מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
לפי ביקורות שראיתי הקינגסטון לא נופל מהקורסיר {אני מתכוון ל-xms כמובן}ואפילו בתיזמונים נמוכים מאוד {2-2-2-5} עבר אותו בחלק מהמקרים עכשיו השאלה היא : אם עדיף לקחת את הקינגסטון {יש איזה הבדל של 400 שקל ..אני קונה את זה מחו"ל}ואז אני אוכל לקנות Abit ic7-Max 3 תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 977 צפיות
-
-
ניצול המחשב וחבל?
-
- 11 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב עוד מעט ויש לי שאלה. עכשיו קונרו יצא וIntel מורידים מחירים, גם AMD מורידים מחירים כדי לא להישאר מאחור. אני רוצה לקנות את הAmd 3800+ dual core וראיתי בנתיים שהמחיר ירד בKSP (רק בKSP). עכשיו, מתי כדי לקנות את המחשב? מתי המחירים התייצבו? יש עוד הרבה לרדת בכלל? תודה.
-
- 6 תגובות
- 977 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ms 7235 שהתקלקל (אחד הנגדים שלו התנפח, המחשב פועל לאט מאוד ונקע עם מסך שחור אחרי כמה זמן). המעבד של intel,וsocket הוא 775. אני משתמש במחשב לגיימינג, בעיקר משחקים ישנים יותר ועריכת מוזיקה (אין לי כרטיס קול). תוכלו להמליץ לי על לוח אם שיתאים למעבד? תודה.
-
- 8 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום צריך עזרה במפרט מחשב לתוכנת ARCHICAD. דרישות חומרה מאתר התוכנה Recommended hardware Processor: 64-bit processor with four or more cores RAM: 16 GB or more is recommended; for complex, detailed models 32 GB or more may be required Hard disk: installing ARCHICAD on a SSD (or Fusion) drive is recommended; 5 GB free disk space is required for the installation, 10 GB or more is required per active project Graphics card: Dedicated OpenGL 3.2 compatible graphics card with on board memory of 1024 MB or more is recommended to fully exploit hardware acceleration capabilities. You can find a list of recommended graphics cards at: http://www.graphi…
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
שלום! ברשותי לוח אם עם FSB של 800MHZ. האם אני יכול להתקין לו מעבד שה FSB שלו גבוהה יותר? תושבת 775 אם כן, מהן ההשלכות? ואם לא, מה המעבד הכי טוב שאני יכול לרכוש עבור הלוח שלי? http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=1952#anchor_os לא הבנתי מה אני יכול ומה לא לפי הטבלה הזאת. תודה!
-
- 8 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת איזה מעבד כדאי q9400 או e8400 כי ראיתי כמה השוואות של הQ6600 ל8400 ואמרו שעדיף במקרה הזה כפול ליבה כרטיס מסך hd4850 4 גיגה זיכרון השאלה היא האם זה שווה או לא התוספת היא בערך 500 שקל
-
- 12 תגובות
- 976 צפיות
-
-
יש לי 2 זיכרונות 128sdram ואחד של 256MB והמחשב מוצא רק 128MB בבקשה שמישהו יעזור לי
-
- 15 תגובות
- 976 צפיות
-
-
קיבלתי זיכרון ceon במקום אינפיניון שרשום בחשבונית האם יש הבדל בין הזיכרונות שמצדיק חזרה אל החנות. דרך הגב בדקתי באתר של ceon ואין שם את הזיכרון הזה - 400 mhz מה אתם אומרים מוזר לא? תודה
-
- 12 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן המעבד, לוח האם, או שניהם מתו. לכן, אני מעוניין לקנות חדשים. זהו המפרט הנוכחי: Intel i5-750 Gigabyte GA-P55A-UD3 Noctua NH U12P G.skill DDR3 1300 2x8GB ATI HD5850 Intel X25-M 80GB Samsung Spinpoint F3 1TB Seasonic X-650 CM HAF 932 חשבתי על קניית Intel i5 3470 ולוח האם Gigabyte H77-D3H. השאלה היא, האם ישנה תאימות מלאה בין אלה והרכיבים לעיל, והאם אלה "יספקו" את כלל הדרישות שלהם. שנית, האם המעבד ולוח האם מהווים החיבור האופמטימלי לתקציב בסביבות 1500 ש"ח. תודה
-
- 5 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום יש לי את הלוח אם gigabyte GA880GA UD3H F4 רציתי להוריד לו דרייברים וראיתי באתר של גיג'הבייט שיש לו rev 2.0,2,1,2.2 הורדתי תוכנות ניטור חומרה (pc-wizard ו-everest) ולא מצויין שם את הגירסה שלו יש דרך אחרת לברר? שאלה שנייה לגבי הזכרונות, איך אני מברר את הדגם הספציפי שהותקן מבלי לפתוח את המחשב? אשמח אם תפענחו לי את מה שמופיע בCPU-Z, אני לא ממש מבין בנושא. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שאלה בכותרת... תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום! לבסוף לאחר התלבטות רבה החלטתי שאני לא צריך רייד בלוח אם ותכננתי לקנות את ה- ga-7vaxp אבל ההבדלים בינו לבין ga-7avax הוא רק הרייד והפייר וייר! ניראה לי אם לא אז תקנו אותי בבקשה!! אז השאלה שלי היא איזה לוח כדי לי לקנות משניהם? או שבכלל לקנות לוח אם של epox או של חברה אחרת! בתודה מראש haziri
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-
-
-
אני לא מתכוון לעשות OC. 1. בהנחה שכולם באותו מחיר, מה עדיף לקחת? KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT 2. האם למרות שאני לא עושה OC, שווה לקחת זיכרונות של 800?
-
- 12 תגובות
- 976 צפיות
-
-
ABIT: בקשר לכרטיס של ה-ABIT , יש לי אפשרות לבחור בין ה - ABIT NF7 ver 2.0 (nforce2) - ATX שעולה כ-551.80 ש"ח ולבין ה - ABIT NF7-M (nforce2) - ATX שעולה 667.50 ש"ח ולבין ה - ABIT NF7-SL ver 2.0 (nforce2) - ATX שעולה כ-658.60 ש"ח. ההפרשים במחירים לא רלוונטים, מהו הלוח שיתן לי את הביצועים הכי טובים מהלוחות הנ"ל? PowerSupply : מהו ההבדל בין ה - HEC-300AR-T ATX 12V - 300W - PSU ל - HEC-300ER ATX 12V - 300W - PSU ? Cooler: .Thermaltake Highest Performance SILENT VOLCANO 9 "CoolMod .Thermaltake VOLCANO 11 + - Xaser Edition Highest Performance .Thermaltake VOLCANO 11 - Xaser Edition Highest Performance Thermalright SK-7 Thermalright SLK-600 THERMALTAKE VOLCANO 7 PL…
-
- 5 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום. כרגע אני עם E6750 ו 4 גיגה זכרון. אני משתמש במחשב כדי להפעיל NETWORK SIMULATOR בשם GNS3. הסימולטור עצמו לא דורש כח רב אלא כל ראוטר (או ציוד רשת אחר) שהוא מדמה מריץ INSTANCE של VM ולכן דורש כח עיבוד וזכרון רב (פחות זכרון יותר כח עיבוד). כרגע במעבד הנכחי אני מסוגל להריץ 4-5 התקנים במקביל והשימוש במעבד מגיע ל 100% והמחשב לא סוחב חוץ מזה. לכן אני מחפש מעבד חזק (4 ליבות או יותר) שאני אהיה מסוגל להריץ שם כ 10 התקנים במקביל בלי לגרום לגסיסתו של המחשב. אני לא מתכוון להשקיע הון רב (וגם לא מתכוון לעשות OC - אלא להשתמש בן OUT OF THE BOX) ולכן אני מתלבט בין Q6600 ל 9950 של AMD... מה לדעתם יתאים יותר למערכת כזאת? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום לכולם !!!! יש לי לוח GA-7VRXP VER2 , קניתי אותו לפני כ 5 חודשים מי KSP ורציתי לדעת האם יש אפשרות להחליף את הלוח ללוח חדש VIA KT 400?????????. פשוט זה באסה ,יש לי BUS 266 וללוח הזה יש 333 . ככה פשוט אני לא יוכל להחליף מעבד בעתיד :'( :'( :'( ואז נדפקתי אני יוכל להחליף עד ATHLON XP 2600 :'( :'( עם הלוח ה VIA KT333 ומה יצאה לי מי כול זה ? כלום!!!!!!! סתם קניתי את הלוח בלי שום טיפת עדכון ??? ??? יש אפשרות כזאת?????????.
-
- 9 תגובות
- 976 צפיות
-
-
למי שלא הבין, הכוונה לזיכרון RAM. אז מה עדיף?
-
- 10 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם עם FIREWIRE, LAN, בלי OC. המעבד שאני קונה הוא ה - Intel Core 2 Duo E6600 . בגדול אני הייתי מעדיף לא לעבור את ה-600 ש"ח
-
- 13 תגובות
- 976 צפיות
-
-
המחשב הזה ינגן HD בלי תקיעות? http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5733
-
- 5 תגובות
- 976 צפיות
-
-
לפני בערך שנה רכשתי מחשב חדש לפי המלצות חברי פורום מפרטי מחשב, לפי המלצתם רכשתי מחשב עם מעבד AMD מרובע ליבות (וכמובן לוח אם תואם). מה שיש לי כרגע - לוח אם - Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H המעבד - AMD Athlon II X4 640 Processor (אני ממש מצטער שלא השקעתי לפני שנה עוד 500~ ש"ח והייתי לוקח כבר i5 עם לוח תואם שהיו סוגרים לי את הפינה) הצרכים שלי מהמחשב (מריץ 7 64 ביט) הם - אינטרנט (והרבה, בדר"כ 2 דפדפנים עם מינ' 10 טאבים), פיתוח (תכנות) ב-VS, Python, אני מריץ על המחשב PHP, MYSQL ו-אפאצ'י (עם XAMPP) ובדר"כ רץ לי VM עם מכונת לינוקס/WINXP ברקע שאני עושה בו שימוש מדי פעם. בנוסף אני עובד עם כל מיני עורכים, תוכנות מסרים, וורד ואקסל. בדר"כ לא כל התוכנות פתוחות במקביל, אבל כשזה קורה המחשב…
-
- 7 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אנא הסבירו לי את ההבדל האמיתי בין (בצורה שגם מבין לא גדול יבין) : Asus A8N-E nVIDIA nForce4 Ultra ל Gigabyte GA-K8NF-9 nVidia nForce4 ל Gigabyte GA-K8N Ultra-9 nForce4 ולמי הייתם מציעים לקנות כל אחד מהלוחות הנ"ל
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
לפי מה שאני יודע זה חיבור אינטרנט כאילו נכון? אים כן מה ההבדל ביניהם ובין אלה DS4 DQ6 DS2R?
-
- 4 תגובות
- 976 צפיות
-
-
האם הבמה הטובה ביותר להשקת דור מעבדי ה-Threadripper השני היא במסלול הביתי של אחת מיצרניות הרכבים הנחשקות ביותר? זה בהחלט נשמע כמו שינוי מרענן לכתבה
-
- 4 תגובות
- 975 צפיות
- 2 followers
-