מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
איזה מעבד ממעבדי הAMD הוא המקביל של הסלרון 2.66
-
- 18 תגובות
- 980 צפיות
-
-
ראיתי שבביוס האפשרות של mce פועלת אוטומטית עכשיו השאלה אם בשביל מחשב של משחקים נטו כדאי לי להשאיר אותה או לבטל אותה. זה המפרט שלי: i7 8700k noctua nh-d15 asus Z370 maximus x hero(הגרסה בלי הווי פיי כמובן) asus gtx 1080 ti poseidon(בהמשך אני אוסיף קירור נוזלי) 16GB (2x8GB) DDR4 3000 Mhz CL15-16-16-35-2N - 1.2V - Ripjaws V Series corsair rm750x (coolermaster mastercase pro 6(3 x140mm fans front as intake +2 140 mm top+1 140 rear samsong SSD 850 evo 500gb wd 1tb caviar black כרגע אני לא מתכוון לעשות oc. לפי מה שראיתי ביוטיוב בערוץ של gamers nexus המליצו לכבות אותה כ…
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
בפלונטר מוכרים לוח MSI סוקט 423 שעובד על זיכרונות SDRAM או RDRAM (תלוי בדגם) וכולל מעבד 1700 פנטיום 4 ועולה 800 שח http://www.plonter.co.il/webcatalog/computerstore/Products_Results.tmpl?command=search&db=^catalog.txt&cart=1040419832852166&EQshelfDATArq=PENTIUM%204%20BUNDLE&eqdivisiondatarq=%EC%E5%E7%E5%FA%A0%E0%ED&Max=20〈=heb&sortitems=1
-
- 7 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את לוח האם הזה בעיקר בגלל העלות שלו. יש לי מערכת סטריאו, ולא איזה 7.1, ככה שהמחסור ביציאות האודיו שלו לא מפריע לי. גם העובדה שאין לו יציאת DVI לא מפריעה לי. העובדה שיש ללוח הזה פורט RS-232 זה פשוט גאוני חח יחסוך ממני ממיר ב-10 שקל מ-DX (בצחוק). בסה"כ לעומת הנ"ל לא רואה הבדלים בינו לבין האח היקר יותר HD3. מה שכן, ראיתי ביוטוב איזה UNBOXING, ושני חבר'ה כתבו שב-OC היה להם BSOD. בסקירה היחידה שמופיעה בגוגל ברור שדווקא לא היה להם BSOD, ואמרו שהשיגו OC יציב. אני מתכוון להריץ עליו 4670K. אשמח להמלצות וחוות דעת בקשר ללוח הזה.
-
- 4 תגובות
- 980 צפיות
-
-
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16819103650 מתי יגיע 910 לארץ ?
-
- 14 תגובות
- 980 צפיות
-
-
-
אני מתכוון שלא צריך כרטיס קול ואפשר לחבר את הרמקולים ללוח הזה! GIGABYTE GA-7VRXP VIA KT133 motherboard (creative Sound,LAN,ATA133 RAID,USB 2.0)a אל תתיחסו ל-a בסוף! יש אפשרות דומה למה שתארתי?
-
יש חיה כזאת? אפילו ה-Maximus Impact היוקרתי שכביכול מגיע עם 4 חיבורי מאווררים, רק אחד מהם הוא PWM והשאר נשלטי מתח.
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
האם המעבד שבכותרת מהווה כבר כיום צוואר בקבוק לכרטיסי מסך חזקים כדוגמת gtx 1080? ואם יש צוואר בקבוק.. האם שולל לגמרי אופציה של שדרוג עתידי בגזרת כ. המסך(הדור שאמור לצאת בקרוב) או שהוא רק יגביל את הפוטנציאל.. אבל עדיין יהיה שיפור? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
- 1 follower
-
-
לפני בערך שנה רכשתי מחשב חדש לפי המלצות חברי פורום מפרטי מחשב, לפי המלצתם רכשתי מחשב עם מעבד AMD מרובע ליבות (וכמובן לוח אם תואם). מה שיש לי כרגע - לוח אם - Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H המעבד - AMD Athlon II X4 640 Processor (אני ממש מצטער שלא השקעתי לפני שנה עוד 500~ ש"ח והייתי לוקח כבר i5 עם לוח תואם שהיו סוגרים לי את הפינה) הצרכים שלי מהמחשב (מריץ 7 64 ביט) הם - אינטרנט (והרבה, בדר"כ 2 דפדפנים עם מינ' 10 טאבים), פיתוח (תכנות) ב-VS, Python, אני מריץ על המחשב PHP, MYSQL ו-אפאצ'י (עם XAMPP) ובדר"כ רץ לי VM עם מכונת לינוקס/WINXP ברקע שאני עושה בו שימוש מדי פעם. בנוסף אני עובד עם כל מיני עורכים, תוכנות מסרים, וורד ואקסל. בדר"כ לא כל התוכנות פתוחות במקביל, אבל כשזה קורה המחשב…
-
- 7 תגובות
- 980 צפיות
-
-
סליחה על השאלה..כשאומרים שלמעבד Q6600 יש 8MB זיכרון דרגה שניה (L2) הכוונה שלכל צמד ליבות על פרוסה אחת יש 4M זיכרון?
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
מטרת ההחלפה היא ממעבד vinice 3200 לכפול ליבה היא בשל כך שהשימוש העיקרי של המחשב הוא עבודה במקס ורינדורים האם בכלל אני ארגיש שיפור ואם כן באיזה מעבד עדיף? שניהם כפולי ליבה לכול אחד נתונים קצת שונים והם במחיר די דומה אני פשוט רוצה לקנות ביומים הקרובים ואשמח לתשובה יש לי לוח עם סוקט 939 ולכן השאלה על השנים הספיציפים הללו ולא על מעבדים אחרים אודה גם על הסבר קצר למה אחד עדיף על השני תודה ויום טוב
-
- 10 תגובות
- 979 צפיות
-
-
ראיתי לפני כמה חודשים לוח אם יפה עם פיירוויר מובנה ועוד דברים, אני צריך לבדוק איזה לוח אם זה, ואני אבדוק את הסקירות על הלוחוות אם כאן. למישהו יש המלצה על לוח אם טוב לגיימר ? (אני רוצה לעשות איתו עוד דברים כמו להעביר סרטים בפיירוויר, לא זוכר עוד מה. אני אבדוק לוחות ואני אראה מה אני רוצה חוץ מגיימינג, אבל בינתיים למישהו יש המלצה?
-
- 5 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 סטיקים של זיכרון , כל אחד מהם 256 מגה ושניהם מאותו דגם ואותו חברה אם אני שם אותם בדואל הם מקבלים שגיאה ב MEMTEST ועושים לי ריסטים כאשר אני משחק במשחקים, ואם כל אחד לבד הכל טוב ויפה אז מה הבעיה? נ.ב המעבד AXP2000 , לוח אם: Giagabyte 7VTXH+ ויש לציין כי הבעיה קרתה בעבר, נעלמה, וחזרה שוב. תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום, האם Kit של 2X4GB במהירות 1600Mhz מספיקים כדי להריץ את Adobe Premiere 6 או שחובה או מומלץ 16GB? האם הייתם מעדיפים Corsair,G.Skill או Kingston? תודה מראש..
-
- 9 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום חברה עד כמה מעבד של Dual Core 3.2 צריך להגיע לטמפרטורה גם בעומס וגם לא. יש לי לוח אם של ASUS . אצלי לי תוכנה SPEEDFAN הוא מגיע ל 60 ורגיל בלי עומד ל 54.
-
- 4 תגובות
- 979 צפיות
-
-
-
שווה לי להחליף את הAMD XP 1800+ בדורון 1.2 בשביל לחסוך כסף?
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום אנשים. אני מעוניין לדעת מהו לוח האם המשתלם ביותר למערכת Core i7 מבחינת המחיר-תמורה. כלומר, הריימפייג' II הוא ההפך המושלם ממה שאני מחפש. אני מתכנן לעשות OC ל-920 לבערך 4.2GHZ. הוא יקורר בצורה הטובה ביותר שניתנת. אין טעם לציין תקציב מכיוון שאקח את הלוח המשתלם ביותר ביחס למה שהוא מציע. תודה רבה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום, שמתי לב שעל לוח האם ישנם מקומות בהם ניתן להלחים עוד יצאות (7xde של גיגאבייט) . המחברים הם USB 3 ו 4 מתחת לAGP עוד חורים (נגיד להחליף את הAGP ליותר גדול) ועוד מקומות רבים שבאם אוכל להלחים ... האם אני טועה ואינני יכול להשתמש במקומות אלו? בנוסף ישנם שני פינים לחיבור (כמו של ג'אמפר ) שרשום שם IR האם אני יכול לחבר רכיב שיקלוט ינפרא רד?
-
- 3 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום לכם. עד מתי נראה לכם שהחריץ הזה יהיה מצוי בשוק בלוחות סטנדרטים, ולא לוחות מיוחדים? תודה.[br]פורסם בתאריך: 16.12.2009 בשעה 23:58:01 הקפצה.
-
- 4 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום. יש אפליקצייה הזאת שרשמתי בכותרת לאנודראיד. האם אפשר בעזרתה להפעיל את המחשב שהוא כבוי לחלוטין כשאני מחוץ לבית? ואיך אני יודע אם המחשב שלי תומך באופציה הזאת? תודה.
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום יש לי מותקן כרגע crosair xms 1333 ואני מעוניין להוסיף לזה crosair xms 1600 זה לא ייצור לי התנגשות ?
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
היורש של דור מעבדי Raven Ridge נחשף לראשונה במאגר נתונים של מבחן ביצועים - עם שם הקוד פיקאסו לכתבה
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
- 1 follower
-
-
תודה מראש. לא לOC ... אבל אולי בעתיד כן . מבחינת הביצועים ... מי יותר טוב ?
-
- 8 תגובות
- 979 צפיות
-