עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by bigblue,

אחרי שיקולים רבים החלטתי להחליף את הלוח הקיים gigbyte 945gz ללוח של asus p5ne sli השאלה שלי היא איך בדיוק לבצע את ההחלפה בין שני הלוחות? לפרק את הלוח הישן ולהרכיב את החדש? לא יהיו שום בעיות עם הווינדוס, בעיות תאימות ??? אם תוכלו לעזור לי שלב אחרי שלב מה לעשות (יש לי ידע ומיומנות טכניות בסיסיות אז לא לדאוג)... :yelclap:

• 8 תגובות
    • 951 צפיות
  2. העליתי צילומים מתוך הCPU-Z שלא ממש הבנתי למה הם ככה , המחשב בOC מ2.8 ל3.5 ללא העלאת מתחים . בתמונה הראשונה מופיע לי זכרונות שהם על 667 במקום 1333 שזה האמיתי שלהם זה הגיוני ? תמונה שניה מראה לי שהמהירות ליבה של הכרטיס היא 250 רק זה הגיוני ? ותמונה אחרונה מזה QPI ולמה הוא רק על 3000 במקום 3500 שזה אמור ליהיות כמו העמבד אם אני לא טועה ? שבוע טוב ..

3. http://www.intel.com/content/www/us/en/motherboards/desktop-motherboards/desktop-board-dz77re-75k.html

• 6 תגובות
    • 951 צפיות
  4. במקרה שלי, 4GB 667MHZ של קינגסטון מוחלפים ב4GB 800MHZ של קינגסטון. צפויה בעיה במערכת הפעלה?

• 9 תגובות
    • 951 צפיות
  5. Started by YahavIL,

שלום חברים כרגע יש לי Intel Core i5-2500 Sandy Bridge-DT GIGABYTE H67MA-D2H-B3 Sapphire Radeon R9 280X 8GB RAM RAIDER 550W ואני רוצה לשדרג אותם למערכת יותר מתקדמת (במקביל אני גם משדרג את הזכרון ל16GB, ואת המארז לCorsair Carbide 300R Black Compact ). אשמח להצעות לשילוג לוח אם ומעבד טובים (אולי I7?) מבחינת דרישות מהלוח, חשוב שיהיה יציאה אופטית לסאונד, USB3, SATA3 וכל הדברים האלה. כמובן שלא צריך להזכיר שבמחיר הזול ביותר שניתן - אני לא באמת יודע למה לצפות מבחינת מחיר כך שאין לי מושג איך לתקצב את הרכישה. תודה יהב

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  6. Started by napoleon45,

שלום לכולם ראיתי לנכון לפרסם את הידיעה דווקא כאן, כי לא אחת, מובעות כאן אי אילו דאגות למצבה ועתידה של אינטל לאור ההצלחה האחרונה של המתחרה AMD. אז הכל בסדר, תודה ששאלתם. יותר נכון לומר, "טודו בום" ! מבחינתה של אינטל, רק שימשך כך. https://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001295037

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  7. Started by manoa,

what is the best mobo for the continuous hardcore overclocking of the Core 2 E6600 ? key parameters: maximum tested supported FSB frequency maximum cpu/VDDR/chipset voltages current Mobos being considered: Gigabyte GA-965P-S3 / Abit IP35-E GA-965P-S3 maximum supported FSB: 500 Mhz (*9 = 4500 Mhz) according to http://www.www.xbitlabs.com/articles/mainboards/display/ga-965p-s3_6.html#sect0 which appears to be good but according to http://www.xbitlabs.com/articles/mainboards/display/abit-ip35-pro_9.html#sect0 it is not stable for continuous overclocking Abit IP35-E maximum supported FSB: 488 Mhz (*9 = 4392 Mhz) http://forums.anandtech.com/messageview.aspx?catid=29&thread…

8. אני עומד לשדרג את המחשב עם לוח ג'יגהבייט GA-P55A-UD3, מעבד אינטל i5 750 וכרטיס מסך HD 4650. הנושא שנשאר פתוח הוא הזכרון. - האם יש יתרון מוחשי ל-DDR3 בהשוואה ל-DDR2? רוב ההתיחסויות שמצאתי ברשת מדברות על ביצועים כמעט זהים. - אני מתכוון להשתמש ב-WinXp בגירסת ה-32 ביט. האם 2GB עדיפים משמעותית על 4GB (כלומר 3GB במערכת הזו)? השימושים היותר כבדים של המחשב יהיו עיבוד תמונה, מעט קידוד אודיו ווידאו, מעט תכנות, פה ושם משחקים ישנים (Far Cry המקורי, UT2004, Vegas2). אין לי כוונה לשחק משחקים עדכניים יותר בשנה~שנתיים הקרובות. כשזה ייקרה אני אשדרג לכרטיס חזק יותר ואשקול תוספת זכרון. אין לי כוונה לבצע OC. ההבדל במחיר בין 2GB זכרון DDR2 לבין 4GB זכרון DDR3 עומד על 300 ש"ח, ואם אין כאן ש…

• 4 תגובות
    • 950 צפיות
  9. Started by kakikwaski,

לי ולחבר שלי היה וויכוח קטן, אני אמרתי שעדיף כרטיסים של ASUS והוא אמר שGigabyte טובים יותר. מה לדעתכם יותר טוב?

• 8 תגובות
    • 950 צפיות
  10. ראיתי ש-AMD הוציאו מעבד חדש מסדרת ה-X2 בשם 7750. המעבד החדש אמור להגיע לארץ? כי אני חושב שקראתי איפשהו שיצאו רק 1000 יחידות נסיון.

• 7 תגובות
    • 950 צפיות
  11. Started by spotash,

קניתי מחשב חדש עם E4300 ויש לי שינויים כל הזמן במתח של המעבד,זה מסוכן?? הספק שלי הוא HEC 400 . המתח משתנה בין 1.16 ל1.32 אולי הבעיה היא בלוח? יש לי Gigabyte 945P-S3??

• 7 תגובות
    • 950 צפיות
  12. לעיונכם, ניתוח שלי של ביקורות לוחות אם ב-newegg לגבי Asus ו-Gigabyte ממה שרואים, הציון הממוצע שמקבל לוח אם הוא 82%. שני חריגים בולטים הינם ה-P6X58D-E (ציון 97) וה-P6X58D Premium (ציון 91), שניהם של Asus. ה-P6X58D-E הינו חדש, זהו החודש הראשון שהוא נמכר, והציון שלו מבוסס רק על 31 מדרגים, כך שאינו מאושש מספיק. לעומת זאת הציון של ה-P6X58D Premium מבוסס על 353 מדרגים, כך שהינו אמין. לכן, לדעתי, לוח האם שכדאי ללכת עליו הינו ה-Asus P6X58D Premium. עדכון: בקריאה שעשיתי עכשיו, ה-P6X58D-E הינו גירסה חדשה יותר של ה-Premium עם מעט שינויים (הורדת בקר הרשת השני, e-sata וכפתור ה-reset). ז"א שאפשר לדעתי להתעלם מכך שיש מעט דירוגים. אשמח לשמוע הערות וביקורות על השיטה ועל התוצאות.

• 4 תגובות
    • 950 צפיות
  13. בן דוד שלי חי בסרטים שAMD 3000 64 ביט יקרוס עם 20 תוכנות פתוחות ! הוא חושב שבגלל שהפרסקוט שלו יכול לעשות את זה אז AMDD 3000 64 לא יכול מישהו יכול לתת לו שטיפת מוח קטנה?

• 15 תגובות
    • 950 צפיות
  14. המעבדים אקסטרים היו אמורים לצאת ביולי 2013 האם לאור דחיית המעבדים Haswell למה אין גם שום מידע למעבדי אקסטרים ? האם יש מקום בארץ לראות מעבדי שרתים של אינטל אקסטרים בפעולה ?

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  15. Started by leok0,

http://www.techpowerup.com/img/09-06-24/47a.jpg

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  16. מעבד הדגל השולחני של דור ה-Kaby Lake מבית אינטל מוצע לרכישה מוקדמת באירופה, שחושפת לנו כמה פרטים מעניינים ומבטיחים אודותיו לכתבה

• 10 תגובות
    • 950 צפיות
  17. Started by skaz,

היי, אשמח לקבל ביקורת על הלוח DFI LanParty NF3 ULTRA-D האם הוא לא עושה בעיות עם ליבה כפולה והאם הוא חזק וטוב, ובכלל האם החברה DFI טובה? **** אני לא מחפש לקבל המלצות על שום ASrock למיניו בעל AGP ו PCI Express יחד!!

• 16 תגובות
    • 950 צפיות
  18. עזבו רגע את E4300 שיש לו פוטנציאל OC מעולה. ואת E6600 שאין כרגע מעבד של AMD שמשתווה אליו בביצועים יחסית למחיר. אבל הרי הE6300 וה4600X2 עולים בערך אותו הדבר וה4600 נותן ביצועים טובים יותר. וכנ"ל לגבי 5200X2 וE6400. אז למה אנשים נוטים יותר להמליץ על אינטל(E6300,E6400)?

• 9 תגובות
    • 950 צפיות
  19. Started by ryacov,

על מנת מנת להקליט למשל שירים וכדומה מאתרים אני משתמש בתוכנת Audacity. במחשב הזה יש כרטיס קול מובנה של אינטל ואין אפשרות להגדיר "עירבול סטריאו" ולכן ההקלטה פועלת דרך המיקרופון. האם יש פתרון א תוכנה לבעיה הזאת?

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  20. שווה להשקיע עוד כ- 50ש"ח על ה- OCZ, או לקחת את ה- Transcend ? חוץ מהקירור הפסיבי של ה- OCZ יש עוד הבדלים בניהם ?

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  21. Started by Soulkepper,

זכרון ECC הוא לשרתים ?

• 9 תגובות
    • 950 צפיות
  22. משהו יודע מה מהירות המעבדים החדשים 45 של AMD ? ומתי יוצא מעבד עם SSE 5 "בולדוזר " ?

• 11 תגובות
    • 950 צפיות
  23. שבבים ראשונים שמבוססים אל ארכיטקטורות ה-Zen וה-K12 החלו להגיע אל AMD לבדיקות, בדרך להשקה המיועדת שמובטחת לנו במהלך השנה הבאה לכתבה: http://hwzone.co.il/דיווחים-שבבי-הדור-הבא-הראשונים-של-amd-החל/

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  24. אני רוצה לדעת איזה חברה הכי טובה יש לי כבר אני רק משדרג אותם מה החברה הכי טובה היום ? אני רוצה 2 של 256 או שעדיף 1 של 512 המחשב שלי הוא AMD 2500 ABIT NF7 120 גיגה RADEON9200 אני רוצה את ההמלצות הכיטובות כי אני רוצה להזמין מחר מהחנות מה עדיף 1 של 512 או 2 של 256 ושל איזה חברה ושיהיה הכי טוב ל OC שיהיו ביצועים טובים עד עכשיו חשבתי על GEIL מה אתם אומרים<?

• 13 תגובות
    • 950 צפיות

דיונים חדשים בפורומים