מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אם כן של איזה חברה והאם ניתן לקנות בארץ תודה
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
-
האם יש כזה דבר בלוחות אם חדשים.. העלאת מתח למעבד אוטמוטית שהלוח אם מחשב.. כאילו שבביוס על מתח מעבד לשים על AUTO ואז שהלוח יחשב איזה מתח לשים בלי שאני יסתבך עם זה?
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תודה לעוזרים... והאם הם משתלמים גם...
-
- 6 תגובות
- 578 צפיות
-
-
-
השאלה בכותרת... לפני שנה קניתי מחשב [מפרט בחתימה] אבל המעבד הוא בסוקט 754,והלוח אם [מן הסתם] הוא עם כניסת AGP כרגע זה ממש לא משנה לי,כי יש לי GF6800 ומחשב מספיק חזק כדי להחזיק משחקים לזמן הקרוב,ובעתיד היותר רחוק אני אעשה סופטמוד לכ. מסך ואוברקלוקינג למחשב... אבל בכל זאת-בשביל אופציות שידרוג לעתיד,קצת מגבילה אותי הכניסת AGP שלי,כי פחות ופחות כרטיסי מסך תומכים בזה... ובעתיד-אני בספק אם בכלל יושקו כרטיסים בתקן AGP... גם קניית לוח אם תומך בPCI-E נהייתה בעייתית בשבילי,כי יש לי AMD ATHLON בסוקט 754... האם יש לוחות אם כאלו?
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום אני מתכוון לרכוש מחשב חדש, כאשר כרטיס המסך (8800GT) תומך ב-PCI-EXPRESS 2.0 x16 אבל לא מצאתי לוח אם שתומך בגירסא 2 של PCI-EXPRESS. האם יצאו לשוק לוחות אם שתומכים בגירסא 2? תודה מראש לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
האם יש לוחות אם שתומכים ב PCI Express 2.0 ?
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
-
-
ומה אומר DUAL CHANNEL? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
-
-
תודה מראש לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 505 צפיות
-
-
-
כשקניתי את המחשב לפני כחצי שנה קיבלתי אותו עם HeatSink דיי גרוע ( מקורי ) אשר גרם לכך שהטמפרטורה של ה- CPU, הגיעה ל-72 מעלות במאמץ... מאז החלפתי את ה- HeatSink ל- SLK600 והטמפרטורה ירדה ל- 52 מעלות במאמץ. האם יש לי CASE מול החנות להחליף את המעבד בשל היותו מייצר יותר מידי חום ? כי אני מבין שהטמפרטורה המקורית וגם זו כרגע ( בהתחשב ב- HeatSink ) מאוד גבוהה ? איך הטמפרטורות אצלכם ? ( אני מדבר כמובן - ללא OverClocking ! )
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי סליחה על הבורות :-) יש לי מחשב שקניתי לפני כמה שנים אני זוכר שאמרו לי שהוא תומך גם ב USB 3.0 אבל לא בטוח שזה נכון, איך אני יכול לדעת ? לוח האם שלי הוא : http://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-H55M-UD2H-rev-13#ov התקנתי גם Speccy ( מצורפת תמונה ) אבל עדיין לא הבנתי מה יש לי.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים, יש לי את המפרט המצורף. אני עובד עם 3D MAX ואני רוצה להוסיף זיכרון. האם אני יכול להוסיף עוד 2G זיכרון למחשב לפי המפרט? תודה רבה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
יש לוח אם מסוגAW9D-MAX s775, Conroe, Intel 975X, DDRII 800, 2xPCI-E ורציתי לדעת האם קיים לי שם את החיבור הנ"ל ובנוסף רציתי לדעת מה המהירות של העברת הנתונים של חיבור זה מידע על הלוח אם שלי ניתן לימצוא כאן: http://www2.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AW9D-MAX&fMTYPE=LGA775&DEFTITLE=Y
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
להלן המפרט: Athlon 64 X2 4200 GA K8 NF-9 2xDDR2 512mb 3-3-3-8 2xDDR2 256mb 2.5-3-3-8 (ב BIOS התזמון הוא 3-3-3-8) הזכרון עובד ב 200MHZ, המעבד ב 2200MHZ, ה BUS ב 200MHZ. לא נעשה OVERCLOCK. MEMTEST86 רץ 8 שעות מבלי לגלות כל בעייה. S&M לעומתו, הודיע על בעייה בסוף הסיבוב הרביעי. כאשר אני מוריד את מהירות הזכרון ל 166MHZ אין שום תקלות. מה יכול להיות מקור הבעייה?
-
- 9 תגובות
- 708 צפיות
-
-
היי איך אני יודע אם יש לי אחד כזה? כי אין חיבור אליו ביציאות של המחשב מאחורה.. יש לי כרגע כרטיס מסך(לא משולב) 4850
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני לא כל כך מבין במעבדים ורציתי לדעת עם הוא טוב : Intel i95G אני חושב שזה המעבד, כי יש לי תוכנה שנותנת פרטים על המערכת שלך, ואני עכשיו כתבתי מה שהיה כתוב ב Chipset .
-
- 1 תגובה
- 400 צפיות
-
-
יש האומרים שסטפינג BH-E6 הוא יותר מוצלח, ולכן אני מנסה להבין איזה סטפינג יש לי... ה-CPU-Z בגרסא האחרונה שלו אומר שיש לי BH-E4, ולעומת זאת, ה-Everest (גם בגרסא האחרונה) אומר שיש לי BH-E6, למי להאמין? לפי הביצועים של המעבד שלי, אני הייתי מאמין ל-CPU-Z, מכיוון שהכי הרבה שהצלחתי להגיע עם המעבד שלי זה 2500MHZ... [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 936 צפיות
-
-
קניתי בדיוק כרטיס מסך חדש GTS 250 את המפרט תוכלו לראות בצד... אבל המעבד הוא Intel Core 2 Due E6750 @ 2.66ghz שתכלס מעבד סבבה לגמרי וגם חזק. בנוסף לכך פה כמה חבר'ה אמרו לי שאין מצב שיהיה לי צוואר בקבוק.. אבל כשהרצתי GTA IV זה הפעיל לי בגרפיקה מעולה... אבל עם תקיעות כאלה נוראיות מצד שני COD4 הפעיל לי על הכי גבוה מן הסתם... אבל לכו תשוו עכשיו COD4 ל GTA IV... בקיצור מה דעתכם? האם יש מצב שזה צוואר בקבוק? או שמשהו דפוק אחר קורה פה? יש איזו דרך לבדוק? אני יושב פה עכשיו ואוכל ת'לב :\ הוצאתי כסף על כרטיס חדש וספק כוח חדש אני תכף קורע ת'וריד חח
-
- 4 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אהלן. קניתי לא מזמן כרטיס מסך GTX970. יש לי מעבד i5-3570 3.4 GHz וזיכרונות 4x2 GB מסוג DDR3 במהירות 665 MHz. מכיוון שזכרונות כיום לא עולים הרבה, יש צורך לשדרג למהירות גבוהה יותר? יהיה לי שיפור בביצועים במשחקים הכבדים כיום?
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
האם יש רייד בלוח הבא: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9518 H55M-UD2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, HDMI, DP אני לא מוצא את הרייס בביוס וזה משגע אותי. בהנחה שאני רוצה לחבר 3 כוננים ברייד, מה הן האפשרויות שלי במקרה שאין את זה? להחליף לוח? לקנות בקר?
-
- 7 תגובות
- 790 צפיות
-
-
מישהו מכיר סוחר כזה ?
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-