עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by shirNoshe,

סליחה על השאלה..כשאומרים שלמעבד Q6600 יש 8MB זיכרון דרגה שניה (L2) הכוונה שלכל צמד ליבות על פרוסה אחת יש 4M זיכרון?

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  2. Started by Overshot,

שלום לכולם! כשאנחנו קונים לוח אם, תמיד יש את השורה הזאת : - FSB 800/533 MHz בהתאמת CPU. זה סימן שהFSB המקסימלי שהלוח מסוגל לשרוד זה 800 MHZ? ז"א אי אפשר לדחוף את ה-800FSB האלו קצת למעלה?

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  3. Started by Mortar,

רציתי לדעת, למה בעצם הלוחות אם החדשים ביחד עם מעבד P4 C ב800mhz BUS לא יכולים להריץ זכרונות DDR במהירות של 800MHZ ? אני יודע שזה QUAD BUS ויש מכפלה של 4 אבל זה עדיין 800MHZ לא ? מישהו יכול להסביר את העניין הזה?

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  4. שלום יש לי 2 סטיקים של זיכרון , כל אחד מהם 256 מגה ושניהם מאותו דגם ואותו חברה אם אני שם אותם בדואל הם מקבלים שגיאה ב MEMTEST ועושים לי ריסטים כאשר אני משחק במשחקים, ואם כל אחד לבד הכל טוב ויפה אז מה הבעיה? נ.ב המעבד AXP2000 , לוח אם: Giagabyte 7VTXH+ ויש לציין כי הבעיה קרתה בעבר, נעלמה, וחזרה שוב. תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 962 צפיות
  5. אין לי מושג איזה מעבד עדיף לי לקנות i5 או AMD Phenom II x4 955? ואיתם כמובן לוח אם שתואם... מה עדיף ?T_T

• 7 תגובות
    • 962 צפיות
  6. Started by GRiM,

AMD Athlon 64 3700+ San Diego 2.2GHz 1MB L2 Cache Socket 939 Patriot 1GB (2 x 512MB) DDR 400 (PC 3200) Dual Channel DFI LANPARTY UT nF4 SLI-DR Socket 939 NVIDIA nForce4 SLI 1600 ש"ח, משומש - כדאי? התקציב שלי מאוד נמוך, עם השילוש הנ"ל אוכל לקנות כרטיס מסך 7900GS.

• 15 תגובות
    • 962 צפיות
  7. שלום, שמתי לב שעל לוח האם ישנם מקומות בהם ניתן להלחים עוד יצאות (7xde של גיגאבייט) . המחברים הם USB 3 ו 4 מתחת לAGP עוד חורים (נגיד להחליף את הAGP ליותר גדול) ועוד מקומות רבים שבאם אוכל להלחים ... האם אני טועה ואינני יכול להשתמש במקומות אלו? בנוסף ישנם שני פינים לחיבור (כמו של ג'אמפר ) שרשום שם IR האם אני יכול לחבר רכיב שיקלוט ינפרא רד?

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  8. טוב אז ככה אני מתכנן לקנות החודש את ה6600 ואני צריך לוח אם הבעיה שאין לי הרבה להשקיע מה שכן מצאתי שניראה חביב זה http://skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=10&Cat2ID=0&pid=80004 אני חושב לקחת אותו כי וואלה בגלל שאין לי יותר מידי להשקיע ויש לו E-sata... הוא טוב?..שווה את הקנייה?...או שיש לכם משהו אחר להציע לי אולי?

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  9. היי, לוח אם:ASUS P8Z68-V PRO. זיכרונות:(8GB (2*4GB CROSAIR DOMINATOR PLATINUM DDR3 1600MHZ. מעבד:CORE i5-2500k. יש לי 2 סלוטים של זיכרונות,מסוג זה חדשים.כאשר על הלוח אם שלי,בסה"כ 4 סלוטים לזיכרונות. זאת אומרת,ששני סלוטים מלאים ושניים ריקים.בדקתי וזיכרונות אילו תואמים ללוח אם שלי (Z68). האם מצב XMP בהגדרת זיכרונות בביוס,מצריך את זה שכל 4 הסלוטים של הזיכרון - יהיו מלאים,כלומר על כולם יהיו מורכבים זיכרונות? *כי כאשר אני מרכיב את הזיכרונות על 2 סלוטים,ובודק אותם בעזרת Memtest:כעבור 20דק' בערך,מתחת לשורה הראשונה של תוצאות הבדיקה,שבה כתוב בפינה הימנית PASS+ERROR וכו'...ERROR נשאר=0.! ...אבל מתחת לשורה זו (הראשונה של תוצאות הבדיקה) - מופיעות איזה 7 שורות נוספות,שבהן כ…

• 8 תגובות
    • 962 צפיות
  10. Started by nissim tr,

שלום לכולם כשחיפשתי חומר על אובקלוק ל-OPTERON 165 נתקלתי בזה: http://www.dfi-street.com/forum/showthread.php?t=26642 זה נשמע טיפה מפחיד, בהתחשב שהזמנתי לוח DFI ומעבד אופטרון... אני מבין מזה שאם יהיו לי בעיות אני יכול לשכוח מתמיכה של DFI? :kopfpatsch: מה דעתכם? יש עצות?

• 11 תגובות
    • 962 צפיות
  11. כרגע יש לי ג'יגה, מה כדאי סטיק של 1 או של 2 ג'יגה? תוכנות שבשימוש ברקע: מסנג'ר, ווינאמפ, פיירפוקס, JDOWNLOADER, ולפעמים גם MPC תודה

• 9 תגובות
    • 962 צפיות
  12. Started by amigamerlin,

לוח אם שאפשר להרכיב עליו כמה מעבדים (שרת, למשל) ובנוסף, להרכיב עליו כרטיסי מסך SLI שאפשר לחבר בינהם? קיים כזה? אני רוצה להרכיב עליו שני מעבדי M7040.

• 14 תגובות
    • 962 צפיות
  13. Started by Quellious,

הי, אני מתכנן בזמן הקרוב לשדרג מחשב פנטיום 3 ישן, לצורך משחקים, ובתקציב לא גדול. חשבתי על שילוש מבוסס AthlonXP 2500+ השאלה שלי היא אם שווה בכלל להשקיע במעבד שהולך להיעלם בקרוב (הרי סמפרון אמור להחליף אותו) אתם חושבים שמעבד כזה יוכל להחזיק משחקים עוד שנה, שנה וחצי ? או שכדאי לגרד עוד כסף וכבר לעבור ל-Athlon64 ? (אני לא רואה סיבה להשקיע בפנטיום עבור מחשב שמיועד אך ורק למשחקים וגלישה) מה דעתכם ?

• 13 תגובות
    • 962 צפיות
  14. Started by ttwow,

קניתי 2 כרטיסי טלוויזיה למחשב. אחד של FLY VIDEO והשני של PINNACLE הבעיה שאחרי שאני מחבר את הכרטיסים למחשב המחשב לא מזהה אותם!(ויש לי וינדווז XP) מה עליי לעשות כדי שהמחשב יזהה את הכרטיסים האלה? תודה מראש... :'(

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  15. היי, שמי בראל הייתי שמח לדעת האם אני יכול לשדרג את הכונן הנוכחי שלי (hdd) לכונן ssd. לאחר הדלקה המחשב היה עולה וכבה כל כמה שניות מרגע ההדלקה וזה היה ממשיך ככה עד שהייתי מוריד את המפסק בספק. הוצאתי את החיבור של הכונן הקשיח והמחשב הצליח לעלות, ביקש ממני לחבר את הכונן ולאחר מכן לאשר להפעיל את הווינדוס. לאחר ההפעלה נשמע רעש מאוד רועש (ככל הנראה מהמאוורר בתוך הכונן הקשיח אך לאחר כמה דקות הוא הפסיק) לכן החלטתי להחליף אותו. אשמח אם תאמרו לי, האם זאת יכולה להיות הבעיה (האם אכן זיהיתי אותה נכונה) והם אני יכול להחליף את הכונן הקיים ב-ssd? לוח אם: gigabyte סידרה: GA-H61M-S2V-B3 מקריאה באינטרנט אני חושב שהצלחתי להבין שהכונן: …

16. זהו דף המוצר ב EBAY: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=330199425443&ssPageName=STRK:MEWA:IT&ih=014 הבן אדם טוען שזה Athlon64. גם כאשר אני מחפש מידע על קוד המעבד ב GOOGLE אני מקבל תוצאות הקשורות ל A64. אבל זהו אינו A64. מה הקטע?

• 7 תגובות
    • 962 צפיות
  17. Started by pergola,

יש גם קישור לביקורות או מאמר? יש הבדל בין צריכת החשמל שלו לעומת הE6300?

• 10 תגובות
    • 962 צפיות
  18. Started by xtlvx,

היי, אני קונה את הלוח הזה: Gigabyte GA-MA78GM-S2H http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2814 ויש לי 2 שאלות: 1) כתוב באתר שלהם: Supports next generation of 45nm AMD Socket AM3 processors מה הכוונה ? שייצאו מעבדי AM3 הלוח הזה יתמוך בהם? כלומר אוכל לקנות בעתיד מעבד AM3 ולהרכיב אותו על הלוח הזה? 2) אני אוכל לחבר 2 מסכים למחשב ולעבוד עליהם במקביל? תודה!

• 7 תגובות
    • 962 צפיות
  19. Started by EagleX2,

שלום... כאשר קניתי את המעבד הנ"ל (לפני כמה שעות ) אמרו לי שמגיעה איתו מישחה טרמית להפתעתי הרבה הגיעה פד טרמי... רציתי שתמליצו לי על משחה טובה והאם כדאי לי להשתמש במדריך באתר?

• 12 תגובות
    • 961 צפיות
  20. שלום לכולם ושבוע טוב ומבורך לפני כמה ימים , הגיע אליי לוח אם GA-P67A-UD4 של חברת גיג'הבייט כאשר פתחתי את התושבת הסוגרת את המעבד בסגירה ארמטית , שמתי לב שהפינים של התושבת עקומים ויש חלקם שחסרים , קשה מאוד להבחין בנזק שנגרם או זה שבירה או נעקם כי הם מאוד קטנים ממש מאוד ! האם נזק של פינים בתושבת המעבד בלוח האם מצריכה החלפת לוח אם לחדש ? או שיש דרך לתקן את זה ? לכל מי שלא הבין העלתי לפה המחשה , שימו לב לזה בבקשה השאלה היא האם צריך להחליף לוח אם לחדש ? אני מבקש רק מומחים שיענו תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  21. הדגם זה TASK 3003- http://www.task.com.tw/tk3003.htm#03

• 12 תגובות
    • 961 צפיות
  22. שלום לכולם. אני בתהליך קניית מחשב חדש. המעבד הוא I5 2500K זכרונות G.SKILL 1600MHZ דיסק קשיח CRUCIAL C300 SSD כרטיס מסך Asus 8800GTS הלוח אם היה אמור להיות ASUS P8P67 PRO. היום הודיעו לי שלא ניתן להשיג אותו וגם אין צפי לחידוש של ייצור שלו מהמפעל. ביררתי בכמה חנויות וכולם עם אותה התשובה. בקיצור או לקחת את המקסימוס 4 אקסטרים של אסוס שהוא קצת אוברקיל בשבילי או לעבור לג'יג'בייט. בכללי אני ממש אוהב את אסוס, אני רוצה את ממשק ה UEFI הרבה חיבורי USB גם 3, SATA3, שיסחוב OC חזק, אלו פחות או יותר הרציניים. מה אתם ממליצים? לא ממש בא לי להוציא יותר מ 1500 ש"ח על הלוח. תודה.

• 5 תגובות
    • 961 צפיות
  23. Started by 6kwar,

F7 GA 7VRXP 1. Support "System Information" display in CMOS setup when pressed 2. Support Q-flash utility "Protect function" 3. Hide "Show Full Screen Logo" CMOS setup option when no Logo file in BIOS. 4. Fixed boot from USB ZIP, USB CD-ROM 5. Correct "IRQ Priority" CMOS setup item function.

• 0 תגובות
    • 961 צפיות
  24. חבר שלי מעוניין לבצע oc למערכת שלו.....יש לו את כל הציוד הנדרש למען מטרה זו. יש לו זכרון adata vitesta וzalman cnps7000 וחסר לו רק לוח אם.... האם תוכלו לעזור לו בבחירת לוח אם טוב בתקציב של עד 850 שקלים??? דרך אגב, איך הלוח הזה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_294_1261&products_id=9634

• 9 תגובות
    • 961 צפיות
  25. Started by The-Devil,

אני לא יודע איזה צ'יפ לקנות האם Nforce 2 כי הוא נראה לי הכי יציב שיש אם אפשר דגם וחברה.. עדיף גם עם Dual DDR והוא אמור להיות ל AMD 2500+ כול עזרה תתקבל בברכה עריכה: תרשמו לי פה גם שמות של חניות מחשבים, תמיד קניתי דרך PCH ואני לא יודע מה נסגר איתם, הם לא מתעדכנים כבר הרבה זמן. הם סגרו??

• 18 תגובות
    • 961 צפיות

דיונים חדשים בפורומים