מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
דרוש : מפרט משולש לHTPC דרישות : שקט, זול וקטן... בקשות : רק מעבד לוח וזכרון בבקשה :> תוספת קטנטונת : רצוי מאוד כרטיס קול 6 ערוצים ON BOARD והכי הכי חשוב, אבל הכי הכי חשוב ת-ו-ד-ה ר-ב-ה
-
- 8 תגובות
- 939 צפיות
-
-
המעבד שכרגע ברשותי Phenom II 955 מתחיל להתיישן ואני לא מחפש להחליף פלטפורמה יש איזשהו תקווה ל STEAMROLLER לתושבת AM3+ במשך השנה?
-
- 5 תגובות
- 939 צפיות
-
-
יש ברשותי תקציב של 600 שקלים ואני מעוניין לקנות מעבד חדש שיריץ ויסטה טוב אני יודע שהתקציב לא מי יודע מה בבקשה עזרה... סוקט 775 עד עכשיו חדשבתי ללכת על המעבד הבא: Intel Pentium D 935 (3.2Ghz) 2X2MB cache 500 שקל ב-Skypc עשיתי בחירה נכונה יחסית לתקציב? שאר המיפרט: 1.5G RAM 667Mhz 160GB X1950 Pro 512MB GDDR3 mainboard MS-7173
-
- 5 תגובות
- 939 צפיות
-
-
ברשותי לוח אם מבוסס ציפ של ATI X200 , ברשותי בנוסף כרטיס מסך של NVIDIA . האם ישנה דרך לעדכן את הדרייבר של הלוח אם ללא התקנה של הדרייבר של הכרטיס מסך המובנה על הלוח ?
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
מחפש לוח אם חדש שיתאים לדברים הבאים 1.LGA1156 2.תמיכה בSLI וCF 3.הדבר הכי חשוב שיהיה מיועד לOC 4.אני צריך שיהיה לו תמיכה ב: SATA II 6GB USB3 זה בקטנה אבל אני צריך 5.זה חשוב אני צריך יהיה לו חיבורי SATA מהירים תומכי RAID0 לפחות 4 חשבתי על שתי אפשרויות: Asus Rapage III Formula Vs GigaByte GA-P55-UD5 שאני לא יודע איך הוא בOC והשאלה האחרונה מה הקטע מבחינת זה שלUD6 יש 6 חיבורים והוא רק דואל צ'אנל 800-1000
-
- 4 תגובות
- 939 צפיות
-
-
מה אומרים חברים? לדעתי סוף סוף מרגש לעקוב אחרי תחום החומרה, התחרות חוזרת והחידושים משמעותיים בהרבה ממה שהורגלו ב10 שנים האחרונות קבלו את התמונה של הדור הבא: קרדיט: https://www.anandtech.com/show/13547/amd-next-horizon-live-blog-starts-9am-pt-5pm-utc
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
היי , יש לי כיום 2 סטיקים של זיכרון DDR400 512MB ג'נרי ב Dual Channel , ויש לי עוד אחד של 512 שמצאתי בארון חח השאלה שלי היא אם כדאי לי להוסיף אותו , או שאולי עדיף שלא כי זה יוריד לי את ה Dual Channel ... תודה מראש !
-
- 15 תגובות
- 939 צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/core2duo-e8600.html האם המעבד הזה הוא "שירת הברבור" של סדרת ה-CORE 2 DUO? או שאינטל הולכת להפתיע באיזה E8900.. :lol:
-
- 7 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש עוד שבועיים שלושה ואני כבר עכשיו מתחיל לעשות בירורים. בכל מקרה כששאלתי איש אחד לגבי אטלון 64 הוא אמר ל לרדת ממנו כי הוא לא מתאים למשחקים ושום משחק לא ירוץ עליו. שהוא לא מתאים. דיברו על המשחק unreal 2k4 הוא אמר שעכשיו יוצאת גרסה מיוחדת ל64 ביט. והאיש הזה הוא לא סתם "נוב", הוא שחקן אנריל וותיק אהה וגם אני שחקן אנריל בכל מקרה אודה אם תענו לי שלומות
-
- 14 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אני מנסה לעדכן ביוס של הלוח אם 661GX-/800-M7 REV::3.0דרך התוכנה WINFLASH(אי אפשר דרך הביוס) אי שם את הקובץ הנכון ולוחץ UPDATE אבל המחשב קופא ולא זז מה אני יכול לעשות? יכול להיות צריך לשנות פיזית משהו בלוחאם בשביל באני יוכל לכתוב עליו? בכ לוח אם אפשר לעדכן ביוס דרך הביוס.ץ?
-
- 10 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח של ABIT NF7-SL עם ביוס אחרון 2.2 כרטיס מסך 9700NP בבדיקה בתוכנת CPU-Z או בכל תוכנה אחרת מופיעה השורה הבאה: AGP Side Band Addressing supported- not enabled איך מפעילים תכונה זו? משתמש בדרייבר מסך 4.2 תודה
-
- 4 תגובות
- 939 צפיות
-
-
תעשו טובה חייב REVIEW על לוח Gigabyte GA-7DXE AMD 761 בבקשה! :saint:
-
- 5 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אני מתלבט ביניהם. המחשב מיועד למשחקים,סרטים, גם פוטושופ וקיובייס ודברים בסגנון, לא מתכוון לשדרג ב-3 שנים הקרובות. אם אני לוקח את הE8400 אני יכול לקנות אותו מחנות שעושה OC, אם את הQ9450 אז בחנות שאני קונה בה אין אפשרות לOC, אבל אני חושב שאני אעשה לו מתישהו OC לסביבות 3.0GHZ, אם אני קח אותו. מה יהיה עדיף ? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אני חייב DUAL BOOT בין XP ל- WIN7 לפני רכישה אני רוצה לוודא שאני לא מסתבך תודה
-
- 5 תגובות
- 939 צפיות
-
-
טוב השאלה בכותרת. איזה AGP אפשר להכניס לו,הצלחתי להכניס בחריץ שלו את הMX 2 GEFORCE,אבל השאלה אם הוא יעבוד. איפה מחברים את הCPU_FAN. כמה זיכרון מקסימום אפשר לשים לו? עד איזה מעבד הוא תומך? תודה לעוזרים!!!
-
- 9 תגובות
- 939 צפיות
-
-
איזה לוח עדיף ? GA-G31M-S2L http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2693&ProductName=GA-G31M-S2L או P5KPL-CM http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=563&l4=0&model=2068&modelmenu=1 תודה . נמאס לי מהמעבד של AMD העגלה הזה מצאתי חד ליבה 3GHZ של אינטל .. אני בטוח שהוא הרבה יותר טוב מהזבל הזה שקורס כל הזמן . 3000-800-1MB-775
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
היה לי לוח של EPOX 8KHA+ לפני כמה ימים הלוח הלך לי עכשיו אני צריך לחשוב על לוח אחר שיהייה טוב ויציב ובמחיר סביר אז אני פתוח להמלצות שלכם ד.א תסתכלו בחתימה שלי לקבלת פרטי המערכת שלי
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני הולך בקרוב להכניס לוח אם, P5GC - MX למעבדה של CD LOG בתקווה שיתקנו את הבעיה המוזרה שלו, או שיחליפו אותו. במידה והוא יוחלף, בין אם לאותו דגם או לדגם אחר, ותהיה לי אפשרות ל"שדרג" אותו, איזה לוח מומלץ שהוא microATX, עם HDMI מובנה, וכמובן יציאת דיגיטלית לSOUND? ומצד שני אם לא יהיה את הלוח במלאי, אבל אני לא אוכל להוסיף כסף לשדרוג ואצטרך לקבל microATX אחר, ידוע לכם איזה דגם משתלם ישן שעדיין נמכר כדאי לבקש? תודה מראש לכולם.
-
- 8 תגובות
- 938 צפיות
-
-
-
שלוש לכולם. קיבלתי מחשב שנקנה לפני 4 חודשים לצורכי עבודה המפרט הוא: P4 1760MHZ ליבת NORTHWOOD לוח אם של אינטל דגם D845EBG2 לפרטים על הלוח: http://www.intel.com/design/motherbd/bg2/index.htm?iid=ipp_dlc_deskmb+p4pmb_d845ebg2& זיכרון PC2100. 256MB של חברה לא ידועה. כרטיס מסך : GIFA 2 MX400 של חברה לא ידועה. 3DMARK 2001: 1322 PCMARK2002: מעבד: קצת יותר מ-4000 זיכרון: גם קצת יותר ב-4000 הארד דיסק : בערך 900. (זה נמחק לי ) עכשיו לשאלתי.... אני מעוניין להפוך את המחשב הזה למכונת משחקים. יש פוטנציאל אתם חושבים? המעבד נראה לי טוב, לגבי הלוח אם אני לא בטוח.... הוא לא בדיוק שיא הטכנולוגיה. AGPX4, 2DIMM תמיכה עד זיכרון 2100. חשבתי לשדרג אותו קצת, השאלה אם כדאי לי…
-
- 12 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אהלן, יש ברשותי נייד של asus דגם x571g עם 8 גיגה זיכרון. במהלך עבודה עם ZOOM ו AUTOCAD ועוד כל מיני תכניות שפעלו ברקע המסך התחיל לרצד ותכניות קרסו. לדעתי מדובר על בעיית זיכרון (תקנו אותי אם אני טועה) ולכן אני מעוניין לשדרג. למיטב הבנתי המחשב תומך עד 16 גיגה וארצה לשדרג בהתאם (להוסיף עוד 8 גיגה). משהו שהפתיע אותי כשנכנסתי למנהל המשימות הוא שכתוב שרק חריץ אחד בשימוש מתוך 4 (נראה לי מוזר), יש למישהו מושג על מה מדובר? מצרף תמונה בהמשך הפוסט. אשמח לקבל המלצה איזה זיכרון לקנות (אפשר גם בחו"ל). האם אני יכול להרכיב בעצמי או שיש לקחת למעבדה? על הדרך, אני מעוניין לבצע ניקוי יסודי למחשב מאבק (המחשב כבר בן 3-4 ואף פעם לא עבר ניקוי), כמה דבר כזה אמור לעלו…
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
- 2 followers
-
-
אני מחפש לוח אם סטנדרטי, ללא צורך ביכולות OC מיוחדות, למעבד הנ''ל. אני מעוניין שיהיו 4 חריצי זכרון בלוח, בשביל אפשרות שדרוג. אך אני מתלבט איזה זכרון לקנות. אני חושב שעדיף DDR3 כיון שהוא יותר זול, וגם אמור להיות יותר מצוי בעתיד. מצד שני הלוחות שלו יותר יקרים, ואני לא יודע איך התזמונים הגרועים שלו ישפיעו על הביצועים. מה דעתכם? וגם, תעזרו לי למצא לוח מתאים, בבקשה? נ.ב. המחשב נקנה בסקאי.
-
- 6 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום לכולם, נתקלתי בבעיה מאוד מוזרה, יש לי מחשב שעובד עם כרטיס זיכרון מסוג DDR2 (נראה לי) שסוג הכרטיס הזיכרון הוא 5300U ניסיתי לחבר כרטיס זיכרון דומה אבל שונה DDR2 מסוג 4200U והמערכת לא מזהה את הכרטיסים למה? שני הכרטיסים מאוד מאוד דומים איאפשר לזהות בינהם אם לא היה את המדבקה עליהם, מה ההבדל בין 5300U ל - 4200U זה DDR2? למה הלוח לא מזהה את ה - 4200 ואת ה - 5300 כן? תודה לכל העונים מראש...
-
- 8 תגובות
- 938 צפיות
-
-
חבר הציע לי את המפרט הנ"ל במחיר של 1700 שקל כמובן אין אחריות אבל זה החומרה: מעבד: i5 6400 קירור למעבד: corsair h45 קירור מים! לוח אם: asus h110 m זיכרון: 16gb (8×2 ) ddr4 2133mhz של חברת kingston כרטיס מסך: gtx 970 gigabyte גרסת המיני מארז : corsair carbide air 240 בצבע לבן עם חלון ספק כוח: 450w של antec לא סגור על הדגם המדויק דיסקים: 240gb ssd של kingston 1tb Wd blue וויינדווס 10 מקורי+ מדבקה של הרישיון. האם שווה לרכוש את כל המחשב הזה קומפלט ב-1700 שקל או שעדיף לקנות חדש בכפול כסף? מה דעתכם האישית על החומרה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי פה לוח די ישן לפנטיום 4 סוקט 478, PE21-EC של לברת DFI. כרגע הוא מריץ סלרון 1.7 גה"צ על מהירות באס 400 מה"צ אבל הלוח תומך עד 533 מה"צ. אני מחפש כרגע לשדרג לו את המעבד ואפילו פרסמתי על זה בלוח יד שניה (למי שיש אני אשמח מאוד! אל תציעו לי לקנות מחשב חדש - זה בדרך, אני מחפש משהו זמני בלבד), הבעיה היא שאני לא מצליח להיסגר על התמיכה שיש ללוח שלי במעבדים. ברשימה שיש כאן: http://us.dfi.com.tw/Support/mb_cpu_support_us.jsp?PRODUCT_ID=1114&SITE=US אפשר לראות שהלוח לא תומך ביותר מדי אפשרויות כי הוא לא תומך במעבדים שרצים על 1.525 וולט, אבל בעמוד הורדות ביוס שלו אפשר לראות שהם שחררו עדכון שאמור לטפל בזה וגם בעמוד המידע הראשי על הלוח מצויינת תמיכה עד 2.8 גה"צ, כמו כן מ…
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-