עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכולם. ראיתי שחלק מהחנויות ככל הנראה מבצעות ייבוא עצמי של מעבדים או לחלופין רוכשות אותם מאיזה יבואן מרוכז אחד שאינו איסטרוניקס ואז האחריות היא רק 3 שנים ולא לכל החיים. רציתי לדעת עד כמה קריטי הנושא, שכן מעבד שעובד לא יכול ללכת "קפוט" כך פתאום, לא? האם יש עדיפות לאיסטרוניקס? אם אני מוצ אהצעת מחיר כוללת שיוצאת לי עדיפה בחנות כזאת שמפקת אחריות ל3 שנים, אז האם עלי לחשוב פעמיים לפני הקניה? המון תודה.

• 93 תגובות
    • 6.1k צפיות
  2. Started by a-gold,

מבחינת ביצועים ?

• 12 תגובות
    • 764 צפיות
  3. שלום חברים. האם יש הבדל בין מעבדי ה-4 ליבות של AMD כדוגמת ה-955, לעומת מעבדי ה-I5 של אינטל, כשמדובר בהרצת משחקים כבדים? בנוסף, ארצה לשאול שאלה נוספת הקשורה לצוואר בקבוק. בהנחה שהמעבד לא מנוצל במלואו במהלך משחק (פאנטום 995, נניח ש-60% ניצול), גם אם אשים כרטיס מסך כדוגמת ה-780 GTX, לא יווצר צוואר בקבוק משמעותי. האם זה נכון? תודה רבה.

4. כמובן ששניהם פועלים על אותו תדר כמובן. חיפשתי בFAQ ולא מצאתי תשובה.

• 9 תגובות
    • 610 צפיות
  5. האם יש הבדל בין מיקום הסלוטים? אני יודע שזה ממסופר מ 1-4 (abit ai7) האם יש איזשהוא שינוי כלשהוא אם אני משנה את מיקום הזיכרונות?

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  6. 1. http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3263 2. http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=15&Cat2ID=0&pid=F2-6400CL5D-2GBNQ יש סיבה להשקיע בכאלו: 3. http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3188 לא יהיה OC בשנתיים הקרובות. מעבד E6750 על לוח 965P-DS3 תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 568 צפיות
  7. מעבד: Intel® Core™ 2 Duo E8400 3.0GHz מעבד: AMD Athlon 2 X3 435 2.9Ghz Triple Core AM3 Box

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  8. בלוח P4-PE שתומך בזכרונות DDR 333 (ערוץ אחד )

• 8 תגובות
    • 744 צפיות
  9. DDR1 400 ל-DDR2 667 ובמה זה מתבטה ? מחשב מהיר יותר ? FPS יותר גבוהה וזמני טעינה מהירים יותר במשחקים ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. האם מעבד OEM הוא פחות טוב או שזהו בדיוק אותו אחד רק בלי קירור ?

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. האם יש הבדל גדול בביצועים בין המעבד ?Athlon64 3700+ (S-939) SAN DIEGO? לבין המעבדים[ ?Athlon64 3500+ (S-939) VENICE CORE? ?Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE כי ההבדל במחירים הוא בין 200 ל500 שקל...?

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  12. ניסיתי לחפש בפורום ולא ממש מצאתי דיבורים על זה (ועוד יותר מוזר שבכל פעם שכתבתי אותם בסדר אחר מצאתי דברים אחרים) השאלה שלי אם יש הבדל ביצועים בין שני הצ'יפסטים ? אני טועה או ששניהם תומכים בזכרונות DDR 333 ועוד שאלה: איפה מבחנית ביצועים משתלב הSIS 645X (או משהו כזה, זה שASUS P4S533 מבוסס עליו) בינהם או מעליהם או מתחת

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  13. Started by sroolik,

שלום! אני בונה מחשב שעיקר שימושיו הם לאינטרנט, משחקים מדי פעם, עבודה עם תוכנות קלות-בינוניות וכו'. אני רוצה לדעת אם יש הבדל מורגש בעבודות שציינתי בין DDR2 533 לבין DDR2 667 ? אני רוצה גם שתמליצו לי על לוח טוב במחיר לא מופרז המחשב לא יעבור אוברקלוק, ולא יהיה בו משחקים עם הביוס תודה רבה !

• 4 תגובות
    • 496 צפיות
  14. אהלן, יש לי מחשב נייח עם מעבד i5 - 2500, ומחשב נייד עם מעבד i7 - 4800MQ אני שוקל לשדרג את הלוח אם ומעבד של הנייח ל-i7, אבל האם אני יכול לצפות לביצועים יותר טובים מהמחשב הנייד? פשוט הנחתי שלנייד יהיו ביצועים יותר טובים מהנייח אבל בפועל הביצועים די דומים לו, יותר טובים מהנייח אבל ההבדל יחסית זניח. ואני מדבר כמובן על ביצועים של מעבד נטו בלי קשר לזכרון. נכנסתי לקרוא עליהם קצת וראיתי של-2500 כתוב ככה [TABLE=class: specs infoTable, width: 531] [TR=class: tech] [TD=class: lc]Processor Base Frequency[/TD] [TD=class: rc]3.3 GHz[/TD] [/TR] [TR=class: tech odd] [TD=class: lc]Max Turbo Frequency[/TD] [TD=class: rc]3.7 GHz[/TD] [/TR] [TR=class: tech] [TD=class: lc][/TD] [TD=class: rc]…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. האם יש הבדל מהותי בין i3 3220 VS i5 3470 ? למשחקים מפרט : R9 280X DDR3 24GB 1600MHZ לא הצלחתי למצוא ברשת יותר מדי מידע על ההשוואה ביניהם בעניין משחקים . מה דעתכם ? אני לא אעשה לשום רכיב OC ואני אשחק בהגדרות דיי גבוהות ב-FHD . האם שווה לשדרג את המעבד ? תודה מראש! הגיבו בהמוניכם

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום וערב טוב-אבקש את דעתכם בעניין: זמנית מחוסר תקציב,אני צריך לוח עם כרטיס מסך מובנה למערכת ה"נל: מעבד 6550 זכרון ddr800 האם ברמה העקרונית יש הבדל משמעותי בשביל מחשב שלא מתוכנן oc האם 2 הציפסטים פחות או יותר זהים? תודה

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  17. אהלן, האם יהיה הבדל מורגש אם אני אכניס לוח 965P במקום P43 למכונה עם E8400 ו 4870? מפרט בצד. פשוט שני הלוחות קיימים אצלי וב 965 יש פיצ'רים שחסרים לי ב P43, אבל הפיצ'רים לא חסרים לי מספיק בשביל ירידה בביצועים

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. כי ראיתי שבחנויות יש רק וינצסט'ר תודה

• 3 תגובות
    • 493 צפיות
  19. אני מעונין לשדרג את המחשב שלי ואני מתלבט עם לקנות בשאלה עם ההבדל הוא משמעותי בין ckl4 ל cl5 דגמי הזכרונות הם : 1. ‏2x2GB Corsair DHX TwinX CL5‎ TWIN2X4096-6400C5DHX 2. ‏2x2GB Corsair DHX TwinX CL4‎ TWIN2X4096-6400C4DHX כל דעה,הצעה או המלצה יתקבלו בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  20. שלום לכולם! ראיתי שהרבה משחקים רוצים 1G ולי יש 959 מגה RAM, רציתי לשאול אם זה באמת משמעותי. שאלה נוספת: איך אני יודע איזה סוג ראם יש לי? האם יש כזאת אופציה בeverest או תוכנה אחרת?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. : מטרת המחשב היא בעיקר משחקים, גם קצת עיצוב גרפי ומעט oc.... עד כמה משמועתי ההבדל בין שתי המעבדים? תודה מראש install

• 55 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. האם זה בזבוז לקנות P4 היום בבאס של 533?

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  23. יש לי 1GB של DDR ואני רוצה לקנות עוד סטיק של ג'יגה. חשבתי על זה: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=716975 אבל המוכר בחנות אמר לי שכדאי לי כבר לקנות זכרון עם CL2.5 במקום CL3, שהוא יותר יקר מן הסתם. האם יש לזה משמעות רצינית?

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  24. התזמונים - hk - 4-4-3-5 pk - 4-4-4-12 תודה לעוזרים...

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  25. שלום לכולם, המחשב מיועד לדוד שלי. דוד שלי כמעט ולא השתמש במחשב אף פעם. מדי פעם פה ושם, אבל אף פעם לא באופן רציני. המחשב ישמש לעבודה רגילה, לא יודע אם כתיבת מסמכים של ממש כי הוא לא עובד, הכוונה יותר לגלישה באינטרנט, שמיעת מוזיקה, אולי צפייה בסרטים (לא סרטי HD). יש סיכוי שישחק קצת במשחקים, אבל לא גרפיים במיוחד. משחקים בקטנה כזה, אולי FIFA בלחץ. לדעתי כ. מסך בינוני מינוס, לא להסחף. עכשיו בנושא מעבד... רציתי לקחת בשבילו E7400, אבל לפני שאני עושה את זה - מה ההבדלים בינו לבין E5200? או יותר נכון - מה עדיף לצרכים האלו ולמה? וכמו כן - איזה לוח אם מומלץ עבור מקרה זה? (לא OC ולא כלום) הזכרונות יהיו DDRII 800Mhz, כ. מסך כנראה 8400GS. אני לא יודע איזה צ'יפסט כדאי, והאם כדאי לקנות 2 ס…

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.