עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שמעתי שהם מאוד חלשים בלקודד וידאו פורמט לפורמט.... אבל האם הם גם מאוד חלשים בקידוד מ-XVID ל-XVID(עם כתוביות)....? והאם ההבדל כל כך משמעותי...

• 9 תגובות
    • 950 צפיות
  2. חנויות רבות מציינות שהן מוכרות מעבד BOX ולא ממש ככה. אתה מקבל מעבד ומאוורר במארז פתוח אחד ליד השני. על המעבד יש מדבקה שאם אתה מסיר אותה אז מתבטלת האחריות השאלה שלי האם יש בעיה עם מעבדים אלה כיוון שלא מגיעים באריזה מקורית? כי לך תדע מאיפה בא המעבד והאם היה באיזה שימוש ? חושב לקנות כזה מחר אז להיות רגוע ?

• 11 תגובות
    • 950 צפיות
  3. Started by iSolt,

הזמנתי עכשיו מאמזון RAM של 128GB ב1750 שקל שניה אחרי ההזמנה המחיר עלה ל2550 איך זה הגיוני? https://www.amazon.com/gp/product/B097RJ4CZS/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&th=1

4. היי לאחרונה שידרגתי את המחשב למפרט שכתוב כאן בפורום. הזכרון הוא זכרון ג'נרי שהזמנתי לפני איזה שנה מ EBAY. בהתחלה (לאחר ההרכבה) היו בעיות יציבות. חשדתי בזכרון והורדתי את תדר העבודה שלו ל 1066. זה פתר את העניין וכך השארתי את זה עד עתה. בהמשך שמתי לב שהרכבתי את הזכרון אל DIMM4 ולא אל DIMM1. היום החזרתי ל DIMM1 והעלתי בחזרה ל 1333. עושה רושם שבעיות היציבות נפתרו או לפחות השתפרו (אריץ בדיקות יציבות בהמשך). סתם לצורך העניין, המטרה היא להמהיר את המעבד הזה בהמשך הדרך. לאור התוצאות מה 750K ולאור השיפור שיש ב Richland-ים למינהם, בהחלט יש למה לצפות. לפי הפרופיל שכתוב ב CPU-Z (או ב HWinfo64) הזכרון אמור לעבור על תזמונים של 9-9-9-24 כאשר הוא רץ ב 1333MHz. כאשר אני נכנס ל BIOS, לאיזור …

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  5. המפרט שלי בצד המחשב מריץ ויסטה 32 ומשחקים "כבדים" אני יודע שיש בעיות עם 4GB וויסטה 32 אבל אל תתיחסו לזה עכשיו השאלה אם אני ירגיש את ההבדל בביצועים במשחקים\מערכת הפעלה שיהיה שווה את המחיר? ואני רוצה לקנות זוג זכרונות נוסף כמו שיש לי כרגע האם זה כדאי? תודה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 950 צפיות
  6. Started by apelt,

שלום, אני מתלבט בין שתי אופציות: i5 2500k או i7 2600k יחד עם לוח אם DZ68DB ההבדל במחיר מבחינתי הוא 200 ש"ח. השימוש שלי במחשב יהיה די סטנדרטי (אולי קצת משחקים), ואני בינתיים לא מתכוון לרכוש כרטיס מסך אלא להשתמש ביכולות הגרפיות של המעבד. ראיתי באתר של אינטל שההבדל ביניהם הוא: cache: i7 has 8mb and i5 has 5mb Graphics max dynamic: i7 has 1.35Ghz and i5 has 1.1Ghz בנוסף ל i7 יש יכולת hyper threading. האם ההבדלים הללו משמעותיים והאם שווה להשקיע עוד 200 ש"ח עבורם. בנוסף יש לי אפשרות ללוח אם DZ68BC בתוספת של 83$ - האם כדאי? תודה

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  7. http://www.vr-zone.com/?i=3943 יש עליו PCI PCI-E ומה לעזעזל עוד? מה זה הגדלים האלה חח?

• 11 תגובות
    • 950 צפיות
  8. שלום! האם ה- Turbo Boost של ה Core i5 מופעל מההתחלה ועובד באופן אוטומטי לחלוטין? האם יש צורך לשנות הגדרות בביוס? האם יש צורך לבדוק שהוא עובד על מעבד חדש שקניתי? במדה וכן, ראיתי בנושא אחר שהבחור השתמש ב-Prime כדי לאמץ את המעבד ולהכריח אותו להיכנס ל Turbo Boost, השאלה היא, האם משהו כזה יכול להשפיע לרעה על המעבד? לקצר את אורך החיים שלו? לשרוף או לשבור משהו? מאוד מצטער על השאלות המגוכחות, אני משדרג את המחשב שלי בפעם הראשונה מזה 5-6 שנים ואיני מעודכן כלכך בדברים החדשים כיום

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  9. במחשב של אח שלי יש לוח אם שאני לא מכיר. בEVEREST הוא לא מזדהה, בCPU-Z הוא לא מזדהה...גם בBIOS WIZARD כלום! על הלוח לא רשום מודל או חברה...אני משתגע! אני רק יודע שהצ'יפסט זה springdale-g... העלתי כמה תמונות שלו מקווה שזה יפתור את זה: http://www.mediafire.com/?sharekey=ba80aa38b897091b2fb2ca15d7ea42d9e04e75f6e8ebb871

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  10. הדגם המוביל מסדרת UP4 בדור ה-Tiger Lake של אינטל מתיימר לספק את רוב הביצועים של ה-Core i7-1185G7, במעטפת הספק חסכונית הרבה יותרלכתבה

11. יש לי את הלוח של GA מסוג MA69VM-S2 עם מעבד AMD 4600X2 (קניתי לפני כמעט חודש עם כרטיס מסך HD4850) קיצר עשיתי OC ל-2881MHZ ומשם כבר הוא עושה ריסטרטים בבדיקה ב-OCCT....בעקרון קירור סטוק ורק מאוורר אחד בכל המארז שמוציא אוויר....אבל אני קונה עוד מאוורר 80MM (יש לי אחד מהמחשב הקודם) ושם את שניהם על הדלת שיכניסו אוויר ואז זה אפילו יקרר את ה-NB\SB......בעקרון גם קירור למעבד יוחלף בקרוב...אבל השאלה העיקרית היא איך אני יכול להעלות מתחים?? ניסיתי עדכון ביוס להכי חדש ניסיתי הכל...CTL+F1 לא נותן לי אופציה כזאת אלא רק לשנות FSB וכל זה...אפילו לשנות את התדר של אפיק ה-PCI-E אי אפשר.........יש אולי איזה ביוס פרוץ או משהו דומה?

• 9 תגובות
    • 950 צפיות
  12. יותר מחודש לפני מועד ההשקה המיועד - יתכן כי אנחנו כבר יודעים להעריך בכמה יתומחר מוצר הדגל בן 32 הליבות שמכינה לנו AMD לכתבה

13. Started by Googleness,

יש לי בBIOS של הנייד את האופציה הנ"ל והיא מכובה. ממה שהבנתי אם האופציה דלוקה היא מפעילה מגוון של פקודות ואפשרויות הגלומות בחומרה כדי לסייע בהפעלה של מכונות וירטואליות (VirtualBox\VMware ?) יש סיבה שזה מכובה בברירת מחדל? יהיו השפעות לא חיוביות אם מדליקים את הפונקציה? בהתחשב בכך שאני מתלמד במערכות הפעלה שונות על VirtualBox הדלקת הפונקציה תסייע?

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  14. Started by asili,

היה לי לוח של EPOX 8KHA+ לפני כמה ימים הלוח הלך לי עכשיו אני צריך לחשוב על לוח אחר שיהייה טוב ויציב ובמחיר סביר אז אני פתוח להמלצות שלכם ד.א תסתכלו בחתימה שלי לקבלת פרטי המערכת שלי

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  15. Started by Bartleby,

התקנתי היום ת'לוח ויש עליו 2 נורות אדומות דולקות: אחת ליד הסלוטים של הזכרונות ואחת ממש ליד הסלוט PCI הגבוה. כאמור שניהן דולקות. למישהו יש מושג מה זה אומר? עוד שאלה, הלוח מזהה את הכרטיס מסך רק כ- PCIeX8, ובמנהל ההתקנים יש 8 התקני PCI לא מזוהים. מאיפה אני משיג דרייבר מתאים? נ.ב. אין לי משהו מתאים על הדיסק של הלוח.

• 21 תגובות
    • 949 צפיות
  16. שלום! ברשותי מחשב דיי ישן מסוג Intel P4 2.8 עם לוח אם של Asus P4P800 המצב הנוכחי: שני זכרונות מסוג DDR 400 256MB X 2 = 512MB עובד על DualChannel כלומר סך הכל 512 זכרון (256X2) עכשיו אני רוצה להתקין Vista ואני רוצה לחזק את הזיכרון אך אני לא יודע מה כדאי לקנות סטיק 1 של 512 שני סטיקים של 512 סטיק 1 של 1024 מה הייתם ממליצים? פשוט פעם אמרו לי שלא מומלץ לעבוד עם 4 סלוטים מלאים של זיכרון ועדיף שיהיה רק 2 סלוטים תפוסים. הייתם מוסיפים שני סטיקים של 512 או סטיק אחד של 1024? תודה

• 11 תגובות
    • 949 צפיות
  17. Started by gilad sela,

אני רוצה לקנות מארז חדש ובכללי גם לוח אם חדש אבל כל הלוחות אם שאני מוצה תומכים בדור הרביעי של המעבדים של אינטל ולי יש של הדור הרביעי אז השאלה שלי היא אם ROG STRIX B360-H GAMING תומך במעבד-i7-4790 ואם הוא לא תומך ואתם מכירים לוחות אם אחרים שכן תומכים אז איזה.

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  18. Started by hadar84,

לכל מומחי זכרון שלום רב, לפני כמה ימים רכשתי בחו"ל (E-BAY) זכרון של MUSHKIN אך כאשר הגיע הזכרון לביתי לא הצלחתי לגרום לו לעבוד על הזכרון רשום 2GB HP2-8500. עכשיו שאלת המיליון דולר מה משמעות של 8500? ןהאם יש סיכוי שהלוח אם לא תומך בו או שקיבלתי זכרון פגום? נ.ב הבנתי שSKYPC הם יבואנית רשמית של MUSHKIN בארץ, האם יש סיכוי להחלפה כי לזכרון יש LIFE TIME WARRANTY או שחייבים את הקבלה? אגב זה הלינק של הקניה ותודה מראש על שיטוף הפעולה... http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&item=280336028023 לינק לאתר היצרן http://www.mushkin.com/doc/products/memory_detail.asp?id=632

• 8 תגובות
    • 949 צפיות
  19. שלום לכולם. אני בתהליך קניית מחשב חדש. המעבד הוא I5 2500K זכרונות G.SKILL 1600MHZ דיסק קשיח CRUCIAL C300 SSD כרטיס מסך Asus 8800GTS הלוח אם היה אמור להיות ASUS P8P67 PRO. היום הודיעו לי שלא ניתן להשיג אותו וגם אין צפי לחידוש של ייצור שלו מהמפעל. ביררתי בכמה חנויות וכולם עם אותה התשובה. בקיצור או לקחת את המקסימוס 4 אקסטרים של אסוס שהוא קצת אוברקיל בשבילי או לעבור לג'יג'בייט. בכללי אני ממש אוהב את אסוס, אני רוצה את ממשק ה UEFI הרבה חיבורי USB גם 3, SATA3, שיסחוב OC חזק, אלו פחות או יותר הרציניים. מה אתם ממליצים? לא ממש בא לי להוציא יותר מ 1500 ש"ח על הלוח. תודה.

• 5 תגובות
    • 949 צפיות
  20. שלום יש לי 2 סטיקים של זיכרון , כל אחד מהם 256 מגה ושניהם מאותו דגם ואותו חברה אם אני שם אותם בדואל הם מקבלים שגיאה ב MEMTEST ועושים לי ריסטים כאשר אני משחק במשחקים, ואם כל אחד לבד הכל טוב ויפה אז מה הבעיה? נ.ב המעבד AXP2000 , לוח אם: Giagabyte 7VTXH+ ויש לציין כי הבעיה קרתה בעבר, נעלמה, וחזרה שוב. תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 949 צפיות
  21. יש לי לוח GA-965P-DS3. אני רוצה להתקין עליו 2 סטיקים של CL5 (חדשים) ו-2 סטיקים של CL6 (ישנים יותר). הכוונה היא לעבודה ב-DUAL MODE עם 2 הסטים.. האם הם יעבדו ביחד? נ.ב.- האם יש הבדל משמעותי בין התזמונים?

• 5 תגובות
    • 949 צפיות
  22. Started by NIRI500,

שלום חברה עד כמה מעבד של Dual Core 3.2 צריך להגיע לטמפרטורה גם בעומס וגם לא. יש לי לוח אם של ASUS . אצלי לי תוכנה SPEEDFAN הוא מגיע ל 60 ורגיל בלי עומד ל 54.

• 4 תגובות
    • 949 צפיות
  23. שלום. יש לי לוח אם שתומך בAGP *4 . בחוברת כתוב שהוא תומך בAGP *4 ו1.5V. לפי מה שהבנתי כרטיסי מסך שפועלים בAGP *8 פועלים ב 3.3V. האם זה ימנע ממני לקנות טי4400 עם AGP*8? או שזה בכלל לא קשור? תודה.

• 8 תגובות
    • 949 צפיות
  24. Started by רועי מוטהדה,

שלום, יש לי שאלה חשובה שאני רוצה לברר, יש לי העיה עם החברת מחשבים שלי היה לי בעיה במחשב (הוא התחל את עצמו כל הזמן) החברה החליפה לי לוח אם לחברה אחרת בהתחלה היה לי את ה- P5N של ASUS והחברה החליפה לי את הלוח ללוח של GIGABYTE דגם- GA- 945P- DS3 עכשיו אני יודע שמבחינת המפרט הם דומים מבחינה בסיסית,אבל אני יודע גם שעדיף את ה P5N כי הוא יותר מתקדם. בנוסף אמרו לי שלP5N יש בעית תאימות שיכולות לגרום לקצר (כמו היתחול המחשב) אבל אני רוצה להחזיר את הלוח הזה כי הוא יותר טוב השאלה שלי היא- האם החברה יכולה לבדוק התאמה בין החלקים שלי במחשב ללוח ובכך לחסוך בעיות בעתיד?

25. Started by rosesr,

שווה לי להחליף את הAMD XP 1800+ בדורון 1.2 בשביל לחסוך כסף?

• 2 תגובות
    • 949 צפיות

דיונים חדשים בפורומים