד+כרטיס מסך..) אני הולך לקנות, או אם פשוט לקנות מחשב חדש השאלות הן - האם בהחלפת לוח אם+מעבד, אצטרך להתקין מחדש את מערכת ההפעלה? והשאלה השניה היא האם מארז סטנדרטי יתאים? אני רואה היום לוחות עם 6 חיבורי SATA ונניח, בתוך המארז אני לא רואה מקום ל6 כוננים (ואני אחד שאכן ישמח להעמיס כוננים) (לכן אני גם מאמין שהתשובה לשאלה השניה דיי ברורה וצריך להחליף מארז, אבל בכל זאת אשמח לשמוע קצת רעיונות ותשובות) תודה רבה אדם.
-
- 4 תגובות
- 943 צפיות
-
-
היי לעוזרים, יש לי לוח אם שכבר עשה את שלו כנראה ומעבד שלא ממש סוחב בימינו יותר מדי ( GA-M61SME-S2L+ATHLON 4200 2.21 GHZ) והגיע הזמן לדעתי להשתדרג. מבחינת השימוש גיימינג קל, גלישה באינטרנט, יוטיוב וסרטים. עד 650 ש"ח, אם יש סיבה משמעותית ללוח/מעבד שייתן לי הרבה יותר ניתן לחרוג מעט. תודה רבה מראש, זאב.
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
שלוש לכולם. קיבלתי מחשב שנקנה לפני 4 חודשים לצורכי עבודה המפרט הוא: P4 1760MHZ ליבת NORTHWOOD לוח אם של אינטל דגם D845EBG2 לפרטים על הלוח: http://www.intel.com/design/motherbd/bg2/index.htm?iid=ipp_dlc_deskmb+p4pmb_d845ebg2& זיכרון PC2100. 256MB של חברה לא ידועה. כרטיס מסך : GIFA 2 MX400 של חברה לא ידועה. 3DMARK 2001: 1322 PCMARK2002: מעבד: קצת יותר מ-4000 זיכרון: גם קצת יותר ב-4000 הארד דיסק : בערך 900. (זה נמחק לי ) עכשיו לשאלתי.... אני מעוניין להפוך את המחשב הזה למכונת משחקים. יש פוטנציאל אתם חושבים? המעבד נראה לי טוב, לגבי הלוח אם אני לא בטוח.... הוא לא בדיוק שיא הטכנולוגיה. AGPX4, 2DIMM תמיכה עד זיכרון 2100. חשבתי לשדרג אותו קצת, השאלה אם כדאי לי…
-
- 12 תגובות
- 943 צפיות
-
-
והאם הספק הנוכחי יספיק ל SLI של gtx560TI ? לוח : ASUS p8h61-m LE B3 ספק : Antec Basiq 550W VP550P תודה.
-
- 8 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם סטנדרטי, ללא צורך ביכולות OC מיוחדות, למעבד הנ''ל. אני מעוניין שיהיו 4 חריצי זכרון בלוח, בשביל אפשרות שדרוג. אך אני מתלבט איזה זכרון לקנות. אני חושב שעדיף DDR3 כיון שהוא יותר זול, וגם אמור להיות יותר מצוי בעתיד. מצד שני הלוחות שלו יותר יקרים, ואני לא יודע איך התזמונים הגרועים שלו ישפיעו על הביצועים. מה דעתכם? וגם, תעזרו לי למצא לוח מתאים, בבקשה? נ.ב. המחשב נקנה בסקאי.
-
- 6 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אני קונה לוח אם ASUS A7N8X DELUXE ודיסק קשיח WD 80 GB 7200 RPM 8 MB CAHE MEMORY וכבל עגול לדיסק קשיח ATA 133 האם אפשר לחבר את כל זה? כי אני הבנתי שללוח אם אין תמיכה ב- ATA 133 וגם הדיסק קשיח שלי עובד ב- ATA 100 מה אתם חושבים?
-
- 8 תגובות
- 943 צפיות
-
-
הכירו את דגמי ה-Celeron וה-Pentium המוזלים שימתינו לכם במחשבים ניידים ונייחים בקרוב מאוד לכתבה
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
- 1 follower
-
-
אני משדרג את המחשב שבמפרט ואני משאיר את: 7600gt 512*4 ddr2 667 tv card firewire card hdd dvd-rw ואני רוצה לשדרג את הלוח אם ומעבד כרגע חשבתי על e2160 ולוח gigabyte ga-p35-ds3\r\l אבל לא יודע איזה דגם לבחור ואני יעשה oc אז אם יש לכם המלצות אז בבקשה
-
- 15 תגובות
- 943 צפיות
-
-
היי, זה המפרט (מה שרלוונטי) הכרטיס מסך כרגע יהיה 6600GT בין שנה וחצי עד ליציאה של חדשים בהתחלה הלכתי על ה TWINMOS - 2GB ואז התחרטתי ורציתי לקחת את ה OCZ DDR800 שני ג'יגה, אבל לוג'יקפיסי אמרו שהם כנראה מוציאים אותם מהמלאי כי הם פשוט לא מגיעים (כבר מספר שבועות) אז בעצם נשארתי מבחינתם אם CORSAIR שעולים ממש המון כסף בשביל מישהו שלא מתכנן OC (לפחות לא אחד רציני...) אז האם לקחת את ה TWINMOS? האם לקחת את ה TWINMOS TWISTER? האם לקחת בכלל TWINMOS ארבע ג'יגה? (אם אני הולך להתקין VISTA 64BIT...) אשמח ליעוץ [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 943 צפיות
-
-
הדלפות טריות חושפות חלק מתוכניות יצרנית השבבים לשנתיים הקרובות לכתבה
-
- 2 תגובות
- 943 צפיות
- 1 follower
-
-
-
יש לי לוח אם AUSU P5K עם מעבד E6750 כל פעם שאני מעלה את המחשב זה נותן לי את השגיעה cpu ucode loading error וזה מבקש ללחוץ F1 וממשיך לעבוד כרגיל מה אני עושה?
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום כולם יש לי שאלה ופה זה נראה המקום המתאים ביותר אז... מה הוא ההבדל (באחוזים) בביצועים של SDRAM וDDR על אותו מחשב (ברמה התיאורטית כי אני לא מאמין שיש לוח שיכול להריץ את כל סוגי הDDR ושיהיו לו גם חריצים לSDRAM) אנא התייחסו לSDRAM במהירויות של 100 ו133 לעומת כל מהירותיו של DDR בקשר לכמות הזכרון אני מניח שעדיף להשוות על כמות קטנה של זכרון כמו 128 MB בגלל שככה הביצועים יהיו בולטים יותר (אני לא קונה פחות מ512 יותר אבל לשם השוואה...) תודה מראש לכל העונים לשאלתי וערב טוב לכולם (גם אלו שלא עונים) נ.ב האם יהיה הבדל בין ביצועי הזכרון במעבד אינטל ומעבד AMD (אני מעדיף אישית AMD)
-
- 4 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אני רוצה להתייחס לכתבת החדשות הזו: http://hwzone.co.il/hardware/articles/2011hw אני מצטט את הסיכום: אני חושב שהסיכום הזה קצת מנותק מהמציאות. אמת נכון, לאינטל עדיפות בתחום הביצועים במעבדי היי-אנד שולחניים. סאנדי ברידג' הוא שידרוג אבולוציוני מוצלח מאד לטכנולוגיות קודמות (לינפילד). בזה אין כל ספק. אין כאן שום חידוש עקרוני לעומת מה שהיה לפני שנה. זו אותה ארכיטקטורה, אותה טכנולוגיה רק מהירה בקצת ויעילה בעוד קצת. מאידך, AMD, הגם שאיננה מובילה בביצועים במעבדים שולחניים, הכניסה השנה מספר טכנולוגיות חדשניות שלא היו קודם לכן: [list type=decimal] [*]טכנולוגיית FUSION, מעבדים שאחת הליבות בהם היא ליבה גרפית. הטכנולוגיה הוכחה כמוצלחת מאד הן בשוק והן בביצועים גרפיקה מובנית. אפשר לומר…
-
- 5 תגובות
- 943 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. לגבי המעבד עם המכפלה הפתוחה אני יודע שספק אם הוא יגיע אבל המעבד הסטנדרטי האם צפוי להגיע ואם כן מתי?
-
- 8 תגובות
- 943 צפיות
-