עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. כותרת

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  2. מה זה הקירור הזה..? שמעתי שהוא משפיע על המעבד.. שמתעי שהוא מחליש אותו טיפה והוא משקיט אותו גם(אני לא בטוח שזה נכון סתם מישהו אמר לי את זה..?)

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  3. Started by BindeR,

שלום רב יש לי מחשב די ישן בן 3-4 שנים. אני מעוניין לשדרג לו את הזיכרון. כרגע יש 2 של 512M KINGSTON. על הלוח יש 4 מקומות, כרגע שניהם מהם 512MB X 2 KINGSTON. השאלה שלי האם 2 המקומות הנוספים הם מתאימים לזיכרון? שני הראשונים בצבע אחד והשניים בצבע שני. האם יש לכם תוכנה ממולצת לבדיקת המפרט של המחשב על מנת שאוכל לתת לך את הנתונים בצורה הטובה ביותר ואיך אני יודע אם יש לי DDR1 או DDR2 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  4. שלום לכולם קניתי אתמול מחשב חדש סוף סוף. קניתי אותו מKSP, ובשיביל לבדוק ב10 עיניים שלא שמו לי חלקים אחרים, הורדתי את התוכנה CPU-Z. שפתחתי אותה, עברתי ללשונית הזכרון, ונדהמתי לגלות שהמהירות של הזכרון היא של 333 בלבד, ולא של 667. הזכרון שקניתי הוא של twinmos במהירות של 667, 2 סטיקים של 1 ג'יגה. התוכנה מראה לי את הדבר הזה : האם הזכרון שמופיע בתמונה הוא מה שקניתי? עם לא, מה ניתן לעשות? תודה ניב

• 8 תגובות
    • 764 צפיות
  5. Started by R3,

מה ההבדל בין הסדרות של המעבדים האלה..?

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  6. אני רוצה לשדרג את המעבד הנוכחי שלי 2.8GHZ PHENOM II X3 720 מעבד עם 3 ליבות שתכלס עד היום סיפק את העבודה כמו שצריך(כול משחק שיצא הכול עבד על הכי גבוה למרות שאני עם R9 290 אני עדיין חושב שזה מכובד שהמעבד הזה מצליח להיתמודד עם המחשקים של היום גם ) העיניין בשידרוג הוא שאני מכין את המחשב ל4K ובעיקר לשחק GTA ב4K שיוצא בסוף חודש יש לי לוח אם של ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0 הבנתי שFX8370E צורך רק 95W לעומת הFX8370 שצורך 125W ולפי מה שאומרים אבל זה לפעמים קצת משפיע על הביצועים כי אומרים שהם קיצצו את 30W הפרש הזה בעזרת כול מיני דרכים עקיפות כי המעבד הוא בדיוק אותו מעבד לפי מה שהבנתי... יכול להיות שאני טועה... ועל ה9590 אני מתלבט עד כמה הבדל יש כבר בינו לבין ה8370 שיצדיק את ה…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. יש לי מחשב חדש- לוח אסוס P5GDC DELUX, כרטיס 6600GT, זיכרון קינגסטון 512 מהיר, ומעבד 3.0 פנטיום. ביוס חדש ביותר מעודכן. ספק HEC 400 הדגם היקר יותר (שחכתי מה האותיות) לאחרונה יש לי בעיה- לאחר שאני עושה כיבוי, המחשב נכבה לגמרי. לאחר 4 שניות, הוא נדלק שוב. ואז צריל לכבות ידנית עם הכפתור... הדבר לא היה קורה עד עכשיו, וזה ממש מעצבן. מה עושים?מישהו נתקל בזה ? קשור ללוח? ספק?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Yaron-Cohen,

איך הזיכרונות עובדים??...מה ההבדל בינם לבין DDR?... RD זה (200*4) או (266*4)???? כמה ביטים כל אחד מעביר?

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  9. Started by ski_farm,

לוח אם : P5N-D CPU: ‎Intel® Core2 Duo Desktop Processor E6550‎ האם שניהם הולכים טוב למשחקים אם לא אז איזה CPU טוב יתאים ללוח אם תודה מראש ski_farm

• 2 תגובות
    • 467 צפיות
  10. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  11. Started by davidreznic,

מחר אני מפרמט את המחשב . האם כדאי באותה הזדמנות לשדרג ביוס?

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  12. יש לי בעיה בזיכרון בMEMTEST מציג שגאות במחשב הזה יש 256 MB של SAMSUNG אבל לא רשום אליו איזה DDR זה הלוח זה של GIGABITY GA_8SRX http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=1338 המעבד intel 1.6 ghz CPU Alias Northwood, A80532 באתר של GIGA רשום שלוח תומך בddr200/266/333 בCPUZ לא מזהה את מהירות של זיכרון וגם לא בEVERST רק את התיזמונים הם 2.5-3-3-6 איזה כדאי לקנות והאם כדאי לקנות 1 של 500 או 2של 256? [br]פורסם בתאריך: 9.04.2007 בשעה 13:52:44 או קיי הצלחתי למצוא באתר של SAMSUNGזה DDR266 אז השאלה האם כדאי לקנות 333DDR או גם 266 ו2X256 או 1X512? תודה

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  13. Started by Roeebaeloha,

שלום לפני כשנה קניתי מחשב מ-ksp עם 8 גיגה ראם בתדר של 1600mh בשני סטיקים זהים כל אחד כמובן של 4 גיגה לאחר כחצי שנה קניתי עוד סטיק בודד של 8 גיגה גם הוא בתדר של 1600mh היום נכנסתי לביוס של המחשב וראיתי שהראם הוא בפועל 1333mh לא הבנתי איך זה יכול להיות ובדקתי את הסטיקים דרך cpuid (תמונה מצורפת) נכנסתי לאתר של כל אחד מהזיכרונות ואלו אכן היו הזכרונות שיש לי במחשב (לפי התמונה לפחות) אפשר לראות בתמונה שהזכרונות הם אכן בתדר 1600mh אבל במנהל המשימות כתוב 1333mh אשמח אם מישהו יכול להסביר לי מה קורה כאן? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. ראיתי בתר'ד כאן בפורום שלמעבד הזה ממולץ את הלוח ?AW8 (955X) s775, Dual DDR2, GBL, Heatpipe? מה ההבדל בינו לבין זה ?AW8-MAX 3rd Eye II s775, Dual DDR2, GBL, Heatpipe? מתוכננן אוברקלוק ובכלל יש עוד לוחות ממולצים למעבד הזה ???

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  15. Started by pazer005,

אני חייב כבר לדעת, מה ההבדל בין מעבד אופטרון למעבד X2 רגיל? חיפשתי חיפשתי ולא מצאתי התבלבלתי, בהתחלה רשמתי D...

• 62 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. Started by alon2k2,

שלום! יש לי עכשיו 4GB בשני סלוטים כל אחד 2GB והם במהירות 800Mhz עכשיו אם אני יקנה עוד 4GB בשני סלוטים במהירות 1066Mhz זה יתפוס? אם מערכת הפעלה Win7 62bit ...

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  17. Started by Mantis,

המערכת: Athlon" 64 3000+ (S-939 AMD GIGABYTE K8NF-9 GIGABYTE 6600GT WD 160GB SATA CI-6A19\Diabolic רציתי לדעת זכרון 512MB של ADATA מספיק טוב לשאר הרכיבים של המחשב, או אם אני אקנה זכרון של OCZ או חברה מוכרת אחרת הביצועים ישתפרו, כי חבר אמר לי שהיה לו זכרון "סטנדרטי" כמו הADATA , וכשהוא שיפר לOCZ הביצועים של המחשב השתפרו פלאים אז רציתי לדעת אם זה ישנה (אני לא מתכוון להוציא את המיץ למחשב, אבל למשחקים חזקים וכאלה) תודהה.

• 5 תגובות
    • 588 צפיות
  18. Started by shainov,

שלום, אני לפני קנייה של לוח אם ASUS P5E X38 ויש לי מאוורר TT BT האם הוא יכנס ללא בעיות בין צלעות הקירור הרבים של הלוח אם?? איזה 2GB של זכרונות מומלץ לקנות אם יש לי כבר סט של 2GB קיים(GSKILL 800 HZ CL4-4-4-12). אם אפשרי לקבל לינק למחיר טוב על הלוח אני אשמח,תודה.

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  19. איזה לוח אתם ממליצים ל- p2.4b ? : ABIT BH7 Intel 845PE או Gigabyte GA-8IPE1000 Intel 865PE

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  20. שלום לכולם אני צריך מחשב ביתי פשוט למשפחה. אני רוצה שהמחשב יוכל גם לשמש ילד בן 11 למשחקים, לאו דוקא ברזולוציה גבוהה ולא עם כל האפקטים אבל שאפשר יהיה לשחק בו. אני צריך לפחות 250GB דיסק קשיח ומעדיף לפחות 2GB זיכרון כל זה עד 2000 ש"ח ללא ציוד היקפי. תודה מראש לכולם[br]פורסם בתאריך: 2.03.2008 בשעה 17:28:26 סליחה, פירסמתי בטעות בפורום הלא נכוןאני אפתח מחדש בפורום של מפרטי מחשב

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  21. נשאר לי חודש לקניית המחשב החדש ורציתי לדעת מתי יגיעו הלוחות אם הצ'יפסט החדש של VIA KT600 ואם למישהו יש מושג מה יהיה סדר גודל המחיר של לוחות אלו

• 9 תגובות
    • 783 צפיות
  22. Started by stinky_fishy,

אני מעוניין לקנות מעבד חדש, לוח אם וזכרון 2 גיגה הבעיה שאני לא מבין כל כך בלוחות אם ואני לא יודע כל כך מה לקחת כרגע יש לי מארז thermaltake suprano עם ספק כוח של 400W אני רוצה לקנות C2D הספק ומארז יתאימו לי לזה? או שאני צריך ספק חזק יותר? תודה מראש יש לי תקציב בערך של 4000+-

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  23. Started by hoodini,

רכשתי לעסק מחשב של Precision 690 DELL שמגיע עם שני מעבדי (כלומר סך הכל 4 ליבות) Dual-Core Intel Xeon 5160 3.0GHz, 1333 FSB, 4MB L2 Cache כמו כן לוח האם מבוסס על INTEL 5000X chipset וזכרונות FB שאלתי האם השילוב של הלוח והמעבדים הללו מהיר יותר מהמעבד הכי מהיר ה"בייתי" של אינטל QX6800 שבעצם גם כן נותן 4 ליבות תכלס מבחינת GHZ ו FSB ה XEON חזק יותר אבל לא מצאתי השוואות בין מעבדי XEON ל C2D בכל מקרה אשמח למידע תודה מראש

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  24. Started by ido5sh,

יש לי לוח אם asus maximus extream ואני רוצה לבדוק אם הוא עובד, יש לי הכל מלבד מעבד אפשרי לבדוק אם לוח אם עובד ללא מעבד?

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  25. עשיתי חיפוש ולא כל כך מצאתי משהו מועיל.. למישהו יש עצות/הדרכה/טענות או משהו בסגנון להתקנה? פעם ראשונה שאני מתעסק עם AMD ככה שאני לא רוצה שום בעיות. זה AMD Athlon 64 3000+ S939 Gigabyte K8NS Ultra-939

• 6 תגובות
    • 641 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.