עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by mic3mic4,

שלום, יש לי 4 סלוטים של זכרון על לוח האם. יכול לקבל בסה"כ 16GB. כרגע יש לי 4 כרטיסים של 1GB. האם אני יכולה לשים בשני סלוטים 2GB ובשני האחרים 1GB. (כלומר 6GB סה"כ) - כאשר כל הארבעה הם ddr2 800Mhz. מערכת ההפעלה היא ווינדוס 7, 64bit

• 11 תגובות
    • 3.9k צפיות
  2. רכשתי והתקנתי היום שני זכרונות של TWINMOS. כל סטיק של 1GB. את שניהם חיברתי לסלוטים הירוקים בלוח אם, כמו שרשום בחוברת של הלוח כדי שיעבדו בדואל. אני ממש מבולבל, ולא נראה לי שהזכרונות עובדים לי בדואל....אני בטוח יותר נכון לומר... הנה תמונות, ויש גם את הדגם של הלוח אם שלי במפרט. האם מישהו יודע למה זה ככה? האם זה בגלל שהמעבד נמצא בOC?האם זה משנה את התדרים של הזכרונות? האם צריך לשנות משהו בביוס?,מישהו מכיר את הביוס של הלוח הזה?! מחכה לתשובה. הנה התמונות: http://www.pictor.co.il/lils22/185052/5811654.jpg http://www.pictor.co.il/lils22/185052/5811653.jpg ??? ??? ??? :s05: :s05: :s05:

• 7 תגובות
    • 567 צפיות
  3. Started by rony1880,

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2952#sp

• 2 תגובות
    • 990 צפיות
  4. Started by Or ei,

OK אני ידוע שהיה כבר כמה ת'רדים קראתי ,ולא הכי עזרו לי להגיע להחלטה. אני עדיין לא בטוח מה לקחת. לאפוקס יש שם טוב אבל חסרון של SATA (לא מדבר על 8rda3 אין לו SS ככה שהוא לא בא בחשבון) לאביט יש גם שם טוב וגם יצא לי להרכיב אחד כזה (לחבר) ,למרות זאת גם שמעתי על כמה אנשים מאוכזבים ממנו יש לו SATA וגם את הsata 2 pata שמאוד קורץ לי וגם קרור אקטיבי לNB. עכשיו מכיוון שהרבה פרטים על לאיפה הגיעו איתם יותר רחוק עם OC לא מצאתי וזה גם אחד מהדברים שיקבעו מה עדיף בסופו של דבר אז כל מי שיש לו אחד מהלוחות הנ"ל אנא שתפו אותי ואת השאר הפורום לאן הגעתם עם הOC כמובן שתציינו עם איזה זכרונות\מעבד או שפשוט תגידו(או שתצביעו) מה אתם אומרים כדאי לקחת עם איזה נימוק קטן למה.

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  5. עריכה : חשבתי בהתחלה לקנות OCZ , אבל המתחים שלו שונים מהרגיל. בכל אופן, כל מה שאני רוצה זה זיכרונות איכותיים נפח -2 ג'גה (2 סטיקים של 1 ג'יגה) סוג -DDR2 800 תיזמונים -שפועלים על CL4 ועם תיזמונים סבבה, תאימות - שבטוח יפעלו על הלוח של ג'גהבייט ה- GA-965P-DS4 (מבחינת תאימות מתחים וכדו'). זהו זה הכל. בלי יותר מדי.... רק לתת המלצות לזיכורונות מהירים ואיכותיים שבטוח יפעלו. היות ואני קונה מחו"ל, אז התקציב הוא 230$. סתכלו באתר הזה, כבר עשיתי את המיון (ללא מיון של ddr2 800 , כי אולי יש משהו ממש שווה מה 667): http://www.newegg.com/Product/ProductList.asp?N=2010170542+1052108080+1052308477+1052508081&Submit=ENE&SubCategory=542 (כל הדיון עד עמוד 2 עסק בזיכרונות של ocz. א…

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Kolshamen,

מה זה CPU VRM? ומה ההבדל בין לוח אם שתומך CPU VRM ואחד שלא?

• 3 תגובות
    • 4.7k צפיות
  7. היי, אני מעונין לקנות מחשב חדש ואני שוקל לקנות לוח אם: Asus P8H77-M LE s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 XMP, PCI-E, VGA, DVI, HDMI הכוונה היא להשתמש בכרטיס המסך המובנה שבלוח ובכך לחסוך קניית כרטיס מסך חיצוני, אינני משחק הרבה (לצערי - אין זמן), אך אני כן עורך תמונות ורואה סרטי HD על המחשב, עיקר העבודה זה גלישה באינטרנט, צפייה בתמונות, סרטים, הורדות, והרבה גיבויים, אולי פעם בחצי שנה יוצא לי קצת לשחק Call of Duty ... האם לוח אם זה יכול לספק את צרכיי או שמא עליי להוסיף ולרכוש כ. מסך חיצוני ? תודה, יוני.

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  8. Started by mc_elad,

שווה ללכת על לוח שתומך ב-SLI למרות שאני מתכנן לאכשיו כרטיס מסך אחד בחשיבה שבעתיד הדיי-רחוק אני יקנה כרטיס נוסף????

• 1 תגובה
    • 407 צפיות
  9. ז"א כמה הארד דיסקים SATA אני יכול לחבר בלי שום מתאם\מאריך או איך שזה נקרא?

10. Started by barak_i,

יו... זה פשוט סיוט... אני לא יודע מה לבחור- כל כך קשה למצוא יש כ"כ הרבה נתונים להתסכל!! אולי אתם תעזרו לי לבחור לוח ככה: Asus / Intel / Gigabyte שיתאים לי לפנטיום D, עם מהירות FSB לפחות 800 עם Dual DDR2 - שיתאים לי למהירות של 667 שיתמוך כמובן ב SATA2 וב pci exp. אמ... תקציב- כמה שיותר זול אבל שלא יהיה חרא... מצאתי את Intel Sorento איך הוא? טוב מספיק? אמרו לי שעדיף asus או gigabyte... אם אתם צריכים עוד פרטים ו/או שכחתי משו שאלו.... תודה רבה... הצצצצצצצילוווו

• 10 תגובות
    • 799 צפיות
  11. שלום אני רוצה להזמין מעבד "I7 920" עם הלוח אם הזה "Gigabyte GA-EX58" וזיכרונות של "CORSAIR TRIPLE CHANNEL 6144MB (2048MBX3) DDR3 1600 XMS3 CL 8-8-8-24" אמרו לי שהמעבד עובד בתדר של 1066MHZ, אז זה אומר שהזיכרונות לא ינוצלו באופן מקסימלי? ואם כן אז למה בכלל מיצרים זכרונות בתדרים כאלה(2000,1600) כשאין אף מעבד שיכול לנצל אותם? הא וגם לא רשום במפרט של הלול שהוא תומך ב"1600MHZ" אלה רק ב"Support for DDR3 2100+/1333/1066/800 MHz" המפאט של הלוח אם: " Memory 6 x 1.5V DDR3 DIMM sockets supporting up to 24 GB of system memory (Note 1) Dual/3 channel memory architecture Support for DDR3 2100+/1333/1066/800 MHz memory modules " זה אומר שהזיכרון לא יעבוד במהירות 1600MHZ?

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  12. אני קונה מחשב בשביל משחקים ולשמוע מוזיקה וסרטים זהו בעיקרון לקחתי מעבד 64 ביט של אינטל וזה מביא אותי לעוד שאלה מה יותר טוב של אינטל או amd וגם איזה לוח אם לקנות???

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  13. INTEL 6420 או AMD 5600

• 6 תגובות
    • 612 צפיות
  14. Started by Access Denied,

איך אני יכול לדעת איזה זכרונות בדיוק יש לי כולל הסוג (עם כל הפרטים לגביו) ושם החברה?? יש תוכנה לדבר הזה ואם כן מאיפה אפשר להוריד אותה?? :-\

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  15. האם אחרי שנים של נסיון שנצברו עם האייפון והאייפד, באפל יעברו להתבסס על ארכיטקטורת ה-ARM בכל מחשבי ה-MacBook של הדור החדש? לכתבה

16. Started by Rittberg,

P5W HD DLX למי במלאי ובאיזה מחיר ? תודה.

• 5 תגובות
    • 579 צפיות
  17. Started by פבלו,

שלום, כרגע יושב לי במחשב זיכרון של crucial 4gb ddr3 1600mhz. אני עורך וידיאו, ו8 ג'יגה ממש לא מספיק לי יותר. נאמר לי ע"י עורך מקצועי שהמינימום שאני צריך להרית את אדובי פרימייר בצורה חלקה הוא 20GB (שמוקדים לתוכנה, כלומר משהו כמו 4 נוספים צריכים להיות מוקדשים לשאר המחשב). אז הגיע הזמן לשדרג. אני מוכן להשקיע בין אלף לאלפיים שקל על זיכרון. מה שכן, אני לא כזה מבין בנושא הזה. ראיתי זכרונות שנעים בין 32 ל-64 גיג'ה. הרב כתובים כ-2x16GB או 4x16GB. רציתי לדעת אם יש המצלה כלשהיא על זיכרון. האם כדאי ללכת על 64, או שזה מוגזם ואפשר ללכת על 32? והאם אני צריך לשדרג משהו נוסף בשביל שדרוג זיכרון במחשב? תודה.

18. לא מצאתי בשום חנות מקוונת ואפילו לא בזאפ הלוחות הללו מאוד פופולריים בחו"ל גם כאלו בלי מעבד ועוד שאלה קטנה...אילו לוחות מתאימים למעבדים הניידים(M) של AMD...גם אפשרות נוחה ל HTPC לנוכח העובדה שאינם דורשים מאוורר ...או עם מאוורר + OC

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  19. אני אמור לשלוח לחברה על חשבוני זוג זכרונות שרופים של CORSAI ואמור לקבל חזרה מהם זוג חדש...האם זה שווה את הטרחה והכסף..?-מכס,מע"מ ואני לא יודע מה עוד ידחפו כאן בכניסה לארץ.הם גם רוצים את המשלוח מאובטח דרך UPS..מה דעתכם? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by sargent bilko,

ממצב חברי הקהילה? אני רוצה שתעזרו לי למצוא מעבד טוב,סוס,ושיש לו מהירות של יותר מ 3Ghz או רק ושיהיה גם זול ושיהיה מתאים למשחקים כי אני מחפש כבר די הרבה זמן ואני לא מוצא... תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  21. יש לי מעבד P4 2GHZ אני לא בטוח איזה (אולי A), הוא די ישן משהו כמו שנתיים. יהיה לי : לוח IS7-E זכרון DDR 500 A-DATA שאמור לפעול ב 2-3-3-5 כשהוא פועל ב- 400HZ 256MBX2 (אם זה משנה. בגלל הדואל צ'אנל...) אני רוצה לדעת באיזה מהירות (HZ) יפעלו הזכרונות החדשים שלי. והם התזמונים שלהם ירדו גם בגלל שהמהירות יורדת?

• 12 תגובות
    • 633 צפיות
  22. Started by rivking,

אני חייב עדכון ללוח אם שלי כיוון שהוא לא תומך ווינדוס ויסטה ובהתחלה אני חשבתי מה מזיינים לי ת'שכל?! ואז קלטתי שזה נכון בהתחלה חשבתי שזו בעיה אבל לקחתי את כל הרכיבים שלי והעברתי אותם ללוח אם אחר Asus P5L-MX והופ! פתאום ווינדוס ויסטה רץ חלק בלי שום בעיות הבעיה זה שאמרו לי שהלוח לא תומך ואם בכל זאת הצלחתי להתקין (שזה המצב שלי...) אז הויסטה לא תזוז ולא תתמוך... אז חשבתי אולי יש עדכון שיכול לפתור חרשתי ת'רשת ולא מצאתי ומכיוון שאני יודע שיש פה שאקלים של מחשבים אז אני מבקש את עזרתכם! אז בו תהיה שאקל ותעזור לי!

• 12 תגובות
    • 647 צפיות
  23. Started by Dunul,

שלום לכולם, אני צריך לוח ב300, אם זה ממש שווה את זה לא אכפת לי לחרוג בעוד 50. צריך שהוא יתאים למעבד i7 3rd gen, ולכ. מסך gtx 650 ti יציאות סטנדרטיות יספיקו, כמה שיותר USB יותר טוב, וזהו בגדול. מודה על עזרתכם, דניאל.

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  24. Started by ksn1981,

שלום לכולם, נכנסתי לאתר של ASUS לשם השוואת לוחות.. והבחנתי בלוחות מבוססי צ'יפסט H61.. לא מצאתי מידע בפורום.. הלכתי לאתר של אינטל.. השוואתי ל-H67 וסידרתי לכם בטבלה (מצורפת) רק את השדות השונים.. נ.ב. כמובן שיצרניות לוחות האם יכולות לשחק (לטובה) במספר שדות.. כך לפחות ב-ASUS.. ולדעתי, היצרניות יחכימו אם לא יגזימו בתוספות, על מנת לשמור על הפרש מחיר "הגיוני" לעומת ה-H67 שיצדיק קיום צ'יפסט חדש זה! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.