עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום. לאחר שנסגרתי כמעט סוף סוף על מפרט נשאר רק עניין הזכרונות שאני לא יודע מה להחליט.. לפי שיטוט קצר בחנויות המחירים די זהים עבור קיט של 4 גיגה ב 1333 ו 1600 אבל יש את העניין של זימינות במלאי האם כדאי לחכות 21 ימי עסקים עבור קיט של זכרונות. ? לדוגמא האם יהיה הבדל רציני במע בין הקיטים הבאים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_3356&products_id=27385 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3387 ואשמח לשמוע המלצות על קיטים אחרים.. העדפה ענקית לזמינות ושימצאו ברשימה של הזכרונות הממולצים ללוח http://www.gigabyte.com.tw/FileList/MemorySupport/mb_memory_ga-p55a-ud3.pdf תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אני יודע שקיימים לוחות אשר תומכים ב-PC 3200 . אבל... האם ישנם לוחות אשר תומכים ב-PC 3500 ומעלה(PC 3700) ? ואם יש תנו דוגמאות ללוחות כאלו בבקשה .

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  3. Started by AMD-GUY,

חשבתי במקום לקנות מחשב חדש לגמרי בשביל PCI-E אני אחליף רק את הלוח אם ואקנה כרטיס מסך וזהו... אז יש כזה לוח? כמובן ל- DDR1..

• 9 תגובות
    • 580 צפיות
  4. ערב טוב לכולם! אני חדש באתר המרשים הזה, ויש ל ישאלה: מעבד 64 ביט + ווירטואליזציה + עדיף שיהיה כפול ליבה. האם קיים כזה מעבד? במידה ולא, האם ידוע מתי אמור לצאת מעבד כזה? תודה מראש על העזרה!

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. יש הרבה לוחות X58 : http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-motherboard&keyword=x58&orderby=price כנראה שלוח X58 הזול ביותר בארץ שגם תומך באופן מלא ב- SATA3 USB3 הוא Gigabyte GAX58AUD3R http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=751560 בסדרה הזאת ישנם לוחות נוספים עם סיומות כגון UD4 , UD5 , UD7 מקריאת המפרטים בעין לא מקצועית לא הבחנתי בהבדלים כלשהם. האם לצורך OC מתון של כ-25 אחוז יש טעם להשקיע בלוחות היקרים יותר? האם יש תכונות והבדלים משמעותיים שפספסתי ??? (דלת המארז הצדדית אצלי ממילא פתוחה כך שהמארז מאורר היטב , ולכן רכיבי קירור משופרים בלוחות היקרים יותר ,ממילא לא ישנו מהותית את הטמפרטורה של לוח האם\הזיכרונות\המעבד )

• 10 תגובות
    • 945 צפיות
  6. שלום לכולם האם יכולים להמליץ לי על זכרונות 667 שאתם אוכל להגיע לבאס 400 בהמהרה? (אם יש כזה דבר)

• 31 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. אשמח אם מישהו יוכל לתת לי דגמים ספציפיים של לוחות כאלו

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  8. Started by nesber,

האם בכלל ניתן לזייף כזה דבר?

• 10 תגובות
    • 805 צפיות
  9. Started by amelash1,

שלום רב! ברצוני לרכוש זכרון פנימי,בעבר היה לי זכרון SD על לוח אם שנרכש לפני שנתיים לדעתי של FIREFOX אם אני לא טועה,המעבד היושב עליו הוא מעבד של פנטיום 3 600MHZ! האם זכרון DDR יכול להתאים לי?או שעליי לקנות רק SD?המחשב לא חדש,כיצד ניתן לדעת בוודאות? תודה

• 4 תגובות
    • 441 צפיות
  10. Started by RT2,

עולה 1400 בחנות אחת ו1800 בחנות אחרת?! (החנויות הן בארץ).

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  11. היום קניתי את לוח האם הזה ולמרות שבחוברת מספרים על הצפצופים השונים ומה כל צפצוף אומר, כשאני מדליק את המחשב אני לא שומע את הצפצופים המוכרים. האם יתכן שאין ספיקר ללוח האם הזה?

• 10 תגובות
    • 613 צפיות
  12. שלום. יש לי וינדוס 98 על מחשב 2.4. מדיה פלייר באינטרנט אני לא מצליח לראות בפס רחב במיוחד בsteaming (צפיה דרך האינטרנט). גם בסרטים על תקליטור יש הרבה פעמים בעיות. מה שקורא זה או שהמחשב נתקע או שנופל למסך כחול. ניסיתי הכל - בדיקות וירוסים, התקנת כל המקודדים שאפשר ונאדה. יצויין כי במחשב הנייד שלי אני גולש מצויין עם אותו מכשיר את אלקטל לפס הרחב. ורואה סרטים מעולה. לאור כל זאת - האם יתכן שבעיה בלוח אם/כרטיס מסך/כרטיס קול היא הגורמת שלא אוכל לראות טוב במדיה פלייר?

• 2 תגובות
    • 473 צפיות
  13. http://tinyurl.com/8hs57 כי עכשיו הלוח נדלק, עושה בוט ראשוני (שומעים את הכוננים) אבל מעבר לזה כלום -- לא ציפצוף ולא הדלקה של התקנים כמו מסך, מקלדת וכו' מה עושים

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  14. היי, בעקבות הפוסט הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/526801-Radeon-HD-6850-האם-אני-מקבל-ביצועים-הגיוניים שבו שאל הבחור על הסיבה לFPS הנמוך שהוא מקבל באיזה MMO והראה צילומסך שבו לא המעבד ולא הכרטיס הגרפי לא הגיעו לנצילות של 100%, התעוררה אצלי שאלה. בפורום כרטיסי מסך כנראה לא כל כך יודעים, אז אני פותח שאילתה חדשה ושואל פה (שזה גם יותר הגיוני). תודה.

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. המחשב שלי יחסית ישן ואני רוצה להוסיף כרטיס מסך אך אני לא בטוח עם הכרטיסים מהדור הנוכחי יעבדו כמו לדוגמא AMD HD7870

16. אני בונה מחשב חדש שתארתי את הצרכים שלו כאן. בגדול, המחשב מריץ כמה מכונות וריטואליות (VMware Desktop) במקביל כך שהמאפיין העיקרי של המחשב הינה עבודה עם קבצים גדולים. כל מכונה ווירטואלית תופסת כ-15G על הדיסק ועל כן המחשב טוחן את הדיסקים, ואני מוצא את עצמי לפעמים דקות ארוכות יושב ובוהה במנורת הדיסקים בלי יכולת לעבוד. אחד הדרכים לנסות להתגבר על זה זה לשים הרבה זיכרון, כדי שהכל יהיה בזיכרון ותהיה פחות עבודה עם הדיסקים. הנקודה היא שבמחשב האחרון שהרכבתי שמתי 8GB זיכרון, אפילו לא 16, ויש לי תחושה שזה גורם לבעיות: ה-BIOS מפעם לפעם מאבד את הערכים שלו, ואני צריך להכניס אותם מחדש, והבנתי מהטכנאי שזה נובע מצריכת הזרם של כל כך הרבה זכרונות. אז השאלה שלי - האם 16GB זה כבר משהו שעובדים אי…

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  17. ללקוחות פרטיים

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  18. Started by VIRUS,

טוב אז יש לי 2 מחשבים בבית אני רוצה לעשות רשת .... בכל אופן למחשב השני (הפחות טוב) יש כרגע מעבד P3-550, עכשיו יש לי הצעה למחיר טוב למעבד P3-866 האם שווה לקנות את המעבד 866 ואם אני ירגיש הבדל ?... תודה VIRUS

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  19. ניצול 4GB זיכרון מחייב מערכת הפעלה של 64bit. אין ספק שמערכת ההפעלה תנצל את הזיכרון ותעבוד חלק יותר, אבל מה עם תוכנות ומשחקים שעדיין עובדים ב-32bit - הם לא יוכלו לנצל את הזיכרון. אז האם כדאי בכלל 4GB, למרות שההפרש במחיר בין 2GB ל-4GB ממש נמוך ?

• 11 תגובות
    • 825 צפיות
  20. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב עם תקציב של 4-5K ללא ציוד היקפי. אני פונה אליכם כאן לגבי מעבד - האם לקחת i5 או i7 (שהבנתי שוינדווס מתייחס אליו כשמונה ליבות) עבור שימוש במחשב כזה: אני מאוד מעריך את היכולת של להריץ המון תוכנות במקביל וכמעט תמיד תמצאו אותי עם התוכנות הבאות רצות במקביל: *הורדות של מספר קבצים במקביל מהאינטרנט באמצעות JDownloader/IDM *תיכנות בסביבת visual studio *כמות גדולה של firefox, explorer ותוכנות שרצות ברקע (בקלות מוצא את עצמי עם 50+ טאבים בפיירפוקס) *כיווץ/פתיחת קבצים מכווצים והעברות קבצים ברשת המחשב מחובר לטלויזיה ולפעמים בנוסף לכל גם רץ מדיה פלייר עם סרט (אפילו HD) אני מניח שדי עניתי לשאלה של עצמי... אבל בכל זאת, שמעתי שi5 לא יורד בהרבה מהביצועים של…

• 28 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. Started by stige,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש. אני קצת מפחד שהQAUD CORE שיצא יגרום לרכישה של DUAL CORE להיות לא כדאית לטווח הארוך. מצד שני המחירים העכשווים של QUAD CORE הם...."טיפה" יקרים. אתם חושבים שכדאי לי לחכות טיפה או כבר ללכת על הDUAL? אם לחכות, אז כמה זמן עד שהQUAD יגיעו למחירים הגיוניים. (התקציב שלי הוא 5k למחשב לצורך משחקיפם וסרטים)

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום לכולם חג שמח רציתי לשאול אני עובד עם VISTA 32 ורוב העבודה שלי היום זה פוטושופ + פיירפוקס ברקע עם איזה 20 טאבים אני יודע שכל העיניין צורך זיכרון אבל תמיד שאני מסתכל על מצב הזיכרון הפנוי הוא מראה לי משהו כמו 700-800 מגה פנוי השאלה היא בגלל שאני יודע שהיום מה שהולך זה ה4GB כמה הבדל באמת יהיה לי אם אני יוסיף עוד 2GB? (נתונים כללים Intel e7200 @ 3.8GHz GeForce 9600GT גם באוברקלוק מכובד לא ממש זוכר כמה) תודה

• 7 תגובות
    • 983 צפיות
  23. האם כדאי היום לקנות מעבד עם NPU ? AI ? לבית , אינטרנט , סרטים ,

24. הי אני מאוד מתלבט האם להרכיב מחשב מבוסס קונרו או שזה סתם בזבוז בהתחשב בכך שהשמוש נועד בעיקר לגלישה. אפשרות נוספת היא כפול הליבה של amd קונרו או אתלון לגלישה(גם בראיה עתידית-ויסטה) זאת השאלה.אגב התקציב לא פקטור אלא הכדאיות תודה

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  25. יש לי מחשב סמסונג N150 עם מעבד N450 ואני משתמש בו בעיקר לדברים בסיסים כמו אינטרנט וסרטים באיכות עד 720P...מערכת הפעלה XP האם ביטול של האופציה של Hyper-Threading יעזור לי בשימושים אלה ,יגרע או שלא ישנה כלל?

• 2 תגובות
    • 867 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.