עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by YanivHZ,

רציתי לדעת איזה זכרון עדיף (הם באותו המחיר) http://skypc.co.il/pl_product~TWIN2X2048-6400C4D~15~0.htm 1 http://skypc.co.il/pl_product~F2-8500CL5D-2GBHK~15~0.htm 2 מתוכנן OC ..

2. Started by com,

אהלן. במקרה נפל לידי מחשב ישן שאני רוצה להשמיש וכנראה לתרום לאנשהוא. העברתי את כל המחשב למארז אחר. עכשיו אני לא זוכר\יודע איפה מתחברים החיבורים לכפתורים במארז (כפתור הפעלה, כפתור לריסטרט, והלדים) ניסתי לבדוק במנואל של הלוח אבל ניסיתי לעבור על כולו ולא ראיתי שום תרשים של איפה על הלוח נמצאים כל החיבורים האלו. משהו יכול לעזור?

3. Started by shedonz,

בוקר טוב, אני צריך עזרה ממכם איזה לוח אם עדיף בין ה -2 Gigabyte GA-X38-DS5 Intel X38 Chipset LGA 775 או Gigabyte GA-P35-DQ6 Intel® P35 Express Chipset LGA 775 יש בינהם הבדל חשוב ומשפיע חוץ משהערכת שבבים שונה? ההבדל מחיר בינהם הוא 60 שקל תודה מראש! ויום טוב!

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  4. Started by aviram20,

בין שיחותי עם המשתמש Playaz הלוהוא אחיה הדפוק! חחח עלתה השאלה מי מהחברות יותר טובה , מי יותר מתקדמת , יותר מצליחה , ויותר כדאית .. אני אמרתי שאינטל יותר טובים מכול הבחינות ואיך שלא נסתכל אינטל היא המובילה בשוק ואילו אחיה אמר שAMD היא החברה שמשתווה לאינטל ואף בחלק מהמעבדים באותה קטגוריה אף טובה ממנה מבחינה כספית והן מבחינת ביצועים. אנא ממכם חברי הפורום היקרים האירו את ענינו לגבי הסוגיה הזאת מי יותר טובה? אינטל או AMD

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  5. Started by pure perfection,

מה המצב ?? היום יש לי מעבד D930 , אני יכול להחליף אותו ל Q6600 ב 200 ש"ח . האם זה כדאי ?? יש הרבה הבדל ?? תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by korvix,

המחשב שלי היה מאד איטי בחודשיים האחרונים, והיום בדקתי טמפרטורות והבנתי שזה המעבד שגורם לכך. מגיע ל70-90 מעלות... הוצאתי אותו מהמחשב וראיתי שאין בכלל משחה טרמית עכשיו השאלה היא האם יש סיכוי להחזיר אותו לקדמותו על ידי מריחת משכה ? אחרי שהוא עבד חודשיים בטמפרטורה גבוהה מאד ?

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  7. שלום לכולם, החלטתי לתקן את הטעות שעשיתי כשקניתי את המחשב שלי וקניתי לוח אם של INTEL, כידוע אין אפשרות של OC בלוחות של אינטל ולכן אני רוצה להחליף אותו. כמו שכתבתי בכותרת, התקציב הוא עד 500 שקל, אבל נא לשים דגש על יחס בין כסף=תמורה. הלוח הולך להתחבר עם המפרט שאתם יכולים לראות בצד, ואין לי בקשות מיוחדות ממנו חוץ מהדברים הרגילים (PCI-E, מסודר היטב מבחינת חריצי הרחבה, היטסינקים לעזרה בOC וכו'....) תודה רבה על העזרה

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  8. Started by QuickSilver,

היי ... מישהו יכול לתת לי חוות דעת על הלוח הנ"ל , לגבי הפיצ'רים שלו , ומה שאפשר לעשות איתו ??

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. http://reviews.zdnet.co.uk/0,39023100,39164010-1,00.htm הסקירה מלפני חודש. הסקירה נפתחת בהשוואת צריכת חשמל כוללת של מערכות זהות למעט לוח+מעבד: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by 6kwar,

שלום! יש לי שאלה בקשר לאחריות הכל אצלי עובד טוב ורציתי לשאול! בוא נגיד ויש לי מעבד 2100 שיש לו אחריות ל3 שנים מה קורה אם אחרי שנתיים הוא נשרף לי אבל הפסיקו לייצר אותו??? מה עושים?? בלי לפתוח פה לשטן!!!!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by tryf,

אני מנסה להבין מה שונה בין כל הצ'יפסטים האלה. אני אשמח אם מישהו יוכל לעשות סדר ולהסביר מי יותר טוב ממי ולמה. מי מהם יותר טוב למשחקים ולמה? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  12. הראשון : DFI LANPARTY UT ICFX3200-T2R/G שמבוסס על הRD600 החדש. לינק : http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3140&Pname=DFI השני : Asus P5B Deluxe. מה עדיף לOC, ומה הפיצרים השונים ביהם? תודה.

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  13. Started by Arg92,

תודה

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  14. רשמתי בתחלה לכולם הודעה שאני מחפש חלקים למחשב האמת לא כל כך עזרו לי היו חלק שנתנו אתרים טובים וקראתי איזה עשרות מאמרים על - 850E ו- i850 . ואיזה לוח אם הכי טוב היום בשוק דברים כאלה מה שהגעתי למסקנה אפילו התקשרתי לחבר שלי שעובד אינטל ולעוד חבר שהוא טכני והרבה עשיתי כדי לדעת מה הכי טוב. לפי - 850E וזיכרון של RDRAM 533Mhz ==================== במקום הראשון: אז כך לפי סקרים רבים הלוח האם הטוב ביותר הוא: Gigabyte GA-8IHXP שעולה: 1043 ש"ח. הוא כולל כרטיס מסך,כרטיס מוזיקה, כרטיס רשת ועוד...... + USB 2.0 במקום השני : הלוח הכי מוביל בכמה נקודות הפרש קטנות הוא: ASUS P4T533-C RDRAM שעולה: 1179 ש"ח. הוא כולל כרטיס רשת ו- USB 2.0 לפי - i850 400Mhz ======== במקום הרא…

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. שלום לכולם אני חייב לוח אם רק לשימושים של אופיס ואינטרנט אבל ויש אבל: חייב PCI EXPRESS וכרטיסים מסך LAN וסאונד ONBOARD ן SOCKET 775 או SOCKET 939 (לא משנה AMD או אינטל כי גם ככה אני יקח מעבד מוחלש סמפרון או סלרון אבל חובה שיהיה ללוח אפשרויות שדרוג) ופחות מ 400 ש"ח אני מחפש המון במיליון אתרים ואני ממש לחוץ כי זה לפרוייקט טכנאים ואני פשוט לא מוצא אני ישמח אם תוכלו לעזור לי תודה רבה לכל מי שעונה אתם מוזמנים לכתוב גם אם אתם מוצאים משהו קרוב ל 400 אבל אני ממש צריך פחות מ400 תודה

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  16. Started by ma4351,

אני רוצה 6gb של זיכרון, עכשיו בחרתי 4gb את זה : http://www.skypc.co.il/pl_product~F2-6400CL4D-4GBPK~15~0.htm ועכשיו השאלה שלי לגבי ה2gb הנותרים שאני רוצה, האם ללכת על 2 של ג'יגה או אחד של 2 ג'יגה? ואם על 1 של 2 ג'יגה איפה אני מוצא כזה תואם למה שקניתי?

• 11 תגובות
    • 897 צפיות
  17. יש האומרים שסטפינג BH-E6 הוא יותר מוצלח, ולכן אני מנסה להבין איזה סטפינג יש לי... ה-CPU-Z בגרסא האחרונה שלו אומר שיש לי BH-E4, ולעומת זאת, ה-Everest (גם בגרסא האחרונה) אומר שיש לי BH-E6, למי להאמין? לפי הביצועים של המעבד שלי, אני הייתי מאמין ל-CPU-Z, מכיוון שהכי הרבה שהצלחתי להגיע עם המעבד שלי זה 2500MHZ... [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 953 צפיות
  18. Started by eegg,

ראיתי בפנדה את המעבד החדש וראיתי שהם באותו מחיר מישהו יכול להגיד לי את ההבדל ביניהם? הנה ה4300 http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SL9TB וה6300 http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SL9SA

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  19. Started by NIRAN,

יש לי את הלוח אם : AMD K8N-E Deluxe והתקנתי ווינדוס וחיברתי את המודם ליציאת רשת בלוח אם וזה כל הזמן עושה לי שגיאה בהתחברות התקשרתי לתמיכה טכנית של האינטרנט והוא אמר לי שצריך להתקין driver של הכרטיס רשת בדקתי בדיסק של הלוח אם ולא מוזכר שם כלום על האינטרנט (במחשב הישן שלי גם לא מוזכר כלום על כרטיס רשת וזה עבד) מה לעשות? (חיפשתי באתר של asus ו nvidia ואין להם שם driver לכרטיס רשת של הלוח אם)

• 7 תגובות
    • 598 צפיות
  20. Started by SavageNahum,

שלום, לפני שנה וחצי בערך קניתי מחשב עם לוח אם של ABIT ( מסדרת NF7). המאוורר שלו התקלקל לא מזמן (הפסיק להסתובב), ושלחתי אותו לתיקון במסגרת האחריות. החברה שקניתי ממנה את המחשב אמרה לי את הדברים הבאים: א. המאוורר לא במסגרת האחריות. ב. זו בעייה ידועה, וגם אם נחליף לך את לוח האם ללוח אם זהה, הבעייה תחזור על עצמה תוך 2-3 חודשים. ג. החלפת לוח אם עשויה להזיק לשאר רכבי המחשב. הם הציעו לי לוח אם אחר, מדגם שונה מזה שקניתי. אין לי מושג איזה דגם זה (אם הוא שקול, פחות טוב, או יותר טוב). ההרגשה שלי היא שאין להם לוח אם מהסוג שלי במלאי, והם מנסים לתת לי משהו פחות טוב. השאלה היא עד כמה התירוצים שלהם אמינים, ועד כמה שירות של חנות כזו שווה משהו (שקלתי לקנות מהם חומרה נוספת בעתיד).…

• 9 תגובות
    • 900 צפיות
  21. Started by A.Iniesta,

השאלה בכותרת שהמחשב יפחות יריץ לי את וייס סיטי תודה למי שיעזור

• 15 תגובות
    • 992 צפיות
  22. Started by altatrifoti,

רציתי לדעת אם הלוח שלי תומך למשל יש לי כרטיס מסך מבית NVIDIA ואני רוצה לדעת אים אני יכול להוסיף לו כרטיס מסך מבית ATI הדגם של הלוח שלי זה GIGABYTE ASSASIN G1 KILLER X58 1366

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  23. Started by Serene,

אין לי שום דרישות מיוחדות מהלוח אם. מעבד Q6600(מתכנן OC די נכבד), חריץ PCI-E יחיד, וזכרונות 800 (שאגיע גם אליהם). אני תכננתי ללכת על P35-DS3, אבל לאחר שקראתי ביקורות שמתי לב לכמה בעיות. לפי האתר של גיגהבייט הלוח אמור לתמוך ב-FSB 1333, אבל במציאות הוא לא תומך. ויש בעיה לעבור את באס 325 עם הלוח. מישהו יכול לאמת/לשלול את זה? כמו כן אני מתכוון לקנות 4G ראם (4X1) של OCZ. לפי האתר שלהם הזכרונות דורשים מתח של 1.9-2.1, ולפי מה שהבנתי יש בעיה להגדיר עם הלוח שיתן מתח של יותר מ 1.8? ד"א- הזכרונות דורשים מתח של 1.9-2.1, לפי מה אני אמור לקבוע כמה בדיוק לתת להם? (אני לא מתכוון לעשות OC לזכרונות.) אם לדעתכם יש לוח משתלם יותר עד 700 ש"ח אשמח להמלצות. למרות שאני מעדיף להישאר עם לוח של גיג…

• 14 תגובות
    • 970 צפיות
  24. יש לי 4 חריצים. לוח האם תומך עד 8GB. אני רוצה לרכוש סט 2X2GB וסט 1X2GB (שש סה"כ). האם הזיכרון יעבוד ב-dual channel? (יש לציין שבלוח האם החריצים מחולקים לשני זוגות כך שבכל זוג יש שני צבעים, כלומר יש לי אדום צהוב + אדום צהוב, וכרגע יש לי 2X1GB כאשר כל כרטיס נכנס בחריץ צהוב). תודה

• 9 תגובות
    • 745 צפיות
  25. בשעה טובה!! :yelclap: http://computers.walla.co.il/?w=/4/622856

• 13 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.