מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, למעבד שלי, אתלון 2000, FSB 133. יש לי 512 DDR400 של CORSAIR דגם CMX512-3200C2. הגדרתי בלוח את הזכרונות כ-DDR 400 שזה הרי 200 מגה הרץ כפול 2. האם למרות שהמעבד הוא מבוסס FSB 133 זה באמת פועל ב-400? תודה לכולם
-
- 6 תגובות
- 942 צפיות
-
-
של איזה חברה, איך קוראים לדגם? (תודה מראש imac)
-
יש לי כרגע את המעבד e6300 עכשיו אני מתכנן קניה של כרטיס מסך (עדיין לא ידוע איזה אני כרגע זה 8800GT ) ושל תוספת זיכרון עוד 1GB ( יהיה לי סה"כ 2GB ) הלוח אם שלי הוא כזה : ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire הספק כוח : Enermax Noistaker 420W Dual 12V עכשיו השאלה שלי היא כזאת אם אני קונה כבר כרטיס מסך חדש ועוד זיכרון ... האם כדי גם לשדרג את המעבד ?? ואם כן לאיזה ?
-
- 18 תגובות
- 942 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של gigabyte ga-k8ns ויש לי עכשיו! כרגע 512DDR בשתי סטיקים ואני רוצה לקנות עוד 512 אבל בכרטיס אחד ובדקתי בGUIDE של הלוח אם וכתוב שם שאם אני יכניס אשתמש ב3 סטיקים של זיכרונות המחשב לא יעלה ואמרו לי שאם אני משתמש ב4 סטיקים הMHZ של הזיכרון יורד אבל אני רוצה לדעת בכמה והאם זה משפיע ובדקתי בsisoft sandra 2005 תגידו לי על כמה הזיכרון שלי עכשיו MHZ ועל כמה הוא יהיה מתי שיהיה לי 4 סטיקים
-
- 13 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם יש הבדל עקרוני (אמינות ביצועים וכו') בין מעבדים שבאים כ-BOX ובין כאלה שמגיעים ב-TRAY השאלה היא בין 4400 ב-TRAY http://www.logicpc.co.il/eng/DetailWind.aspx?id=579.00;10838 ובין 4200 ב-BOX http://www.logicpc.co.il/eng/DetailWind.aspx?id=580.00;9123 גונבה שמועה לאוזני כי מעבדי TRAY הנם מזוייפים - למרות שאני ממש לא מבין איך אפשר לזייף מעבד נראה לי שכאשר מריצים תוכנה לזיהוי חומרה (דוגמת HWINFO ) מייד אפשר לראות את הפרטים של המעבד - תקנו אותי אם אני טועה לגבי זיכרונות לגבי שני המעבדים האלו - אני מתעתד לקנות 2 גיגה זיכרון (GSKILL ) האם לקנות 5400 או 6400 האם יש הבדל משמעותי ביניהם? האם הפלטת מתכת על הזיכרונות 6400 באמת משפיעה על הקירור שלהם? הערה חשובה - אין ו…
-
- 4 תגובות
- 942 צפיות
-
-
האם לדעתכם הכרטיס מסך מובנה (ג'יפורס 2MX) שבא עם האנפורס 1 יספיק למחשב עם צרכים ביתים בסיסים (וורד, אינטרנט וקצת שטויות...) או שעדיף ללכת על צ'יפסט אחר בשילוב עם סלרון וכרטיס מסך מובנה? הכל במסגרת תקציבית מצומצמת...
-
- 6 תגובות
- 942 צפיות
-
-
היו לי במחשב שני סטיקים של 2GB , הלכתי ורכשתי שניים נוספים זהים מבחינת מפרט בשביל להגדיל ל8 והמערכת כרגע רושמת לי שרק 4 בשימוש. כשהמחשב עולה הוא גם רושם לי שיש רק 4. לוח האם שלי תומך ויכול להכיל עד 16GB והמערכת שלי היא 64BIT יש למישהו רעיון מדוע המערכת לא מזהה את כל ה8?
-
- 4 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אני מטלבת בין Q6600 לE6850. בעקרון יותר חשוב לי לשנה הזאת שיעבוד לי כמה מהר שיותר מהר כי אני גם ככה אני עוד מעט מתגייס לצבא.. בקיצור מה יותר כדיי לי לקחת?
-
- 5 תגובות
- 942 צפיות
-
-
בגלל פרישת החברה מייצור לוחות אם ?
-
- 10 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום! האם ה- Turbo Boost של ה Core i5 מופעל מההתחלה ועובד באופן אוטומטי לחלוטין? האם יש צורך לשנות הגדרות בביוס? האם יש צורך לבדוק שהוא עובד על מעבד חדש שקניתי? במדה וכן, ראיתי בנושא אחר שהבחור השתמש ב-Prime כדי לאמץ את המעבד ולהכריח אותו להיכנס ל Turbo Boost, השאלה היא, האם משהו כזה יכול להשפיע לרעה על המעבד? לקצר את אורך החיים שלו? לשרוף או לשבור משהו? מאוד מצטער על השאלות המגוכחות, אני משדרג את המחשב שלי בפעם הראשונה מזה 5-6 שנים ואיני מעודכן כלכך בדברים החדשים כיום
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להרחיב את הזיכרון ויש לי שאלה. כרגע יש לי במחשב 512 DDR, אני מעוניין לקנות כנראה 2048 , מכיוון שאני לא גיימר ואיני מחפש משהו יותר חזק. עכשיו כשמתמכוונים ל- DDR2 זה אומר שהנפח כפול, למשל DDR2 של 512 זה אומר שהנפח בו יהיה 1024 או שהכוונה שסוג הטכנולוגיה משתנה? מישהו כאן מכיר מקום טוב לקנות זיכרון כזה במחיר זול? ועוד שאלה שלא קשורה, כאשר אני לוחץ לחצן ימני על המחשב שלי נפתח לי חלון שמראה רכיבים של המחשב. אז בלשונית כללי רשום מחשב ובעבר היה רשום לי את מהירות המעבד, אבל כעת משהו השתנה שם ורשום לי רק הרחבת כתובת פיזית. איך אני יכול להחזיר את זה לקדמותו? תודה רבה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את המעבד Q6600 ויש לי את הלוח gigabyte 965p-ds3. אני רוצה לעשות למעבד הנ"ל OC עד לכ3.0-3.2GHZ ביצבות מלאה. כסף אין הרבה=\ [גג גג גג 400 שקל ורק אם זה ממש ממש יצדיק את המחיר] ושיהיו של חברה אמינה. עדיפות לskypc\foxpc. תודה מראש לעוזרים =] עריכה מצאתי את הזכרונות הללו: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=850 התזמונים מעולים חברה דיי טובה האם זה מצדיק מחיר של 50 שקל יותר מהשאר?
-
- 12 תגובות
- 942 צפיות
-
-
-
במחשב של אח שלי יש לוח אם שאני לא מכיר. בEVEREST הוא לא מזדהה, בCPU-Z הוא לא מזדהה...גם בBIOS WIZARD כלום! על הלוח לא רשום מודל או חברה...אני משתגע! אני רק יודע שהצ'יפסט זה springdale-g... העלתי כמה תמונות שלו מקווה שזה יפתור את זה: http://www.mediafire.com/?sharekey=ba80aa38b897091b2fb2ca15d7ea42d9e04e75f6e8ebb871
-
- 6 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אני מתכוון שלא צריך כרטיס קול ואפשר לחבר את הרמקולים ללוח הזה! GIGABYTE GA-7VRXP VIA KT133 motherboard (creative Sound,LAN,ATA133 RAID,USB 2.0)a אל תתיחסו ל-a בסוף! יש אפשרות דומה למה שתארתי?
-
הדגם המוביל מסדרת UP4 בדור ה-Tiger Lake של אינטל מתיימר לספק את רוב הביצועים של ה-Core i7-1185G7, במעטפת הספק חסכונית הרבה יותרלכתבה
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי את הלוח של GA מסוג MA69VM-S2 עם מעבד AMD 4600X2 (קניתי לפני כמעט חודש עם כרטיס מסך HD4850) קיצר עשיתי OC ל-2881MHZ ומשם כבר הוא עושה ריסטרטים בבדיקה ב-OCCT....בעקרון קירור סטוק ורק מאוורר אחד בכל המארז שמוציא אוויר....אבל אני קונה עוד מאוורר 80MM (יש לי אחד מהמחשב הקודם) ושם את שניהם על הדלת שיכניסו אוויר ואז זה אפילו יקרר את ה-NB\SB......בעקרון גם קירור למעבד יוחלף בקרוב...אבל השאלה העיקרית היא איך אני יכול להעלות מתחים?? ניסיתי עדכון ביוס להכי חדש ניסיתי הכל...CTL+F1 לא נותן לי אופציה כזאת אלא רק לשנות FSB וכל זה...אפילו לשנות את התדר של אפיק ה-PCI-E אי אפשר.........יש אולי איזה ביוס פרוץ או משהו דומה?
-
- 9 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין לוח של אסוס p4s533-vm האם הוא טוב או שדאי לקחת משהו יותר חזק? תודה. ;D
-
- 4 תגובות
- 942 צפיות
-
-
יש לי corsair PC3200C2, שאמור כמובן לעבוד ב 200mhz, אבל הלוח (K8N-E Deluxe) נותן לו באופן אוטומטי 100mhz. גם אחרי שהעליתי את זה ידנית ל 200mhz (כמו שצריך להיות), תוכנות כמו Sisoft Sandra ו HWinfo32 אומרות לי שזה עדיין רץ ב 100mhz. מה עושים כדי לפתור את הבעיה? תודה!
-
- 15 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום, האם לוחות אם של אסוס מגיעים ארוזים הרמטית, כלומר, האם אריזת הקרטון מכילה מדבקת פתיחה חד פעמית ? האם השקית בה שוכן לוח האם סגורה הרמטית לפתיחה חד פעמית ?
-
- 3 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אהלן אנשים..חג שמח.... אז ככה.. יש לי 1GB זיכרון במחשב (או ליתר דיוק 920MB) עכשיו אני רוצה שיהיה לי 2GB אז אני צריך לקנות עוד 1GB או 2GB?? תודה ושוב חג שמח
-
- 10 תגובות
- 942 צפיות
-
-
קיצר יש לי עכשיו 2 ג'יגה ראם ויש לי כמה שאלות על תוספת ראם ואם זה כדאי בכלל. אז ככה: 1. יש לי כרגע 2GB RAM של G.SKILL DDR2 800MHZ דגם NT בשני סטיקים. אם אני לא אוכל להשיג עוד שני סטקים זהים, זה משנה אם זה דגם אחר של G.SKILL שגם יהיה 800MHZ? ז'תומרת אין בעיה של תאימות אם זה לא אותו דגם? ואם זה חברה אחרת? שלא יהיה לי מסכים כחולים ובעיות בגלל זה 2. יש לי כרגע CL5. אם אני משיג דגם אחר שהוא CL4 זה לא יעשה בעיות שזה עובד ביחד? 3. אין בעיה עם 4 סטיקים בOC למעבד כל עוד הזכרונות לא בOC נכון? 4.משנה אם אני שם עוד סטיק של שני ג'יגה במקום עוד שניים של ג'יגה כל אחד? מבחינת DC אולי? 5. יש טעם בכלל לשדרג ל4 ג'יגה ראם? זה יתן לי תוספת ביצועים במשחקים? המחשב יעלה/יעבוד מהר יותר? משהו? אני…
-
- 7 תגובות
- 941 צפיות
-
-
האם מישהו יודע אם הורדת המחירים האחרונה של AMD על מעבדים, http://hwzone.co.il/archive/1131819586/77286/ כבר מגולמת במחירים בארץ?
-
- 16 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לשדרג את הזכרונות שלי ל8GB, זאת אומרת, לפעמיים 4096. בלוח האם שלי יש אפשרות לזוג זכרונות, יש לי את הEP43-DS3L של גיגהבייט. כרגע חשבתי לכיוון של הF3-10666CL9D-8GBRL של G.Skill, מה אתם אומרים? אני יכול להשיג זיכרונות עם אותם מאפיינים בזול? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=771031 צריך חוות דעת, הצעות. עריכה: לאחר שבדיון הבנתי שהבעיה ככל הנראה לא נובעת מהזכרונות, אני צריך עזרה ממי שמבין מה יכול לגרום לבעיה ובנוסף, מה יעשה לי רינדור מהיר יותר של קבצי וידאו בתוכנות לעריכת וידאו. תודה.
-
- 7 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום לכולם! כשאנחנו קונים לוח אם, תמיד יש את השורה הזאת : - FSB 800/533 MHz בהתאמת CPU. זה סימן שהFSB המקסימלי שהלוח מסוגל לשרוד זה 800 MHZ? ז"א אי אפשר לדחוף את ה-800FSB האלו קצת למעלה?
-
- 4 תגובות
- 941 צפיות
-