מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
הי, אני עובדת עם סולידוורקס וסטודיו מקס. אני זקוקה למחשב חזק ש'יחזיק' רינדורים - מה שלא קורה עכשיו. כשאני עושה פעולה שדורשת זכרון או חישוב - התוכנה (בעיקר מקס) קורסת. מאוד קשה לעבוד ככה, בייחוד שהסצנות הופכות מורכבות יותר ויותר...כרגע במחשב שלי: לוח אם - gigabyte GA-EP43-DS3L מעבד - intel core 2 quad q9550זכרון - 4 יח' של 1GB DDR2 800Mhzכרטיס מסך - PNY Quadro FX580 512MB GDDR3 PCI-E חשבתי להעלות את הזכרון ל-4 יח' של 2GB או 4GB. אני לא מצליחה להבין אם לוח האם 'ידע' לקבל אותם או שעכשיו הוא כבר במקסימום שלו עם ה-4GB הכוללים שיש לו. כמו כן אני לא יודעת בנוגע למהירות של כרטיס הזכרון - אם ההבדלים הם במחירים או שיש כאלה שמתאימים לי וכאלה שלא. בקיצור - איזה זכרון כדאי לי לקנות. …
-
- 9 תגובות
- 959 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני מתלבט בין שני לוחות האם המצויינים בכותרת עבור מחשב HTPC איזה מהם עדיף ולמה ?
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-
-
השלב השני במתקפה של AMD על השוק הביתי מתחיל - עם היורש של ה-Threadripper 1950X שיוכל לדרבן הוזלת מחירים מפתיעה עבורו לכתבה
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום לכם פורום נכבד, אני מעוניין ברכישת מחשב ובו מעבד מסדרת I5, עם כ.מסך ATI 4890, וככל שהתעמקתי בניסיון להבין איזה לוח להכניס, כך שקעתי לתוך אי ההבנה.. הלבטים שלי הם בין הלוחות הבאים: INTEL P55 WHITESBURG או איזה לוח תומך של GIGABYTE.. יש לציין כי אינני מעוניין בOC, וחשובים לי מאוד ביצועי המחשב (לצורכי גיימינג). לנוחיותכם אני מצרף המפרט אותו אני מעוניין לרכוש: מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1058 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Intel BLKDP55WB Whitesburg ₪511 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDP55WB כונן קשיח Westren Digital WD10EADS 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪437 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1236 זיכרון G.Skill…
-
- 4 תגובות
- 958 צפיות
-
-
התעניינתי באחלה מחשב נייד וראיתי שזה המעבד שלו.. קצת פרטים עליו אם אפשר?? ראיתי שהוא מגיע ל1.8ghz שזה נראה לי ממש מעט ומוזר, מה אתם אומרים? ממליצים?
-
- 7 תגובות
- 958 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי איזה צ'יפסטים של אינטל כדאי היום לקנות , מה ההבדלים בינהם ואיזה לוחות אם כדאיים? אני יודע שעכשיו כולם יקפצו ויגידו שהכי כדאי זה לרדת מאינטל ולקחת AMD . אפשר להרגע , אני כבר יודע את זה , אבל חבר שלי מתעקש על אינטל - אז לפחות שיהיה לו לוח אם שווה.... האם כדאי לקחת PCIe ? איזה לוחות תומכים בזה? ומה לגבי ההתחממות , איך מטפלים בזה? המחשב לא ייועד להמהרה בשום שלב
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
האם מעבד בעל 266FSB (כמו ה- AXP) יכול לעבוד רק עם זיכרון בעל מהירות של 266MHz? ומה הקשר פה ל- system bus שעל לוח האם? קצת התבלבלתי ביחסי העבודה בין החלקים :-\ (מזמן לא התעסקתי עם זה). תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 958 צפיות
-
-
-
לי ולחבר שלי היה וויכוח קטן, אני אמרתי שעדיף כרטיסים של ASUS והוא אמר שGigabyte טובים יותר. מה לדעתכם יותר טוב?
-
- 8 תגובות
- 958 צפיות
-
-
איזה זכרונות מהבאים הכי טוב: 2x2GB G.Skill PI Black Edition Dual Channel או 2x2GB Kingston HyperX CL5 Dual Channel או 2x2GB Corsair XMS2 TwinX CL5 Dual Channel או 2x2GB Mushkin XP Black Frostbyte Series Dual Channel או 2x2GB Mushkin XP Yellow Frostbyte RadioActive Edition Series Dual Channel תודה!
-
- 5 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב עם לוח אם intel d945gcpe ותושבת 775 הלוח התקלקל וברצוני להחליפו רק אני לא בטוח איזה לוחות יתאימו אשמח לעזרתכם
-
- 6 תגובות
- 958 צפיות
-
-
איך אני מבצע עידכון ביוס תחת XP? ללא כונן floppy. לוח חדש של GB. הם נותנים utility ל windows. אבל לא ראיתי שום דוקומנטציה באתר.
-
- 5 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום, האם Kit של 2X4GB במהירות 1600Mhz מספיקים כדי להריץ את Adobe Premiere 6 או שחובה או מומלץ 16GB? האם הייתם מעדיפים Corsair,G.Skill או Kingston? תודה מראש..
-
- 9 תגובות
- 958 צפיות
-
-
בואו לקבל מבט על אחד מלוחות האם המשוגעים ביותר לתושבת LGA1200 החדשה - Maximus XII Extreme של אסוס אשר לא מתפשר על דבר לכתבה
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
-
-
בן דוד שלי חי בסרטים שAMD 3000 64 ביט יקרוס עם 20 תוכנות פתוחות ! הוא חושב שבגלל שהפרסקוט שלו יכול לעשות את זה אז AMDD 3000 64 לא יכול מישהו יכול לתת לו שטיפת מוח קטנה?
-
- 15 תגובות
- 958 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הנ"ל , עשיתי לו עידכון ביוס והוא נכשל ב 50%. עשיתי ריסטרט ועכשיו כלום לא עולה לי... אפילו המסך לא מגיב ויש המון ציפצופים. ניסיתי לג'מפר ,הוצאתי את הבטריה לכמה שניות, לא עוזר עדיין יש את ציפצופים. הצפצופים רציפים וקצרים. איך אפשר לפתור את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
5200X2 790X-DS4 E2XXX OC 2.6 P35-DS3L מה עדיף? אגב במעבד של AMD כתוב 1024X2 זה הזיכרון...השאלה היא אים לכל ליבה יש 1 מגה או שזה משותף?
-
- 10 תגובות
- 958 צפיות
-
-
המעבדים אקסטרים היו אמורים לצאת ביולי 2013 האם לאור דחיית המעבדים Haswell למה אין גם שום מידע למעבדי אקסטרים ? האם יש מקום בארץ לראות מעבדי שרתים של אינטל אקסטרים בפעולה ?
-
- 6 תגובות
- 958 צפיות
-
-
איך הלוח אם הזה היה ב OC מסוגל להכיע ל FSB 500 כמו ה 965P ?
-
- 13 תגובות
- 958 צפיות
-
-
איך הדגם? INTEL DQ965GF תודה לכם
-
- 11 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אני שוקל שדרוג של הזכרונות. כרגע יש לי 2 סטיקים של מושקין, כל אחד 256 PC-3200 400MHz. הלוח שלי הוא: http://www.epox.com.tw/eng/products_content.php?ps=276 מהם הזכרונות הכי טובים שמתאימים למחשב שלי (הייעוד של המחשב הוא משחקים) שאפשר לקנות ב-800 ש"ח? ועוד שאלה, האם ההבדלים בין DDR ל-DDR2 משמעותיים מספיק בשביל לשקול לבטל את השדרוג ופשוט לחכות לשדרוג כולל של הלוח, המעבד והזיכרון? תודה. נ.ב. אם תוכלו להמליץ על זכרונות מהאתר של פנד'ס (www.pandas.co.il) זה יהיה מצויין.
-
- 13 תגובות
- 958 צפיות
-
-
עזבו רגע את E4300 שיש לו פוטנציאל OC מעולה. ואת E6600 שאין כרגע מעבד של AMD שמשתווה אליו בביצועים יחסית למחיר. אבל הרי הE6300 וה4600X2 עולים בערך אותו הדבר וה4600 נותן ביצועים טובים יותר. וכנ"ל לגבי 5200X2 וE6400. אז למה אנשים נוטים יותר להמליץ על אינטל(E6300,E6400)?
-
- 9 תגובות
- 958 צפיות
-
-
לוחות אלו יצאו עכשיו: ASUS ו-Gibabyte המוטיבציה שלי היא בגלל שאני חושב לשים דיסק SSD. 1. מתי לדעתכם יגיעו לארץ? 2. האם לדעתכם יש טעם לחכות?
-
- 5 תגובות
- 958 צפיות
-
-
Gigabyte GA-7N400 Pro nForce2 Ultra400 Motherboard (Dual DDR,AGP8X,Sound,S-ATA,Firewire,LAN,USB 2.0) [ ¤ 677.56 ] יש לו את כל הפיצ'רים שאני רוצה ו5 PCI אז שווה?
-
- 10 תגובות
- 958 צפיות
-