עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מה עדיף זכרון 800 MHZ או 1066 ? CL4 או CL5 ? מתלבט לגבי זכרון 2X2GB של החברות OCZ , MUSHKIN , G.SKILL , A-DATA במחיר בין 433 ש"ח עד למחיר 522 ש"ח לזכרונות 800 (אך CL שונה ) או OCZ 1066 במחיר 585 ש"ח. לא מתוכנן OC. תודה

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  2. Started by gremlinx,

אני קונה בקרוב מאוד q6600, רוצה לדעת איזה זיכרון יהיה טוב, 800 mhz יהיה טוב ל oc? או לקחת יותר מהירים? האם ה OCZ2SE8002GK הם טובים? האם שווה לקנות את הזיכרונות עכשיו? כי לאט לאט יש עליות מחירים שלהם או שאני סתם הוזה. הדגם שנתתי עולה מעט פחות מ 590 ושקלתי לקנות 2 סטים כאלה על מנת להגיע ל 4 ג"ב. לא מצאתי בחיפוש שלי סטיקים של 2 ג"ב ואז לקנות רק 2 סטיקים אבל נראה לי שכיום גם 4 של 1 זה בסדר. מה אתם ממליצים? לקנות עכשיו במחיר של כמעט 600 ל 2 ג"ב של ocz ב 800 mhz או לחכות עד קניית המחשב?

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  3. טוב אז ככה - אני מסיים אוטוטו את פרוייקט מערכת הקירור מים שלי ואני עם זכרונות ADATA... - המפרט בחתימה.. אני מתכנן OC עצבני וממה שהבנתי הדבר היחיד שבאמת יגביל אותי זה הזכרון... אז ככה - דוד שלי קונה בסוף החודש מחשב והוא לוקח זכרונות כמו שלי - אז אני חשבתי לתת לו את שלי ולשדרג עצמי בתוספת תשלום... אני לא מחפש לקנות זכרונות ב 1600 ש"ח אבל אני רוצה שיפור משמעותי מ ADATA... (תקציב שדרוג עד 200 ש"ח) זה חייב להיות מ KSP... צריך עצתכם הזריזה... תודה מראש לעונים...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by tomitcdan,

אינטל שלא חידשה כלום 4 שנים מתגלה שיש לה מעבדים יקרים וחלשים . עפ"י מבחן מעבד AMD Ryzen 5 1600X כמעט ברמה של Core i7 6800K http://www.guru3d.com/news-story/amd-ryzen-5-1600x-cinebench-r15-score-clse-to-intel-core-i7-6800k.html זה עלוב בשביל אינטל שמעבד לא הכי חזק של AMD במחיר 250$ מול 434$ של אינטל AMD לא הוציאה מעבדים עם ארכיטקטורה חדשה 4 שנים אינטל פשוט נראית כמו עושקת לקוחות עם חומרה בינונית 95W של AMD מול 140W של אינטל אני לא מדבר אפילו על הלוחות היקרים של אינטל 4 ערוצי זכרון -פי 2 מ- AMD ( שלא תורמים כלום , חוץ מלקחת עוד כסף )

• 14 תגובות
    • 8.5k צפיות
  5. Started by midnight8,

יש לי במחשב הישן לוח אם כזה p4v533-mx באיזה זכרונות הוא תומך כי יש לי שתיי 512MB של 667 ואני רוצה לדעת אם אני אוכל להרכיב אותך עליו

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  6. מקור: http://www.tweaktown.com/news/56757/amd-ryzen-cpu-16c-32t-coming-teased-999/index.html עוד מקור: https://www.overclock3d.net/news/cpu_mainboard/more_info_has_leaked_about_amd_s_x399_16-core_ryzen_cpu/2 לפי מקור, AMD מתכננת להשיק ערכת שבבית לשוק הגבוהה ולתמוך בזיכרונות Quad Channel

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. למערכת הבאה: Q6600 + Gigabyte P35C-DS3R + 8800GTS 640MB שווה לקנות צמד זיכרונות של 2GB במהירות 800MHz או שמספיק בשלב זה (תוספת הביצועים לא גבוהה בהתאם לשינוי המחיר) להסתפק בצמד זיכרונות במהירות של 667MHz ? האם יהיה שווה לעבור ל DDR III בעתיד (ומתי העתיד הזה יהיה) ? המערכת תריץ את Vista 32bit + משחקים ברזולוציה גבוהה. תודה

• 11 תגובות
    • 885 צפיות
  8. Started by uriya,

Hello people, how are things? Can you please answer me if I would to purchase for my brother a DDR3 16GB from Amazon, would it work in Israel? meaning 220V related, here is 110V , or 1.5V is across the board the same ? Thank you Uriya

9. פירמטתי מחשב שלוח האם שלו הוא מסוג RED FOX (חברה לא מוכרת...) ואין לו את הדיסק של הדרייברים... אז כרטיס רשת הצלחתי להתקין אבל את הכרטיס קול שלו לא הצלחתי... אז אם מישהו יכול להביא לי את הדרייבירם להורדה אני מאוד אודה לו. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  10. Started by benyben,

שלום. איזה לוח אם מומלץ עבור Socket 775 LGA? מדובר על מעבד q6600. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. עריכה: קניתי זיכרון של סמסונג CL3 512MB עכשיו הכול יותר מהר ובסה"כ יש לי 768MB. הפעלתי את המשחק קרבון על LOW הכול עבד חלק העלית לרזולוציה של 1024 ולמדיום וזה גם עובד חלק!!! מדהים לא? ששאלתי בפורום אמרו לי שספק עם יעבוד לי על LOW בכלל. רציתי המלצות למשחקים שיעבדו לי על המשב.. מירוצים/פעולה גוף ראשון/משחקי יריות ברשת(חינמיים). תודה.

• 10 תגובות
    • 680 צפיות
  12. תודה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  13. Started by veloks,

יש לי כרגע 2 זכרונות DDR של 2.5-3-3-6, אחד מהם של hynix והשני של samsung. הזכרונות כמובן אינם עובדים ב DUAL CHANEL. אני שוקל לקנות OCZ 512MB (2x256) DDR-RAM 3200 EL Optimized Dual Channel Kit. הבעיה היא שהם די יקרים ואני היתי רוצה למכור את הישנים. האם מישהו יודע או מכיר מישהו שצריך? או לפחות מקום שקונה חומרה ישנה ?

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  14. שלום. רציתי לשאול אם הבנתי נכון מעבדי INTEL לא נישרפים אם הם מתחממים יותר מדי, בהדרגה אלא הם פשוט מתכבים עד שהם מתקררים ואז נדלקים שוב, האם מעבדי AMD החדשים גם כן מתכבים כאשר הם מתחילים להתחמם יותר מדי, ואז אפשר להדלחיק אותם שוב? ומה זה בדיוק ההיט סטים החתיכת מתחכת ליד המעבד על הלוח אם? איך היא בדיוק מקררת את המחשב? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  15. נגיד ואני רוצה שהאנטי-וירוס תמיד יפעל על ליבה ראשונה ומשחק מסויים על ליבה שנייה על מנת שלכל אחת מהתוכנות יהיה מרחב עבודה משלה. האם הדבר קיים או אפשרי תיאורטית? תודה

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  16. Started by liav25,

האם רדון 4850HD תומך במעבד אינטל E8200 ? תומך בE8400 ? האם הוא תומך בלוח של ג'יגבייט GA-P35-DS3L ? תודה.

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  17. Started by Satlan,

ה-DFI Lanparty UT Nforce 4 ULTRA או ה- Asus A8N-Premium הלוח ישולב עם 7800GT, ולא יכלול SLI.

• 9 תגובות
    • 749 צפיות
  18. Started by computer_freak,

אפשר לשים על לוח אם ASUS A8N-E זיכרונות טווינמוס טויסטר עם שבבים BH-5 כי לפי מה שהבנתי הם דורשים יותר VOLTAGE

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  19. Started by UnrealEnvy,

השאלה בכותרת. אשמח אם מישהו יוכל לענות לי על זה. תודה.

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  20. Started by anri,

איך הלוח אם הזה ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_195&products_id=5177 האם הוא יותר טוב מ - Albatron K8X800 ProII

• 4 תגובות
    • 507 צפיות
  21. Started by computer_freak,

שלום יש לי זיכרונות טוינמוס טויסטר עם תזמונים של 2-2-2-5 ורציתי לדעת איך להגדיר אותם בביוס כי בביוס יש הרבה הגדרות שקשורות לזה ופעמיים הייתי צריך לאפס את הביוס

22. Started by dd7,

קניתי את המעבד הנ"ל בחו"ל(newegg) נתתי אותו להרכבה בחנות שליד הבית המוכר מתקשר אליי ואומר שהמעבד לא תקין שהוא מדליק את המחשב הוא מתכבה אחרי שניה הוא שם מעבד אחר של אניטל ועבד.. ההרכבה הייתה על לוח אם 945p s3 של גיגבייט מה אתם מציעים לעשות האם אפשר לבדוק אם המעבד תקין?

• 62 תגובות
    • 6.3k צפיות
  23. Started by Goat17,

אהלן אנשים אני עומד לקנות בקרוב מחשב גיימינג חדש בתקציב של 5500 ש"ח בערך ומתלבט בין שני לוחות הIP35 PRO של abit http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IP35+Pro&fMTYPE=LGA775 וה P5K-E/WIFI-AP של ASUS http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1655&l1=3&l2=11&l3=534&l4=0 המחיר של שניהם זהה פחות או יותר, אני נוטה יותר לכיוון הabit.. אשמח לשמוע דעות של אנשים פה על שאר המפרט אני דיי סגור- E6550 leadtek 8800GTS 320 2*1Giga 800Mhz OCZ 250GB WD LG DVD Burner SATA Hec 480W על מארז האמת אני עדיין לא סגור אז משהו בסביבות ה200-300 ש"ח.. אז אם למישהו יש משהו להציע אני אשמח

• 7 תגובות
    • 961 צפיות
  24. טוב אני לא בטוח שזה הפורום המתאים אז עם לא אני מתנצל רציתי לדעת עם זה אפשרי (לא כדאי לא עם זה יותר משתלם אלה רק עם זה אפשרי) לחבר\למזג כמה מחשבים בשביל לקבל נגיד יותר כוח עיבוד או יותר כוח מה כרטיס מסך עם הם יוכלים לחלוק את הRAM שלהם ונגיד גם את המתח מהספק בקיצור עם אפשר לכחת כה מחשבים להפוח אותם לאחד חזק נ.ב עם כן אז 1) איך עושים את זה 2) נגיד מעבד של 2 ליבות על 3 גיגהרץ שחובר לאחד זהה יהי יותר חזק או יותר חלש מ אחד של 4 ליבות על תדר של 6 מגההרץ (סתם לצורך הדוגמא

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  25. Started by anri,

הלוח החדש של ASUS A8V איך הוא ?? (מבחינת הכול ) האם ייצא ייצאו כבר לוחות אחרים לתושבת החדשה 939 ? והאם הם יותר טובים מה A8V של ASUS ?

• 8 תגובות
    • 621 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.