עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ivry,

שלום במהלך חודש ינואר אני מתחיל ללמוד עריכת וידאו (premiere) ובכוונתי לעסוק בתחום העריכה באופן מקצועי כרגע החומרים שלי הם ברזלוציה גבוהה תוצרי DSLR שאלותי לאחים המומחים כרטיס גרפי 570 בגלל דרישות התוכנה ומגבלת התקציב איזה מעבד יענה על צרכי ?האם כדאי להסתפק בI5 מומהר קלות האם I7 הוא אופטימלי ולא לחשוב בכלל על גרסת E שאלה נוספת בנוגע לזיכרונות מה להעדיף 8 גיגה של 1600 או 16 גיגה של 1330 עוד משהו האם יש בסוף השנה מזיכרונכם מבצעים ששווה להמתין להם תודה יקרים

• 5 תגובות
    • 978 צפיות
  2. האם לוח האם INFINITY NF4 ULTRA מתאים לזכרון DDR II 533?? וכמה זכרונות אני יכול להכניס שם? (2 3 או 4?)

• 17 תגובות
    • 978 צפיות
  3. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי לוח של גיגהבייט GA-8IK1100 875 עם 512 דדר ומעבד 3.0 אבל משום מה נראה לי שהעבד ממש חם הוא נע בין 49 ל52 מעלות לא נגעתי oc או שום דבר שדומה לזה יש לי 2 מאווררים במחשב חוץ מהספק והם עובדים ב 2567 ר פי אם זה בסדר לדעתכם או שאין ממה להילחץ?

• 9 תגובות
    • 978 צפיות
  4. יש לי מחשב נייח עם 256MB זיכרון , אני הוספתי לו עוד 256MB זיכרון. הבעיה היא שאני מסתכלת בהגדרות המחשב אני רואה שיש לי 256MB זיכרון במקום 512MB. איך אני מעדכנת את התוספת הזיכרון ששמתי ? יש מצב שצריך לשנות משהו בביוס ? יש לי ביוס PHOENIX award מה עושים ? תודה

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  5. שלום, להוריי מחשב עם לוח אם ga-p55m-ud2 ומעבד i5-760 עם שני סטיקים של זכרון, כל אחד 2 גיגה (אחד ז"ל אתמול). אחד מהסטיקים הלך ואני רוצה לרכוש ערכת זכרון חדשה ולמקסם את הביצועים. מדובר ב-DDR3. לפי מפרט לוח האם ניתן להשתמש בזכרונות במהירות של עד 2200 עם 4 סטיקים של 4 גיגה (2xdual channel). ייתכן שבסוף אחליט על תצורת של 2X4GB. עוד מתלבט בעניין. במפרט המעבד כתוב שאפשר להשתמש בזכרונות במהירות של 1066/1333MHZ. במפרט לוח האם כתוב שהלוח יודע לעבוד עם זכרונות במהירות 2200/1600/1333/1066/800. ניסיונית, התקנתי לו 2 סטיקים של 4 גיגה (סה״כ במהירות 1600mhz ועבד בסדר (לפחות לרבע שעה שעבדתי עם המחשב טרם שניתקתי אותם והחזרתי למחשב השני), למרות שלכאורה המעבד לא י…

• 4 תגובות
    • 978 צפיות
  6. כמו שבטח ידוע לכולכם, ה NF7-S שלי חזר ליבואן לפני שבועיים, והיום קיבלתי אותו סוף סוף חזרה. הקטע הוא, שההוא שהחזרתי היה הגרסא עם הסלוטים הצבעוניים, ועכשיו קיבלתי אחד עם סלוטים שחורים!! יש הבדלים ביניהם מלבד זה? יותר טוב? פחות טוב? בבקשה תעזרו לי כי אני לא רוצה לגעת בו אם זה פחות טוב, זה חוזר ישר אליהם... תודה רבה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 978 צפיות
  7. Started by 1stcowgirl,

שלום, יש לי שאלה בקשר ל כרטיסי RAM. האם אני יכולה להשתמש ביותר מ 2 כרטיסים של 2גב? (2X2)? האם אני יכולה להשתמש ביותר מ 2 כרטיסים של 4גב? (2X4)? יש לי 4 סלוטים לטובת הRAM והכרטיסים שלי יושבים ב סלוטים הכחולים (יש לי עוד 2 סלוטים לבנים פנויים) מאחר והלוח שלי יכול להכיל כרטיסי 2133 רציתי לדעת האם אוכל להחילף את הכרטיסים שלי ל 4 כרטיסים של 2גב כל אחד? האם אני באמת יכולה להשתמש גם בסלוטים הלבנים וגם בכחולים? האם זה משנה באיזה כרטיס אני משתמשת? ז"א האם יש הבדל בין 2כרטיסים של 2גב - לבין 2 כרטיסים של 4גב? אני יודעת שהכרטיסים צריכים להיות בעלי אותו תדר ולא התדר הכי נמוך יבחר והכרטיסים לא ינוצלו כמו שצריך. האם אני יכולה בכלל להשתמש בכרטיסי 4גב עם הלוח שלי? תראו יש לי …

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  8. Started by vgsign,

אני רוצה להרכיב מחשב שייעודו בעיקר משחקים אך גם גרפיקה פה ושם כאשר הכוונה המרכזית היא לא להחליף\לשדרג אותו בשנתיים הקרובות. אני שואל ספציפית על המעבדים 661/660/i5 750 ו-930/i7 860 כי קיבלתי הצעה ספציפית עבורם במחירים טובים מאוד כאשר המעבדים מאותה סידרה עולים כמעט אותו הדבר וה-i7 עולים בערך 150 ש"ח יותר מה-i5. אשמח גם לשמוע נימוק מקוצר להדיוטות מה העדיפות של מעבד אחד על פני השני והאם הוא שווה תוספת של 150 ש"ח. בנוסף יש לציין שקיבלתי גם הצעה טובה על לוח אם של אינטל - DH55TC. למיטב הבנ תי רכישתו פוסלת את הi7 930 מכיוון שמדובר בחיבור אחר. אשמח לחוות דעת מאוד כללית לגבי לוח האם המדובר. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  9. Started by FatherBoard,

יש לי זיכרון 256MB DDR ואני רוצה לדעת לאיזה חברה הוא שייך. מה שבטוח זה שהוא או של סמסונג, או של יונדאי או של איזה חברה שאני לא כ"כ זוכר איך קוראים לה. איך אני יכול לבדוק של איזה חברה הזכרון?

• 5 תגובות
    • 978 צפיות
  10. Started by D.J.C,

ה-cd והצורב נעלמו לי מהמחשב שלי ב- dvice manager מופיע עליהם סימן קריאה מישהו יכול לעזור לע? נ.ב יש לי xp לאחרונה מחקתי את nero והתקנתי את easy cd creator

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  11. איך מבצעים עידכון ביוס ל GIGABYTE MA-770-UD3 ?

• 7 תגובות
    • 977 צפיות
  12. Started by adamginz,

MSI KT4V KT 400 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_85_288&products_id=2492 ואם יש למישהו משהו טוב יותר בתקציב הזה שיפרט למה ויגיד אני לא מתחמן אובר קלוקינג מה שיהיה בנוי עליו זה: amd 1.7 micron 0.13 + volcano 9 winbond 256ddram 400mgh radeon 9000 pro / geforce 4 mx460 גם כאן אני צריך עזרה מארז עם חלון ספק 350 וזהו ... בבקשה עזרה

13. Started by Tbox27,

שלום לכולם , אני יודע שאני משגע אתכם עם ההתלבטות שלי אבל אני חייב עזרה כי אני מזמין מחר את המחשב , איזה לוח עדיף לי לקחת ? Asus P4C800 Deluxe/GBL Intel 875P או ABIT IC7-MAX 3 Intel 875P ואל תתיחסו למחיר תודה מראש

• 13 תגובות
    • 977 צפיות
  14. לוח: Gigabyte GA-965P-DS3 ממה שקראתי ברשת הלוח הזה חיית O\C, לא יקר מדי ונראה לי אחלה אופצייה לאחר שABIT שאיהת הלכתי עד היום קצת הדרדרה.. מעבד: Intel Core 2 Duo E6300, מתלבט אם לקנות אותו או את ה-6400, מה דעתכם? לא נראה לי שההפרש של ה-300 שקל שווה את זה באמת. זיכרון: 2X TWINMOS DDRII 667 1 GB שאלה לגבי הזיכרון, מישהו יכול לומר מניסיון ששני הזכרונות האלה יעברו בסדר בתיאום? אני מעדיף זיכרון של טווינמוס מאשר קיט DUAL VALUE של קורסאייר\קינגסטון. מה דעתכם? הצעות למשהו עדיף? תודה.

• 8 תגובות
    • 977 צפיות
  15. Started by ABITIS7V2,

אני מעונין לעדכן את הביוס במחשבי יש לי לוח אם ABITIS7V2 אשמח אם תעזרו לי ותביאו לי קישו ר להורדה והדרכה כיצד לעדכן אותו עיינתי כבר במדריך רק שלא הבנתי כלכך מה עושים עם הדוס.

• 10 תגובות
    • 977 צפיות
  16. Started by neo27111,

שלום לכולם שאלה פשוטה יש לי במחשב זיכרון F3-1600C9D-9GAO PC3-1280 4GX2 INTEL XMP READY אני בטעות קניתי F3-1333C9D-8GAO PC3-10600 4GX2 PLUG AND PLAY קניתי לא הכנסתי למחשב החזרתי לKAP הם היום החזירו לי את הזיכרונות בטענה ככה שהשתמשתי . לצערנו יש נזק פיזי ואחריות יצרן לא תקפה ככה אני החזרתי להם והם אפילו לא פתחו את זה . השאלה יש אפשרות להתקין או למכור ולקנות את אותו דבר

• 1 תגובה
    • 977 צפיות
  17. Started by gnk,

שלום אני מעוניין במחשב למשחקים: לוח אם ASUS A8N-E וכ.מסך RADEON X800GTO איזה מהשילובים הבאים עדיף: מעבד ATHLON64 3200 וזיכרון עם תזמון 2-3-3-6 או מעבד ATHLON64 3500 וזיכרון עם תזמון 2.5-3-3-7 בשני המקרים מדובר על 1GB זיכרון (2X512) הבעיה היא תקציבית לכן אאלץ לבחור אחת משתי האפשרויות... תודה,

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  18. Started by ccc,

שלום ! ברשותי מעבד Q6600 עם 6 ג'יגה DDR2 ולוח GIGABYTE DS5. בהנחה שלא מדובר בגיימינג או תוכנות כבדות, אלא בעיקר אינטרנט, COD באינטרנט (כרטיס מסך בסדר) וקצת דיאבלו, האם מומלץ להחליף הכל או פשוט להשקיע בSSD טוב ? הכל מתקתק יפה במחשב, אבל אין לי SSD. חשבתי לשדרג למשהו ברמת I3 עם לוח פשוט וזכרון 8 ג'יגה DDR3. אבל אם אני לא אגיד "צ'וו, איזה הבדל" בווינדוס 8, אני מעדיף לא לשדרג כי אין לי כל כך תוכנות שמשתמשות במעבד חוץ מהווינדוס עצמו והפעילות השוטפת שלו (פתיחת כרום, פתיחת PDF שמן, פתיחת סרט HD)

• 5 תגובות
    • 977 צפיות
  19. Asus P7P55D le אפשר לעשות כדי שהלוח יתמוך בSLI ? אם לא שתי החריצים תומכים בX16 או שאחד בX8

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  20. Started by TheGame,

יש לי כרגע את המעבד e6300 עכשיו אני מתכנן קניה של כרטיס מסך (עדיין לא ידוע איזה אני כרגע זה 8800GT ) ושל תוספת זיכרון עוד 1GB ( יהיה לי סה"כ 2GB ) הלוח אם שלי הוא כזה : ‏ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire‎ הספק כוח : Enermax Noistaker 420W Dual 12V עכשיו השאלה שלי היא כזאת אם אני קונה כבר כרטיס מסך חדש ועוד זיכרון ... האם כדי גם לשדרג את המעבד ?? ואם כן לאיזה ?

• 18 תגובות
    • 977 צפיות
  21. יש ברשותי מפרט כפי שרשום בחתימה. לאחרונה שקלתי האם לשדרג את המפרט למערכת עם קור 2 ולשים כרטיס גרפי יותר חזק. השאלה היא האם אופציה כזאת תתן זינוק ביצועים במשחקים(שלזה מיועד השדרוג) ולא תפגע מזכרונות יותר חלשים- ddr400 וגם מהימצאותם של 4 התקני ide ישנים, שכדי למצוא תמיכה לסוג כזה של לוח צריך לחפור. כרטיס מסך כרגע זה 7900gs והמעבד הוא 6300. חשבתי על לוחות אם ישנים של אסוס ושל אסרוק. אבל אני לא יודע אם זה כדאי. דעתכם?

• 7 תגובות
    • 977 צפיות
  22. Started by balash-,

אני צריך לוח אם הכי זול שתמצאו לא מתוכנן OC. והלוח הכי זול זה בגלל שהמחשב בכל מקרה לא ייתן ביצועים מהירים: DDR1, PCI-X,P4 LGA775. אם אפשר אז כמה שיותר מפוצ'ר וכרטיסים מובנים (FIREWIRE). חשבתי על משו בכיוון הזה : http://www.golden-price.co.il/product.asp?productid=502

• 10 תגובות
    • 977 צפיות
  23. Started by regby,

לאחרונה קיניתי מחשב חדש עם מעבד amd xp 2000+. איך אני יכול לדעת יזה ליבה יש לי? palomino או Thunderbird? אל תשאלו אותי איזה צבע יש לו כי אני לי יודע, המחשב בא מורכב מהחנות. האים יש הבדל גדול בין הליבות? זה משנה בכלל? תודה.

• 4 תגובות
    • 977 צפיות
  24. Started by sonic,

הי יש לי את הלוח הזה עכשיו מה שמוזר זה שבביוס מוגדר FASTWRITE על ENABLED אבל שאני מריץ תוכנה כמו SANDRA\AIDA32 היא רושמת שזה על DISABLE בדקתי על הלוח של אחי והוא מראה לו את זה על ENABLE איך פותרים את זה? אני עובד עם הביוס F11

• 4 תגובות
    • 977 צפיות
  25. שלום חברה: יש לי לוח של ABIT NF 7 SL עם מעבד AMD XP 2500 הזיכרונות שלי הם אלו TWINX1024-3200C2PRO קישור :http://images10.newegg.com/productimage/20-145-466-02.JPG המעבד שלי רץ ב 2200 MHZ עכשיו היחס הוא אחד אחד והזיכרונות על 200 MHZ עכשיו עד כמה אני יכול לעלות מתח לזיכרונות האלה כי אני רוצה להוריד תתזמונים שלהם? התיזמונים שלהם עכשיו הם של החברה2.5 3- 3 -6 והמחשב ניתקע לי ויש שגיאות ב פריים 95..... תעזרו לי חברה עד כמה אני יכול לעלות תמתח לזיכרונות האלה?רק מי שיודע שיענה לי או למי שיש תזיכרונות האלה... תודה רבה

• 8 תגובות
    • 977 צפיות

דיונים חדשים בפורומים