מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים כרגע יש לי Intel Core i5-2500 Sandy Bridge-DT GIGABYTE H67MA-D2H-B3 Sapphire Radeon R9 280X 8GB RAM RAIDER 550W ואני רוצה לשדרג אותם למערכת יותר מתקדמת (במקביל אני גם משדרג את הזכרון ל16GB, ואת המארז לCorsair Carbide 300R Black Compact ). אשמח להצעות לשילוג לוח אם ומעבד טובים (אולי I7?) מבחינת דרישות מהלוח, חשוב שיהיה יציאה אופטית לסאונד, USB3, SATA3 וכל הדברים האלה. כמובן שלא צריך להזכיר שבמחיר הזול ביותר שניתן - אני לא באמת יודע למה לצפות מבחינת מחיר כך שאין לי מושג איך לתקצב את הרכישה. תודה יהב
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניינת לקנות מחשב שיש בו את המעבד הנ"ל: [table][tr][td]מעבד [/t]Intel ® Core I5- 2467M[table][tr][td]מהירות המעבד [/t]1.6Ghz הבנתי שמדובר במעבד מוחלש מהסדרה של ה-I5. לשימושים רגילים של: מעבדי תמלילים, אינטרנט, סרטי HD ואולי קצת משחקים, האם המעבד הזה מספיק טוב או שעליי לקחת אחד שהוא לא מוחלש? תודה![/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]
-
- 6 תגובות
- 916 צפיות
-
-
היי חברים, אני סגור על כך שאני רוצה לקנות את ה i5-3450. רציתי לשאול איזה לוח אם כדאי לרכוש? אני מעדיף לוח אם טוב עם פס רוחב גבוה וגם משהו שיוכל לשמש לעתיד לשדרוגים (כמובן לא צריך להתפרע במחיר. בערך עד 500שח). לגבי הזכרון - האם יש הבדל בין ה 1333 ל 1600? אני מתכנן לקנות 2x4Gb (והם ההבדל ניכר?)
-
- 6 תגובות
- 916 צפיות
-
-
מקור:http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=3648&p=3
-
- 6 תגובות
- 916 צפיות
-
-
יש לי את המחשב שלי שקניתי אותו לפני 3 שנים ואני רוצה לחזק אותו אז קניתי לו כרטיס מסך טוב (HD4850) ועכשיו יש לי בעיה רק עם המעבד אז לאחותי יש מחשב והיא משתמשת בו לאופיס פעם בשבוע בערך אז חשבתי לקחתי אותו ופשוט להתקין עליו את הכרטיס מסך החדש ורציתי רק לשאול אם זה כדאי לי בכלל המחשב שלי: לוח אם : ASUS P5N32-SLI DELUXE מעבד: PENTIUM 4 3GHZ HT ספק כוח: HEC 550 ושל אחותי: Motherboard Name Hewlett-Packard HP Compaq dc7700 Convertible Minitower - זה הלוח אם זה המעבד : CPU Type DualCore Intel Pentium D 925, 3000 MHz (12 x 250) המחשב של אחותי זה מחשב קומפלט של HP הדבר שהכי מדאיג אותי זה שאני לא חושב שיש ללוח אם חיבור של PCI EXPRESS בשביל הכרטיס מסך.
-
- 7 תגובות
- 916 צפיות
-
-
*** עוד שאלה *** למה משמש ה- 2 PCI Express x1 slots??
-
- 6 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אני קונה מערכת מחשב בקרוב ואני בהתלבטות על איזה לוח אם לרכוש עם Intel CI3 540. אני לא מתכוון לשדרג זכרונות בעתיד, כך ששני סלוטים הם די והותר. השימושים במחשב יהיו מאוד מינימליסטיים, שום דבר מיוחד, רק אופיס, משחקי דפדפן פשוטים לילדים קטנים, גלישה באינטרנט ולעתים רחוקות צפייה בוידאו. אם זה חשוב, הנה הרכיבים במפרט: Intel CI3 540 WD Green 500GB 2GB DDR3-1333 מארז "ATX סטנדרטי" עם ספק 400W של DELTA צורב DVD פשוט של Samsung הציעו לי לקחת Gigabyte GA-H55M-S2, אבל ראיתי שיש עוד גרסא "משופרת" של הדגם עם מספר רב יותר של חריצים למיניהם (אני לא ממש מבין בזה), ושניהם באותו המחיר, אז זה בלבל אותי קצת. מה לדעתכם יתאים לדרישות המינימליות הנ"ל, ואם אפשר הסבר קצרצר למה כדי שאבין תו…
-
- 3 תגובות
- 916 צפיות
-
-
-
אוקי אני קונה מחשב חדש,אני רוצה לקנות לוח אם של חברת Gigabyte,הינה שתיים שאני מתלבט: GA-965P-DQ6 GA-965P-DS4 אני חושב ללכת על אחד משני אלה,אני יודע שיש הבדל של 200 שקל אבל אני לא יודע איפה ההבדלים בלוחות,אז אם מישהו יוכל לעזור לי זה יהיה טוב. תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 916 צפיות
-
-
הי, אני מתכנן בזמן הקרוב לשדרג מחשב פנטיום 3 ישן, לצורך משחקים, ובתקציב לא גדול. חשבתי על שילוש מבוסס AthlonXP 2500+ השאלה שלי היא אם שווה בכלל להשקיע במעבד שהולך להיעלם בקרוב (הרי סמפרון אמור להחליף אותו) אתם חושבים שמעבד כזה יוכל להחזיק משחקים עוד שנה, שנה וחצי ? או שכדאי לגרד עוד כסף וכבר לעבור ל-Athlon64 ? (אני לא רואה סיבה להשקיע בפנטיום עבור מחשב שמיועד אך ורק למשחקים וגלישה) מה דעתכם ?
-
- 13 תגובות
- 916 צפיות
-
-
יש לי לוח 8IHXP של GIGABYTE שיש בו פונקציה שמאפשרת את הדלקת המחשב על ידי קליק של העכבר לאחרונה פונקציה זאת לא עובדת, האפשרות מסומנת בביוס העכבר תקין ומחובר ל PS2 וניסיתי כל גירסת ביוס שקיימת. מה לעשות? עריכה של biodome: היה כל כך קשה להוסיף את השם של המוצר עם הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 916 צפיות
-
-
איך הוא נחשב ל OC? או בכלל.? האם יש את הסדרה שלו ל CL2 בארץ?
-
- 7 תגובות
- 916 צפיות
-
-
קניתי אותו לפני שנתיים כשהוא רק יצא והוא היה הכי טוב... עכשיו אני שואל איזה מעבד אמור להתחרות בו? (מצד החברות המתחרות כמו שAMD) איך הביצועים שלו לעומת P3? או בכלל?
-
- 7 תגובות
- 916 צפיות
-
-
לאחרונה קיניתי מחשב חדש עם מעבד amd xp 2000+. איך אני יכול לדעת יזה ליבה יש לי? palomino או Thunderbird? אל תשאלו אותי איזה צבע יש לו כי אני לי יודע, המחשב בא מורכב מהחנות. האים יש הבדל גדול בין הליבות? זה משנה בכלל? תודה.
-
- 4 תגובות
- 916 צפיות
-
-
טובב.. שוב המפרט שלי פתוח לעריכות לצערי. רק בגלל שתי המעבדים האלו!! E6600 כאשר הוא באובר קלוק 4300 גם כאשר הוא באובר קלוק.. עכשיו תקשיבו אני רציתי לקחת את ה6600 ולעשות לו אובר קלוק בשלב הרבה יותר מאוחר ככה עוד שנה וחצי שנתיים כאשר הוא כבר לא יהיה "פצצה".. ויעבוד לי קצת לא חלק בהכל אבל ברגע שאמרו לי שאני יכול לקחת את ה4300 ולעשות לו OC והוא יהיה באותם ביצועים כמו של ה6600 כשהוא גם נכלל בOC! נדהמתי!! כי גילתי שאני יכול לחסוך כ500-600 שקל! ובכסף הזה להשקיע בדברים אחרים \ כרטיס מסך וכו' עכשיו אני פוחד לקחת את ה 4300 מכמה סיבות והם: 1. מה עם הקירור? איזה קירור לשים? 2. הוא יחיה רק חצי מהזמן שצריך? 3. אם אני לא יצליח לעשות את ה OC טוב? 4. איך זה בכלל יכול להיות שה…
-
- 14 תגובות
- 916 צפיות
-
-
מה ההבדלים בין הלוח הזה ASUS P5QL-E המבוסס על צ'יפ 43 של אינטל ללוח הזה ASUS P5Q PRO המבוסס על צ'יפ 45 של אינטל. מה ההבדל המעשי ביניהם? הנה קישור ללוחות מאתר היצרן http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=710&l4=0&model=2272&modelmenu=2 והשני http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=709&l4=0&model=2269&modelmenu=2 תודה.
-
- 9 תגובות
- 916 צפיות
-
-
לאחרונה, (ובעצם כבר הרבה שנים) חשבתי על אותם אנשים אשר בוחרים את המעבד שלהם לאחר בדיקת בנצ'מרקים שונים. לפי עניות דעתי בנצ'מרקים הם חשובים מאוד, אבל... לקנות מעבד / לבחור מעבד ע"פ מבחני בנצ'מרקים זה טעות ! - וכאן אני צריך את דעתכם המקצועית... דוגמה: בעקבות אחד הדיונים בפורום הזה ( http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=315728.0 ), מעבר לחוסר הכבוד לפתוח אותו, אחרי שהבן אדם קיבל מעל ומעבר ליועץ מקצועי - שלא היה מקבל בשום מקום ובשום חנות מחשבים, חשבתי עוד פעם על המעבדים... כמה אנשים שעובדים עם פוטושופ, וכל תוכנה אחרת אשר ע"פ הבנצ'מרקים מקבלים את מבחני הביצועים הטובים ביותר, באמת יעבדו עם קבצים גדולים בהם באמת אפשר להרגיש את תועלת המעבד ? רוב האנשים עובדים עם קבצים די…
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-
-
ברשותי לוח אם מבוסס ציפ של ATI X200 , ברשותי בנוסף כרטיס מסך של NVIDIA . האם ישנה דרך לעדכן את הדרייבר של הלוח אם ללא התקנה של הדרייבר של הכרטיס מסך המובנה על הלוח ?
-
- 3 תגובות
- 916 צפיות
-
-
הייתי שמח לדעת כמה הפרמטר של זכרון מעבד חשוב לביצועים של המחשב או ש צוואר הבקבוק נמצא בכל מקרה ברכיב אחר תודה ויום טוב atedgi
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום חברים קראתי את הFAQ אבל לא כל כך מצאתי(או הבנתי) את התשובה לשאלה שלי ולכן אני פותח דיון בנושא אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי ולהפוך אותו ל HTPC. הבעיה היא שהמחשב נורא ישן, וכך גם הזכרונות שלו, השאלה שלי היא כזו: הזכרונות שנצאים כרגע במחשב הם 512DDR SDRAM 400MHZ (שני סטיקים של 256) ,הסתכלי קצת באינטרנט והבנתי שהזכרונות האלה של ה-400MHZ עולים יותר מהזכרונות המתקדמים יותר -אלה של ה 800MHZ. דבר ראשון רציתי לדעת האם אני בכלל יכול להתקין את הזכרונות של ה800MHZ במחשב בלי שיגרמו בעיות? ודבר שני- האם התקנה של עוד GB1 של זכרון יעזור למחשב ויאפשר לי להריץ תוכנת מדיה סנטר(XBMC) ולפעיל סרטי HDR כבדים(סגנון AVATAR) תודה רבה דביר
-
- 5 תגובות
- 915 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הציפסטיםםם? H55 וP55 והאם הוא ממש קריטי כי הזמנתי H55 והתבאסתי מאוד כי הבנתי שהP55 טוב יותר והם אותו מחיר פחות וא יותר
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
איזה לוח עדיף ? GA-G31M-S2L http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2693&ProductName=GA-G31M-S2L או P5KPL-CM http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=563&l4=0&model=2068&modelmenu=1 תודה . נמאס לי מהמעבד של AMD העגלה הזה מצאתי חד ליבה 3GHZ של אינטל .. אני בטוח שהוא הרבה יותר טוב מהזבל הזה שקורס כל הזמן . 3000-800-1MB-775
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם Gigabyte ga-p35-ds3l REV2, אני מעונין לקנות זיכרון בנפח 4GB. כמה שאלות: זה משנה אם אתקין 4 כרטיסים של 1GB לעומת 2 של 2GB? מבחינת מהירות, ביצועים. האם יש זיכרונות שלא יתמכו בלוח? 1066MHZ עדיף מבחינת התמורה על 800MHZ? אשמח להמלצות לזיכרון, התקציב שלי עד 450 ש"ח. תודה לכם, ושבת שלום!
-
- 5 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם סטנדרטי, ללא צורך ביכולות OC מיוחדות, למעבד הנ''ל. אני מעוניין שיהיו 4 חריצי זכרון בלוח, בשביל אפשרות שדרוג. אך אני מתלבט איזה זכרון לקנות. אני חושב שעדיף DDR3 כיון שהוא יותר זול, וגם אמור להיות יותר מצוי בעתיד. מצד שני הלוחות שלו יותר יקרים, ואני לא יודע איך התזמונים הגרועים שלו ישפיעו על הביצועים. מה דעתכם? וגם, תעזרו לי למצא לוח מתאים, בבקשה? נ.ב. המחשב נקנה בסקאי.
-
- 6 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום בקרוב אני יקנה מחשב מבוסס על מעבד AMD השאלה שלי היא העם יהיה הבדל בביצועים בלוחות אם שתומכות בתושבת am3 בלבד לדוגמה : http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3272&ProductName=GA-770TA-UD3 לבין לוחות אם שתומכות גם בתושבת am3 וגם בתושבת am2.am2+ לדוגמה: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3097&ProductName=GA-MA770-UD3 הכוונה שלי היא צוואר בקבוק או כל הבדל אחר בביצועי המעבד ברצוני לקנות את המעבד AMD Phenom 2 X4 965 3.4Ghz Quad Core AM3 Black Edition BOX ולדעת עם יש חשיבות ללוח האם שאבחר בתודה מראש לכל המשיבים
-
- 8 תגובות
- 915 צפיות
-