מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
שלום לחברי הפורום, מדובר בלוח האם - ABIT NF7-SL, שכולל את SOUNDSTORM, כרטיס קול מובנה של 6, עם DOLBY DIGITAL (טכנולוגיית הדולבי הידועה)...השאלה - האם להתקין על הלוח הזה את כרטיס הקול הקיים שלי ה- CREATIVE SOUND BLASTER LIVE 5.1? או שלהשתמש בכרטיס קול המובנה שעל הלוח-אם? (יש לציין, שהמוכר שמכר לי את הלוח, כמו עם שאר רכיבים נוספים שהתייעצתי עמו - ייעץ לי בחום להשתמש בכרטיס קול המובנה שעל הלוח בטענה שהוא הרבה יותר טוב מהכרטיס קול של קריאייטיב שיש ברשותי). אז מה אתם אומרים? מה להתקין? בתודה רבה מראש
-
- 11 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין להחליף זכרון וכרטיס מסך למחשב שלי כי הוא מתקשה לאחרונה עם המשחקים החדשים שיוצאים. אני צריך המלצות לגבי איזה זכרון לקנות כי אני מתבלבל כבר מכל השמות השונים שתוקעים לכל זכרון. לפי הבנתי הלוח אם שלי תומך עד 1333mhz תקנו אותי אם אני טועה. אם על הדרך תוכלו להמליץ לי על כרטיס מסך בנוסף אני אודה לכם מאוד (עד 2000 ש"ח לשני החלקים בייחד) מפרט המחשב: מעבד: Intel core i7 2600 3.4Ghz 8MB L3 Cache s1155 קירור למעבד: Arctic cooling Freezer 7 Pro rev.2 לוח אם: Gigabyte GA-H67A-UD3H זכרון: G.Skill 2x2GB DDR3 1333Mhz דיסק קשיח: Samsung spinpoint F3 1TB 7200 RPM 32MB כרטיס מסך: Gigabyte GTX460 1GB GDDR5 מארז: Antec Two Hundred ATX Mid Tower Ga…
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
לשם השוואה לפני כשנתיים היו על כ 8%. מפתיע מישהו?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
איזה לוח אם עדיף לduron 1200mhz? 1. KT3 Ultra של MSI הכתובת: http://www.msicomputer.com/product/detail_spec/KT3Ultra.htm או 2. GA-7VTX-H PLUS של Gigabyte הכתובת: http://www.gigabyte.com.tw/products/7vtxh.htm והייתי רוצה לדעת יותר מפרט על הזה של MSI והייתי רוצה לדעת מהו חריץ CNR (Communication Network Riser ??? ??? ??? ???
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
האים לוח-אם של: gigabyt M61-SME-S2 תומך ומתאים למעבד: AMD ATHLON 64 4800X2 DUAL-CORE תודה לכל העונים משה!!
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
הAMD 4850e או הIntel E2180? בכל התחומים..
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
מתלבט בין AMD ATHLON 64 3200 MSI K8N Neo Platinum nVIDIA nForce3 250Gb ו GEforce 6800GT ב 4500ש"ח או שלקחת AMD 64 3500 ו MSI K8N NEO2 platinum ב 3200 ולהישאר עם הRADEON 9800PRO שיש לי ... או בכלל ללכת על pentium4 3.6 באיזה מערכת אני ישיג יותר ביצועים ב DOOM3 וכדומה? תודה
-
- 5 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אז ככה יש ברשותי 2 8800 אז ככה הלוח חייב להיות מבוסס סלי אני מעוניין בלוח תומך ריבוי כרטיסי מסך אם amd אז מערכת המבוססת על הציפסט 680a אם אינטל 680I אם קיים לוח שתומך ביותר מקואד אחד יש אפשרות לחריגה מהתקציב תודה לכול העונים
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בהתחלה הייתי דיי נעול על ה FX53 אבל ברגע שיתברר לי שרק בעוד חודש וחצי חודשיים אולי אני יכול לקנות אותו התחלתי להיתעניין באינטל . עכשיו רציתי לדעת כמובן מי מביניהם יותר טוב (בעיקר למשחקים אבל לא רק .)?? וגם צריך להיתחשב בעובדה שבאינטל יהיה PCI-E וגם DDR2 שזה שתי חידושים לדעתי לא גדולים במיוחד אבל עדיין יתרון קטן . אבל את השאר אני ישאיר לכם ... ובבקשה אני מתחנן ממכם לא להיכנס בדיון הזה לנושא הכספי או לכל דבר אחר שלא קשור לשאלה .
-
- 38 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני רוצה לבחור בין 3 מעבדים ( אשמח לקבל המלצות שונות ) 1 - AM2 3500 2 - AM2 DUAL CORE 3800 3 - CORE 2 DUO E6300 מעבד 1 - הוא זול יחסית, ומעבד 3 הוא יקר יחסית. מה אתם אומרים ? האם יש פערים גדולים בבצועים למשחקים ? או במילים אחרות : האם כדי לקנות מעבד זול יותר ולהשקיע את ההפרש במאיץ גרפי או להשקיע במעבד ולרכוש מאיץ חלש יותר ? או יש אופציה שלישית להתפשר על AM2 DUAL CORE 3800 ? לגבי הזכרונות: אני צריך המלצה לזכרונות 1GB 800 - האם הפרש במחיר בין 667 ל - 800 מצדיק את עצמו ? אשמח לקבל תגובות + גרפים של ביצועים
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לו כרטיס מסך מובנה ואם כן איזה כרטיס מסך מובנה הוא? קונה מחשב חדש ואין לי כל כך כסף לכרטיס מסך אז אם יש הצעות לכרטיסי מסך טובים שיריצו: הירוז 5, CZ ב-500 ש"ח שיעבוד עם ה-P5B DELUXE WIFI EDITION וכנראה E6300 פלוס זה נכון שהוא בעל קירור פסיבי (heatpipes)? שמעתי שיש לו עוד סוג אחד stack cool? מה זה?
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
טוב אז ככה היה לי לוח אם של EPOX 8KHA+ הלוח הזה הלך לעולמו לאחר כ 7 חודשיים עכשיו אני צריך לקנות לוח אם חדש יש לי זכרון 256 PC2100 של CRUCIAL ההתלבטות שלי היא: האם לקנות לוח שתומך ב KT333 או ב KT266A והאם זה ישנה מבחינת ביצועים בגלל שיש לי זכרון PC2100 אני גיימר רציני ויש לי כרטיס מסך ATI RADEON 8500 RETAIL עכשיו חשבתי להשאר עם לוחות אם של אפוקס כי הם טובים לאוברקלוקינג מה אתם אומרים על הלוח הזה EPOX 8K3A או שבכלל עדיף לי להשאר עם לוח אם 266A ואם כן אז על איזה לוח אתך ממליצים? שלא יהייה יקר עד 700 שקל פלוס מינוס
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ישלי AMD XP 2600 BARTON לוח אם ga 7s748-l זיכרון a-data pc 3200 האם למשהו יש נסיון עם OC לגבי תזמון זכרון? הגעתי ל190 FSB מעונין להחליף מידע
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
אהלן! ;D יחליפו את השם ל סוקט M2 לסוקט AM2 :D ויש שם רשימה קצרה של מעבדים חדשים שיצאו... http://www.theinquirer.net/?article=28367
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אנשים יש לי לוח אם של אינטל דגם D850GB לוח מ-צ-ו-י-י-ן אגב... אבל זה לא העניין.. העניין הוא שיש לי מקום לחיבור של 10 פין ללוח בשביל לשים USB קדמי למחשב.. אך אין לי את ה-USB הנ"ל שמתאים לחיבור הזה... איפה משיגים אותו..???? מי שיעזור יבורך :)
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח ג'יגה בייט GA-965P-DS3. האם יש אפשרות להפעיל את הלוח עם זיכרון DDR3 1066 (בלבד, כלומר רק סטיקים של DDR3)? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ביום חמישי קיבלתי 2 גי'גה של קורסאיר דומינייטור PC6400C4D DOMINATOR Rev 2.1 מסתבר שהצ'יפים שמגיעים בגירסה שקיבלתי הם לא D9 . אלא צ'יפים זולים ופשוטים יותר. יש לי אפשרות להחליף את הסט שלי לPC8500C5D DOMINATOR שמגיע עם Micron D9GMH (B6-3)Handpicked בתוספת של 100 דולר . מה דעתכם ? מצד אחד אני לא מת על הרעיון של להוציא עוד כסף ומצד שני מבדיקה קצרה שעשיתי הזיכרון שיש לי כרגע לא יקח אותי רחוק. השאלה אם ה PC8500C5D כן יעשה עבודה טובה ומצדיק את ההפרש או שפשוט להישאר עם מה שיש וזהו. צריך תשובה זריזה כי אני צריך להחליט עד מחר בבוקר אם להחליף או לא. כמו כן אם מישהו כאן יודע כמה רחוק הצליחו להגיע עם הPC8500C5D זה יהיה נחמד לדעת תודה מראש שחר
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
לוח ASUS P5KPL-CM (שבב G31) לוח ASUS P5QPL-AM (שבב G41) איזה לוח עדיף / איכותי, ולמה? ובעיקר למשחקים, וכמובן שיש כרטיס מסך אחר ! אז סביר להניח שההשפעה במשחקים תהיה זניחה, בכל מקרה איזה לוח אתם הייתם לוקחים, אם המחיר זהה?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ישלי לוח GIGABYTE 990XA מעבד PHENOM 1075T X6 שתי כרטיסי מסך SPAHIIRE 6850 רוצה לקנות תמעבד [h=1]מעבד AMD FX-8350 Eight Core 4.0GHz AM3+ - Box[/h] ושתי כרטיסי מסך Sapphire 7870 2GB GDDR5 GHZ איך זה לאומת מה שיש לי כרגע? ואיך זה לאומת מעבד אינטל I5 4670 וכרטיס מסך בודד בסביבות 1500 שקל
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1.באיזו טמפ' ישרף לדוגמא : P4 1.8A? 2.ומה הטמפ' הכי טובה שכדאי להשאיר אותו בה? האם זה בדרך כלל 10 מעלות פחות מן הטמפ' ההכי גבוהה? 3.ובדרך כלל שהוא בא עם המאורר הרגיל של אינטל באיזו מהירות הוא מגיע? תודה רבה
-
- 21 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
במשחקים כבדים כמו FAER ו BF2124 (או משחקים כבדים אחרים שאתם יכולים להעלות בדעתכם) יש הבדל בביצועים בין 1.5 ל 2 GB RAM? אני רוצה להריץ אותם על ההגדרות הכי גבוהות. (יש לי כרגע 2*512 DDR400 ואין לי אופציה ל DC. אני מתלבט אם לקנות עוד סטיק של 512 או של 1GB, אני מניח שאני אשדרג ל DDR2 לפחות עוד חצי שנה)
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם. בעוד AMD מבטיחה שיפור של 19 אחוזים של IPC בדור המעבדים החדש שלה לעומת הדור הקודם, ממידע שאמנם לא הכי מהימן בשלב זה, מצתיירת תמונה לא פחות טובה מהדור החדש של INTEL, כשעל פניו נראה כי מעבדי רוקט לייק יהנו משיפור דומה ביחס לדור המעבדים הנוכחי. https://www.tomshardware.com/amp/news/intel-rocket-lake-vs-core-i9-10900k-benchmarks בקיצור, חובת ההוכחה על היצרניות, אבל ברור שאף אחת מהן לא נחה על זרי הדפנה. לא שהן לא היו רוצות ( מספיק להבית 3 שנים אחרוה על אינטל ), הן פשוט לא יכולות. אז בינתיים, לפחות בדבר אחד, העתיד וורוד למדי.
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם זכרון של 512 של twinmos CL2.5 בסטיק בודד. אני מעוניין להרחיב את הזכרון ויש לי מספר שאלות: 1. האם אני חייב לקנות זכרון של twinmos או כל זכרון של CL2.5 יתאים של כל חברה (כמובן באותו תדר)? 2. אם אני אקנה סטיק של 1GB האם יהיה לי dual-channel או שאני חייב סטיק נוסף של 512MB בשביל dual-channel? 3. האם בכלל אפשרי שיהיה 1.5 GB זכרון או חייב שיהיה חזקות של 2? תודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש פה שאני לא מבין אני בא לעשות OC למעבד, חשבתי שיהיה לי 1.8 אבל זה יוצא 1.4 או 1.6 הנה תמונה : http://i37.tinypic.com/15wnms0.jpg או שהמעבד דפוק (או שאני) או שפשוט זה לא יציב וככה בעצם אמור להיות ? העליתי איזה 40MHZ ואני רוצה להמשיך עם הOC, איך אני יודע את הMHZ הסופי ? למשל ראיתי שאנשים העלו מ1.8 ל2.8... אני חדש בתחום הזה ואני לא מבין גדול בחומרה, אשמח לעזרה :-[ תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן שלא הייתי פה אבל אשמח שוב לעזרה. לפני כשנתיים הרכבתי את המערכת הבאה: מעבד: Q6600 G0 2.4GHz מואץ ל 3.3GHz לוח אם:ABIT IP35 PRO קירור למעבד: SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM זיכרון:2 * OCZ DDR2 PC2-6400 CL 3 FlexXLC Edition כרטיס מסך: NVIDA GeForce 9600 GT מארז:Antec Performance One P180 ספק: Corsair hx520 איחסון: 2 צורבי SATA 4כונני STAT 1 כונן STAT נשלף 1 כונן ATA נשלף המערכת משמשת בעיקר לשימוש ביתי רגיל (ללא משחקים) ומעט לעבודה (תוכנות שירטוט וסימולציה אלקטרוניות), לשימושים אלה המחשב יותר ממספיק אולם ישנו שימוש כבד (מאוד) אחד והוא המרות ווידאו שמנצלות את כל 4 הליבות עד הסוף. לפני שנתיים נהנתי מביצועי המחשב אבל בזמן האחרון אני מקבל הרגשה שהוא קצת חלש לי ואני חושב …
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-