עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני מתכוון שלא צריך כרטיס קול ואפשר לחבר את הרמקולים ללוח הזה! GIGABYTE GA-7VRXP VIA KT133 motherboard (creative Sound,LAN,ATA133 RAID,USB 2.0)a אל תתיחסו ל-a בסוף! יש אפשרות דומה למה שתארתי?

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  2. Started by Kurt,

יש חיה כזאת? אפילו ה-Maximus Impact היוקרתי שכביכול מגיע עם 4 חיבורי מאווררים, רק אחד מהם הוא PWM והשאר נשלטי מתח.

• 0 תגובות
    • 947 צפיות
  3. Started by YoTaMi,

מה איך הוא טוב למשחקים סרטים זה רץ טוב ? תודה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  4. Started by taotao,

יש לי פנטיום 4 3.0 עם GF5700LE 256MB עד כאן סבבה עכשיו אם אני לא טועה וקצת מהידע שלי אז יש לי שתי זכרונות כול אחד של 256MB עכשיו שאני מדליק תמחשב הוא אומר לי שהמירות של הDDR היא 400MHZ עכשיו אני שואל אם זה כללי של שתי הזיכרונות או רק של אחד מהם ואם למישהו יש הצעה לשפור ל1024 במחיר סביר וביצועים טובים תודה לעונים

• 11 תגובות
    • 947 צפיות
  5. אני מעוניין להתקין קירור למעבד שקניתי, וראיתי שעל גב המעבד מדבקה הנושאת מספר סידורי כלשהו. אני משער שעליי להסיר את המדבקה לפני שאכסה את המעבד במשחה תרמית ואניח עליה את גוף הקירור. אני צודק?

• 5 תגובות
    • 947 צפיות
  6. לפי מה שאני יודע זה חיבור אינטרנט כאילו נכון? אים כן מה ההבדל ביניהם ובין אלה DS4 DQ6 DS2R?

• 4 תגובות
    • 947 צפיות
  7. Started by JustNo,

שלום, מותקנים לי במחשב כרגע HyperX Fury DDR4 2400 C15 2x8GB , אלה הנתונים: יש לי כרגע שני סטיקים נוספים חדשים של G.Skill שאלה הנתונים שלהם : האם הוספה של הזכרונות החדשים יגרמו לבעיות בגלל התזמונים הקצת-שונים ? מעבר לקצת בזבוז כח תודה

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  8. שלום. יש לי לוח אם מדגם P8P67-M היום לפתע הוא לא נדלק לי, פשוט עשה ריסטארטים (2 או3) בהדלקה. אחרי הריסטארט האחרון המשיך לעבוד אבל בלי שום תצוגה על המסך. בזמן התקלה דלקה נורת ה DRAM LED על הלוח אם. אחרי שניתקתי את אחד מכרטיסי הזכרון שלי המחשב כן נדלק רגיל בלי שום בעיה. בהתחלה חשבתי שהבעיה היא בכרטיס זכרון אבל כחיברתי את הזכרון "הדפוק" והוצאתי את ה"תקין" הבעיה המשיכה. והיה נראה שהלוח פשוט לא מוכן לקבל את שניהם ביחד. בסופו של דבר מה שעשיתי זה לשים את 2 הכרטיסי זכרון על הסלוטים השחורים ולא על הכחולים וזה כן עבד משום מה בצורה הזו. האם זה אומר שיש לי בעיה בכרטיסי זכרון ? האם הבעיה היא בלוח ? אולי בכלל אין בעיה והלוח רוצה שישתמשו בכחולים רק אחרי השימוש בשחורים מסיבה כלשהי…

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  9. שלום, האם לוחות אם של אסוס מגיעים ארוזים הרמטית, כלומר, האם אריזת הקרטון מכילה מדבקת פתיחה חד פעמית ? האם השקית בה שוכן לוח האם סגורה הרמטית לפתיחה חד פעמית ?

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  10. Started by Yellow,

שלום לכל הפורום! שמתי לב שמעבדי AMD Sempron 64 זולים הרבה יותר ממעבדי AMD Athlon 64,עכשיו אני לא מבין מה הקטע? שניהם 64 ביט ואני רוצה לקנות עם 3000 Ghz,אז למה הAMD Sempron 64 עולה הרבה פחות מהAMD Athlon 64 שהמפרט הטכני שלהם אותו הדבר? ומה ההבדל ביניהם? שימו לב! שניהם עם 3000+ ושניהם עם 64 ביט. מה ההבדל ביניהים? תודה לכל העונים! נ.ב: אם אפשר למצוא לוח זול למעבד AMD Sempron 64 שתומך בPCIE אשמח מאוד!

• 10 תגובות
    • 946 צפיות
  11. Started by dvirb,

שלום חברים קראתי את הFAQ אבל לא כל כך מצאתי(או הבנתי) את התשובה לשאלה שלי ולכן אני פותח דיון בנושא אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי ולהפוך אותו ל HTPC. הבעיה היא שהמחשב נורא ישן, וכך גם הזכרונות שלו, השאלה שלי היא כזו: הזכרונות שנצאים כרגע במחשב הם 512DDR SDRAM 400MHZ (שני סטיקים של 256) ,הסתכלי קצת באינטרנט והבנתי שהזכרונות האלה של ה-400MHZ עולים יותר מהזכרונות המתקדמים יותר -אלה של ה 800MHZ. דבר ראשון רציתי לדעת האם אני בכלל יכול להתקין את הזכרונות של ה800MHZ במחשב בלי שיגרמו בעיות? ודבר שני- האם התקנה של עוד GB1 של זכרון יעזור למחשב ויאפשר לי להריץ תוכנת מדיה סנטר(XBMC) ולפעיל סרטי HDR כבדים(סגנון AVATAR) תודה רבה דביר

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  12. שלום, ברצוני לשדרג את הזכרונות שלי ל8GB, זאת אומרת, לפעמיים 4096. בלוח האם שלי יש אפשרות לזוג זכרונות, יש לי את הEP43-DS3L של גיגהבייט. כרגע חשבתי לכיוון של הF3-10666CL9D-8GBRL של G.Skill, מה אתם אומרים? אני יכול להשיג זיכרונות עם אותם מאפיינים בזול? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=771031 צריך חוות דעת, הצעות. עריכה: לאחר שבדיון הבנתי שהבעיה ככל הנראה לא נובעת מהזכרונות, אני צריך עזרה ממי שמבין מה יכול לגרום לבעיה ובנוסף, מה יעשה לי רינדור מהיר יותר של קבצי וידאו בתוכנות לעריכת וידאו. תודה.

• 7 תגובות
    • 946 צפיות
  13. Started by Overshot,

שלום לכולם! כשאנחנו קונים לוח אם, תמיד יש את השורה הזאת : - FSB 800/533 MHz בהתאמת CPU. זה סימן שהFSB המקסימלי שהלוח מסוגל לשרוד זה 800 MHZ? ז"א אי אפשר לדחוף את ה-800FSB האלו קצת למעלה?

• 4 תגובות
    • 946 צפיות
  14. Started by BLAdE_AttAcK,

אני מתכוון לקנות את הלוח הזה , אבל אני לא בטוח אם עדיין יש עליו את ה-PAT (או MEM) כי הבנתי שהיו בעיות עם אינטל לגבי כל הסיפור הזה.... מישהו יודע מה נסגר עם זה? חסמו את הPAT על ה-P4P או לא? תודה.

15. אני לוקח את הלוח X58A-UD3R אז... האם עדיף לקחת עכשיו 2X2GB 1600 Kingston HyperX Dual Channel CL9‎ GO עם תזמונים של 9-9-9-27 Patriot Viper II Sector 5 Dual Channel‎ עם תזמונים של 8-8-8-24 (יקר יותר ב25ש''ח) ועוד שנה שנה וחצי לקנות טריפל של 1866 (זה בסדר לשלב דואל וטריפל??) או לקחת עכשיו 1600 3X2GB (יקר יותר ב85-110ש''ח) G.Skill NQ Edition Triple Channel עם תזמונים של 9-9-9-24 3x2GB Patriot Extreme Performance Triple Channel עם תזמונים של 8-8-8-24 (יקר יותר ב15ש''ח) התזמונים לא אמורים כמו תרגיל חשובן 9+9+9=27? והאם עדיף שזה יהיה כמה שיותר גבוה?

• 9 תגובות
    • 946 צפיות
  16. Started by InFecT[0]r,

AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Oem Venice AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Oem Venice Stepping E6 מה זה בעצם :Stepping E6

• 14 תגובות
    • 946 צפיות
  17. תראו, יש איזה סיפור מסובך שאני עובר עם איזה טכנאי שדי עשה לי בלגן במחשב... עכשיו... היה לי לוח אם עם Socket A... אז לסיכום, אני רוצה לשדרג לוח אם ומעבד... יש לי תקציב של 1400 שקל לשניהם... עכשיו עוד דבר, לטכנאי הזה יש מלאי קצת מוגבל... אז מה שאני בעצם מבקש זה שתייעצו לי בנוגע לאיזה לוח אם ואיזה מעבד כדאי לרכוש במחיר הזה (1400... אפשר לחרוג טיפה באיזה 100)... שצריכים להיות במלאי של כל טכנאי ממוצע... תודה רבה מראש! בן =)

• 11 תגובות
    • 946 צפיות
  18. Started by J0HNiE,

יש לי לוח אם של gigabyte ga-k8ns ויש לי עכשיו! כרגע 512DDR בשתי סטיקים ואני רוצה לקנות עוד 512 אבל בכרטיס אחד ובדקתי בGUIDE של הלוח אם וכתוב שם שאם אני יכניס אשתמש ב3 סטיקים של זיכרונות המחשב לא יעלה ואמרו לי שאם אני משתמש ב4 סטיקים הMHZ של הזיכרון יורד אבל אני רוצה לדעת בכמה והאם זה משפיע ובדקתי בsisoft sandra 2005 תגידו לי על כמה הזיכרון שלי עכשיו MHZ ועל כמה הוא יהיה מתי שיהיה לי 4 סטיקים

• 13 תגובות
    • 946 צפיות
  19. Started by NightElf,

שלום, אני קונה בקרוב מחשב מבוסס על e6600 ולוח DS3 של GIGABYTE. כרגע אני מעוניין לקנות 1G של זיכרון. השאלה היא אם לקנות סטיק אחד של 1G , ואולי בעתיד להוסיף עוד אחד במקביל (אלוהים יודע איך 1G ירוץ בויסטה). או לחיות את הרגע ולקנות 2X512M במקביל? והאם ההבדל כ"כ משמעותי... תודה

• 17 תגובות
    • 946 צפיות
  20. Started by nim901,

https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=145&products_id=767 שמתי פה כי אני חושב שזה קשור למודינג :\

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  21. הפיצ'ר היחיד ששמעתי עליו שאין בKT הוא הDUAL DDR. אילו עוד נקודות חיוביות ניתן לשקול כשמשווים KT400 למשל כנגד לוח עם צי'פ של nFORCE?

• 13 תגובות
    • 946 צפיות
  22. Started by shay1098,

שלום לכולם . אתמול הלכתי לחנות מחשבים גדולה ומוכרת לקנות זיכרון (DDR3) למחשב הנייד הדנדש שלי. הייתה לי בחירה בין 1333MHZ לבין 1066MHZ. כשהמוכר שאל איזה אני רוצה שאלתי "מה זה משנה?" (לא ידעתי איזה זיכרון קיים כרגע), הרי הם אמורים לעבוד במהירות הנמוכה מבין ה-2, כמו שכתוב בסטיקי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=372975.msg3240918#msg3240918 6.3 ג'. המוכר אמר לי להביא את המחשב אליהם, הזיכרונות עלולים לא לעבוד, ידה ידה ידה. שאלתי מכר, גם הוא אמר שהם עלולים לא לעבוד. אז, אודה לכם אם תעזרו לי לרדת לשורש העניין, מי צודק? תודה לכולם, שי.

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  23. Started by Guarding angel,

היי בשעה טובה קבלתי את הE7200 שרכשתי מחו"ל. נשאר לי לבחור לוח בסכום של 400שח גג עדיף בפחות. BIOSTAR TP43 -A7 intel http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=7007&CatCode=147 BIOSTAR TP35 -A7 Deluxe http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6743&CatCode=147 DFI LANPARTY UT UT P35-T2R http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=190 האוברקלוק יהיה בינוני + אשמח להמלצה לקירור מתאים בכ120ש"ח.

• 6 תגובות
    • 946 צפיות
  24. Started by -Maoz-,

אוקי אני קונה מחשב חדש,אני רוצה לקנות לוח אם של חברת Gigabyte,הינה שתיים שאני מתלבט: GA-965P-DQ6 GA-965P-DS4 אני חושב ללכת על אחד משני אלה,אני יודע שיש הבדל של 200 שקל אבל אני לא יודע איפה ההבדלים בלוחות,אז אם מישהו יוכל לעזור לי זה יהיה טוב. תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 946 צפיות
  25. Started by shirNoshe,

http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/core2duo-e8600.html האם המעבד הזה הוא "שירת הברבור" של סדרת ה-CORE 2 DUO? או שאינטל הולכת להפתיע באיזה E8900.. :lol:

• 7 תגובות
    • 946 צפיות

דיונים חדשים בפורומים