עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by kaikov,

שלום לכולם, מצ"ב PDF עם הנתונים של המחשב שלי כפי שיצא בדו"ח של CPUZ. המחשב בקושי מריץ FIFA 2018 ו- PES 2018 על הגדרות התצוגה הגבוהות ביותר. המון תקיעות... הכל בקושי זז. אני חייב להוריד רזולוציה וקצב רענון בשביל לשחק. יכולים להגיד לי האם המעבד חזק מספיק? האם חסר זכרון? האם צריך להחליף כרטיס מסך? תודה רבה DESKTOP-1TQANTS (1).pdf

2. שלום לכולם, אם אני קונה מחשב מבוסס SB, ומקבל התחייבות בכתב להחלפת הלוח בחדש כשהמלאי התקין יגיע וללא תלות בתקלה בלוח הישן.. 1. האם החלפת הלוח תצריך התקנות של מערכת הפעלה / דרייברים (לרבות התקני USB מיוחדים) / תוכנות ? 2. האם תהיה לי בעיה עם רישיון ה- WIN7-OEM ? שכן ולמיטב ידיעתי, נתוני הלוח (עד כדי מספר סידורי ולא רק הדגם) משודכים לרישיון ה- OEM. 3. האם בכלל אפשר להיות בטוח שהלוח יוחלף באותו דגם (REV אחר) או שמא זה יהיה דגם אחר לגמרי, דבר שיקשה עוד יותר בדברים שלעיל ? עזרתכם בבקשה..

• 4 תגובות
    • 959 צפיות
  3. אורח gonzila
    Started by אורח gonzila,

כמה אמורים לעלות מעבדי ה-ATHLON XP החדשים שיפעלו ב-166mhz עם 512cach? כמה יעלה לוח תואם טוב למעבדים האלה? וכמה הם יעלו בערך עוד חודשיים? תודה מראש, gonzila

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  4. Started by karajii,

איזה זיכרון נחשב איכותי יותר (לשילוב במערכת מבוססת AMD): KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667MHz או TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz בנוסף, האם יש לכל אחד מהזכרונות הללו "תת-דגמים", או שברגע שביקשתי יצרן, נפח ומהירות מסוימים -יש רק דגם אחד כזה? תודה!

• 11 תגובות
    • 959 צפיות
  5. Started by mazoneli,

קראתי בסטיקי שההבדלים ב CL זניחים מה לגבי ה MHZ יש לי צורך ברכישת 2*1G למחשב חדש. ההתלבטות בין 2 סטיקים של 667 עם תזמונים טובים 4-4-4-12 או 800 עם תזמונים של 5-5-5-15 מה עדיף, המחירים אותו דבר בערך. בכל מקרה הם יעבדו ב DC תודה מראש

• 9 תגובות
    • 959 צפיות
  6. Started by omri123,

רציתי לדעת אחת ולתמיד איזה לוח אם משתלם יותר גם ביצועית וגם כלכלית ואם אני רוצה לשים Sparkle Geforce 9500GT 256MB DDR3 Passive Cooling HDMI Retail במקום Sparkle Geforce 9500GT 512MB DDR2 Passive Cooling HDMI Retail האם אני צריך לשדרג לג'יגבייט או ששניהם תומכים בDDR3 והאם יש בכלל הבדל בביצועים בינהם או רק הDDR3?

• 4 תגובות
    • 959 צפיות
  7. Started by skaz,

היי, אשמח לקבל ביקורת על הלוח DFI LanParty NF3 ULTRA-D האם הוא לא עושה בעיות עם ליבה כפולה והאם הוא חזק וטוב, ובכלל האם החברה DFI טובה? **** אני לא מחפש לקבל המלצות על שום ASrock למיניו בעל AGP ו PCI Express יחד!!

• 16 תגובות
    • 959 צפיות
  8. Started by Shreky,

הבורד של ג'יגה בייט, 8IGXP, מבוסס על ערכת צ'יפסט של Intel 845G. לפי האתר של אינטל: http://www.intel.com/design/chipsets/845g/index.htm?iid=ipp_dlc_chip+feature_845g& הצ'יפסט הנ"ל לא תומך בזכרון DDR 333. גם לפי האתר הרישמי של Giga Byte: http://www.giga-byte.com/products/8igx.htm הבורד לא תומך בזכרונות מעבר ל- DDR 266. איך בהשוואה באתר של טום: http://www17.tomshardware.com/mainboard/02q3/020722/index.html הריצו על הבורד הזה, ובורדים אחרים שמבוססים על אותה ערכת צ'יפסט, זיכרונות DDR 333? הם השתמשו באוברקלוק קטן? או שהבורד באמת תומך בזכרון DDR 333 והאתרים האחרים טועים? (?!)

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  9. על שניהם יש אחריות לכל החיים.

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  10. מה המעבד CORE I5 הכי משתלם היום (מ-TMS)? לשימוש בסיסי. תודה!

11. Started by haziri,

שלום! לבסוף לאחר התלבטות רבה החלטתי שאני לא צריך רייד בלוח אם ותכננתי לקנות את ה- ga-7vaxp אבל ההבדלים בינו לבין ga-7avax הוא רק הרייד והפייר וייר! ניראה לי אם לא אז תקנו אותי בבקשה!! אז השאלה שלי היא איזה לוח כדי לי לקנות משניהם? או שבכלל לקנות לוח אם של epox או של חברה אחרת! בתודה מראש haziri

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  12. יש לי כבר שבועיים מחשב חדש עם לוח אם GA P35C DS3R (ver 1.1) ועליו Q6600 עם קירור של אינפיניטי. המארז הינו פוסידון עם 2 מאווררים (סה"כ יש לי 3 פרט לספק). גם לוח האם (מעודכן עם הגירסה האחרונה שיש באתר של גיגהבייט) מדווח טמפ. של 60-70 מעלות בהתחלה. שמעתי פה ושם שיש טבלאות כיול לטמפ. אך אחרים מדווחים על טמפ. הרבה יותר נמוכות. אז מה קורה אצלי ??? אגב גוף החימום אינו חם במיוחד ואין OC. נראה לי שיש מעבר חום טוב בין המעבד לגוף הקירור. את הבדיקה עשיתי ע"י ניתוק המאוורר של האינפיניטי והרגשתי תוך שניות לא רבות את החום עולה בצלעות הקירור של האינפיניטי. לאחר חידוש פעולת המאוורר (שאגב שקט מאוד) הטמפ. של גוף הקירור ירדה. אז מה קורה עם דיווחי הטמפ. שלי (פרט ללוח האם, אני משתמש ב TAT ו Co…

• 9 תגובות
    • 959 צפיות
  13. Started by zaroor,

אני צריך לדעת האם ללוח גי'גה b75 dv3 מעבד g2030 וזיכרון 1600 mhz זה יעבוד על ניצול של 1600 מגהרץ. ראיתי שכתוב באתר כדי שזה יתמוך המעבד צריך להיות 22 ננומטר אז הוא כן ,אבל הבס שלו רק 1333 מגהרץ תודה לכם

• 4 תגובות
    • 959 צפיות
  14. Started by b.tiger,

מה ההמשק של לוח האם msi MS-7267 זה PCI-E??

15. שלום לכולם ראיתי באתר באחד הימים הסבל על איך להתקין ארדיסק בגודל 40 ג'יגה על לוח אם ישן שיכול לקרוא עד 30 ג'יגה ואני לא מוצא את אותו הסבר. מישהו מוכן בבקשה להסביר לי איך עושים זאת או יותר פשוט לשלוח לי את הקישור להסבר באתר תודה רבה אוהד :

• 9 תגובות
    • 959 צפיות
  16. http://www.intel.com/content/www/us/en/motherboards/desktop-motherboards/desktop-board-dz77re-75k.html

• 6 תגובות
    • 959 צפיות
  17. http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16819103650 מתי יגיע 910 לארץ ?

• 14 תגובות
    • 959 צפיות
  18. Started by nirp1981,

שלום יש לי מחשב שמשמש לצפייה בסרטים 720p המפרט: לוח ASUS 7125 מעבד AMD ATHELON 64 3000+ זיכרון 1500 DDR400 כ.מסך 9500GT 512MB כמו כן אני משתמש ב CUDA אבל עדיין לא מרוצה לגמרי מחלקות ריצת התמונה האם החלפת המעבד ל3500 או 3700 ייתן לי אפקט משמעותי ? או שלא שווה את ההשקעה של ה100 150 שקל ? תודה

• 6 תגובות
    • 959 צפיות
  19. Started by Zeev86,

היי. איזה כרטיסי מסך אפשר לקנות עבור הלוח dq87pg של אינטל? באינטרנט מצאתי רשימה די קטנה ושמקסימום אני יכול לשים GTX660, אבל ב-Manual רשום שעל הלוח יש PCI-Express 16. מה אני מפספס כאן? תודה.

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  20. Started by G-Hawk,

?ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire? הלוח הזה טוב ? אמרו לי שהוא זבל מה אתם אומרים שווה?

• 13 תגובות
    • 959 צפיות
  21. Started by idanpc,

מה אתם אומרים על זיכרון של HTL

• 7 תגובות
    • 959 צפיות
  22. Started by shaithebest,

שלום חברים אני מחפש לשדרג את המעבד כרגע יש לי e4500 core 2 dou! הלוח שלי ASUS P5K-VM תומך בC2DOU וגם QUAD קוואד ממש לא בא לי, אז השאלה שלי היא איזה מעבד טוב להרצת משחקים כבדים(יש כבר כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 8800GTS 512MB) כי מקרטע לי משחקים כמו MAFIA COD MEDAL OF HONOR ASSASIN2 LEFT FOR DEAD ועוד ועוד אני גם מוגבל בכסף מוכן להשקיע עד 800 שקל. איזה core 2 dou ישרת אותי לצרכים שלי??? תודה לעוזרים

23. אז ככה, שמתי לב לאחרונה שהחברה שהתקינה את הלוח אם שלי שמה מתחתיו ספוג ועשתה עבודה די גרועה בהתקנה שלו- הלוח קרוב מדי לקצה של המארז (לחלק של הסלוטס) ואני לא יכול להתקין כרטיסי PCI ... אם כן, עלי להסיר את הלוח אם ולנסות לשפצר אותו. הבעיה היא שאני די נרתע מהסרת הלוח ועוד אף פעם לא הסרתי לוח אם. אם מישהו יוכל לספק לי הוראות על איזה ברגים צריך להבריג ומה עושים עם הקליפסים האלה וספייסרים וכל זה, אודה לו מאוד מאוד! תודה מראש

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  24. Started by erezMASTER,

המחשב החדש שאני מתכנן לקנות הוא במחיר של 6K. מה דעתכם על ערכת הזיכרון הזאת? OCZ 4Gb Kit DDR2 1066MHZ PC2-8500 PLATINUM 5-5-5-18 OCZ2P10664GK במחיר של 660 ש"ח? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_900_2521&products_id=21607 לדעתי OCZ אחת החברות הכי אמינות. דעתכם? אם אינכם מסכימים איתי אשמח להצעות לערכות נוספות על למחיר הנ"ל. אני מחפש ערכה חזקה, איכותית ולא מתפשרת על כלום.

• 13 תגובות
    • 959 צפיות
  25. ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

• 9 תגובות
    • 959 צפיות

דיונים חדשים בפורומים