עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אהלן, בקרוב אני אקנה מחשב חדש עם המעבד הנ"ל (מרובע ליבה). שאר המפרט יהיה משהו כמו 2X1GB DDR2 800mhz כרטיס מסך לא חזק מדי, מתאים לעריכת וידאו אבל לא לצורכי "גיימר". אני מחפש את לוח אם שיתאים גם לשדרוגים עתידיים במסגרת תקציב של 650 ש"ח. הרבה תודה!

• 7 תגובות
    • 918 צפיות
  2. Started by xpl0it,

אני קונה לוח אם GA-P35-DS3L בתוספת 50 ש"ח אני יכול לקנות את GA-P35C-DS3 שזהה לקודם רק עם 2 סלוטים של DDR3. מה אתם חושבים ? ועוד דבר: כתוב ב-GA-P35-DS3L: CPU Supports 1333/1066/800 MHZ FSB MEMORY Supports DDR2 1066/800/667 למה ההבדלים האלה ? אם אני קונה זכרונות 667 אז הCPU לא יכול להריץ אותם ?

• 4 תגובות
    • 918 צפיות
  3. שלום לכולם, האם יש הבדל עקרוני (אמינות ביצועים וכו') בין מעבדים שבאים כ-BOX ובין כאלה שמגיעים ב-TRAY השאלה היא בין 4400 ב-TRAY http://www.logicpc.co.il/eng/DetailWind.aspx?id=579.00;10838 ובין 4200 ב-BOX http://www.logicpc.co.il/eng/DetailWind.aspx?id=580.00;9123 גונבה שמועה לאוזני כי מעבדי TRAY הנם מזוייפים - למרות שאני ממש לא מבין איך אפשר לזייף מעבד נראה לי שכאשר מריצים תוכנה לזיהוי חומרה (דוגמת HWINFO ) מייד אפשר לראות את הפרטים של המעבד - תקנו אותי אם אני טועה לגבי זיכרונות לגבי שני המעבדים האלו - אני מתעתד לקנות 2 גיגה זיכרון (GSKILL ) האם לקנות 5400 או 6400 האם יש הבדל משמעותי ביניהם? האם הפלטת מתכת על הזיכרונות 6400 באמת משפיעה על הקירור שלהם? הערה חשובה - אין ו…

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  4. Started by shirNoshe,

http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/core2duo-e8600.html האם המעבד הזה הוא "שירת הברבור" של סדרת ה-CORE 2 DUO? או שאינטל הולכת להפתיע באיזה E8900.. :lol:

• 7 תגובות
    • 917 צפיות
  5. אינטל יצרנית גדולה וטובה של מעבדים וצ'יפסטים. מה בלוחות שלהם פחות טוב מלוחות של חברות אחרות(פרט לאי תתמיכה ב-OC) ולמה לדעתכם אינטל לא מנסה להיות מובילה בתחום הזה?

• 7 תגובות
    • 917 צפיות
  6. שלום לכולם, נתקלתי בבעיה מאוד מוזרה, יש לי מחשב שעובד עם כרטיס זיכרון מסוג DDR2 (נראה לי) שסוג הכרטיס הזיכרון הוא 5300U ניסיתי לחבר כרטיס זיכרון דומה אבל שונה DDR2 מסוג 4200U והמערכת לא מזהה את הכרטיסים למה? שני הכרטיסים מאוד מאוד דומים איאפשר לזהות בינהם אם לא היה את המדבקה עליהם, מה ההבדל בין 5300U ל - 4200U זה DDR2? למה הלוח לא מזהה את ה - 4200 ואת ה - 5300 כן? תודה לכל העונים מראש...

• 8 תגובות
    • 917 צפיות
  7. אני כל היום מיתרוצץ בין אתרים ומחפש לוח אם עם ערכת השבבים X38 של אינטל עם שלושה חריצי PCI...מבקש עזרה כי אני לא מצאתי של שום חברה היו רק 2 חריצים זה מה שאני מוצא ,אני צריך בעיקרון 2 (אחד לכרטיס פיסיקאלי והשני לכרטיס קול)ויש לי זוג כרטיסי HD2900 והם תופסים תמיד אחד כי הם עבים ולוקחים שתי סלוטים בלוח שיש לי כרגע הם מיסתדרים לי טוב כל הכרטיסים הינה ציור מה אני צריך ככה זה מסודר אצלי בלוח ASUS P5W DH DELUX...תודה לעוזרים!!! [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 917 צפיות
  8. Started by Zeev86,

היי. איזה כרטיסי מסך אפשר לקנות עבור הלוח dq87pg של אינטל? באינטרנט מצאתי רשימה די קטנה ושמקסימום אני יכול לשים GTX660, אבל ב-Manual רשום שעל הלוח יש PCI-Express 16. מה אני מפספס כאן? תודה.

9. דגם חדש ממשפחת ה-Kaby Lake-R הניידת של יצרנית השבבים מספק לנו הצצה לשיפורים הצפויים בגזרת המעבדים התקציביים לכתבה

10. הממהיר המפורסם Der8auer שם את ידיו על המעבד המשושה הייחודי של אינטל, שכבר החל להופיע בחנויות ברחבי הרשת, והגיע למרחק 150 מגה-הרץ מהשיא המוחלט בקטגוריה לכתבה

11. שלום, כרגע יש לי G.Skill F3-10600CL9 DDR3 2GBx2(4GB) 1333MHz בחריצים מספר 1 ו3(כחול). דגם לוח האם הוא DP55WB חשבתי לקנות ולהוסיף בחריץ מספר 2(שחור שמאלי) את Kingston HyperX blu מTMS ב207ש"ח, המתח(1.5V) והתזמונים זהים(CL9) ורק התדר ירד בהתאם לזיכרון עם התדר הנמוך. מחיפוש קצר בZap מצאתי את Kingston KVR1333D3N9/4G אצל Ivory/KSP ב220ש"ח וזה דגם שנבדק כבר לפי אינטל על לוח האם שלי(DP55WB) . האם אמורה להיות בעיה שאני מוסיף זיכרון אחד נוסף רק לחריץ מספר 2? ואני קצת לא בטוח איזה מהזכרונות עדיף לקחת? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  12. שבוע טוב, האם יכול להיות שהלוח אם מהדגם הנ"ל עבר שינוי חומרה מאז שיצא לשוק (שזה פחות משנה) ? אני מתיחס ליכולות של ה- USB עם המהירות החדשה. וכן גם התאמה לתמיכה של ה- WIN8 מבחינת תוכנה ? או שמה בוצע שינוי באתר אסוס ביגלל ה- WIN8 שיצא חדש ותו לא... איך ניתן לדעת ?

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  13. חשבתי שכבר לא מוכרים לוחות אם מובנים בסוקט AM2,והנה אני רואה שעדיין מוכרים. הנה האתר שמוכר: http://www.goldtop.co.il/search_products.asp?page=2&search_product=AM2 זה לוח אם ראשון: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=20595&catid= לוח אם שני: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=26164&catid= לוח אם שלישי: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=25389&catid= יש שם עוד לוחות אם,אבל זה יספיק.מה הכי מומלץ במקום הלוח אם אסוס M2A-VM שהיה לי. תודה.

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  14. Started by neo27111,

שלום לכולם אני מעוניין להחליף את המעבד ולוח אם שלי וזה מה שנתנו לי בחנות GIGABYTE יH77M-D3H שאלה אם הלוח הזה שווה משהו

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  15. Started by The TrCkeR,

שלום לכולם! שמעתי מחבר שלי שיש תוכנה שמאפשרת לאחד את מהירות המעבדים ברשת. לדוגמה: אם יש לכם שני מחשבים עם מעבדי פנטיום 4 2400 ברשת, אז אתם יכולים באחד מהמחשבים להשתמש בכוח של המחשב השני ואז יש לכם בו 4800 MHZ. אני לא יודע מהו שם התוכנה, אולי אתם מכירים? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 917 צפיות
  16. היי האם מעבד כפול ליבה(AMD64 2*3800) דורש דרייבר מיוחד בXP כדי שיעבוד כראוי? שאלה מקבילה למעבדי אינטל?

• 16 תגובות
    • 917 צפיות
  17. כיצד החברה של לוח האם /מעבד יכולה לדעת אם בוצע אוברקלוק בלוח/מעבד? אני מתכוון לאחריות כמובן של החברות......במידה ויש איזו שהיא תקלה בלוח החברה מחוייבת ע"פ החוק (במידה והיא נותנת אחריות למוצר) לתקן או אפילו להחליף את הלוח \מעבד..........אך כיצד היא יכולה בדיוק לדעת אם אכן בוצע במוצר מסויים אוברקלוק? עוד משהו,יש חברות של זכרונות אשר ידועים בעולם טובים ומצויינים לאוברקלוק כגון OCZ וגם מפרסמות את עצמן כחברות מובילות באוברקלוק אך כשזה מגיע לאחריות החברה לא מוכנה להחליף את הזכרון אם בוצע בו אוברקלוק.......זה פארדוקס אחד גדול....מישהו מוכן להסביר לי?

• 8 תגובות
    • 917 צפיות
  18. שווה להשקיע עוד כ- 50ש"ח על ה- OCZ, או לקחת את ה- Transcend ? חוץ מהקירור הפסיבי של ה- OCZ יש עוד הבדלים בניהם ?

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  19. היי. הלוח שלי הוא : Asus m2n-mx לאחרונה רכשתי כרטיס רשת בתקן PCI, והמחשב מזהה אותו אך לא יכול לגרום לו להתחיל לעבוד. יש לידי מחשב אחר, פנטיום 4 עתיק, שבו שמתי את הכרטיס והכל תקין. האם יש בביוס איזו אופציה שצריכה להיות מופעלת ? תודה מראש.

20. קיבלתי בארקט עם 2 חיבורי USB אחד FIREWARE ועוד חיבור מרובע ממש ממש קטן, מה זה?

• 19 תגובות
    • 917 צפיות
  21. Started by Fridge,

אני רוצה להזמין לוח של אסוס p4s533-vm האם הוא טוב או שדאי לקחת משהו יותר חזק? תודה. ;D

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  22. Started by marking,

קניתי אותו לפני שנתיים כשהוא רק יצא והוא היה הכי טוב... עכשיו אני שואל איזה מעבד אמור להתחרות בו? (מצד החברות המתחרות כמו שAMD) איך הביצועים שלו לעומת P3? או בכלל?

• 7 תגובות
    • 916 צפיות
  23. Started by regby,

לאחרונה קיניתי מחשב חדש עם מעבד amd xp 2000+. איך אני יכול לדעת יזה ליבה יש לי? palomino או Thunderbird? אל תשאלו אותי איזה צבע יש לו כי אני לי יודע, המחשב בא מורכב מהחנות. האים יש הבדל גדול בין הליבות? זה משנה בכלל? תודה.

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  24. יש לי לוח 8IHXP של GIGABYTE שיש בו פונקציה שמאפשרת את הדלקת המחשב על ידי קליק של העכבר לאחרונה פונקציה זאת לא עובדת, האפשרות מסומנת בביוס העכבר תקין ומחובר ל PS2 וניסיתי כל גירסת ביוס שקיימת. מה לעשות? עריכה של biodome: היה כל כך קשה להוסיף את השם של המוצר עם הבעיה?

25. Started by boom,

איך הוא נחשב ל OC? או בכלל.? האם יש את הסדרה שלו ל CL2 בארץ?

• 7 תגובות
    • 916 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.